HOQUEIGEL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Andorra Club Gel
L’Andorra Club Gel és un club esportiu sense lucre, la finalitat del qual és ensenyar i fer gaudir del patinatge artístic sobre gel als patinadors del club tant a nivell esportiu com a nivell lúdic i fomentar la pràctica del patinatge sobre gel al país.
Andorra Hoquei Gel
Entitat lu´dico-esportiva formada pels jugadors, cos te`cnic i la junta directiva. És un col·lectiu de persones que creu en aquest esport, que transmet forc¸a i energia. És fet per als a qui els agrada l'hoquei. Esperem que pengeu fotos i opinions.
Club Gel Puigcerdá
Dades del club, història, els jugadors i el nou cos tècnic, amb l'eslovac Peter Opittz al capdavant que ha fet una magnífica tasca i anem a jugar la Copa d'Europa.
Club Gel Puigcerdà 1958
Espai facebook del Club Gel Puigcerdà 1958. Inclou informació diversa sobre els equips esportius de l’entitat i enllaç amb el seu blog oficial http://clubgelpuigcerda1958.blogspot.com.es. Degut a la manca d´informació consulteu noticies al facebook.
Contra la tanca
A l’any 2004, el president del CG Puigcerdà, Miguel Ángel Carnicero, i el gerent de Ràdio Pirineus, Josep Mª Tegnier, em proposen fer un espai radiofònic pel hockei sobre gel i ho vaig aceptar. El programa de ràdio va deixar d’emitir-se. El bloc segueix.
Diari d'un Club
El blog d’activitats de l'Andorra Hoquei Gel, el primer equip d’hoquei gel del Principat d’Andorra. Entitat lu´dico-esportiva format pels jugadors, cos te`cnic i la junta directiva. És un col·lectiu de persones que creu en aquest esport.
En Joc !!! - Esports d'Hivern
Ets un amant dels esports d'hivern? Aquí hi trobaràs tot sobre l'esquí, patinatge, hoquei, trineu, snow. Tenim forum perquè parlis amb gent amb els mateixos interessos que tu, agenda d'activitats i moltes altres sorpreses.
FCEH. Federació Catalana d'Esports d'Hivern
Practiques esports d'hivern? A la nostre web hi trobaràs resultats, classificacions, competicions, adreces d'interés, i tot el que busques sobre els teus esports d'hivern preferits. Comitès de cada modalitat, revista, activitats i agenda.
Federació Andorrana d'Esports de Gel
Pàgina oficial de la Federació Andorrana d'Esports de Gel, amb sru a Canillo (Principat d’Andorra). Inclou información diversa so-bre la Federació Andorrana d'Esports de Gel (FAEG), notícies, resultats, clubs del principat, galería, prensa i contacte.
Història del Hoquei Gel Català
Pere Dosta, nascut a Ribes de Freser l’any 1929 i hostaler, arribà a la terra ceretana l'any 1953. Persona fonamental a l'hora de portar l'esport de gel a Puigcerdà contribuint al desenvolupament de la comarca i al gran renom d’aquest esport.
Hockei Base - Club Gel Puigcerdà
Web de l’escola d’hockei base del Club Gel Puigcerdà. Juguen a la lliga francesa. Podreu conèixer les diverses categories que es formen a l’escola: pre-benjamins, benjamins, alevins i infantils.
Hockey Puigcerdà Live
Actualitat de l'hoquei gel a Puigcerdà. Aquest bloc és nascut de l'usuari de Twitter @hockeypuigcerdà, motivat pel conegut i familiar bloc "Contra la tanca". Les cròniques dels partits del Club Gel Puigcerdà es pengen els diumenges o els dilluns.
Hoquei sobre gel - Viquipèdia
Esport d’hivern que es juga en una pista de gel (rink) entre dos equips, on, tant els jugadors com els àrbitres usen patins de gel (skates). Els jugadors es mouen patinant sobre el gel, a grans velocitats. És un esport molt ràpid i espectacular.
Palai de Gèu Vielha
El Palai de Gèu es una de las instal·lacions més emblemàticas de Vielha. Situat en la zona de la Solana, és un dels complexes esportius més complets de la Vall d’Aran. Pista de gel de mida oficial per competicions internacionals.
Palau de Gel d'Andorra
Espai lúdicesportiu amb possibilitats il·limitades: patinatge sobre gel-artístic, disco gel, sopar hoquei, sopar escombra, sopar waterpolo, sopar karting gel, menú patinatge, gel karts, aniversaris infantils, piscina, tennis, esquaix, sauna, fitness, ...
Penya Barcelonista d'Hoquei Gel
Organització que té la voluntat i la vocació de potenciar l'Hoquei sobre Gel en l'àmbit del F. C. Barcelona i fer una acció decidida a favor del nostre esport a tots els nivells possibles. Informació de la penya, de tot el hoquei del Barça i en general.
Skating Club - Pista de Gel
Skatingclub.cat. Skating Club és una pista de gel, oberta des de l’any 1974 a l’Eixample de Barcelona. Escola d’Skating, patinatge curtling, hoquei kids, Sessió pública, escoles i grups, festes d’aniversari. Horaris i informació de la instal·lació.
Stick Cansat
Espai del portal de hoquei gel Stick Cansat. Una nova temporda il·lusionant. De nou aquest any encetem una il·lusionant temporada d’hoquei sobre gel. Després d’un ràpid estiu torna la tardor i la competció de l’esport que més ens agrada veure.
Veterans Hoquei Gel F.C. Barcelona
Web Oficial de la Agrupació de Veterans de la Secció de Hoquei Gel del F.C. Barcelona. Retrobar-se amb els amics en el vestuari, despertar una estona en el gel al competidor que vam ésser, combinar el fons físic amb estratègia i molta voluntat,

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT