INFORMACIOJUVENIL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Accio Jove - Joves de CCOO de Catalunya
Moviment de joves per a la regeneració del sindicalisme, la força de la joventut treballadora. El sindicat té escola de formació de joves sindicalistes, revista trimestral Xivarri, festa anual d'Acció Jove.
Adolescència i Joventut - Recursos i serveis per a joves
Portal de l'adolescència i la joventut. Pots informar-te sobre estudis, feina, opcions d’estades a l'estranger, salut, associacionisme, habitatge, equipaments i recursos per a joves i adolescents... Resol dubtes navegant pels continguts temàtics.
Agència Catalana de la Joventut - Punt d'Informació Juvenil
Lloc web d’informació juvenil sobre els temes que interessen els joves: Servei de viatgeteca, autoconsulta a internet, tramitacions de carnets juvenils, concerts, tallers, visionats de curtmetratges, visites guiades ... Carnet de mobilitat juvenil.
Alella Jove
Punt d'Informació Juvenil. Projectes juvenils organitzats amb els ajuntaments del Masnou i Teià. Revista bimensual d'informació juvenil. El Pla Jove d’Alella; Àgora, Punt d'Informació Juvenil d'Alella. Casal de Joves Can Gaza.
Alfafarjove - Centre d'Informació Juvenil d’Alfafar
Centre públic creat en 1997, dependent de l’Ajuntament d'Alfafar. Asesora, informa als/les jóvens del municipi. Assessorament i informació als/les jóvens del municipi, en relació a temes d'estudi, treball, vivenda, sexe, viatges, beques, etc.
Àrea de Joventut Ajuntament de Sagunt
Web de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt. Informació per a joves sobre sexualitat, estudis, viatges, oci i aficions… Bases per la concessió de beques per a la realització de treballs.
ASac! Casal de jove + Punt d’Informació Juvenil
La web de joventut de Teià! Un munt de recursos, d’imatges i d’activitats per a poder realitzar i notícies d’última hora.. si per a tu jove perquè estiguis ben informat i si et ve de gust, t’impliquis en els temes aquí tractats... Ei!!! digues la teva ...
Ateneu Jove, Centre Informació Juvenil
L'Ateneu Jove d'Almassora, de l'Ajuntament d' Almassora, gestiona el departament de joventut. Activitats d'animació sociocultural, d'oci i temps lliure per aplegar a la població sobretot a la gent jove d'almassosra per millorar les alternatives d'oci.
Bescanó Jove
Bescanó Jove és un espai de relació amb els joves, des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Bescanó. Volem que vosaltres sigueu protagonistas i que pogueu dir la vostra sobre les activitats pels joves al poble.
Blanes Jove
El Portal d’Informació Juvenil de Blanes és un espai on trobareu informació de tot allò que us pugui interessar: els serveis de què disposeu i els recursos que us ofereix l’administració. Els informadores us rebran i orientaran en dubtes o consultes…
C.I.J. Genovés
Espai a Internet del Centre d’Informació Juvenil de Genovés, a la comarca de la Costera. Informa de les activitats i tallers posibles: Cuina, Fotografia, Manualitats, Globoflèxia, Malabars, Taller de DJ, Playstation, música, dansa, cine, etc.
Calidoscopi
Centre Municipal d'Iniciatives Jovenils de l'Ajuntament de Lleida. Programació d'activitats per a joves i directori d'entitats locals. Cursos d'iniciació, avançats i específics sobre diferents programes informàtics. Espai de connexió lliure a internet.
Can Julià - Espai d'Accions Creatives
Espai creatiu a Sant Esteve Sesrovires, a la comarca del Baix Llobregat. Tallers i cursos relacionats amb la creativitat, l'educació, la cultura i el desenvolupament humà. Salut i oci. Versió en català no operativa.
Canet Jove
Web de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canet de Mar. Aquí podràs trobar info sobre activitats que fem i també notícies i recursos de l'àmbit formatiu, laboral, d'oci i de temps lliure, etc. També disposem d'una borsa de cangurs i classes de repàs.
Casa de la Joventut de Cocentaina
Centre d'informació i animació juvenil de Cocentaina, on s'inclouen els apartats d'agenda, serveis i novetats. A més d'informació juvenil, t'oferim: Borsa de treball, equipament informàtic, premsa i bibliografia especialitzada i servei d'Internet.
Casal de Joves de Cardedeu
Web on trobareu l'agenda d'activitats i els cursos i tallers que organitza el casal de joves. També secció de fotografies! Cinema, activitats, taller, xerrades, blocs del Casal, cursos que es fan i fotografies del local.
Casal de Joves de Petra "Es Quarter"
Bloc d’aquest grup de joves amb activitats i moltes fotografies. Volem obrir la nostra bloc a totes les blocs dels i les joves de Petra!! per això hem creat un apartat en els enllaços només destinat a direccions de blocs de Mallorca.
Casal dels Joves d’Algaida
Web del Casal dels Joves d’Algaida. El Casal dels Joves d’Algaida és un recurs per a tots els ciutadans i ciutadanes d’Algaida, Pina i Randa, a Algaida (Mallorca), que vulguin realitzar activitats i/o utilitzar el seu espai. Informació i activitats.
Casal Jove de Massanassa
Casal Jove de Massanassa. Pàgina que conté l’oferta de cusos i tallers per a joves, que es realitzen al Casal Jove de Massanassa, a la comarca de l’Horta Sud. Casal Jove Escola Taller de Massanassa.
Centre de Joventut i Ocupació Andratx
Pàgina web del Centre de Joventut i Ocupació Andratx (Mallorca). Dades d’aquest centre universiatri d'Andratx i punt d'informació laboral. També serveix de punt local Eurodesk. Informació i notícies d'actualitat.
Centre de Recursos per a Joves Can Xic
El Centre de Recursos per a Joves Can Xic és el servei que l’Ajuntament de Viladecans adreça als i les joves per a desenvolupar activitats, programes i accions juvenils. Programes adreçats a la participació i a la emancipació juvenil.
Centre d'Informació Jove de Santanyí
Espai de trobada, d'informació, activitats i iniciatives juvenil; a més és un servei públic i gratuït que t'ofereix l'Ajuntament de Santanyí i que pertany a la xarxa de punts d'informació del Govern Balear.
Centre d'Informació Juvenil Canet d'En Berenguer
Web del Centre d'Informació Juvenil Canet d'En Berenguer de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet d’En Berenguer. Agenda i activitats, cultura i oci, treball i habitatge, salut i sexualitat, associacionisme, formació i informació.
Centre Jove de la Massana Punt 400
Espai Jove La Massana. Si estàs buscant feina i no saps per on començar, has d’estudiar i no saps on fer ho, o tens dubtes o inquietuds que no t’atreveix a explicar a ningú. Si tens entre 12 i 30 anys ,el centre jove de la Massana et podràs informar.
Centre Jove Muro
Espai a Internet del Centre Jove de Muro, de Muro de l'Alcoi, El Comtat. Informació per a què estiguis enterat de tot. Estem al Facebook, fotos, arxiu, contacte, i el concurs de fotografies, amb totes les fotos publicades al blog.
CIAJ. Centre d'Informació i Assessorament per a Joves
Web del CIAJ. Centre d'Informació i Assessorament per a Joves. Centres d'Informació i d'Orientació i Punt d’Informació Juvenil. Informació i orientació, viatgeteca, accés a Internet gratuït, assessoria jurídica labora, activitats i xerrades. Horaris.
CIJ Knt - infoknt.weboficial
Pàgina oficial de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer. Informació de festivals jovenils, educació i orientació dels xiquets i xiquetes.
CIJ Son Servera
Aquest és el blog del Centre d’Informació Jove de Son Servera, municipi de l’Illa de Mallorca. Des d’aquí s’informa de tots aquells temes que puguin ser d’interés pels joves d’aquest municipi. Activitats, arxiu, seguidors, ...
CIJ. Montaverner
Centre d'Iniciatives Jovenils de Montaverner. Informació del Municipi amb salutació del Sr. Alcalde i de la XI trobada d'escoles en valencià de la Vall d'Albaida.
CIJCA Fundació Jovent
Col·lectiu d'Iniciatives Juvenils Contra l'Atur, neix a Lleida, l’any 1986. A nois/es de 14 a 25 anys sense formatius. Programes educatius de lleure, formació ocupacional i prevenció del fracàs escolar. En col·laboració amb diverses institucions.
Club Jove Sant Bartomeu del Grau
Vam fear un berenar molt senzill i ràpid de cuinar. Aquí us deixem una mostra del què am fer i què va sortir. A banda us deixem la recepte per si ho voleu provar. Portem dies fent manualitat de cosir, aquí us deixem una mostra de com enfilàvem l'agulla.
Col·lectiu d'Iniciatives Juvenils Contra l'Atur
El CIJCA, Col·lectiu d'Iniciatives Juvenils Contra l'Atur. Neix a Lleida, l’any 1986, com un col·lectiu de persones que, des del voluntariat, promou una associació per donar respostes creatives a adolescents i joves amb necessitats educatives especials.
Consell de Joventut de Taradell
Web del Consell de Joventut de Taradell. Conté les inscripcions de les carrosses i comparses del carnaval. Recorregut i programa de totes les activitats del carnaval de Tarradell. Per a qualsevol dubte posau-vos en contacte.
Departament de Joventut de Martorell
Pàgina del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Martorell (Baix Llobregat). Situació, notícies i activitats. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat. Pàgina en construcció.
Despijove
Portal jove de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i del seu Departament de Joventut - Àrea de Serveis a la Persona. Informació juvenil, esdeveniments, tallers i notícies. Inclou informació de El Bulevard el Casal de Joves de Sant Joan Despí.
DINA
Servei de Dinamització i Informació Juvenil dirigit als estudiants dels centres d'ensenyament secundari de Sagunt (Camp de Morvedre), per a orientar-los sobre activitats culturals, viatges, estudis, opcions laborals i acadèmiques.
Dinamo.cat - Recursos per joves a l'Alt Penedès
El Servei Comarcal de Joventut de l’Alt Penedès des del 1994 treballa en la línia de la difusió conscienciació i informació juvenil implementant propostes actives per a la població jove del territori amb col·laboració amb els ajuntaments de la comarca.
Ecoclubs
Xarxa internacional de voluntariat juvenil. 15.000 joves que participen per a transformar les seves comunitats en tot el món. També persones i institucións es mobilitzen, generant una xarxa que articula els esforços de qui volen viure millor.
el punt - servei d'assessorament acadèmic i professional
El Punt és un servei municipal d'informació acadèmica i professional adreçat a joves. Ofertes formatives vies d'accés, matèries, sortides professionals, matèries, sortides professionals, activitats d'orientació, etc...
El Punt d’Informació Juvenil de Gràcia
Serveis pels joves del districte. Informació, formació, treball, assessories, activitats, notícies i butlletí. Confidencialment, s’atenen qüestions sobre cerca de feina (borses laborals, l’entrevista de feina, el currículum vitae o carta de presentació).
El Punt de Gràcia
Punt de Informació Juvenil i Associatiu del barri de Gràcia, de l'Ajuntament de Barcelona. Els serveis són; Informació i assessorament als joves i associacions, agenda, xerrades, connexió a Internet, etc. Ens trobareu al carrer Torrent de l'Olla, 104.
El Punt-às
Web del El Punt-às, punt d'informació juvenil de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Espai de trobada i local d’activitats juvenils. Assessorament en temes de salut, connexió a Internet, borsa d'habitatge jove, borsa de treball, buscar informació, ...
Empordà Jove.org
El lloc web és un espai on els joves de la comarca, i de fora, per compartir les seves aficions, trobar-ne de noves i participar amb els altres usuaris. A l'Empordà Jove es pot donar a conèixer totes les activitats que es duen a terme a la comarca.
Es Saig de Manacor
Blog de Es Saig de Manacor, el Centre d'Informació Jove de l'Ajuntament de Manacor (Mallorca). Inclou informació d’actualitat, l’agenda sobre educació, oci i cultura, i dades del servei d’informació jove. Arxius i documents.
e-Saf
L’e-Saf és el portal i eina de comunicació del Servei d’Assistència i Formació, tan pel que fa als ens locals de les comarques de Girona, com per als seus professionals i càrrecs electes. Espai de cerca d’informació, formació i comunicació.
Espai Canya Jove Sant Quirze del Vallés
El Canya Jove va néixer el 1996, dins les polítiques de Joventut com a punt d’informació juvenil. És a dir, va néixer amb voluntat de fer arribar tot tipus d’informació en temes i termes juvenils als i les joves que s’apropepin amb dubtes o consultes.
Espai Jove Cubelles
Blog Espai Jove Cubelles, al Garraf. Vine a la sala d'estudi, al punt d'informació juvenil, apunta't a les activitats, connecta't a internet i proposa el que vulguis!! Busca'ns al facebook! Visita'ns i estaràs al dia de tot el món jove de Cubelles!
Espai Jove Encamp
Espai Jove d’Encamp. La informació de l'Espai a la xarxa. Hi podràs trobar informació de les activitats que farem a l'Espai Jove: Tallers, esdeveniments com ara Encamp Nit, sortides, etc. Participa deixant les teves opinions, que tindrem en compte.
Espai Jove La Nau
Bloc oficial de l’Espai Jove La Nau, espai per als joves de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Exposició “Princeses” Autores: Gisela Bombilà i Àngela Navarro. Exposició de l’11 al 25 de març. Horari: de dimarts a divendres de les 17.30 a les 21 h.
Espai Jove Sitges
Blog del Punt d'Informació i de l'Espai Jove de Sitges, situat al barri del Poble Sec. Horaris del PIJ i de l'Espai Jove. Serveis del Punt d’Informació Juvenil, serveis de l’Espai Jove, bucs d’assaig, activitats, interessos, situació, horaris i contacte.
Fedaia - Federació d’Entitats d’Atenció a l’Infància i a l’Adoslescència
Plataforma que agrupa a Catalunya les entitats que treballen amb infants, joves i famílies en situació de risc d’exclusió social o desemparament. Nascuda l’any 1996, es forma per 80 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies.
FlikFlak- Punt Jove de Balenyà
Espai del FlikFlak- Punt Jove de Balenyà (Osona). Oficina del Pla Jove. Secretaria de Joventut. Consell Comarcal Joventut. Sortides: Des del consell comarcal es posa a la vostra disposició la possibilitat de tornar del MMVV amb bus.
Guissona Jove
Punt d'informació Juvenil. Un servei públic i gratuït. Ofereix a tots els joves una informació contrastada, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits del seu interés: estudis, treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure, turisme i serveis.
HG Barri Book Horta-Guinardó
Iniciativa del Programa Nous Veïns-nes del districte, amb suport de la Direcció d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona. Guia informativa de la plataforma informativa i participativa pels joves del districte. Entitats, equipaments i serveis públics.
Infojove
Servei d'informació jovenil del Govern Balear. Entitats, beques, estudis, premis, cursos, allotjaments. Conèixer Balears, excursions, allotjaments, instal·lacions juvenils, manual d'internet per a joves, biblioteca tècnica, ...
Institut de la Juventut de la Generalitat Valenciana
Web oficial de l’Institut de la Juventut de la Generalitat Valenciana. Coneix-nos, convocatòries, premsa, observatori, events, Europa, voluntariat, oci, cooperació, associacions, creació jove, formació, ocupació, garantía juvenil, convivència i salut.
IVAJ.GVA Jove
Web del IVAJ en valencià. L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove, de Joventut de la Comunitat Valenciana, és un organisme autònom. Executa i coordina les polítiques de joventut que porta a terme la Generalitat en la competència.
Jove.cat
Portal de la Generalitat de Catalunya dedicat als joves. Habitatge, treball, educació i formació, economia, cultura, tecnologia, salut, participació, conviure, esports, medi ambient. Espai xarxa, espai participació, espai actualitat, interaccions, ...
Joventut Bisbal
Punt d'informació Juvenil. Zona Jove, web de l'àrea de Joventut de La Bisbal d'Empordà. Categories, notícies, serveis i informació. Estem al Passeig Marimon Asprer, 10 (El Mundial) de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà). Ajuntament de La Bisbal d'Empordà.
Joventut Punt Inquiet Lluçanès
Servei públic i municipal dels municipis del Lluçanès. Ajuts i subvencions, formació, ofertes feina, mobilitat internacional. Fórmula jove al Lluçanès consisteix en oferir oportunitats de retorn o incorporació al mercat de treball dels joves del Lluçanès.
Joventut Reus
La Regidoria de Joventut vol ser contacte i porta d'entrada única dels joves a polítiques de joventut que es desenvolupen des de l'Ajuntament de Reus. Les polítiques de joventut no només es fan des de l'àrea de Joventut, sinó a totes les altres àrees.
Joventut Sant Pere de Ribes
Punt d'informació juvenil, sales per reunions, aules d'estudi i buc d'assaig! A partir del dia 2 de gener l'Espai Jove romandrà tancat. Si teniu qualsevol consulta no dubteu en contactar amb nosaltres a través de correu electrònic. Disculpeu les molèsties
Joves Les Corts
Tres equipaments municipals del barri de Les Corts, un Casal de Joves, d’edats entre 18 i 35 anys, Punt d’Informació Juvenil i l’espai d’adolescents, Jovecardi, de 12 a 16 anys. Programes de l’Ajuntament de Barcelona des de el Districte de Les Corts.
Joves Saliners
El Punt d'Informació Jove, posa aquest blog a disposició dels joves de ses Salines i Colònia de Sant Jordi com a via de comunicació per expressar les seves inquietuts, problemàtiques, necessitats, etc. Si tens una idea, nosaltres te la muntem.
La Kaserna
Equipament juvenil adreçat als joves d’Igualada d'entre 14 i 35 anys. És un edifici de serveis a la joventut destinat a atendre les necessitats del jove i recurs de participació i dinamització. Punt d'informació, biber, sales, viatgeteca, cònsoles, …
La pEixeRa jove de Cerdanyola
Programa de Joventut. Per accedir a tota la informació, per a dir la teva i per a tot allò que vulguis saber! Vine al Casal de Joves Altimira de Cerdanyola del Vallès. Xarxa jove de Cerdanyola, noticiari jove, activitats quotidianes a la ciutat.
Lauredia Jove
Joves de Sant Julià de Lòria (Andorra). Activitats i serveis per joves, informació. Àrea de Joventut, Voluntariat, Educació i Formació, Treball, Habitatge, Cultura i esports. Associacions, activitats, contacte, suggeriments, viatgeteca i links d'interès.
Maó Jove
Punt Jove de Maó. El nostre objectiu principal és oferir resposta a les necessitats i interessos dels joves. El nostre objectiu principal és oferir resposta a les necessitats i interessos dels joves. En el Punt podeu trobar informació sobre
Menuts Girona
Agenda infantil i juvenil de les comarques de Girona. Menuts Girona és una guia que presenta cada setmana la millor selecció d’activitats infantils i juvenils de les comarques de Girona. Tallers, pel·lícules, concerts, titelles, festes i molt més.
Moviment Juvenil Pardines
Informació bàsica del Moviment Juvenil Pardines, Punt d'Informació Juvenil d’Albalat de la Ribera, a la Ribera Baixa. Informació dels serveis, activitats, difusió i el fons documental mitjançant la seua biblioteca.
nexe punt d’informació juvenil
Pàgina de l'àrea de Joventut de Sant Fruitós de Bages i del punt d’informació juvenil Nexe. En aquest espai podràs trobar tota la informació dels nostres serveis i a activitats, així com també fer-nos els suggeriments que vulguis... i quan vulguis…
Noguerajove.cat
A l'Oficina de Serveis a la Joventut de la Noguera, membre de la xarxa catalana d'informació juvenil, orientem i assessorem sobre tot allò que pugui interessar els joves: estudis, treball, habitatge, salut, vida social, participació, ...
Oficina Comarcal d'Informació i Serveis a la Joventut del Baix Llobregat
Servei del Consell Comarcal del Baix Llobregat. L'objectiu és proporcionar als joves de la comarca tot tipus d'informació i serveis que els puguin ser útils en la presa de decisions i en el seu desenvolupament com a persones. Activitats.
Oficina de Serveis a la Joventut de l'Anoia
L’OSJ serveix com a punt de trobada per promoure el treball en xarxa entre tots aquests agents i així guiar projectes, actuacions i serveis que responguin a les necessitats que el jove de la comarca demana.
Oficina d'Informació Juvenil de Badalona
Integrada al departament d'atenció ciutadana, és un servei públic de l'Ajuntament de Badalona: Informació general, assessorament i tràmits, viatgeteca, carnets internacionals, trameses, suport als centres d'ensenyament secundari.
Oficina Jove Alt Urgell - XNEJ
Espai de la Oficina Jove de l’Alt Urgell, de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil de Catalunya. Actualitat, destacats. Butlletí jove, oportunitats a Europa, accés d’usuaris i ubicació de l’oficina al Camí de la Palanca de La Seu d'Urgell.
Oficina Jove del Baix Ebre
Grup jove que vol compartir emocions, projectes, il·lusions i idees. La finalitat és promoure activitats entre els joves de l'Ebre per cobrir els buits de formació i assessorament en solidaritat, voluntariat, intercanvis culturals o mobilitat europea.
Onanem
Espai a Internet del Onanem, el programa de ràdio de Ona Catalana dedicat als més petits. Hi trobareu la relació de totes les activitats que es poden trobar a Barcelona, pel públic infantil i juvenil. Vine a descobrir la Catalunya del nens.
PIJ el Casal - AmpostaJove.org
AmpostaJove.org - Punt d’Informació Juvenil el Casal. Agenda, fòrum, documents, horaris de transports, joves universitaris, Amposta intercultural, prevenció en salut. Per qualsevol dubte contacta amb natros.
PIJ Garcilaso - Sant Andreu
Espai de recerca de feina. Premsa especialitzada en l'àmbit juvenil. Assessorament d'itineraris acadèmics, assessorament laboral, assessorament de mobilitat internacional (amb cita prèvia), tramitació de carnets d'alberguista, estudiant internacional, …
PIJ i Casal de Joves des Mercadal
Lloc web del Punt d’Informació Juvenil i Casal de Joves des Mercadal, a Menorca. Informació de les activitats que s’organitzen al municipi. Activitats, arxius del blog, àlbums, enllaços, calendari i articles recents.
Pij Rafelcofer
Blog dels PIJ, el Punt d'Informació Juvenil de Rafelcofer (la Safor). Aquest espai inclou informacions pels joves del municipi amb fotografies, enllaços d’interès, i les activitats que organitzen des de l’Associació de Joves Coferers.
PIJ Sarrià-Sant Gervasi
Informa d’aquest Punt d’Informació Juvenil. Connexió Internet-WiFi. assessorament en mobilitat internacional i laboral (cita prèvia), tramitació carnets d'alberguista, estudiant internacional, professor int.) i jove internaciona. Activitat global.
PIJ Vila-Seca
Ajuntament de Vila-seca. Àrea de joventut. Guia jove virtual, amb informació sobre tot el que podeu trobar al municipi. Borsa de treball, que posem al vostre abast per a la recerca de feina, espai de notícia, agenda digital, activitats i iniciatives.
PIJ Xarxa de Punts d’Informació Juvenil
Els PIJ (Punts d'Informació Juvenil) són equipaments juvenils que realitzen accions de gestió de la informació (recerca, tractament, elaboració i classificació) per oferir serveis d’atenció, orientació i assessorament sobre aspectes que més interessen.
PIJ Xarxa de Punts d'Informació Juvenil
Web de la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona. Els PIJ són equipaments juvenils que realitzen accions de gestió de la informació (recerca, tractament, elaboració i classificació) per tal d’oferir serveis d’atenció, orientació i assessorament.
Pla Estany Jove
Programació cultural de Oficina Jove del Pla de l'Estany, centre de difusió cultural i informatiu per als joves. Ofereix diferents informacions relatives a la formació, habitatge, viatges i mobilitat, plans de joventut i serveis addicionals temporals.
Pla Estany Jove
Informació d'utilitat per als joves de la comarca. Si t'interessa incloure una activitat de teatre, música, espectacles a l'agenda jove no dubtis a contactar amb nosaltres. Guia, ciatgeteca, estudis i formació, geina, grups, salut, habitatge, …
Pla Jove - Ajuntament de Mataró
Pàgina d’informació juvenil de l’Ajuntament de Mataró: Informació, la ciutat, l’Ajuntament, Nit Oberta, telecentre, entitats, agenda, crèdits per a l'emancipació, activitats gratuïtes, El Sidral, ...
Portal Torrelles Jove
Benvinguts al portal del punt jove. Des d'aquest portal web podreu accedir a tota la informació sobre els propers esdeveniments i notícies importants … Espai orientat als joves, participar en els fòrums, enviar-nos les vostres consultes...
Punt de Joventut de la Generalitat
informació contrastada, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits del seu interés: estudis, treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure, turisme... A més, serveis complementaris i dinamització del jovent a Guissona.
Punt d'Informació de Discapacitats del Bages
Presentació del Punt d'Informació de Discapacitats del Bages. Normativa actual, associacions que la componen, formació, notícies, ponències, lleure a la Comarca, subvencions de les administracions. Entitats i Associacions de Discapacitats del Bages.
Punt d'Informació Juvenil de Begues
Pàgina del Punt d'Informació Juvenil i, alhora, portal jove del municipi de Begues (Baix Llobregat). Estem aquí per millorar. Anima't a fer suggeriments, clica a contactar i digues la teva! Info jove, espai jove, i la biblioteca.
Punt d'Informació Juvenil de l'Ajuntament d'Alcúdia
Servei per a tots els joves d'Alcúdia (Mallorca), que t'ajuda a la recerca de qualsevol informació. Amb aquesta intenció el CIJ té unitats informatives a l'IES Alcúdia, a la Biblioteca Can Torró i a l'oficina de Participació Ciutadana del Port.
Punt d'Informació Juvenil de Santa Eugènia de Berga
El 1.999, va néixer el Punt d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Santa Eugènia. És un servei gratuït d'orientació i assessorament a joves i a tothom del poble en general. Ensenyament, cursos i cursets, lleure, cultura i vida social i vacances.
Punt d'Informació Juvenil de Tiana
Pàgina del Punt d'Informació Juvenil de Tiana (Maresme). Truca o vine al PIJ i anuncia't als nostres taulells d'intercanvi. També contactan's per deixar el teu Link al blog. Comunicació PIJ, Tiana social, Tiana arts, vídeos i notícies.
Punt d'Informació Juvenil Horta-Guinardó
Accés gratuït a internet Punt verd. Serveis, accés a Internet, autoempresa, assessories, associacionisme, subvencions, jurídica per a associacions, activitats de les associacions de lleure. Horaris: De dl a dj de 16:30 a 20:30 hores.
Punt d'Informació Juvenil La Fletxa
Punt d'Informació Juvenil de Premià de Dalt. Serveis de La Fletxa, activitats i informació. Serveis de La Fletxa: Ensenyament, cursos i cursets, treball, vida social, viatges i sortides, Premià de Dalt, agenda jove, ...
Punt d'Informació Juvenil Planer de Santa Bàrbara
Informació sobre el Punt d'Informació Juvenil Planer de Santa Bàrbara. Activitats que s’hi desenvolupen i fotografies del local del carrer Mare de Déu de Montserrat d’aquest municipi del Montsià.
Punt d'Informació Juvenil Raig de Navàs
Organització de tallers, activitats, concursos, assessorament juvenil: estudis, viatges i estades, voluntariats, … Tràmits i gestió d’ajudes per entitats i activitats juvenils, exposicions, campanyes, entrades per concerts i punt d’informació cultural.
Punt d'Informació Juvenil Sarrià - Sant Gervasi
El Punt d'Informació Juvenil del districte. És un servei creat per facilitar-te informació sobre tots aquells temes que t'interessen com a jove. Si tens alguna pregunta posa't en contacte amb nosaltres. Atenció personal presencial, telefònica i online.
Punt d'Informació Juvenil/Casal de Joves de Ripollet
Web i servei a Internet de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Ripollet. Joventut: KFTÍ, bucs d’assaig, telecentre, informació juvenil, tercer pla de joventut, i projecte sèniors. També inclou aspectes de ciutadania, educació-formació, i enllaços.
Punt Jove Actiu
Existeixen diferents elements socials com la dificultat en trobar feina o la contractació precària dins el món laboral, unes conductes de risc i la dificultat en la recerca d’habitatge. Escaldes-Esgordany. Ministeri d’Esports, Joventut i Voluntariat.
Punt Jove Actiu
Web del Punt Jove Actiu de l'Alt Urgell. Informacions per estudiar, per treballar, per viatjar, salut jove, cerca d'habitatge, etc. Al Telecentre de l'Alt Urgell hi ha un punt de venda del fons editorial de la Generalitat i d'altres …
Punt Jove Jesús
Pàgina del Punt Jove de Jesús (Tortosa). Hi trobareu informació de totes les activitats. La meva llista de blocs. Festa d’aniversari del Punt Jove Jesús a la Biblioteca de Jesús. Manualitats, Fira Literària Joan Cid i Mulet, Les activitats de la fira …
Punt Jove Llagostera
Horaris d'atenció als joves: dilluns de 16:00 a 20:00, dimarts de 10:00 a 12:00 i de 17:00 a 20:00, dimecres de 16:00 a 20:00, dijous de 16:00 a 20:00, i divendres de 10:00 a 13:00. El local "La Farinera" L'Espai Jove de Llagostera ha canviat d'ubicació…
Punt Jove Matadepera
Servei públic gratuït d’informació i assessorament juvenil de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Matadepera. S’ubica a l’Hotel, l’espai jove de Matadepera. Treball, habitatge, educació i formació, oci, salut, activitats, concursos, viatges, ...
Punt Jove Olivella
Punt Jove Olivella (Garraf). En quin horari ens pots trobar: De dilluns a dijous de 16 a 20h. divendres de 16 a 21h. Servei de Joventut: T'acompanyem en el procés de recerca de feina. El Servei de Joventut funciona de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.
Punt Jove Santa Eulalia de Ronçana
Pàgina web jove de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Aquesta pàgina ha estat promoguda per l’Assemblea jove del municipi i el Servei de Joventut, amb la intenció que sigui útil i us permeti estar informats.
Punt Jove Tortosa
És la nova finestra al món per els joves, que obrim des de la Regidoria de Joventut de Tortosa. Podem fer que la Tortosa que volem esdevingui una realitat, recordeu que la vostra activitat diària i presència activa és fonamental per a aconseguir-ho.
Punt7
Un servei gratuït del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, creat per oferir-te tot d'informació i recursos que et poden interessar: Treball, formació acadèmica, associacionisme i participació, habitatge, salut, mobilitat europea, oci, cultura, etc.
Ripoll Jove
Informa’t al Casal de Joves el Galliner. Espai per els joves d’entre 12 i 35 anys de Ripoll, on trobar-hi una sala polivalent, sala de reunions, un punt d’informació juvenil, una sala d’estudi amb connexió wifi gratuïta, la tarda jove de salut, i tallers.
Ripollès Jove
Joventut Ripollès. Amb un esperit consiliador i tenyit de valentia, la trobaràs a Vilallonga de Ter, amb els esquís de muntanya o pedalant carretera amunt i avall. Ella viatja per tota la comarca i gestiona i coordina totes les tècniques de joventut.
Salt Jove
L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt es forma pel regidor de joventut, el polític votat pels saltencs i saltenques, i tècnics i professionals que treballem pels nostres joves. Resposta a necessitats dels i les joves de Salt d’entre 12 i 30 anys.
Sant Adrià Jove
Informació pels i les joves del municipi (activitats, serveis, instal·lacions...). La Regidoria és un servei municipal de l’Àrea d'Activitats Ciutadanes de l’ajuntament; des d'on es treballa per impulsar actuacions d'oci i lleure, participació i cultura.
Sant Julià de Ramis Jove
Projecte de dinamització juvenil que s’inicia amb la intenció de donar un salt endavant per arribar a tots els joves de Sant Julià de Ramis per convertir l’espai jove en el seu espai de trobada. Presenta cada trimestre una programació d’activitats.
Servei + Jove Tordera
Activitats pel joves, a partir dels dotze anys de la Vila de Tordera (Maresme). Es aquestes pàgines hi podreu trobar tot el que podeu trobar al Servei + Jove. Multitut d’enllaços d’informació per a joves. Disposem de preservatius gratuïts.
Servei de Joventut Rubí
El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Rubí es troba ubicat a l'Espai Jove Torre Bassas. L’espai inclou notícies i serveis dirigits als joves. Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.
SIAJ - Servei d'Informació i Assessorament per a Joves - Alt Penedès i Garraf
Des d'aquesta pàgina pots descarregar-te les fitxes informatives que elaborem des del SIAJ. Els documents estan elaborats en format PDF, de manera que cal el programa Acrobat Reader per poder-se llegir. Si no el tens, clica aquí per descarregar-te’l.
Si-dral.cat
Punt d’Informació Juvenil i locals del Jovent de Manlleu (Osona). Info, habtatge i butlletí. Curs d'iniciació a la ràdio. Aprèn a utilitzar una taula de so, a enregistrar un anunci, a preparar i locutar un informatiu. Inf juvenil, taller, habitatge, …
Som.nit
Projecte d'acció directa d'informació, prevenció i reducció de riscs associats al consum de drogues. Els espais de consum són les zones on, mitjançant estands informatius, joves informats i altres activitats, ens movem i desenvolupem les nostres accions.
Targeta Jove Felanitx
Joventut posa en marxa la Targeta Jove, amb la qual tendràs accès a les instal·lacions i activitats de S'Espai Jove i al mateix temps descomptes en establiments del municipi. El CIJ és l'encarregat d'actualitzar la informació del blog.
Tarragona Jove
Carnet Tarragona Jove. Oficina Jove del Tarragonès. Espai Jove Kesse. Espai Jove la Palmera. Altres equipaments juvenils. Agenda, equipaments juvenils de la ciutat de Tarragona, informació i orientació, treball, apartat de participació, i dades contacte.
Tauler d'Anuncis de l'Oficina Jove Garraf
Tauler espai virtual que t'ofereix l'Oficina Jove del Garraf. Els joves i les joves que viviu a la comarca del Garraf teniu a la vostra disposició, un servei especialitzat en informació i assessorament de tot allò que pugui ser del vostre interès.
Tiva-Tiva!!
L’entitat Tiva,Tiva!! neix l’octubre de 2003. L’entitat està formada per un grup de joves arbuciencs aficionats al món del motor i que a través de diferents activitats pretenen acostar una mica més aquesta afició al poble d’Arbúcies.
Vicjove
El PuntJove és el Servei d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Vic. Cursos subvencionats. el racó del mes! Guia de formació i el directori dels llocs. Rep anualment més de 13.000 usuaris. Obert de dilluns a divendres, de 16 a 20h.
Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil
Xarxa d’equipaments i serveis, integrada per les Oficines Joves i els Punts d’Informació Juvenil amb serveis per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida com a jove. Tenen com a objectiu fonamental millorar l'ocupació juvenil.
Zona Jove de la Llera del Ter
Horaris locals joves: Bordils: dimarts i divendres, Cervià de Ter: dilluns i dijous, Flaçà: dimecres i dijous, Medinyà: dimecres, i a Sant Jordi Desvalls: dimarts i divendres, Tots ells es fan de 16 a 19 hores. Informació juvenil i borsa de treball.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT