INFORMATICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ADP Informàtica
Acadèmia d'Ensenyament Professional (ADP). Dos centres, un a Lleida i un altre a Vilanova i la Geltrú. Centre de formació informàtica, serveis integrals a empreses i particulars, material informàtic, disseny web, etc. Amplitut de serveis i prestacions.
AEIC - Associació d'Ensenyants d'Informàtica de Catalunya
Entitat que vol afavorir l'ensenyament, la recerca i la difusió de la Informàtica i millorar-ne les condicions en la informàtica. Fòrum d'Informàtica, fòrum Linux de centres, programari lliure, eines a l'aula, pàgines d'ensenyants i butlletins.
AMule - Softcatalà
L'aMule és un programa de compartició de fitxers d'igual a igual (P2P) basat en el popular eMule. Multiplataforma (Windows, Linux, Mac, BSD, Solaris), fa servir les xarxes eDonkey200, Kad i Kademlia, a més d'oferir més d’altres característiques.
Applebloc
Applebloc, segueix de ben aprop tota l'actualitat d'Apple, els nous productes, rumors, notícies, les keynotes i tot allò que gira al voltant d'aquesta gran empresa. Tenim les últimes informacions i imatges de la marca de la poma.
Aprendre a escriure amb l'ordinador
Recurs per aprendre a escriure amb el teclat de l'ordinador. Pensat perquè l'alumne aprengui de forma autònoma. En català i també en versió castellana. Aquest és un material que d'una forma molt senzilla t'anirà ensenyant pas a pas com s'escriu.
arquera.com - Serveis Informàtics
Disseny de pàgines web, Formació, Serveis per a Escoles, hosting, logos, banners, readreçaments, reparació i manteniment d'ordinadors i xarxes, disseny i manteniment de pàgines web. Pel servei a domicili donem assistència gratuïta a la zona de Mataró.
Backup Drive - Copies de Seguretat al nuvol
En qualsevol moment, des de qualsevol lloc, emmagatzemi d'una manera segura qualsevol arxiu en un entorn online il·limitat. Els seus arxius estaran protegits i compleixen amb la normativa vigent de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades) sempre.
Bases de dades relacionals
Pàgina amb una introducció als conceptes bàsics de les bases de dades relacionals; integritat d'entitat i integritat de domini, criteris i procediments de normalització de les taules i els diversos tipus de relacions entre taules.
Binary Training
Lloc web de Binary Training, escola d’informàtica ubicada a Manresa, la capital del Bages. Informació corporativa, oferta de cursos i de màsters, màsters intensius, formació a distància, cursos infantils i cursos per als més grans. Servei de tutories.
Bingo Intelligence
Bingo, una innovadora eina de Business Intelligence que permet crear informes dinàmics o impactants quadres de comandament de manera fàcil i ràpida. Tan fàcil d’utilitzar que qualsevol pot crear o consultar un informe. No és necessari ser expert.
BinSoft - Informàtica per empreses i particulars
Programació a mida. Programes i Software a mida per a la seva empresa a Manresa. El Grup Binsoft Informàtica, va ser fundat l’any 1992 amb personal de gran experiència dins el món de la informàtica. Ensamblatge i distribució de PC’s i perifèrics.
Bloc d'Apple en Català
Bloc de novetats i informació d'Apple en català. El català ja arrela a Apple. Un munt d’actualitzacions de software i les d’iOS incorporen el català a les traduccions i fins i tot el nou iTunes 10.6! han catalanitzat l’Apple TV, i el nou 10.7.3 de Lion.
boinc.cat
Portal català de computació distribuïda i càlcul. Enllaços als diversos grups catalans de BOINC, participació, informació genèrica des de la nanotecnologia a la cosmologia passant per la biomedicina, predicció del clima, etc.
Canon Business Center
Web de Canon Business Center Vallès. Sistemes d'Oficina del Vallès, S.A., es va crear a l'any 1978 com a distribuïdor oficial de Canon i, amb el pas del temps, s'ha consolidat com un dels Canon Business Center més importants de la companyia a Espanya.
Carles Hernàndez
Blog d'informàtica centrat en linux i l’open source. Un recull de les meves experiències i dels meus coneixements com a professional de la informàtica. Quines son les meves actituds i cap a on les focalitzo. Resoldre un problema tècnic? Contacta amb mi.
CATacrack
Afegim un toc catalanista als programes d'ús habitual, ja sigui traduint-los, o en l'aspecte gràfic. Programes amb senyera de Catalunya. Això comporta modificar programes ja existents per tal de fer-los més amens als catalans.
Càtedra de Programari Lliure (UPC)
Ens de la UPC dedicat a fomentar el coneixement i l'ús del programari lliure. Es tracta d'un col·lectiu de persones amb interessos de diversa natura relacionats amb el programari lliure i organitzats al voltant de diversos projectes.
Cicle
Empresa barcelonina dedicada al desenvolupament i consultoria Informàtica, formada per professionals amb àmplia experiència en el disseny, creació i implementació de sistemes informàtics, procedents de importants consultores del sector informàtic.
Com Funciona el Teclat de l’Ordinador
Exercicis, de dificultat creixent, pel teclat i practicar l'escriptura amb l'ordinador: com posar la segona o tercera opció d'una tecla, Com separar les paraules, escriure en majúscules, posar accents o dièresis, àrees del reclat, exercicis, jocs ...
Conversió de documents Word a PDF
Com convertir els documents Word (o de qualsevol altre programa) al format Adobe Acrobat (PDF). Instal·lar un driver d'impressora PostScript, instal·lar el GhostScript, i instal·lar el GSWiew. Procés per a la creació d'un document PDF.
copia.cat
La informació important del seu negoci s’emmagatzema en un ordinador: documents, fotografies, correus electrònics, bases de dades, etc. Amb les còpies de seguretat o backup remot estarà segur que aquests documents sempre estaran disponibles.
Crear mapes conceptuals
Crear mapes conceptuals és un fitxer de vídeo que reprodueix la mecànica informàtica de la creació de mapes conceptuals per ordinador. Gràfiques de conceptes.
Cullera.info
El portal de la Ribera Baixa de tot informàtica. Disseny web, e-comerç, hosting, allotjament, guia, descàrregues, buscadors, enllaços, notícies, guia de la comarca de la Ribera.
Curs d'HTML
Introducció a l'HTML. Descripció de les etiquetes fonamentals i descripció bàsica dels fulls d'estil. Objectes inserits: imatge, so, applets, Flash... Presentació del JavaScript. Annexos dedicats al color i a l'XHTML. Capítols acompanyats d'exemples.
Curs elemental de JavaScript
Introducció elemental al JavaScript. Descriu, d'una manera progressiva, els aspectes fonamentals de la sintaxi del llenguatge (no es pressuposa cap coneixement previ de programació). Nombrosos exemples que il·lustren cada un dels punts.
DG informàtica i serveis
Unitat encarregada d’aplicar les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicacio) per tal que la Universitat assoleixi els seus objectius i funcions, gestionant les infraestructures TIC bàsiques (explotació de sistemes informàtics i ofimàtic.
DHA Network
El teu magatzem de productes tecnologics. A la botiga hi ha més de 23000 productes al millor preu. Actualitzacions continues d'estoc en temps real. Navedadors GPS, PDAs, portàtils, memòries RAM, impressores, …
dixibit.com - Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques a Mida
La nostra especialitat és el Desenvolupament d'Aplicacions, ja sigui per Internet, Intranets, o ordinadors personals. Treballem en el sector del Software de Gestió desde 1990. Disposem d'un servei de hosting per allotjar els portals dels nostres clients.
Documentció i Suport de l’Antivirus - xtec.net
Documentació i suport sobre els virus i dels antivirus de Panda Software. Alguns virus provoquen canvis importants en el sistema operatiu. Amb la utilitat de reparació Panda QuickRemover s'eliminen els rastres i desperfectes.
Duma Interactiva
A Duma Interactiva som un equip de professionals de la informàtica i la comunicació amb un llarg recorregut en temes d'Internet, tant en anàlisi com en desenvolupament de projectes. La nostra oficina principal està ubicada al centre de Mataró (Barcelona).
Econceptes
Enginyeria del software i serveis per a webs Joomla. Oferim un servei de disseny i desenvolupament d'aplicacions de gestió basat en plataformes web de codi obert molt conegudes com ara Joomla, Code Igniter o Laravel. Introducció de continguts, …
eines.cat
Benvingut a Eines! Tot de coses pel vostre ordinador. Documentació, eines jocs, eines, general, GNU/Linux, Internet, maquinari, mataneurones, programari, ... Pots agafar idees i informació d'Eines, sempre i quant en citis la font.
El diari d'un Rodriguez
Blog destinat per a gent d'àmbit informàtic, amb noticies, experències, rumors... creat per Marc Rodriguez, un estudiant d'Informàtica
EmuleStation
Pàgina web sobre eMule en català, un dels més grans i més segurs clients de compartició "usuari a usuari" (peer-to-peer) del món. Manuals d'introducció i d'experts, descàrregues del programa. L'eMule és un nou programa de compartició de fitxers.
Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes - UOC
Estudis tenen com a objectiu formar professionals en el camp de l’enginyeria informàtica i preparar-los per a adquirir competències en configuració, instal·lació i gestió dels sistemes operatius, les xarxes de computadors i la seguretat.
Eric el Víking
Pàgina d'Eric el Víking, un nòrdic a Andorra. Webcams d'Andorra, i de la resta del món, fotos i dades del Principat, associacions del Principat, excursions, turisme a les pàrroquies i enllaços de col·laboracions i informàtica.
Eset Nod32 Antivirus - El Més Lleuger i Segur del Mercat
La nostra fita és que els usuaris de PC, MAC, tauletes o smartphone, gaudeixin d'una agradable experiència gràcies als productes Eset Nod32 Antivirus. És el nostre producte estrella, és un antivíric bàsic però lleuger i potent, és imprescindible!
Evolució Històrica dels Ordinadors
Evolució Històrica dels Ordinadors, de l'àbac al microprocessador. Pàgina creada per Silent amb l'història de la informàtica, Internet, els canvis físics i socials dels ordinadors, i d'algunes de les principals companyies de software.
Fedora
El projecte Fedora es basa en fòrums públics, processos oberts, innovació, meritocràcia i transparència per obtenir el millor sistema operatiu i plataforma que el programari lliure i de codi obert pugui proporcionar. Desenvolupament en fòrum públic.
Furoner.cat
Web sobre seguretat informàtica i d’informació en català. Furoner-a (m i f): Dit d'aquella persona apassionada per la informàtica, que té un viu interès per a explorar-ne les característiques i per a posar a prova les seves habilitats en aquest àmbit.
G&M Computers
Empresa de l'any 2006 amb la finalitat d'oferir serveis informàtics per a particulars i empreses. enta de productes informàtics i consumibles. Venta de ordinadors portàtils, sobretaula, workstations i servidors. i equips a mida. Assessorament "0-Day"-
Gent Gran Informàtica i Comunicació
El programa Informàtica i comunicació a l'abast representa una porta oberta a la comunicació, d'una banda amb el món, mitjançant l'espai virtual, i per un altre, amb l'entorn més pròxim. Els cursos i els tallers s'adapten a tots els nivells de formació.
Gpcom Comunicació
Disseny i comunicació Gpcom. Pàgina web d'aquesta empresa dedicada al disseny i serveis integrals en disseny gràfic i Internet- Informació de l'empresa i dades del serveis que ofereixen. Des de la ciutat de Barcelona i Girona.
Grup Imatica
\r\nSom una empresa especialista en TIC nascuda el 2001 al cor de Girona. Abastem des de particulars a grans empreses, sempre oferint la millor qualitat i dedicació. Comptem amb grans professionals i un ampli portfoli. Distribuïdors de SAGE.\r\n.
iAutism - Aplicacions per a persones amb autisme i Síndrome de Down
Basades en iPhone i iPod touch. Els mòbils i tàctils tipus iPhone i els dispositius iPod touch o iPad -i els Android- milloren aprenentatge, comunicació i oci de persones amb TEA, necessitats especials. Milers d’aplicacions educatives i d’oci.
idCAT
Identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Permet operar amb administracions i assegura la integritat de les dades que envieu i la seva confidencialitat, ja que està emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya.
iMàtica
Noticies d'actualitat d’informàtica i noves tecnologies. Podeu rebreu, cada cap de setmana, les notícies a la vostra bústia de correu electrònic. Software, antivirus, seguretat, tutorials, noticies de l'actualitat del sector, etc.
Informatica.cat
Bloc d’informàtica de la xarxa de blocs Weblogs.cat. Utilitats per usuaris d’ordinador, sense coneixements avançats: Recomanacions d’antivirus gratuïts, seguretat, tutorials, articles i novetats tecnològiques: Gadgets, mòbils, maquinari i perifèrics.
Informaticacat
Informaticacat és un blog generat d’ànàlisi i articles sobre tecnologia, gadgets, mòbils, modding, hardware i perifèrics d'última generació, RSS, etc. Categories del blog i filtrats. De tot ...
Instal·lar els verificadors ortogràfics de català i castellà a l'OpenOffice 2
Document provisional que explica com instal·lar els verificadors ortogràfics de català i castellà a l'OpenOffice.org 2.0. També podeu descarregar els diccionaris des d'aquesta pàgina i indicar a l'assistent que els voleu instal·lar des d'un fitxer.
Institut Universitari d'Investigació Informàtica
Objectius de l'Institut d'Investigació Informàtica de la Universitat d'Alacant: El foment de la investigació d'excel·lència en el camp de la informàtica, la formació investigadora d'alt nivell i el foment del desenvolupament tecnològic. I+D+I empreses.
Internet Segura
Centre Internet Segura, depenent del Safer Internet Programme de la Comissió Europea. T’ajuden a resoldre dels possibles conflictes o problemes que sorgeixen mentre uses Internet, ja sigui des del teu ordinador com des d'un mòbil smartphone o tauleta.
internetsegura.udl.cat
La finalitat d'aquesta web és posar a disposició de tots, amb la vostra col·laboració, recursos (eines, manuals, videos, etc.) d'orientació i guia per ajuda per configurar un accés a internet segur i fiable per a vosaltres i els vostres. Dades i novetats.
IO grup
Factura electrònica i digitali certificada. A disposició la nova solució de digitalització certificada que permet destruir les factures en paper tras la seva digitalització (Complint amb la nova llei del Ministeri de Economia i Hisenda d'Octubre de 2007).
IPv6 per a tothom - Guia d'ús i aplicació per a diversos entorns
Llibre digital de distribució gratuïta, que s’ha posat a disposició de tothom, Es un llibre divulgatiu que explica de manera senzilla però precisa, què és i com configurar IPv6, el nou protocol sobre el qual funcionen les adreces d'Internet.
Jordi Soler Fotografia
Fotografia en els àmbits de la indústria alimentària, de la fotografia industrial, en el disseny d'imatges i la composició de bodegons per a catàlegs i publicitat. Des de l'any 1983 a Jordi Soler Fotografia treballem per a particulars i empreses.
La Mansíon du Cabeson
Bricolage Informàtic. Bricolage del Hardware i del software. Trucs relatius al hardware o maquinari. Ací teniu una selecció de invents i trucs per a aplicar al vostre hardware i software. Envieu els vostres comentaris i sugerències.
La Nevera
Espai on conservar i mantenir fresca la informació sobre els programes informàtics treballats a classe gràcies a videotutorials classificats per temes. Si has faltat algun dia a classe, vols repassar des de casa teva, obre la nevera !
La Pomera
Collita d'apunts, enllaços i retalls de Carles Bellver Torlà, generalment relacionats amb temes d’informàtica i altres temes variats. Els seus llibres, imprescindibles, l’home del calendari, arxiu, notícies i altres preguntes a l’autor.
La pometa d’en Gkar
La secció de Favorits, de la web personal "La Poma de Joan" s’ha renovat amb un munt de links interessants. Links cap a l’administració pública, Apple, iphone, Macbook, enciclopèdies, recursos per mileuristes, viatges, video, etc.
Labdoo
Projecte global. L'objectiu de Labdoo és recuperar portàtils en desús per a que els nens sense recursos puguin fer-los servir de nou. Sigues part de Labdoo i du a terme la teva missió. El repte global que volem solucionar... Com l'estem solucionant...
l'auladevidre
Pàgina de l'auladevidre. És una centre de formació audiovisual cursos edició de vídeo, tallers escoles, cursos de càmera fotogràfia i vídeo digital. També productora i edició de vídeo. Estem a l'edifici del Seminari de Vic.
Les Seduccions de la Tecnologia Informàtica
Diverses informacions històriques i actuals sobre l'informàtica, les noves tecnologies, influències d'Internet, la societat digital, l'història d'Internet, personatges relacionat, i dades diverses de noves tecnologies. Autors del web.
M@tic - Enginyeria Informàtica
Per dissenyar i posar en marxa un projecte TIC , cal saber escoltar, entendre les necessitats del client, assessorar sobre els millors productes i saber implantar-ho d’una manera eficaç i professional. A M@tic ens avala un ampli ventall de projectes.
Mac’at Poble català
Aplicació per a traduir aplicacions del Mac OS X al català de forma col·laborativa entre tots els que hi participen. Les traduccions que hom fa, les pot aprofitar tothom, a banda que facilita la traducció de versions posteriors.
Maesbyte Informàtica & Màrketing
Empresa de serveis, que té l’objectiu de cobrir necessitats del client en marketing, informàtica i noves tecnologies, oferint solucions, mitjançant un treball integral, per millorar processos de gestió i negoci, utilitzant les tecnologies de la informació
Microsoft
Versió catalana de la multinacional de la informàtica. Microsoft treballa a Catalunya per crear llocs de treball indirectes en les TIC. Vol posar en català el teu ordinador. Descàrregues de programes gratuïts. Àmbits de treball de Microsoft a Catalunya.
Museu d'Informàtica
Museu d’Informàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València. Recorregut a través de les últimes dècades de la història de la Informàtica. El museu s’inaugurà l’11 de desembre de 2001,
Navegaencatala.cat
Disposar dels menús del navegador en català no implica necessàriament que el navegador estiga configurat en aquesta llengua! Independentment de la llengua en què vegis els menús del teu navegador, és important la llengua preferida…
No Tot és Mac
Un blog amb un poc de tot i un xic de Mac. Tot-Mac és un blog amb coses del Macintosh i molt més, creat des de Manresa. Tot sobre aquest sistema operatiu. També ofereix un portal versió per a mòbils de Tot-Mac.
NTRsupport
NTRsupport li permet oferir als seus clientes, clients potencials i empleats assistència tècnica sota demanda, de forma immediata i amb uns alts nivells de seguretat sense haver de realitzar nombroses trucades de telèfon.
Ofimàtica en català
En aquesta web es pretèn bàsicament d'informar els navegants que escriuen en català de les eines que tenen al seu abast, molts cops sense saber-ho, per millorar la qualitat de la seva expressió escrita, i en alguns casos, fins i tot, d'aprendre'n.
Parabooks for Windows
Aquesta és la única pàgina oficial de Parabooks for Windows a Internet. Aquí trobareu tota la informació sobre què és Parabooks, com adquirir-lo i altres. Parabooks és un programa per a sistemes Windows 95/98/ME/NT de gestió de llibreries.
Pau Capó
Blog de Pau Capó dedicat a la informàtica des de Ciutadella de Menorca, Illes Balears. Presenta el treballs web realitzats, els seus projectes, l’apartat de projectes en Wordpress, coses d’informàtica, amics, i algunes notes mentals.
PC Hardware en català (el maquinari)
Muntatge d'un PC, instal·lació de Windows, la placa base, el microprocessador, la memòria, el disc dur, els ZIP, magnetoòptics, la disquetera, targeta de vídeo, targeta de so, la "torre", CD i DVD, el monitor, impressora, el teclat, el ratolí i l'escàner.
Pcatalà
Pcatalà web dedicat a la informàtica en llengua catalana. Hi trobareu el procediment per a fer el Jailbreak, Apple, mòbils, tablets, Internet, i resolució de problemes. A les xarxes socials, xat, PCatalà al teu mòbil, millors aplicacions de l’AppStore,
Pensa Diferent
iPhone, Apple, iPod, Add-ons, alumini, aplicacions, apple tv, aroundme, blackberry, blackberry, storm, catala, cinema, display, deviantart, disseny, firefox, funda, gadget, geolocalitzacio, google, phone, gps, Internet, jocs, keynote, mac, macbook, …
Playmedia
Playmedia és una empresa multidisciplinar amb seu a Manresa. Està dedicada al món del disseny, la imatge i de la comunicació. Es especialista en comunicar emocions a través de la implicació, i utilitzant la sorpresa.
Protectat Protecció de Dades
Protecció de dades de caràcter personal i privadesa segons la LOPD i la LSSI. Assessorem a les empreses per al compliment de la normativa de Protecció de Dades. La LOPD és una llei d’obligat compliment per a les empreses amb dades personal.
Re7 Informàtica
Consultoria informàtica, disseny web i desenvolupament d'aplicacions a mida per a petites i mitjanes empreses. Totes les solucions informàtiques, servei d'impremta, manteniment i gestió d’aplicacions web, promoció als buscadors, aplicacions a mida…
Recovery Labs - Recuperació de Dades
Pàgina de Recovery Labs, empresa especializada en la recuperació de dades del disc dur de l'ordinador. Diagnòstic gratis en un temps inferior a 6 hores. Recuperació de arxius online. Informació general del procés.
Recull de Termes de Softcatalà
Recull de termes informàtics en anglès, amb la seva corresponent traducció al català. S'han normalitzat nombrosos termes relacionats amb la informàtica i la societat de la informació, amb el suport del Centre de Terminologia TERMCAT.
S4A
S4A és una modificació d'Scratch que permet programar la plataforma de hardware lliure. Arduino d'una manera senzilla. Proporciona blocs nous per tractar amb sensors i actuadors connectats a una placa Arduino. Panell de sensors similar al de la PicoBoard.
semànticpodcast
El podcast Semàntic, el nou podcast en català d'informàtica i noves tecnologies fet per enginyers informàtics. Està orientat a un públic intern al món de la informàtica, ja sigui per professió o per afició. És un podcast setmanal que s'emet els dilluns.
Sielarts SL, Informàtica i Noves Tecnologies
Empresa especialitzada en informàtica i noves tecnologies. Oferim els nostres serveis a empreses i particulars, a tots els nivells: atenció al client, assessorament, servei post-venta, servei tècnic, etc. Disposem d'una àmplia gamma de productes i serveis
SIM Informàtica
Empresa creada l' any 1995, amb seu a Vic. Està especialitzada en el món electrònic industrial oferin als seus clients serveis de reparació electrònica industrial, automatització de processos i disseny de circuits amb CAD.
Smalltalk - Viquipèdia
Llenguatge de programació orientat a objectes, dinàmic, tipat i reflexiu. Creat amb l'objectiu de ser el llenguatge que sustentaria el "nou món" de la informàtica exemplificat per la "simbiosi home-maquina". Fou dissenyat en part amb propòsits educatius.
Sostech
La proliferació d’aparells elèctrics i electrònics a oficines o en l’àmbit domèstic dona com a resultat l’augment de la generació de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), i concretament augmenta el volum de residus d’aparells informàtics.
Spamusfri
Fòrum de conversa sobre Spamusfri, intercanvi d’opinions sobre l’spam (correu brossa) a Internet. Informació del fòrum. Si us plau introdueix el teu nom d'usuari i contrasenya per iniciar la sessió.
Suport i Assistència Informàtica SAI
Portal bilingüe i mesclat del servei de Suport i Assistència Informàtica per a centres educatius dependents de la Generalitat Valenciana, es centralitzen els serveis de suport i assistència informàtica que ofereix la Conselleria d'Educació.
The Macrats
Espai de The Macrats, theMACrats ”demacrats“. Blog amb tot d’informació d’Apple, Apps Blog, català, complements, Cydia Apps, Dev-Team Foteses, Genius, Google, GUAC & Beers ...
TICcionari
Diccionari del termes informàtics. Part del projecte educatiu auladetecnologia.com, és una eïna de suport per a la normalització del vocabulari en català que les TIC incorporen a l'escola i facilita la seva integració a árees del currículum.
Tutorial Prezi
Aprèn a fer presentacions en 15 m. La versió Pro, costa 159 dòlars anualment, té a més fins a 2 GB de capacitat i permet treballar offline. Fer-la servir és molt fàcil, i diversos usuaris ja han traduït la presentació amb les instruccions al català.
Ubuntu Forums - Catalan Team
Fòrums d’Ubuntu, el sistema operatiu GNU/Linux basat en Debian, per a ordinadors. Tot el que pogue necesitar saber de l’Ubuntu. Converses, temes, informació i normativa del fòrum.
Ubuntu.cat
L'Ubuntu és un sistema operatiu GNU/Linux basat en Debian, per a ordinadors portàtils, d'escriptori i servidors. Conté totes les aplicacions que podeu necessitar i és de franc. Grup de traducció al català. Fòrums. Llista i Canal IRC: #ubuntu-cat.
Veritis Quo's Blog
Veritis Quo's blog és un interesant blog recull de notícies sobre Linux, informàtica en general i algunes anotacions. Clustrmaps, categories, arxius, dnscoop, blogroll, blogupp, ... Des de Manresa (Bages).
Versió3
Fotos de la nostra botiga a Manlleu, cyber, programació, fòrum, vídeojocs
Via 21 Solucions en TIC
Via 21 Solucions en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Empresa vallesana que ofereix solucions tecnològiques d’informació i comunicació. Serveis en maquinari (hardware), programari (software), Internet, formació i lloguer d’equips.
Vocabulari informàtic bàsic (anglès - català)
Recopilació del vocabulari informàtic que sovint ens apareix en anglès quan treballem amb l'ordinador o naveguem per Internet. Hi trobareu una breu explicació de cada paraula, la seva traducció al català i algunes captures de pantalla.
Voluntad Digital
Voluntad Digital dóna resposta a les necessitats dels usuaris d’internet. Resol els problemes que la navegació ha pogut generar en els internautes (pèrdua de dades, lesions a la reputació) i els ajuda a planificar i controlar la seva vida online.
Xarxa Segura IB
Internet segura pels nins i nines de ses Illes Balears. El concepte de seguretat a Internet va lligat a la capacitació personal per a basar l'ús de la Xarxa en aspectes positius. Caapacitació que permet a l'usuari destriar allò que li resulta interessant.
Zarpateka
Pàgina personal amb diferents temes d’interès: NET ajax, animacions, colors, css, html, javascript, linux, mootools, open, source, PHP, seguretat i tallers teatre. Inclou el portafoli de treballs web realitzats.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT