INFORMATICAINTERNET


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
“tic@'t” Associació per la Difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l'Ensenyament i en l'Aprenentatge
Trobaràs tota la informació sobre els cursos ofertats, diplomes, procediment de treball, etc. Informàtica, ensenyament, aprenentatge, tecnologies, cursos no presencial de word, excel, access, powerpoint, coreldraw, photoshop, flash, ...
Acadèmia Gamma
Empresa fundada l'any 1982, a Banyoles, per a oferir serveis de formació i amb accions formatives eficaces i amb garanties d’èxit. Mecanografia, ofimàtica i certificats. Presentació, serveis, cursos, certificat MOS, situació i contacte.
Academia System Centres Formació Barcelona. A la teva mida.
A system centres de formació tindràs la millor formació a la teva mida. Informàtica, disseny web, gràfic, autocad, 3d Studio, secretariat, contabilitat, programació, etc. Y ademés el nostre cyber, conexió a internet al millor preu del mercat.
ADP Informàtica
Acadèmia d'Ensenyament Professional (ADP). Dos centres, un a Lleida i un altre a Vilanova i la Geltrú. Centre de formació informàtica, serveis integrals a empreses i particulars, material informàtic, disseny web, etc. Amplitut de serveis i prestacions.
Aedes - disseny web, escola d’informàtica
Tenim els cursos més sucosos: Photoshop, Illustrator,Indesign, Flash, 3d Studio Max, Autocad, Rhinoceros. XHML i CSS, PHP i MySQL, Webs 3, ActionScript, Wordpress, Joomla, Marquèting dig., Xarxes Socials i blog corporatiu, Wordpress, Joomla, …
Afi Informàtica
Web d’Afi Informàtica (Aula de Formació Informàtica). És una empresa de Vic, dedicada a la formació en informàtica i en noves tecnologies. Per desastres en l'ordinador: SAI Salicru One 700 VA i Salicru One 900 VA (interactius). Programa MecMec.
Aprendre a escriure amb l'ordinador
Recurs per aprendre a escriure amb el teclat de l'ordinador. Pensat perquè l'alumne aprengui de forma autònoma. En català i també en versió castellana. Aquest és un material que d'una forma molt senzilla t'anirà ensenyant pas a pas com s'escriu.
APTCV - Associació del Professorat de Tecnologia de la Comunitat Valenciana
L'APTCV es va crear en Alacant l'any 1995 com a resposta col·lectiva per a reflexionar i proposar alternatives de millora en la pràctica docent de l'Educació Tecnològica, tant en l'ESO o batxillerat. El moviment va actualitzar-se en València l'any 2007.
Arca Blava
Blog és una iniciativa dels alumnes de Dinamització Digital de l’Escola Taller TecnoEscola Mataró III. La iniciativa consisteix en la simulació d’una cooperativa de dinamització digital i, consequentment, en el disseny i dinamització del seu blog.
Àrea Formació - Acadèmia
Formació integral programes formatius a mida, presencial, distància i on-line. Formació bonificada segons la fundació, cursos presencials, per a superar la prova d'acreditació de competències digitals ACTIC ,en el nivell que hagis escollit, en poc temps.
Argus
Disseny bases de dades, anàlisis i desenvolupament de software a mida. Implementació i manteniment de servidors corporatius sobre Linux. Cursos de formació. Noves tecnologies al vostre abast, anàlisis i desenvolupament de software a mida.
Aula F7
Empresa creada, l'any 2004, per Robert Casajús Badia amb la finalitat de donar serveis de formació informàtica, comptable i fiscal. Formació a empreses que volen formar-se amb Robert Casajús. Equip de professors i tres aules mòbils amb portàtils.
Aula Lluch
Centre de Formació Ocupacional de la branca administrativa a Gavà. Estudis d'Ofimàtica, disseny assistit per ordinador, comptabilitat, idiomes, gestió laboral, tributació. subvencionats per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Autocad i Internet - cc-laia
Curs d'Autocad. Objectiu general del curs:Aprofundir en el coneixement del programa optimitzant la gestió de la base de dades gràfica. Llista perquè se t’avisi tan bon punt es torni a organitzar. Laboratori d’Aplicacions Informàtiques a l’Arquitectura
B2 Informàtica
B2 us ofereix de tot en informàtica: programació, components de PC amb llistat de preus, formació i cafè d'Internet. Escriviu un paràgraf breu i explicatiu sobre el curs. Aquest curs permet entrar als usuaris visitants.
Bongoh
Projecte telemàtic on les escoles participen en un joc de simulació. El joc consisteix en què cada grup-classe viu en una illa de l'arxipèlag Bongoh, i cada illa té forma de les lletres de la paraula Bongoh, és a dir, una té forma de B, l’altra de N, …
Caldes Serveis i Formació
Pàgina de Caldes Serveis i Formació. Empresa de Caldes de Malavella, a la comarca de La Selva, de serveis informàtics i formació. Cursos d’informàtica, classes de repàs i serveis a la petita i mitjana empresa. Solucions integrals.
Ceina
Empresa del sector de la formació en tecnologies de la informació des de 1988. L’activitat es centra en 3 pilars: Creació i difusió del mètode de Pantalla dual (DSL), formació empresarial en informàtica, habilitats i idiomes, i formació tècnica.
CENT - Centre d'Educació i Noves Tecnologies de la Universitat Jaume I de Castelló
Avaluar tecnologies emergents en l'àmbit educatiu. Proposar, prenent com a base els resultats de l'avaluació, implementacions tecnològiques que milloren la qualitat de l'educació. Donar suport al professorat.
Centre d'Estudis Beep Meca
Centre d'estudis a Vilanova i la Geltrú. Relació de cursos d'informàtica i mecanografia impartits, programació, disseny, gestió, administració d'empreses, idiomes, etc. Cercadors, Internet zone i contacte.
Centre d'Estudis Master Figueres
Empresa creada al 1988, situada en un lloc cèntric i ben comunicat de la ciutat de Figueres (Alt Empordà) que té com a principal línea de negoci oferir serveis de formació, especialment informàtica. Ofereix una solució de qualitat en la seva formació.
Centre d'Estudis Mumany
Pàgina de l'Escola d'Administratiu i Informàtica de Rubí (Vallès Occidental). Hi podran trobar informació sobre els nostres serveis de formació orientats a empreses i particulars. Cursos, treballs d'alumnes i llistat d'activitats i recursos.
Centre d'Estudis Nodus.Cat de Formació i Orientació Laboral
El Centre d'Estudis Nodus.Cat Formació de Salt, imparteix formació especialitzada en àrees de coneixement com Informàtica, ofimàtica, disseny gràfic, disseny i modelatge 3D, disseny i programació web, programació, marketing digital, gestió, …
Centre d'Integració Tecnològica i Multimèdia
Especialitzat en tecnologia multimèdia, forma part del departament d'Enginyeria La Salle de la Universitat Ramon Llull. Programa d'estudis d'enginyeria en multimèdia, pioner a Europa. Té diverses vessants.
Centre Professional d'Informàtica. S.L.
Centre docent amb capacitació per molts tipos de cursos d'Informàtica. Estem a Pere III 18, de Manresa al Bages. CPI, com a centre de formació, inicià la seva activitat l'any 1984, impartint cursos de programació informàtica. Formació a mida.
Cet Penedès
Pàgina del Cet Penedès. És un centre de formació, que també fa cursos d'estiu coordinats pel Servei Català de Col·locació. Instal·lacions i professorat, altres webs, sorteig. 1r Centre Microsoft de la comarca del Penedès.
Ciberspai Teknològica
Pàgina de Ciberspai Teknològica empresa manresana dedicada a les noves tecnologies. Venda de Pcs, serveis tècnic, manteniment, servidors, formació, gestió empresarial. Informació general de l’empresa, productes, serveis i contacte.
CIFO Santa Coloma
Els CIFO desenvolupen formació transversal relacionada amb les noves tecnologies com poden ser els coneixements i les habilitats vinculades a l'ús d'Internet i a l'ofimàtica. Accions formatives vinculats als programes dels certificats de professionalitat.
Cireraonline
Cireraonline és un projecte de dinamització digital de l’aula informàtica de l’Associació de veïns del barri de Cirera (Mataró), creat per la Tecnoescola. És un espai informàtic obert als veïns perque puguin acostar-se i aprendre.
Curs de mecanografia gratuït via web
Aprèn a teclejar correctament en poques hores. Aviat estaràs escribint amb els 10 dits a gran velocitat. Conté 27 lliçons guiades i interactives per progressar pas a pas via web.
Curs Monogràfic d’Animació per Ordinador
Curs per la realització de curtmetratges. Una introducció a l’animació per ordinador, basada en tècniques 3D, orientada a la realització de curtmetratges. L'animació 3D té nombroses sortides professionals. (en aquest cas Maya, d'Alias-Wavefront).
Cursos d"internet i ofimàtica a Arenys de Mar
Pla de formació gratuït ‘No et quedis al marge de les Noves Tecnologies’. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament d’Arenys de Mar, de dilluns a divendres.
De les TIC a les TAC
Portafoli digital de Jordi Vivancos Martí. Materials i reflexions sobre les TIC, l'aprenentatge col·laboratiu i la construcció col·lectiva del coneixement. Les tecnologies de la informació a l'escola, una ocasió per renovar l'ensenyament.
Difusor
Un objectiu principal és capacitar a la ciutadania per dotar-la d’eines de comunicació eficients. Tallers, dirigits a infants i joves o al públic en general, on abordem diverses tècniques d’expressió gràfica i competències de comunicació a Internet.
Educació i les TIC
EsferaTIC és un espai que pretén englobar espais web que dediquen el temps a millorar l’educació mitjançant l’ús de les noves tecnologies. Formar part d’aquesta comunitat permet participar, compartir i conèixer diferentes maneres de treballar.
Educació i les TIC 2.0
Educació i les TIC 2.0, espai creat amb la finalitat d'englobar i classificar blocs educatius. Es tracta, doncs, de donar a conèixer espais que ens poden ser útils a l'hora de realitzar la nostra tasca educativa o bé d'ampliar i refermar els coneixements.
Educació i les TIC.cat
El material exposat té l'objectiu d'oferir recursos, eines, estratègies d'aprenentatge, ..., a fi que totes aquelles persones relacionades o interessades en l'àmbit educatiu se'n puguin beneficiar. Pretén ser un espai comú per a compartir experiències.
Educació i les TIC.com
Educació i les TIC t'ofereix la possibilitat de promocionar el teu negoci mitjançant la inserció del teu espai web al nostre portal, campanyes de banners, enviaments dins el nostre mailing mensual, entre d'altres. Per a més informació contacteu!
El Bon Ús d’Internet - Biblioteca Digital Generalitat Valenciana
Guia per donar a conéixer els conceptes fonamentals de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, proporcionar normes per a navegar per Internet, determinar les avantatges de les tecnologies com a suport a la tasca de formació.
EMAV - Escola de Mitjans Audiovisuals
Des de 1970, EMAV participa activament en la formació de professionals de la comunicació audiovisual. L’evolució del sector ha aportat molt. Combina estudis reglats amb altres tipus de formació dirigides a persones amb coneixements previs.
Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes - UOC
Estudis tenen com a objectiu formar professionals en el camp de l’enginyeria informàtica i preparar-los per a adquirir competències en configuració, instal·lació i gestió dels sistemes operatius, les xarxes de computadors i la seguretat.
ENTI Escola de Noves Tecnologies Interactives
L’ENTI neix d’un desig i necessitat: desig de compartir a Barcelona estudis i formació que les millors universitats del món porten a terme; i necessitat de contribuir a l’incipient clúster del videojoc de la ciutat de Barcelona amb els millors creatius.
Entorn d'E/A no presencial tic@'t
Cursos de l’Associació tic@'t, d'informàtica bàsica i aplicada a l'ensenyament i a l'aprenentatge, cursos de formació contínua del professorat i cursos ABC no presencials per a profans. Albert Gras Martí.
erudio
Pàgina d'erudio. És una acadèmia d'ensenyament, d’informàtica, d'idiomes, de reforç escolar, cursos de programació, i d'aplicacions multimèdia. Grups reduïts. Servei de professor/a a domicili i classes particulars. Sant Feliu de Llobregat.
Escola Activa
Centre de formació per el desenvolupament personal. Noves tecnologies, disseny amb CAD, animàtica, ofimàtica, multimèdia, anàlisi i programació, comptabilitat i recursos humans. Hem traslladat les oficines a la ciutat de Barcelona.
Escola d'Alta Formació Cesi
Els teus cursos a Figueres: classes de català, accés a la universitat i cicles formatius, informàtica, empresa i idiomes. CESI és una entitat de reconegut prestigi en l'àmbit de la formació especialitzada i d'alta qualitat. No en va comptem amb més de 15
Escola Deia
Escola oficial de Disseny d'Interiors de Barcelona. Cicles formatius de la família de disseny d'interiors. Borsa de treball molt intensa. Estem totalment informatitzats. L'horari dels cursos que s'imparteixen en el centre és de 30 hores setmanals.
Escola d'Informàtica i de Gestió
Depèn del Ministeri d'Educació, Joventut i Esports. Inclou estudis cicle professional avançat, especialitat Administració i Finances. Departaments, cicles, jornades, cursos de doctorat. Exploració i futur dels microestats.
Escolà Ribera, Emili
Treballs que amb els nens i nenes de l’escola. Sóc l'Emili Escolà Ribera. Nascut a Vilagrassa (Urgell), treballo a Igualada i visc a Òdena (Anoia). Treballo a l'escola Sant Josep "Escolàpies" d'Igualada i sóc el coordinador d'informàtica.
Escola Saic 2006 informàtica
Empresa en l'àmbit de la informàtica que es dedica a la venda, reparació, manteniment d'equips informàtics, xarxes i a la formació. Curs d'introducció a la informàtica pensat per a persones que comencen de zero.
ESEC. Formació Informàtica i Empresarial
Centres a Sabadell i Terrassa. ESEC va néixer ara fa més de vint anys. La fidelitat dels alumnes i de les empreses que han confiat la formació dels seus treballadors durant aquest període, més de 15.000, alumnes. Programa de cursos.
Essi Andorra
Essi és una escola de formació on-line, i el seu principal objectiu és el d’oferir una formació d’alta qualitat gràcies al nostre equip de professionals amb experiència en el món de l’ensenyament.
Formació Informàtica - formacioinformatica.com
Web adreçada a persones,empreses,oficines associacions, institucions que desitgin apendre informàtica o bé reforçar coneixements ja assolits anteriorment. també podeu començar desde nivell 0, amb atenció personalitzada i amb professionalitat.
Formació TIC - Consell Insular de Menorca
Formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. El Consell Insular de Menorca preten fomentar l’ús de les TIC per millorar la capacitació empresarial, desenvolupar la gestió i l'ús de l'administració electrònica, potenciar l'accessibilitat.
Grau Multimèdia CITM
El CITM (Centre de la Imatge i Tecnologia Multimedia) és un centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya. El plà d'estudis del grau oficial s'ha creat per tal de que l'estudiant adquireixi competèncias relacionades amb les noves tecnologies.
I-Confiable
Guia per a families, escoles i educadors. Educar en l'ús saludable i segur de les noves tecnologies. Descarrega del llibre. L’Ajuntament de Sabadell porta anys desplegant polítiques adreçades a la lluita contra l’escletxa digital.
Informàtic Maresme
Empresa de serveis informàtics, software de gestió per a pymes i despatxos profesionals, des de Pineda de Mar (Maresme). Solució global: Software, hardware, Internet, formació informàtica, equips, xarxes, servei tècnic, …
Informàtica Educativa Illes Balears
Portal educatiu de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears. Recursos educatius de primària, secundària, u coordinació TIC. Activitats de lògica matemàtica. Selecció de materials multimèdia. Novetats i articles.
Informàtica Figueres
Empresa, ubicada a Figueres des de 1981 ofereix suport informàtic a empreses i particulars. Des de juliol de 1999 el nostre departament d'internet disposa de servei de disseny i manteniment de planes web. Oferim serveis de telemanteniment.
Informatitza't
Informatitza't neix per a ser un centre punt de referència dins del món de la formació informàtica del Berguedà i per omplir un gran buit que existeix actualment a la nostra comarca que és la manca de personalització en aquest sector.
Inlingua Informàtica Lleida
Centre multidisciplinar, especialitzat des del 1989 en l’ensenyament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Sistemes operatius i aplicacions informàtiques ofimàtiques o de disseny, programació, xarxes i seguretat. Idiomes.
Institut Tecnològic de Reus
Centre docent dedicat a les noves tecnologies. Cursos i repassos a cicles formatius i universitat. Repassos de matemàtiques des de primària fins a l'universitat. Actualment, la nostra web està fora de servei, però, ens poden contactar per telèfon o mail.
Institut Universitàri del Audiovisual
De UPF. Estudis de Comunicació Audiovisual. L'Institut és de la Universitat Pompeu Fabra que, juntament amb els Estudis de Comunicació Audiovisual, la Mediateca, els auditoris i altres instal·lacions, configura el Complex Audiovisual.
Interdidàctica
Formació & Recursos GratuIts d’Internet. Cursos; mecanografia, comptabilitat, Internet bàsic. Jocs i recursos temàtics gratis d’Internet, des de Xeraco a La Safor (València). Cursos en pc, e-learning, autoaprenentatge, centres educatius, jocs i cercadors.
Lacenet
Projectes que es basen en el treball cooperatiu i tenen molt en compte la comunicació entre els diferents grups que hi participen. Hi ha propostes mínimes molt senzilles i una sèrie d'activitats complementàries. Premi Catalunya d'Educació 2004.
L'Aula
Web de L'Aula, centre de formació en informàtica, comptabilitat informatitzada i cursos de repàs per estudiants de primària, ESO, batxillerat i universitaris. També català i castellà per a estrangers. Està situat a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).
l'auladevidre
Pàgina de l'auladevidre. És una centre de formació audiovisual cursos edició de vídeo, tallers escoles, cursos de càmera fotogràfia i vídeo digital. També productora i edició de vídeo. Estem a l'edifici del Seminari de Vic.
Lògica Gironina
Pàgina de Lógica Gironina, escola d'informàtica de Girona. Cursos d'informàtica. Presentació, temaris, horaris i situació. Descarregat els nostres cursos. Ofimàtica bàsica, ofimàtica avançada, perfeccionament, …
Meca Centre
Empresa capdavantera de l'ensenyament privat (mecanografia, informàtica, repàs, idiomes,...) a les províncies de Girona i Barcelona, amb seu a Palafrugell (Baix Empordà) on hi trobareu l'acadèmia i la botiga de productes informàtics.
Megahertz Computer
Representem un nou concepte de botiga d'informàtica. Amb un ampli local, concentrem la més àmplia oferta de productes informàtics de consum junt amb un conjunt d'activitats recreatives i formatives, Jocs, Internet, ...
Netmind - Formació Informàtica i Empresarial
Centre de formació privat especialitzat en el reciclatge de professionals. Cursos de calendari o programats i a mida per a empreses. Col·labora amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Cursos subvencionats i per aturats de franc.
New Lingua
Des de la seva fundació, fa ja més de trenta anys, New Lingua s’ha compromès amb la formació de qualitat tenint una clara orientació a l’empleabilitat dels seus alumnes, i al perfeccionament de l’educació en el cas dels més joves.
NouMon Informàtica
Cursos d'informàtica a Lleida dirigits a tots els que vulguin iniciar-se o millorar els seus coneixements informàtics en programes d'ofimatica, gestió, disseny, comunicacions etc., Ara ho tenen més fàcil i cómode. És membre de Ceina.
Online Centre d'Ensenyament - Acadèmia d'Ensenyament
Online Centre d'ensenyament Àrea d'informàtica, àrea d'idiomes; anglès, alemany, francès... àrea de reforç escolar de totes les assignatures de primària fins a selectivitat. El nostre centre està ubicat a Valls (Tarragona).
Portal de la Comunicació InCom-UAB
Institut de la UAB, estudi de la comunicació. Recerca, formació especialitzada, divulgació de coneixements i la prestació de serveis avançats en comunicació. Projectes, serveis i assessorament, investigacions adscrites, cursos i simpòsiums, ...
Practicant s'aprèn - Aprenent a Emprendre Online
Trucs i aprenentatges sobre les eines digitals per progressar en el món 2.0. Tallers i formació presencial i/o online per crear el teu lloc web mitjançant wordpress de forma pràctica. Aprèn a mesurar els resultats mitjançant Google/Universal Analytics.
Projecte Ictineo
Desenvolupament i formació web. Sempre amb programari lliure i filosofia de la web lliure i l'accessibilitat. Solucions integrals i sostenibles orientades a l'autonomia. Fer una web és fàcil, una web a mida, no tant, i fàcil de gestionar encara menys!
Punt Informàtic
Acadèmia d'Informàtica a Santa Bàrbara (Montsià -Tarragona). Cursos d’informàtica bàsica. Disseny web i multimèdia, gestió empresarial i per a professionals autònoms. Classes a partir dels set anys, i cursos gratuïts per autònoms.
Punt TIC - Xarxa de Telecentres de Catalunya
Web de la Xarxa de Telecentres de Catalunya, xarxa de punts públics d‘accés a Internet. Un telecentre és un espai per on es mouen moltes persones, que mitjançant l'ordinador, aprenen, es diverteixen i s'informen. Totes les dades.
Sistemes Linux - Centre d’Estudis
Petites unitats d’informació independients (píldores formatives). Poden ser utilitzades bé de forma autònoma (ja que són elles mateixes un "minicurs") o com a part d’un contingut més ampli. Cursos per Android. La versió en català no és operativa.
Tesacu - Formació, Educació 2.0, Social Media
Cursos per a empreses i col·lectius, xerrades s’educació i eines 2.0, màrqueting online i gestió de comunitats virtuals per a pimes, classes de valencià presencials i online. Llicenciada en filologia catalana i apassionada de l’ensenyament i de les TIC.
TIC, Llapis i Paper
Aquest blog va néixer com un espai per compartir coneixements, experiències, recursos, eines, idees, paraules, informació, activitats, propostes. Compartir per ser entre tots/es més grans, per aprendre, per avançar, per millorar i seguir caminant.
Weeras
Plataforma e-learning per a centres educatius a tot el món. Multieditorial, modular i escalable que permet accedir a continguts digitals, treballar amb comunitats educatives amb qui compartir informació, experiències i recursos, i fer tasques de gestió.
XTEC. Escola oberta. Tecnologia de la informació
La secció recull un conjunt de materials referents a continguts de tecnologia de la informació. TICcionari. Ordinador. Materials TIC per a l'ESO. Ciberespiral. areaTIC.com. Competència bàsica TIC. Estimular per educar ...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT