GUIESCOMARCALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Activitats Garrotxa
Som una empresa familiar que ja fa 25 anys que estem al vostre servei per gestionar el vostre temps d’oci i lleure.Posem al vostre abast les activitats per descobrir un entorn ùnic, protegit i natural.
Albera (comarca natural)
L'Albera és una subcomarca del Rosselló i abasta la part nordoriental de la Serra de l'Albera fins al riu Tec. Fita amb la Plana de Perpinyà i amb el Baix Vallespir. La part costanera, tradicionalment la Marenda, rep el nom turístic de Costa Vermella.
Alcoiacomtat.cat
Projecte per l'Assemblea de Maulets de l'Alcoià creat a finals de 2009. S'avalua el fort moviment organitzatiu i associatiu de les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Conta amb molts col·lectius adherits. Es valora com a molt positiva l'experiència.
Alt Camp
Portal de l'Associació Sense Límit amb completíssima informació i tots els serveis de la comarca de l'Alt Camp: Turisme, història, art, tradicions, economia, itineraris, gastronomia i tot el que volgueu, …
Alt Camp (23 Municipis)
L'Alt Camp és una comarca de transició entre l'interior i el litoral per la Serralada Pre-litoral: l'estret de la Riba i els colls de les Moles, de Lilla, i de Prenafeta. Ha estat una zona de pas; ja a l'època romana era travessada per la Via Aurèlia...
Alt Conflent - Viquipèdia
Subcomarca natural a l'oest del Conflent, amb una població molt reduïda i fesomia d'alta muntanya. Situada entre les Garrotxes i el Conflent Mitjà. No s'ha de confondre amb La Mancomunitat de l'Alt Conflent, que inclou altres municipis.
Alt Empordà - Dossiers comarcals
Dossier comarcal de l’Alt Empordà. Inclou informació econòmica, comercial i turística de la comarca. Del Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya [PDF]. Territori i població, economia, equipaments, ...
Alt Empordà Turisme
L' Alt Empordà , al nord de la Costa Brava , és una comarca amb una gran riquesa cultural i paisatgística, molt marcada per la seva situació geogràfica com a zona fronterera amb França a la franja nord-oriental de Catalunya i la península Ibèrica.
Alt Palància - Viquipèdia
L'Alt Palància és una comarca de l'interior del País Valencià, amb capital a Sogorb. Limita al Nord amb l'Alt Millars, a l'est amb la Plana Baixa i el Camp de Morvedre, al sud amb el Camp de Túria i a l'oest amb els Serrans i l'Aragó.
Alt Vallespir - Viquipèdia
Subcomarca natural de la comarca nord-catalana del Vallespir. Correspon a la part més occidental de la comarca. Hi ha una varietat d'opinions respecte de les fronteres de l'Alt Vallespir. Alguns divideixen la comarca en dos, el Baix Vallespir i l'Alt…
Alta Cerdanya - Viquipèdia
Comarca de la Catalunya del Nord. Representa la part més septentrional de la Cerdanya, una comarca natural catalana que quedà dividida en dues meitats pel Tractat dels Pirineus (1659). L'Alta Cerdanya pertany actualment a l'estat francès.
Alta Ribagorça
Revista digital de l'Alta Ribagorça; Cultura, pobles, romànic, Parc d'Aigüestortes, esports guia comercial i d'empreses, allotjaments, etc … A més de tenir tota la informació sobre el Consell Comarcal.
Altiplà de Sornià - Viquipèdia
L'Altiplà de Sornià és una zona geogràfica entre les comarques del Conflent i la Fenolleda, a la Catalunya Nord. També té el nom dels Aspres que comparteix amb els Aspres del Rosselló i del qual, orogràficament, forma part. És un sol altiplà.
Altpirineu.com
Portal de les comarques de l’Alt Pirineu: Alt Urgell, Alta Ribagorça, Cerdanya, Pallars Jassà, Pallars Sobirà i Vall d’Aran. Directori, fòrums, noticies, opinions, premsa d’Internet, enquestes, cines, esports, anuncis, agenda, chat, resums, botiga, …
Anoia - Països Catalans
Aquest lloc vol ser una finestra més de les que ja existeixen a la xarxa, que parli del que passa als Països Catalans. Aquí,però, el centre d'aquesta finestra mira la comarca de l'Anoia, i en particular a la seva capital, Igualada.
Anoiaweb.net
Espai de serveis comarcals de la comarca de l’Anoia. Classificats, gratuïts, guia comercial, butlletí de la comarca de l’Anoia, l’Anoia, classificats gratis, guia comarcal, actualitat, facebook integrat, guia telefònica, autobusos i molt més.
Anyós - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de la Maçana (Andorra), a 1 307 m., a l'esquerra de la ribera d'Ordino i a la dreta del riu d'Anyós que neix prop de llur confluència. Aigua amunt de la vall del riu d'Anyós hi ha els cortals de l'Aldosa i els cortals d'Anyós.
Aquí Osona
Aquí trobaràs Osona. Escriptori web social cultural i municipal d’Osona; Plana de Vic, Vall del Ges, Lluçanes, Cabrerès, Sau i Montseny. Directori comercial, d’empreses i de municipis. Serveis, espectacles, fires i mercats, espai literari, …
Arinsal - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de la Maçana (Andorra), situat a 1.467 m d'altitud a l'esquerra del riu d'Arinsal. És el darrer nucli habitat d'aquesta vall, bastit entorn de l'església de Sant Andreu, romànica, amb un campanar de planta quadrada.
Associació de Turisme “La Selva, Comarca de l'Aigua”
Associació dels 26 municipis de la comarca i d'onze entitats adherides que hi participen. Neix per a promoure el turisme comarcal sota marca pròpia. Desenvolupa la seva oferta respectant la natura i la cultura local i aposta per la sostenibilitat.
Baix Cinca - Viquipèdia
La comarca del Baix Cinca (en castellà Bajo Cinca) és una comarca d'Aragó a l'est dels límits, a cavall de les províncies d'Osca i Saragossa. Limita amb la Llitera, el Cinca Mitjà, els Monegres, el Baix Aragó-Casp i amb la comarca catalana del Segrià.
Baix Conflent - Viquipèdia
Subcomarca natural a l'est del Conflent, Catalunya Nord. Constituïda de les hortes de Prada i Vinçà, les quals conformen la conca de la Tet. És entre el Riberal rossellonenc i el Conflent Mitjà. Fita amb l'Altiplà de Sornià, i amb el massís de Canigó.
Baix Penedès - Viquipèdia
Comarca catalana, que té com a capital el Vendrell. Una de les comarques en què va quedar dividit el Penedès al 1936. Limita amb l'Alt Camp, al nord; amb l'Alt Penedès i el Garraf a l'est; amb la Mediterrània al sud, i amb el Tarragonès a l'oest.
Baix Segura - Viquipèdia
El Baix Segura (en castellà i oficialment Vega Baja del Segura) és una comarca del sud del País Valencià amb capital a Oriola (en castellà i oficialment Orihuela). Comarca de llengua castellana excepte al municipi de Guardamar del Segura.
Baix Vallespir - Viquipèdia
Subcomarca natural de la comarca nord-catalana del Vallespir. Correspon a la conca del riu Tec i és emmarcada pel massís del Canigó al nord i el roc de Frausa al sud. Els límits occidentals de la subcomarca es troben al cap de la conca.
Baixa Cerdanya - Viquipèdia
Comarca pirinenca que comprèn part de la plana de la Cerdanya i que limita amb Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, l'Alta Cerdanya i el Principat d'Andorra. El territori històric de Cerdanya es subdividí conseqüència del Tractat dels Pirineus (1659).
Blog Turisme del Pallars Sobirà
Secció del portal Comarcàlia dedicada a la comarca del Pallars Sobirà i als seus 15 municipis que en formen part. Inclou informació i recursos de la comarca: directori d'empreses, ajuntaments, equipaments, borsa de treball i ONGs.
Calderona
Històrica comarca del País Valencià, actualment dividida entre el Camp de Morvedre i el Camp de Túria. Apareix al mapa de comarques d'Emili Beüt "Comarques naturals del Regne de València" publicat a l'any 1934. Municipis.
Camp de Túria - Viquipèdia
La comarca del Camp de Túria és una comarca valencianoparlant del centre del País Valencià, amb capital a Llíria. Els municipis d'aquesta comarca, història, mapa comarcal i altres informacions bàsiques d’interès.
Capcir - Viquipèdia
Comarca de la Catalunya Nord, amb capital a Formiguera. Està situada al nord-est de la subcomarca de l'Alta Cerdanya i al nord-oest del Conflent. Al nord, fa frontera amb Occitània. És vertebrada pel riu Aude, que la drena de sud a nord.
CastelloTur.info
Revista de turisme i natura de les comarques de Castelló. Inclou l’oferta d’hotels, cases rurals, restaurants, tendes i festes patronals d’aquestes contrades. Turisme actiu, perquè créiem que valia la pena intentar descobrir-la, conéixer-la, viure-la!
Catalunya Central
Informació sobre l´àmbit geogràfic de la Catalunya Central. Històries, seguidors, enquestes, informacions d’altres comarques, i dades de la Viquipèdia de les comarques de l’Anoia, El Solsonès, El Ripollès, l’Osona, El Bages i el Berguedà.
Centre de Visitants del Gironès
Centre de Visitants del Gironès a Sarrià de Ter. Un espai on viureu sensacions diferents amb una proposta que combina una passejada multimèdia d’emocions a la carta, tallers d’oficis i una descoberta o redescoberta del territori en tots els sentits.
Centre d'Interpretació de les Garrigues
Centre que pretén portar el visitant a fer un viatge per la comarca, ensenyar-li els llocs d'interès que pot visitar, despertar-li inquietud pel nostre patrimoni i convidar-lo a descobrir la comarca. Continguts, exposicions, situació, horaris i preus.
Cerdanya Online
Portal turistic de la comarca de La Cerdanya. Inclou informació sobre immobiliàries de la Cerdanya, turisme a la Cerdanya, hotels, turisme rural, turisme actiu, turisme familiar, restaurants, natura i ecoturisme, gastronomia, etc.
Cerdanya.net
Portal de la comarca de la Cerdanya. Tot sobre la comarca; Webs, revista, serveis, directori d'empreses, navegador i navegants. Dades de Puigcerdà i Llívia. És nostra vall, vall d'alegria, franca i oberta al foraster, …
Cerdanya.org
Web del Patronat Comarcal de Turisme de la Cerdanya. La Cerdanya comarca catalana, natural per excel·lència, forma una unitat fisiogràfica definida per uns trets orogràfics, climàtics i històrics que li atorguen un caràcter molt particular...
Cerdanya.ws - La Comarca de La Cerdanya
Dades generals de la comarca. La Cerdanya ocupa la depressió que hi ha entre el Cadí-Moixeró i els Pirineus. Està constituïda per dues gran unitats de relleu: la depressió i els vessants muntanyosos. El clima varia segons el relleu.
Comarca de l’Alcalatén - Paco González
Apunts historiogràfics, geogràfics, topònims i altres dades de cadascuna de les poblacions de la comarca de l’Alcalatén. La comarca s'estructura al voltant del Penyagolosa, cim culminant del territori de parla valenciana.
Comarca del Capcir
Informació de la comarca del Capcir (Catalunya Nord), i dels seus set municipis: Els Angles, Font-rabiosa, Font Rabiosa, Formiguera, La Llaguna, Matamala, Puigbalador i Ral. Mapa, desnivells, dades del territori i altres elements d’interès.
Comarca del Matarranya
Portal del Matarranya (Franja de Ponent de Terol). Consell Comarcal, municipis, departaments, acció social, esport, joventut, AODL, cultura, patrimoni, medi ambient, informació al consumidor, turisme i comunicació, Protecció Civil …. Traductor.
Comarcàlia, la web social de Catalunya
Comarcàlia un projecte adreçat a la societat catalana i estructurat al voltant de les comarques de Catalunya. Democràtic, universal i obert, que pretén que tothom pugui accedir de manera fàcil a l'ús i aprofitament d'aquest portal com espai de relació.
comarquescatalunya.cat
Catalunya poble a poble. Catalunya és la part més extensa del territori històric i cultural del Principat de Catalunya i de tot el conjunt de terres de parla catalana o els Països Catalans. Catalunya va ser una possessió de l'imperi Romà fins el segle V.
Comtat - Viquipèdia
Comarca del sud del País Valencià, amb capital a Cocentaina. Està dividit en 6 sub-comarques històriques i geogràfiques: Foia de Cocentaina, Vall de Seta, Vall de Travadell, Valleta d'Agres, Vall de Perputxent, i la Baronia de Planes.
Conca de Barberà - Dossiers comarcals
Informació econòmica, comercial i turística de la comarca de la Conca de Barberà, a càrrec del Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya. Infraestructura turística, llocs i dades d’interès. [PDF].
Coneguem la Comarca: el Baix Penedès
Coneguem la Comarca: el Baix Penedès és una pàgina pensada pel treball escolar, però útil a tothom que vulgui conèixer més de la comarca. Inclou geografia, història, economia, cultura, activitats, altres webs, publicacions, …
Conflent - Viquipèdia
Comarca de la Catalunya Nord, amb capital a Prada, des de 1659 és part del departament francès dels Pirineus Orientals. Limita amb la comarca occitana de la Fenolleda, amb el Rosselló, amb el Capcir, la Cerdanya, el Vallespir i el Ripollès.
Conflent Mitjà - Viquipèdia
Subcomarca natural al centre del Conflent, al voltant de Vilafranca de Conflent, incloent-hi valls de Fillols, de Cornellà de Conflent i Vernet, de Fullà i Saorra i els pobles de Aituà i Escaró. És entre les Garrotxes, l'Alt Conflentt i el Baix Conflent.
Consorci de Turisme de l'Alt Penedès
Guia turística i de sertveis en tots els aspectes de la comarca de l'Alt Penedès, editada pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès. La comarca de l´Alt Penedès ofereix al visitant una perspectiva harmònica, la d´una zona amb una personalitat pròpia.
Consorci de Turisme d'Osona
Entitat pública, de caràcter associatiu i naturalesa voluntària, amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada de la dels membres consorciats. Mostra de la important Ruta del Romànic osonenca, la Ruta del Íbers i els senders de la comarca.
Cosetes del Baix Camp i rodalies
Lloc personal d’en Joan Muñoz Pinós sobre Cosetes del Baix Camp i rodalies. Ermita de la Mare de Deu de la Riera (Les Borges del Camp). Mare de Deu de la Roca, ermita de San Ramon i Capella de la Mare de Deu del Peidró (Mont-roig del Camp).
Cullera.info
El portal de la Ribera Baixa de tot informàtica. Disseny web, e-comerç, hosting, allotjament, guia, descàrregues, buscadors, enllaços, notícies, guia de la comarca de la Ribera.
Descoberta del Pallars Jussà
WebQuest interdisciplinar del segon cicle d'ESO, àrees de llengua, ciències socials i visual i plàstica. Aquesta classe ha estat escollida per realitzar un intercanvi escolar amb un grup d'alumnes d'un centre de la ciutat francesa de Toulouse.
Descobreix la Ribera del Xúquer
Som gent de la Ribera i ens agrada la nostra comarca. Per aquest motiu i perquè pensem que conèixer és estimar, ens hem proposat descobrir (o redescobrir) la Ribera del Xúquer i compartir-ho amb vosaltres. Periòdicament explica les activitats.
dinamig.cat | Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa
DinàmiG el formen les entitats de la comarca que depenen del Consell Comarcal i de l'Ajuntament d'Olot que tenen com a objectiu principal (cada una des del seu àmbit d'actuació) el desenvolupament econòmic de la comarca, la nostra raó de ser.
Ecoguiaemporda
Portal del servei Ecoguiaemporda, servei d’informació ecològica creat per l’empresa Gràfiques Montserrat de la ciutat de Figueres (Alt Empordà). Ecosom, ecoconsciència, econotícies, ecomercats i fires, ecoentrevista, ecodenúncia, inscripció, contacte, ...
EG Empordaguia
Guia completa del Empordà. Hotels, restaurants, cases rurals, museus, cultura, turisme, oci, artistes, actualitat, comerços, descobertes a peu i en bici, agenda d'esdeveniments i revista de variades temàtiques de l'actualitat empordanesa.
el Baix Cinca - Enciclopèdia.cat
Comarca de la Franja de Ponent, al límit occidental del Principat de Catalunya. Cap de comarca, Fraga. Al vessant nord de l'Ebre, comprèn els darrers relleus i les darreres terrasses de la Depressió Ibèrica fins a la vall de l'Ebre i l'Aiguabarreig.
El Baix Cinca - Racó Català
Informació, mapa, vídeos i fotografies de la comarca. La comarca es troba al límit occidental del Principat de Catalunya. Limita amb el Segrià, amb la Ribera d’Ebre, amb el Matarranya, i amb diversos municipis aragonesos de parla espanyola.
El Baix Empordà, una mirada
El Baix Emporda:una mirada de Manel Magrinyà. El Baix Emporda. Una mirada de l'autor sobre alguns dels seus recons predilectes. Descripcions extretes de textos de Josep Pla i Antoni Puigverd i fotos de Xavier Miserachs.
El Baix Segura - País Valencia Poble a Poble
Informació històrica sobre la comarca i tots els seus pobles. És la comarca més meridional del país, on es parla un castellà molt paregut al “panocho” murcià, farcit d'arrels del català antic. Hi existeix un diccionari amb més de 5.000 termes propis.
El Bisaura
En la transició de la serralada Transversal i la depressió de l’Ebre, al nord d’Osona. Limita amb el Ripollès, la Garrotxa, el Lluçanès i la Plana de Vic. Pobles: Sora, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora i Vidrà.
el Capcir - Enciclopèdia.cat
Comarca de la Catalunya del Nord. Cap de comarca, Formiguera. Constituïda per la capçalera de l'Aude, estesa entre els 1 500 i 1 700 m alt i voltada de muntanyes, és la plana més alta dels Països Catalans. Història.
El Comtat - País Valencià
Comarca constituïda per la Foia de Cocentaina i creuada pel riu Serpis. Clima continental extremat. L'activitat principa és l’agricultura. I a Cocentaina -capital- i Muro del Comtat; paper, tèxtil, calcer, material de construcció i mobles. Paco González.
el Conflent
Comarca del Principat de Catalunya, a la Catalunya del Nord, a l'entorn de Prada, cap de comarca (6 315 h [2004]). És constituïda per l'alta i mitjana vall de la Tet, des que aquesta abandona la fossa de Cerdanya fins al Riberal rossellonès.
El Maresme - Consell Comarcal
Recull d'informació comarcal: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Consell Comarcal del Maresme, Dosrius, El Masnou, Mataró, Premià de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar.
El Moianès - totmoianes.com
Guia del Moianès, Activitats, comerç de proximitat, serveis, salut, esports i lleure, allotjament, bars i restaurants. Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, Granera, l’Estany, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d’Oló.
El Portal del Solsonès
Portal de la comarca del Solsonès. Inclou informació de concerts de música antiga, nits del solsonès, fotografies, mapes, la ciutat literària, estadístiques de Solsona i enllaços diversos relacionats amb Solsona i la seva comarca.
El portal dels Pallars
Tot sobre els dos Pallars, comarques emblemàtiques del Pirineu de Lleida. Aquestes pàgines d´informació dels dos Pallars han estat traduïdes als diferents idiomes utilitzats al nostre país per a una millor comprensió per part dels nostres visitants.
el Pui
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre el Pui. El Pui és un llogaret de la parròquia de la Maçana (Principat d’Andorra), a l'esquerra de la riera d'Erts.
el Racó - Enciclopèdia.cat
Comarca del sector de llengua castellana del País Valencià, a la regió de Sogorb. Cap de comarca, Ademús. És un vell enclavament valencià separat de la resta del país i situat entre Castella i Aragó. La conquesta la féu Jaume I l’any 1259.
El Ripollès - Àrea Turisme Consorci Ripollès Desenvolupament
El Ripollès amb tota llibertat. Turisme en aquesta comarca pirinenca. Història, cultura, romànic, gastronomia, festes i tradiccions, rutes, esquí, turisme actiu, menjar, dormir, municipis i dades d’interès, en general de la comarca del Ripollès.
El Ripollès.com
Portal comarcal amb la millor i més amplia informació sobre el Ripollès. Tot el que vulgueu saber; oferta turística amb Hotels, Restaurants, Càmpings, Cases de turisme rural... Activitats, Cinema, Teatre, i molt més.
el Rosselló - Enciclopèdia.cat
Comarca a l'extrem NE de la Catalunya del Nord. El Rosselló és una plana on s’aixample la cicatriu tectònica que separa el Pirineu Central i l'Oriental tallant l'eix orogràfic de l'Urgellet, per la Cerdanya i la vall de la Tet (Conflent) fins a mar.
El Solsonès - Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès
Web oficial del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, amb centres a Solsona i Sant Llorenç de Morunys. Comarca. Llocs, rutes, festes, menjar i dormir. 15 municipis, 6 amb nucli de població, la major part del territori són masies disseminades.
El Solsonès, Comarca de la Catalunya Central
En aquest lloc web trobareu un recull de l'activitat virtual generada a la comarca del Solsonès, disposem de canal chat i de diverses planes interessants. La Mola de Lord. El Pont de l'Afrau. El Congost del Clop. El Miracle Olius. La Vall de Lord.
El Vallès.cat - El Pobles del Vallès
El Vallès.cat - El Pobles del Vallès és un portal que vol ser un índex geogràfic i turístic dels pobles del Vallès. Municipis i imatges del Vallès Oriental i el Vallès Occidental. Lluís Romero Expósito, pàgina personal.
El Vallespir - Mas i Terra
Informació, història, arquitectura, tipus de construcció i fotos comarcals de la Fundació Mas i Terra. El Vallespir és una comarca de la Catalunya del Nord que limita amb les de la Garrotxa, el Ripollès i l'Alt Empordà, el Conflent i el Rosselló.
el-balcon
Guia digital de la comarca de la Marina Alta, des de Pego. Si desitja comprar o vendre qualsevol tipus d`article, li oferim una secció gratuïta de Mercadet, on vosté podrà deixar les seues ofertes o vore el que els altres té a la venda.
els Serrans - Enciclopèdia.cat
Comarca del País Valencià, a la regió de Sogorb, a l'àrea de llengua castellana del País Valencià. Cap de comarca, Xelva (2 046 h [2003]). El sistema de la serra de Javalambre separa els Serrans d'Aragó i de l'Alt Palància. La serra de Mira (Castella).
Els Serrans - País Valencià, poble a poble, comarca a comarca
És una de les comarques de geografia més abrupta del País Valencià. Recorreguda pel riu Túria, té un clima d'hiverns freds i estius frescos. Vegetació: boscos de pins, carrasques i matolls. Població de parla castellana, es troba en fase regressiva.
Els Serrans - València Terra i Mar
Municipis, gastronomia i festes. És una de les comarques més abruptes de la província. Creuada pel riu Túria, crida l’atenció pels seus paisatges escarpats. L’embassament de Benaixeve permet la pràctica d’activitats nàutiques, sense oblidar les muntanyes…
Empordà Desconegut
Reportatges publicats al setmanari Empordà que recorren diversos indrets de la comarca dignes de visitar. Racons populars, però també secrets ignorats pel turisme de masses. A càrrec del periodista local Damià S. Bonmatí.
Emporda Online
Informació comercial d'empreses i serveis a l'Alt Empordà a càrrec de la Oficina de Turisme Costa Brava de l'Empordà. La comarca de l'Alt Empordà està situada al Nord-est de Catalunya, tenint com a frontera natural amb França els Pirineus.
Erts - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de la Maçana (Andorra), a 1 340 m alt, a la confluència del riu de Pal amb el d'Arinsal, el qual és conegut, també, fins a la seva unió amb la ribera d'Ordino, com a riera d'Erts. La seba població és de 391 h [any 2009].
Escàs - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Escàs. Escàs és un poble de la parròquia de la Maçana (Principat d’Andorra), situat a 1 343 m alt, damunt el poble. S'ha convertit, en part, en lloc d'estiueig.
Fundació Garrotxa Líder
Entitat que té la missió de promoure el desenvolupament econòmic i social de la Garrotxa i el Collsacabra en els àmbits industrial, comercial, agrícola, ramader, forestal, turístic i altre, lligant el creixement a criteris de desenvolupament sostenible.
Garrigues - Viquipèdia
És una de les comarques de Catalunya, dins la província de Lleida, d’una extensió de 799,7 km² dividits en 24 municipis. Per la seua superfície és una de les comarques més aviat grans del Principat però per la població és més aviat despoblada.
Garrotxa - Viquipèdia
Comarca prepirinenca que limita amb el Ripollès, Osona, Selva, Gironès, Pla de l'Estany, Alt Empordà i el Vallespir. Té una extensió de 735,39 km² i població de 55.439 habitants (2010). L'alta conca del Fluvià i les capçaleres dels rius Brugent i Llémena.
Garrotxa.info
Recorregut fotogràfic pels espais naturals de la Garrotxa. Em dic Albert Terradellas Brugada, i l'objectiu de la web és complir 5 dels meus 34 objectius plantejats al 2014. Les llistes es fan el dia de cap d'any per començar el nou any amb bons propòsits.
Garrotxes - Viquipèdia
Subcomarca natural a l'extrem nord-oest de la comarca nord-catalana del Conflent, que té una població molt reduïda i fesomia d'alta muntanya. ÉS conformada per una petita part del massís de Madres i part de l'alta vall de la ribera de Cabrils.
Guia de La Cerdanya
Guia turística de la cerdanya. Guia comercial, turisme, esports i oci. Premeu sobre la fletxa i s'obrira un menu, trieu un concepte i torneu a prema sobre la paraula navegar. Guia comercial, municipis, esports, turisme i oci a la comarca.
Guia de la Cerdanya Virtual en 360º
Fotos panoràmiques de tots els municipis. La primera guia de la Cerdanya en 360º, creada per Cerdanya House. Plànol per conèixer el municipi que desitji. Plànol de la Cerdanya en alta resolució. Inclou el arxiu .map per utilizar amb el Ozi Explorer.
Guia de La Marina Alta
Informació geogràfica de la comarca. Hotels, restaurants, museus, compres i turisme. El color, la pólvora i el foc són els eixos de la celebració de Sant Joan en què la música i el foc ho inunden tot.
Guia de recursos Maresmetotal.com
Portal que englova una selecio de enllaços dels ajuntaments, pagines relacinades amb el maresme i en català. Selecció de recursos i adreces útils pels maresmencs. Ajuntaments, portals Maresme, portals en català, cercador, el temps, jocs, passatemps, …
Guia del Penedès
Grup La Guia. Guies locals i comarcals de comerç, serveis i empreses, oci i cultura. Amb els horaris, comerç, etc. Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Anoia, Taragonès, … Informació de El Vendrel , Vilafranca i guia de immobiliàries, …
Guia Osona
Portal espai de la Guia Osona. És una proposta de Ràdio Vic 90.3 FM, l’emissora líder a la comarca d’Osona amb 30.000 oients. Inclou notícies, les diferents seccions, arxius mensuals de notícies i la programació íntegre de Ràdio Vic.
Guia per Sectors de Recursos del Priorat
El Priorat amb informació sobre el mon del vi, de l' oli, les coperatives, els cellers,la gastronomía, l' allotjament i molts altres continguts i enllaços relacionats amb el Priorat. Denominació d' origen Priorat i Montsant en quan a vins.
Guia turistica de la Terra Alta - Senderisme i cultura
Guia turistica de la Terra Alta. Descripció dels pobles, itineraris i recomanacions per excursions, activitats culturals, etc. La Terra Alta, és una comarca amb una natura i un patrimoni cultural molt ric. Tradicionalmente terra de bons vins.
Guia turistica del Matarranya - Senderisme, oci i cultura
Guia turística de la comarca del Matarranya, amb descripcions del seus pobles, excursions, activitats d'oci i culturals. Periódicament actualitzada. Entorn natural únic i de riquesa paisatjística i botànica (els Ports de Beseit).
Itineraris del Pla d'Urgell
Pàgina que conté diferents itineraris per la comarca del Pla d'Urgell i la seva capital Mollerussa (fins a un total de set itineraris). Informació a càrrec del Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell.
L’Alcalatén
Descripció breu dels límits, lorografia, la hidrografia i la climatologia de la comarca de L’Alcalatén. Els llimits comarcals de l'Alcalatén s'estenen al nort i sobre tot a l'est de les faldes de dit accident geografic,
L’Alt Urgell.orgfree.com
La comarca de l‘Alt Urgell és al bell mig de l’Alt Pirineu, a la vall del Segre, que en forma l’eix, i que al sector de la seva capital, la Seu d’Urgell, s’obre en una espaiosa esplanada de muntanya on conflueixen les principals vies als Pirineus.
l’Anoia en Viu
Portal turístic del Consell Comarcal de l'Anoia per donar a conèixer els serveis a la comarca. Directori de: Poblacions, agenda i festes, notícies, serveis turístics, rutes, activitats, allotjaments, gastronomia, serveis i experiències.
L’Horta de València
L'Horta de València és una històrica comarca del País Valencià, amb capital a València. En formaven part tots els municipis de l'Horta Nord, part de l'Horta Sud, i la comarca de València amb l'únic municipi de València.
la Baixa Ribagorça - Enciclopèdia.cat
Subcomarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent, al límit del Principat de Catalunya. Municipis (Benavarri, Beranui, Estopanyà, Lasquarri, Monesma i Queixigar, la Pobla de Roda, Tolba, Tor-la-ribera, la Vall de Lierp, Castigaleu i Viacamp.
La Cerdanya - Lleida.com
Dades comarcals des de Lleida.com, el portal de les terres de Lleida. Per municipis. Els municipis de la Cerdanya que pertanyen a Lleida: Bellver de Cerdanya, Lles de Cerdanya, Montellà i Martinet, Prats i Sansor, Prullans i Riu de Cerdanya.
La Cerdanya - Piera Edicions
Guia de TotCatalunya de Piera Edicions. Dades generals, guia comercial i enllaços d'interès. Inclou extensa informació de tres municipis: Alp, Bellver de Cerdanya i Puigcerdà. Dades generals de la comarca i dels seus municipis.
la Fenolleda - Enciclopèdia.cat
Comarca de la Catalunya del Nord. És la de més poca població absoluta, llevades la Baixa Ribagorça i la Vall d'Aran, amb la qual comparteix la llengua occitana. Morfològicament, cal diferenciar-hi els Aspres, les valls i les Corberes.
La Foia de Bunyol - País Valencià
Comarca de parla castellana, la qual cosa fa que als seus habitants se'ls conega amb el malnom de xurros, que s'estructura al voltant de la conca mitjana del riu Magre. El clima, de tendència continental, és fred a l'hivern i calorós a l'estiu.
La Llitera - Racó Català
Comarca de la Franja de Ponent. A l’època preromana, era part del territori dels ilergets. La romanització no hi creà cap nucli urbà. El S de la comarca era travessat per una ruta important, la via de Lleida a Osca, de la qual es conserven vestigis.
la Maçana - Enciclopèdia.cat
La quarta, segons un ordre tradicional, de les set parròquies que integren Andorra, situada a la vall de la ribera d'Ordino, o ribera de la Maçana. Hi ha els pics més alts de les Valls: el Coma Pedrosa (2 946 m.) i el pic del pla de l'Estany (2 851 m).
la Plana d'Utiel - Enciclopèdia.cat
Comarca del País Valencià, a l'àrea de llengua castellana. El cap de comarca és Requena. Hom l'anomena popularment l'altiplà de Requena. El seu extens territori correspon bàsicament a una gran plana formada per dipòsits miopliocènics.
La Plana d'Utiel - Requena
Aquesta comarca de parla castellana, que no fou incorporada a la Comunitat Valenciana fins l'any 1.851. Es troba en un altiplà, clima continental amb hiverns amb neu i gelades freqüents i estius frescos.
la Ribagorça - Enciclopèdia.cat
Comarca de la Franja de Ponent. La capital històrica és la vila de Benavarri (828 km2; 3 683 h). Comprèn 24 municipis i tres antics municipis: Torres del Bisbe i Jusseu i Güel (actualment annexats a Graus) i Llaguarres (ara pertanyent a Capella).
La Vall d'Albaida | la vall blanca
Informació turistica i de serveis de la comarca de la Vall d'Albaida de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida. Allotjaments, restauració, municipis, museus, festes tradicionals, cultura, empreses d'activitats, … Un món per descobrir!
La Vall de Cofrents - Drecera.com
Pàgina de la Drecera.com, directe al teu destí (desparegut). Aquest cercador oferia un apartat dedicat als municipis de la comarca castellanoparlant de la La Vall de Cofrents (València). Municipis de la comarca i dades.
la Vall de Cofrents - Enciclopèdia.cat
Comarca del País Valencià, a la regió de Requena, a l'àrea de llengua castellana, denominada Vall d'Aiora. Cap de comarca, Aiora (5 497 h. Presenta forma rectangular i límits amb Castella-la Manxa (Albacete), la Plana d'Utiel i la Foia de Bunyol.
La Vall de Cofrents - País Valencià, poble a poble, comarca a comarca
Comarca de parla castellana que té una altitud mitjana de 800-900 metres, és travessada a la part nord pel riu Xúquer. A l'oest s'estén, de nord a sud, la vall de Cofrents i Aiora. El clima és calorós a l'estiu i fred a l'hivern.
laconca.net
Descobreix la Conca de Barberà, Una comarca de gran riquesa monumental i natural. El seu paisatge de vinya, blat i boscos compta amb unes rutes i serveis. que faciliten l’estada al viatger: turisme actiu, senderisme, gastronomia, allotjaments, museus, ...
laconca.net
Portal amb àmplia informació sobre la comarca de la Conca de Barberà. Característiques demogràfiques, històriques, geogràfiques, lingüístiques, turisme, economia, cultura, comunicacions, espais protegits, imatges i webs d’interès.
L'Alt Berguedà
Informació de l'Alt Berguedà del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà. El Consorci, es va constituir l’any 2001, i inicialment estava integrat pel Consell Comarcal del Berguedà, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de l’àrea.
l'Alt Millars - Enciclopedia.cat
Comarca de la zona de parla castellana del País Valencià, al límit amb Aragó. El poblament prehistòric i antic de l'Alt Millars és poc conegut; hi ha vestigis de tradició preibèrica i ibèrica a Aranyuel i a Sucaina. Municipis de la comarca.
l'Alt Palància - Enciclopèdia.cat
Comarca de la zona de llengua castellana del País Valencià, límita amb Aragó. Via de comunicació entre València i Aragó i el camí històric de sortida a la Mediterrània des de la part meridional del país. Travessada per la carretera i pel ferrocarril.
L'Alta Cerdanya
L'Alta Cerdanya (en francès Haute Cerdagne) és una comarca de la Catalunya Nord. Representa la part més septentrional de la Cerdanya, una comarca natural catalana que quedà dividida en dues meitats pel Tractat dels Pirineus (1659).
l'Alta Cerdanya - Enciclopedia.cat
Comarca de la Catalunya del Nord, una de les dues en què es divideix la Cerdanya. Cap de comarca, Montlluís. És situada a la zona axial dels Pirineus, i comprèn una part de l'alta vall del Segre (la Cerdanya pròpiament dita) i l'altiplà de la Perxa.
L'Altiplà (Múrcia) - Viquipèdia
És la comarca més septentrional de la Comunitat Murciana, formada pels municipis de Jumella i Iecla. Aquesta comarca presenta un interessant mestissatge de la cultura valenciana, murciana i una mica de la mantxega en la gastronomia.
LaPlanaWeb.com - Guia d'Osona
Guia informativa i turística d'Osona. Informació de Vic i comarca. Hi ha més de 270 llocs d'interès, hotels, càmpings, restaurants, oficines de turisme, una visita virtual, mapes, agenda i tota mena d'informació complementària.
Lariberadebre.cat
Lariberadebre.cat és el portal d'Informació comarcal d’utilitat de la Ribera d’Ebre i directori del comercial dels municipis de la comarca. Empreses, cultura, agenda, farmàcies, transport, telèfons, serveis logístics, etc.
Llitera - Viquipèdia
Limita amb les comarques catalanes de la Ribagorça o Baixa Ribagorça, de la Noguera i del Segrià i amb les comarques aragoneses del Cinca Mitjà i del Somotà de Barbastre. La divisió provincial espanyola del 1833 va integrar-la a la província d'Osca.
Lloc web de La Plana d'Utiel
Pàgina col·laborativa feta pels alumnes de 5è de Primària del C.P. Les Rotes d’Altea, dins del projecte: Les Nostres Comarques: Comunitat Valenciana. Situació, els pobles, rius, muntanyes, monuments, natura i turisme.
Lluçanès - Viquipèdia
Dades de Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure, del Lluçanès. Actualment és una comarca natural de transició entre la Plana de Vic i el Berguedà, en contacte amb el Prepirineu. Sant Feliu Sasserra és la capital històrica de la sotsvegueria del Lluçanès.
Lluçanès Nord - Xarxa de Turisme i Serveis
Xarxa de Turisme i Serveis. Alpens. Lluçanès Nord. Sant Agustí de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès, i Sobremunt. Selecciona una població i trobaràs tot el que et cal per gaudir d'una estada molt especial al Lluçanès Nord. No ho dubtis, t'hi esperem.
Lo Pallars
Portal amb informació general del Pallars; Municipis i pobles, agenda cultural, actes i espectacles. Especial empreses de la comarca i notícies d'actualitat. Comarques del Pallars Jussà i Pallars Sobirà.
Lo Port - Parc Natural del Ports de Caro
Portal que dona a conèixer una de les meravelles naturals de Catalunya: el massís dels Ports. Entre tots volem que aquesta pàgina es vegi enriquida per les aportacions de tots vosaltres i sigui el més dinàmica possible.
L'Oriental - Viquipèdia
Comarca murciana formada pels municipis de Fortuna i Favanella. Limita amb el Baix Segura, l'Altiplà, el Segura Mitjà i amb l'Horta de Múrcia. Té 13.685 habitants. Hi ha una zona que pertany a la subcomarca del Carxe de llengua catalana.
Maestrazgo Turolense
Blog informatiu del Maestrazgo Turolense. És una extensa comarca, continuació cap a ponenet de l’Alt Maestrat i els Ports, d’altes parameres, moles i profunds rius, escassa població, clima fred i eixut, i gran riquesa forestal.
Maresme - Pobles de Catalunya
Maresme: patrimoni històric i artístic de la comarca, organitzat per pobles ... pobles de catalunya - guia del patrimoni històric i artístic dels municipis … Baix Maresme Sud. Baix Maresme Mataró. Alt Maresme Arenys i Alt Maresme Nord.
Maresme - Viquipèdia
El Maresme és una comarca de Catalunya. Abocat a la mar Mediterrània, està situat entre el riu Tordera (al nord) i la vila de Mont-gat (inclosa en la comarca, al sud). De l'altre costat de la seva frontera nord, passat el riu Tordera, es troba Blanes.
mas de Ribafeta
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre el mas de Ribafeta. El mas de Ribafeta és una masia de la parròquia de la Maçana (Principat d’Andorra), a l'esquerra del riu d'Arinsal, prop d'Erts.
Matarranya - Enciclopèdia.cat
Comarca de la Franja de Ponent. Cap de comarca, Vall-de-roures. Es distingeix dos paisatges: el de la Serralada Prelitoral i el de la depressió de l'Ebre. Economia i demografia, vegetació, història: Prehistòria, romanització i l'ocupació musulmana.
Matarranya - Viquipèdia
El Matarranya (en castellà, Matarraña) és una comarca de l'Aragó, a la província de Terol. Pren el nom del riu que la travessa. Fins el 1833 el Matarranya formà part del partit d'Alcanyís; amb la divisió provincial restà inclosa a la província de Terol.
Matarranya (comarca històrica) - Viquipèdia
El Matarranya (Matarranha -occità-, Mathe Ragnes -francès- i Matarraña -aragonès i espanyol-) és una comarca natural i històrica, la part més nova del Principat de Catalunya. Comprèn els Tossals, les Valls del Tastavins i la Plana del Matarranya…
Matarranya.blog
Blog informatiu de la comarca del Matarranya. El Matarranya és una comarca aragonesa de parla catalana, que participa del Massís dels Ports, des d’on venen rius encanyonats com el Matarranya, l’Ulldemó, el Tastavins o el Pena.
Moianès més
El cap de setmana del 29 i 30 de març, vine al Moianès! Posem al teu abast amb unes promocions excepcionals en allotjaments, restaurants, oci i activitats. Vine, El Moianès Ve de Gust! Trobaràs totes les promocions en aquesta web; descomptes.
Montsiaweb
El portal del Montsià Montsiaweb. El Delta de l'Ebre i el Ports de Beseit. Pàgina amb informació sobre els pobles de la comarca del Montsià. El hotels i allotjaments, els restaurants, els llocs per visitar, rutes i sendres, oci, etc.
Noguera Turisme
Portal de Turisme del Consell Comarcal de La Noguera. Municipis, natura i paisatge, història i patrimoni, costums i tradiccions, emocions i aventura, gastronomia, i les rutes per: el Montsec, el Mig Segre i La Noguera Baixa.
Osona, el portal regional
La oferta turística de esta comarca del interior de Cataluña se basa en un turismo activo respetuoso con el medio ambiente, con amplia oferta de hoteles, campings y casas de turismo rural. No és en català. No entra al directori.
Pal - Enciclopèdia.cat
Poble de la parròquia de la Maçana (Andorra), a 1 551 m,, de cara el migdia, a la vora del riu de Pal. Imatge romànica de la Mare de Déu del Remei. L'any 1982 s’inaugurà l'estació d'esquí de Pal (3 teleselles i 11 telesquís), situada al bosc de Pal.
Pallars Sobirà - Dossiers comarcals
Pàgina amb informació, de la Generalitat de Catalunya, econòmica, comercial i turística d’aquesta comarca pirinenca del Pallars Sobirà. Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. En format PDF.
Pallars Sobirà.com
Portal turístic de la comarca del Pallars Sobirà. Presentació, el marc fisic, economia, comunicacions, població, cultura, història, municipis, festes majors, les Valls, el temps per avui, webcams en directe i llistat de serveis.
Parròquia de La Massana - Comú de La Massana
La Massana és una parròquia d’alta muntanya, que combina una àmplia oferta de natura i aventura amb gran quantitat de propostes culturals. La Massana compta amb infraestructures hoteleres i turístiques de primer ordre. Característiques.
Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça
La comarca de l’Alta Ribagorça és una comarca jove, enclavada en ple Pirineu català, limítrofa amb la Vall d’Aran, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Pirineu aragonès. Aquesta pren el nom del riu principal. Serveis, cultura, romànic, termalisme, …
Pirineus - Catalunya
Web del Consorci Turisme de Catalunya. Els Pirineus Catalans, un entorn únic on l'esperit de cadascú gaudeix d'aquella sensació que cercava. Allotjament, cultura, natura, esports, ofertes. Revista Pirineus. Rutes, patrimoni, guies, mapes, restauració, …
Plana del Rosselló
La Plana del Rosselló o Plana de Perpinyà és una sub-comarca del Rosselló que pren el nom de la plana de la desembocadura del riu Tet i riu Tec. Inclou: Conurbació de Perpinyà, i els cantons de Elna, Sant Cebrià i Canet i part de Toluges.
Plana d'Utiel - Viquipèdia
La Plana d'Utiel, o Pla de Requena, és una comarca castellanoparlant de l'interior del País Valencià, amb capital a Requena. Va ser incorporada a la Província de València de la Província de Conca al segle XIX. En castellà és Utiel-Requena.
Poble a Poble Alt Empordà
Mapa-guia amb els pobles de la comarca de l’Alt Empordà. Inclou informació de la seva història, monuments o arquitectura, entre d'altres dades. També pot seleccionar la població que desitja mitjançant la llista. Creacions Alt Empordà.
Portal Cerdanya
Guia de serveis de la cerdanya, cerdanya, cerdaña, puigcerda, llivia, alp, la Molina, bellver, meranges, urus, prats, bolvir, das, fontanals, ger, guils, isovol, vilallobent, comerç, comerços, casa, cases, pisos, piso, apartamens, apartamentos, compra, ve
Portalosona.cat
Portal i directori comercial i de notícies d’Osona. La millor actualitat d'Osona a portalosona, disposem de les notícies més actuals de la comarca d'osona i una guia comercial on pots trobar totes les teves necessitats... Fòrums, buscadors, etc.
Ports - Viquipèdia
Comarca valenciana del nord muntanyenca, amb capital a Morella; de paratges muntanyencs, jaciments arqueològics i paleontològics, i gastronomia. És la comarca amb major percentatge de valencianoparlants del País Valencià (més del 90%).
Priorat - Dossiers comarcals
Informació econòmica, comercial i turística de la comarca. Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. La comarca de la Cerdanya presenta una unitat geogràfica molt marcada. La pàgina és en PDF.
Priorat Turisme
La web oficial del Priorat. Trobaràs tota la informació sobre aquesta comarca catalana: les seves festes, els seus paisatges, les seves tradicions, la seva història, els seus pobles... El Priorat et sorprendrà!
Racó d'Ademús
Enclavament valencià de parla castellana, entre les terres de Conca i Terol. El terreny s'estén entre les valls dels rius Ebrón i Boilgues, afluents del Túria, i és molt esquerp. Tots els pobles. Paco González Ramírez.
Reportatge de Capcir
Vídeoreportatge de Capcir al programa TMX (tu mateix) de TVM Televisió de Manresa. Fou emés el mes de febrer de 2011 a la televisió manresana. El Coll de l’Agullana, aprop de Sant Lluís. El comentaris en francès són subtitulats al català.
Ribagorça - Viquipèdia
La Ribagorça (en castellà i aragonès, Ribagorza) és una de les comarques de l'Aragó. Va ser separada de la seva comarca germana l'Alta Ribagorça, partint-les per la meitat, una banda a Aragó i l'altra a Catalunya. Lloc important d'alpinisme.
Rutes, excursions i sortides per la natura, cultura i història de L'Alt Empordà
L'Alt Empordà, comarca situada a l'extrem nord-est de Catalunya. Limita amb el Vallespir i el Rosselló pel nord; amb la Mediterrània a l'est; amb el Baix Empordà, Gironès i el Pla de l'Estany al sud, i amb la Garrotxa a l'oest. La capital és Figueres.
Serrans - Viquipèdia
(Serrania de Xelva o Serranos, en castellà). Comarca de l'interior del País Valencià, Xelva és la capital. Limita pel N. amb l'Aragó, a l'E. l'Alt Palància i el Camp de Túria, al S. la Foia de Bunyol, al S.O. la Plana d'Utiel i a l'O. Castella-La Manxa.
Sispony - Enciclopèdia.cat
Informació de l’Enciclopèdia Catalana sobre Sispony. Poble (1.315 m.) de la parròquia de la Maçana (Andorra), situat en un contrafort del pla de la Costa, que domina, per la dreta, la ribera d'Ordino, al S del terme. Població de 968 h [2009].
Tarragona i la Seva Comarca
Guia complerta de Tarragona i la seva comarca, el Tarragonès. Tarragona, municipi d'uns 125.000 habitants, capital de la comarca del Tarragonès i de la província del mateix nom, situada a la costa de la Mediterrània i a banda i banda del riu Francolí.
Terra de Comes
Col·lecció de fotografies d'un país de Catalunya situat entre la Conca de Barberà, la Segarra i l'Urgell. Es caracteritza per l'abundància de comes. Una coma és una depressió més o menys pregona i planera en terreny de muntanya.
Terres de l'Ebre
Activitats de mar, riu, delta o muntanya.. Costats de l’Ebre. Comarques d’interior (la Terra Alta i la Ribera d’Ebre) i comarques litorals (el Baix Ebre i el Montsià). Turisme rural, ecològic, gastronòmic, fluvial, marítim, cultural…
Tribunamaresme - Coneix el Maresme
Tribunamaresme - Coneix el Maresme poble a poble.
Turi Vega
El Baix Segura té unes formidables condicions naturals com: hiverns benignes, suaus temperatures al llarg de l'any, cels aclarits, abundància de platges d'arena i agradables paisatges que garantixen una oferta turística de qualitat…
Turisme a la Conca
Portal de turisme de la Conca de Barberà, a càrrec del Consell Comarcal. Inclou informació de les oficines de turisme, territori, municipis, activitats de tot tipus per fer, allotjaments, restauració, butlletí i webs comarcals d’interès.
Turisme al Solsonès
El Solsonès és una comarca prepirinenca, que compagina camps de cultiu amb grans extensions de bosc, els rius, les fonts i els paratges esquerps de l’alta muntanya. Dels 15 municipis, solament 6 tenen nucli de població.
Turisme Alt Empordà
Portal turístic del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, en col·laboració amb els Ajuntaments i Oficines de Turisme. L'Alt Empordà, al nord de la Costa Brava, és una comarca amb una gran riquesa cultural i paisatgística, zona fronterera amb França.
Turisme Alt Empordà - Blog
Blog recull d’informació turística de la comarca de l’Alt Empordà. Una guia molt completa d'allotjaments turístics. Sembla que ben aviat hi haurà un vol directe Girona-Tel Aviv. A Besalú hi ha restaurants que ofereixen menjar sefardita. Vistes guiades.
Turisme Alt Penedès
TAP és el portal de turisme comarcal, del Consorci de Promocio Turistica, Turisme a l'Alt Penedès. Els municipis, on menjar i dormir, fires, festes i mercats a la comarca de l’Alt Penedès. Agroturisme, enoturisme, senderisme i modernisme.
Turisme Baix Cinca
Portal comarcal d’informació turística de la comarca del Baix Cinca. Inclou informació de cada un dels seus municipis, dades general, on dormir i on menjar, situació newsletters i enllaços d’interès. També les activitats previstes pel mes actual.
Turisme Baix Llobregat
Web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que presenta aquesta comarca,a tocar de Barcelona, amb totes les seves peculiaritats: Fires, espais singulars, hosteleria, restauració, activitats Outdoor. Notícies, serveis, publicacions i observatori.
Turisme Garrotxa
El cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Turisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada principalment per representants del sector turístic privat i públic de la Garrotxa. Vol millorar la competitivitat.
Turisme Pallars Sobirà
Informació turística de la comarca del Pallars Sobirà del Patronat de turisme del Pallars Sobirà. Què podem veure, dormir i menjar, turisme familiar, esports, i festes i tradicions. Agenda, situació, el temps, geovisor, serveis, contacte i blog.
Turisme Segorbe
Informació de l’Oficina de Turisme de Sogorb, cap de la comarca de l’Alt Palància. Completa informació: història, monuments, l’esplendor sagrat, cultura, museus, natura, oci, tradicions segorbines i serveis d’hostaleria de la ciutat.
TurismeSegarra.com
És una associació que té la finalitat de potenciar i promoure el turisme tant a la comarca de la Segarra com a la Segarra històrica. Mitjançant el portal podem localitzar: activitats, allotjaments rurals, hotels, fondes, restaurants, comerços, etc.
Una mirada sobre el Baix Penedès
Una mirada sobre la comarca del Baix Penedès. La nostra mirada sobre el Baix Penedès, municipis del Baix Penedès, el folklore, las llegendes, la gastronomia, galeria fotogràfica, ... Enllaços relacionats i cercadors. El contingut en català és mínim.
Una mirada sobre el Tarragonès
Una mirada sobre la comarca del Tarragonès. Municipis, el folklore, les llegendes, la gastronomia, història, l’entorn rural, el paisatge, passejades, relats, bibliografía, Costumari Català, ... Enllaços relacionats i cercadors. Contingut en català mínim.
Una mirada sobre l’Alt Camp
Una mirada sobre la comarca de l’Alt Camp. La nostra mirada, municipis, serres i castells, el Císter, el riu Gaià, el folklore, la seva gastronomia, galeria fotogràfica de l’Alt Camp, ... Enllaços relacionats i cercadors. El contingut en català és mínim.
Vademecum de la Conca de Barberà
Vademècum de la Conca de Barberà és un tractat que conté les nocions més importants de la Conca de Barberà. Cerca el recurs. Si detecteu qualsevol error en les dades d'aquest vademecum, si us plau, envieu-nos un correu a l'adreça.
Vall de Cofrents - Viquipèdia
Comarca de l'interior del País Valencià, amb capital a Aiora. També és coneguda com a Serrania d'Aiora. Limita pel N. amb la Plana d'Utiel i la Foia de Bunyol, a l'E. amb la Canal de Navarrés, i al S-O amb Castella. Municipis a la comarca.
Vallès Occidental - Viquipèdia
El Vallès Occidental és una comarca de Catalunya que limita amb el Bages (al nord), el Vallès Oriental (al nord i a l'est), el Baix Llobregat (a l'oest), el Barcelonès (al sud). Comparteixen la capitalitat de la comarca les ciutats de Sabadell i Terrassa.
VallèsOriental.net
El portal de la comarca del Vallès Oriental. Cerca i troba a prop teu. Vallès Oriental, directori comarcal. Publica el teu anunci gratis. Compra i venda de cotxes. Coneix el teu nou amor, amistat o amant. El més nou al Vallès Oriental. Empreses i serveis.
Vallespir - Enciclopèdia.cat
Comarca de la Catalunya del Nord, a la regió de Perpinyà. Cap de comarca: Ceret (7 549 h [2004]). Presenta un fort contrast entre les altes muntanyes del massís del Canigó i les valls. Vegetació, demografia, economia, i la història comarcal.
Vallespir - Vegueries.com
Informació bàsica, dades, mapa i fotografies sobre aquesta comarca nordcatalana, a càrrec del portal Vegueries.com. Inclou altres elements d’interès en la zona del Vallespir, com ara: els seus castells, el Pont de Ceret i les dades del territori.
Vallespir Mitjà - Viquipèdia
Subcomarca natural de la comarca nord-catalana del Vallespir. Correspon a la part central de la comarca. Hi ha una varietat d'opinions respecte de les subcomarques de l'Alt Vallespir. Alguns divideixen la comarca en dos, el Baix Vallespir i l'Alt…
Vilallonga i la Safor
Web creada el març de 1998, encara té molta feina per davant, sobre la Safor, turisme, cultura, política i en particular sobre el poble de Vilallonga. Esperem que els interessats ens ajudeu i sapigueu que la pàgina estarà en contínua construcció.
Viu La Selva
Pàgina dedicada a la comarca de La Selva, banyada per la Mar Mediterrània. Les seves webs, els seus pobles, l’agenda d’esdeveniments, fotografies. L’espai, realitzat per en Josep Oliveras de GOB Catalunya, no s’ha actualitzat en molts anys.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT