INSERCIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Acció Solidària Contra l'Atur
Banc solidari ubicat a Barcelona. La Fundació s’encarrega de lluitar contra l’atur. El seu president és l'Abad emèrit de Montserrat, el pare Cassià Ma. Just, recolzat per un patronat. L’entitat porta més de 25 de lluita i compta amb uns 600 socis.
Acolliments Familiars - Creu Roja
Moviment Internacional Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja és la xarxa humanitària més gran del món a la qual es vinculen més de 120 milions de persones de 186 països. Neutral i imparcial. Assisteix a afectats per desastres naturals i conflictes armats.
Adama
Entitat que té la finalitat ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones sense recursos i amb risc d'exclusió social. Consecució de programes d'ajuda, acompanyament i motivació. Tècniques Naturals de Salut, i mètodes alternatius d'integració.
AD'Iniciatives Socials
Associació que neix a Girona l'any 1994. L’activitat està centrada en la promoció, direcció i gestió de programes i serveis psicosocioeducatius, orientats a la prevenció i protecció de la infància, adolescència i joventut, incidint en les seves famílies.
AIRES - Associació Intersectorial de Recuperadors i Empreses Socials de Catalunya
L'Associació Intersectorial de Recuperadors i Empreses Socials de Catalunya, és el resultat d’un procés de reflexió protagonitzat per un grup d’empreses i entitats associades de l’economia social. Entitats, botigues, sectors, reciclatge i comissions.
AlfaDigital: TIC i presó
TIC als centres penitenciaris de Catalunya. Bloc del Projecte AlfaDigital (Alfabetització Digital i Dinamització Cultural) que impulsa la Unitat de Nous Projectes i Programes de Contingut Transversal de la Direcció General de Serveis Penitenciaris.
Alimara Revista de Treball Social
Alimara és una publicació de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials sobre el treball social. Podeu consultar els números de la revista que et pots descarregar en format PDF. Envia’ns un article i fes-te col·laborador de la revista enviant-nos el teu escrit…
AMIC Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya
L'AMIC és una associació que desenvolupa iniciatives, projectes, serveis i activitats, buscant la integració sociolaboral de la població immigrada, sobretot de les persones extracomunitàries. Present en tot Catalunya a través de 45 oficines.
Ampans
Organització d'utilitat pública iniciada l'any 1965 per un grup de pares i mares amb la vocació de donar una dimensió pública i social a les persones amb discapacitat intel·lectual i treballar perquè es poguessin integrar socialment amb normalitat.
Amunt.Ebre
Empresa d’Inserció Deltebre (Baix Ebre). Produeix i comercialitza arròs ecològic del delta, elaboració agroalimentària de conserves ecològiques, horticultura ecològica, sector agrosocial, manteniment i neteja d’espais naturals, forestals i públics.
ANOE -Llicasaj- Associació per a la no Exclusió
Organització de la zona de Gràcia-Vallcarca, dedicada a la inclusió social i suport psicopedagògic d'infants, adolescents i famílies. Creada l'any 1972, oferint alternatives educatives i socio-afectives a infant amb dificultats socio-familiars greus.
Apasomi
Empresa d’inserció social promoguda per Càritas Diocesana de Terrassa per facilitar la inclusió de les persones ateses a Càritas amb risc d’exclusió social. Aconseguir una feina és vital per a la dignitat de la persona i millorar de la seva autoestima.
APIP
Associació d'iniciativa social generalista, que des de l'any 1982 col·labora amb administracions públiques en el desplegament i l'aplicació de les polítiques actives, formatives, ocupacionals, solidàries i cíviques per a col·lectius amb risc d'exclusió.
Aprise-Catalunya - Empresa d’Inserció
Serveis de consergeria i vigilancia en finques urbanes. Construcció, reformes i manteniment per comunitats veinals, rehabilitació d’edificis, treballs menors de construcció, espais verds, manteniment de parcs i jardins, replantacions i neteges forestals.
Aprodisca - Ambientals i Ecològics, Empresa d’Inserció
Entitat, sense ànim de lucre, especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat. Creada l’any 1983 comptem amb una llarga trajectòria en promoure i gestionar recursos i programes en l’àmbit de la integració social i laboral.
Arbres d'Algendar
Iniciativa de Càritas Diocesana de Menorca. Té l’objectiu d’inserció socio-laboral de persones en risc d'exclusió social mitjançant la recuperació i cultiu d’arbres fruiters, varietats tradicionals de Menorca. Recupera l’agrocultura específica de l’illa.
Arfar
Associació que desenvolupa un treball educatiu i preventiu amb adolescents amb problemes socio-familiars i en situació de risc de Santa Llúcia de Sobremunt. Es va crear l'any 1987 i compta amb un CRAE amb places destinades a menors tutelats.
Asproseat
Entitat social que promou i gestiona serveis integrals i ajud per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, preferent-ment discapacitat intel·lectual, famílies i altres col·lectius amb risc d’exclusió social, en el marc d’un compromís.
Associació "In Via"
Centre de Formació i Inserció Aurora Garriga, des de 1953 a Barcelona. Promoció de la persona i compromís de continuar aquesta tasca: acollir-la i acompanyar-la en el camí (“in via”) del seu procés vital. Serveis i projectes de gestió delegada.
Associació Alba
Organització de gestió ètica, solidària i participativa que busca la innovació fomentant l'emprenedoria en els equips i apoderant a les persones, planificació centrada en la persona Assessorats per l'empresa Hobest, model organitzatiu pioner a Catalunya
Associació Benestar i Desenvolupament ABD
Treballa des dels anys 80 en l’àmbit de les drogodependències i la SIDA, desenvolupament de la infància i la família, promoció de l’autonomia de persones grans i les persones amb dependència, integració dels immigrants i la igualtat de gènere.
Associació Comerç Just Molins de Rei
Entitat creada en el marc de Molins de Rei Solidària. Un ens de participació i decisió que integra les ONGs i entitats que treballen en la cooperació i el desenvolupament a Molins. Neixer d'un llarg procés de definició, recerca, entrevistes i reunions.
Associació d'Ajuda Social Cel Obert
ICIF ofereix serveis de teràpia i l'avaluació psicològica de nens, joves i adults. L'associació sorgeix l'any 2001 de professionals vinculats a la intervenció directa amb la infància i l'adolescència en risc social de Barcelona que es van sensibilitzar.
Associació de Dones per a la Inserció Laboral Surt
Donem suport a dones en situació desafavorida davant el mercat laboral. L'atenció directa a la dona, la investigació i el contacte permanent amb el teixit empresarial són la base de la nostra tasca. Estem a Barcelona (carrer Guàrdia).
Associació Educativa de Pisos Assistits Espavila't
Entitat que, fa més de deu anys, es dedica a atendre i a donar suport a infants, adolescents, joves i famílies que es troben en situació de dificultat social o risc d'exclusió. Avui gestiona pisos assistits en el quals ofereix un espai educatiu i suport.
Associació Educativa Vall del Terri
Entitat creada l'any 1994 a Girona. Activitat d’acolliment i atenció a menors i joves amb manca d'integració escolar i conducta social; escolaritza joves i menors en situació de fracàs i marginació escolar sotmesos a mesures judicials o administratives.
Associació FEICAT - Empreses d’Inserció de Catalunya
Formada per representants de les empreses d'inserció que és creen i/o transformen al amper de la legislació (Llei 27/2002 i 44/2007 de 13 de desembre de 2007). Empreses d'inserció del registre del Departament de Treball i representativa de Catalunya.
Associació Finestra al Sud, S’Altra Senalla d’Inca
Finestra al Sud és una associació nascuda l’any 1999 de la mà de S’Altra Senalla. Des de llavors, duu a terme una tasca de difusió del comerç just a Inca i voltants. Ens podeu trobar a la plaça de l’orgue d’Inca, botiga oberta en horari comercial.
Associació Intersectorial de Recuperadors i Empreses Socials de Catalunya AIRES
AIRES (Associació Intersectorial de Recuperadors i Empreses Socials de Catalunya) és el resultat d’un procés de reflexió protagonitzat per un grup d’empreses i entitats associades de l’economia social. Serveis, recuperació, ofertes, entitats, …
Associació Juvenil Esquitx
L'Associació Juvenil Esquitx, fundada l’any 1990 a Sabadell. És una entitat sense lucre que treballa en favor de la inclusió social de la infància, l'adolescència i els joves, a través de l'educació en el lleure i l'acció social. Els seus objectius.
Associació L'Esquitx
Entitat del Casc Antic de Barcelona que des del 1985 fa una tasca d'educació i acompanyar els infants del barri i les famílies, promovent el desenvolupament, educant a través de valors universals. Participa en la vida social i associativa del barri.
Associació Menjar Solidari
Joves voluntaris que recullen menjar de diferents mercats municipals per a dur-los a diferents punts de destí, com els menjadors de la congregació de la Mare Teresa de Calcuta a Barcelona i el banc d'aliments de Sant Jaume a Badalona.
Associació Pa i Mel
Entitat de Sa Pobla (Mallorca). Intervé en l'àmbit social, compensant diferències familiars o socials, que afecten als més vulnerables: Joves, infants, imigrants i discapacitats. Casal de la 3a edat, interculturalitat, formació, estudis, cooperació…
Associació per a l'Atenció de Serveis i Solidaritat AASS
Associació de cooperació que facilita recursos als col·lectius desfavorits per sortir de la marginalitat i l'exclusió social, i aconseguir la promoció personal i la inserció sociolaboral. Potenciar la formació com a via d'integració sociolaboral. Girona.
Associació Recollim
Entitat creada a L’Hospitalet Llobregat (Barcelonès) )al 1991. Treballa per l’autonomia de persones en situació de desvantatge social. Serveis de sensibilització i educació ambiental, espais verds, manteniment de parcs i jardins, neteja d’espais, ..,
Associació Reintegra per a la Integració i la Reinserció Laboral de les Terres de Ponent
Reintegra és una associació fundada l’any 200. Promou accions vinculades a l’àmbit social i especialment per a persones amb dificultats d’inserció sociolaboral. Sorgeix de les necessitats que, des d’Alins centre, es detecten en col·lectius desafavorits.
Associació Rodes
Ofereix a joves un servei educatiu i preprofessionalitzador integral que permet orientar als joves a la formació i la inserció laboral; atorgant autonomia i capacitat de decisió vers el seu futur en aquests dos àmbits. Servei Laboral de l’Associació, …
Associació Social Andròmines
L' Associació Social Andròmines és una entitat que, des de l'any 1993 treballa per un societat més justa i equitativa, mitjançant la lluita i denuncia de l'exclusió social i l'acolliment de persones en situació d'exclusió sociolaboral.
Associació Sociocultural Punt d’Intercanvi
Associació creada al 1999. Comunicació entre pobles; interacció, diversitat cultural-lingüística. Adquisició de la llengua i l’assimilació cultural en un clima natural. Materials educatius per infants i joves nouvinguts. Objectius, projectes i experiència
Associació Solidària Café Rebeldía
Lloc de l'Associació Solidaria Cafè Rebeldía-Infoespai per difindre informació sobre les i els zapatistes i altres lluites properes. Cafè solidari de comerç just i rebel, 100% cafè de Chiapas, cultivat amb pràctiques ecològiques i amb dignitat. Traductor.
Associació Tapís
Entitat creada l’any 1985 responent a necessitats dels joves en condicions de risc psicosocial. Actualment treballa per a respondre a dificultats derivades de l’exclusió sociolaboral que afecten a ciutadans i ciutadanes de Vic i de la comarca d’Osona.
Associació Trèvol Educació, reflexió i acció social
Entitat constituïda l’any 1999, sense finalitat de lucre. Ens dediquem a l’educació en el lleure, a l’acció social i a promoure el desenvolupament del treball en xarxa entre els agents educatius i socials, amb voluntat transformadora i d’inclusió social.
Attac Alacant - Justícia Econòmica Global
Attac-Alacant es constituiex com a secció de l’Attac-País Valencià (és a dir, com a col·lectiu pertanyent a Attac-PV), subjecte als seus estatuts i principis organizatius però amb plena autonomía de funcionament intern. El contingut en valencià és mínim.
Attac Alcoià-Comtat - Justícia Econòmica Global
Blog d’Attac comarques alacantines de l’Alcoià i el Comtat. Attac treballa per la justícia econòmica global. Es tracta simplement de reapriar-nos tots i totes junts i juntes, del present i del futur del nostre món. El contingut en valencià és mínim.
Attac Andorra
Pàgina de l’Associació per a la Taxació de les Transaccions Financeres i l'Acció Ciutadana ATTAC. Xarxa informativa Independent. Civilització digital, paradisos fiscals, drets humans, globalització, deute extern, desenvolupament, …
Attac Castelló - Justícia Econòmica Global
Tenim l'experiència del NAFTA (Tractat de Lliure Comerç i Inversió entre EUA, Canadà i Mèxic) en vigència des de 1994, amb el qual prometreren crear 20 milions de llocs de treballs. Només s'ha aconseguit la destrucció d'un milió de llocs de treball.
Attac Catalunya - Justícia Econòmica Global
Justícia Econòmica Global. Um altre món és possible. ATTAC és un moviment internacional de ciutadans pel control democràtic dels mercats financers i les seves institucions. La finalitat d'ATTAC és retornar el poder als propis ciutadans.
Attac Elx - Justícia Econòmica Global
Asociació per la taxació de les transaccions financeres i l’acción ciudadana, Moviment internacional de ciutadans que pretén combatre l’actual hegemonía del capital financer i les conseqüencies sobre la població mundial. Contingut en valencià mínim.
Attac Mallorca - Justícia Econòmica Global
Moviment internacional a Mallorca des de 2.000. Un editorial de Le Monde Diplomatique del director Ignacio Ramonet, promou la creació del Moviment internacional ATTAC. Presentació del projecte ATTAC Mallorca a Binicanella, Bunyola.
Attac País Valencià - Justícia Econòmica Global
Té per finalitat lluitar per tornar el poder als ciutadans, els dipositaris legítims en democràcia, i millorar el control democràtic dels representants. Mecanismes democràtics de regulació i control dels mercats i del sistema financer internacional.
Attac-Acordem
Difundeix públicament informació accessible i comprensible a quantitat de gent possible sobre justícia fiscal, paraisos fiscals, privatitzacions de serveis públics, etc. Col·labora amb activitats que poden realitzar altres associacions o moviments.
Badaterra
Pel consum responsable, sostenible, ecològic i solidari. La fira de productes de la terra i salut a Badalona. Xerrades, tallers infantils i activitats per a totes les edats. La millor selecció de productes ecològics i directes del productor a Badaterra.
Barberà Inserta
Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, activitat Fundació Barberà Promoció i Actividades Integradas, promoció socioeconòmica, laboral i empresarial. Jardineria, neteja forestal, consergeria, neteja i pintura manteniment.
Basedi - Neteja Aparcaments
Empresa constituïda l’any 1994. L’activitat és la prestació de serveis de control d’accessos, consergeries, complexes lúdics i indus-trials i neteja dels mateixos. Oferim treball a persones amb discapacitat. Inscrita com a Centre Especial de Treball.
belne - Calçat made in Spain
Empresa social sense ànim de lucre constituïda com a associació per preservar la finalitat «nonprofit». El nostre objectiu social està enfocat a pal·liar la precarietat econòmica del col·lectiu de senyores de + 60 anys. Per un món més equilibrat.
Bloc de Plataforma Educativa
Associació de cooperació que treballa per a millorar les condicions de vida dels col·lectius vulnerables, potenciar la responsabilitat social i el voluntariat. Promoció de l'acció social i comunitària en els barris, pobles i ciutats de tota Catalunya.
Botiga Solidària
A botiga solidària podem per Internet: Demanar la comanda que vulguis, adreça, telèfon, dades personals. Tot el material disponible per a comprar, l'enviament es realitza per correu (degudament protegit). Tot el material exposa s'ha realitzat a Colòmbia.
Botiga Solidària d'Eivissa
Articles d'artesania i alimentació dels països del Sud. El comerç just és una forma de produir-comercialitzar diferent. El comerç just intenta canviar aquesta situació d'injustícia comercialitzant el producte de petits grups de productors del 3r món.
Cartaes Tàrrega - Empresa d’Inserció
Empresa d’Inserció de Càritas. Assessora i forma. Borsa de treball, Itineraris individuals d’inserció, sensibilització i educació ambiental, comerç al detall, venda de mobles, roba, articles i electrodomèstics de segona mà. Gestió de residus deixalleries.
Casa Dalmases
Obrador a la Casa Dalmases. Fundació Casa Dalmases impulsa elaborar i comercialitzar cervesa artesana per ocupar a persones discapacitades o risc d’exclusió social de la Segarra. Combina el que té a mà, per obtenir una cervesa d’alta qualitat.
Centre de Jardineria l’Heura
Amb seu a Terrassa, es fundà l’any 1994, per a ser un recurs d’inserció sòciolaboral. Com jardineria, manteniment d'espais verds, nous espais enjardinats i gestió del medi ambient. En l'agricultura, treballa les terres de Can Salas pel cultiu ecològic.
Centre de Promoció Social Francesc Palau
Associació privada promoguda per les Carmelites Missioneres amb la col·laboració de Voluntaris. Atén persones de diferents edats i situacions, donant prioritat a la promoció de la dona i a l'atenció a persones amb risc d'exclusió social.
Centre d'Iniciatives per a la Reinserció
El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és una empresa pública del Departament de Justícia, que té com a missió fonamental la inserció sociolaboral de les persones sota mesura judicial, oferint-los una formació adequada.
Centre Especial de Treball Calandra
El Centre Especial de Treball Calandra ofereix a les persones amb certificat de disminució intel·lectual, disminució mental o disminució física, desenvolupar un treball en u na empresa amb 25 anys d'experiència en el servei de bugaderia industrial.
Centre Especial de Treball Ral
Cooperativa de serveis, que realitza la seva activitat laboral constituint-se com a Centre Especial de Treball. Dòna feina remunerada i la prestació dels serveis que necessitin els treballadors/es amb discapacitat en el seu procés d'inserció laboral.
Centre Obert Don Bosco
Entitat dirigida a l'atenció d'infants i joves en situació de vulnerabilitat. Volem donar suport a projectes d'infancia i joventut, defensant els drets dels infants i promovent la formació integral de les persones que ho necessitin. I això ho volem fer.
Centre Passatge
Centre sociocultural-educatiu amb més de 40 anys d'experiència. Participa de la missió de la Institució Teresiana i centra l’activitat al barri de l'Eixample, a Barcelona. Centre d'esplai, tallers socioculturals, aules per a gent gran i centre obert.
CEOBALL
Espai web del Centre Especial d’Ocupació del Baix Llobregat, fundació de serveis socials fundada l’any 1988. Té uns quarantena de membres. Manufactures i serveis amb qualitat de serveis. Té la seva seu a Molins de Rei, el Baix Llobregat.
CEPS Projectes Socials
Entitat creada l'any 1994. Treball amb nens i adolescents en risc d'exclusió social. Educació no formal innovadora en educació. Centres residencials, 3 UEC, 6 escoles bressol, projectes de participació comunitària, formació de professionals i investigació
CFO Sil Taina
Centre de formació ocupacional i servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat psíquica a Sabadell. El servei va adreçat a persones amb discapacitat psíquica, majors de 16 anys, que desitgin fer la seva incorporació al món laboral.
Cipo
Cooperativa que des del 1968 es dedica a la inserció sociolaboral d’adults amb discapacitat psíquica, principalment. Oportunitats laborals adequades a les possibilitats del col·lectiu de persones amb discapacitat, en el marc productiu o de serveis.
COIET - Centre Ocupacional i Especial de Treball
Servei del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, d’atenció especialitzada a persones adultes amb discapacitat a la comarca. Treball per la inserció sociolaboral i millorar l’autonomia personal i qualitat de vida d’aquestes persones. Serveis i activitats.
Col·lectiu de Cultura Popular
Associació nascuda l'any 1982 per donar educació i acompanyament laboral a joves i adults de Sant Vicenç dels Horts. Fomenta projectes de formació integral per a persones del poble, especialment adolescents, joves i col·lectius menys afavorits.
Comerç Amb Justícia
Portal d’Oxfam Internacional, dedicat a la plomemàtica del comerç just. Informació dades, activitats, actua, temes, estudis, testimonis, activitats, comerç just, premsa i contacte. Coneix la campanya.
Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona
El CCSS és un òrgan consultiu no vinculant destinat a fomentar la participació ciutadana i el debat entorn a la cohesió i la inclusió social a Girona. Composat pels ens locals, usuaris, entitats representatives dels interessos ciutadans i sectorials.
CONSOP
Cooperativa d'iniciativa social És una cooperativa de segon grau que agrupa sis cooperatives de Catalunya que treballen per a la intercooperació, la promoció social i el desenvolupament comunitari.
Cooperativa Integral Catalana
Cooperativa autogestionada econòmica i política amb la participació igualitària dels seus membres i agafa legalment aquesta forma jurídica. Xarxa oberta de grups de treball, comunitat, entrades, dreceres, activitat i informació sobre les ecoxarxes.
Cuina Justa - Fundació Cassià Just
Fundada al 1994 com a empresa solidària sostenible de la Fundació Cassià Just. Treball per inserir socio-laboralment persones amb especials fragilitats mentals i socials, mitjançant l’empresa solidària i sostenible. Més de 200 persones hi treballen.
Departament d'Immigració Govern d'Andorra
Web del departament d’immigració, informació útil sobre els tràmits necessaris. Vetllar per satisfer les necessitats del ciutadà, proporcionar-li informació i assessorament amb un tracte personalitzat, dins d'una òptica de rigor, eficàcia i eficiència.
Di-Gam
Associació de persones amb dignitat, grup d’ajuda mútua contra l’atur, pobresa, l’exclussió social, i la precarietat laboral. Associació pro-activa, desocupa amb riscos d'exclusió laboral i social. Suport a les persones amb risc d'exclusió social.
Dimas - Empresa d'Inserció
Empresa formada de l’associació d’inserció social “Dimas” a Granollers. Dóna feina, de manera especial, al col·lectiu de persones sortides de la presó. Botigues de Roba de segona mà “El Penjador”.
dimas Inserció social - Bloc
Blog d’ Inserció social de l'Associació Dimas. L'Associació Dimas ha creat una empresa d'inserció social. És una empresa vallesana, que també té un grup de treball a Manresa. Per a més informació, visita el seu bloc.
Díns Garraf
Fundació Privada Díns Garraf, dedicada a la formació i el treball des de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). La Fundació desenvolupa un projecte d’inserció social per a persones amb risc d’exclussió social. La seva pàgina es troba en estat de construcció.
Diskanet
Filial de serveis tecnològics del Grup Can Enseñilla, un Centre Especial de Treball, el 70% dels treballadors són persones amb discapacitat. Eines per a discapacitats. Adaptacions electròniques i informàtiques (software i hardware) dissenyades.
Doble Via
Empresa cooperativa d'Iniciativa Social, integrada per professionals compromesos amb la innovació i la qualitat, que presta serveis d’atenció a les persones en l’àmbit socioeducatiu i cultural, des del 1999 especialment al Vallès Occidental i Oriental.
Drecera
Cooperativa d'iniciativa social a Pallejà a l’any 1984. Atén, educa i pretén millorar les condicions de vida de nens i adolescents en situació de risc social. Centres socials Ferrer i Guàrdia i La Lluna, a Esplugues de Llobregat i Pallejà respectivament.
E.I. Foresterra
Empresa d’Inserció Social. Activitat: Formació d’auxiliar de cuina, auxiliar de menjador, formació professional ocupacional, educació ambiental, comerç al detall botiga de alimentària, manteniment i neteja d’espais verds, replantacions i neteja forestal.
E.I. Reformas Saó
Activitats i serveis ofertats: construcció i reformes projectes, reformes integrals, treballs de pintura, treballs menors de construcció, disseny gràfic general, pàgines web, vídeos, xarxes 2.0. La seva web “http://www.saoprat.net/” jo no és operativa.
Economia Solidària
Economia Solidària, Empresa d’Inserció. Serveis: Formació individual d’inserció, educació ambiental, construcció i reformes, manteniment integral d’edificis, projectes i reformes integrals, muntatges de productes, reparacions de bicicletes neteges, …
ecoxarxes
Pàgina web d’Ecoxarxes, Inclou informació de l’Assemnlea Bioregional Sud de la CIC, Cooperativa Integral Catalana. Es tracta d’un espai on es pot conèixer les diverses ecoxarxes existents al nostre país. Ecoxarxes amb les seves dades específiques,
EI.Adad L’Encant
Empresa d’inserció social i laboral de persones amb problemes d’exclusió social, que estan desocupades i que tinguin dificul-tats per accedir al mercat laboral. Botigues, productes, multimèdia, taller verd, treball social, pla anual, activitats i memória.
Eina Activa
Web d’Eina Activa, Empresa d’Inserció. Activitat en construcció i reformes, treballs menors construcció, espais verds, manteniment i neteja l’espais verds, replantació neteja forestal en polígons, també serveis auxiliars de la llar i de proximitat.
El Far. Servei Social Evangèlic
Entitat nascuda l'any 1996 per l'Església Evangèlica de Catalunya amb persones marginades i amb problemes de drogodependències a Santa Coloma de Gramanet. Ofereix l'oportunitat de sortir del corrent a infant que han nascut en circumstàncies difícils.
El Faro, Servicio Social Evangélico
Entitat social cristiana fundada l’any 1992 i que té l’objectiu d’atendre a persones en situació de risc social. Projectes d’atenció a persones amb problemes de toxicomanies i desestructuració social, i menors de famílies problemàtiques.
El Manà - Supermercat ecològic
Alimentació ecològica, fruita i verdura fresca, fleca, cereals, llegums, conserves, carns i embotits, celler, begudes, sucs, alimentció infantil, sense gluten, macrobiótica, comerç just, complement dietètic, cosmètic ecològic, higiene personal, vegans, …
El Taller de Portolà (Fundació Privada Gaspar de Portolà)
Fundació d'integració socio-laboral de persones amb discapacitat que pertany a la Federació APPS - Federació Catalana de Persones amb Retard Mental. Què fem? Manipulats industrials i confecció tèxtil. Colònia Güell, Santa Coloma de Cervelló.
El Taller d'Idees
Associació iniciativa d'uns professionals: educadors socials, psicòlegs i treballadors socials, amb experiència en relacions d'ajuda i l'atenció integral per a persones amb diversitat funcional que conflueixen en el treball de les persones discapacitades.
Espai Can Mir - Descobreix el costat més natural de les coses
Cooperativa d'iniciativa social que desenvolupa projectes d'innovació social en l'àmbit de l'agricultura, horts urbans, l'eficiència energètica i la fabricació. Activitats pràctiques d’entreteniment actiu de temes diversos, amb les plantes.
Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic
El programa d’intervenció socioeducativa per a la inclusió social de l’EICA s’estructura en quatre eixos d’actuació: acollida, mediació, formació i participació, entre els quals s’estableix una relació dinàmica. Interrelació entre els eixos d’actuació.
Espiral - Entitat de Serveis
Promou accions i projectes socials que permeten a les persones i a les comunitats aconseguir el seu desenvolupament integral evitant exclusions, fomentant la solidaritat i la cooperació transnacional en el marc d'un món amb un desenvolupament sostenible.
Fedaia - Federació d’Entitats d’Atenció a l’Infància i a l’Adoslescència
Plataforma que agrupa a Catalunya les entitats que treballen amb infants, joves i famílies en situació de risc d’exclusió social o desemparament. Nascuda l’any 1996, es forma per 80 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies.
Fiare - Fundación Inversión y Ahorro Responsable
Seu de la xarxa de persones i organitzacions, amb vocació de crear alternatives financeres per construir una economia amb altres valors i al servei d'una societat més justa. L’empresa opera a l’estat espanyol com a agent de Banca Popolare Etica.
Fiare Catalunya
Banc al servei de la societat, del tercer sector i de l'economia social amb relació propera al territori. Un banc en mans de la ciutadania, creat des de la base, on les persones i entitats és el factor clau. L'estalvi cap a projectes de transformació.
Fiare Catalunya - Bloc
Associació Projecte Fiare Catalunya. La xarxa crea alternatives financeres per l’economia ètica al servei d'una societat justa. Al 2013, esdevé entitat cooperativa de crèdit i serveis financers ètics. A Internet i 3 oficines a Barcelona, Bilbao i Madrid.
Fiare Illes Balears
Xarxa de persones i organitzacions, per a crear alternatives al mercat financer per construir una economia al servei d'una societat més justa. Opera a l’estat espanyol com a agent de Banca Popolare Etica, S. Coop. Illa de Mallorca i Illa d’Eivissa.
Fiare Manresa
Grup local de Manresa, un grup de treball constituït el any 2010. Està format per persones conscients de les implicacions que tenen les finances ètiques i treballa de manera voluntària per donar a conèixer el projecte de FIARE i estendre’l pel territori.
Fundació Acció Social Infància
La FASI té l’objectiu de vetllar pel compliment dels drets humans. Serveis en l'àmbit de l'acció i l'educació social, vetllant per la seva atenció integral, oferint serveis educatius, socials, culturals, lúdics, laborals, prelaborals, i residencials, etc.
Fundació AGI
Fundació benefic-assistencial creada a Barcelona l'any 1994. Treballa en l'atenció a les persones més vulnerables de la societat com la infància i la família, i en la promoció de l'autonomia personal, la igualtat de gènere, la violència i mediació penal.
Fundació Amadip Esment
Amadip és la història d'uns pares de Palma (Mallorca) que s'uneixen per a l’objectiu que els seus fills amb discapacitat intel·lectual estiguin bé, feliços i amb feina. L'associació es crea el 1962, fa més de 50 anys. Atenció i suport cobrint necessitats.
Fundació Aspros - Iniciativa Social
Des de fa 40 anys atén a persones amb discapacitat intel·lectual, sensorial, física, malalts mentals i col·lectius d’exclusió social. Centres: residència, deu llars a Lleida ciutat, dos centres ocupacionals, tres tallers i dues residències especialitzades
Fundació Busquets
Entitat d'atenció i acompanyament de menors, adults i famílies en situació vulnerable. Fundada l'any 1903 a Terrassa per obra de l'empresari i polític Ramón Busquets. Atenció a famílies, acolliment familiar simple en família extensa, aliena i preadoptiu.
Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina
Entitat de treball per la promoció de la qualitat de vida infantil i familiar. Activitats i serveis d'atenció diürna a infants i joves del barri del Raval, Barcelona. Inicia l’activitat l'any 1978, d'un estudi realitzat per la seva fundadora, Conxita Mata
Fundació Creatia
Formació i inserció socio-laboral de joves en situació de risc d’exclusió social. Informació i documentació que cal enviar per a presentar un projecte. Associació Social Amics del Gorg-Mar Badalona ajuda alimentària a famílies en situació de pobresa.
Fundació Deixalles
Entitat d'àmbit mallorquí que treballa per a la reinserció social i laboral de persones desfavorides. La seva tasca és duta a terme a través de l'aprenentatge i la manipulació de residus i objectes usats. Palma, Sóller, Artà i Calvià.
Fundació Drissa
Fundació que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen transtorns mentals severs. Formació, servei laboral CET Drissa (pintura, jardineria, horticultura ecològica i serveis), acompanyament, acollida i servei prelaboral.
Fundació El Maresme
Fundació privada pro persones amb disminució psíquica. Entitat d'iniciativa social. Promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.
Fundació Engrunes
Fundació privada d'iniciativa social creada al 1982. Té l’objectiu de lluitar contra la pobresa i l'exclusió social a través de la inserció laboral i social de persones marginades o excloses i, com a empresa d'inserció, mitjançant produir béns i serveis.
Fundació Eveho
Entitat que promou, fomenta i afavoreix projectes, recursos, accions i iniciatives per a la inserció socio-laboral de persones en situació o en risc d'exclusió social. Compta amb 2 CRAEs, 1 residència de joves, 1 dispositiu d'inserció i 1 pis assistit.
Fundació Ficat
Entitat formada per professionals que té l’objectiu lluitar per la defensa dels drets humans i per la integració de les persones i col·lectius en risc d'exclusió social. Els principals són els presos, immigrants i joves marginals. Girona i Barcelona.
Fundació Fil
La Fundació per la Integració Laboral va ser constituïda el 2001, gràcies a la iniciativa dels alcaldes dels ajuntaments d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve de Sesrovires, per a fomentar la integració laboral.
Fundació Futur
Grup de persones vinculades a l’entorn penitenciari, funden l’associació. L’objectiu de crear llocs de treball per el col·lectiu, un cop assoleixen el 3r grau o surten definitivament de la presó. Càtering, menjadors, restaurant, cafè just, medi ambient, …
Fundació Ires
Accions socials per a persones que responguin a problemes socials emergents. Incideix sobre factors que generen conflictes socials i posen en situació de discriminació o risc d’exclusió social. L'IReS treballa a Girona, Barcelona i a les Illes Balears.
Fundació La Salut Alta
Entitat creada l'any 2004 de la comunitat cristiana amb la finalitat d'ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri de La Salut, a Badalona, a través de l'educació, oferint especial atenció als infants i a les persones més necessitades.
Fundació La Vinya d'Acció Social
Entitat que treballa per a les persones en situació de risc social dels barris de Bellvitge i El Gornal de L'Hospitalet. Creiem en la solidaritat com a eina transformadora de la nostra realitat social, participant així en l'esperança ja d'un món més just.
Fundació Maun
Entitat originada a l'any 1985 al barri de Torre Romeu de Sabadell. Tasca al Vallès Occidental, el Baix Llobregat i a la ciutat de Barcelona. Acompanya i atenció educativa, social, psicològica i terapèutica d'infants, adolescents, joves i famílies.
Fundació Mossèn Freederic Bara Cortiella
Centre Obert Mn. Fredecric és un centre de día d’acció educativa que treballa de manera diària activa per la defensa i el desenvo-lupament dels drets dels nens de la ciutat de Reus. Porta a terme l’acollida i atenció als nens i als seus familiars.
Fundació Nova Feina i Associació Juvenil AFOCEJ
Web dedicada a la inserció laboral. Per a persones en situació de desocupació o interessades en buscar informació laboral, així com a tots els professionals de l'àmbit de l'orientació. Oficines a: Quart de Poblet, Sagunt, València, i Alacant.
Fundació OSCOBE (Obra Social Comunitària de Bellvitge)
Fundació d'interès social sorgida durant els anys 70, al barri de Bellvitge (l'Hospitalet de Llobregat), quan es va viure atur i marginalitat. Es formalitzà als anys 80. Actualment té la seu a Sant Gregori (Girona). Gilosofia i serveis que ofereix.
Fundació Pare Manel
Institució arrelada als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona que desenvolupa projectes d'acció social i educativa amb infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. També desenvolupa un programa d'atenció a persones privades de llibertat.
Fundació Persona i Valors
Entitat d'iniciativa social creada l'any 2007 de la Fundació Mercè Fontanilles. Acció a comarques de Lleida. Model de gestió tècnic- administrativa amb la Coordinadora Sinergia Social, les fundacions Ciutat i Valors, Comunitat i Valors i Antonio Jiménez.
Fundació Privada El Llindar
Fundació creada l’any 2005. El seu objectiu és el de donar la mà ala adolescents i joves per a travessar el llindar cap a un futur possible, lluitar per la igualtitat d'oportunitats en l'àmbit educatiu i social per uns adolescents en risc social.
Fundació Privada Servei Solidari per la Inclusió Social
La Missió de Servei Solidari es desplega a partir dels 6 programes de base i 5 programes pilots que té funcionant. Els programes han anat sorgint i consolidant-se al llarg de la vida de l’entitat, primer com associació i després com a fundació.
Fundació Privada Trinijove
Empresa d’inserció que ofereix serveis donant ocupació a les persones més desfavorides de la societat: jardineria, forestal, medi ambient (recollida selectiva i tractament de residus), serralleria, soldadura… Barcelona.
Fundació Projecte Aura
El Projecte Aura ofereix des de l'any 1989 una atenció personalitzada basada en la capacitat dels participants seguint la metodologia del Treball amb Suport: servei per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.
Fundació Resilis
Desenvolupa recursos residencials, assistencials i suport a infants i joves en risc social o situació de risc de patir-ne. Gestió de serveis residencials per infants i joves, seguiment i programes de suport. Actuacions puntuals obertes a la participació.
Fundació Santa Teresa
Centre Ocupacional Fundació Santa Teresa del Vendrell i Calafell. L’entitat té la missió d’aconseguir la felicitat de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, la gent gran, i les seves families. Millorar I'autonomia personal I la qualitat de vida.
Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques Astrid 21
Fundació privada que té com a objectiu principal que tota persona amb la síndrome de Down o altre discapacitat psíquica tingui, com qualsevol altre persona, un lloc a la societat i la seguretat que podrà prosperar i millorar la seva qualitat de vida.
Fundació Tallers
Web de la Fundació Tallers de Catalunya. Ofertes laborals per persones amb discapacitat, noticies i serveis. Borsa treball, formació, servei ocupacional. Llei 2%, borsa treball, jardineria, neteja, oficines, neteja i pintura viària, imprenta i copisteria.
Fundació Tutelar del Principat d'Andorra
La Fundació Privada Tutelar del Principat d'Andorra és una entitat no lucrativa que treballa per millorar la qualitat de vida de persones en situació d'incapacitat. Promou la sensibilització social per fomentar el respecte als drets d’aquestes persones.
Fundació Xamfrà - Sant Miquel
Entitat d'iniciativa social dedicada a la formació i integració laboral i social de persones amb disminució psíquica a Sant Feliu de Llobregat. Ofereix a aquestes persones la formació i els serveis per a assolir la qualitat de vida i autonomia personal.
Fundación Igenus
Entitat que a través de serveis i programes vol millorar la qualitat de vida de les persones i construir una societat més justa i igualitària. La integració de persones en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió social ha estat una constant prioritat
Fupar - Floristeria, Ambientadors naturals
Entitat social que ofereix feina a discapacitas fent ambientadors, floristeria i altres serveis. Catàleg productes artesans en materials sostenibles, paper, feltre, fusta, teixit, etc. Venda nivell nacional: ambientadors Ecoolor, sacs aromàtics Ecoolor,
futur Restauració Sostenible
Persones vinculades a l’entorn penitenciari veuen amb preocupació les dificultats d’aquest col·lectiu per trobar feina un cop assoleixen el tercer grau o surten de la presó i funden una associació amb l’objectiu de crear llocs de treball pel col·lectiu.
Garbet
Empresa que combina qualitat, servei i responsabilitat social. Ofereix un servei integral de neteja i manteniment i de l’altra, som una cooperativa d'inserció que facilita la incorporació al món laboral de persones amb especials dificultats. Serveis.
Garden Ampans - Jardineria i Decoració
Garden Ampans, Floristeria Manresa. Un centre de jardineria compromès amb les persones i amb el territori on trobareu un equip humà professional i qualificat i tots els productes i serveis que requereix el món de la jardineria. Un equip multidisciplinari.
GATS, Grups Associats pel Treball Sociocultural
Projecte associatiu nascut al 2000 de la voluntat de persones vinculades al món associatiu i a l'acció social al Baix Llobregat. Vol donar eines per aconseguir la incorporació social de qui està en situació de risc o d’exclusió social.
Gedi Gestió i Disseny
Cooperativa d'iniciativa social. Associa professionals col·laborant i participant de l’empresa, dotant-los d’un lloc de treball de qualitat. Gestió i disseny de projectes d'atenció a les persones, en especial a qui presenti dificultats d’inserció social.
Globalmon
Espai Globalmon, una botiga de comerç solidari a Gandia, seu de l’organització. Venda d’objectes d’artesania dels països en què es desenvolupa. Figures tallades en fusta, joguines amb cartró i decorat a mà, joies ètniques, carteres, bosses, sandàlies, …
Grup Clade
Grup d’empreses, la majoria cooperatives, que provenen de diferents sectors i comparteixen valors i manera de fer, en economia social. Valors principals: participació de les persones a l’empresa, responsabilitat social i afany de la intercooperació.
Grup Entrem-hi
Entitat empreses socials. L’objectiu oferir oportunitat laboral als qui són en risc d'exclusió. Promou la participació dels seus treballadors gràcies al sistema cooperatiu que permet reforçar el sentiment de pertinença, implicació i responsabilitat.
Grup Èxit
Organització empresarial especialitzada en la prestació de serveis de neteja, pintura, jardineria, industrials i de manteniment. El Grup neix l'any 2009 amb l'aliança entre tres entitats que desenvolupen l'activitat en l'economia social.
Grup Mifas
Pàgina a Internet del Grup Mifas. Dades de l'associació, la fundació, les empreses i les entitats d'autoajuda per a disminuits físics de les comarques de Girona. Informació sobre els serveis i activitats. Govern i noticies, …
Grupo Unión
Entitat que treballa, des de fa més de 30 anys, amb infants, joves i adults del barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs. Des d'aleshores ha està atenta a les necessitats d'aquests infants i joves, per tal de donar-hi resposta des d'una acció educativa.
IMET- Institut Municipal d'Educació i Treball de Vilanova i la Geltrú
Organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Àrees específiques: l'educació, la formació, l'orientació i l'ocupació. Té l’ideari de la lluita contra la desigualtat social i la marginació, mitjançant el treball harmònic i integral.
Incorporalleida. Inserció laboral
Web d'Incorporalleida. inserció laboral de persones en risc d'exclusió social a Lleida. És un servei gratuït, d’àmbit provincial, per afavorir la contractació de persones amb dificultats per incorporar-se al món laboral.
Iniciatives Solidàries
Una ONG d'acolliment i d'inserció a favor dels qui sempre els toca perdre. L’empresa divideix el seu treball en 6 àrees diferents, 8 serveis i 29 programes. Cada àrea de treball te associats un seguit de programes que funcionen independentment.
Institut Diversitas
Cooperativa d’iniciativa social dedicada a la promoció de la diversitat en un sentit ampli, així com a oferir eines per a la seva gestió en diversos àmbits socials. Alhora, ens proposem posar en evidència i contribuir a superar les dinàmiques d’exclusió.
IReS - Institut de Reinserció Social
Institut de Reinserció Social. És una Organització No Governamental constituïda l'any 1969 com una associació sense ànim de lucre i d'àmbit estatal. Servei d'Acolliments i Adopcions d'infants amb necessitats educatives especials.
IReS - Institut de Reinserció Social
Organització No Governamental constituïda l'any 1969. L'actuació d'IReS s'adreça fonamentalment a l'atenció social, psicològica i educativa de persones i col·lectius en situació de risc social o amb dificultats socioeconòmiques.
ISOM - Gestió de Productes Socials
Cooperativa no lucrativa que gestiona projectes d’acció social dirigit a infants, joves i les seves famílies en situació vulnerable. Fundada l'any 1999 per professionals que volien continuar el model educatiu que sustenta la seva acció pedagògica.
L’Arca del Maresme
L’Arca del Maresme Empresa Inserció`. És una empresa d’economia social sense ànim de lucre, situada a Argentona (Maresme). Catàleg de serveis (recollida selectiva, valorització, construcció, formació, botiga), i actuacions (serveis)… Argentona.
La Botiga Solidària d’Eivissa
Primera botiga de comerç just d'Eivissa. És una iniciativa de la Fundació Deixalles, amb el suport de les ONG del Fons Pitiús de Cooperació. Alimentació, decoració i regals per a la casa, bijuteria, camisetes, jocs, llibres, vídeos, etc.
La Cadireta
Web de La Cadireta, botiga d’alimentació ecològica i comerç just. Salut, i consum responsable, i ecologia, i Estem situats a Beneixama, comarca de l’Alt Vinalopó (Alacant), i obrim les vesprades de dijous i divendres, i el matí de dissabte.
La Rotllana
Associació per a l'inserció social i l'educació en el lleure de Badalona. Activitat,: Esplai, ludoteca, cooperació, Club korfbal Badalona i el Club de Korfbal Pangea. Informació de les activitats i dades d'aquesta entitat social.
La troballa
Pàgina web (en proves) de la botiga de comerç just "La troballa" d'Algemesí (València). Compleix el seu primer aniversari. Si voleu enviar-nos un missatge, ho podeu fer a la botiga de La troballa, al carrer de Berca, 44 d’Algemesí (València). Productes.
La-tenda de tot el món
Associació inscrita en el registre d'ONGD de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional i membre de la Xarxa Valenciana de Consum Responsable, la Coordinadora Valenciana d'ONGD i de la Coordinadora Estatal de Comerç Just. Activitat.
L'Encant Reciclatge
Empresa d'inserció que ajuda a persones en risc d'exclusió social a millorar la seva situació socioeconòmica a través dels itineraris laborals personalitzats que es realitzen mentre treballen a l’empresa. Serveis, botigues i segona mà.
Llar Mare Esperança
Entitat gestionada a Lleida per les Missioneres Esclaves de l'Immaculat Cor de Maria, congregació fundada l'any 1862 i que aten dones marginades i a l'ensenyament. Centres residencials per nens i joves, cases d'acollida, escoles i residències.
L'Olivera - Fundació L’Olivera
Cooperativa que des de Vallbona de les Monges (l’Urgell), dedicada mitjançant la seva Fundació Benèfica, a l’inserció de disminuïts psíquics. Aquest col·lectiu de disminuïts, treballa en la producció de vins i olis d’oliva.
Manresa Inclusió
Web sobre la inclusió social a Manresa. Hi trobareu la definició d’alguns coonceptes, una porta a la xarxa per a la inclusió social. Observatori social, documents relacionats, adreces, ... Dona a conèixer totes les accions que es duen a terme.
Mercasol
Botiga virtual productes socials. És una xarxa de producció, distribució i consum de béns i serveis, i constituïda, tant per empreses socials i productors individuals, com per consumidors individuals i col·lectius.
Metropolis
A Metropolis som especialistes en seguretat (seguretat privada i serveis de vigilància privada), neteja, logística i també som Centre Especial de Treball amb el qual ajudem a les empreses a complir amb la LISMI. Oferim solucions integrals i adaptades.
Micro Fons de Catalunya per la Cooperació al Desenvolupament
Treballa per a la Cooperació Internacional des de l’any 2005 i els nostres membres són persones actives que busquen millorar en tots els àmbits la Cooperació Internacional. El microFons dóna suport a persones, ONG i Ajuntaments catalans.
NàFent, Associació Sociocultural i Educativa
Vol ser un espai comunitari sense lucre, marc des d’on realitzar projectes de desenvolupament personal i social i accions d’incidència social, integrant coneixements i metodologies de disciplines diverses, com l’educació social o la pedagogia.
Nou-Set
Cooperativa d’iniciativa social, creada a Vilafranca al 1997. Ofereix serveis de neteja oficines, naus industrials, espais públics i privats, serveis de consergeria i recepcó, montatge instal·lacions, rehabilitació d’edificis i suport brigades municipals
OBA Residència La Immaculada
Entitat creada a l'any 1946 en organització benèfica fundada a Barcelona com a sanatori i que l'any 1969 es transformà en residència infantil. Ara centra l’activitat en l'atenció a persones grans amb mancança de recursos i a menors en situació de risc.
Pam a Pam | El teu mapa de consum responsable
Pam a Pam és el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives del consum responsable i l’Economia Solidària a Catalunya, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra.
Part Social de la TPS
Els professionals de la TPS fan un treball de recerca per saber els resultats dels programes de rehabilitació i ofereixen de forma gratuïta a qualsevol entitat, persona o empresa la presentació e la seva campanya. Conferència entorn la rehabilitació.
Passar Via
Empresa d’inserció situada a Barcelona ciutat. Serveis de jardineria, forestals i manteniment de parcs i jardins, neteges forestals i de solars, disseny i construcció de jardins neteja, manteniment de comunitat de veïns d’oficines i locals, via pública, …
Pobresa a la Teva Tassa - La Veritat Sobre el Negoci del Cafè
Campanya d’Oxfam Internacional. La crisi que està destruint els mitjans de vida de 25 milions de productors de cafè a tot el món. El preu del cafè ha caigut un 50% en els últims 3 anys fins al mínim històric registrat en els últims 30.
Projecte Mexcla't
Treballa, contra l'exclusió social i la finalitat d’apropar problemàtiques de la societat i donar-les a conèixer, per que la gent s'hi impliqui. Temes d'immigració, discriminació per raons de sexe, violència de gènere i discriminació per discapacitats.
Promocions
Creació d’empresa i ocupació, desenvolupament empresarial, responsabilitat social i economia solidària. Dinamització comercial, aprenentatge i desenvolupament local sostenible. Ocupació, rRHH, iniciatives socials, migració i igualtat de gènere.
Prosec - Promotora Social
Inserció laboral de col·lectius desafavorits amb una millor connexió entre empresa i treballador, formació i assessorament. Treballa al servei d’adolescents i joves del Centre Històric de Lleida. Accions específiques pel col·lectiu immigrant.
Punt de Referència
Punt de Referència | Acompanyament de joves extutelats. L’objectiu principal de Punt de Referència és acompanyar i donar suport al col·lectiu de joves extutelats que es troben en situació de risc d’exclusió social.
Punt Eco
Punt Eco és una empresa de responsabilitat social i ambiental que vetlla per la salut de les persones i la societat a través de la innovació, l’agricultura i el treball en xarxa. Punt Eco té la seva activitat a l’horta de Lleida oferint activitats.
Ravaltext
Empresa d’inserció social de la col·laboració entre diversos agents socials. La seva activitat és la realització de retocs de peces de roba, mostraris i confecció tèxtil per a cadenes de moda, empreses, administracions, dissenyadors i particulars.
Recibaix
Empresa d'inserció situada a Cornellà de Llobregat. Inserció social en gestió de residus, serveis de transport, i moltes coses més… Si vols contractar algun dels serveis de Recibaix, o saber quelcom més sobre nosaltres posa't en contacte amb nosaltres.
Recursos Empresa d’Inserció
Pàgina de Recursos. És una empresa d'inserció laboral, amb seu a Barcelona. Intenta donatr la resposta solidària a les seves necessitats. Els àmbits d’actuació de Recusos; atenció a les persones, manteniment, medi ambient.
Recursos Solidaris
Web de Recursos Solidaris, empresa d’Inserció que ofereis serveis a empreses i particulars. Transport de residus, neteges domèstiques, neteja d’oficines, servei de compra domiciliària, restauració: càtering per a esdeveniments. Mudances, …
Rejust
Pàgina de Rejust, serveis de reciclatge i reutilització des d'Arenys de Mar (Maresme). Venda de mobiliari, roba, electrodomèstics, comerç just, buidatge de pisos, recollida de mobles, roba, muntatge de mobles, ports i trasllats.
Residència Assistencial de Manresa. Fundació Cots
Pàgina oficial de la Residència Assistencial de Manresa de la Fundació Cots. És una residència infantil i juvenil. Residència assistencial de Manresa (de la Fundació Cots). Aten les 24 hores del dia. La seva web està en procés de construcció.
Roba Amiga - Botigues Moda Amiga
Cooperativa de serveis creada el 2006 per a reutilitzar roba en bon estat i la inserció sociolaboral de persones amb difcultats especials. Integrada per cinc empreses d’inserció: Formació i Treball, Solidança i ADAD L’Encant i Recibaix i Troballes.
S’Altra Senalla - Associació de Botiges Solidàdies de les Illes Balears
Xarxa de S’Altra Senalla de botigues solidàries a les Balears: Palma, Manacor, Eivissa i Inca. Explicació del comerç just. S’altra Senalla va ser fundada a Palma l’any 1994. Amb el temps s’ha estès a diferents pobles de les Illes Balears.
Salesians Sant Jordi
Entitat salesiana, que desenvolupa l’àmbit de les Plataformes d’educació social (PES), de la promoció social d'infants i joves socialment desfavorits o en situació de marginalitat i d'exclusió social. Segueix l'estil educatiu de Don Bosco. Estructures.
Salta, Empresa d’Inserció
Fundació Ared treballa la integració social i laboral de persones en situació d'exclusió social, principalment dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials. Activitats i serveis. Formació professional ocupacional. Productes artesans.
S'Altra Senalla
Associació fundada a Palma l’any 1994. Amb el temps s’ha estès a diferents pobles de les Illes Balears. Dins la web, trobareu informació relacionada amb cada asociació i botigues pertanyents a la xarxa de S’Altra Senalla.
Semaiha - Serveis de Manteniment i Millora d’Habitatges
Activitats i serveis ofertats: Construcció i reformes rehabilitació d’habitatges i locals. Treballs de pintura, treballs menors de construcció, mudances per a particulars, transports diversos, neteja, neteges domèstiques comunitats de veïns o oficines.
Seminari d’Economia Crítica Taifa - Comprendre el mon per transformar-lo
El formem un conjunt de persones, que majoritariament provenim de les facultats d’economia, ja sigui com a alumnes, ex-alumnes o bé professors i professores. Descontentes amb l’enfocament econòmic dominant, completament neoclàssic i neoliberal.
Societat Cooperativa Jovent
Entitat que desenvolupa programes d'orientació, formació i inserció laboral per a diferents col·lectius. Programes per a joves, per a adults, programes socioeducatius, projectes en xarxa amb altres entitats. L'entitat disposa de dos centres a Palma.
Solidança
El 1997 Solidança comença la seva tasca com a associació sense afany de lucre a Sant Joan Despí, i crea, el 2006, l'empresa d’inserció. Àmbit social i el sector ambiental per aconseguir la integració sociolaboral de persones amb dificultats.
Som-hi
Col·lectiu de voluntaris que treballa per la integració, sensibilització, el respecte i l’educació. Organitza activitats amb d’altres associacions de la ciutat i classes de formació per adults i immigrants. Activitats i revistes. Àmbit: Vallès Occidental.
Suara Cooperativa
Som una cooperativa de professionals compromesos amb el sector de l'atenció a les persones, amb una experiència acumulada pels seus socis fundadors. És la cooperativa més gran de Catalunya en el sector d’atenció a les persones.
Surt Fundació de Dones
Associació de Dones per a la Inserció Laboral amb l’objectiu de facilitar el procés d’incorporació de les dones al mercat de treball. Va neixer l'any 1993. Un projecte innovador i transformador de la societat actual.
taulajusta
Espai a Internet de la taulajusta, i rejust.com, serveis de Reciclatge i reutilització. Fundació per a l’inserció laboral de dedicada al comerç de productes de comerç just/solidari. Una part de la web està en construcció.
Tècniques de recuperciò del Gironès - Tirgi
Entitat privada d'iniciativa social, per a la integració laboral i social de persones en risc d'exclusió. L'entitat és titular del Centre Especial de Treball (CET) Tirgi. Presentació, integració laboral, activitats, instal·lacions, contacte i enllaços.
Thentics
Plataforma i comunitat de productes i serveis amb valors afegits i filosofia slow. Thentics connecta productes i serveis personalitzats, únics, d’autor, honestos i de qualitat amb persones que actuen segons un consum responsable i en aquests principis.
Troballes, Empresa d’Inserció
Empresa d’inserció promoguda per la Fundació Jaume Rubió i Rubió amb finalitat d’aconseguir una bona ocupabilitat, a les persones amb dificultats per treballar i trobar feina. Bugaderia, bugaderia industrial, confecció i tèxtil, botigues roba segona mà, …
Ventijol
Associació per la salut familiar i comunitària fundada el 1994. Intervenció psicoterapèutica i social amb famílies en crisi en tècniques de teràpia familiar i mediació. L'activitat és la prevenció de trastorns psicosocials en la infància i l'adolescència.
Verdallar
Empresa d'inserció laboral creada l'any 2012 per la Fundació Benallar, per atendre els sectors desfavorits de la societat i amb visió ecològica de la vida i del treball. Verdallar roduèix, comercialitza i distribuieix productes d'alimentació ecològics.
Xarxa de Consum Solidari
Xarxa associativa que té per objectiu potenciar una cultura de consum responsable que respecti el planeta i els seus habitants. Grups de consum, delegacions, sobirania alimentària, productes, cooperació, recursos i activitats. Té la seu a Barcelona.
Xarxa d'Economia Solidària XES
La xarxa d'economia solidària, coneguda com la XES, es gesta en un procés iniciat a mitjan els anys 90 entre cooperatives catalanes i brasileres. Els membres que formen part de la xarxa d'economia solidària superen les 50 entitats.
XEISOR. Xarxa d'Entitats d'Inserció Sociolaboral de les comarques d'Osona i del Ripollès
Xarxa d'entitats d'inserció sociolaboral d'Osona-Ripollès. Fomenta una societat justa i solidària amb cooperació i treball conjunt. L'objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o en risc d'exclusió social d'Osona.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT