INTERCANVIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
A bona hora - Ecoxarxa del Bages
Comunitat d’intercanvi de béns i serveis formada per gent del Bages i rodalies. A més dels intercanvis directes utilitzem una moneda social, pròpia. Es diu hora,?. Ens basem en un valor real, proper i constant: l’hora de treball, en comptes de l’euro.
AltaVEU
Projecte d'intercanvi activitats culturals entre entitats públiques promoguda des de la Universitat d'Alacant. Qualsevol pot sol·licitar les activitats. Si ets un ajuntament, entitat pública o ong i pots incorporar activitats possa't en contacte.
arròs movie
Una pel·lícula de Compartir Dóna Gustet, un procés col·lectiu, al País Valencià, que treballa, en vàries disciplines i arts. Fes-te co-productor, making-on, cartellera, el projecte, la pel·lícula, el bloc, premsa, descàrrega, co-productors, RSS, …
Associació Cultural Llibre Viu
Recuperem llibres fora d'ús i sense valor comercial actual. Espai virtual que, mitjançant l'intercanvi, vol donar nova vida als llibres, fomentant la lectura. En tenim més de 120.000 que t'esperen! Segur que trobes el que t'agradarà! A Mataró.
Associació Ecol3vng
Impulsors del Projecte Turuta a Vilanova i la Geltrú. La Truta és una moneda virtual, creada a finals de 2010, que serveix com a mitjà de pagament per comprar o intercanviar. Permet transaccions de béns i serveis entre els membres de l’associació.
Banc Comú de Coneixements
Espai de reunió en llocs públics de Barcelona on tothom pot fer tant ofertes i demandes de coneixements, com recomanar altres persones que puguin ensenyar coses útils o interessants, la majoria d’elles basades en la seva experiència.
Banc de recursos AFA Llacuna
Banc de recursos AFA Escola La Llacuna del Poblenou. Qui no necessita serveis de forma puntual i no sap de ningú de confiança que els hi pugui oferir? El blog neix amb la voluntat de servir de taulell d'anuncis, en que se sol·licitin serveis concrets.
Banc de Temps de Breda
La xarxa d'intercanvi de serveis de Breda és un associació creada per iniciativa popular, independent de institucions o partits polítics. Xarxa d’intercanvi de serveis entre bredencs i bredenques i també hi ha gent de Riells i de Sant Feliu de Buixalleu.
Banc de Temps de Sants
El Banc de Temps és un projecte de millora de la convivencia entre persones a través de l’intercanvi del temps. Un sistema d’intercanvi de serveis per serveis o favors i proposa l’avantatge de fomentar les relacions socials i la igualtat econòmica.
Banc del Temps Ateneu Solidari Associació Rosa Maria Esteban
L’idea d’ interactuar i oferir el que cadascú disposa perquè un altre es pugui enriquir sense que hagin d'intervenir els diners. Es poden oferir i rebre coneixements i treball. Xerrades i tallers a canvi d’altres serveis. Passar més temps amb els veïns...
Banc del Temps BaTeC
Espai oficial del Banc del Temps BaTeC de Cervià de Ter, municipi de la comarca del Gironès. El Banc del Temps BaTeC cerca unes alternatives a la crisi per una economia més justa i solidària. Compartir Cotxe: Estalvia diners i contamina menys.
Banc del Temps Cal Gorina
Banc del Temps Cal Gorina, eina alternativa cap a la solidaritat, la integració i el creixement personal i col·lectiu a Castellar del Vallès. Cal Gorina compleix un mes, un mes en el que hem passat de 0 a 31 participants. Hem tingut molata feina...
Banc del Temps de Can Baró
Esapi facebook del Banc del Temps del barri de Can Baró, al districte Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona. Pretés ajudar-se entre els socis amb petis intercanvis i on l’unitat de aquest intercanvi es el temps. També es fan activitats d’oci gratuïtes.
Banc del Temps de Cardedeu
Entitat creada l'any 2005, que tenim com a finalitat promoure l'intercanvi de coneixements, habilitats i serveis entre les persones per tal de fomentar el veïnatge, col·laborar, ajudar-nos, conversar, compartir lleure, aficions, reutilitzar i estalviar.
Banc del Temps de La Barceloneta
Al barri de La Barceloneta. Inverteix temps, rebràs temps. La unitat d’intercanvi en el Banc del Temps és l’hora, independentment del servei que s’ofereixi o que es rebi. En aquest Banc, el temps és la riquesa principal, i per tant, la unitat de valor.
Banc del Temps de la Garriga
Banc que funciona sense diners. S'ofereix de forma gratuïta qualsevol cosa que sabem fer i rebre'n alguna que necessitem. Permeten millorar la relació entre totes les persones que conviuen a la Garriga. No pretén substituir els serveis professionals.
Banc del Temps de la Garrotxa
El Banc del Temps és un sistema d'intercanvi de serveis per temps. Al Banc del Temps la unitat d'intercanvi no són els diners habituals, sinó una mesura de temps, en el nostre cas l' hora. És un sistema d'intercanvi de serveis per serveis.
Banc del Temps de La Sagrera
Banc de temps que és una iniciativa comunitària d'intercanvi de temps, que emula simbòlicament el funcionament d'un banc, però en el qual allò que es "presta" i es "rep" és temps dedicat a serveis a les persones. El mecanisme d'intercanvi multiplica.
Banc del temps de Menorca
Instrument de política social a escala local que permet multiplicar oportunitats de donar i rebre. Ajuda mútua sense diferències, espai a on la gent experimenta l’intercanvi fomentant la relació entre diferents persones per compartir temps i habilitats.
Banc del Temps de Sagrada Família
Temps per oferir coneixements, habilitats, serveis o activitats als altres socis i sòcies, i temps per rebre dels altres allò que necessitis, t'agradaria aprendre o et ve de gust conèixer, estar d'acord amb el funcionament, i omplir la fitxa d'inscipció.
Banc del Temps de Salt
Al Banc del Temps de Salt hi ha persones com tu, que estan il·lusionades en intercanviar coneixements i habilitats tot promovent la solidaritat, la igualtat, la confiança i el reconeixement entre veïns i veïnes del poble de diferents edats i barris.
Banc del Temps de Sant Joan Despí
Un espai on les persones troben la manera de poder ajudar-se amb petis intercanvis i on l’uniat de aquest intercanvi es el temps. També es fan activitats d’oci gratuïtes com tallers, conferències, passejades, transmissió coneixements i moltes més…
Banc del Temps de Sant Martí
Neix al 2005, com un projecte de l'Ajuntament de Barcelona que gestiona l'Associassió Dones i Comunitat, de forma completament voluntària. És un banc on no s'utilitzen els diners. Els intercanvis tenen el valor del temps que s'utilitza per fer-los...
Banc del Temps de Sarrià
Banc del Temps del districte Sarrià-Sant Gervasi. Inverteix temps, rebràs temps. La unitat d’intercanvi és l’hora, apart del servei que s’ofereixi o que es rebi. El temps és la riquesa principal, i per tant, la unitat de valor. Horari d’atenció al públic.
Banc del Temps de Sitges
Personalitats europees que promouen el banc del temps es troben, a Sitges, per debatre sobre aquesta eina a nivell europeu. Els participants provenen del Regne Unit, Holanda, Suècia, Dinamarca, Irlanda i Catalunya. La web està en manteniment.
Banc del Temps del Bon Pastor
Banc del Temps del barri del Bon Pastor, al districte Sant Andreu de Barcelona. Intercanvis i on l’unitat de aquest intercanvi es el temps. Hi persones que s’han ofert per dur a terme les surtides culturals d’aquest any. Contingut en català mínim.
Banc del Temps del Raval
Banc del Temps del barri de Raval, al districte Ciutat Vella, Barcelona. Inverteix temps, rebràs temps. La unitat d’intercanvi és el temps. El temps és la riquesa principal, i per tant, la unitat de valor. El nostre facebook i horari d’atenció al públic.
Banc del Temps d'Igualada
Participa. Tens temps i vols aprofitar-lo? Comparteix el teu temps, ajuda als altres i beneficia't. El temps com a unitat d’intercanvi és una nova moneda per a proporcionar una solució a les retallades massives de la despesa pública en benestar social…
Banc del Temps Dos Rius
El Banc del Temps de Dosrius està vinculat amb diverses entitats, col·lectius i persones del municipi de Dosrius (Maresme). El projecte està obert a la lliure participació de les persones que ho desitgin, a través d’una inscripció i posterior entrevista.
Banc del Temps Gràcia
Web del Banc del Temps Gràcia, a Barcelona. Inverteix temps, rebràs temps. La unitat d’intercanvi en el Banc del Temps és l’hora, independentment del servei que s’ofereixi o que es rebi. Al banc, el temps és la riquesa principal, i la unitat de valor.
Banc del Temps Mataró
Programa que ajuda a millorar les relacions d’intercanvi positiu entre les persones i les entitats de Mataró. Es tracta d’una aposta decidida per potenciar accions de solidaritat des dels diferents àmbits d’intervenció de l’acció social i sociosanitària.
Banc del Temps Montjuïc Girona
Els diners de temps són una nova moneda que aporta la solució a les retallades massives de despesa pública en temes de benestar social, però sense recórrer a la intervenció econòmica de l'Estat, al contrari, basat a la llibertat d'acció econòmica…
Banc del Temps Pla de Palau
Banc del Temps Pla de Palau de Girona. Servei d'intercanvi d'hores en què els socis ofereixen als altres les tasques que dominen a canvi que a ells els resolguin les que ells no saben fer. Ofertes i sol·licituds de serveis, opinions i suggeriments.
Banc del Temps Pont del Dimoni
Projecte promogut pel teixit asociatiu dels barris de Santa Eugènia i Sant Narcís en col·laboració amb l’Associació de veïns Santa Eugènia, l’Ajuntament de Girona, el Pla d’Educació i la Xarxa de Centres Civics. Funcionament, ofertes i demandes.
Banc del Temps Sant Cugat
El Banc del Temps és un projecte promogut per l'Ajuntament de Sant Cugat en col·laboració amb l'Associació Salut i Família. Vol promoure l'intercanvi gratuït de serveis entre les persones, per ajudar a resoldre necessitats de la vida quotidiana.
Banc del Temps Trinitat Vella
Inverteix temps, rebràs temps. La unitat d’intercanvi en el Banc del Temps és l’hora, independentment del servei ofert o que es rebi. En aquest Banc, el temps és la riquesa principal, i per tant, la unitat de valor. Que fem i llistat d’activitats.
Banc Solidari de Serveis Gratuïts del Districte de Les Corts
Banc Solidari de Serveis Gratuïts de Les Corts. Entitat gestionada per voluntaris que es dediquen a l’ajuda mútua. Cada voluntari-a pot oferir serveis d’algun altre voluntari-a sense contrapartides. La web http://www.bancsolidari.org/ ja no funciona.
BarcelonActua
La comunitat solidària de Barcelona que genera oportunitats per a tothom. Comunitat creada a Barcelona i per Barcelona, que té com a objectiu final fer una ciutat cohesionada socialment, sensible, solidària i implicada en la realitat social que l'envolta.
BdT La Bordeta
Pàgina dels Banc del Temps de la Bordeta, inclós al districte de Sants-Monjuïc. Necessitem un manetes per montar una Calaixera que no hi ha manera de posar a punt. La nostra companya Puri estaría molt agraïda. Poseu-vos en contacte amb Cris.
BdT Online Xarxa de bancs del Temps
Xarxa de bancs del temps BdT Online. Bancs del temps. Mapa de bancs del temps de tot l’Estat espanyol creat per vivirsinempleo.org. Els bancs del temps de la xarxa de salut i familia són els marcats apart. Localització, informació i notícies relacionades.
Bita Mooring Swap. Borsa d’intercanvi d’amarratges
Bita Mooring Swap és una borsa online d’intercanvi d’amarratges. Intercanvia l’amarratge amb d’altres usuaris. Les dades personals del registre no es mostren als usuaris. Les de l'amarrador i del barco són imprescindibles per gestionar els intercanvis.
CIC Cerdanyola
Nucli local de la Cooperativa Integral Catalana a Cerdanyola del Vallès. Des del 2011, un grup de persones ens reunim a la vila de Cerdanyola del Vallès afins a la feina que està duu a terme la Cooperativa Integral Catalana (CIC) arreu del territori.
Compartir
És un buscador amb més de 850.000 ciutats i més de 70 països dels 5 continents, dedicat a compartir viatges amb cotxe. Podràs fer contactes amb persones coincidents amb el teu viatge. Andorra, Catalunya i Comunitat Valenciana.
Compartir Dóna Gustet
CDG, procés col·lectiu, al País Valencià, que treballa, en vàries disciplines i arts. Recerca, difusió i intervenció de la cultura popular, lliure i de transmissió directa. Connexió de formes de la cultura tradicional i possibilitats que ofereix Internet.
Compartir Pàrquing
Xarxa de municipis, entitats i organismes que fomenten el servei de compartir pàrquing. Més de 22 entitats ja estan a la xarxa. Aposta per una mobilitat més sostenible i segura. Les places més recents, últimes entitats adherides a la xarxa, el servei, …
Comunitat del Drac Roig de Montbui
La Comunitat del Drac Roig de Montbui és un col·lectiu, de Caldes de Montbui, on tothom pot oferir jocs de taula i de rol, activitats al carrer i molt més. Petits i grans, tots poden fer servir la imaginació com a eina per construir un món per compartir.
Comunitat d'Intercanvi Horta Sud
Som una comunitat que ha decidit fer intercanvis usant una moneda alternativa a l'Euro. La moneda l'anomenem Eco. Pots usar una moneda diferent, gestiona la moneda utilitzant el CES. Una moneda és una ferramenta que utilitza un grup de persones.
Comunitats Knowledge Management
Comunitats Knowledge Management comunitats.org. Som una xarxa d'intercanvi de coneixements i desenvolupament de projectes que fa servir el temps com a moneda per pagar a la gent que t'ajuda. Coneixements, necessitats i projectes.
Cooperativa Integral Catalana
Cooperativa autogestionada econòmica i política amb la participació igualitària dels seus membres i agafa legalment aquesta forma jurídica. Xarxa oberta de grups de treball, comunitat, entrades, dreceres, activitat i informació sobre les ecoxarxes.
Cooperativa Integral d’Eivissa
La CIE sorgeix al 2012 com espai de llibertat, creativitat i solidaritat. Afronta necessitats i aspiracions econòmiques, socials, mediambientals i culturals dels socis: treball, consum responsable, agricultura ecològica, comercialització, … Traductor.
Cooperativa Integral Terrassa
Nucli local de la Cooperativa integral Catalana a Terrassa (Vallès Occidental, Central de compres, el nucli local, ecoxarxes, moneda social, etc. Aquí hi tens una sèrie d’informació per tal d’endinsar-te en un sistema basat en la cofiança i el bé comú.
Cooperativa Integral Valenciana Atornallom
CIV surgeix de la inquietud política dels membres. Vocació econòmica, social i política en clau anticapitalista, ecològica, humanista, antipatriarcal i internacionalista. Actitud de caire llibertari. Contingut en valencià mínim. Delegacions País Valencià.
DonoCanvioNecessito Xarxa d’intercanvis Reus
DCN és la web d'intercanvi d'objectes de Reus. Aquí podràs trobar objectes que necessites a canvi dels que tens i que ja no utilitzes, també podràs oferir objectes gratuïtament o bé, rebre'n d'altres persones. Tot és vàlid si no hi intervenen diners.
Eco Xarxa del Montseny
Associació de ciutadans del Montseny, creen espais econòmics complementaris a l'economia oficial, i mecanismes de suport, ajuda mútua i aprenentatge, en base a criteris de sostenibilitat ecològica, proximitat i solidaritat. Moneda local l'Eco Seny.
eco xarxa osona
Cada participant posa en comú els objectes, serveis i/o coneixements que ofereix i el que li agradaria rebre. La xarxa crea un mitjà de comunicació intern que serveix perquè els membres puguin saber què es demanda, què s'ofereix i per tenir els contactes.
Ecoxarxa Castelló
Xarxa d'intercanvi amb moneda social. És una xarxa local d’intercanvi de béns, serveis i coneixements mitjançant una moneda social. És una eina de transició cap a una forma de viure diferent, basada en la cooperació, la llibertat i la responsabilitat.
Ecoxarxa de Lleida
L'Ecoxarxa de Lleida augmenta, com ho fan els oferiments que aquesta fa a través dels projectes comuns i també a través de cada individu. El bar funciona per iniciatives individuals, persones ofereixen a a altres persones mitjançant la biotiga.
Ecoxarxa del Maresme
Del grup de les ecoxarxes que hi ha a Catalunya, promou l'intercanvi intern entre d'altres ecoxarxes de Catalunya i tot el món. Els intercanvis es poden fer directament amb altres usuaris o si no tens res a intercanviar pots utilitzar moneda social.
Ecoxarxa del Solsonès
Col·lectiu de persones de la comarca del Solsonès, unides per crear espais econòmics alternatius a l'economia actual, així com mecanismes de suport, ajuda mútua i aprenentatge, en base a criteris de sostenibilitat ecològica, proximitat i solidaritat.
Ecoxarxa Empordà
Les decisions es prenen en assemblees: el tipus de web cal crear, tipus de moneda social, on i com fer la pròxima fira, editar i gestionar el butlletí, etc. Són implementades seguidament per diverses comissions de treball que s’ocupen de la xarxa.
EcoXarxa Garrotxa
Ens trobem els dimecres i divendres des de les 18 h al Mas de les Mates. Som un grup que estem creant relacions econòmiques basades en la persona i en confiança, amb l'intercanvi de béns i serveis, sense l'ús de la moneda convencional…
Ecoxarxa Girona
Xarxa d’intercanvi de béns, serveis i coneixements amb la voluntat de recuperar la dimensió ètica i humana en les activitats econòmiques, superant l’individualisme i la competitivitat capitalista i impulsant una economia basada en la solidaritat.
EcoXarxa Mallorca
Xarxa d’intercanvis de gent de l’illa, que volem un altre món en què els doblers no siguin el motor de les vides. Volem començar a canviar les activitats econòmiques quotidianes generant un model eco-nòmic més humà, proper, cooperatiu i ecològic.
EcoXarxa Marina Alta
Xarxa local d'intercanvi de béns, serveis i coneixements. EcoXarxa Marina Alta. Els objectius seus són facilitar l’economia productiva, sostenible, solidària i ecològica. La moneda social que utilitzem creada pels propis usuaris a través del crèdit mutu.
Ecoxarxa Penedès
Cooperativa de consum, serveis i coneixements que recupera la dimensió ètica i humana en els intercanvis, fomenta relacions properes, justes i solidàries. Basada en l'economia local, l’ecologia i el consum responsable, reforça vincles socials comunitaris
EcoXarxa Plana Baixa
L’EcoXarxa de la Plana Baixa és una xarxa comarcal d’intercanvi de bens, serveis i coneixements, que no utilitza el diner legal (Euro). Com a unitat d’intercanvi té moneda social, l’Eco. Utilitza el sistema d’intercanvis CES. Contingut en valencià mínim.
Ecoxarxa Ribera Alta del Xúquer
La Ecoxarxa Ribera Alta és un mercat d'intercanvi que opera amb moneda social. Articles d’economia alternativa, Grup de Consum Rebost L'Espartera d’Alberic. Donat el sentit de l’ecoxarxa, es demana als membres la participació activa a la xarxa.
Ecoxarxa Safor-Valldigna
Web de l’Ecoxarxa Safor-Valldigna. Des d’Orba, a la Marina Alta, ens conviden a participar amb el Mercat de la Terra, de 10 a 14 hores. Al mercat hi haurà un espai delimitat per a l’intercanvi de productes i/o serveis amb moneda social / bescanvi.
Ecoxarxera
Les coses materials que ofereixo i consells de veterinària. Notícies relacionades: No m'oblido d'explicar-vos com va ser l'experiència a Nautarkia i a la Fira de l'Ecoxarxa d'Osona... no deixeu de visitar els links que poso a baix de tot del blog!
ecoxarxes
Pàgina web d’Ecoxarxes, Inclou informació de l’Assemnlea Bioregional Sud de la CIC, Cooperativa Integral Catalana. Es tracta d’un espai on es pot conèixer les diverses ecoxarxes existents al nostre país. Ecoxarxes amb les seves dades específiques,
El Mercat de la Turuta
Conjunt de tot allò que els socis/es de l'associació Ecol3vng ofereixen per intercanviar amb els altres, utilitzant la moneda social local “turuta" (música de les comparses durant els carnavals). Hi ha socis oferents amb establiments i n'hi ha que no.
Espai d’Intercanvi Vallirana
L’espai d’intercanvi es un espai cívic on es poden intercanviar objectes, bens, productes de consum, serveis, coneixements, habilitats i experiències sense la necessitat de requerir l’ús de diners. Per més informació podeu consultar a la pàgina.
Esportsjobs
L’Esportsjobs és un portal d'intercanvi esportiu que serveix per a tot l’Estat espanyol. Ofereix ofertes d'ocupació, facilitador de patrocinis per a clubs, directori esportiu, articles de segona mà, etc. Els diferents esports i les modalitats esportives.
Experts.cat
Experts.cat és un portal web sobre preguntes i respostes. Fes preguntes de qualsevol tema que vulguis, i obté les respostes dels altres usuaris o dels experts en aquesta mateixa categoria. Experts, preguntes, respostes, assistència, solucions, …
FerTemps
FerTemps és un lloc web on pots posar missatges i al mateix temps fer amics. Aqui podras enviar notícies i compartiles amb els amics que tú vulguis. Puja el teu perfil i comença a compartir. Cercador de continguts del lloc.
Fira de l'Intercanvi de Mieres
LA Fira es fa a la plaça dels gronxadors i carrers del voltant. Aquest any no es podrà accedir a l'espai de fira d'intercanvi amb vehicle. Ens tornem a posar les piles i us anirem penjant el cartell, tríptic i totes les cosestes vinculades amb la Fira!
Hospitalet Compartir Pàrquing
Possibilita a les persones que tenen una plaça de pàrquing que durant el dia (la nit, o part del dia o de la nit) la deixen lliure per anar-se’n fora de la ciutat, la puguin intercanviar (llogar/vendre) amb qui vingui a treballar o a estudiar a la ciutat.
Intercanvia.net
Intercanvia.net. Ofertes i demandes, directori de xarxes, donacions, economia, suggeriments per a noves xarxes, agenda, notícies/articles, fòrums, butlletins, … Envia missatges privats, demana ajuda al fòrum, contacta als organitzadors.
Intercanviem i Convivim
Medi ambient, civisme i intercanvis. Consisteix en intercanviar objectes o serveis sense utilitzar els diners. Els objectes són molt variats: roba, llibres, electrònica, articles de la llar, joguines, CDs, … o poden ser activitats, coneixements, etc.
Intercanvinet
Intercanvinet es un servei de intercanvi entre usuaris de internet, en català. Comprar, vendre, intercanviar, opinions. Vine i comproba-ho tu mateix. Agències de transport (contra reembors).
Intercanvis Ampatufet
Si teníeu alguna cosa que voleu donar intercanviar o voleu demanar, només cal que em feu arribar la vostra proposta, si pot ser amb una foto i jo us la penjaré al blog. A la proposta caldrà que poseu el que oferiu el nom i contacte i telèfon o correu.
Intercanvis.net
Suport telemàtic a xarxes d'intercanvi de bens i serveis dels Països Catalans. Es va concebre el 2007 per ajudar a la Xarxa d'Intercanvis de Gràcia Xaingra. Al 2009 es va establir com una proposta de suport a qualsevol Xarxa d'Intercanvi.
Intercanvis.org
Web d’intercanvis desinteressats: la xarxa d'intercanvi i regal d'objectes usats i de segona mà. Intercanviem coses desinteressadament. Coses que ja no ens fan servei, que no ens van bé, repetides, que ens sap greu llençar…
Kitabu
Intercanvi de llibres d’idiomes. Servei col·laboratiu de llibres per aprendre idiomes. un servei de consum col·laboratiu de llibres per aprendre idiomes. Ells llibres de text que s’utilitzen a l’Escola Oficial d’Idiomes, a les acadèmies d’idiomes, ...
La XXIV - Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes
Publicació del text dels principis bàsics i de funcionament de la Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes, (la XXIX). Aquests principis estan pendents de la ratificació definitiva a l’assemblea de la XXIV i de l’acceptació per assemblees del grups.
Mercat de la Turuta
Conjunt de productes i serveis que els socis/es de l'associació Ecol3Vng (ecosistema econòmic ecològic local de Vilanova i la Geltrú) ofereix d’intercanviar entre si utilitzant les unitats d'intercanvi anomenades "turuta" (és la música de les comparses).
Mercat d'intercanvi i d'ús compartit de Sitges (reglament)
Mercat intercanvi de l’Ajuntament Sitges (Garraf). Proper mercat, residus, ofertes i demandes. Pots buscar només anuncis d’intercanvi o d’ús compartit, i també pots buscar per categoria. Els anuncis publicats tenen una vigència de 4 mesos.
Mercat d'Intercanvi Virtual de Mataró
Punt de trobada entre els que els interessa donar-li valor a tot allò que ja no utilitzem, però que algú encara li pot donar un ús. La web neix com a necessitat de continuar intercanviant entre els diferents mercats d'intercanvi que es celebren a Mataró.
Mercat d'ocasió de l'INS Terrassa
Espai del mercat d'ocasió de l'Institut de Terrassa, el Vallès Occidental (Barcelona). Es aquest mercat hi podràs comprar i vendre els teus llibres, material escolar... Recicla onjectes i estalvia diners! Compravenda de material de Cicles Formatius.
Mercat Escolar de l’Intercanvi Virtual
Mercat a través del web que fomenta l’intercanvi de material escolar. Obert a alumnes i professors dels centres escolars de l’Alt Empordà. Llibres de text, material escolar, col·leccionables, material pedagògic, joguines i els aquells altres objectes.
Mercat Intercanvi Castellbisbal
Espai virtual d’intercanvi i d’ús compartit, i lloc de trobada de les persones que disposin d'algun tipus d'objecte en bon estat però que per la raó que sigui, ja no els és de cap utilitat i abans de llençar-lo, prefereixen que d'altres li donin algún ús.
Mercat Virtual de 2a mà
Catàleg digital d’objectes que s’ofereixen des de les minideixalleries, deixalleries o particulars des de Figueres. Es penja l’anunci de l’objecte que es vulgui donar o intercanviar en el tauler d’anuncis corresponent: mercat deixalleries o particular.
Mercats d'intercanvi i ús compartit de Canet de Mar
Segur que a casa tens productes o aparells que estan en bon estat i no fas servir o bé fas servir molt de tant en tant. No els llencis! Intercanvia’ls o comparteix-los. Poden tenir utilitat per algú altre. Evitaràs generar residus i estalviaràs diners!
Oportunitats i saldos
Venda de llibres i més coses. És una pàgina on venc un fum de llibres de segona mà. Llibres de tota classe. A banda de llibres, també hi ha mobles, andròmines, trastos i diversos angimboris. Llibres i coses de llengua i literatura catalana. Arxiu blog.
Parkinghood
Parkinghood és una plataforma de consum col·laboratiu que permet llogar i compartir places d'aparcament particulars de forma temporal. Parkinghood té doble missió: Aparcar no ha de ser tant car ni tant estressant, i redistribució entre ciutadans.
Programa Compartim
Iniciativa del Departament de Justícia, a través del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, per crear entorns de treball col·laboratiu que apropin les persones al voltant d'oportunitats de millora o de resolució de problemes quotidians.
Projecte Heptàgon
Lloc d'intercanvi entre entitats i de difusió del pensament entre els set territoris de parla catalana: l'Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja, Illes Balears i País Valencià. Banc de Pensament i una Xarxa de Grups i Entitats.
Propers Mercats d'Intercanvi
Hi trobaràs una llista dels propers mercats d'intercanvi que es realitzen arreu de Catalunya (els enllaços amb descripció). Si m'envies la informació de noves trobades les aniré afegint. Trobarás informació de mercats d'intercanvi als calendaris.
Punt de Canvi Esc Guilleries
Nou estil de consum conscient responsable de material infantil basat en l'intercanvi i reutilització. Si tens un objecte del teu fill/a en bon estat que no utilitzes, pot fer servei a un altre nen/a, el pots anunciar a ofertes. Si busques, pots anunciar.
Punt de Canvi Hostalric
Estil de consum conscient i responsable de material infantil basat en l'intercanvi i la reutilització. El Punt de Canvi és un espai virtual que facilita l’intercanvi de material i objectes diversos de segona mà i en bon estat que pot necessitar un infant.
Qüestió de Temps
Qüestió de Temps és el mitjà de comunicació dels bancs del Temps de Barcelona, nascut de la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra. Editat per Amalia Alonso, Marta Curull i Mar Fayos, estudiants de segon curs de periodisme.
RE Canvi Valls
Lloc web perquè puguis donar una altra oportunitat a aquells objectes que ja no vols i donar-los a qui els necessiti. Pots demanar allò que busques, que potser algú té i no usa, canviar coses per altres. No es poden demanar ni oferir diners pels objectes.
ReUtil, Reciclem ReUtilitzant
Directori d’objectes que no fem servir. Si us sobra alguna cosa a casa que no sabem que fer. Vol acabar amb les contaminacions, deixar un món millor als nostres fills. Aprofitar els recursos disponibles i limitar el consumisme desenfrenat.
SIL Meliana
El sistema d'intercanvi local (SIL) és una xarxa local de comerç que utilitza una moneda diferent a la moneda convencional. Un sistema monetari alternatiu, paral·lel, local, comunitari i complementari. Hi ha multitud de sistemes comercials similars.
Temps Nostre. Banc Sense Diners
El Banc Sense Diners on les persones comparteixen el seu temps. Pretén ser un projecte solidari i humà que té com a objectiu impulsar les relacions entre els veïns perquè puguin ajudar-se entre ells i compartir un ben tant preuat com és el temps.
The Hospitality Club ... aplegant gent!
Xarxa d’hospitalitat que vol aplegar gent -hostes i amfitrions/es, viatgers/es-, i locals d’arreu del món per ajudar als i les altres quan viatgen, ja sigui amb un sostre per la nit o amb un tour guiat per la ciutat. Entesos com intercanvi intercultural.
Transició Vng
Transició a Vilanova i la Geltrú, el Garraf. Actualitat, rumiadores i rumiadors, horts i alimentació, moneda social local de Vilanova, espais vius, info de l’energia verda, arxiu reunions i butlletins fins l’any 2011, documents temàtics, i enllaços.
Trocasec - Xarxa d'intercanvis de Poble Sec
Trocasec és una Xarxa d’intercanvis on col·laborem veïns i veïnes del barri de Poble Sec. Punt de trobada de veïns i veïnes, associacions i entitats del barri per a intercanviar béns, serveis i coneixements, sense fer servir els diners. Valors.
vols tens barcelona
Canvi d'objectes. Si t’afartes del consumisme, hi ha altres maneres d’aconseguir el que vols. Hi ha coses que tens i no necessites que algú pot voler. Vols alguna cosa o tens alguna cosa? No es tracta d'intercanvis ni d’animals ni plantes, no èsers vius!
VolsCompartir.com
Eina per posar en contacte els usuaris del Parc BIT de Palma per a compartir els vehicles. Deixa de fer voltes per cercar un aparcament, augmenta les relacions socials, estalvia costs a final de mes. Ajuda a protegir el medi ambient.
Xarxa Comunitària la Verneda Sant Martí
La Xarxa d’Intercanvi engega projectes de millora de la convivència veïnal en un moment molt difícil i que no s’arreglarà de forma espontània. Cal introduir elements de canvi que beneficiïn a les persones. El canvi sols és possible amb moviment.
Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Castelldefels
Les Xarxes d'Intercanvi de Coneixements som grups de persones interessades en intercanviar coneixements, experiències i habilitats. Es tracta d'una manera diferent d'ensenyar, aprendre i relacionar-nos, en què tothom pot transmetre allò que sap.
Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Girona
Som un grup de persones interessades a intercanviar coneixements, sabers i experiencies. Es tracta d'una manera diferent d'ensenyar, apendre i relacionar-nos, en qué tothom pot transmetre allò que sap i vòl. S'han creat pensant en tothom.
Xarxa d’Intercanvi de La Garriga
La Xarxa es presenta com a una alternativa real, una associació no lucrativa que organitza activitats d'intercanvi d'objectes i serveis amb l'objectiu de promoure el mercat absent de monedes i els intercanvis sense diners i la solidaritat a escala local.
Xarxa d’Intercanvi de Sants
Xarxa d'intercanvi, lloc de trobada i relació de persones interessades en intercanviar coneixements, habilitats, experiències i objectes... tota cosa que necessitin o vulguin compartir. Tothom pot beneficiar-se’n. Compartint recursos es multipliquen.
Xarxa de Suport a la Reutilització de les TIC
La XSR d'equipaments informàtics és un espai virtual de suport a la canalització d'equipament informàtic en desús. Ordinadors sense transacció econòmica entre el donant i el receptor (iniciativa social). Associació TxT-Tecnologia per a Tothom.
Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Montcada i Reixac
Pàgina de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), entitat educació fundada l’any 2007 al Centre Civic La Ribera d’aquest municipi vallesà. La seva web està en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Xarxa ECO de Tarragona
Associació que fomenta una economia al servei de les persones i respectuosa amb el medi ambient. L'objectiu és que els participants creuen confiança mútua i col·laborin per construir alternatives econòmiques que beneficiïn a la comunitat, intercanviant.
Xarxa Local d'Intercanvi del Camp de Túria
Xarxa Local d'Intercanvi formada per unes persones que volen construir els fonaments i pilars d'una nova economia popular, sense utilitzar la moneda oficial, creada des de la base, per i per als de baix, fomentant la solidaritat i les relacions personals.
XIC - Xarxa d’Intercanvi de Coneixements Collblanc-La Torrassa
Xarxa d’Intercanvi de Coneixements. Amb la posada en marxa d'aquest projecte es preten posar a l'abast de les veïnes i veïns de Collblanc-la Torrassa un instrument valuós d'aprenentatge, d'intercanvi relacional i de cooperació comunitària..
XIC Nou Barris
Projecte de la xarxa a Roquetes. Busca que les persones puguin integrar-se en un col·lectiu que, realitza les activitats pròpies, i també és la porta d'entrada a un teixit associatiu més ampli, per implicar-se en activitats del barri, i ser participador.
XIS - Xarxa d'Intercanvi de Sants
Contribuieix a crear alternatives al consumisme salvatge, als bancs, als euros, al compra-tira-compra…un dia en què els diners no importen, en el qual es comparteix, s’intercanvia, es regala…. buida els teus armaris, i porta les teves pròpies creacions…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT