HEPATITIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ASSCAT - Associació Catalana de Malalts d'Hepatitis C
Entitat fundada per malalts i familiars, que hem cregut en la necessitat de crear a Catalunya una associació que agrupi tots els afectats i d’aquesta manera afrontar dubtes, necessitats i mancances de la vida diària, amb l’hepatitis C.
Club Trasplantats Hepàtics de Catalunya
Fomentar la donació d'òrgans amb col·laboració de l'OCATT. Representar els pacients sotmesos a trasplantament o malalties hepàtiques. Assistir, informar i donar suport, amb conferències divulgatives, trobades, taules rodones, ajuda psicològica.
Com es Construeix un «Malalt d’Hepatitis C»?
Els efectes del diagnòstic i dels tractaments oficials de l’hepatitis C, en persones afectadas. Lluís Botinas, director de l’associación COBRA. Es passa a ser un «malalt d'hepatitis C» si es creu al equip mèdic hospitalari quan li diu "té l'hepatitis C".
Consell Assessor Sobre el Tractament Farmacològic de les Hepatitis Víriques
Observacions, funcions i components d’aquest Consell mèdic, encarregat d’elaborar i proposar l'adopció dels protocols d'utilització dels fàrmacs indicats per al tractament de l'hepatitis per a les indicacions per a les quals se n'autoritzi l'ús.
El Regne Enverinat. A propòsit de les hepatitis - Revista «Memorándum».
Narracions sobre l’hepatitis. Trajectòria d’un regne i una ciutat que, embaucats per Manson, creador de verins i contraverins per al consum de la seva població. Pare César Fernández de la Pradilla i Dr. Fco Javier Martínez Ruiz (Microbiòleg).
Hepatitis - Viquipèdia
Afecció o malaltia inflamatòria que afecta el fetge. La seua causa pot ser infecciosa (viral, bacteriana, etc.), immunològica (per autoanticossos) o tòxica (per exemple per alcohol, verins o fàrmacs). La causa més freqüent és l'afecció viral. Tipus.
Hepatitis A - Viquipèdia
Infecció causada per l’infecció d’un virus i més rarament per una intoxicació que produeix la inflamació del fetge. Simptomes, tractament. transmissió i països amb risc elevat de contraure la malaltia.
Hepatitis A i B
Full informatiu sobre la vacuna combinada per a l’hepatitis A i B adreçat a homes gais. L’hepatitis B, és una malaltia ... Amb la vacuna contra les hepatitis A i B. Són tres dosis. La. segona dosi s’administra un mes ... l'Agència de Salut Pública de Bcn.
Hepatitis C. Guia d'actuació clínica
Hepatitis C. Guia d'actuació clínica Consells per a protegir la seua salut. Hepatitis C. Per a visualitzar les pàgines del DOGV és necessari disposar del lector d'Adobe Acrobat. Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.
Hepatitis C. Realitat o Invent?
Crítica al montatge de l’hepatitis C. Els errors de diagnòstic. El negoci de l’«Interferón». Relat de l’experiencia de una persona diagnosticada de hepatitis C. Més concreció respecte la hepatitis C, abans no-A, no-B. Pare César Fernández de la Pradilla.
Hepatitis C: veritat o manipulació?
Hepatitis C: veritat o manipulació? Questionament de l'epidèmia d''Hepatitis C anunciada a València. Crítica dels tests i questionament de l'existència del virus de l''Hepatitis C'. Lluís Botinas, director de l’Associació C.O.B.R.A.
Història natural de la hepatitis C en pacients en diàlisi
Fitxers associats amb aquesta tesi de Lluís Roselló i Aubach. S'estudia una població de pacients seropositius al VHC i en ells se'ls ha investigat factors de risc que poden afavorir aquesta infecció i a un grup se'ls ha practicat biòpsia hepàtica.
L'Hepatitis A
Què és l'hepatitis A? Com es transmet la malaltia, la seva prevenció, remeis i volta a l’activitat normal. Descripció, consells i què fer davant d'aquesta malaltia. L'informació és a càrrec del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
TodoSida - Mundo Positivo Proyecto
Portal-Revista de VIH/SIDA i hepatitis, suport als afectats, Web d'ajuda social de l’Associació Mundo Positivo (persones afectades i infectades amb el VIH). La comunitat positiva disposa de xat i grup msn per als seus missatges, fotos, etc...
Unitat de Recerca en Autoimmunitat
Investigació multidisciplinària que engloba a professionals de diferents especialitats. Observació clínica diària, per a desenvolupar programes d'investigació. Aplicació. Paper patogènic dels virus i retrovirus de la hepatitis C i el virus del VIH.
Viatjar a països amb risc d'hepatitis A - Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
Consells per a viatgers al'hora d'anar a països amb riscos de malalties. L'hepatitis A és una infecció causada per un virus que produeix la inflamació del fetge. Els principals símptomes i com es contagia. Departament de Salut.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT