HOSPITALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
acuario - Hospital i Policlíniques
Som un grup de professionals de la salut que des de 1976 venim prestant els nostres serveis en l'àrea geogràfica de la Comunitat Valenciana. Hospital i Maternitat a Beniarbeig i centres a Moraira i València. Especialitats i totes les dades.
Agernor - Excel-lència al manteniment hospitalari
Amb dues dècades d'experiència, tècniques innovadores i un equip multidisciplinari de professionals qualificats, a AGENOR estem al servei de les organitzacions de salut.
Althaia - Xarxa Assistencial de Manresa
Fundació dona servei integral a persones en l'àmbit sanitari i social. Atenció primària i hospitalària, atenció a la dependència i assistència especialitzada en salut mental i medicina de l'esport. Xarxa assistencial de referència de 188.000 habitants.
Amics de l’Hospital Sant Joan de Déu
Hospital de referència en l’assistència pediàtrica i obstètrico-ginecològica, amb especialització i tecnologia. Dedicat al tractament i l’atenció de les futures mares, pacients menors d’edat i les seves famílies. És un hospital universitari capdavanter.
App mòbil de l'Hospital de Granollers
La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers posa a disposició l’App mòbil per a persones incapacitades. Presentant el vostre DNI, el de la persona incapacitada, el document que en certifiqui la tutoria i el document que en certifiqui la incapacitat.
Centre Excursionista Tarragona
Centre Excursionista Tarragona. Web oficial d'aquesta entitat excursionista de la ciutat de Tarragona amb més de 25 anys de historia, practicant i divulgant els esports de muntanya. Els nostres refugis. Pujada a la Pena, ...
Centre Sanitari del Solsonès
Fundació pública comarcal que, des de l'any 1991 està gestionada pel Consell Comarcal del Solsonès. La modernització de les instal·lacions ha permés millorar, de manera considerable, el servei sanitari. Actúa com a Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).
Clínica de Vic
Centre sanitari de serveis, situat en una de les zones més ben comunicades de Vic i a 3 minuts del centre de la ciutat. Apart de l'àrea d'hospitalització i quirúrgica. Urgències de 24 h. i consultes externes.
Clínica Juaneda
Centre fundat en el 1923 pel Dr. Onofre Juaneda. Una aposta ferma i decidida amb la qual volem facilitar la màxima qualitat en la prestació de tots els serveis assistencials. Centres a Palma, Muro i Inca.
Consorci Hospitalari de Catalunya (CHC)
Associació voluntària dels hospitals comarcals i sense ànim de lucre, vinculats a les administracions locals, creada el 1983. En l'actualitat, CHC agrupa més de 60 centres i representa l'associacionisme sanitari.
Consorci Hospitalari de Vic - CHV
Consorci públic de serveis sanitaris. Les instal.lacions s'ubiquen en tres edificis de a Vic i un a Manlleu: 'Hospital General de Vic, la Clínica de Vic, Osona Salut Mental i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. Assistència pública, privada i salut mental.
Corporació Sanitària Parc Taulí
Web de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, amb els seus serveis i els centres que té. Dóna assistència especialitzada, integral, personalitzada i de qualitat, de forma programada i/o urgent, a les persones en situació de malaltia aguda.
Faros - Hospital Sant Joan de Déu
Portal de salut per les famílies de l’hospital de nens de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (Esplugues). Consells per ensenyar al fill a tolerar la frustració, tornada a l'escola, trastorns alimentaris, educació emocional en l'àmbit familiar, …
Fundació Hospital de l'Esperit Sant
Té la finalitat de posar a l’abast dels ciutadans l’atenció sanitària integral, des de l’excel·lència humana i tècnica dels seus professionals, basada en el respecte a les persones, i amb criteris de sostenibilitat, eficiència i responsabilitat.
Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena
Web de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, entitat referent a Mataró i el Maresme en l’àmbit de la salut integral, el suport emocional i la innovació social. Compromís amb millorar de la qualitat de vida de les persones de la comunitat.
Fundació Hospitalària Sant Pere Claver
Institució privada amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. D’arrelament al districte de Sants-Montjuïc a Barcelona. Serveis públics en salut mental, proves complementàries i al·lergologia. A nivell privat: dental i servei d'oftalmologia.
Fundació Institut Guttmann
Hospital medicoquirúrquic i de rehabilitació de referència a Catalunya per afectats per lesions medul·lars o discapacitacions; Traumatisme cranioencefàlic, danys cerebrals, malals progressius (EM, Parkinson i ELA), rehabilitació, ...
Fundació Sanitària d’Igualada
L'Hospital General d'Igualada està classificat com a Hospital de Referència. L'àmbit d'actuació és de la Comarca de l'Anoia, amb una població de 95.103 habitants. Informació relacionada amb l’atenció i les gestions sanitàries, i model assistencial.
Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell
La fundació és patrimoni de l’Alt Urgell i forma part de la xarxa d’hospitals d’utilització pública de Catalunya. Proporciona un servei d’atenció sanitària especialitzada de qualitat. Formació continuada dels professionals i millora d’equipaments.
Hospital Clínic de Barcelona
Hospital universitari fundat l'any 1906 pertanyent a la Xarxa d'Hospitals d'Utilitat Pública de Catalunya. Totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques, activitats en l'assistència, la Investigació i la docència, o a través d'empreses vinculades.
Hospital Comarcal del Pallars
Hospital contemplat dins del Pla Sanitari de l’Alt Pirineu (ALPIR). L’any 1988, el Patronat Sant Hospital de Tremp - Fundació Fiella va cedir terrenys per a la construcció de l’Hospital. Dades del centre: qui som, què fem, on ens pots trobar i serveis.
Hospital Comarcal d'Inca
Hospital general d'aguts ubicat al municipi d'Inca (Mallorca) a les Illes Balears. Inaugurat l’any 2007, disposa de 158 llits, 5 quiròfans, 1 sala de cirurgia menor ambulatòria, 30 consultes externes, 11 sales de radiodiagnòstic entre altres dependències.
Hospital de Bellvitge
Pertany a l'ICS. Especialitats medicoquirúrgiques, excepte pediatria i obstetrícia. Centre dels hospitals de la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública, XHUP, al Garraf, Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i l'Hospitalet de Llobregat.
Hospital de Campdevànol
L’ Hospital de Campdevànol, és l’Hospital comarcal del Ripollès. La Fundació Privada Hospital de Campdevànol es va constituir el 18 de juliol de l’any 1920. L'atenció especialitzada, àrea sociosanitaria, atenció primària i dades general.
Hospital de Figueres
Informació complerta sobre l’hospital comarca. Centres a Figueres i CAP a L’Escala. Informació general, serveis i borsa de treball. Constitueix una organització sanitària integrada, amb més de 800 professionals. Fundació Salut Empordà.
Hospital de La Ribera
És el primer és primer exemple d'un model d'èxit per a la gestió integral del servei públic de salut a Espanya. Basat en la col·laboració estratègica entre un grup d'empreses (Ribera Salut UTE), liderat per Adeslas i la Generalitat Valenciana.
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és un hospital d’alta complexitat que, amb sis segles d'existència, representa la institució hospitalària degana de l'Estat Espanyol. Anualment s'atenen més de 34.000 malalts ingressats i més de 150.000 urgències.
Hospital de la Vall d'Hebron
Primer complex hospitalari de Catalunya, integrat per quatre centres: l'Hospital General, l'Hospital Materno-infantil, l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació i la Clínica Quirúrgica Adrià, amb un total de més de 1.400 llits.
Hospital de l'Esperit Sant
Amb l’objectiu de millorar la salut i benestar de la població, la fundació té la finalitat posar a l’abast dels ciutadans l’atenció sanitària integral, des de l’excel-lència humana i tècnica dels seus professionals, basada en el respecte a les persones.
Hospital de Manacor
L'Hospital cubreix les necesitats hospitalàries dels habitants dels municipis del llevant mallorquí, 108.270 habitantes, un 20% de la població de Mallorca. L'edifici, cartera de serveis, ofertes de treball, selecció de personal...
Hospital de Mollet
La Fundació Sanitària, Òrgans de Govern, per què treballem, Hospital d'Aguts, Hospital Sociosanitari, Institut salut mental, atenció sanitària: Si està ingressat, Consultes Externes, urgències, horari visites, transport sanitari, drets-deures del pacient…
Hospital de Palamós
L’Hospital de Palamós és un hospital general bàsic d’àmbit comarcal, que forma part de la xarxa hospitalària d’utilització pública (XHUP), proveïdor de serveis del CatSalut. L’àmbit d’actuació és la comarca del Baix Empordà. Es va inaugurar l’any 1986.
Hospital de Sant Andreu
Centre de la Fundació Sòcio Sanitària de Manresa, ubicat a la capital del Bages. Moltes dades dels serveis sanitaris i del programari del hospital. Treballem amb un model d’atenció interdisciplinària, basat especialment en tenir cura de les persones.
Hospital de Sant Celoni
Benvinguts a la pàgina web de l’Hospital de Sant Celoni, una finestra oberta i de fàcil accés per al seu millor coneixement i en la que trobareu informació útil sobre la nostra institució, centre de referència per a la comarca del Baix Montseny.
Hospital de Tortosa Verge de la Cinta
L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta és un hospital d'aguts que pertany al grup d'hospitals de l'Institut Català de la Salut i de referència de les Terres de l'Ebre. Presentació i organigrama. La Fundació Dr. Ferran promou la invertigació i recerca.
Hospital de Viladecans
Web del Hospital de Viladecans. Directori telefònic, serveis i unitats del centre, biblioteca, recursos mèdics, utilitats, i resum d'actitivats. L'origen de l'Hospital de Viladecans es troba en la nissaga industrial siderúrgica Roca.
Hospital General de Granollers
Fundació Privada Hospital Asil Granollers. La fundació és un centre d’atenció sanitària, sòciosanitària i social, integrat a la Xarxa Sanitària d’Utilització Pública. L’Hospital té una línia assistencial per a malalts aguts i una d’atenció sociosanitària.
Hospital General de Granollers - Fundació Hospital Asil de Granollers
La Fundació Hospital/Asil de Granollers es un centre d’atencio sanitària a la capital del Vallès Oriental. Informació a l'usuari, guia de serveis, professionals, hospital sense fum, premis i guardons. Som un hospital amic dels nens, …
Hospital General de Muro
Persegueix la màxima qualitat en el diagnòstic i tractament de les diferents patologies mediques. L'Hospital General de Muro ha ampliat i modernitzat les seves consultes externes i l'àrea d'hospitalització. Situat a la Mancomunitat Nord de Mallorca.
Hospital Manlleu
La missió està centrada en donar servei a la comunitat, amb una cartera de serveis adaptada a les demandes de la població. La primera referència d'un hospital a Manlleu on es tenia cura dels malalts i desvalguts de la població, data del 1503.
Hospital Montserrat Vithas
Situat al centre de Lleida el Vithas Hospital Montserrat, és un centre sanitari amb cent anys d'experiència que s'ha convertit en referent de la sanitat privada de la ciutat i de la seva àrea d'influència. L'atenció a les persones és la raó de ser.
Hospital Plató
Web de l’Hospital Plató (Clínica Plató) Barcelona. Fundació integrada al Sistema Sanitari Integral d'Utilització Pública de Catalunya (SISCAT). Assistència a la sanitat pública, mútues i pacients privats. L'any 1925 es crea l'Hospital Plató. La història.
Hospital Quirón Teknon
Hospital Quirón Teknon, del Grup Hospitalari Quirón, és dels hospitals líders del sector sanitari privat a Espanya gràcies a la qualitat del servei mèdic i assistencial, en un entorn que combina l'atenció personalitzada i el suport de l'última tecnologia.
Hospital Sant Antoni Abat
Pàgina d'aquest hospital vilanovés, membre de la Unió Catalana d'Hospitals. Serveis Sociosanitaris: Servei tocoginecologia, servei de rehabilitació, servei d'urgències, serveis centrals, servei de radiodiagnòstic, servei d'Hemodiàlisi, i altres serveis.
Hospital Sant Jaume d'Olot
Espai oficial de l'Hospital Sant Jaume d'Olot. Conté informació general oficial del centre, objectius, estructura organitzativa, serveis assistencials, activitats, la formació, memòria, codi ètic, docència, declaració de medi ambient, recerca, i noticies.
Hospital Sant Joan de Déu
Pàgina d'aquesta institució sanitària de titularitat privada però alhora amb vocació i finançament públics. Fundat per l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu l'any 1867, compta amb més de 130 anys d'experiència. Serveis i informació sobre medicina.
Hospital Sant Pau i Santa Tecla
Web de l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla. Especialitats: Al·lèrgia, aparell digestiu, cardiologia, dermatologia, endocrinologia, hematologia, hemoteràpia, medicina interna i intensiva, nefrologia, neurologia, pediatria, pneumologia, i reumatologia.
Hospital Sant Rafael
Sant Rafael és un hospital general concertat amb el Servei Català de la Salut (CatSalut) i que pertany a la Xarxa Hospitalària, a Barcelona ... L’Hospital Sant Rafael pertany a la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.
Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Pàgina de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Centre hospitalari de Lleida. Notícies d'interès, revista de l'Arnau, adreces de correu del personal, usuaris i dades de la regió sanitària. La Fundació Doctor Roc Pifarré.
Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta
L'Hospital es va inaugurar l'any 1956 amb el nom de Residència Sanitèria del Seguro Obligatorio de Enfermedad de Gerona amb la intenció de donar atenció a beneficiaris de la Seguretat Social. L’any 2006 el centre va commemorar el 50è aniversari.
Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
A l'any 1967 va iniciar la seva activitat amb el naixement de dos nadons. L'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, ja té més de quaranta anys. Estem treballant en la nostra web. Accés borsa de rreball.
Hospital Universitari General de Catalunya - Grupo Quirónsalud
L’Hospital General de Catalunya té 297 llits dedicats exclusivament a l'hospitalització. Disposa d'habitacions dobles, dobles d'ús individual i individuals. Aquestes consten de llits amb sistema elèctric de control de moviments de fàcil maneig.
Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
Pàgina oficial de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. És un centre sanitari i de salut de la ciutat de Badalona. Medicina i especialitats relacionades, personal de l'hospital, departaments i plantes. Unitat d'Atenció a l'Usuari.
Hospìtal Universitari Sant Joan de Reus
La Generalitat de Catalunya, a través del departament de Salut i del Servei Català de la Salut i l'Ajuntament de Reus van fer realitat, el 2010, l’hospital, començat el 2006. Amb 93.000 m² i 120 milions d'euros d'inversió. El projecte més ambiciós fet.
Institut Guttmann
Web de l'Institut Guttmann. És l'hospital de referència a Catalunya per al tractament medicoquirúrquic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral o una altra gran discapacitat física d'origen neurològic.
Parc de Salut Mar
L'Institut Municipal d'Assistència Sanitària va crear-se l’any 1983, per a millorar la coordinació dels recursos hospitalaris de l'Ajuntament de Barcelona. Components: Hospital del Mar, Hospital de l'Esperança, Centre Fòrum i Centre Peracamps.
Pius Hospital de Valls
És l’Hospital Comarcal de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. Presta atenció a nivell sanitari i social a través de tots els seus centres: Hospital d’Aguts, Centre Sociosanitari i Residència Alt Camp. Govern, serveis, atenció a l’usuari i actualitat.
Policlínica Miramar
El millor centre privat de les Balears. Construït el 1969, manté una permanent innovació tècnica i científica. Situació privilegiada, i ràpid accés des de qualsevol punt de Mallorca. La versió en català no és operativa.
Servei de Ginecologia de l'Hospital Vall d'Hebrón
Està format per les unitats de ginecologia general i sòl pelvià, ginecologia, oncològica i patologia TGI, cirurgia endoscòpica, patologia mamària i ecografia ginecològica. A més de l'activitat assistencial, el servei te una intensa activitat.
Unió Catalana d'Hospitals
Organització empresarial constituïda com associació d'entitats vinculades a la provisió de serveis sanitaris. Pionera del moviment associatiu hospitalari a l'Estat espanyol, integra a 76 entitats de serveis de salut públics i privats de Catalunya.
Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla
Dedicada a làmbit d'atenció a la convalescència i les dependències. És una fundació benèfica. Centres associats; Hospital de St. Pau i Santa Tecla, Residència de la Mercè, Xarxa de Caus, ABS Baix Penedès, de Vilaseca i de Torredembarra.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT