GRAFIC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
3D=X+Y+Z
Coses d'infografia; Cronologia de pel·lícules i fets que han influit en el desenvolupament de la infografia, tres galeries de creacions, de 3D, de 2D, i de Objectes curiosos modelats per mi, frases cèlebres, murphis...
4pmedia
Pàgina informativa d'aquest estudi de disseny gràfic i multimèdia situat a la ciutat de Mataró. Portafoli. La pàgina oficial (http://www.4pmedia.com), no està operativa.
AA Disseny / Albert Anglès
Dissenyador gràfic freelance de la Conca amb més de 15 anys d'experiència en el món del disseny gràfic i la comunicació. Desenvolupa obres gràfiques amb personalitat innovadores, que emocionen i transmeten valors i conceptes.
Aabsis
Pàgina d’Aabsis. Aabsis és una empresa, ubicada a Navàs (Bages). Està dedicada a diferents temes relacionats amb les noves tecnologies: Imatge corporativa, comunicació gràfica, disseny web, vídeo i edició multimèdia.
Accent Gràfic
Empresa-laboratori de disseny web · multimèdia · disseny gràfic · il·lustració d’Antònia Calafat i Miquel Bordoy a Santa Margalida (Mallorca). Presentació multimèdia del loboratori i els experiments que s'hi realitzen.
Àlbum Fotogràfic
Web personal amb mol grafisme de l'Oriol Ferrer Mesià. La pàgina de l'Armadillu. Catàleg de fotografies de viatges i imatges tridimensionals, Andorra, França, Creta, Jaca, Madrid, Montserrat, Eivissa, Alps, nits de bruixes, etc.
alex santalo
Pàgina de l’estudi de disseny, estudi general, il·lustració, retoc fotogràfic, identitat corporativa, retoc fotogràfic de l’Àlex Santaló. Últimes entrades, espai a deviantArt, temes i enllaços.
Andreu Balius [tipo]graphic design
Estudi de disseny (tipo)gràfic amb base estable a Barcelona. Encara que gràcies a un ordinador portàtil, un telèfon mòbil i una bicicleta de muntanya, l'Andreu pot ser localitzat en qualsevol racó amb els seus projectes tipogràfics.
Animatrònica
Plataforma de desenvolupament de projectes de disseny global i humà. Els nostres projectes arquitectònics o d'enginyeria van més enllà del que és habitual i incorporen elements personalitzats de disseny, il·lustració, aerografia o digitalització.
Área Gráfica
Àrea Gràfica és un nou concepte de serveis i de sistemes de comunicació, destinat tant a empreses com a professionals amb una necessitat comuna: el document i la seva posterior reproducció.
Argus Disseny
Empresa dedicada al disseny gràfic i multimèdia. Oferim serveis d'estratègia comunicativa i publicitat. Experts imatge corporativa, logotips, marques, impresions...Websites, banners...
Bagaria Ymagraf S.C.P.
Pàgina de l’empresa de Vic, Bagaria Ymagraf S.C.P. dedicada a la imatge visual, promoció, il·lustració, rètols, planes web, CD-Rom, multimèdia i disseny gràfic. Especialitzada en articles funeraris i el seu mobiliari.
Catalans.info
vídeos a You Tube i àlbum de fotos de Catalunya. Titulars dels diaris: Avui, La Vanguardia i el Periódico. Previsió del temps, titulars en anglès relacionats amb Catalunya i Barcelona, Catalunya Fòrum, buscadors d’Internet i diccionari on line.
Cenics
Empresa de Balaguer, dedicada al desenvolupament de projectes gràfics: Identitat corporativa, projectes gràfics de caràcter comunicatiu i desenvolupament mutimèdia. La creativitat i la innovació son uns dels reptes.
Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya
Pàgina oficial del Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya. Presenta les seves propostes a la web. Activitats, fòrums i mostres. L’any 1978 un grup de professionals de l’ADG-FAD van creure convenient crear el Col·legi.
Congrés sobre Metaversos
Web del Congrés sobre Metaversos a Santa Eulàlia des Riu (Eivissa) Trobada va dirigida a educadors, universitaris, experts i professionals relacionats amb el Metavers, empresaris interessats a desenvolupar negocis virtuals, usuaris de les plataformes 3D.
Cre Crea - Disseny gràfic, imatge corporativa i Pàgines Web
Disseny gràfic i multimèdia. Treballem a la mida de cada client. Tot el material de impremta que pugui necessitar. Tríptics, flyers, targetes, sobres, fulls de carta, albarans, adhesius, postals, imans, etc. Creació de logotips i imatge corporativa.
Curs elemental de Flash
Pàgina d’introducció al Flash, en les seves versions 5 i MX. Xonté 18 temes, amb nombrosos exemples de preparació de les animacions (documents .fla) i de les animacions acabades (documents .swf). Introducció a l'ActionScript.
Curs Monogràfic d’Animació per Ordinador
Curs per la realització de curtmetratges. Una introducció a l’animació per ordinador, basada en tècniques 3D, orientada a la realització de curtmetratges. L'animació 3D té nombroses sortides professionals. (en aquest cas Maya, d'Alias-Wavefront).
David Balart
Informàtic autodidacta que investiga las noves tecnologies, i l’aplicació en el món de l’art actual. Treballa en la Net, per que és la millor connexió del món. Treball amb móns virtuals a Internet, vídeo digital, animació Stop-motion i programació web.
DeoStudio
Estudi de disseny i comunicació per i al Priorat que ofereix les eïnes i solucions més efectives per resoldre qualsevol necessitat en comunicació i màrqueting, Volen acompanyar-te en l’aventura de l’èxit. L’estudi està ubicat a Falset (Priorat).
Dibuixos Animats del Alumnes
Alumnes de plàstica de 3r i 4t d'ESO de l'IES Roger de Flor, crèdit Fonaments de l'Imatge Sequüenciada. El guió personal i dibuixos del historyboard fets amb el Paint o amb el Photoshop. Per realitzar el gif animat s'ha utilitzat l’Adobe Premiere.
Disseny gràfic Barcelona - NBSP
Empresa de Sant Just Desvern (Barcelona), especialitzada en el disseny gràfic, així com en el disseny i programació de pàgines web. Serveis de disseny gràfic, com imatges corporatives, logotips, targetes, comunicació i altres creacions gràfiques.
Disseny integral per a empresses
Disseny integral i publicitat per a empresses. Creació de CDROMS multimèdia interactius. Presentacions. Assesorament i millora d'imatge. Presència a Internet. Arts gràfiques. Grafisme per a TV. Disseny de pàgines web.
disseny.cat
Disseny.cat és un portal d’accés gratuït que ofereix una base de dades amb treballs d’estudiants de les tres disciplines del disseny. Els estudiants exposen els seus projectes amb la intenció que les empreses visitin la pàgina.
Dos Solucions Visuals
El recorregut professional ens especialitza en l’àmbit dels gestors de continguts per webs. És a dir, dissenyem webs autogestionables per a l’usuari en sectors tant diversos com el comerç electrònic, portals, webs promocionals i institucionals.
Doss - Disseny gràfic
Empresa santvugatenca dedicada al disseny gràfic. Des del principi, al plantejar-nos la web de l’empresa, teniem clar que no ens conformariem amb publicar els treballs que fem. Voliem una web dinàmica i amb feedback, com a canal de comunicació…
Espai Nòmada
Laboratori creatiu establert a Sort (Pallars Sobirà) on es fusiona el disseny, l’art i la imatge. La filosofia i la pràctica professional adopta dinàmiques eco-sostenibles incidint en l’àmbit de la cultura, el mediambient, l’àmbit social i l’entorn local.
espais i volums 3D
Som especialistes en la creació de tot tipus de perspectives i maquetes virtuals. La nostra amplia experiència ens permet fixar l’objectiu de l’empresa, que és oferir un servei de qualitat dins el món de l’Infografia. Amplia Galeria amb els Nostres Projec
espais i volums.com - perspectiva i arquitectura 3D
Som especialistes en la creació de tot tipus de perspectives i maquetes virtuals. La nostra amplia experiència ens permet fixar l’objectiu de l’empresa, que és oferir un servei de qualitat dins el món de l’Infografia. Amplia Galeria amb els Nostres Projec
esparbé 1876
Pàgina web d’esparbé 1876, empresa manresana dedicada a l’assessorament professional, a la creativitat i a la creació gràfica. Inclou informació, serveis, projectes i els treballs realitzats. Per la web es recomana una ressolució mínima de 1024x768.
Exire Group
Exire Group es un grup empresarial, amb seu a Mollerussa (Lleida), que fa més de 10 anys que es dedica al disseny gràfic, marketing, publicitat, web i arts gràfiques La política d'Exire Group es subministrar serveis que s'ajustin a les necessitats.
Fatbottom - llibreria gràfica
Espai a Barcelona fet de fòrmica, paper de paret hiperrealista i mobles trobats. Llibres amb portada a la vista, penjant de les parets. Busquem, estudiem i triem el que més agrada i incrementem l'stock. Còmics i llibres gràfics de l'”art-per-vendre”.
Foto Reportatges Jordi Rull
Pàgina del foto periodista barceloní Jordi Rull. Tota mena de reportatges fotogràfics. Ofereixo i dono a conèixer els meus serveis amb desplaçaments a qualsevol indret de la geografia catalana, peninsular i insular.
Freepik.com
Descàrrega 1.313.236 fotos i vectors gratis. Freepik t’ajuda a trobar fotos, il·lustracions i vectors gratis per a webs, banners, presentacions, revistes, publicitat. Els més nous, vectors més populars, imatges més populars, PSD més populars, …
Freestyle
Freestyle és el catàleg de fonts de l'empresa Typerware, especialitzada en disseny de tipografies. Una selecció dels nostres treballs. No hi ha tot el que hem fet, però sí allò que més ens agrada. Martorelles.
Galeria Virtual
Espai de la Galeria Virtual. Galeria Virtual és un equip de recerca i producció experimental dedicat a projectes interdisciplinaris que integren l'art contemporani i les tecnologies audiovisuals digitals, amb especial atenció a la Realitat Virtual.
Geometriafractal.com
La geometria fractal no fa diferències entre conjunts matemàtics (teoria) i objectes naturals (realitat). Més propera al món físic que la geometria euclidiana. L’incalculable complexitat dels fractals presenten longituts infinites en àrees finites.
Gifs Animats
Popeye i Olivia. Snoopy i Carlitos, Els Picapedra, Rabbit, Pokemon, la Pantera Rosa, la Màscara, Garfield, la família Simpson - Rasta i Pica, el gat Fèlix, Bugs Bunny, Mario, Sonic, el Capità Haddock o a Spiderman... 90 meges i més 5.000 gifs.
Gifs animats de Asterix i Obelix 1
Gifs animats de Asterix i Obelix 1. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes de gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet.
Gifs animats de Asterix i Obelix 2
Gifs animats de Asterix i Obelix 2. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes de gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet.
Gifs animats de Asterix y Obelix 3
Gifs animats de Asterix y Obelix 3. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes (més de 5.000) de gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet.
Gifs animats de Betty Boop
Gifs animats de Betty Boop. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes de gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet.
Gifs animats de Hello Kitty (1)
Gifs animats divertits de mena, aquí trobaràs a la gran familia cómic. Aquí tienes a: Snoopy y Carlitos, Hello Kitty, Los Picapie-dra, Pokemon, la Pantera Rosa, la Mascara, Garfield, Simpson - Rasta y Pica, el gat Felix o Bugs Bunny, i altres.
Gifs animats de Hello Kitty (2)
Gifs animats divertits de mena, aquí trobaràs a la gran familia cómic. Aquí tienes a: Snoopy y Carlitos, Hello Kitty, Los Picapie-dra, Pokemon, la Pantera Rosa, la Mascara, Garfield, Simpson - Rasta y Pica, el gat Felix o Bugs Bunny, i altres.
Gifs animats de Hello Kitty (3)
Gifs animats divertits de mena, aquí trobaràs a la gran familia cómic. Aquí tienes a: Snoopy y Carlitos, Hello Kitty, Los Picapie-dra, Pokemon, la Pantera Rosa, la Mascara, Garfield, Simpson - Rasta y Pica, el gat Felix o Bugs Bunny, i altres.
Gifs animats de Hello Kitty (4)
Gifs animats divertits de mena, aquí trobaràs a la gran familia cómic. Aquí tienes a: Snoopy y Carlitos, Hello Kitty, Los Picapie-dra, Pokemon, la Pantera Rosa, la Mascara, Garfield, Simpson - Rasta y Pica, el gat Felix o Bugs Bunny, i altres.
Gifs animats de Snoopy
Gifs animats de Snoopy. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes (més de 5.000) gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet. Especial Snoopy,
Gifs animats Taz, El diable de Tasmania 1
Gifs animats Taz, El diable de Tasmania 1. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes (més de 5.000) de gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet.
Gifs animats Taz, El diable de Tasmania 2
Gifs animats Taz, El diable de Tasmania 2. Si vols animar la teva web o, fins i tot, riure una mica aquí tens 90 Megabytes (més de 5.000) de gifs animats a la teva disposició classificats per temes. T’estalviaràs moltes hores de recerca per internet.
Gifs animats, Barri Sésamo
Els divertits personatges de Barri Sesamo. I segueixen la gran família del cómic: Snoopy i Carlitos, Els Picapedra, Pokemon, la Pantera Rosa, la Mascara, Garfield, la familia Simpson - Rasta i Pica, el gat Felix o Bugs Bunny, etc.
GIMP 2.4: Notes breus
Conceptes i eines del GIMP. Descripció ordenada de les eines del GIMP (2.4.0, versió catalana). Es pot accedir a la descripció de les eines per dues vies: l'índex sistemàtic (en què aquestes són agrupades temàticament) i l'índex de menús i diàlegs.
Gofratges Personalització
Crea, processa i integra l’imatge, ja que cada client és diferent, amb els seus propis desitjos específics. La principal característica dels nostres clients és que cadascun és únic; per tant un desafiament continu transformar els desitjos en valor afegit.
Graphics Programming - Roger Vilaseca
Pàgina de programació gràfica per a ordinadors i robòtica. Amb manuals i llibreries dels modes gràfics. Sóc un enginyer de telecomunicacions aficionat a la programació. Tutorials de programació gràfica i de Visual C++.
graphikus · estudi de disseny gràfic i comunicació visual
graphikus · estudi de disseny gràfic i comunicació visual. Serveis integrals de creativitat gràfica, des de l'imatge corporativa fins al disseny de marques, passant per catàlegs, logotips, gràfica publicitària i papereria comercial.
GstarCAD - Software de disseny CAD
GstarCAD és un programa CAD 2D/3D. Descarrega’l ara gratis! És compatible amb DWG i molt potent. GstarCAD ofereix solucions per a les indústries de mecànica, manufactura, electricitat, GIS, AEC, etc. Apren GstarCAD en la secció especial.
I.D.E.M. S.L
Web de Infografia Digital Edició Multimèdia, S.L. És una empresa amb professionals de diferents camps, capaç de cobrir totes les seves necesitats en: serveis editorials, multimèdia, portals i pàgines web. Banc d’Il·lustacions i banc d’imatges.
Imatges Algorísmiques
Pàgina personal de Lucas Martínez i Rodrigo. Directori d'imatges algorísmiques. Bibliografia, articles, llibres, artistes i productors d'imatges, associacions, recerca i congressos, programari per a generar formes i animacions.
ingràvid web & app design
Pàgina oficial d'ingràvid web & app design. Es tracta d’un estudi de disseny gràfic & comunicació situat a la ciutat de Barcelona. Informació de l’estudi, serveis, clients i contacte. La versió en català de la web és molt mínima. Pàgina en construcció.
Introducció al PHP i al MySQL
Introducció elemental al PHP i a les bases de dades MySQL combinades amb el PHP. Variables, expressions, operadors i funcions, lectura de les variables per a HTML, execucions condicionades, execucions repetides.
Itaca Vídeo
Empresa de Sueca, a la comarca de la Ribera Baixa, dedicada a les noves tecnologies. Audiovisual: Alguns dels treballs realitzats. Web: Disseny i programació web. Mulimèdia, clints, vídeo i mostra de treballs realitzats.
Javajan
Som experts en la creació de tota mena de projectes d'Internet a mida. Disposem d'un ampli ventall de serveis, adaptats a les necessitats de cada client. La nostra experiència i més de 200 clients i treballs web ens avalen. Multimedia consultants.
Juglans Disseny
Web de Juglans Disseny. És un gabinet de disseny gràfic, disseny web, imatge corporativa, pagckaging, comunicació gràfica, il·lustració, estudi de gravació, fotografia. Està ubicat a Estanyol, al terme de Bescanó (Girona).
Kunste Design Studio
Kunste és un estudi de disseny gràfic amb més de 10 anys d’experiència en el desenvolupament de projectes de comunicació visual i Identitat corporativa. Aportem talent amb solucions eficaces i innovadores posant en valor la identitat i comunicacions.
L’Esfera - Estudi de Maquetisme
Estudi de Maquetisme. Després de formar-se professionalment a Barcelona i Bristol (Anglaterra), Carles Teixidó ha obert el seu propi estudi a Bellpuig (L’Esfera) des d’on desenvolupa tot tipus de projectes tridimensionals. Guardó “Llanterna Digital”.
L'intrús
Pàgina de L'intrús. L'intrús és una agència gràfica de disseny i producció d'imatges publicitàries de la ciutat de Barcelona. Ofereix informació de l’empresa, els treballs realitzats, apartat de fotografia creativa i altres dades d’interès.
Maria Ramis
Web oficial d’aquesta dissenyadora gràfica mallorquina. Curriculum amb formació acadèmica, domini dels programes i dades d'interès professional i portafoli de treballs realitzats.
Matamala
Pàgina oficial de l'empresa manresana Matamala. Segurament, la millor empressa d'arts gràfiques del planeta, i dels altres potser també. Imatge corporativa, arts gràfiques, disseny gràfic, informació diversa i contacte.
Medigraphic
Disseny i fotografia de natura. Són professionals dedicats a crear eïnes gràfiques per a l’entorn ambiental. Apropen al public a la natura de manera visual i directe a través de la fotografia, el disseny gràfic i la il·lustració. Altafulla.
Medina & Monés - Comunicació Visual
Pàgina d'aquest estudi de comunicació visual. Especialitats de Treball; disseny gràfic, il·lustració, animació per ordinador, fotografia i multimèdia. La seu de l'empresa es troba ubicada a la Gran Via de Barcelona.
MIC - Magatzem d'Icones Catalanes
Magatzem d'icones catalanes del Programa d'Informàtica Educativa de diferents temàtiques: Ciutat, divers, esports, festes, jocs, tradicions i transport. Les icones estan distribuïdes per les diferents temàtiques.
niobiGràfic
Lloc web de niobiGràfic, un estudi de disseny i comunicació. Realitza treballs en disseny gràfic, disseny web, publicitat. L’estudi de niobiGràfic està situat a Llucmajor, Mallorca (Illes Balears). La pàgina es troba en procés de redecoració.
Nyan Cat
Nyan Cat (conegut com Pop-Tart Cat) és un fenomen d'Internet, en referència a un gif animat de 8 bits d'un gat volant amb el cos d'un Pop-Tarts de cirera, deixant rere seu l’estela de arc de Sant Martí, establert en un remix d’una cançó (Viquipèdia).
Ofensiva Gràfica
Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l’Art. el disseny al servei de la lluita contra la infàmia. Estem acabant d’ultimar la nova web. Per a qualsevol pregunta o proposta podeu escriure’ns al formulari de contacte!
OlympoVision3D
OlympoVision3D vídeos. Directori temes: Entreteniment, música, humor, concept cars, publicitat, màrketing, oportunitats de negocio, Treball, pàginas web interesants, entreteniment, ... Vídeos penjats, vídeos destacats, i llistes de reproducció, humor, ...
Ou Yea
Pàgina completament dedicada a les lomografies (composicions gràfiques-fotogràfiques). Una pràctica introducció a la fotografia analògica, amb les eines més volgudes: la càmara Holga i la càmara Diana+.
OZ, estudi
Serveis de disseny industrial i disseny gràfic. També disposem de serveis de consultoria i enginyeria. oZ, estudi és un estudi de disseny industrial i disseny gràfic fundat en l'any 2000 a Sabadell (Barcelona).
Paissatges Visuals
Paissatges Visuals és un portal de fotografies distorsionades. Podeu emprar les fotos no catalogades com a originals per a ús personal, no en feu ús comercial sense permís de l'autor.
pere roca - il·lustracio, grafisme, animació
Il·lustració, grafisme i realització d'animacions per encàrrec a càrrec d’aquest il·lustrador. Adaptació de la tècnica, l'estil i el format a les necessitats específiques de cada projecte. Estudi situat a Castellar del Vallès (Barcelona).
Photoshop.bloc.cat
Photoshop.bloc.cat. Orereix tutorials bàsics de Photoshop en català. Fer una silueta. Efecte aquarel·la. Passar de fotografia a dibuix. Desenfocament progressiu. Centrar l'estampa. Dibuix a carbó. Fòrums i pàgines catalanes.
Picasa de Google
Programa que ajuda a trobar, editar i compartir les fotos de l’ordinador. Per extraure les fotos de la càmera, i a partir d’aquest moment, cada cop que obriu el programa, buscarà totes les fotos i les ordenarà dins d’àlbums. En 37 idiomes.
Posa’t l’ordinador en català - Microsoft
Si vols posar en català l’ordinador et proposem que descarreguis els següents programes gratuïtament: Microsoft 2007, Office system Microsoft, Windows Vista, Microsoft Office 2003, Microsoft Windows XP, Windows Share Point Services 3.0.
Punt de Vista
Creació gràfica d’Eloi Botey i Cisa, dissenyador gràfic, llicenciat en belles arts a la UB, 15 anys treballant com a creatiu. Llarga experiència també en feines de maquetació i preproducció. Treballant bàsicament com a freelance des de fa anys.
Punt Visual
Pàgina d’aquesta empresa d’Alcanar (comarca del Montsià), dedicada integrament al disseny. Disseny corporatiu, disseny gràfic, il·lustració, packaging i web. La versió en català, no és operativa.
Q&Esolutions
Web de Q&Esolutions, empresa de Son Servera (Mallorca). Ofereix serveis dedicats a millorar la imatge corporativa de l’empresa. Disseny i programació web, allotjament web, disseny de logotip i marca, disseny de papereria, traduccions, ...
Racó del Kid Pix
Racó del Kid Pix. Tutorial, pràctiques, plantilles, eines i activitats. Instruccions d'ús, instal·lació i requeriments tècnics d'aquest programa de dibuix que s'usa a les escoles com a eina educativa de creativitat.
RTD Comunicació
Pàgina de RTD Comunicacio Visual. Empresa que ofereix serveis de disseny i publicitat per a empreses i corporacions. Imatge corporativa, gràfiques, premsa, web, formació ocupacional. És un centre col·laborador G.C.
Scanner Service
Servei de digitalitzaciò d'imatges d'alta qualitat amb més de 30 anys d'experiència. Scanners Crosfield Celsis i Creo Scitex Eversmart Pro II. Alta qualitat per fotògrafs, arts gràfiques, artistes, empreses. Tipus d’originals i treballs.
Soportemulivendor
Especialistes en la prestació de serveis informàtics. Des del manteniment de sistemes per a empreses grans i mitjanes a administracions públiques amb milers d'equips. Serveis especialitzats per a Pimes com el disseny de Webs o l'assistència tècnica.
Startiplas!
Navega per l'espai 3D amb en format VRML, botiga de gif i Applets Java. De Àlex Pallero. Pots baixar-te materials per a la construcció de webs. Aviat, molt aviat. Aviat, molt aviat.
Studi DF - disseny gràfic
Pàgina de l'empresa Studi DF. És una estudi de disseny gràfic situat a Banyoles, Pla de l'Estany. Informació corporativa general, catàlegs i treballs, imatge corporativa, fullets, pàgines web i modelatge 3d.
Teoria del Color aplicada a la informàtica
Aspectes físics, fisiològics i psicològics del color. Mescles additives i quantificació perceptual del color. Codificació RGB i descripció dels espais HSB i HLS. Nombrosos exemples gràfics i eina d'obtenció i codificació dels colors.
Thaira
Especialistes en desenvolupament i disseny de pàgines web. Cobreix totes les fases de creació d’una pàgina web. Oferim serveis avançats i solucions personalitzades. Dissenya i gestiona integralment la imatge corporativa de l’empresa.
Tocamela.cat
Formació musical i distribució multimèdia per nous canals. Vol informar, entretenir i formar els sentits musicals. vídeos de cançons i acords de guitarra en català, aprendre a tocar la guitarra, lliçó de ritme, tècnica, i tutoria pels qui no saben música.
Tol Tol Tol, Laberints Dinàmics d'Enlloc
Ecosistema virtual, de laberints dinàmics, amb interactuació amb els elements. Relació música-espai, que és alhora la guia de l'usuari. Desenvolupat pel Taller d'Intangibles (TAG).
Trokola Factory
Factoria de Palau-solità i Plegamans (Barcelona), dedicada al disseny gràfic & disseny multimèdia. Ofereix serveis de imatge corporativa, cartells, catàlegs, anuncis publicitaris, retulacions, disseny web, hosting, registre de dominis, ...
XD Creacions
Som un petit estudi situat a Montblanc, que actualment ofereix serveis de disseny gràfic, desenvolupament web i il·lustració. L’equip está format per dos professionales freelance (un informàtic i un disenyador gráfic), amb col·laboradors externs.
Yavanna 3d - Serveis Infogràfics
Yavanna 3d és una empresa d’arts gràfiques, ubicada a Vic. Està dedicada al disseny gràfic, web, multimèdia i especialitzada en la simulació i animació 3d. Solucions integrals als sectors de les arts gràfiques, audiovisuals i multimèdia.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT