HERBES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Afisiona
Pilates, ioga dietètica pre i post part, dansa del ventre, fisioteràpia esportiva, tractament d'esquena, reeducació del sol pelvià. La fisioteràpia és una ciència que pot ajudar a tots els grups socials, des de nens i gent gran, esportistes o sedentaris.
AINS Cluster - Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut
AINS Cluster de Nutrició i Salut situat a Reus. AINS té la missió de promoure i contribuir a la competitivitat i a la innovació del sector agroalimentari espanyol en l’àmbit dels aliments funcionals, i incrementar la competitivitat a traves d’estratègies.
Alcaloides i Altres Plantes Tòxiques
Alcaloides i Altres Plantes Tòxiques. Llistat de Plantes. Informació sobre els opiacis, el cannabis, la cocaína, la mescalina, etc. Alcaloides i Altres Plantes Tòxiques. Opiacis, el cannabis, la cocaína, la mescalina, etc.
alimenta't
Dietistes-Nutricionistes a Barcelona. Consulta dietètica, xerrades i tallers, formació, disseny i valoració de menús. Sense dietes miracle, sense productes. Dietistes-Nutricionistes que neix amb l'objectiu de promoure l'alimentació equilibrada.
Antiga Herboristeria Llobet
Facebook de l’antic herbolari fundat al 1855. Treballo a l'antic Herbolari Llobet, satisfet de poder ajudar a la gent i amics, sentint-me responsable de continuar la tradició de 161 anys. La web oficial “http://www.herboristeriallobet.com”, no funciona.
Bernau Herbes de l'Urgell
Empresa que va néixer al vell mig de les comarques de l'Ugell i la Segarra, entre terres de castells i fonts. Terres de pagesia. L'Activitat agrícola ha sigut el bressol de la nostra cultura i la nostra història. Proposa conreus alternatius.
Beuflor
Botiga online i receptes. La natura proveïeix la meva cuina; productes els he creat i envasat amb ingredients que he recol.lectat al bosc, al camp i al meu jardí; fruites, herbes i flors silvestres collides i tractades el mateix dia per a assaborir.
Bioconsum
Web de Bioconsum. Bioconsum és una central de compres i serveis del sector de la hebodietètica i l’alimentació ecològica. Som botigues de dietètica i d'alimentació ecològica que hem unit esforços. Centres, productes i serveis.
Biosi Aliments Ecològics
Biosi Aliments Ecològics. El nostre web es troba en confecció i només volem dir-te en mode de presentació que som una botiga d'alimentació ecològica presents a Internet sota el domini.cat. Ens trobaràs al c/ Ramón y Cajal 42 de Barcelona.
Bons Hàbits
Empresa de dietètica, nutrició i hàbits. Bons Hàbits ofereixen als nostres clients serveis relacionats amb la dietètica, la nutrició i el coaching nutricional i personal, i un dels elements que volen cuidar és la imatge i el contacte a través de la xarxa.
Botanical
Web de Vicent Martínez Centelles, es de Castelló de la Plana. Fotografies de botànica, les plantes medicinals i l'estudi de les plantes, alimentació natural, jardineria, ... Links específics de botànica.
Ca l'Herbolari d’Alzira
Sempre és el nostre desig oferir i contar-vos la mirada d'uns herbolaris convençuts, que a m´rs de la visió ecològica, sentimental, màgica o qualsevol altra forma d'entendre la vegetació també hi ha l’admiració i la valoració del tresor per a la salut.
Casa Pià
Herboristeria de Reus, centre dietètic. Herbolari i dietètica de confiança. Especialitat en plantes medicinals, flors de Bach, cosmètica natural, alimentació ecològica, preparats de plantes en forma de pastilles, xarops, extractes i petita llibreria.
Centre de nutrició i dietètica Adriana Duelo
Centre de nutrició i dietètica a Barcelona especialitzat en dèficit de DAO i excés d'histamina. Tractaments amb dietes baixes en histamina. L’equip format per dietistes-nutricionistes i els trastorns més comuns, relacionats amb un excés d’histamina.
Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella
Oferim un servei integral, basat en l'assessorament dietètic, mèdic, psicològic i d'entrenament. Servei completament personalitzat. Trobem resposta a necessitats de cada persona. Així treballem al Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella (CeNDieF).
Centre M. de Dietètica i Estètica Sant Marti
Cuida't per dins i fer fora!. Perquè la teva figura, el teu cos, la teva salut són importants. Tractaments facials, tractaments corporals, manicura i pedicura, depilació làser, maquillatge, tractaments mèdics, tractaments d'aprimament, sol UVA,...
Centre Viu sa
Centre multidisciplinar ubicat a Les Franqueses. Ofereix servei de nutrició i dietètica, psicologia, logopèdia i assessorament educatiu i familiar. El centre està format per diversos despatxos totalment equipats per a cada servei i per a cada pacient.
Dietètica Andorra
Marta Pons Jansana - dietista d’Andorra - Centre d’assessorament dietètic. Serveis i menús equilibrats per a col·lectius, escoles, dietes personalitzades, estudi dels hàbits alimentàris, pautes, assessorament, etc. Andorra la Vella.
Dietética Caldes
Botiga especialitzada en dietètica, herbolari, cosmètica natural biològica, tes, herbes medicinals, complements dietètics, begudes vegetals, fitoteràpia, productes per aprimar, els aliments sense gluten per a celíacs i moltes altres, també saludables.
Dietètica Canals - Terrassa
Centre de teràpies i productes naturals des de 1980. La filosofia és fomentar la salut en la persona. Enfortir el medi intern i esbrinar les causes que el portaren a la malaltia, evitant que reaparegui. Tractem els símptomes però amb remeis naturals.
Dietètica d'en Pep
Botiga de L'Escala on trobar el millors productes per a cada ocasió, i les marques més prestigioses del mercat dietètic. Oferim extractes, tintures, comprimits, perles, pol·len, jalees reals, aminoàcids, pròpolis, vitamines, minerals, oligoelements, ...
Dietètica Glòria - Herbes i Mel
Dietètica Glòria fa 21 anys que ven salut al barri d’Horta de Barcelona. L’any 1993 va obrir la botiga al Mercat d’Horta, convertint-nos així en el primer i únic herbolari del mercat. Des dels inicis hem estat una botiga especialitzada en herbes i mel.
Dietètica i Nutrició
Centre Sietètica i Nutrició on es realitzen serveis de nutrició, cursos i teràpies naturals. Consulti els nostres serveis de teràpies alternatives. Realitzem cursos de Reiki per a diferents nivells. Descomptes per a parats, famílies nombroses i jubilats.
Dietètica Iris
Dietètica i alimentació ecològica, complements nutricionals, remeis, cosmètica natural, naturopatia, teràpies i tractaments. L'Escola Estel i la Dietètica Iris amb l'artterapeuta Agnès Capell organitza uns tallers d'Artteràpia pels alumnes.
Dietètica Montse
Botiga de dietètica i alimentació a Lleida. Aliments sense gluten per a celíacs i productes ecològics i biològics. Per a la salud els productes naturals són sol·lució a problemes de salut. Aliments especials i ecològics, infusions i tractaments naturals.
Dietètica Santiveri - Centre dietètic de la Conca
La botiga de la Conca de Dietètica, productes ecologics, alimentes sense gluten i mol més. Fa més de 20 anys que estem al seu servei. A la nostra botiga de Montblanc, hi podeu trobar un gran assortiment de productes per la vostra salut i benestar.
Dolça Revolució
Dolça Revolució és una web on volem compartir els coneixements sobre plantes medicinals i teràpies naturals per retrobar els tresors que la mare natura té per a guarir les nostres malalties i per a donar-nos la salut. Les plantes i on trobar-les.
Ecoalimentaria
Empresa familiar dedicada a l’alimentació ecològica. Neix el 2010 a Barcelona amb l’objectiu d'oferir un ventall complert d'aliments ecològics, de temporada i proximitat, intentant que els preus dels aliments siguin més assequibles que en els comerços.
Ecobotiga l'Espígol
Alimentació i productes ecològics, alimentació per a intolerants, alimentació macrobiótica, herboristería, complements dietètics, cosmètica natural, productes de neteja, llibreria i articles de regal, teràpies, tallers, formacions, creixement personal, …
El Cargol del Montseny
Plantes medicinals, farmaciola natural, Flors de Bach, aliments naturals i ecològics, productes dietètics, proteïnes vegetals: seitan, tofu, tempeh… Productes sense gluten, aliments macrobiòtics, cosmètica alternativa, detergents ecològics, llibres, …
El Jardí, Salut i Plaer al Teu Abast
La teva parada d'herbes, espècies, carmels, fruits secs.... i mil coses més. Ens trobaras als "mercadillos" setmanals de Bellvitge, Castelldefels, Gavà i al de la Zona Franca de Barcelona. El contingut de la pàgina en català és mínim…
El racó de la Rosa - Herbodietètica
Alimentació bio, biològic, blat, cigró, complements dia 5%. Eco ecològic, espelta, festes i tradicions, fitoteràpia, gluten free, higiene, horaris, informació, infusió, orocronodietologia, Sant Jordi, Sant Valentí, sense gluten, sense lactosa, …
El Racó Natural
Projecte que va néixer fa uns anys de la mà de Cristina Martí, restauradora d'art de professió, per a recuperar tota la saviesa de la nostra cultura popular, que ha sobreviscut sense fer soroll gràcies als artesans, les àvies remeieres, els etnòlegs,...
El Rebost de l'Àvia
Herbes, tés i espècies, alimentació, vins, salut, teteria i terrassa a Arenys de Munt (Maresme). Si creus que l'alimentació és important per la salut. Si creus en els productes biològics. Si t'agrada vendre qualitat …
El Recò
Gràcies a l’experiència en el camp de la nutrició dietètica i en el de les plantes medicinals, posem a l'abast dels franquiciadors una àmplia gamma de productes que cobreixen les necessitats d'un comerç especialitzat en el sector de l'herbodietètica.
Fira d'Herbes Remeieres i Productes Artesans - Vilanova de Sau
A Vilanova de Sau van decidir dedicar una fira a les Herbes Remeieres i Productes Artesans. El dia de la fira, el poble fa una olor barrejada de la gran quantitat d'herbes. Concurs de Rams de Flors, boscanes i el de truites casolanes. Programa.
FisioCorporal
Quatre àrees l’educació nutricional: nutrició clínica, restauració col·lectiva, promoció per la salut i formació en matèria de seguretat alimentària. Fisiologia, entrenament, biomecànica, dietètica i nutrició, proves d’esforç, equip, notícies i contacte.
Flora Catalana - Plantes Medicinals
Recull de més d’un miler de plantes observades i fotografiades a Catalunya. Informació botànica extreta dels volums de la Flora dels Països Catalans, dels botànics de referència Oriol de Bolòs i Josep Vigo, i d’altres manuals i guies. Bibliografia.
Fonoll - dietètica i teràpies naturals, herbolari
Natural - ment de Dietètica Fonoll és un centre de teràpies naturals i manuals, herbolari i dietètica situat al municipi de Salt, a la comarca del Gironès. Botiga online, cursos i tallers que habitualment organitzen. Asesorament i control de dietètica.
Font Natura
És una empresa familiar fundada l'any 1998 dedicada a herbes tradicionals, productes dietètics, cosmètica natural i bio, alimenta-ció integral i ecològica, productes frescos verdures i fruites també ecològiques, pa, pizzes, altres congelats i precuinats.
Gaudir de la Natura
Gaudir de la Natura és un centre de Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Alimentació ecològica. alimentació per celiacs, cosmètica, espelmes, fitoteràpia, Gaudí, incens, infusions i espècies, regals amb encant, tés i altres complements dietètics.
Gerd Dietètica
En Gerd trobarà tots aquells productes que ofereix la naturalesa per a gaudir de la millor salut i bellesa. Com botiga especialitzada, li oferim el millor consell professional iassessorament mèdic continuat. Ens trobem al Centre històric de Sant Cugat
Gerd Dietètica
Gerd Dietètica es funda el 1992 per oferir servei global de dietètica i nutrició. Situats en ple centre històric de Sant Cugat, sota els arcs de la plaça Sant Pere, trobareu la nostra botiga, caracteritzada pel caliu rústic de la pròpia fusta i la pedra.
Ginkgo - Centre de Tècniques Naturals i Dietètica
Ginkgo és un centre de teràpies naturals a Girona que treballa amb els millors suplements naturals i teràpies alternatives amb un clar objectiu. Fa més de 10 anys vam escollir acompanyar a resoldre problemes de salut amb l'ajuda de la naturopatia.
Gremi d'Herbolaris, Apicultors i Alimentació Dietètica i Biològica de Catalunya.
Informació per a professional herbolaris i consumidors de produtes naturals. Gremi de Detallistes de Catalunya i Escola del Gremi d'Herbolaris. Naturopatia, Herboristeria i Dietètica, Cursos per Correu, Sortides Professionals i inscripció On Line.
Herbari de l´Institut Botànic de Barcelona
L'herbari de l'Institut Botànic de Barcelona, conegut internacionalment amb l´acrònim BC, està especialitzat en la flora de la regió mediterrània occidental. Conté també plantes d´Europa, Sud-Amèrica, Àfrica, i la resta de continents.
Herbes Dolces de Mallorca
Lloc on aprendre a fer aquest licor tipic Mallorquí. Penjo ses fotos de l'elaboració de les nostres herbes que ferem. Quedarem amb en Tomeu per anar a cercar les herbes, ja teniem comprat de feia un parell de dies l'anís necessari, mes de 200€ amb anís...
Herbes remeieres Sant Feliu Sasserra
Fotografies, trobades i llibres d’herbes remeieres. Àrnica de Sant Feliu Camamilla, cua de cavall, fonoll, gerani, llimona, ginebre/ginebró, hisop, maria lluïsa, menta, milfulles, nepta, olivera, orenga, pericó, poliol, romaní, sajolida, sàlvia, saüc, …
Herbes Vidal
Empresa artesana encarregada de l’elaboració de licors des de l’any 1951. Les herbes i el palo de Mallorca és l’essència de la seva labor, tot i que també opta per a fabricar nous productes adaptats als temps. Productes, botiga i tallers d’herbes.
Herbesossera
Herboristeria Nogué cultiva herbes aromàtiques, medicinals ecològiques i condimentaries, conreades en camps biològics i assecament natural. Botiga, jardí botànic de plantes medicinals, i també ofereix Cal Tomas com a allotjament rural.
Herbodietética Coliseum
Web de l’Herbodietética Coliseum situada a la Vila de Gràcia, a Barcelona. Ofereix serveis de flors de bach, cosmètica natural, naturopatia, alimentació ecológica, herboristeria i altres serveis personalitzats 10% de dte. Amb Tarjeta Rosa.
Herbolari de Sau
Equip humà format per professionals de la botànica, la química, la investigació i la docència. Realització de cursos i tallers, rutes botàniques i excursions guiades reconeixen la flora autòctona i medicinal. Serveis assessorament i publicacions.
Herbolari Dietètica Blau i Verd
Facebook oficial de l’Herbolari Dietètica Blau i Verd de la ciutat de Barcelona, al districte d’Horta. És una herboristeria dedicada a oferir les herbes de salut, les plantes medicinals, i una gran quantitat de tés i espècies condimentàries de tot el món.
Herbolari Farran
Establiment líder del sector a la Plaça Reial de Barcelona, al cor de la ciutat, que des de l’any 1940 ofereix un servei complet d'herbolari, amb complements per a la dieta. També tenim una cafeteria perquè vingueu a relaxar-vos. Botiga en línia.
Herbolari Margarida
En Margarida ens dediquem a ajudar a completar les necessitats de la salut i de benestar. Oferim remeis naturals, complements alimentaris, cosmètics i productes d'herbolari dels quals estem convençuts del seu benefici i seguretat per a la salut.
Herbolari Maria Casas
Herbolari Maria Casas, biòloga. Una herba per a cada ocasió. Per a infusions, plantes aromàtiques, herbes culinàries. Herbes i espècies, apicultura, cosmètica natural, dietètics bebe i nens, regals, llibres i ofertes. Selecció de productes destacats.
Herbolari Milfulles
Tenim una ??oferta? de la marca de ?cosmètica? amb certificació ?ecològica? ?Lavera. Marca alemanya amb molts anys en el sector de la cosmètica natural i molt ben valorada! El suc 100% d'aloe vera te moltes propietats i millora la circulacio sanguinia.
Herbolari Sant Llorenç - Terrassa
És un herbolari tradicional de principis del segle XX, dedicat a la venda de plantes medicinals, mel, dietètica i productes naturals. Herbolari Sant Llorenç, estem a la ciutat de Terrassa i ens sentim molt a prop de muntanya de Sant Llorenç del Munt.
Herbolari Tina
Herbolari a Torredembarra, on trobareu una gran varietat de productes naturals, alimenticis o de decoració. També teràpies naturals com el Reiki que t'ajudaran a sentir-te millor. Dona un tomb per la web per informar-te dels productes dels que disposem.
Herboristeria del Rei
Pàgina de l'Herboristeria del Rei. Aquest establiment és una de les botigues més antigues de Barcelona, datada de l'any 1823, i va ser la primera herboristeria com a botiga fixe. El local té tot un valor històric i artístic conserva la decoració de 1860.
Herboristeria Dietetica Germinal
Germinal va néixer fa més de 25 anys amb la voluntat de millorar la salut sense haver de recórrer a fàrmacs. Germen vol dir llavor, i a l’inici vam començar amb complements dietètics, menjar integral i biològic i no era moda, com ara que tothom s’apunta.
Herboristeria i dietètica Salus
Des de 2008 l’herboristeria Salus està al vostre servei. La vam obrir molt il·lusionats per oferir-vos tota una sèrie de productes naturals i ecològics, tant d’alimentació com d’higiene personal, cosmètica i neteja. Productes de la màxima qualitat.
Herboristeria La Font
Plantes nedicinals, culinàries, receptari, mel, caramels, etc. D'aquesta herboristeria amb centres a Tàrrega i Anglesola. Ha portat a fires d'arreu de Catalunya herbes, mels de totes classes, confitures, ratafia i caramels de mel; tot d'elaboració pròpia
Jardí Botànic Plantes Medicinals de Gombrèn
Web de l’Associació Jardí Botànic Plantes Medicinals de Gombrèn (Ripollès). El jardí, fundat l’any 1995, recull més de 250 d’arbres, arbustos i plantes autòctones i silvestres de Gombrèn. Presentació, el jardí, exposicions, amics del Jardí i notícies.
Jardí Medicinal Ramon Llull
Els objectius principals del Jardí Medicinal Ramon Llull, ubicat a Selva (Mallorca), són la divulgació, la recerca i la conservació de les plantes medicinals. Història, projecte, jardí virtual, hemeroteca, activitats, vincles, ...
L’Espígol, herbolari 1982 - productes biològics
Ecocentre a Vilanova i la Geltrú compromès amb el cos i de la ment, des de 1982. Tenim un ampli catàleg de productes ecològics que abracen tots els sectors de l’alimentació, així com diferents seveis, per cobrir totes les necesitats del dia a dia.
La Fòrmula Natural
Essències de plantes medicinals. Preparació d’olis i essències de plantes medicinals d’us extern 100% naturals, començant per la recol·lecció de les diferents espècies de plantes medicinals, fins arribar a l'últim pas, com és l'envasa't.
La Menta
Espai de La Menta, dietètica, herbolari, tés, suplements, teràpies, ... Pàgina sobre productes natural, plantes medicinals, herbes remeieres, teràpies alternatives, flors de bach, música relaxant, test floral,…
Laboratori Deiters
Elaboració, envasat i venda de preparats a base d'espècies vegetals medicinals. Presenta productes de màxima utilitat i dels que s'obtenen resultats molt favorables. Informació a professionals per a un millor coneixement dels preparats.
L'Arrel Bio Botiga
Benestar i Harmonia amb la natura a Arenys de Mar. Aliments biològics, dietètica i suplements, cosmètica bio, plantes medicinals, Flors de Bach, aliments intoleràncies, congelats sense gluten, macrobiòtica, Servei de teràpies naturals i naturopatia.
Laura Dietética
Laura Dietética botiga de Manlleu de cosmètica natural que et cuida. L'aura dietètica neix l’any 2011 amb l'objectiu d'oferir el necessari per una vida sana i equilibrada. Hi trobaràs tots el cereals ecològics a begudes ecològiques i cosmètica biològica.
Les Coses Bones - dietètica, naturopatia, estètica i bellesa
Web d'aquesta botiga de Molins de Rei (Baix Llobregat), dedicada a la dietètica amb serveis complementaris de consulta naturopata, alimentació sense gluten i sense sucre. Línia de productes de feng-Shui, lampares de sal i colònies i sabons naturals.
L'Herba Herbolari i Dietètica a Terrassa
Herbolari a Terrassa especialitzat en vendre productes de dietètica i alimentació. Varietat de plantes i articles medicinals, suplements medicinals, productes per la cura i manteniment de la salut. Món de té amb més de 100 varietats de té a granel.
Marc Moll
Pàgina web a on hi trobareu una gran quantitat d’informació sobre plantes medicinals, essències florals, cursos i excursions. També una iniciació al Ikebana (art floral japonès). Venda d’ungüents naturals i essències florals de l’Illa de Menorca.
Massavia
Espai d'herbodietètica i salut. Enten la salut com l'absència de malaltia i una forma de viure i d'entendre la vida. Tenir salut és gaudir plenament de cada instant, amb certesa que no es tornarà a repetir. La web “http://www.massavia.com”, no funciona.
Medinat
Empresa amb gran experiència en dietètica humana, fundada en el moment que es començava a despertar la inquietud per tot alló natural. Sempre ens hem destacat per la qualitat dels nostres productes, constatats durant tants anys...
Meritxell dietètica i nutrició
Meritxell Bansell i Roca, dietista nutricionista experta en dietes personalitzades. Màster en enginyeria i química dels aliments, diplomada en nutrició humana i dietètica per la Universitat Ramon Llull i Màster en Química i Enginyeria Alimentària.
Museu de les Trementinaires
Web del Museu de Tuxient de la ruta dels oficis d’ahir (Consell Comarcal de l’Alt Urgell). Permet conèixer qui eren les trementinaires, herbes i remeis i les rutes a peu per a vendre, des de Tuixent a les planes interiord i del litoral català.
Natural Subirats
Empresa artesana ecològica al poble de Subirats, a la comarca de l’Alt Penedès. Es dedica al conreu, envasat i comercialització de plantes aromàtiques i medicinals. cua de cavall, estèvia, estèvia en pols, farigola, llorer, orenga, romaní, sajolida, ...
Nutri System Salut
Centre de dietètica i nutrició, osteopatia, quiromassatge i tractaments corporals. Productes naturals procedents del Mar Mort. Propietats terapèutiques del fang del Mar Mort. Teràpies manuals corporals i facials i altres. Tractaments corporals.
Parc de les Olors
Centre divulgador del món de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals al Vallès Oriental. Tot tipus de productes artesans al voltant de les plantes aromàtiques. Jardí visitable i venda directa al Parc de les Olors. Activitats i visites concertades
Plantes culinàries i remeieres
Plantes aromàtiques; culinàries i remeieres ens envolten. L’objectiu és saber què és allò que en podem fer o treure'n. Vivim en un entorn fantàstic i això ens permet conèixer de mica en mica cada planta i comprovar-ne la seva utilitat.
Plantes pels nervis
Introducció al coneixement de l'anatomia i la funcionalitat del sitema nerviós i possibles tractaments naturals de les anomalies. A l’espai sinàptic entre neurones hi ha un corrent de neurotransmissors que donen misstages estimulants osedants.
Plantes per a la Fibromiàlgia
Informació de les Plantes per a la Fibromiàlgia. Alimentació i fibromiàlgia. Una alimentació rica en vegetals, especialment amb aliments que continguin magnesi i silici ajuda a mantenir els músculs en bon estat.
Rebotiga de la Iaia Mercé
Botiga de Niu Barris, de suport al projecte Associació Salut i Agroecologia (ASiA). Hi trobaràs: Tot de productes d’alimentació ecològica, plantes medicinals, complements dietètics, fruites i verdures ecològiques, cosmètica biològica i articles de neteja.
RemiArt
Fira d’herbes remeieres, Santa Margarida i els Monjos. Es celebra cada tercer diumenge de juny al Castell de Penyafort i esdevé un punt de trobada dels qui treballen amb herbes des de vessants científiques, terapèutiques, gastronòmiques, artístiques, …
Salud Integral NC
Alimentació ecològica, alimentació infantil, macrobiòtica, natural, sense sucre, sense gluten, sense lactosa, catàleg botiga, complements dietètics, control de pes, cosmètica i higiene, Flors de Bach, ferides, cicatrius, llar, encens, llibres i música.
Societat per a l’Estudi Interdisciplinari de l’Alimentació i els Hàbits Socials (SEIAHS)
Societat d’investigació creada l’any 2005, dins de la qual col·laboren investigadors especialitzats en l’anàlisi de l’alimentació i altres fenòmens socials, formats en diferents disiciplines: dietètica i nutrició, història, antropologia, psicologia, etc.
Teràpia amb Flors de Bach
Si voleu conèixer millor què són les flors de Bach i com funcionen, facilitem la feina. La teràpia floral del Dr. Bach és un sistema de tractament natural. Teràpia flors de Bach, métode de relaxació alternatiu; corporal i espiritual. Sistemes Bach, ...
Teràpia de les Flors de Bach
Teràpia de les Flors de Bach. Descripció de les 38 flors i les seves propietats. Aquest mètode de tractament, amb els seus trenta-vuit flors, va ser descobert per Edward Bach (Metge anomenat que va exercir per més de 20 anys a Londres). ...
Terra de Salut - Herboristeria i Centre de Teràpies
Terra de Salut és una herboristeria i centre de teràpies de nova obertura, caracteritzada per l’entusiasme d’unes persones que es-timem la nostra professió. El nostre espai està situat al mateix cor del barri del Poble Sec de Barcelona, metro Paral·lel.
Un Mar d'Herbes
Un Mar d'Herbes és una botiga ubicada al Mercat Torner de Badalona on trobareu productes naturals, d'origen ecològic, aliments sense gluten, gran varietat d'infusions, tes i complements alimentaris. En aquests moments estem muntant la paradeta.
zumo noni / suc noni
Goodnoni és 100% suc de noni de cultiu orgànic. Preus sense competència. Pretén mostrar el noni, d'on ve i l'entorn que l'acull. El noni creix a través dels arxipèlags de l'oceà Pacífic i en molts entorns tropicals del món.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT