INFANCIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Aasara Associació per a l'ajut dels nens del carrer de l'Índia
Aasara Barcelona és una associació sense ànim de lucre, catalogada com a ONGD. Reconeguda amb la declaració d'utilitat pública i el codi ètic d’associacions. Més de 200.000 nens i nenes sense referències familiars malviuen a les rodalies de Bombai.
ADDIF Associació en Defensa del Dret a la Infància a la Família
Associació constituïda a Barcelona a l’any 1992 per uns pares, ja adoptants o en tràmits d’adopció i per professionals interessats en temes de la infància. Regida per uns estatuts i disposicions legals. Té àmbit d’actuació en tota Espanya.
ADIA Associació per al Desenvolupament de la Infància d'Àfrica
ADIA és una ONG, sense afiliació política, ni religiosa. Es manté en una línia d'actuació de respecte a la persona i basa les creences i exigències dins el marc de respecte dels drets humans i compromesa amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.
AD'Iniciatives Socials
Associació que neix a Girona l'any 1994. L’activitat està centrada en la promoció, direcció i gestió de programes i serveis psicosocioeducatius, orientats a la prevenció i protecció de la infància, adolescència i joventut, incidint en les seves famílies.
Adopta Bulgaria
Pàgina sobre l'adopciò a Bulgària. Aprofitant l'espera per saber quelcom mes sobre els meus fills, intentaré cobrir, dintre de les meves possibilitats, aquesta manca. Gràcies a aquest camí, estic començant a descobrir a un gran país: Bulgària.
AFAC Asociación de Familias Adoptantes en China
Associació iniciativa de diverses famílies adoptants a Xina. Informació i suport a les persones que a través de l'adopció en la Xina estiguin disposades a donar una família i una llar o ajudar als nens i als orfenats xinesos. Seus de Barcelona i Girona.
AFAMEX - Associació de Famílies adoptants a Mèxic
Associació de famílies espanyoles, que han adoptat menors a Mèxic. El fi principal és ajudar a altres famílies espanyoles, en el seu camí vers l'adopció a Mèxic, compartint la informació sobre els processos tant a Espanya, com a Mèxic.
Aldees Infantils SOS Catalunya
Aldees Infantils SOS és una organització internacional privada a nivell mundial, no governamental, d’atenció directa als infants, sense ànim de lucre i que respecta tota ideologia i creença. Activitats i informació des de la delegació a Barcelona.
Amics dels Infants del Marroc
Associació que va néixer l'any 2000. Fundada per famílies que havien anat a Kafalat, al centre d'acollida de menors Lalla Meriem de Rabat durant els anys anteriors. Van crear l’associació pròpia, donades les peculiaritats de la Kafala (Marroc).
Aniarku Associació pels nens d'Ucraïna
Associació solidària amb els infants d’Ucraïna i suport als pares i futurs pares adoptius en aquell país. Entitat constituïda l’any 2005 per famílies adoptives d’Ucraïna. Interesat pels menors més desafortunats del país d’origen dels nostres fills.
ANOE -Llicasaj- Associació per a la no Exclusió
Organització de la zona de Gràcia-Vallcarca, dedicada a la inclusió social i suport psicopedagògic d'infants, adolescents i famílies. Creada l'any 1972, oferint alternatives educatives i socio-afectives a infant amb dificultats socio-familiars greus.
Arcs
Entitat creada l'any 1987 a Borredà amb l'objectiu de promoure activitats de caràcter socioeducatiu dirigides a infants i joves en situació de desemparament o risc d'exclusió social. Atén, molt dels quals arriben amb problemes de fracàs escolar.
Associació Acaronar
Associació valenciana d’àmbit autonòmic centrada en l’atenció a la infància, la família i la joventut. Treballa, des de 1993, en distints projectes: Acolliment familiar, inserció sociolaboral, educació familiar, atenció socioeducativa en medi obert, etc.
Associació Ajuda a la Infància Yanapi
Associació de solidaritat fundada al 2001 a Vic. Ofereix un procés pedagògic integral a nens i adolescents en situació de risc social i familiar, a través del centre de dia Casa Yanapasiñani, situat al barri de La Ceja de la ciutat de El Alto (Bolívia).
Associació Balbalika
L’associació per l’ajuda a la infància Balbalika és una entitat col·laboradora d’adopció internacional (ECAI), que es dedica a la adopció de menors a Nepal, Haití, Etiòpia i Sri Lanka. El nom de Balbalika significa infància en nepalí.
Associació Centre de Formació i Prevenció
Associació creada l'any 1979 a Mataró que treballa en la prevenció i el tractament de la inadaptació psicosocial, la rehabilitació comunitària de la salut mental de persones i en l'atenció a la infància amb situació de desemparament o risc psicosocial.
Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCB)
Ong interdisciplinària d'àmbit autonòmic formada per persones interessades en la salut afectiva i sexual i la planificació familiar. Vol impulsar, fomentar i facilitar la sensibilització, la prevenció en l'àmbit de la salut sexual i reproductiva.
Associació d'Iniciativa Pro Infància (IPI)
Entitat constituïda l’any 2000, a Barcelona. Protecció de la infància i la mediació en l’adopció internacional segons criteris de La Haia. Bàsicament formada per professionals de diferents àmbits: Psicòlegs, advocats, pedagogs, assistents socials, etc.
Associació Educativa Vall del Terri
Entitat creada l'any 1994 a Girona. Activitat d’acolliment i atenció a menors i joves amb manca d'integració escolar i conducta social; escolaritza joves i menors en situació de fracàs i marginació escolar sotmesos a mesures judicials o administratives.
Associació Formació i Desenvolupament
Entitat que treballa per la promoció i desenvolupament del benestar de les persones, suport i acompanyament a la infància, en especial d'els infants en situació de risc i vulnerabilitat social, formació en àmbits d'acció social, educació i salut mental.
Associació Juvenil Centro Amigos
Entitat de Sant Vicenç dels Horts que forma part de la Federació de centres juvenils Don Bosco de Catalunya. Desenvolupa projectes entorn d'un centre obert que treballa amb els nens més desfavorits d'aquesta comunitat del Baix Llobregat.
Associació Llar Nova Esperança
Entitat que treballa en l'atenció d'infants en desemparament a Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat). Neix l'any 1990 amb objectiu d'acollir infants amb carències econòmiques, socials i culturals i crear un ambient semblant a la llar familiar.
Associació Projecte d'Alimentació Infantil Niquia
Al 2002, un grup de gent vinculats a la Parròquia de la Miraculosa de Picassent, es van comprometre a becar a xiquets/xiquetes de Niquia, un barri de la població de Bello, Colòmbia. Després de 5 anys fent campanya vam constituir-nos com associació.
Associació T'ai de famílies adoptants en Xina (València)
Benvinguts a la pàgina Web de l'Associació T'ai. Associació de famílies adoptants en Xina sita a València. Molt prompte estarà preparada. Associació de famílies adoptants en Xina de la ciutat de València (Espanya).
Associació Yamuna d'Ajut a la Infància
Associació fundada l'any 2000. Som una ONGD, i treballem per assegurar la integració familiar dels infants i adolescents marginals de Madagascar i de l'Índia, dotant-los dels medis necessaris per a que gaudeixin d'una vida digne.
Campanya d'Acolliment Familiar per a xiquets de 0 a 3 anys
Iniciativa a Godelleta, que assenyala com prioritari, l'impuls de l'acolliment dins del sistema de protecció. Engloba accions destinades a conèixer de prop l'acolliment des de les necessitats existents en l'actualitat, des de la veu dels ciutadans.
Casal dels Infants - Acció social als barris
Concentra els esforços als barris més vulnerables per aconseguir millores concretes en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social i les seves comunitats, afavorint la transformació social des de l’entorn.
CEPS Projectes Socials
Entitat creada l'any 1994. Treball amb nens i adolescents en risc d'exclusió social. Educació no formal innovadora en educació. Centres residencials, 3 UEC, 6 escoles bressol, projectes de participació comunitària, formació de professionals i investigació
Congrés Mundial sobre Drets de la Infància i l’Adolescència
Web del 3r Congrés Mundial sobre Drets de la Infància i l’Adolescència, celebrat el novembre de 2007 . Objectius, entitats, marc legal de les entitats adherides, notícies, informe de la situació de la Infància en risc social al món.
Crits dels Nens
Associació d'ajuda Crits dels Nens fundada l’any 2008. Des de fa anys col·labora en projectes relacionats amb l’ajuda als infants més desprotegits en països del món com Cuba, Xina, Burkina Faso, Mali, Senegal, etc. Ajuda mèdica als nens i medicaments.
Eduvic
Societat cooperativa de treball associat de treball amb la infància, adolescència i joventut en risc social, incidint en les seves famílies, l’entorn i en la societat a nivell especial i preventiu. L'Hospitalet, El Prat de Llobregat, Cornellà i Viladecans
Enllaç Solidari
Engeguem el camp de treball a l’Índia. Aquest any hi anem un grup de 6 joves. Som l’Eulàlia, la Mireia, l’Andreu, la Lidia, la Lali i el Joan Maria. Els tres primers és la primera vegada que hi anem i els altres ja vam participar d’aquest camp al 2008.
FADA - Federació d'associacions en defensa de l'adopció
Amb el nom de Federació d’Associacions per a l’Adopció es constitueix una Federació amb la finalitat d’agrupar i unir els esforços de les Associacions que es dediquen al recolzament de l’adopció i de les famílies adoptives.
Fedaia - Federació d’Entitats d’Atenció a l’Infància i a l’Adoslescència
Plataforma que agrupa a Catalunya les entitats que treballen amb infants, joves i famílies en situació de risc d’exclusió social o desemparament. Nascuda l’any 1996, es forma per 80 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies.
Federació d'Entitats d'Atenció a la Infancia i Adolescència de les Illes Balears
La FEiAB va esser fundada l’any 2003, integrada per 12 entitats que treballem a les Illes Balears per l’atenció a la infància i l’adolescència en situació de risc o desprotecció i gestionem centres residencials per menors amb una mesura…
Fundació Aram
Web de la Fundació privada Aram de Figueres. La Fundació Privada Aram és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat fomentar accions de caràcter social, assistencial, cultural i educatiu, en l'àmbit de la població infantil i adolescent.
Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina
Entitat de treball per la promoció de la qualitat de vida infantil i familiar. Activitats i serveis d'atenció diürna a infants i joves del barri del Raval, Barcelona. Inicia l’activitat l'any 1978, d'un estudi realitzat per la seva fundadora, Conxita Mata
Fundació Comparte
ONG que treballa per a millorar les condicions de vida i l’educació dels nens a Amèrica Llatina defensant els seus drets i dignitat. Promou el desenvolupament integral i la dignidad dels nens-nes, contribuïr a una cultura de pau, justicia i no-violència.
Fundació Idea
Entitat que té com a objectiu la promoció i atenció d'infants, adolescents i joves en exclusió social o risc de patir-ne, des de projectes o plataformes educatives. Educació en el lleure, formació no reglada, protecció de menors i el diagnòstic social.
Fundació Mare de Déu de Fàtima
Entitat fundada l'any 1943 per Àngels Campmany de Vinyals i el pare Joan Guim Molet. Aten malalts tuberculosos de Barcelona. El 1971 inaugurà un centre per atendre infants al barri del Carmel, avui convertit en CRAE per a infants de 0 a 12 anys.
Fundació Mossèn Freederic Bara Cortiella
Centre Obert Mn. Fredecric és un centre de día d’acció educativa que treballa de manera diària activa per la defensa i el desenvo-lupament dels drets dels nens de la ciutat de Reus. Porta a terme l’acollida i atenció als nens i als seus familiars.
Fundació Nazareth
La Fundació Nazareth és una entitat, del districte de Les Corts de Barcelona, nascuda l'any 1996 amb l'objectiu de continuar l'obra ja existent de Nazareth. La seva activitat és l'acolliment i assistència a infants i joves, en CRAES i en pisos assistits.
Fundació Plataforma Educativa
L’objectiu és procurar famílies d'acollida o adopció per als infants que les necessiten. A més d’ICIF compta amb un servei ambulatori de diagnòstic i programa de famílies col·laboradores per a estades o cap de setmana per a nens tutelats en CRAEs.
Fundació Privada Casa Caritat de Vic-Llar Juvenil
La missió de la Fundació Casa Caritat de Vic-Llar Juvenil: substituir la família de temporalment als infants o adolescents que per diverses circumstàncies no poden romandre al seu nucli familiar. Les necessitats dels menors oferint educació integral.
Fundació Rana
Fundació d'àmbit balear des del 2005. La funció social és prevenir l'abús sexual infantil. Començà l’activitat a iniciativa de persones de diferents cultures i professions, preocupades per la incidència de l'abús sexual i la necessitat de fer programes.
Fundació Vicki Bernadet
Entitat que assessora i tracta a les persones afectades directament o indirecta per un cas d'abús sexual infantil. Es va crear l'any 1997 com a associació FADA, i el 2006 passa a constituir-se com a Fundació Vicki Bernadet, amb àmbit d'actuació estatal.
ICAA - Institut Català d'Acolliment i Adopció
Creada amb la finalitat de contribuir a potenciar una política global d'acolliment simple en família aliena i d'adopcions i d'agilitzar els processos de valoració de la idoneïtat de les persones o famílies que opten per l'acolliment o per l'adopció.
Infància a Europa
Revista per a les persones interessades en l’educació de la infància i pels que treballin amb i per als infants entre 0 i 10 anys. Per mantenir-se informat de les polítiques, recerques i pràctiques europees, publicada simultàniament en vuit llengües.
Infància Tutelada en el Franquisme
Associació Cicare-Grup de recerca històrica, constituït el 2003 per disposar d'una entitat més especifica en investigació històrica per realitzar estudis sobre la condició de la dona i de la infància durant el franquisme. Divulgació d'aquests estudis.
Institut de la infància de Barcelona
L'Institut de la Infància de Barcelona és un centre de recursos, formació i investigació. Des de l'any 2002 crea un espai de trobada entre la família, l'escola, la ciutat i els professionals implicats al desenvolupament de la infància i l'adolescència.
Institut d'Infància i Món Urbà - CIIMU
El CIIMU és un consorci format per l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya.Es constitueix com un centre de transferència del coneixement.
La Llarga Espera: Associació Noah
Grup de famílies adoptants d’Africa i Xina. Aquest Blog es d'un llarg viatge a Xina. Laia, o Xavier, cada dia queda menys! Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstància.
Llar Sant Josep de la Muntanya
Entitat pertanyent a la congregació de Mares dels Desemparats i Sant Josep de la Muntanya. Treballa en l'atenció d'infants tutelats que provenen d'entorns familiars deteriorats amb pocs recursos. Es troba instal·lada al barri de Gràcia i des de l’inicis.
Ludoteca Margarida Bedós
Espai de joc a Sabadell amb més de 30 anys d'experiència, el més antic de tot l'Estat espanyol. Educació i desenvolupament integral d'infants entre 3 i 11 anys. En els darrers anys també es dedica a treballar amb adolescents i joves entre 12 i 18 anys.
Malagasy Associació d'Ajuda als Nens de Madagascar
Grup de famílies que han adoptat o tenen previst adoptar infants de Madagascar. Organitza sortides de famílies per tal que els infants malgaixos es retrobin de tant en tant, i sobretot per a gaudir tots plegats. Compartir informació i experiències.
NICA
Els nens i nenes de l'Escola Nueva Vida de Ciudad Sandino (Managua) us donen la benvinguda a la nostra web. Amb aquesta escola la nostra associació manté un projecte anomenat Vaso de Leche, que podeu consultar en els projectes del web.
Observatori de Drets Sexuals i Reproductius
L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius (ODSiR) és un projecte impulsat des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). Drets de la sexualitat i la reproducció. Debat sobre la salut sexual i reproductiva.
Oficina de Defensa dels Drets del Menor
La web de la ODDM presenta, en un llenguatge entenedor per als més joves, els drets de nins, nines i joves menors de 18 anys, alhora que ofereix un telèfon i un e-mail per tal què els menors puguin posar-se en contacte directament amb l'oficina.
Oficina de Defensa dels Drets del Menor Illes Balears
Web de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor, on trobareu, entre altres continguts, informació exhaustiva i actualitzada de la feina que es realitza, i una àmplia i completa selecció de legislació relativa a menors, publicacions, estudis i enllaços.
Osona amb els Nens
ONG que es dedica a organitzar estades a Catalunya -preferentment a les comarques d’Osona, la Cerdanya, el Bages, el Berguedà, el Vallès i el Ripollès-, de nens i nenes de la zona afectada per l’accident nuclear de Txernòbil l’any 1986.
PANI - Pont per a l'Adopció de Nens i Nenes de l'Índia
Promou l'adopció de nens i nenes de l'Índia i, a la vegada, serveix de suport a aquelles famílies que han iniciat un procés d'adopció. PANI representa, doncs, un espai de trobada i intercanvi d'experiències, un suport personal administratiu.
Pau Liu Nan, Història d'una Adopció Internacional
Història d'una adopció. Aquesta pàgina esta dedicada a l'adopció internacional, especialment a la Xina. Si aquest tema, o qualsevol altre relacionat amb l'ajut a l'infant és del teu interés, tenim molt de gust en convidar-te a entrar.
RANA (Xarxa d'Ajuda a Nens Abusats)
Associació d'àmbit balear, creada al 2011. Funció social és prevenir el maltractament i l'abús sexual infantil, a través de sensibilitzar, educar i treballar en xarxa. Prevenció i actuació en casos d'abús sexual, i sensibilització de l'opinió pública.
Residència Assistencial de Manresa. Fundació Cots
Pàgina oficial de la Residència Assistencial de Manresa de la Fundació Cots. És una residència infantil i juvenil. Residència assistencial de Manresa (de la Fundació Cots). Aten les 24 hores del dia. La seva web està en procés de construcció.
Salesians Sant Jordi
Entitat salesiana, que desenvolupa l’àmbit de les Plataformes d’educació social (PES), de la promoció social d'infants i joves socialment desfavorits o en situació de marginalitat i d'exclusió social. Segueix l'estil educatiu de Don Bosco. Estructures.
Tarragona per la Custòdia Compartida
Associació de pares separats i d'homes i dones a favor de la custòdia compartida, els drets del menor i contra del maltractament infantil. Reivindiquem canviar les lleis i el sistema ens discrimina. Àmbit comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.
Terrassa Ajuda Nens de Ucraina TANU
ONG que fa més de 10 anys que treballa amb la infància d’orfenats d'Ucraïna. L’objectiu és millorar la situació física i emocional d'infants dels orfenats d’Ucraïna, dotant-los de recursos suficients per facilitar la seva integració a la societat.
Ventijol
Associació per la salut familiar i comunitària fundada el 1994. Intervenció psicoterapèutica i social amb famílies en crisi en tècniques de teràpia familiar i mediació. L'activitat és la prevenció de trastorns psicosocials en la infància i l'adolescència.
Vols - Voluntariat Solidari
Pàgina d'aquyesta O.N.G.D. amb seu a Terrassa (Vallès occidental), per a la cooperació i solidaritat amb els infants i joves del sud, des del camp de l'educació. L'entitat, campanyes, projectes, vuluntariat i enllaços.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT