HOQUEIHERBA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Atlètic Terrassa Hoquei Club
Web oficial del Atlètic Terrassa Hoquei Club, campió de la 25a Copa d'Europa d'hoquei herba de clubs campions de lliga. Benvinguda, equips, calendari, resultats, instal·lacions, història, organització, informació general.
C.D. Terrassa Hockey
Des de 1910, club degà d'hockei a Espanya. Al 1911 va jugar el primer partit de la història al país amb l'Espanyol. El 1926, el primer campionat de Catalunya i el 1933 el primer d'Espanya. Als 40, va estar al primer lloc.
Castelldefels Hockey Club
Associació esportiva fundada l’any 1967, i refundada a l'any 2007. L’any 1967 un grup de persones compromeses amb l’esport de Castelldefels emprengueres l’aventura d’un esport com el hockei herba. Web en castellà però continguts bilingües.
Catalònia Hoquei Club
Club d'hoquei herba de la ciutat de Barcelona. Instal·lacions, equips, resultats i galeria d'imatges. El Catalònia Hoquei Club es va fundar el 2 de Setembre del 2004 a Barcelona. Avui té més d’un centenar de socis, i 50 jugadors/es.
Club Egara
Club Poliesportiu esportiu de la ciutat de Terrassa. Hockey herba, tennis, hípica, brigde. Situació, història, instal·lacions, actes socials, títols, escoles d'hockey, tennis, hípica, bridge i gimnàs.
Club Hoquei Mataró
Club de Primera Nacional. El CH Mataró (fins 1992 DC Mataró) acumula més de 50 anys d’història. El primer partit oficial es va jugar el 1951. L'any 2009 es va proclamar campió de la Copa CERS, primera entitat de Mataró que guanya un títol europeu.
Club Línia 22
Web del club d'hoquei herba de Terrassa. Fundat l'any 1988 gràcies a un grup de vint jugadors amb una mitja d'edat de 22 anys i procedents dels tres clubs de Terrassa ja existents. Dades del club; Equips, llocs, escola, el joc del hoquei, botiga virtual.
Club Natació Terrassa
Web del C.N. Terrassa. Àrea social i seccions de Natació, waterplo, patinatge, bàsquet, futbol, futbet, excursionisme, karate, judo, pàdel, frontennis, pilota a mà, atletisme, triatló i hoquei herba. Instal·lacions a l’àrea olímpica i al Pla de Bonaire.
F.C. Barcelona HH Juvenil Femení
Pàgina blog del juvenil femení de la secció del F.C. Barcelona d’hoquei herba. L’equip participa en la lliga catalana femenina. Cròniques amb fotografies dels partits diputats. Galeries de fotos, arxiu del blog, zona de links, …
F.C. Barcelona Hoquei Herba
Pàgina blog del senior masculí de la secció del F.C. Barcelona d’hoquei herba. La secció té 220 jugadors. L’equip participa en la divisió d’honor masculina. Cròniques amb fotos dels partits diputats. Galeries de fotos, arxiu del blog, zona de links, …
Federació Catalana de Hockey
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Hockey. És una Federació fundada l'any 1922 que regula l'hoquei herba i l'hoquei sala a Catalunya. El hockey arriba a Catalunya a principis del segle XX, presumptament importat per estudiants anglesos.
Iluro Hoquei Club
Pàgina oficial del Iluro Hoquei Club. És un club mataroní que té la primera plana sobre hoquei gespa de l'Estat Espanyol. Nombrosos enllaços sobre aquest esport. Instal·lacions, notícies i tot sobre el club i l'hoquei sobre herba.
Junior FC
Web oficial del Júnior Futbol Club. El Junior FC és un club poliesportiu de la ciutat de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). L’entitat actualment destaca en la pràctica de diferents esports; L'hoquei sobre herba, el futbol, el tennis, i el paddle.
Junior Sport Spa
Club esportiu santcugatenc amb seccions de futbol, hoquei i esports de raqueta. Piscines climatitzades, zones d'aigües, fitness, activitats, spa, 8 pistes tennis, 6 de pàdel, 2 camps d’hoquei herba, 2 de futbol, frontó, poliesportiu i piscina d'estiu.
Matadepera 88 Hoquei
Per a crear caliu entre els pares, mares, fills i filles que tenen relació amb el Matadepera 88 Hoquei, proposem aquest espai per què tots participem amb escrits, opinions o penjant fotos, referents al club, les seves gestes i qualsevol aportació.
Mowly
Blog pensat pels que formin part d'un equip de hockey. Poden crear el blog per l'equip, o el seu blog. En general, tot usuari de mowly podrà tenir el seu blog. Informació, actualitat, resultats, fotografies, vídeos i fòrum sobre l'hoquei herba.
Natació Línia 22 - Terrassa
El Natació Línia 22 és la Secció d’hoquei del Club Natació Terrassa. Funciona igual que les altres seccions però té particularitats que la diferencien. Una és el nom “Natació Línia 22” i la segona la vestimenta dels jugadors/es és de color blanc i verd.
Pol Amat i Escudé
Pol Amat i Escudé (Terrassa, 1978) és un jugador d'hoquei sobre herba català que va guanyar la medalla de plata en els Jocs Olímpics d'Atlanta-96 i als de Pekín-2008. L’any 2008 va tenir el títol de Millor jugador del món en hoquei sobre herba.
Real Club De Polo de Barcelona
Pàgina oficial d'aquesta històrica societat hípica de Barcelona, fundada l'any 1897. Avui està convertida en un club multidisciplinar. S'hi pot practicar: Hípica, tennis, hockey, polo i padel, entre altres esports i activitats.
Visca el Barça: Amunt Barça
Pàgina informativa de l’equip aleví masculi del F.C. Barcelona de hoquei herba. Les instal·lacions de la secció estan situades a Montjuïc des de la segona meitat dels anys setanta. Més en concret a l’Estadi Pau Negre.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT