INFORMATICAGRUPS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial
Associació Catalana per a la Intel·ligència Artificial. Entitat dedicada al estudi de la Intel·ligència artificial. Explicació i projectes de l'entitat. Congrés Internacional de l'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial.
Associació d'Amics de la Informàtica de Flix
Espai obert a les persones interesades en els ordinadors, la Informàtica o les noves tecnologies en general. Si t'agrada jugar amb l'ordinador, xatejar o navegar, programar, fer pàgines web, Linux o simplement vols iniciar-te en aquest món.
Associació d'Ensenyants d'Informàtica de Catalunya
Web de l'AEIC. Objectius i història de l'Associació, que compta amb més de 200 associats. Vol afavorir l'ensenyament, recerca i difusió de la Informàtica a Catalunya i millorar la pedagogia del seu ensenyament.
Associació Informàtica Bocairent
Associació Informàtica Bocairent. Actualitat del poble, seccions, ressenyes, programari, fòrums Bocairent.net, cercar, descàrregues, enquestes, fotografies, contacte, seccions especials, enllaços web i la versió reduïda per PDA's, mòbils.
Ateneu Privacy Consulting
És una societat cooperativa dedicada a facilitar la relació entre persones, projectes i tecnologies. Adreça els seus serveis a qualsevol persona o col·lectiu, interessat en l'ús de noves tecnologies de gestió, presentació, creació i comunicació.
Boinc.cat - Berkeley Open Insfrastructure Network Computing
Projecte que permet que el teu ordinador ajudi a projectes d'investigació (World Community Grid, Rosetta, ...) en malalties, astronomia, matemàtiques i predicció del clima. L'equip Catalunya participa a 37 projectes (BoincStats). Vista del projecte.
CatEI Associació Catalana d’Empreses d’Informàtica
Objectius: Aglutinar els esforços de les E.A., junt amb els de totes les institucions afins per promocionar el coneixement i l’ús del TI a Catalunya i en general. Representar i ser portaveu de les E.A. en tot allò que faci referència al punt anterior.
CatPL Associació d’Empreses per al Programari Lliure
Patronal catalana d’empreses de programari lliure. La missió: Fer difusió de les possibilitats que les tecnologies basades en programari lliure ofereixen, donar a conèixer empreses catalanes les seves capacitats per donar serveis de qualitat.
CCCPHP - Consell PHP dels Països Catalans
Bloc oficial del CCCPHP, el Consell PHP dels Països Catalans. Fòrum, informació general del PHP, TestFest, tics.cat, temes, i xarxa PHP. PHP és un llenguatge de programació interpretat utilitzat per a generar pàgines web dinàmiques.
Centre d’Estudis sobre el Cable
Associació d’Estudis sobre el Cable, Premi Rècord Català com a pioner en el sector. És un centre internacional d'estudi, recerca, informació i difusió de les telecomunicacions per cable, la banda ampla i els seus serveis. És a Terrassa.
CESCA - Centre de Supercomputació de Catalunya
L'objectiu fonamental del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) és gestionar un gran complex de sistemes de càlcul i de comunicacions per donar servei a la universitat i a la recerca.
Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya
El COEINF és una institució pública catalana i independent, creada per Llei 3/2001 del Parlament de Catalunya. Aglutina els i les Enginyers/es en Informàtica, els representa, organitza, protegeix i millora, vetllant per l’adequat exercici de la professió.
Col·legi Oficial d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya
El COETIC, institució pública catalana i independent, creada per Llei 2/2001, 9 d'abril, del Parlament de Catalunya. Aglutina enginyers/es de grau mitjà en Informàtica, els representa, organitza, protegeix i millora, vetlla per l’exercici de la professió.
Consell de CIOs de Catalunya
És la veu de les empreses i organitzacions usuàries finals de tecnologies de la informació i la comunicació representant els seus interessos en el sector TIC. Representar als finals usuaris en el sector TIC, posar en valor el rol de CIO a l’organització.
Consorci d’Informàtica Local de Mallorca
A través del portal, es facilita als usuaris l'accés i la utilització de diversos serveis i continguts posats a disposició dels ciutadans. Dades generals, òrgans de govern, departaments, descàrregues i notícies. Palma de Mallorca.
Departament d'Arquitectura Computadors DAC - UPC
Informacions, recerca i temes relacionas. El DAC, recerca, docència/doctorat, seminaris, conferències, workshops, cursos, reportatges de recerca del DAC i CEPBA. La versins en català i castellà no són operatives.
Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant.
Investigació, reconeixement de formes i intel·ligència artificial, programació lògica i sistemes d'informació. Docencia, asignatures, programes de doctorat, tutories, servicis informàtics, investigació i publicacions, ...
Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial
El departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial (ESAII) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) es va crear l'any 1986 dins de la reorganització general de la UPC.
Fàcil.cat
FÀCIL (sigles de Front Actiu Català per a la Informàtica Lliure) és una associació nascuda l'any 2005 i formada per un grup de persones de Montcada i Reixac amb moltes ganes de fomentar el programari lliure i en català al nostre municipi.
Facultat d'Informàtica de Barcelona
Informació general i acadèmica sobre els estudis d'enginyeria. Laboratori de càlcul, biblioteca, serveis, programes d'intercanvi, borsa de treball, programes de cooperació, associacions, òrgans de govern.
FIB Alumni
FIB Alumni és l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona. FIB Alumni de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, situat al Campus Nord UPC. La Comunitat FIBer és el punt de reunió de tots els socis de FIB Alumni.
GLiCom: Grup de Lingüística Computacional UPF
Formació en el camp del processament del llenguatge natural, de la lingüística computacional i de la traducció automàtica. Estudi dels processos computacionals aplicats al llenguatge, producció de programes informàtics pel tractament computacional.
GUA Català
Grup d’Usuaris d’Apple en Català (GUA Català). És una associació, que pretén ajuntar tots els usuaris de productes de la marca Apple de parla catalana. Actualment ja comptem amb més de 150 socis i el nombre va en augment.
HackerSpace Base42
Associació que ens dediquem a trastejar amb electrònica, robòtica, impressores 3D, drones i qualsevol objecte tecnològic que ens torni la il·lusió dels infants. Dona continuitat a aquestes activitats. 3 tipus de soci amb 3 nivells de compromís diferent.
Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Lleida ciutat, TIC Ciutat del Coneixement, experiència, objectius a assolir, destinataris i abast, Sector TIC a Lleida, la Universitat, Escola Politècnica Superior, cronologia ciutat TIC, estadístiques TIC, perfil contractant, notícies, presentacions, ...
Informàtica i Dinamització Lingüística a la Universitat de València
Comunicació de Rafa Ramos a la Trobada de Serveis Lingüístics, sobre recursos informàtics aplicats als serveis lingüístics. Noves tecnologies, dinamització, programes en català per al PDI i el PAS, difusió dels serveis d’Internet en català.
Informatics.cat
Benvingut/des, a Informatics.cat, nou portal d’informàtica en català. Teniu a la vostre disposició un fòrum per a donar suggeriments i debat de la web. Programari lliure, Apple, CMS, PodCast, programació, seguretat, tecnologia, videojocs, …
Institut d'Organització i Control de Sistemes Industrials
Amb informació dels concursos de robots que s'organitzen. Visita la pàgina dels Robots lluitadors de Sumo, i dels Robots Netejadors. Propera edició dels concursos de netejadors de superfícies i de robots rastrejadors.
Joomla User Group Països Catalans
El JUG Països Catalans és el grup d'usuaris de parla catalana reconegut per joomla.org. Aporta a la comunitat la traducció acreditada del Joomla al català. Joomla és un sistema de gestió de continguts lliure i codi obert per a publicar continguts.
La Poma de Ponent
La Poma de Ponent és un WebBlog sobre fotografia i Mac desde les Terres de Ponent. ScreenCast, imatges personals i fotògraf de la setmana …
MailSala.com
MailSala.com. Web d'utilitats informàtiques per usuaris i especialistes. El servei està creat per Sala Assessor Informàtic S.L., assessors informàtics de Mataró i Maresme. Et proposem jugar al joc de moda. El sudoku!
No Tot és Mac
Un blog amb un poc de tot i un xic de Mac. Tot-Mac és un blog amb coses del Macintosh i molt més, creat des de Manresa. Tot sobre aquest sistema operatiu. També ofereix un portal versió per a mòbils de Tot-Mac.
Planet Softcatalà
És una petita comunitat que recull els blocs personal dels diferents membres que col·laboren a l’Associació Softcatalà, i reflecteix les opinions personals. Aquesta col·lecció d'entrades reflecteix l'opinió personal dels autors.
Runroom
Web de Runroom Producción Multimedia, S.L. És una empresa de produccions multimèdia, que treballa des de la ciutat de Barcelona. Projectes destacats, newsletter, portades i informació corporativa.
Scratch Català
Scratch és un llenguatge de programació visual i divertit, creat per la gent del MIT i enfocat als nens, de 7 a 99 anys. Pot fer jocs, animacions, música, art, el limit està en la nostra imaginació. Mireu el vídeo amb un recull de les seves possibilitats.
Segell Català.cat
Plataforma digital que vol posar en contacte les empreses i iniciatives privades d’àmbit català. Crear xarxes, construir sinergies i propiciar contactes d’empreses, clients i proveïdors de casa nostra són alguns dels objectius que vol assolir.
Segon Usuari
Espai de SegonUsuari.com. Segon Usuari és una comunitat de fòrums d'informàtica i oci. Programari maquinari disseny webmestres. Temes generals: Cinema, televisió, música, Anime/Manga, jocs, i sexe. Veure liders del fòrum.
Serveis Informàtics UPC
Suport informàtic dins la UPC. El més proper als estudiants, professors i personal d'administració i serveis. Des dels centres de càlcul, àrees de servei o des dels serveis generals. Guia, àrees, serveis, xifres, novetats, centres de càlcul, ...
Xarxa Segura IB
Internet segura pels nins i nines de ses Illes Balears. El concepte de seguretat a Internet va lligat a la capacitació personal per a basar l'ús de la Xarxa en aspectes positius. Caapacitació que permet a l'usuari destriar allò que li resulta interessant.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT