GREMIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Associació Artesans de Gràcia
Pàgina web representativa de l'Associació Artesans de Gràcia. Entitat que agrupa al col·lectiu d'artesans del barri de Gràcia de Barcelona. Conté activitats, treballs, informacions diverses i dades dels seus associats.
Associació Catalana d'Envasadors d'Aigua
Les empreses envasadores d’aigua tenen un objectiu en comú: crear un major desenvolupament competitiu del sector, potenciant la imatge de l’aigua envasada i donant a conèixer les seves virtuts. Operen en un mateix entorn, unides ajudenr a millorar-lo.
Associació d'Estanquers de Barcelona i Província
A l’any 1977 un grup d'estanquers entusiastes, i amb visió de futur, decideix independitzar-se de les antigues estructures dels sindicats verticals, i creen una associació pròpia per defensar millor els interessos del col·lectiu d'expenedories. Serveis.
Associació General de Transportistes de Catalunya
Pàgina de l’Associació General de Transportistes de Catalunya. Aplaga la comubnitats de professionals del sector del transport a Catalunya. Comunicat i adreça postal. La web éstà practicament innoperativa.
Associació Regional d'Empreses de Pompes Fúnebres de Catalunya
Pàgina de l’Associació Regional d'Empreses de Pompes Fúnebres de Catalunya. Llistat d’empreses associades. Serveis als associats. Dades i informació del sector relacionat amb els serveis de l'enterrament.
Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona
Entitat de representació empresarial i sectorial creada l’any 1980 per a defensar, representar i fomentar els interessos del comerç, dels serveis i del turisme de Barcelona i comarques. Integrat per gremis i associacions sectorials amb 25.000 empreses.
Federació de Gremis de la Construcció de Lleida
COELL neix dels empresaris del sector. Integrada per constructors d’obres, promotors, obres públiques, prefabricats de formigó, guixaires, pintors, ceramistes, fusters, àrids. L’organisme fou la primera patronal sectorial de les Terres de Lleida.
Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració
Web de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració. L’objecte del FIHR és coordinar l’acció de totes i cadascuna de les associacions que hi formen part, ostentant la seva representació en la gestió i defensa dels seus interessos comuns.
Gremi Artesà de Perruqueries de Senyora de Barcelona
El Gremi organitza cursos de formació, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Estan impartits pels millors professionals del sector, t'ajudaran a ampliar els teus coneixements i mostrar les noves tendències.
Gremi Artesà de Perruqueries i Bellesa de Lleida
Pàgina web oficial del Gremi Artesà de Perruqueries i Bellesa de la Provincia de Lleida, que inclou els agremiats dels sectors de les perruqueries i la bellesa de les comarques de Lleida. La seva web no és operativa i només inclou dades de contacte.
Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya
Web del Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya. Va ser fundat l'any 1940. Actualment és una associació empresarial d'àmbit comunitari, que acull totes les persones dedicades a l'activitat de xurreria, ubicades en qualsevol població de Catalunya.
Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya
Entitat que agrupa a 305 artesans amb l'objectiu és participar de tot el què comprèn el món de l'artesà, donar a conèixer la seva obra i informar de tota l'activitat, Actualment estem vivint una etapa de plena renovació i obertura.
Gremi d’Estanquers de Girona
Associació fundada l’any 1977, actualment compta amb uns 200 membres. Fomenta la col·laboració professional entre estanquers. Informació, formació i assessorament dels associats. Han passat per la junta una colla de companys estanquers…
Gremi d’Estanquers de Tarragona
Pàgina oficial del Gremi d’Estanquers de la província de Tarragona. Fomenta la col·laboració professional entre estanquers. Informació, formació i assessorament dels associats. Borsa de treball, premsa, convenis, documentació, ...
Gremi d’Estètica i Bellesa de Catalunya
El projecte del Gremi d’Estètica i Ballesa de Catalunya. EI el Gremi som tots nosaltres i com que creiem en nosaltres, creiem amb el nostre projecte El Gremi, agremiar-se, prevenpime, audiolis, noticies, publicacions professionals, escoles, cursos, …
Gremi d’Hostaleria de Sitges
Constituït l’any 1977, fou el 1r Gremi d'Hostalers a Catalunya. Servei a Sitges i municipis agrupats, als seus valors tradicionals i la seva personalitat turística per promoure el seu desenvolupament econòmic i la seva prosperitat. Socis per sectors.
Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud
Associació d’empresaris de l’hostaleria, restauració i similars del Barcelonès nord i el Maresme sud. La seva funció és vetllar pels interessos empresaris, de forma individual o col·lectiva. En aquests temps difícils la unió del col·lectiu és la força.
Gremi d’Instal·ladors de Barcelona
El Gremi de Barcelona va ser fundat l’any 1907 i ja ha fet 100 anys. És una associació amb uns interessos comuns importants, formada per un nombrós col·lectiu de més de 1300 empreses del sector. 100 anys d’activitat ens avalen.
Gremi d’Instal·ladors del Baix Camp
Pàgina web oficial del Gremi d’Instal·ladors del Baix Camp, amb seu a la ciutat de Reus. Serveis del gremi, e-mail gratuït, formació, borsa de treball, agenda, biblioteca, enllaços, contactar, horari De dilluns a divendres i de 8.00 a 18.00 hores.
Gremi d'Agents, Assessors i Constructors Immobiliaris de Caldes de Montbui i del Vallès
El gremi tenim l'objectiu de defensar els interessos dels agremiats, donant resposta de manera eficaç a les necessitats i sent l'interlocutor davant les administracions, institucions socials i entitats vinculades d'alguna manera al nostre sector.
Gremi d'Antiquaris de Catalunya
Web oficial del Gremi d'Antiquaris de Catalunya. Història, serveis agremiats, notícies i dades. Va ser constituït l'any 1981 com a resultat de la fusió del Gremi d'Antiquaris de Barcelona i del Gremi d'Antiquaris de les Comarques Tarragonines.
Gremi d'Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines
Pàgina oficial del Gremi d'Antiquaris i Brocanters de les Comarques Gironines. Classificació dels agremiats per poblacions, per nom, o per activitat, newsletter, premsa, activitats, etc. Seleccioni en el menú superior l'opció desitjada.
Gremi d'Àrids de Catalunya
Gremi d'empreses catalanes relacionades amb el sector dels àrids i la construcció. El Gremi d'Àrids de Catalunya està format per 132 associats i més de 250 activitats extractives. Activitats, serveis, associats, premsa i enllaços.
Gremi de Caldereria de Barcelona
Associació professional constituïda l'any 1960. Ofereix assistència i coordinació d'empreses que es dediquen a la fabricació, instal·lació, manteniment i reparació d’aparells a pressió, dipòsits, generadors de vapor, aigua calenta, etc.
Gremi de Canissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines
Pàgina oficial del Gremi Artesà de Xarcuters i Carnissers de les comarques de Girona. Informació de l'entitat, els seus objectius i finalitats. Cursos de formació, agremiats, notícies del sector de la carn, i dades diverses.
Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines
Pàgina web oficial del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines, amb seu al municipi de Monells, al Baix Empordà. Informació corporativa i dades dels associats. L’horari: dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 18 hores.
Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques
Associació empresarial constituïda per la unió de les empreses minoristes i elaboradores artesanes de productes carnis de les comarques de Barcelona. Ofereis portal separats per a particulars i portal pels professionals.
Gremi de Comerç Tèxtil i Sastreria
El Gremi de Comerç Tèxtil i Sastreria està especialitzat en els sectors del comerç tèxtil i la sastreria i la seva funció és informar, orientar i assessorar als agremiats davant dubtes i problemes, a nivell particular o de caràcter general.
Gremi de Comerciants de Productes per l’Autocultiu del Cannabis
El Gremi de Comerciants de Productes per l’Autocultiu del Cannabis es defineix com una organització sense ànim de lucre que treballa de forma totalment assamblearia per a defensar els interessos del sector de les botigues conegudes com a Growshop.
Gremi de Comerciants d'Electrodomèstics
Entitat de representació i defensa dels interessos professionals del sector, davant l'administració, sindicats, organismes, empreserials i entitats públiques o privades. En l'actualitat agrupa a més de 800 empreses detallistes del ram a tot Catalunya.
Gremi de Consignataris Majoristes de Peix i Marisc Fresc i Congelat de Barcelona i Província (GMP)
Pàgina oficial del Gremi de Consignataris Majoristes de Peix i Marisc Fresc i Congelat de Barcelona i Província (GMP), que té la seva seu al Mercabarna. Com associació d'empreses del Mercat Central del Peix de Barcelona (Mercabarna) és molt antiga.
Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques
Entitat que té els seus orígens a l’any 1211. El Gremi és una entitat al servei de les empreses constructores. El seu principal objectiu ha estat sempre defensar els interessos dels constructors, donar una resposta eficaç a les seves necessitats.
Gremi de constructors d'obres del Baix Llobregat
Associació empresarial amb caràcter privat, fundada l'any 1971, integrada dins del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques, i que desenvolupa les seves activitats de forma autònoma a tota la comarca del Baix Llobregat.
Gremi de Constructors d'Obres del Vallès Oriental
El Gremi de Constructors d'Obres del Vallès Oriental va ser fundat l'any 1948. Desde aleshores i fins l'actualitat el Gremi ha anat creixent per tal d'oferir més i millors serveis a les prop de 500 empreses que avui estan agremiades. Cursos i serveis.
Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca
El Gremi és una institució arrelada a la societat civil catalana. Els seus orígens es remunten a l’Edat Mitjana.Des de llavors vetlla per la necessitat i els interessos dels seus agremiats. Activitats, formació, serveis i dades generals.
Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya
El Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya, és l'entitat que representa al col·lectiu empresarial del sector de la reforma integral i decoració d’interiors, amb especialització en les cuines i banys. Defensa interessos dels empresaris.
Gremi de Detallistes de Llegums Cuits
El Gremi de Detallistes de Llegums Cuits ofereix tota la informació referent als productes dels establiments agremiats. El seu consum és molt interessant, tant per a la salut, com per l'estalvi econòmic que representen, i més en aquests temps de crisi…
Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya
Pàgina web del Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya. Representa, gestiona, defensa i fomenta els interessos professionals comuns dels seus membres. Presentació, objectius, integrants, iniciatives, junta directiva i localització.
Gremi de Fabricants Tèxtils de Sabadell
Associació empresarial l’objectiu de la qual és la defensa dels interessos de la indústria tèxtil de la zona i el desenvolupament econòmic i social de la seva àrea d'actuació. Promoció i ajuda a les empreses amb assessorament, informació i promoció.
Gremi de Flequers de Barcelona
Web del Gremi de Flequers de Barcelona. Amb 640 anys d’història, el Gremi de Flequers de Barcelona és una de les institucions socials més antigues de Catalunya i de l'Estat espanyol. Dades de l’Escola de Forners de Barcelona.
Gremi de Flequers de les Comarques Gironines
En molts anys els flequers de les comarques gironines varem sentir la necessitat d'associar-nos per tal de defensar el nostres interessos. Avui, els flequers de les comarques gironines volem tirar endavant donant prestigi al producte que manipulem.
Gremi de Floristes de Catalunya
Es funda l’any 1880 amb el nom de “Gremio Sindical de Especialidades Hortícolas” amb seu a Barcelona a la Plaça Sant Josep Oriol. A l’any 1994 va canviar el nom a l’actual. El Baró d’Esponellà fou el primer president abans de la Guerra Civil Espanyola.
Gremi de Floristes de Girona i Comarques
El Gremi de Professionals Floristes treballa en benefici del sector de les flors. Assistència als membres i als professionals de l’art floral. Representació en l’àmbit social, cultural, econòmic i laboral de Girona i comarques. Activitats o serveis.
Gremi de Forners de les Terres de Lleida
Entitat, d’àmbit provincial i agrupa els forners afiliats voluntàriament. La primera junta s’establí a l’any 1950 i des de llavors el Gremi ha portat a terme moltes i diverses tasques, sempre dirigides als seus agremiats. Els seus objectius generals.
Gremi de Fusters i Ebanistes de Barcelona
El Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona és l’entitat que reuneix a industrials i artesans de la fusta i el moble de la província de Barcelona. Informació dels actes, activitats del gremi, base de dades d'empreses del ram de la fusta, …
Gremi de guixaires de Mataró i Maresme
Organització professional/corporativa d’aquesta activitat econòmica fundada l’any 1996. Establir una germanor i companyerisme entre les professionals del guix, on tothom pugui ajudar-se, regularitzar uns preus de treball i dignificar la professió.
Gremi de Jardineria de Catalunya
Promou i defensa interessos d’empreses de jardineria de Catalunya. Ofereix un servei innovador i de qualitat en resposta a les necessitats presents i futures, d'acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn. Terrassa.
Gremi de Jardineria de Catalunya Girona
El Gremi de Jardineria de Catalunya té un passat, un present i un futur. L’any 2003 es crea el Gremi de Jardineria de Catalunya a partir de la fusió de l’Associació Catalana d’Empreses de Jardineria i del Gremi de Jardineria de Terrassa i Comarca.
Gremi de Jardiners de Lleida
Pàgina en construcció del Gremi de Jardiners de Lleida. El Gremi defensa interessos d’empreses de jardineria de les comarques de Lleida. Serveis i desenvolupament social, natural i econòmic de l’entorn.
Gremi de Jardiners de Tarragona
Web oficial del Gremi de Jardiners de Tarragona, amb seu a Reus (Baix Camp). Agrupa als professionals del sector per la defensa dels interessos empresarials. Dades del gremi, agremiats i informació pels associats.
Gremi de la Construcció del Baix Penedès
El Gremi de la Construcció del Baix Penedès és una entitat de caire comarcal que agrupa les empreses constructores de la demarcació. Avui és el gremi de la provincia de Tarragona amb un major nombre de socis, al voltant de 220 empreses.
Gremi de la Construcció del Vallès
Associació empresarial creada per representar els interessos de les empreses de la construcció. L'any 1928 es parla del Gremio de Maestros Albañiles, a Terrassa. Format per 1323 empreses catalanes, és capdavanter d'Espanya.
Gremi de la Fusta de la Comarca d'Osona
Organització que agrupa els professionals del ram, i acredita la formació i professionalitat. Fa més de 50 anys duu a terme la tasca d'assessorament dels agremiats, mantenint-los informats de les tecnologies més innovadores i normatives actuals.
Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca
Entitat que forma part del Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca. Enguany ostenta la presidència el Gremi de Fabricants. Conscients de les dificultats que passa el sector creuen que l’associacionisme és un dels factors claus…
Gremi de la Indústria de la Fusta Bages Berguedà
Associació composada pels professional de la indústria de la fusta de les comarques del Bages i el Berguedà. L'Associació d'Empresaris de la fusta compta amb una història de més de 400 anys, va ésser fundat l'any 1566.
Gremi de Llibreters de Catalunya
Organització professional que impulsa la representació, gestió i defensa dels interessos professionals i econòmics comuns dels llibreters, fomentant la seva participació en la vida pública i col·laborant amb la difusió i la promoció del llibre.
Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya
Pàgina oficial del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya. Informació i dades del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya. Història d'aquesta associació i llibreries disponibles. La seu és a la Plaça Sant Josep Oriol de Barcelona.
Gremi de Matalassers de Barcelona
Present des de fa més de cinc segles, participa de tots els esdeveniments que en cada moment de la historia ens ha tocat viu-re, i donant servei, que molt abans de les grans superfícies, trobaven en el matalasser el millor conseller per el seu descans.
Gremi de Missatgeria de Catalunya
El gremi té com a objectius prioritaris la defensa, la promoció i la regularització dels seus interessos com a sector així com la contribució a la consolidació d'un teixit empresarial sòlid, tant des del punt de vista econòmic com social.
Gremi de Pastissers de Barcelona
Informació general del gremi de pastisseria, els seus agremiats i l'escola de pastissers de Barcelona. Història, funcions i activitats, llistat de pastisseries, biblioteca, rebost. Agenda, Museu de xocolata del Gremi, pastís virtual, …
Gremi de Pastissers de la Província de Girona
Pàgina del Gremi de Pastissers de la Província de Girona. Ja tenim operativa la nostra pàgina web, esperem que sigui una eina útil per a tots nosaltres, i esperem que ens ajudeu a omplir-lo de continguts que vosaltres creieu del vostre interès.
Gremi de Peixaters de Catalunya
Té la missió de defensar els interessos dels agremiats i oferir els millors serveis per als professionals. El Gremi de Peixaters de Catalunya és l'única entitat del sector amb representativitat i agremiats a tot Catalunya. Serveis, informació i receptes.
Gremi de Perruquers de Girona
El Gremi de Perruquers de la Província de Girona, és una associació que va néixer l'any 1949 sota l'antic nom de Casal del Perruquer. Després de 63 anys d'evolució del Gremi ens donem a conèixer com a Gremi de Perruquers de la Província de Girona.
Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca
Des de l'any 1994, un grup d’empresaris de la perruqueria i l'estètica de Sabadell i comarca vàrem decidir unir esforços. Constituiem l’Associació de Perruqueries i Estètica de Sabadell i Comarca, ara Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca.
Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona
En el moment actual, la filosofia que guia al la junta, és la de intentar preveure els problemes abans de que es produeixin, a base d'estar presents en l'elaboració de les lleis, decrets i reglaments, estatals, autonòmics i locals. Serveis i dades.
Gremi de Rajolers de Catalunya
Pàgina oficial del Gremi de Rajolers de Catalunya. Inclou informació de l’entitat i dels seus agremiats, productes que s’ofereixen, situació de la seu, contacte, i el Codi Tècnic d'Edificació i Materials Ceràmics.
Gremi de Sales de Festa i Discoteques de Girona
Web del Gremi de Sales de Festa i Discoteques de la Provincia de Girona. A través de la web podeu plantejar els problemes, inquietuds, suggeriments i critiques que vulgueu fer-nos, volem que aquesta pagina sigui una eina practica i útil per a tots.
Gremi de Serrallers de Catalunya
Facebook del Gremi de Serrallers de Catalunya. Sobre Gremi de Serrallers de Catalunya. Entitat sense ànim de lucre, impulsada per la defensa dels interessos professionals i econòmics dels seus agremiats. Activitats de l’entitat professional.
Gremi de Serrallers de Catalunya
La seva constitució, antiquísima, es remonta a l'any 1380. Té la seu a l'Avinguda Portal del Àngel de Barcelona. Aplega industrials i artesans del ram metal·lúrgic, per a defensa dels interessos professionals i econòmics.
Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de la Província de Barcelona
Institució representativa dels tallers de reparació d'automòbils de la província de Barcelona, des de l'any 1944. Agrupem a unes 4000 empreses. Vetlla pels interessos del sector i oferint-los assesorament i tots els serveis que necessitin.
Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Sabadell i Comarca
El Gremi de Tallers de reparació d'automòbils de Sabadell i Comarca és una associació de tallers (concessionaris i tallers independents) que lluita pels interessos comuns d'aquest col·lectiu i el representa davant les administracions.
Gremi de Tintoreries i Bugaderies Gironines
Web oficial del gremi de Tintorers, Bugaders i Autoserveis de les comarques Gironines. Pretén ser útil a l’usuàri dels serveis de neteja tèxtil, oferint una relació de les tintoreries i bugaderies reconegudes i associades al Gremi de Tintorers i Bugaders.
Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona
Data de l'any 1870. És una associació empresarial que reuneix, en el seu sí, a tots aquells industrials i artesans del sector de la Tintoreria i la Bugaderia, amb la fita comuna de la defensa dels seus interessos.
Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona
Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona, associació empresarial que reuneix als industrials i artesans del sector de la tintore-ria i la bugaderia, amb la finalitat de defensar els interessos professionals i econòmics i socials. Revista Tintolimp.
Gremi de Torners de la Vall del Ges
Pàgina oficial del Gremi de Torners i d’Indústries Diverses de la Fusta de la Vall del Ges. Presentació de l’entitat, notícies relacionades, torneries de la fusta de la Vall del Ges, ajuts, subvencions i altres dades diverses.
Gremi de Torrefactors de Café de Catalunya
Web oficial del Gremi de Torrefactors de Café de Catalunya. L’Asociació d'Industriales Torrefactores i Importadores de Cafè, on están representats grans, mitjanes i petites empreses, ofereix els serveis als seus associats front els organismes.
Gremi de Venedors de Vehicles a Motor de Barcelona
Patronal representativa de la distribució i venda de vehicles de la demarcació de Barcelona. Fundat a l’any 1957, actualment hi ha afiliades un total de 800 empreses; Distribuïdors d’automòbils, motos, agents oficials, compravendes, lloguer, ...
Gremi d'Editorials de Música de Catalunya - GEMC
Gremi d'editorials de música de Catalunya. Protegir els interessos i necessitats dels seus socis: protegir i divulgar la música dels compositors. Àmplia diversitat d'estils musicals que va des de la música antiga fins a la música comercial actual.
Gremi d'Editors de Catalunya
L'integren professionals de l'edició que exerceixin normalment l'edició de llibres o altres publicacions. Serveis, Estatuts, dades bàsiques editorials, vendes al mercat interior segons C.C.A.A. Memòria d'activitats.
Gremi del Comerç de Mobles de Barcelona
És la representació del col·lectiu de empresaris i empreses dedicades a la venda o comercialització d’articles relacionats amb les arts decoratives en general i especialment amb el mobiliari, d’interiorisme i la il·luminació en l’àmbit de la província.
Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural
Es comença a parlar de Gremi el 8 de maig de 2010 a L’Arboç. Després d’unes quantes reunions el març de 2011 es signa l’acta de constitució de l’associaciósense GECAN (Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural) a Valls de Torruella.
Gremi d'Electricitat, Fontaneria i Afins del Bages i Berguedà
El Gremi Bages Berguedà està associat a la Federació Catalana d'Associacions d'Empresaris instal·ladors d'Electricitat, Aigua, Gas, Calefacció, i Climatització - FERCA - que garanteix als seus associats i clients la màxima garantia.
Gremi d'Emmarcadors de Catalunya
Pàgina oficial del Gremi d'Emmarcadors de Catalunya. Activitats i serveis del Gremi d'Emmarcadors de Catalunya, llistat de socis i dades. Organitza viatges a les principals fires del sector, revista, seminaris de formació, etc.
Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya
Aglutina a les empreses d’exhibició cinematogràfica de Catalunya, grans, mitjanes o petites, amb independència de l’origen de l’empresa i a la programació que ofereix (cine comercial, d’autor, reposicions...) que tinen sales d’exhibició a Catalunya.
Gremi d'Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques
El Gremi d’Empreses de Pintura de Barcelona i Comarques, des del 1899, és una entitat sense afany de lucre, per la defensa i servei de les empreses de pintura i professionals que conserven i actualitzen les tècniques de l'ofici.
Gremi d'Estanquers de Catalunya
Pàgina oficial del Gremi d'Estanquers de Catalunya estanquers.cat, entitat creada a Barcelona l’any 2004. Missions i objectius de l’associació, forum, circulars, associats, calendari d’events i la legislació del sector tabaquer.
Gremi d'Herbolaris, Apicultors i Alimentació Dietètica i Biològica de Catalunya
Informació per a professional herbolaris i consumidors de produtes naturals. Gremi de Detallistes de Catalunya i Escola del Gremi d'Herbolaris. Naturopatia, Herboristeria i Dietètica, Cursos per Correu, Sortides Professionals i inscripció On Line.
Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat
Web oficial del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i del Baix Llobregat. Consultes gratuïtes en assessories laborals, fiscals i jurídiques. També trramitació i Informació de documentacions, subvencions de turisme i sanitat de la Generalitat.
Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar
Des de la seva fundació l’any 1997, treballa per a donar suport, assessorament i ajut al sector de la restauració local per a fer de la la Vila, la principal referència turística de la Costa Brava. Informa dels serveis i activitats dels seus agremiats.
Gremi d'Hostaleria del Solsonès
Pàgina oficial del Gremi d'Hostaleria del Solsonès. És l’associació que agrupa als diferents establiments hostelers de la comarca del Solsonès. Informació de la comarca del Solsonès i les dades de on menjar i on dormir, i l’agenda.
Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental
Associació empresarial que uneix empresaris de l'hostaleria, la restauració, hotels i altres del Vallès Oriental. Entre altres funcions defensa millor els interessos tant individuals com sobretot els que afecten el conjunt de la col·lectivitat del sector.
Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme
El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró és una associació que respon als principis democràtics en la seva organització. Subsectors del Gremi: Restauració-gastronomia, allotjament, oci nocturn, empreses de serveis a l’hostaleria i el turisme.
Gremi d'Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud
El gremi és l’associació d’empresaris del sector de l’hosteleria, restauració i similars del Barcelonès nord i el Maresme sud. La seva funció és la de vigilar i defensar els interessos dels empresaris, de forma individual o col·lectiva. Serveis.
Gremi d'Hosteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú
El Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú agrupa un nombrós col·lectiu de restaurants, bars, bars- restaurants, hotels, pubs musicals, xiringuitos, geladeries, campings i caterings, de Vilanova, Cubelles, Roquetes i Canyelles.
Gremi d'Hosteleria i Turisme de l'Anoia
El Gremi d'Hosteleria i Turisme de l'Anoia, GHITA, és una associació que integra tots els bars, restaurants, bars musicals, hotels, cases rurals, ... i d'altres que dins l'àmbit de l'hosteleria i el turisme voluntàriament si vulguin adherir.
Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages
Pàgina oficial del Gremi d'Hoteleria i Turisme de la comarca del Bages. Informació de restaurants, bars, allotjament i turisme del Bages. Dades de la comarca del Bages: on menjar, on dormir, bars, turisme, agremiats, agenda i contacte.
Gremi d'Hotels de Lloret de Mar - hotelslloret.com
Portal de reserves online d'allotjament a Lloret de Mar, que forma part del Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar. Ofereix els millors descomptes i una àmplia varietat de solucions per passar les vacances. Reserva en línia d'allotjaments fàcil i segura.
Gremi d'Indústries de la Confecció de Barcelona
Entitat representativa del sector de la confecció de Barcelona i Catalunya. Actua com a interlocutor en tots els temes d’interès per al sector i les seves empreses. Empreses que el componen. La versió en català de la web no és operativa.
Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya
És l'associació constituïda per la unió dels industrials gràfics i manipuladors del paper i el cartró. Actualment, prop de 1.700 empreses hi estan agremiades. Activitats, serveis, borsa de treball, revista, l’Escola, ...
Gremi d'Instal"ladors i Pimes del Metall de Cerdanyola, Ripollet i Montcada
Entitat empresarial d'instal"ladors d'electricitat, fontaneria, climatització i Pymes de Cerdanyola, Ripollet i Montcada. Ofereix serveis de tramitació i control de la documentació tècnica específica per treballar com instal"lador, i formació continuada.
Gremi d'Instal·ladors de Girona
Pàgina del Gremi d'Instal·ladors de Girona. Tot i que el Gremi d'Instal·ladors es va crear com a tal arran de la Llei d'Agrupacions de 1977, cal retrocedir fins el 1952 per trobar els seus orígens. El gremi, serveis i xarxa.
Gremi d'Instal·ladors de l'Anoia
Trámits legals de l’activitat. Obtenció i renovació de carnets professionals de registres industrials i especials. Mediació en conflictes amb clients i empreses. Formació i reciclatge tècnic, productiu i directiu. Assessorament en riscos laborals ...
Gremi d'Instal·ladors de Lleida
Pàgina oficial del Gremi d'instal·ladors d'electricitat, fontaneria, gas, il·luminació, energies renovables, calefacció i climatització de lleida. Associació empresarial que fa cursos teòrics-pràctics per obtenir els carnets professionals.
Gremi d'Instal·ladors del Baix Llobregat
Organització professional i corporativa de professionals instal·ladors. Presentació, història, junta, comissions, equip humà, el gremi en xifres, certificacions, acords i convenis, socis, col·laboradors, enllaços d'interès, FAQ, contacte, i serveis.
Gremi d'Instal·ladors del Maresme
Web del Gremi d'Instal·ladors del Maresme. Ajudes del Gremi en temes com ensenyament, administració i tota mena de problemes laborals, fiscals, assegurances i altres que estiguin a la nostre disposició i que per resoldre cada dia son més difícils.
Gremi d'instalal·ladors del Garraf
Gremi d'instalal·ladors del Garraf, punt d’unió i entre tots els socis i el Gremi. Les noves tecnologies han entrat al sector des de tots els àmbits i Internet s’ha fet molt necessari. La història de la nostra entitat comença al voltant de l’any 1975.
Gremi Empresarial d'Ascensors de Catalunya (GEDAC)
Va esser fundat l'any 1977 per agrupar les empreses fabricants, instal·ladores i conservadores d'aparells d'elevació i manutenció: ascensors, muntacàrregues, plataformes, escales mecàniques, etc. Aplega quasi el 80% de les existents a Catalunya.
Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca
Associació empresarial que agrupa els empresaris del sector de l’hostaleria, la restauració, els hotels i similars de Terrassa i comarca. Entre altres, serveix per defensar millor els interessos individuals o els que afecten el conjunt del sector.
Gremi Empreses Instal·ladores Tarragona - Ferca Tarragona
Els inicis de l’activitat del Gremi d’Industrials Instal.ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès daten de principis dels anys quaranta, com a Gremio del Metal adscrit a la Delegación Provincial de Sindicatos de Tarragona…
Gremi Floristes de Catalunya
El Gremi compta en l'actualitat amb 400 agremiats. Molts d'ells han passat de generació en generació. El gremi vetlla pels interessos dels seus agremiats, per això els recomana, per tal de millorar la nostra professió.
Gremi Galeries d'Art Catalunya
Web del Gremi Galeries d'Art Catalunya. Informació de l'entitat i situació de les galeries. L’activitat galerista a Catalunya és extensa, en la magnitud, en el temps i en l’espai, reflex de l’efervescència emprenedora de la societat que ens envolta.
Gremi Hostaleria Sabadell
A mitjans del segle passat, uns empresaris d'hostaleria i restauració de Sabadell i comarca formen el sindicat d'habtitage i allotjament de Sabadell per unificar el sector. El 1977, es convertia amb el Gremi d'hostaleria de Sabadell i Vallès Centre.
Gremi Hostelería Viladecans
Es va constituir l’any 2006, per representar els intereressos del sector de la restauració a Viladecans col·lectivament. És l'interlocutor amb institucions, influint en la legislació, decrets i normes del sector. És també lloc de trobada per l'agremiat.
Gremi Hoteleria Vallés Oriental
Web oficial del Gremi Hoteleria Vallés Oriental, amb seu a la ciutat de Granollers. La seva pàgina ofereix informació general del gremi i un llistat de llocs on dormir i a on menjar a la comarca del Vallés Oriental. Altres serveis als seus associats.
Gremi Instal·ladors Vallés Oriental
L’associació d’Instal·ladors d’Electricitat-Fontaneria-Gas i afins del Vallès Oriental (Gremi d’Instal·ladors del Vallès Or.), neix l’any 1977. Canalitza els interessos comuns de petites i mitjanes empreses instal·ladores. Engloba més de 400 empreses.
Gremi Majoristes Fruita i Verdura de Barcelona i Província
Es tracta d’una associació formada per les empreses majoristes de productes hortifrutícoles. Des de l’AGEM es facilita la feina dels empresaris de la fruita, aportant la informació i els recursos necessaris per el desenvolupament de la seva tasca diària.
Gremi Perruquers Girona
Gremi d’Empresaris i Artesans Perruquers de les Comarques Gironines, associació professional que representa, gestiona i defensa els interessos col·lectius de tots els perruquers, i els individuals i particulars de cada associat. Formació i reciclatge.
Gremi Pintors Tarragona - Terres de l'Ebre
La recent creació del Gremi Pintors Tarragona - Terres de l'Ebre, d’ha realitzat per intentar reconduir la situació creada per aquesta crisis, un grup d’empreses de la construcció relacionades amb la pintura reunides per aguantar un poc el cop.
Gremi Provincial Artesà de Perruqueria i Bellesa de Barcelona - GremiArt Bcn
Constituïts com Gremi Artesà de Perruqueríes i Estètica i coordinats amb altres gremis, a més de ser membres de fedcat i de la federació espanyola, pels acords del sector. Per ser veritablement representatius a l'àmbit de la perruqueria i l'estética.
Gremi Provincial Artesà de Perruqueries i Bellesa de Tarragona
A falta d'una organització que treballés pels interessos del sector de la imatge personal, sorgia a l’any 1962 el Gremi Provincial Artesà de Perruqueries i Bellesa de Tarragona pels professionals que tinguessin un objectiu comú, prosperar en el sector.
Gremi Provincial de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona
Vol donar cobertura a les necessitats, en un sector tan competitiu i canviant com és el de l'alimentació. El Gremi ofereix als seus afiliats una connexió a Internet i comptes de correu electrònic per facilitar la comunicació. Butlletí gremial.
Gremi Provincial del Comerç de Mobles de Barcelona
Web oficial del Gremi Provincial del Comerç de Mobles de Barcelona. És una federació de comerciants del moble de Barcelona. Agrupació dels comerciants del moble. Presentació, serveis als associats, comerços i dades diverses.
Gremi Provincial del Comerç de Mobles de Tarragona
El Gremi Provincial del Comerç de Mobles de Tarragona, constituit el 27 de juliol de 1969, és la representació del col·lectiu d'empresaris i empreses dedicades a la venda de mobles de les comarques tarragonines. Informació i activitat.
Gremi Provincial d'Empreses de Pintura de Barcelona
Web del Gremi Provincial d'Empreses de Pintura de Barcelona, fundada l'any 1899. És una entitat per a la representativitat i defensa i al servei de les empreses de pintura i professionals pintors. Fundació Privada Sant Lluc dels Mestres Pintors.
Gremi Provincial Empresaris Pompes Fúnebres de València
Web del Gremi Provincial Empresaris Pompes Fúnebres de València. Promou el desenvolupament industrial i comercial del sector, en benefici de l'interés general, mitjan la creació dels serveis els quals es jutgen necessaris.
Gremi Reparadors i Mantenidors de Catalunya
Web del Gremi Reparadors i Mantenidors de Catalunya. En el nostre Gremi tenen cabuda tots els professionals dedicats a la reparació i el manteniment d´una varietat de serveis (gamma blanca, PAE, calefacció, aire acondicionat, etc.).
Gremis d'Instal·ladors FERCA
Ferca és la Federació Catalana d'Associacions Territorials d'Empresaris instal·ladors d'electricitat, fontaneria, climatització i afins de Catalunya, formada per quatre associacions provincials (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona).
Grups Hostals/Rest.

Llibres.cat
Portal del Gremi de Llibreters de Catalunya dedicats als llibres. Conté: Notícies, agenda, comunicats, dades del sector, mapa llibreries a Catalunya, el col·lectiu llibreter en dades, l'edició a Espanya de llibres 1997, nombre d'agents, …
Unió Gremial
Federació de Gremis Associacions del Comerç. Serveis generals a associacions i gremis, serveis externs, Hotel d’entitats, Oficina de promoció del Valencià, servei assessorament i consultoria a entitats membres i col·labora en la solució de problemes.
Unió Provincial d’Estanquers de Lleida
Pàgina oficial de la Unió Provincial d’Estanquers de Lleida i la seva província. Fomenta la col·laboració professional entre estanquers. Informació, formació i assessorament dels associats. Borsa de treball, premsa, convenis, documentació, preus, ...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT