HUMOR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
1Mor.cat
Aquest any a l'1món.cat busquem ‘El millor humorista de Catalunya’. A partir del 19 de setembre al 19 de desembre els dissabtes... concurs d'humoristes al programa 1món.cat! Cada setmana veurem l'esquetx gravat de 3 participants d'arreu del territori.
Acudit.net
Acudit.net és el primer portal d’humor en català, creat per l’Oriol Rigola i Díaz. acudits #, imatges #, animacions #, còmics, videos #, jocs #, sons #, presentacions #, xat, directori d’acudits, … Encara no conèixes els Nous Espectres? D …
Acudits en Català
Pàgina del grup del facebook d’acudits en català. Benvinguda, canal de notícies, missatges, esdeveniments, troba amistats, aplicacions i jocs, amics, seguidors i totes les avantatges que ofereix el sistema de la xarxa facebook.
Acudits Gràfics en Català :-D
Grup del facebook que tracta de compartir arxius gràfics en català. Alguns son molt bons i és una pena que no es difonguin més. Ho podem fer nosaltres després de valorar conjuntament quins son els millors. El grup té molts seguidors.
Acudits.net
La millor pàgina d'acudits en català. Benvinguts a acudits.net, el directori d'acudits mé extens en català. Esperem que passis una bona estona. Si saps algun acudit que no hi sigui a la web pots enviar un acudit.
Això no serveix per res!
Una web amb seccions subrealistes, humor, cultura, i oci basant-se amb el millor d’altres pàgines. Seleccionem tot allò que ens sembla més interessant, curiós i friki per fer-ne llistes i recomanacions. És clar, també amb seccions pròpies.
AixòToca
AixòToca és un web diària que tracta l'actualitat de forma irònica i satírica. No vol deixar indiferent i és un espai obert i participatiu. Complementa l'oferta digital en català. Seccions, ràdio, vídeos i vinyeta.
Andreu Faro
Pàgina del dibuixant i ninotaire tarragoní Andreu Faro. Inclou acudits, acudits muts, llibres, animació, caricatures, il·lustracions i disseny. Pots si vols utilitzar algun dibuix en un Facebook, blog, Twitter o altra pubicació web sense ànim de lucre.
Catalunya Independent - ni10.com
Aquesta pàgina és una sàtira d'humor, amb galeries d’imatges i gags relacionats l'independència del nostre país, o no independència. Zapatero i cia, Aznar i cia, llengua, correu gratuït, una mica de tot, …
Cinema Fosc
Cinema Fosc, una sàtira local i nacional des de l'humor gràfic. Programa de la Festa Major (del web ajuntament). El Tingladu tornarà a ser el preàmbul de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Hi trobareu; Sàtira, vinagre, i humor gràfic, …
Cinema Fosc
Espai web de l’edició electrònica de la publicació d’humor "Cinema Fosc", editada des de Vilanova i La Geltrú. Hi podreu trobar tota l'actualitat poca-solta de la comarca del Garraf i de tots els Països Catalans.
Crackovia
Programa d’humor de TV3. El contingut se centra sobretot en el Barça i està a l'última hora dels resultats i notícies per donar la immediatesa necessària en un tema tan seguit com és el futbol i l'esport en general. Personatges i vídeos.
De Tót i Més
DtiM és un portal que ha complert cinc anys. Ofereix una mica de tot: descàrregues, aplicacions, parides... Això si sempre amb molt d’humor. Les darreres novetats de les nostres seccions. Vídeos, sons, enquestes, textos, mòbils, etc.
El bloc de Napi
La web del Napi. Napi es un vinyetaire que realitza il·lustracions gràfiques a diferents mitjants de comunicació. Presenta una mostra de les últimes vinyetes, en català i castellà, creades per aquest dibuixant dels Pallaressos (Tarragonès).
El Còlic Anònim
El Còlic Anònim és la pàgina web de la revista que fem els alumnes de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Humor amb textos, fotos, articles, opinió, etc … La pàgina no està actualitzada.
El Peix de l'Eix del Greix
Programa d'humor de Ràdio Berga (www.radioberga.cat) de 4-5 minuts amb acudits explicats de manera diferent, frases absurdes, trucades surrealistes i un xic de tot i bo. Realitza: Jaume Fíguls. Produit: Bídifus Produccions, S.L.
El Web Negre
Bon humor de tots colors a càrrec d’aquest nombrós col·lectiu dedicats al còmic. L’humor a la premsa d’avui, als Països Catalans, a la Penísula Ibèrica i a tot el món. Fira de ninots, clog d’humor català, arxiu, col·lecció, etc.
Els Millors Acudits en Català
A continuació teniu tota una selecció temàtica d'acudits en català. Nens terribles, professors i alumnes, bojos i borratxos, religiosos, … Si voleu enviar-me cap e-mail, feu click sobre la bústia.
Friquisme
Espai d’aquest bloc diari personal amb imatges comentades i vídeos sobre personatges de la cultura friki. Friquisme per donar i per vendre des de Balaguer. L'assassí de la barretina. campanya animalista contra la COPE. Catalonia is a nation, babe, …
Funky Blog Medina
Estratègies Social Media, Comunicació Creativa, Educació i TICs, Crítica de Cinema i Televisió, i altres petites fricades. Kiku, Cowboy social, Nòmada laboral, Mercenari Associatiu, Ninja del Social Media, Artesà del quotidià i també blocaire funky.
Garrofaire
...que recull mentides, garrofes, boles, guatlles, enganyifes, falsedats, enganys, falòrnies, llufes, butllofes, contes, embolics, insídies, gallofes, ensarronades, bòfies, falsies, empatolls, tergiversacions, injustícies, embrolles, tripijocs, tupinades.
Guspirallampec
Plana Oficial de Guspirallampec. Tires còmiques, acudits i altres històries en vinyetes de Guspirallampec. Sempre dins la categoria de la psicopalla o palla mental. Entreu i gaudiu-ne. A la xarxa des de l'11 de juliol del 2006.
Ho havia de dir
Ho havia de dir és un blog recull d'anècdotes i sentències sobre coses que els internàutes creuen que s'han de saber, amb un to d’humor. Núvol d’etiquetes: altres, amor, diners, esport, feina, futbol, humor, nens, politica, salut, sexe, …
Homenatge a Joan Capri
Plana d'homenatge pòstum a l'humorista Joan Capri, posada en funcionament pel desaparegut Salvador Escamilla i Salvador Pou, en un moment d'una especial revifalla per l'humor del personalísim còmic català.
Humor cat
Web d’humor en català: Animals, dites, esports, freaks, gats, gifs, animats, gossos, homes i dones, nens, política, societat, varis, vídeos. Enllaços recomanats. A Facebook G+ i Twitter, les entrades més visitades el darrer mes.
Humor català - Monòlegs i Ràdio
Monòlegs i ràdio d’humor català. Dades del 08250: Un programa catxondo d’Eloi Güell a Ràdio Sant Joan (St Joan de Vilatorrada) que ofereix veure el programa en directe. Contractar monologuista humor català, riure a Catalunya, monòlegs, monologuista, …
Humor i Sexe Santboià
Espai a Internet d’Humor i Sexe Santboià, un blog premi TrempaMulla. Aquest premi ha estat creat per ells i s'atorga a aquells blogs de contingut eròtic escrits principalment en llengua catalana. Experiències, aventures i relats eròtics.
Humorcillet
Humorcillet és un bloc del dibuixant i caricaturista tortosí Eusebi Morcillo Escoda. L’autor fa humor en els seus dibuixos que publica a la premsa. El seu menú diari d’humor. Un premi que l'han donat al bloc del Portal de Cultura Catalana.
humoreix
La Federació de l’Eix de Lleida i Humoràlia, treballen per donar a conèixer l’art gràfic de caricaturistes coneguts i reconeguts arreu del món. Consisteix a omplir tots els carrers que formen l’Eix de Lleida de caricaturistes que fan caricatures a tothom.
Humoris Mollerussa
Pàgina del festival d’humor Humoris Mollerussa. Informació general de l’esdeveniment, notícies, programació, entrades, enllaços, contacte, i actualitat municipal. Podeu veure'n tots els detalls o descarregueu el desplegable de cada espectacle.
Independents per L'Aldea - Crónicas Aldeanas
Web d’Independents per L'Aldea. El poble en clau d’humor. Una seria d’historietes animades, crítiques sobre diferents aspectes de la vida quatidiana del municipi de L’Aldea. Hi ha historietes en català i en castellà.
Infreqüència
Pàgina oficial del programa de ràdio Infreqüència a diverses emissores. Humor i actualitat, condimentats amb la millor música i les millors entrevistes als famosos del moment. Oscar Varela i Joan Martinez, presentadors i Àlvar Andrés a la producció.
Institut d'Estudis Escatològics - Universitat Minúscula de la Portella
L'escatologia, la religió dels catalans, que hem fet del caganer del pessebre heroi nacional. Des de la Universitat Minúscula de La Portella, s'investiga el pet, la caca i el pipí com a signes antropològics tan arrelats a la nostra tradició com la sardana
Jaume Boixadera
Humor de l’Absurd, humor negre, música. La meva psicoanalista (tòpic eufemisme de la temuda paraula psiquiatra) em va dir que a les persones de ment complicada els anava bé escriure un diari. Captada la indirecta vaig decidir fer aquesta web.
La cara B
És una expressió que vaig incorporar en el meu viatge a Cuba, gràcies a uns valencians que anomenaven així tot allò que passa a aquell país i que compromet els valors que es tinguin. El sentit de l'humor imprescindible per a la supervivència.
La Pocilga
Una web dissenyada durant anys i anys per entretenir, parlar, passar el temps i, sobre tot, fer el gos! Els continguts i comentaris vertits en aquesta web, són propietat de qui els publica. La Pocilga està creada des de Bocairent (Vall d’Albaida).
La Tira d’Aiguaviva
Bloc de La tira d’Aiguaviva (Gironès). Està escrit amb un to de Voltairianisme, un esperit d'incredulitat o irreverència, manifestat amb sarcasme o ironia. Les actes dels plens de l’ajuntament, adjudicar un bar, tirínculis, la calçotada, etc.
L'eScLaFiT
Mitjà sensacionalista de comunicació que arreplega noticies generades en la hiperrealitat, que per la seua vinculació amb la realitat quotidiana no és difícil deduir-la. La redacció abasta, l'estadi macarrònic de visió de l'hiperrealitat, línea editorial.
L'Espigall digital
Publicació digital setmanal des del vinagrisme radical i l'humor absurd. El plagi és un delicte condemnat amb una maledicció gitana. No ens fem lectors dels responsables de la nostre opinió, i menys responsables de la opinió dels lectors.
L'Uldebaix
Revista satírica de la Penya Barcelonista Manlleu. Les tres ovelletes estan contentes perquè ja han descobert l'ovella negra. Demana permís a Laporta per entrar. El joc de les set diferències. Els calçotets d'en Jan. Per lluïr en els millors Aeroports !!!
Museu Internacional del Careto
El Museu Internacional del Careto a Igualada. El Museu que sempre ha somiat dirigir la teva iaia! Una munió totalment controlada de caretos disposats a fer-te plorar de riure. I estem disposats a acceptar els teus! Ho podràs resistir?
Palafolls de Munt
Palafolls de Munt és un bloc palafollenc d'humor, opinió i sàtira. Hashtag #PalafollsdeMunt. “L'alcalde i els caps de llista felicitem a Palafolls de Munt per seva gran tasca informativa". Alguns enllaços d'interés, al meu entendre, és clar…
Patatabrava.com - Portal universitari
Web d’humor que ajuda l'estudiant a sobreviure a la dura vida universitària, amb el picant que té la salsa brava. Intercanvi d’idees, crítiques, pixades fora de test dels professors, manual de supervivència, rànkings, apunts i bars de patates braves.
Peyu
Web personal de Lluís Jutglar Calvés, conegut com Peyu (Muntanyola, 1986). És humorista i guionista, i llicenciat en comunicació audiovisual per la UAB. Ha participat en cursos de teatre a l'Institut del Teatre, i al curs de tècnica i d’interpretació.
Polònia
Pàgina d’aquest programa d’humor de la Televisió de Catalunya, dedicat a la política. Està dirigit per Toni Soler i produït per Veranda Televisió i Cancuca. Vídeos, blog, enquestes, equip, jocs, …
Portal Mix
Internet divertit. Els millors portals i buscadors d'Internet en català, espanyol i anglès, en una plana amb selecció de webs pràtics i curiosos, acudits, frases, cites divertides, refranys, graffittis, fotos ...
Ral·li Humorístic de Carcaixent
És una de les festes més singulars que existeixen arreu de les nostres comarques. Una característica diferenciadora de la personalitat pròpia dels carcaixentins i de les carcaixentines. Ha evolucionat molt. L’origen de la festa naix allà per 1966.
Reservat als Gossos
Bloc d'humor, subrealisme, sarcasme i noticies d'actualitat, comentades amb força humor i ironia, però sense cap ànim d'ofendre ningú i respectant a les persones i entitats amb ganes de passar una bona estona, des de Vilafranca del Penedès.
Tonixweb
Humor gràfic fet amb la col·laboració dels visitants. Recull de fotos, presentacions en Power Point, vídeos i animacions amb flash. vídeos & MP3 i test & kamasutra.
Vilatranka.com
Vilatranka del Penedret és una web irònica sobre Vilafranca del Penedès i en general. Inclou alguns monòlegs i notes d'humor com la increïble fenòmen de la reproducció dels crancs americans integrats al Delta de l'Ebre.
Zona Zàping
Programa del departament d'esports de TVC, per entretenir amb les imatges més espectaculars. L'equip revisa moltes hores setmanals de programes d'esports per triar les imatges més curisoses i divertides adaptades a l’imatge.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT