GRUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
AndorGrues
Empresa andorrana dedicada al lloguer de maquin+aria, materials, utillatges i lloguer de bastides. Muntatge i desmuntatge. La nostra experiència està avalada per les tasques que realitzem, des de pujar mobiliari fins a col·locar estructures per ponts.
Assistències i Grues Blanes
Estem especialitzats en asistencia en carretera a vehicles tant en remolc com en reparació in situ. Coneixeu-nos a través d’aquestes pàgines. Actualment comptes amb una nau de 1000 metres quadrats.
Construcció de la màquina de bloc
Versió en català d’aquest weblog de caire internacional de la construcció de la màquina de bloc, parlant de la construcció de maquinària. Informació sobre la construció de màquines. Missatges recents, categories I arxius.
Excavacions, Grues i Formigons Vilanova
La empresa Excavacions, Grues i Formigons Vilanova SL, es dedica principalment al servei de la construcció d'edificis, naus industrials i manteniment d’indústries, oferint també serveis a particulars. Més de 25 anys al servei amb el mèxim compromís.
Figuerola grues i transports
Empresa reusenca fundada a l’any 1963, dedicada als trasports especialitzada en treballs amb camió grua. Amb el temps s’ha especialitzat amb el muntatge d'estructures i equips. També té servei de cistella porta persones aïllada elèctricament.
Garatge Costa Nogué
Amb més de 40 anys d'experiència reparant vehicles a Olot, taller de reparació de vehicles multimarca. La qualitat dels nostres serveis de reparació de cotxes i de furgonetes i d'assistència de grues 24h està avalada per les marques d'asseguradores.
Grua Municipal de Barcelona
La missió del Servei Municipal de Grues és facilitar la mobilitat i fluïdesa del trànsit a la ciutat, exercint control de la indisciplina i en prestació de serveis. Col·labora en la disminució del cost de la mobilitat de la ciutat augmentant l'eficiència.
Gruas Gañan
Empresa lleidatana dedicada a la venda i lloguer de grues per a la construcció. Grues-torre i automuntants per a obres, manteniment i reparació. Disposa de departament d’enginyeria dedicat al sector de les grues. El Grup té la seva seu a Lleida.
Gruas Gavi
Empresa familiar fundada el 1966, ubicada al Polígon Industrial de Constantí, al centre del sector petroquímic i nuclear. L’activitat és el lloguer de grues hidràuliques de petit i gran tonatge, camions autocarregants i transports especials.
Grúas Rubió Pubill
Grúas per obra pública i privada per a remolc i rescatament de vehícles i remolcs, camions per a transportar cotxes, camions, autocars, tractores, i maquinària industrial amb plumes de diferents llargades per a transports especials. St. Fruitós de Bages.
Gruas Sant Andreu de la Barca
Empresa fundada l’any 1994 per Víctor Docón Lacuna amb 2 treballadors i una grua. En l’actualitat disposenm d’una àmplia zona de vehicles i una experiencia de més de 25 anys en el sector de l’assitència en carretera i la mecànica.
Grues Berga
Web de Grues Berga, amb serveis a La Seu d'Urgell, Puigcerdà, i Berga. Els seus serveis: Grues de petit i gran tonatge, camions pluma de tot tipus, gòndola, trailer i transports especials, bombes de formigó, plataformes elevadores. Galeria fotogràfica.
Grues Girona
Empresa pionera de la província de Girona amb experiència, des de l'any 1969, en sistemes d'elevació i transport. Disposa d'un extens parc de grues mòbils autopropulsades tot terreny d'última generació, camions grua, plataformes, tràilers, etc.
Grues i Bolquets Miquel
Grues i Bolquets Miquel és un taller especialitzat en el muntatge de bolquets, grues i equips porta contenidors entre d'altres, damunt de camions de transport industrial. Equips d'elevació i carrosseries. Servei oficial HIAB Girona. 25 anys d’experiència.
Grues i Taxi Sanvicens
Espai de Grues i Taxi Sanvicens. Servei de Grues i Taxi en servei a La Seu d'Urgell. Estem preparant el web de Grues Sanvicens, de moment podeu veure 3 vídeos de presentació de l'empresa, els seus vehicles, i fotografia de família.
Grues i Transports Figuerola
Pàgina d'aquesta empresa de transports especialitzada en treballs amb camió grua. Serveis de cistella de fins 4.5 TM. I 21 M. d altura. Grues i serveis especials de transport de Transports Figuerola de Reus (Tarragona).
Grues i Transports Mago
Pàgina de l’empresa Grues i Transports Mago, que està ubicada a Reus (Baix Camp - Tarragona). Grues i Transports Mago ofereix serveis de transports i serveis amb camió grua, serveis amb cistella, i treballs amb grua cabrestant.
Grues i Transports Vergés
És una empresa de transports de carretera especialitzada en el trasllat de tota mena de maquinària, en àmbit nacional i internacional. També fa transports especials. es va crear l'any 1950, sent una de les empreses pioneres en el món del camió-grua.
Grues Minguella
Empresa de grues a Lleida, des de 1952. L'equip humà, els seus mitjans tècnics, la força d'elevació i les seves realitzacions. Espacialistes en elevació i serveis especials de manipulació de càrregues. Dades conporatives i de contacte.
Grues Sant Antoni
Pàgina oficial de l’empresa de Barcelona Grues Sant Antoni. Pàgina en construcció, Propera obertura de la web de Grues Sant Antoni S.L. De moment conté les dades de contacte postal i telefònic.
Grues Suarez i Soler
Espai de l’empresa Grues Suarez i Soler de la ciutat d’Igualada (L’Anoia). L’empresa va ser fundada l’any 1940, i porta més de setanta anys de servei ininterrumput. La pàgina web es troba, actualment, en procés de construcció.
Grues Viñolas
Des de 1954 al servei de l’automobilista. Disposa dels serveis més moderns per cubrir totes les necessitats que exigeix la tasca. L’any 1954 l’empresa va començar la seva activitats dedicant-se, primer, a la reparació d’automòbils a Sant Dalmai.
Grup Padrosa
Disposa d'una flota capaç de realitzar serveis de transports per turismes i remolcatje de vehicles pesants (camions, tràilers, autobusos,...) que es trobin avariats o accidentats. El servei d'auxili en carretera disponible les 24 hores del dia, tot l'any.
Grup Vergés
Grues de gan tonatge. Servei de grues autopropulsades de fins a 150 tonelades a tot Catalunya. Càrregues per a transports especials i per a la construcció. Pressupostos sense compromís i preus especials per treballs de llarga durada.
Grutrans Cabós
La nostra empresa es dedica al servei de grues, transport especial, càrrega i descàrrega de mercaderies, tant en l’auxili en carretera, com en la branca de la construcció i obres públiques. Tenim seus a Fraga (Osca) com a Torrefarrera (Lleida).
GSE Grues i Serveis d’Elevació
Grues GSE, és servei oficial Cargotec amb marques com Hiab, Jonsered, Multilift, Loglift, Moffett. També distribueix el ganxo automàtic Elebia. Industrials, grues forestals, xaterreres, portacontenidors, carretilles i servei assistència 24 hores.
Muntatges i Cobertes del Solsonès
Muntatges i Cobertes del Solsonès és una empresa constructora de Solsona que també ofereix un servei de transport, grua i plataforma d'elevació. Naus, cobertes, tancaments metàl·lics. Estructures i teulades de fusta. Disseny personalitzat.
Puigpey
Transports i material per a la construcció. Realitzem transports generals, per a la construcció, per a la jardineria i de maquinària. Disposem de grues (fins a 30 m. i de 12 Tones). A més tenim una exposició de gres i ceràmica. Vilanova del Vallès.
Ramon Tomas - Grues i Transports
Ramon Tomas és una empresa d’Alcarràs (Lleida) que neix a l'any 1969 de la mà de Ramon Tomas Dolcet. Esta dedicada al transport i al muntatge amb grua, tant per a la construcció com per obra pública. També ofereix servei contenidors.
Selmetron
Empresa osonenca de sistemes d'elevació per a ús industrial, reparació i manteniment de motors elèctrics, especialitzats en motors fre de rotor cònic: Demag, Comet, etc. amb recanvis i peces originals. També assessoria tècnica per a nous projectes.
Serveis Integrals de Grúes
Pàgina oficial de Serveis Integrals de Grúes, S.L., una empresa ubicada a Amposta (Tarragona), que està dedicada a oferis serveis de grua en totes les seves especialitats des de petit a gran format. Informació de l’empresa i els seus serveis.
Sirenas112
Grues i transports especials, ambulàncies, bombers, policía local, seguretat privada, serveis sanitaris, ADFs, protecció civil i cossos d’emergències. Posem a disposició equips d’il·luminació acústica. La versió en català no és operativa.
Transports i Grues Angel Vilar
Des de 1965 estan dedicats a transport nacional i comarcal, transports especials, plataformes i gòndoles, serveis grua, transport nacional, transports especials, plataformes i gòndoles, serveis grua, muntatges industrial i construcció.
TsME Transports
Empresa de transports i grues de Vallirana (Baix Llobregat). Oferim servei urgent i 24 hores. Furgonetes. Camions. Descobertes. Tràilers Grúa. Carretons elevadors. Camions grua més cistella, jib i cable.
Valfagó Assistència
Servei de grua 24 hores assistència en carretera des de Reus. Plataforma per vehicles turismes els 365 dies de l’any. Custòdia dels vehicles avariats i accidentats. Servei de transport de turisme a tot Europa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT