INFANTIL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Accidents Infantils
Els accidents infantils són, per desgracia, més habituals del que pensem. Quines són les causes més freqüents, com tractar-los i prevenir-los. Hospital de Nens de Barcelona.
Al·lots - El Petit Príncep
Web d’Al·lots, el Petit Príncep, la llibreria especialitzada en temes de lectura infantil i juvenil de Barcelona. Seccions i informació. No t'oblidis mai de llegir ni de regalar lectura i si no tens la teva tria clara...passa't pel Petit Príncep…
Alaquàs, Ciutat dels xiquets i xiquetes
Projecte que defensa el tractament dels xiquets com a ciutadans del present i no del futur. Ells són els grans absents del model clàssic de participació ciutadana. Podeu adreçar les vostres idees i propostes. Consell dels xiquets i les xiquetes.
Alzira en Xicotet - Cançons de 7 a 9 anys
Hola amiguets i amiguetes de 7 a 9 anyets! Sóc la vostra amiga Minnie i he de dir-vos que la pàgina està dedicada exclusivament per a voslatres, ací podreu escoltar les cançon més xules i a més aprendre amb elles, així que endavant, a sentir-les!
Animallibres
Segell editorial especialitzat en literatura infantil i juvenil. Literatura de qualitat que ajuda els nens i les nenes a créixer amb històries divertides, màgiques i originals. Llibres adaptats als interessos dels joves lectors, i amb una edició acurada.
App Super3
Vídeos de la família Super3, sèries, de programes (“InfoK”, “Mic”, “Kukurota”, ...), videoclips i l’oferta de sèries en anglès del canal. En aquesta App pots connectar amb el món Super3. Riu i emociona’t amb els teus personatges favorits, canta i balla.
Apps per a nens
Aplicacions educatives per a infants, Kids Memory (exercitar memòria), Toca Boca (App infantil en la qual els nens poden crear el seu propi món virtual), Planeta granja (App de Planet Factory, amb trencaclosques, jocs de memòria, i jocs visuals).
ara criatures
Portal infantil del diari en català “ara”. Informació d’actualitat del suplement setmanal del diari “ara criatures”, webs i vincles per educar els fills. Blogs, actualitat, curiositats, nens a la cuina, punts de trobada, vídeos, enquestes i enllaços.
Associació Educativa Can Palet
Web de l’Esplai, Casals i Colònies de Can Palet de Terrassa (Vallès Oc.). Es tracta d’una associació educativa que realitza esplai setmanal, casals i colònies de vacances per treballar l'educació en el lleure dels infants i joves la ciutat de Terrassa.
Baba Club
Club del programa infantil de la Televisió Autonòmica Valenciana. Portada, programació, sèries, jocs, vídeos, programa, el club, i descàrregues. Ser soci del Babaclub té molts avantatges i és molt fàcil. No t'ho pots perdre, a què esperes?
Babalà Club - Jocs
Web de la R.T.V. Valenciana amb jocs adreçats als petits. Babalà i la càmera del temps, Babalà Pilot, Babala Pirata, L'horta llunar, Expedient B, Els bunyols invasors, Les bababoles, Endevina el dibuix, El laberint, Dibuix numèric,
BarceloNens
Web dedicada a activitats per sortir i divertir-se amb nens a la ciutat de Barcelona i voltans. Orientat a families amb nens de 0 a 12 anys. Activitats a l’aire lliure, museus, rutes i trajectes per la ciutat, parcs, rutes, circs, teatres, ...
Barrio Sésamo
Una petita illa dedicada a la generació que va crèixer amb el Barrio Sesamo, i que ara són fans dels Kubates, els Rallys, i les Jamones. Fotos de Rallys. No pot faltar el fulano Nº1 de Barrio Sesamo. Una salutació a Osona!
Bola de Drac
Aquí hi podreu trobar de tot. Des de Vídeos, sons i cançons, + de 100 imatges, informació, coses del futur, resums, gifs animats, links, club de fans, etc, tot sobre bola de drac... Així i tot, la web l'aniré renovant i li aniré afegint coses...!
Bubble Park
El xiqui-park de Reus, Bubble Park posa a disposició 1.000 m² d'instal·lacions amb tot d'atraccions: Cafeteria, zona de lliuraments de regals, pistes americanes per a nens petits i grans, castells inflables, ludoteca, tallers, animacions i gincames.
Calaix de Sastre
Calaix de sastre és una web que ofereix contes per a nens i nenes, temes d'infants, receptes, jocs, Internet infantil…Hi estem afegint coses noves i esperem que t'agradi força!
Can Genís
Àrea d'infància i joventut i punt d'informació i recursos juvenils de l'Ajuntament de Palafrugell. Associacions i activitats per a nens i joves, programes municipals, punt d'informació i recursos per a joves.
Carta als Reis
Línia directa amb ses Magestats els Reis d’Orient. Feu la vostra carta electrònica, ompliu l’espai central amb els joguets i regals que volgueu, i envieu la carta. Recordeu que, perquè funcioni, heu de fer bondat de la bona ...
Casal Infantil la Mina
Web del Casal Infantil la Mina, barri de la ciutat de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Casal, colònies i casal d'estiu, tallers i cursos amb l'objectiu de socialitzar, crear hàbits de conducta i fomentar el respecte. De dilluns a divendres de 16 a 20 h.
Cavall Fort, Revista per a nois i noies
Cavall Fort, revista infantil i juvenil en català, presenta en línia els continguts principals de la revista i espais oberts als internàutes. El desembre de 1961 naixia la revista Cavall Fort. Des de llavors, Cavall Fort ha fet un llarg camí, …
ChildTopia
Inclou un munt d'activitats en català i també en castellà, eusquera, anglès i francès. Hi ha uns mil dos-cents jocs educatius i també endevinalles, contes, dibuixos... Taller de plastilina i cent manualitats per fer amb paper i cartró.
Cimal, Club Juvenil de Terrassa
Cimal és un Club Juvenil per a nens, situat a Terrassa, on es poden realitzar diverses activitats de lleure: estudi, esquí, futbol, art, campaments, canvivències internacionals... És una obra corporativa de l' Opus Dei, situada al carrer del Nord, 83
Club Banyetes
El Club Banyetes, l’espai virtual de l’Ajuntament de Lleida, destinat al públic infantil de la ciutat de Lleida, d’altres indrets. Calendari, jocs, televisió, world tour (on aprendre cultura, cançons i noves parauiles en anglès), i els seus personatges.
Club Star Trek de Catalunya
Web oficial del Club Star Trek de Catalunya. Serveis del club dels seguidors de Star trek a Catalunya. Informació, novetats, fitxers del CSTC, HispaTrek del Club, altres clubs d'Espanya, links d'Interès.
Club Super 3
Pàgina del Club Super 3, el programa infantil de TV3. Engloba tota la programació infantil de Televisió de Catalunya i ofereix tota mena d'avantatges i d'activitats als més de 480.000 súpers associats. Seccions informació i activitats.
Club Super30
30 anys del Club Super 3. Anys i anys per molts anys, a la una per molts anys. Anys i anys per molts anys, a les dues per molts anys. Anys i anys per molts anys, a les tres per molts anys. Volem que Super t'ho passis bufis fort i les apaguis!
Còmics - 3XL.cat
Pàgina dels Còmics del 3XL.cat, la comunitat juvenil de TV3. Secció amb notícies i novetats sobre el món del còmic i les pel·lícules d'animació. Tests i fòrums. Blog de manganime. Proposta de còmic. Comparteix.
Consell d’Infants Sant Julià de Lòria
Consell d’Infants de St Julià de Lòria és un projecte del Departament de Serveis Socials i Participació Ciutadana que es va constituir l’any 2008 amb la finalitat de promoure una activitat que fomentés la participació activa i el compromís dels infants.
Consell dels Infants de Sant Joan Despi
Òrgan de participació de l’Ajuntament. Sorgeix a partir de l’interès de l’Ajuntament de Sant Joan Despí d’iniciar un nou model de participació a partir del qual les propostes i necessitats dels infants facin possible “repensar” la ciutat i fer-la créixer.
Consell dels Infants del Prat
Òrgan de participació que permet que nois i noies col·laborin activament en la construcció, desenvolupament i millora de la ciutat. Aporta el punt de vista sobre com volen que sigui la ciutat dient que els agrada i que no, oferint idees per millorar-la.
Consell dels Infants d'Olot (CICO)
El Consell dels Infants de la Ciutat d'Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l'alcalde i del Govern municipal sobre qüestions d'interès general per a la ciutat, enten la ciutat com l’espai on es fomenten i arrelen costums i hàbits.
Consell d'infants Bages-Berguedà
Consell d'infants participants en la Trobada Territorial de Consells d'infants: Consell d'infants d'Artés, Consell d'infants de Berga, Consell d'infants de Callús, Consell d'infants de Sallent, Consell d'infants de Santpedor, i Consell d'infants de Súria.
Consell d'infants de la Garriga
Òrgan de participació on els infants exerceixen el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments i on proposen accions per transformar el poble. És important que ens facis saber com veus la Garriga, com la milloraries, què hi falta, ...
Consell d'infants de la Jonquera
Benvinguts al bloc del consell d'infants de la Jonquera, a la comarca de l’Alt Empordà. Hola som els nens del consell d'infants ja tenim bloc! Al blog us explicarem totes les activitats que farem a partir d’ara.
Consell d'Infants de Sitges
El Consell d'Infants de Sitges és: És un grup de nens i nenes de 5è. i 6è. de Primària Són elegits democràticament pels companys de classe. Representen a tots els nens i nenes del poble. Cada any es renova la meitat dels components. Sessions i bústia.
Consell d'Infants de Tiana
Bloc oficial del Consell d'Infants de Tiana, municipi de la comarca del Maresme. Snapshot. Classic, flipcard, magazine, mosaic, sidebar, snapshot , timeslide, … La mobilitat i el medi ambient a Tiana ... Ajuntament de Tiana. Fotografies i activitats.
Contes a Mida
Contes infantils, i per a totes les edats, a mida dels seus desitjos, cada llibre és original i únic. També conte molt personalizats, no massificats, canviem noms i paràgrafs de text per a adequar-nos als seus desitjos. Il·lustració i enquadernat artesà.
Contra el Tancament de Tretzevents
La revista Tretzevents plega per manca de suport econòmic. Tretzevents publicació infantil (abans L'Infantil). Vol crear una edició moderna, de qualitat i adequada a la realitat actual, amb col·laboració dels millors escriptors i il·lustradors.
Cornabou
Revista online de literatura infantil i juvenil en català. Articles, ressenyes, bibliografies, webs d'escriptors-res amb obra publicada, editorials, llibreries i revistes, novetats literàries, premis literaris i notícies de literatura infantil i juvenil.
Criatures.cat
Espai a Internet del portal Criatures.cat. És un portal destinat als pares i mares amb informacions sobre la crinaça dels fills, vídeos, fòrums, experts en educació i avantatges i descomptes pels usuaris del Club Criatures.cat
Criatures.info
Les activitats per al públic infantil de Catalunya. Us agrada sortir amb els vostres fills i filles? Creieu que el televisor no és el millor cangur? Es teu farts de cercar activitats infantils sense trobar-les? Guia d’activitats, festes i atraccions.
Cucs i Cuques
Aquesta és una sèrie protagonitzada pel Cuc i la Cuca, que surt cada mes a la revista infantil Tretzevents. Els personatges els podreu trobar també immersos en la voràgine de les tires de Granotes i Cuques, que surten al diari Avui.
Cuina per a nens i adolescens
Web de l'Aula Gastronòmica del Mercat de la Boqueria de Barcelona, que ofereix cursos perquè nens i nenes aprenguin a conèixer i valorar el menjar. Vol aconseguir que els infants s'alimentin adequadament quan siguin adults.
de0a18.net - Infancia i Adolescència
De0a18.net és una nova publicació digital de l'Associación Diomira, derivada de la revista Protagonistes, ja especialitzada en el món infantil i dels adolescents. Aquestes planes web estan dirigides a responsables d’associacions, educadors, entitats, …
DemàSortim
Poltal de propostes d'activitats de lleure familiar arreu de Catalunya. Excursions (senderisme, cicloturisme), tallers, espectacles i festes populars aptes per nens de totes les edats. Cercador d’activitats amb filtradors d’activitats, edats, etc.
Despinfantil.cat
Una finestra oberta a tot allò que fem, que ens interessa i que podem fer els nens i les nenes de Sant Joan Despí a la nostra ciutat. Les activitats que s'organitzen: cultura, esport, lleure... I seccions específiques de tot allò que fem per la ciutat…
Disneycat
Tots els films de Walt Disney amb versió catalana: 101 Dàlmates, El Rei Lleó, El Geperut de Notre Dame, Hèrcules, Mulan ...! Amb moltes imatges, informació i també enregistraments d'algunes cançons inèdites en versió electrònica!.
Diver Sils
Empresa de Santa Coloma de Farners (La Selva) dedicada a l’oci. Parc Infantil Boti Boti Infantil de Santa Coloma de Farners (La Selva), servei disco mòbil, inflables de múltiples dissenys, festes d’escuma i també disposa d’un toro mecànic per llogar.
Edicions Camacuc - Revista Camacuc
Joan Escrivà Torres (Químic, editor d'Edicions Camacuc), revista infantil en valencià per a xiquets i xiquetes, escrita i pensada en valencià. Creada per professionals de l’ensenyament, preocupats per l’aprenentatge del valencià i la seua normalització.
Ei,Gent!
Esplai infantil ubicat a Banyoles. L’associació es va fundar l’any 1991. Volen un temps lliure viscut de manera personalitzada on tothom pugui mostrar-se tal i com és i sigui acceptat dins el respecte mutu. Activitats, fotos, documents, …
El racó dels nens
Tradicions, aprendre, pintar, Nadales, contes, dibuix, jocs, cançons, reflexions, youtube, audio contes, cantem, musica, pelis dvd, Sant Jordi, números, poesia infantil, Nadal poemes, coordinacio, lletres, fitxes, anglès, Nadales, primavera, tardor, …
El Safareig - Xarxa Territorial d’Educació Infantil de Catalunya
Espai de diàleg i comunicació a l'entorn dels infants i la natura. S'hi poden trobar propostes educatives amb els elements naturals amb les que defensem una pedagogia basada en el respecte per l'infant potenciant totes les seves capacitats.
Els Drets de l'Infant
Portal completament dedicat als Drets de l'Infant. Si t’intereses en conèixer els drets dels infants I vols implicar-te en la seva promoció i sensibilització estàs en el lloc adeqüat. Clica en el cub del teu perfil: Infants o professionals i famílies.
EscolaWeb
Per compartir experiències dels col·lectius educatius. Llista de distribució de correu i Chat per joves, mestres, pares, associacions. Ciència, llengua, art, música... Recursos per a estudiants i educadors d'esports, Internet, mitjans…
Espai Jove Marratxí
En el Centre d'Informació Jove de Marratxí és un servei d'informació, orientació i assessorament per a tots els joves del municipi. Espai jove Marratxí, el lloc d'informació pel jovent marratxiner. Disponsam de material de consulta.
Fira Infantil de Nadal
La fira escalfa motors per convertir-se en un món d'l·lusió del 22 al 31 de desembre Els dies 19, 20 i 21 el saló acull la visita de 4.000 escolars i a partir del dia 22 obre portes a tots els nens i nenes en plenes vacances nadalenques Fira de Cornellà.
Fundació La Xarxa
Web de la Fundació Cultural La Xarxa de Tàrrega, l’Urgell, part de la Fundació Xarxa d’espectacles infantil i Juvenil de Catalunya. Fes-te el carnet i tindras invitacions, regals. Nens premiats amb un passi per tota la temporada. Agenda Tàrrega i comarca.
Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya - La Xarxa
Fundació formada per voluntariat d'arreu de Catalunya units per organitzar espectacles per a nois i noies. 1.000 persones col·laboren en la programació. Pobles, agenda, catàleg, Mostra de Teatre, Marató de contes i campanya escolar.
Gènius - Biblioteca Infantil
Biblioteca Infantil de la Diputació de Barcelona. L'accés a la cultura i la informació pels infants. Projecte del Programa de Telemàtica de la Unió Europea per a suport escolar i de biblioteques. Set-ciències, jocs, llibres, còmics, música i cinema.
Grup Local Xarxa Pallejà
Associació per a la Promoció de l'Espectacle Infantil i Juvenil a Pallejà. S’adreça a nens de 3 a 10 anys. Obres de teatre infantil i juvenil, 2n diumenge de cada mes, a les 17:30h. Espai Escenic - Sala Castell.
Infants de Sant Cugat
Pàgina web d’Infants de Sant Cugat on hi trobareu informacions sobre escoles, activitats pensades per fer amb els nens, passejades, excursions, molts racons de Sant Cugat per descobrir, tradicions, fotos de la ciutat, de l’escola i activitats de diversió.
Jocs Infantils.cat
Jocs Infantils d'Arreu del Món, 10 anys. Presentació personal, de l'escola els jocs infantils tradicionals que s'encarrega de recopil-lar. Base de dades, fòrum, subscricpció, tipus de jocs, informació diversa i un joc cada dia.
Jocs Junior.com
Portal de jocs de nens creat per David Puig Rojas. Jocs infantils per temàtiques. També jocs de dibuixar, pintar i imprimir, trencacosques i jocs de memòria. Tots els jocs infantils gratis, jocs per nens i jocs de nenes. Contacte.
Jocs Tradicionals Infantils
Pàgina de Rafael Badia. Bases de dades amb cercador, que conté 800 descripcions de jocs i 800 jocs. Podeu rebre informació periòdica sobre aquesta pàgina. Cercador i mapa de la pàgina.
Joguet/Joguina

Joventut de la Faràndula
Fundada el 1947, és la primera entitat de teatre infantil a Catalunya i a l'Estat. Medalla de la ciutat de Sabadell al mèrit teatral 1997. Tota l’informació de l’entitat, activitats, properes representacions i notícies. Sabadell.
Kampus
Activitats. App del mes. @rt. Biblioteca 2.0. Fitxa per fer fotoemoció. Joc. Microlectures. Notícia de la quinzena. Personatge. Proposta de física i química. QR-dites. Recursos per escriture. TEDTalks. Tutoria. Un projecte. Webquesta Arxiu. Kalidoscopi…
Kids
Revista dels nens i nenes per a pares i mares. 10.000 exemplars distribuïts a escoles bressol, teatres, biblioteques, centres cívics, museus, centres culturals, punts d’informació, centres de salut, comerços de nens, hospitals,... Costa Brava Sud.
Kids&Us / Sea Gull - Anglès i alemany per a nens
Un petit món, de personatges i de fantasia en anglès o alemany per a aprendre de forma natural, a partir de jocs, contes, cançons i actitivats en els quals els nens esdevenen usuaris del nou idioma des del primer dia.
Kiosk Jove
Aquest és un espai, de Televisió de Catalunya, de participació de periodisme digital adreçat als centres educatius de primària i secundària de Catalunya, que publiquen cada dia els continguts informatius del seu entorn. Llistat de participants.
Kitxalla
Activitats. Alumnes Espurn@. App del mes. Biblioteca 2.0. Caramels.0. Conte amb valors. Enraonem? Karaoke de la Nuri. Llegim imatges. Miniwebquesta. Notícies. QR-dites. Quadern de camp. Recomanem. Recursos per escriture. Problemes robòtica, …
l’Esquitx
Revista trimestral en català per als més joves de les Balears, estrenada al setembre de 2000. Temes i continguts: historietes, narracions, passatemps i concursos, … Vol fomentar el coneixement de la nostra llengua entre els més joves.
La Bruixa Avorrida @ Internet
Llibre Manual d'Internet creat per a nens. Centrat en la bruixa de la sèrie de dibuixos Les Tres bessones. La bruixa escobreix els secrets d'Internet en 14 fitxes: correu electrònic, xats, vídeoconferències, realitat virtual, etc...
La Caixa de Música
Pàgina que conté el treball realitzat per alumnes de 3r de BUP de l'IES Bellvitge que té com a objectiu relacionar uns aspectes de la música amb la física i les matemàtiques. Primer Premi del concurs Webs de Ciència II.
La Carta als Reis.cat
Hola soc el Patge Fric, ajudant del Reis Mags per buscar els regals que vosaltres nens i nenes (o els més crescudets) desitgeu. Que els pares m’ajudin a escollir els regals que heu demanat a i m’expliquin com us heu portat durant l’any.
La Moixiganga
Pàgina web de la Moixiganga, el programa infantil de Ràdio Sant Quirze 89.5, a la comarca del Vallès Occidental. Les webs recomanades pel Moisès a la Moixiganga. Tallers, seccions, endevinalles, jocs, contes i activitats.
La Vaca Connie
Pàgina oficial d'aquesta sèrie de dibuixos animats de la Vaca Connie. A la web hi podreu trobar jocs pels més menuts, contes, i un espai perquè els pares i nens aprenguin i gaudeixin junts.
L'Aventura de la Vida
Programa educatiu que s'emmarca dins de l'educació per a la salut, com a eix transversal del currículum escolar, i s'inspira en un concepte de salut com a manera de viure autònoma, joiosa i solidària. Es tracta d'un programa creat al País Basc.
Les Tres Bessones
Web de l'empresa Cromosoma de Barcelona, dedicada a l'espai infantil de les tres bessones de gran popularitat. Programa de Tv3, contes, jocs de les tres bessones, racó per aprendre, biblioteca, festes. Escriu a la Bruixa.
Llobatons i Eriçons P-5
Bloc de la classe dels LLobatons i Eriçons P-5, del C.E.I.P Santa Anna de Castellvell del Camp (Baix Camp). Receptes de llaminadures i mones de pasqua, els felins, el dijous llarder, els Reis, esports, com fem el bloc, ...
Ludoteques

Macedònia
Pàgina web oficial del Grup Macedòdia de música infantil creat l'estiu del 2001. Historia del grup, discografia, lletres, concerts, club de fans i contractació. Calaix històric on es guarda l’imatge de totes les noies i els nois que pasen pel grup.
Manualiats Pels Nens
Pàgina dedicada a les manualitats per als nens de diferents edats, part del portal infantil del Racó dels Nens. Treballs de manualitats diverses, desenvolupament d’aquestes habilitats artístiques en els nens. Exemples i mostra de treballs realitzats.
M'endevines
Directori recull d'endevinalles adreçades a nens i nenes de 5 anys en endavant. Hi ha quatre blocs segons el grau de dificultat, i en vuit temes segons temàtica. Jocs, música, vídeos, llegir i escriure, matemàtiques, l’entorn, el cos, dibuix, …
Menuda Natura
Espai pels més petits. Espai web realitzat per Pilar Espasa, organitzadora de l´espai Menuda Natura del Club Centre Excursionista Montseny Vilamajor en col·laboració amb EMES. Excursions, activitats, projectes socials.
Menuts Girona
Agenda infantil i juvenil de les comarques de Girona. Menuts Girona és una guia que presenta cada setmana la millor selecció d’activitats infantils i juvenils de les comarques de Girona. Tallers, pel·lícules, concerts, titelles, festes i molt més.
mini jocs.com
Categories: Jocs de cotxes Jocs d'acció Jocs d'aventura Jocs per nens Jocs per nenes Jocs de plataformes Jocs d'habilitat Jocs de lògica. Últims jocs al directori, jocs per categories, els més jugats, i els plugins necesaris en cada joc.
MSC Mickey Snow Club x GranValira
Grandvalira i Disney, han fet posible que els més petits gaudeixin de la neu en companyia dels seus personatges preferits i la música de Disney. Jardins de neu, escola d’esquí, circuits infantils, guarderia, activitats i festes, ...
Musiquetes.com
Espai pensat per als més petits, on també pares i educadors poden realitzar activitats amb els infants. A més a més també s’hi poden trobar recursos per a la seva educació i lleure. Personatges, jocs, botigues, amics, descàrregues, etc.
Nascuts per Llegir
Projecte de lectura des del primer any de vida, estableix un vincle afectiu d’adults i petits al entorn del llibre. Treball conjunt entre pediatres, llevadores, infermeres pediàtriques i bibliotecaris i altres professionals. Societat Catalana de Pediatria
Nosaltres També!
Tots els nens i nenes teniu dret a tenir un nom i una família, a viure en una casa, anar a l'escola, atenció quan esteu malalts, jugar, a ser estimats, dir la vostra opinió. Es tracta dels Drets dels Infants que van ser declarats l’any 1989 per l’O.N.U.
Parc Infantil Boti Boti
Pàgina oficial del Parc Infantil Boti Boti, que es troba situat a Santa Coloma de Farners (La Selva-Girona). Restauran amb menús infantils. Servei de disco mòbil, varietat d’inflables de múltiples dissenys, festes d’escuma i també un toro mecànic.
Parcs Infantils.com
Empresa especialitzada en la instal·lació de parcs infantils per locals d’oci infantil, salons de festes d’aniversari, ludoteques, escoles i llars d’infants. Equipaments para parcs infantils com inflables i piscines de boles, etc.
Petit Explorador
Portal amb continguts d'oci per a pares i professors amb nens de 0 a 14 anys. Activitats per a fer amb nens i nenes, sortir amb nens els caps de setmana, agenda d'oci familiar. Granja, cavalls, restaurants i més activitats a tota Catalunya.
Petit Xip
Aquí trobaràs tota la programació familiar i infantil que pots veure a les televisions de proximitat catalanes. Cada setmana nous continguts! Llistat de vídeos Programes destacats. Troba'ns a Facebook. Algunes recomanacions de loa xip/tv.
Petitaxarxa.cat
Recurs dins la xarxa orientat a nenes i nens d’edats compreses entre els 2 i els 10 anys, i amb un raconet pels adolescents de 13 a 16 anys, que neix de la unió de les propostes infantils de XTV (xarxa de televisions locals) i laMalla.net.
PetitBcn
Excursions, cinemes, museus, teatre, música, sortides... La millor selecció d'activitats infantils i juvenils (0 a 14 anys) de Barcelona i de les seves localitats pròximes. Dóna't d'alta i rebràs gratuïtament cada dimecres en el teu correu electrònic.
Petits Clicks
Després de 4 anys amb Betes i Clicks, nova aporta a la blogosfera en català. Recursos que la xarxa i les noves tecnologies ofereixen a pares i a nens. Els blogs en català toquen més temes, eïnes, recursos, enllaços, curiositats i idees pels a pares 2.0.
Petits i Grans
Punt de trobada per a aquells pares i mares que vulguin gaudir i compartir experiències i activitats amb els seus fills; ludiques, d’esport, de natura, culturals, etc. Propostes que no us animeu a fer per no conèixer més gent o no disposeu de temps.
Petits trapelles
Programa infantil de Ràdio Banyeres, presentat per Grup Caramelo, on hi trobareu moltes cançons, endevinalles, contes, acudits i coses divertides pels més menuts i tota la familia. Aquest programa s´emet els divendres de 19 a 20 hores.
Poesia Infantil i Juvenil
Blog de Poesia Infantil i juvenil, en català, per tal de difondre la poesia entre els xiquets i els joves, entre els pares, mestres i bibliotecaris. Llibres, cançons, embarbussaments, activitats, poemes, webs,... i molts recursos per a jugar amb la poesia
Port Aventura
Web oficial de Port Aventura. Informació molt complerta de tot el que envolta al parc: ubicació, atraccions, i característiques. Parc aquàtic, beach club, hotels, promocions i informació general de les instal·lacions i de com arribar-hi..
Revista Petits
Guia pràctica per els nens. Revista Petits (mensual). Pots trobar la revista Petits al Baix Llobregat, si encara no la tens, et deixem l'enllaç per descarregar-la. Descàrrega revista en format PDF (5 Mb). Directori, Draky, articles, viatges i promocions.
Revista Xiulit
El teu còmic en valencià. En Xiulit #21 parlem d’Enjogassa’t, la primera aplicació interactiva de la Diputació de València per a aprendre valencià jugant i divertint-se. Invoca l'Arrancalèxic, el Bufaaccents i el Tombaerrors, explora les seues illes.
Sant Jordi a la petita xarxa
Especial, llegenda i activitats referides a Sant Jordi (jocs i retallables). Al bloc la participació dels lectors. Feu arribar dibuixos, fotos de manualitats d’aquesta festivitat o recomanacions de llibres ... Bloc, jocs, tradició, i novetats literàries.
Socpetit ... ;-O .... El portal dels nens!
Socpetit és el portal dels nens. Hi trobareu de tot per passar-ho bé; Jocs, fòrum, descàrregues d’arxius, els top 50, novetats de la web. Decora el teu ordinador amb els nostres fons d'escriptori. També apartat de pares i mares i premamà.
sortir amb nens
Publicació digital que ofereix ampli ventall d’activitats per fer amb nens i nenes de 0 a 14 anys. Aglutina gran part de l’oferta d’oci, entreteniment, aventura, cultura i gastronomia que hi ha a Catalunya i rodalies. Propostes i alternatives d’activitats
Titiris jocs educatius
Titiris és un portal dedicat a estimular als petits a traves de jocs, contes i cançons clàssiques. Educa al nen en temes com educació vial, formes geometriques, colors, dies de la setmana, i molts més. Pots veure contes i animacions!
Topeguay - Festes infantils a Palma de Mallorca
Sales de festes infantils a Palma de Mallorca, la millor atenció per als nens. Festes realitzades de forma exclusivament privada: només una festa per sala. Celebrem aniversaris, comunions, batejos i qualsevol altre tipus de festa.
Tot Macedònia
Portal dedicat a Macedònia. Macedònia és un grup de música infantil destinat a nens d’entre 6 i 13 anys. Les lletres de les cançons són una eina per a les escoles. Història, biografia, notícies, zona vídeo, zona fans, fòrum, jocs, etc.
Un món genial
Portal lúdic multimèdia promogut per la Generalitat de Catalunya. Podeu desplaçar-vos pel carrer del territori, el carrer del serveis, el carrer de la cultura, o el carrer de la diversió. Jocs, entitats i informació sobre l’esport a l’escola.
Web dels Infants de Solsona
Espai virtual dedicat a tots els nens i nenes de la ciutat de Solsona. Inclou diversos jocs, música, endevinalles, activitats plàstiques, agenda d’actes i informació de totes les entitats de Solsona. Informació sobre prestacions i drets dels infants.
Win - World in News
Diari digital dirigit a alumnes d’entre els 8 i els 14 anys amb informació en format notícies i videojocs. Un diari dirigit a gent de 8 a 14 anys perquè aquest col·lectiu també té dret a ser informat amb un mitjà que l’entengui i parli el seu llenguatge.
XiquetsVille
Des d'aquesta pàgina pots jugar a jocs i a més a més et proposem enllaços a pàgines web especials per a xiquets/es. Que t'agraden i gaudeixes visitant-les! Envia els teus contes o poemes per correu i els veuràs publicats.
Zoo de Barcelona
Web oficial del Zoo de Barcelona, obert el dia de la Mercè de l'any 1892. Desenvolupa activitats d’investigació, conservació i educació. Serveis, història, tarifes, horaris, activitats, dades, cursos, i les fitxes de tots els animals.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT