HOQUEILINIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
AE Sant Andreu Secció de Hoquei Línia
La secció més novell de l’entitat consta de 70 participants, des de categoria aleví fins a sènior i amb equips masculins i femenins que han aconseguit nombrosos èxits, acumulant a les nostres vitrines títols de Campions de Catalunya i d’Espanya.
ASME. Poliesportius Municipals de Sant Martí
Web de l'Associació Sant Martí Esports: Poliesportius Municipals de la Verneda i de Vintró. Salut, benestar, amics, diversió; molt més que esport. Seccions de bàsquet, handbol, hoquei patí en línia, rítmica, trampolí, aeròbic, taekwondo i karate.
Cent Patins
L'Hoquei Cub Cent Patins va néixer després de la febre post-olímpica de Barcelona 92. Un grup d'amics de Rubí, amants del patí en línia es reunien a Barcelona per a practicar un esport que feia furor als Estats Units. Equips i dades.
CHL Sant Adrià
El Club d’Hoquei Línia Sant Adrià es va fundar a l'any 2007, gràcies a l’Associació d’Hoquei Línia Tucans (entitat de lleure i formació), i l’ajuda i col·laboració de l’Associació Sant Martí Esports (ASME). Informació i activitats.
Club de Futbol Americà Barcelona Uroloki (Hockey Línia)
La secció de Hockey Línia del Club Barcelona Uroloki es crea l’any 2007, sota el paraigues del club de futbol americà del mateix nom, por un grup de pares que, veien com es produia la disolució del club anterior, decideixen fomar aquest club.
Club de Hoquei Línia Jujol
Pàgina del Club de Hoquei Línia Jujol de Sant Joan Despí. Escola de patinatge, secció hoquei línia i secció patinatge artístic. En aquesta web podràs trobar l'actualitat del club, resultats de les competicions, l'agenda d'activitats …
Club Esportiu Barcelona Tsunamis
El nostre Club va néixer l'any 2004 com a continuació natural per els equips escolars de hoquei línia de la Escola Vila Olímpica i amb la voluntat d'aglutinar als nens i joves del barri que vulguin aprofundir enaquest esport. Equips.
Club Hockey Rolly Roller In-line
Equip d’hockey linea que té la seu a la ciutat de Vilanova i la Geltrú (Garraf). En la última temporada, en la categoría sènior va obtenir un tercer lloc al play off després de guanyar el campeonat de Catalunya júnior. És dels més coneguts d’Espanya.
Club Hoquei Línia L'Escala
Pàgina oficial del Club Hoquei Línia L'Escala. Hi trobareu informació de L'Escala i Empúries. Equips i resultats de les temporades anteriors i el torneig d'hoquei línia que organitza l'entitat empordanesa. Fans, sponsors i links.
Club Hoquei Línia Premià
L’any 2006 es funda l’entitat, un club dedicat a l’hoquei en línia i que té els seus orígens en la secció d’hoquei en línia del Club Hoquei Premià, fundat el 1986. Els òptims resultats al llarg d’aquests vint anys va fer vincular-se del club mare.
Club Patí Castellbisbal
Pàgina oficial del Club Patí Castellbisbal. Hoquei línia i patinatge artístic. Informació de l'equip femení d’hoquei línia. L’equip té tres jugadores representants a la Selecció Catalana. Dades del club i de les jugadores.
Comitè Català de Patinatge de Velocitat
Web del Comité Català de Patinatge de Velocitat de la Federació Catalana de Patinatge. Comitè, reglament, calendari, competició, cursos de formació, circulars i tecnificació.
Comitè Català d'Hoquei en Línia
Pàgina de la Federació Catalana de Patinatge. Resultats campionat de Catalunya categories base d'hoquei linia. Calendaris, classificacions, CEEB - Hoquei en línia, CEEB - Street Hoquei, cursos de formació i centre de tecnificació.
Equip d’hockey linia de Les Alqueries
Informació, no oficial, d’aquest nou equip de hockey linia infantil, creat a Les Alqueries, municipi de la comarca de la Plana Baixa. Tots els dilluns i dimecres entrenem en le col·legi Pintor Sorolla de Les Alqueries.
Escola Oficial de Patinatge In-line
L'any 1996 en Carles Bial i la Toni Pla, dos monitors de patinatge, van fundar l’escola al Poliesportiu de l’Estació del Nord de Barcelona per formar patinadors i minimitzar els riscos de patinar al carrer. Hi han passat més de tres mil patinadors.
Federació Catalana de Patinatge
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Patinatge. Les disciplines d'aquesta federació són: hoquei patins. hoquei línia, patinatge artístic i velocitat. Calendaris, clubs i recopil·lació històrica del patinatge a Internet i altres dades d'interès.
Gadex
Blog del Club Esportiu Gadex (secció hoquei línia), equip d’aquesta especialitat esportiva de Sabadell. Equips benjamí, aleví i infantil. Animen als afeccionats de la resta de categories que tingueu disponibilitat, a venir a animar als nostres jugadors.
Igualada Hockey Línia
Pàgina web oficial del Igualada Hockey Línia, entitat esportiva dedicada a quest esport des de la capital de l’Anoia. Els equips, qui som, història, cròniques, links, la temporada, on juguem, com trobar-nos, coses que es diuen ...
Jaume Font
Bloc personal. Em dic Jaume Font, visc en Alqueries (Castelló), tinc 37 anys i sóc mestre d'educació física en el Centre Públic Pintor Sorolla de Les Alqueries (Plana Baixa). Actualment, sóc entrenador i jugador del Hockey linia de Vila-real.
Sant Andreu HL
Bloc del Sant Andreu Hoquei Línia, entitat d’aquesta disciplina esportiva de Sant Andreu. Bases competició, normes de joc i competició, reglament de disciplina, reglament internacional hockey linia, regles de joc hockey línea, ...
Unió Clubs Esportius Skateboard Catalunya
Comitè Català d’Skate (C.C.S) és una entitat sense ànim de lucre que aglutina les associacions i clubs catalans d’skateboard a Catalunya. L’Objectiu principal d’aquesta entitat és la promoció de l’skateboard professional com educatiu (classes, campus…).
Uroloki - Blog
Blog de la secció de Hockey Línia del Club Barcelona Uroloki creada l’any 2007. Classificacions dels equips benjamí i pre-benjamí. Esperem els teus comentaris de les entrades o si ho prefereixes pots fer-te cronista tu mateix. Envia la teva crònica!
XIII Trofeu de Patí de Velocitat d'Almassora
Web que conté una galeria fotogràfica del XIII Trofeu de Patí de Velocitat d'Almassora i els entrenaments. Les imatges tenen copyright. Joaquim-Vicent Guimerà i Rosso.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT