HIPICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Associació Aiguaviva Hípic - Centre d’Equitació
Club esportiu reconegut per la Federació Catalana d'Hípica, amb activitat des del 2005, valora el respecte i l'estimació pels cavalls. Està situat en l'entorn natural del municipi d'Aiguaviva, a 1 kilòmetre del nucli i a 10 minuts de la ciutat de Girona.
Caballos Omega
Pàgina web de Caballos Omega, Club Hípic i Eugada a Girona (Fornells de la Selva). Classes d'equitació i d’hípica, classes de salt, colònies a Girona. Amb pernoctació al club d’hípica, casals d'equitació, campaments d'estiu y altres activitats.
Cal Maso Appalosa
Cal Maso és una casa d’allotjament rural amb lloguer de cavalls per a montar-hi. La finca, que està ubicada al poble d’Hostafrancs, al municipi de Els Plans de Sió (Segarra), també es dedica a la cria de cavalls appaloosa provinents de les Amèriques.
Cal Perello
Cal Perelló, a l’Ametlla de Segarra, és una gran casa pairal de pedra que data del segle XIV. Actualment Cal Perelló és una casa permanentment habitada que ofereix allotjament, sortides a cavall i servei de posada eqüestre. Dades i situació.
Cal So
Centre de turisme eqüestre, centre hípic i allotjament rural. Cal So està situat al petit poble de Pavia que forma part del municipi de Talavera al sud de la Segarra, tocant a les veïnes comarques de l’Anoia i la Conca de Barberà. Serveis.
Can Marc, espai d'esport, oci i gastronomia
Masia del s. XIV, de les més antigues de Sant Esteve de Palautordera. Marc és el cognom dels pagesos que vivien a la casa des de l'any 1321. Actualment la cinquena generació de la família Sabé han anat reformant i actualitzant serveis i instal·lacions.
Can Sort i Can Cavaller
Centre Eqüestre i turisme rural. Estades, amb allotjament i menjars, en casa de pagés restaurada a Navata, a l'Empordà en plena natura. Excursions, classes d'iniciació, perfeccionament, salt i doma, combinat amb l'oci. Can Cavaller a Vilaür.
Can Xiquet
Envoltat del paratge natural de L'albera, Can Xiquet es defineix com un complexe rural de primera qualitat, que acullin tres puntals bàsics de l'oci i el lleure turístic; Restaurant, hotel i hípica. Informació de les estades.
CAVA Cardedeu
Hipica que té àmplia varietat d’activitats. Classes d’iniciació a l’equitació en un entorn natural amb professors titulats. Tots nivells d’aprenentatge personal i col"lectiu, casals d’estiu, activitats d’esbarjo i presència a concursos de doma clàssica.
Cavall de Mar Centre Equitació
Web del CE Cavall de Mar, centre d’equitació ubicat a Llagostera (Girona). Pupil·latge, turisme eqüestre, activitats, notícies, ... Som una gran família amb l’objectiu de treballar amb els nostres cavalls. Busquem la millor relació entre persona i cavall.
Cavalls de Trulls Naturecuestre
Especialitzats en rutes a cavall, turisme eqüestre, i activitats relacionades amb el món dels cavalls. Adaptades a totes les edats i gustos. Una proposta professional, segura, esportiva i cultural, per a tots els nivells d'equitació. Amb guies i monitors.
Centre d’Equitació Poni Club Catalunya
Centre d’Equitació Poni Club Catalunya Sant Just Desvern (Baix Llobregat). Classes d'equitació (tots els nivells a partir de 3 anys, ponis i cavalls / aniversaris / visites d'escoles / lloguer de ponis (caps de setmana al matí, fins als 6 anys).
Centre de Doma d’Osona
És una hipica situada a Les Masies de Roda (Osona), que t’ofereix una àmplia varietat d’activitats per realitzar: classes d’iniciació a l’equitació, carruatges, doma de potres i assistència a concursos de doma clàssica. Venda d’accessoris i material.
Centre de Doma d'Osona
Pàgina oficial del Centre de Doma d'Osona. Dades sobre l'equip de horse-ball de les Masies, Els Diables i també sobre rutes, doma vaquera, doma de poltres, enganxament, pupil·latge, venda de cavalls i el poni club, etc.
Centre de Turisme Eqüestre Can Muni
Si vols gaudir del plaer i la tranquilitat, vina al nostre centre. Podras pasar un agradable fi de setmana als nostres allotjament o passejar per l'Empordà a cavall en un entorn tranquil i ple d'encant. Us esperem !
Centre d'Equitació Vall de Manyanet
Situat a Buira, nord de Pallars Jussà, a la Vall de Manyanet, vall verge entre la Vall de Boí i Vall Fosca. Centre de turisme eqüestre. Rutes a cavall per la vall de Manyanet, iniciació pista de pràctiques. Lloguer de boxes per qui porti el seu cavall.
Centre Eqüestre Can Nicolau
Pàgina del Centre Eqüestre i Hipica Can Nicolau, situat a Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat). Escola d'equitació i pupil·latge, ensinistrament de poltres, recuperació de cavalls, galería de fotos. la finca, boxes, paddocks, pistes, i local social.
Centre Eqüestre Stella Maris
Per a la familia, de petits a grans, passeijos amb poni i a cavall, classes d'iniciació i avançades. Aprendre a controlar un cavall necessita de verdaders artistes que li poden ensenyar com fer-ho. Comptem amb professionals que li ensenyaran tot.
Centre Equestre Val Marie
Informació no oficial del Centre Equestre Val Marie, ubicat al municipi de Vilanova de Rao, al Rosselló (Catalunya Nord). Equitació amb acompanyament i excursions eqüestres amb acompanyament. Informació de contacte amb el centre.
Centre Equestre Vilaformiu
Centre Eqüestre federat al Berguedà, amb monitors titulats, on gaudir del cavall per a tots els nivells. Des dels més petits amb ponys, fins als experts, incloent els que simplement desitgen passar una estona agradable enmig de la natura.
Centre Hípic Can Marc
Centre pensat, dissenyat i destinat als amants de l’equitació, abarca tots el públic, en l’espai lúdic com esportiu. La seva situació privilegiada envoltat del parc natural del Montseny fa del centre un lloc ideal per a les excursions i sortides al camp.
Centre Hípic El 7
Centre de Hipica a Sentmenat. Ofereix varietat d’oportunitats per a tu i el cavall. Des d’uns bons boxers, diferents classes d’equitació, fins a diferents jocs, festes, activitats o concursos. També oferim diferents tallers d'iniciació al món del cavall.
Centre Hípic Mas Batlló Vall de Camprodon
La Vall de Camprodon és un entorn immillorable per a la hípica. Sortides d'una hora, de mig dia, un dia o de diversos dies, cursets, els cavalls en el seu medi natural, i incomparables paisatges de la vall de Camprodon i del Pirineu català.
Centre Hípic Masia Garrofet
Pàgina del Centre Hípic Masia Garrofet de Querol (Alt Camp-Tarragona). És un centre equi on s’ensenya la convivència i comunicació amb els caballs. Ofereix dues modalitats de cursos; d’apacentador i de l’art de montar. Dades generals.
Centre Hipic Rodonya
Centre hipic a l'Alt Camp. El centre, hipica amb rutes, passeijades a cavall, pupil·latge, doma de cavalls joves, doma espanyola, classes per a totes les edats, rutes a cavall (d'1 hora a 5 dies), cavalls i carruatges.
Centre Hípic Rosper
El centre neix el 1999, de la il·lusió familiar per crear unes instal·lacions de qualitat on gaudir de l'equitació. Aquest entorn el vam trobar a mitja hora de Barcelona, al peu del Parc Natural del Garraf i amb meravelloses vistes de Vilanova i la Geltrú
Centro Hípico Los Hermanos
Centre hípic amb un gran ventall de serveis: Classes d'iniciació a l'equitació, excursions amb cavall i lloguer de ponies. Granja escola Compra - Venda de Cavalls. Pupil·latge en boxer o semi-llibertat. Terrassa.
Champion Horse Club
Club situat a Alpicat, en un entorn natural i privilegiat per gaudir de l'equitació. Primer premi d'Arquitectura Deportiva 2002 de la Generalitat de Catalunya. Instal·lacions, escola d’equitació, venda, cria, pupil·latge i restaurant i festes.
Club Alforges Centre Eqüestre de Camós
Club eqüestre, sociocultural i esportiu dedicat a ensenyar i practicar l’equitació i també a la pràctica del Horse-Ball. El club es va crear l'any 2000 amb l'intenció de promocionar la cultura eqüestre i la pràctica de l’equitació Formació dels Galops.
Club d'Equitació Esportiva Cardedeu Can Tramp
Situats a Cardedeu, a 35 km de Barcelona. 18 anys d’experiència en diversos àmbits de l’equitació: doma, salt, horseball, doma western...) Tenim 30.500m² ocupats per 4 pistes amb perfecte iluminació, 65 quadres, 10 padoks i noria per a 6 cavalls.
Club Eqüestre Esportiu Les Alforges
Club Alforges Centre Eqüestre de Camós. Club eqüestre, sociocultural i esportiu dedicat a l’ensenyament i la pràctica de l’equitació i en concret a la pràctica del Horse-Ball. El club es va crear l'any 2000 amb intenció de promocionar la cultura eqüestre.
Club Escola Hípica Anoia
Club Escola Hípica dedicat a l’activitat hípica. Combinem les activitats esportives equines amb una aula de natura adaptada pels alumnes de primària, ESO i secundària. Obert tot l'any de dimarts a diumenge des de les 8 del matí a les 10 del vespre.
Club Escola Hípica Tàrrega
El Club Escola Hípica Tàrrega es un petit negoci familiar situat a l'Urgell, concretament a Tàrrega. El centre ha estat creat per apropar-te al món del cavall en tots els seus àmbits i nivells, tant en el maneig com en la monta.
Club Escola Menorquina
Pàgina oficial del Club Escola Menorquina, espectacle eqüestre de Ferreries (Menorca). Informació d'aquesta escola eqüestre, la doma menorquina, història del club, i les dades de dl'espectacle; Programa, situació, descomptes, i contacte.
Club Esportiu d’Hípica Adaptada Alba
Entitat de Sant Andreu de Llavaneres. Fomenta i impulsa la pràctica de l’hípica adaptada. Informa i assesora sobre el món de l’hípica adaptada: concursos, competicions, teràpies, jornades formatives, cursos i trabades. Tramita ajuts i subvencions.
Club Esportiu Tots a Cavall Can Feliu
Situat a Viladecans, a la Granja Escola Hípica, té intenció de potenciar l'hípica, el volteig, el horse-ball (bàsquet cavall) i fer gaudir del cavall, fomentant l'aprenentatge, la companyonia, el joc, la competició i sobretot l'enriquiment personal.
Club Hípic Banyoles
Atenció completa, professional i propera a les persones que volen practicar l’equitació (tant iniciar-se en el món del cavall o ampliar coneixements), com pels que necessiten servei de pupil"latge pels seus cavalls. Diferents rutes per passejar a cavall.
Club Hípic Castells
El Club Hípic Castells està situal entre Cambrils i Vinyols i els Arcs (Tarragona). A 3,5 quilòmetres de Vinyols i 4,2 quilòmetres del centre de Cambrils. Per arribar hi trobaràs cartells indicadors tant des de Vinyols i els Arcs com des de Cambrils.
Club Hípic Collserola
Centre d'equitació a Sant Cugat, aprop de Barcelona. Homologat per la Federació Catalana d’Hípica, especialitzat en l’ensenyament de la disciplina de doma clàssica des dels 6 anys d’edat, compta amb una experiència de 12 anys. Traductor automàtic.
Club Hípic d’Esparreguera
Pàgina oficial de l'Hípica Esparreguera (Baix Llobregat). Un espai on podras gaudirr de la natura i d'una increíble experiència. Poni Club, excursiones i rutes a cavall. Estem a teva disposició per a un possible assessorament.
Club Hípic El Serrat de Moià
El Club Hípic el Serrat de Moià es va crear l’any 2002. Compta amb unes instal·lacions excel·lents: pista, picadero, paddocks, quadres, nòria, ... Es pot aprendre a muntar a cavall amb estil, realitzar excursions. Lliga Catalana de Horseball
Club Hípic L' Arca
Pàgina del Club Hípic L'Arca, que està situat a Alcoletge. S'imparteixen classes d'equitació, agro sortides a cavall per el Pla d'Urgell, i altres serveis pels cavalls. Estàncies hípiques, pupilatjes, cursos, activitats escolars …
Club Hípic L’Aldosa
Centre hípic a 1250 m d’alçada al cor de les muntanyes andorranes, amb personal titulat. L’Hípica Aldosa té 20 anys d’experiència al vostre servei al país dels pirineus. Obert tot l'any. Educació, activitats i venda de cavalls.
Club Hípic La Quaranya
Blog d'aquest club que celebra el Sant Antoni Abad a l'Ametlla de Vallès. Comencem un curs d’iniciació a l’equitació, amb il·lusió i nous objectius, amb la certesa que gaudirem, aprendrem i que, en acabar-lo, sabrem molt més sobre el món de l’equitació.
Club Hipic la Tossa - Espai Eqüestre
És una empresa familiar que neix a Santa Margarida de Montbui (Anoia), fruit de la passió que sentim per als cavalls. La nostra intenció és transmetre a tothom que ho vulgui la fascinació que sentim per aquests animals. Dades.
Club Hípic Les Parades
A Les Borges del Camp, des de fa uns quatre anys, Josep Mª Pradells s'ha dedicat de debò a la seva afició. Monitors per a tots els nivells i disciplines que formen als alumnes, amb l’objectiu que se sentin còmodes i gaudeixen una bona estona.
Club Hìpic Les Parades
Les nostres instal·lacions es troben situades al poble de Les Borges del Camp (Baix Camp), a tan sols 5 minuts de Reus. Si vens de Reus, agafa la nova autovia-variant de reus (T-11) en direcció a Falset, i entra al poble de Les Borges del Camp.
Club Hípic Lloret
Centre hípic de Lloret de Mar (La Selva). Compra venda, pupil·latge, classes de doma i salt, excursions. 50 boxes, 3 menjars al dia, neteja de boxes 3 dies setmana, 1 pista rodona (picadero), 1 pista per a salt, 2 pistes rectangulars (mitjana i gran).
Club Hípic Maó
Web del Club Hípic Maó. Aprendre i estimar als animals. Equitació adaptada a cada persona. Tant si és de recreu com esportiva, trobarán la manera de tractar i l’amor als animals i la natura. Finca, cavalls i finca del poni. Contingut en català mínim.
Club Hipic Quadres Julivert
Pàgina oficial del Club Hipic Quadres Julivert de Riudoms (Baix Camp - Tarragona). Instal·lacions, pupil·latge, disciplines, activitats, venda, serveis, notícies, curses, contacte. Equip de curses, dades, altres serveis, etc.
Club Hípic Reus QMT
QMT Centre Hípic situat a Reus, a la comarca del Baix Camp. El Club Hípic Reus QMT es va abrir el dia 11 de juliol de 2012. La seva página es troba en procés de construcción. Mentrestant podreu accedir al seu Facebook amb més informació.
Club Hípic Sant Pol
Blog de la Hípica de Sant Pol de Mar (el Maresme). Ofetim classes d’equitació per adults i per nens, pupilatge i control veterinari 24 hores. Casal de Setmana Santa Club Hípic Sant Pol, Casal d'Estiu al Club Hípic Sant Pol. Disposa de traductor.
Club Hípic Urgell-Pirineus
El Club Hípic Urgell-Pirineus és un club dedicat al món del cavall. Gràcies al CHUP podràs fer hípica a La Seu d'Urgell, l’Alt Urgell. Hípica al costat d'Andorra. Club Hípic Urgell-Pirineus Hípica a només 10 km d'Andorra. Activitats i dades.
Club Hípic Vallromanes
Club Hípic Vallromanes a 18 km de Barcelona, enmig la natura. Disposa de tres pistes, una de concurs, i 80 boxes, 14 guardarnesos, 6 dutxes pels caballs, amb aigua calenta. Restaurant, clínica veterinària, casa per colònies, i casa rural amb piscina.
Club Hípic Vidreres
Pàgina web del Club Hípic Vidreres, centre eqüestre amb multitud de serveis tant per als petits com pels grans. Oferix classes d'equitació a tots els nivells, sortides al bosc a cavall, celebració de festes d'aniversari, casals de vacances, etc.
Club Hípica Manlleu
Bloc del CH Manlleu. Activitats hípiques on el CH Manlleu hi participa com a organitzador, col·laborador o participant. La junta, salutació del president, calendari, activitats del Club, notícies recents dels esportistes del Club i els resultats.
Club Hípico Sitges
Club Hípic homologat, situat a 5 minuts del centre de Sitges, a la urbanització de privada de Vallpineda. Dirigit per Diana Català Nielsen, amazona internacional Arrenquem motors! Voleu passar una Setmana Santa inoblidable? A l’Esplai del Club!
Connemara Pony Club - Centre Eqüestre
Escola d'equitació ubicada al poble de Sant Mori a l'Alt Empordà (Girona). Membre de la "British Horse Society", reconeguda per la Federació Hípica Catalana. Competició en salts d'obstacles, doma clàssica, sortides al campo, TREC, diferents nivells…
D.C.A de a Cavall
Pàgina del centre hípic D.C.A de a cavall, que funciona des de l’any 2005 a Sant Julià de Ramis (Gironès). Informació del funcionament del centre, amb serveis de pupil·lage, ensinistrament, escola, doma natural, i altres activitats.
De a Cavall
Pàfina de De a Cavall. De a Cavall és un centre hípic, escola d'equitació i doma natural i clàssica, pupil·latge, clínics eqüestres i cursos, ensinistrament, imprinting i venda de cavalls. tot a Sant Julià de Ramis (Gironès).
El Trull de Ca l'Arrufat
Pàgina del Trull de Ca l'Arrufat. Ofereix passejades i excursions a cavall des d’aquesta masia de Vilanant (Alt Empordà). Passejades a cavall pels voltants de Taravaus. Galeria d’imatges, situació i vídeos d’excursions.
Equip Vidreres - Centre d'equitació
Centre d'equitació a Vidreres (Selva). Consulta tota la informació sobre l'escola, els serveis, pupil·latge i les properes competicions. Hi trobaràs l’àmplia llista de serveis: excursions a la natura, zona de descans per a cavalls i festes d'aniversaris.
Equus Aventura
Hipiques a Cardedeu i a Mataró. El club Equus Aventura us ofereix 2 centres hípics a on fer sortides a cavall, classes d’equitació, poni club pels nens, doma i venda de cavalls; Iniciació, doma clàssica i salt d’obstacles. Web en construcció.
Equus Aventura Club d’Equitació
Pàgina de Equus Aventura, Club d’Equitació de Cardedeu (Vallès Oriental). L'equip d'Equus Aventura som professionals amants dels cavalls, que estem a la seva disposició per a que la convivencia entre vosté i el seu cavall sigui el mes plena possible.
Equus Empordà Club
Web del Club Hípic Equus Empordà. A la seva pàgina hi trobareu tota la informació que desitgeu sobre els seus serveis i les activi-tats que ofereix. A la pàgina trobareu tota la informació que desitgeu sobre els nostres serveis i activitats que oferim.
Escola d’Equitació Brancaleone
Pàgina oficial de l’Escola d’Equitació Brancaleone, situada al municipi de Riells i Viabrea, a la somarca de La Selva. A on el cavall és una passió. Informació de l’escola, els entrenaments, i el carrussel que organitza Brancaleone.
Espectacle Eqüestre de Menorca - showmenorca.com
Pàgina oficial del Club Escola Menorquina, espectacle eqüestre de Ferreries (Menorca). Informació d'aquesta escola eqüestre, la doma menorquina, història del club, i les dades de dl'espectacle; Programa, situació, descomptes, i contacte.
Esports Outdoor
Blog d’Esports Outdoor a Catalunya. Ja saps on fer esports d'aventura a Catalunya? T’ofereixo tota l’oferta en esports d'aventura a Catalunya i també tota l’oferta en hípiques i espais eqüestres del Principat. Descripció dels diferents llocs a escollir.
Federació Andorrana d'Hípica
Web de la Federació Andorrana d'Hípica, amb seu al Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino. Información sobre aquest esport a les valls d’Andorra, els centres hipics, campionats i classificacions, articles d'iniciació notícies calendari i galeria.
Federació Balear de Trot
Pàgina de la Federació Balear de Trot, afiliada a la Federació Balear d’Hípica i a la Federación Española de Carreras de Trote. Inclou diferes tipus d’informació: programa, resultats, programació, puntuacions, butlletins, comunicats i documents.
Federació Catalana d'Hípica - FCH
Tots els aspectes que envolten el nostre esport. Podreu trobar tot tipus d'informació general: Estructura de la Federació, normativa vigent, calendaris de concursos amb els seus respectius avanços de programa i classificacions, clubs, disciplines, …
Fotoraid
Fotografies de pagament de cavalls i alguns altres temes. Especialment de campionats de raid, doma i horseball. Les fotografies mostrades a la pàgina han estat distorsionades per evitar-ne la reproducció il·legal.
Granja Escola i Centre d'Equitació Les Tanques
L’equip d’educadors dissenya un projecte educatiu que desenvolupa unitats didàctiques sobre temes d’agricultura, granja, paisatge i espais de l’entorn de l’escola granja agrícola. Les unitats didàctiques estan emmarcades dintre del currículum escolar.
GT Hipic Club
El GT Hípic Club, Escola d'Equitació Guillem Tañà, és un centre hípic de Vic, a l'Osona, on poder aprendre a muntar a cavall, practi-car salt, etc. Pupil·latge, iniciació i aprenentatge de l'esport hípic amb diversió. Aprenentatge en la cura dels cavalls.
Hípica Arnau
Al paratge de la Rubina, al parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà; al terme municipal de Castelló d’Empúries. Criats en l libertat i en contacte amb la natura, en un paratge privilegiat. Cada any s’hi celebra el tradicional tres tombs o cavallada.
Hípica Badalona
Hípica situada a Badalona, a la zona de Canyet, lloc immillorable per a la pràctica de l’equitació a causa de la gran extensió de muntanyes al voltant que ens ofereix un lloc ideal per passejades i excursions. Compta amb unes instal.lacions ideals.
Hípica Begur
Organitza rutes a cavall d’una hora o més, on gaudir del contacte amb la natura. Son rutes priviligiades, envoltades de pins, fonts, masies i platges. Els nostres cavalls son d’estatura mitjana,tranquils i molt ben adaptats al medi i a la vida en grup.
Hípica Ca l’Alzina
La Hípica Ca l’Alzina està situada en una masia situada al peu del Montseny, amb 27 hectàrees de terreny, per gaudir de la natura i el món del cavall en un entorn idíl·lic. També disposa de restaurant.
Hípica Can Janot
Situada a Siurana d'Empordà. Presentació, pupil·latge i excursions en cavalls. Serveis de pupil·latge amb padox de més de 180 m per cada cavall, servei permanent de vigilància, neteja i alimentació amb cereals i ferratges conreats a la finca.
Hipica Can Mixeu - L'Escala
Des del 1989, l'Hípica Can Mixeu fa viure la natura d'una manera diferent, gaudint de la bellesa del paisatge empordanès a cavall. Tant principiants, com si heu anat a cavall, l’oportunitat d’una sortida a cavall per platges de Sant Pere Pescador.
Hipica Can Nilu
Hipica fundada l’any 2007 a Cardedeu. Varietat d’activitats a realitzar. Estades rurals, classes de hiquitació, pupilatge, rutes rurals i preparació per a campionats. I si durant l’any no en tens suficient, casal d’estiu per començar o seguir aprenent.
Hípica Cap de Costa
Hípica Cap de Costa és una hípica situada a la comarca del Solsonès. Es una comarca prepirinenca, en la qual es compaginen els camps de cultiu amb les grans extensions de bosc, els rius, les fonts i els paratges esquerps de l’alta muntanya.
Hípica Catalana
Espai web oficial de la Revista Hípica Catalana. S’ofereixen molts dels continguts de la publicació impresa i una guia hipica en general. Tot i que la revista s’edita totalment en castellà, bona part dels continguts de la seva web són també en català.
Hípica Cerdanyola
Hípica fundada fa uns quaranta cinc anys, a Cerdanyola per Antoni Truyols i Llargués, pare de l'actual propietari. Excursions, venda de cavalls, escola d’equitació, semental, casaments, carruatges, Pony Club, cavalls, etc.
Hípica Coll de Roda
Web de la Hípica Coll de Roda d'Osona. Molt més que una hípica ! Vine a conèixens !!, a l'hípica coll de roda trobaras tot allò que et fa falta per passar un gran dia tot gaudint de la natura i els cavalls. Gràcies per la teva visita !.
Hipica Els Aiguamolls
Hipica a Palau-saverdera, aprop de Roses, Costa Brava Rosas, comarca de l’Alt Empordà. 20 quadres per a cavalls, 10 h. per pastures, picadero, bar i vestuaris. També organitza classes de volteig i excursions d’una hora a un dia sencer.
Hípica Els Torrents
Hípica, escola d'equitació i guies a cavall. Realitzem sortides a mida per les muntanyes de la Cerdanya, activitats eqüestres per nens, tallers d'iniciació a diferents disciplines, colònies d'estiu i casals durant tot l'any. Des de Bellver de Cerdanya.
Hípica Escornalbou
Centre hípic situat a Vilanova d’Escornalbou a 35 m. de Tarragona. A les instal·lacions trobem tot el necessari per a passar el dia rodejats de natura, muntar a cavall, fer classes d’equitació, muntar ponis, passejar en carret o dinar al restaurant.
Hípica Iriscar
A l’Hípica Iriscar de Seva (Osona), realitzem diferents activitats. Una, i la més destacada, és muntar a cavall, però n’hi han d’altres com per exemple fer manualitats, exhibició de doma natural o estar ben a prop de burros, ponis, cabres o gallines.
Hípica La Cometa
Web de l’Hípica La Cometa de Galera, al municipi de Gaià (Bages). Instal·lacions, ponis, doma natural i servei de pupil·latge per als vostres cavalls. El cavall no queda tancat al box, pot entrar i sortir quan vulgui al paddock.
Hípica La Foixarda
L’objectiu, crear un centre hípic on l’activitat principal del mateix sigui l’ensenyament de diferents activitats hípiques (doma, salt, horseball i l’enganxi) sense pretensió d’arribar a esportistes d’alt nivel. Fer conèixer les disciplines al públic.
Hípica Les Vernedes - Excursions a cavall
Pàgina de la Hípica Les Vernedes, que ofereix excursions a cavall des de Sort. Ofereix a tothom excursions i rutes a cavall fonamentalment per camins i senders del municipi de Sort i de la comarca del Pallars Sobirà.
Hípica Mas L’Andorrà
Excursions hípiques a cavall pels Ports, a l’hípica Mas l’Andorrà. Serveis, cubricions, celebracions i informació diversa d’aquesta hípica, situada al municipi de Mas de Barberans (Montsià), Venda de cavalls.
Hípica Mas Paguina
Més de 50 anys al sector ens avalen. Experiència amb serietat, tracte personalitzat i familiar, atenció dedicada i de qualitat, als nostres clients, ens fa mantinir la relació duradora amb ells. Estem en un paratge natural inmillorable, respecta l’entorn.
Hípica Obrint Camí
Lloc web de la Hípica Obrint Camí, que està situada a Carretera d’Agramunt a Coscó, al Km 3,2. Inclou información del centre hípic, el seu equip profesional, i avantatges que us ofereix la hípica. Tots els dies de la setmana i festius de 10 a 22 hores.
Hípica Prats
Excursions i pupil.latge de cavalls a Prats i Sansor, la Cerdanya. Podeu estar informats de tot el que esdevè a la hípica. Pupil·latge de cavalls, compra venda, classes d’equitació, excursions, ... Activitats, contacte, galeria, fotogràfica i serveis.
Hípica Rialp
Hípica de Rialp, al Pallars Sobirà, Pirineus, on fer excursions a cavall. És un dels primers centres d'equitació turística del Pirineu català. Sortides i excursions a cavall per camins i senders del municipi de Rialp i de la comarca del Pallars Sobirà.
Hípica Sant Pau
El centre hípic del Penedès amb més de 15 anys d’experiència. Si us voleu iniciar en el món del cavall podeu venir a la nostra hípica. Us esperem a 20 minuts de Barcelona i a 5 m. de Vilafranca del Penedès. Servei de pupil·latge per a ell (atesos 24 h).
Hípica Terra Ferma
La Hípica Terra Ferma es trova situada en plena naturalesa, en un ambient familiar i natural a escassos cinc minuts del centre de Lleida. La nostra hípica es dedica a fomentar l’equitació, tant a nivell amateur com també avançat. Informació general.
Hipòdrom de Son Pardo Manacor
L’aportació de la gent de Manacor tant en l’àmbit econòmic com amb el de treball físic va esdevenir vital perquè el 20 de març de 1960 se fes realitat un somni, la inauguració d’un hipòdrom amb un anell de 645 metres, tribuna i zona enjardinada.
Hipòdrom de Son Pardo Palma
L’Hipòdrom de Son Pardo, se troba al kilòmetre 3,5 de la carretera Palma-Sóller. Fou inaugurat el 16 de maig de 1965 per substituir l’antiga voltadora de Ca Dona Aina situada al Camí de Jesús de Palma. Joan Móra Gornals en va ser el promotor.
Hipòdrom Municipal de Maó
Web del Hipòdrom Municipal de Maó on podran trobar, en les diferents seccions, tota la informació i l’actualitat sobre de la nostra Societat Hípica. Una Societat Hípica octogenària i plena de vida, Carreres de cavalls trotadors i programa les visites.
Hipòdrom Torre del Ram de Ciutadella
Lloc oficial de l’Hipòdrom Torre del Ram de Ciutadella de Menorca. Inclou la crònica de les carreres del dia, Celebren carreres sobre diferent distàncies, El contingut de la web en català és mínim, només els apartats avanç són només en català.
Hotel Rural Spa Les Vinyes
Pàgina de l’Hotel Rural Spa Les Vinyes. El complex està fomat per l’hotel rural, el spa wellness i una hípica. Situat a Vilardida un poble dividit entre els municipis de Montferri i Vila-rodona, a la comarca de l'Alt Camp. Informació i serveis.
Infotrot Balears
Infotrot Balears, l’única revista hípica, especialitzada en trot, i editada des de Les Illes Balears. Inclou diferents informacions, com ara: Home, carreres prèvies, carreres, actualitat, opinió, altres modalitats hípiques, sementals, i àlbums de fotos.
La Grupa
Hípica i quadra de cavalls a Porqueres (Gironès). S’inicia l’any 2005, tot i que hi ha antecedents que es remunten a l’any 1977 amb l’obtenció d’un permís d’obertura de l’hípica El Vilar de Porqueres. Història, quadra, cavalls, ofertes i informació.
La Xaquima Rutes a Cavall
Descobrir la zona del llac Terradets (Pallars Jussà). A La Masia Maurí, Masos de Llimiana, entre boscos i diversitat d'animals salvatges, gaudireu la relació amb el cavall en l’entorn natural. El món del cavall a través de rutes i activitats amb equins.
Mas Batlló
El Centre Hípic Mas Batlló de Malla es troba a la Plana de Vic. Veniu a visitar-nos. Activitats: cursets d’equitació per a nens i adults, excursions, sortides guiades, ponis per a nens, servei de bar i servei de pupil·latge en box i semi-llibertat.
Mas Cavalls
Serenitat, responsabilitat, concentració i treball d’equip. Son valors de l'equitació. A Mas Cavalls, els nens comencen als 4 anys amb ponis de mides en funció de l'edat. Pista d'iniciació i classes a cavall, doma clàssica, salt, pupil·latge i carruatges.
Masia Garrofet
Centre equí on ensenyen la convivència i la comunicació amb els cavalls. Educa a cavalls i genets per a aconseguir una munta sense dolor, evitant objectes que causen dany al cavall. La filosofia es basa en una relació sense violència i plena d’amor.
Molí de Serra
Empresa familiar fundada l’any 1982 per a moldre cereals i vendre pinsos, adobs i llavors. Avui té productes per alimentació i confort animal, pinsos i encenalls. Especialistes en cavalls; servei tècnic per a dietes en diferents disciplines.
Mussara Centre d'Equitació
Centre d'Equitació a l'Aleixar (Tarragona). Excursions, classes, doma, hipoteràpia, pupil·latges, vigilància, rutes, Poni club... El nostre propòsit és ensenyar a muntar amb seguretat i poder gaudir dels cavalls mitjançant una correcta formació.
Nou Ranxo Santa Susanna
Situat a la finca masia de Can Mestres (s XIII) al preparc del Montnegre, ofereix instal·lacions per a una jornada en la natura i en contacte amb animals. Excursions a cavall guiades, casal d'estiu, festes d'aniversaris, pupil·latge i excursions.
Passejades amb poni | Club Hípic Banyoles
Per a nens-nenes de 5 a 12 anys. Nivells d’iniciació fins a nivell avançat. Tenim dos tipus de ruta, en funció de la durada: 1 hora, amb guia. 18 € per nen (mínim 2 persones). 30 minuts, acompanyats de pares i en les nostres intal"lacions 10 € per nen.
Pere Jonqueres d'Oriola
Pere Jonqueres d'Oriola (Cornellà del Bèrcol, 1920 - 2011) va ser un destacat genet nord-català de la dècada del 1950 i del 1960, guanyador de quatre medalles olímpiques. Era cosí de l'esgrimista i medaller olímpic Christian d'Oriola.
Poni Club. Centre Eqüestre Club les Alforges
Al poni club desenvolupem en els nens l'equilibri, les percepcions sensorials que condueixen a l'habilitat motriu, les relacions socials, l'autonomia, la confiança en ells mateixos, i que assoleixin una base pràctica i teòrica ( examens de galops).
Raid del Cron
Club del Raid Osona Nord. Noticies, fotos, comentaris, classificacions... El Raid del Cron es celebra a les instal·lacions de Hipic Maver de Sant Pere de Torelló Raid de VC i CET0* amb recorreguts de 20, 42, 64 i 84 km. Us hi esperem al mes de març.
Tatanca - Rutes a Cavall
T’ofereix la descoberta d’un espai molt alt, net i tranquil a on volen les aligues i pastura el cabirol, escolta el silènci d’aquestes montanyes en companyia dels teus amics i dels nostres estimats cavalls. Rutes a cavall. Estany de Montcortés.
Vallmajor Eqüestre
Vallmajor eqüestre organitza rutes programades a cavall per a genets experts. Tambè fem iniciacions al cavall d'exterior i passejades a cavall per a tots nivells de genets. La web no és en català. Es retira del directori.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT