JARDINSBOTANICS


en tot el CerCAT   en aquesta secciˇ
Recerca Avanšada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Arboretum de Lleida
LĺArborŔtum Dr. Pius Font i Quer Ús un jardÝ botÓnic i un arborŔtum que forma part del Parc CientÝfic i Agrolimentari de Lleida. Porta el nom del botÓnic i farmacŔutic lleidatÓ Pius Font i Quer. Les obres de construcciˇ s'iniciaren el desembre de 2007.
espores - La veu del BotÓnic
Una publicaciˇ del JardÝ BotÓnic de la Universitat de ValŔncia. La plaga del mes de febrer Ús... Zeuzera pyrina. Zeuzera pyrina Ús una espŔcie barrinadora que sĺalimenta de la llenya dels fruiters, es difÝcil de detectar i de tractar per˛ cal.
JardÝ BotÓnic de Barcelona
JardÝ BotÓnic creat l'any 1930 per Pius Font i Quer i situat al sector de la Foixarda de la muntanya de Montju´c en dos clots creats per antigues pedreres. L'any 1986 fou tancat degut a problemes d'estabilitat de les parets i va ser reobert al 2003.
Jardi BotÓnic de Cap Roig (Caixa Girona)
Situat a Cap Roig, Calella de Palafrugell, el JardÝ BotÓnic de Caixa Girona Ús considerat un dels jardins botÓnics mÚs importants de la MediterrÓnia. Els orÝgens del castell i el jardÝ es remunten al 1927. CaracterÝstiques, espŔcies i horari de visites.
JardÝ BotÓnic de la Universitat de ValŔncia
Fundat l'any 1567 per a l'estudi de les plantes medicinals. Lĺany 1802 es va instalĚlar a l'Hort de Tramoieres, la seua ubicaciˇ actual. Hist˛ria, serveis i instalĚlacions, colĚleccions, investigaciˇ i educaciˇ.
JardÝ BotÓnic de Lluc
JardÝ BotÓnic situat en el cor de la Serra de Tramuntana, a 500 m. dĺaltitud sobre el nivell de la mar. Lĺorigen dĺaquest jardÝ es remunta a lĺany 1956 quan, reservat a la comunitat religiosa, es creÓ un espai de plantes aut˛ctones adaptades al terreny.
JardÝ BotÓnic de Plantes Medicinals de GombrŔn
Inaugurat a l'any 1995, Ús un petit recinte molt ben cuidat on si cultiven un gran nombre de plantes medicinals, pels amants de la medicina tradicional. EspŔcies tradicionals i altres desconegudes. Cada planta, disposa d'una fitxa descriptiva.
JardÝ BotÓnic de Sˇller
Creat lĺany 1985 i obert al p˙blic al 1992. Conservaciˇ, recerca i aprenentatge de la flora mediterrÓnia, en especial de la baleÓrica. Dades, activitats, objectius, guia del jardÝ, lĺInstitut botÓnic i enllašos. Fundaciˇ JardÝ BotÓnic de Sˇller.
JardÝ BotÓnic de Vegetaciˇ Natural Olotina
Porta d'entrada al Parc Nou, antiga finca senyorial que, l'any 1932, va passar a ser propietat municipal, obrint-se al p˙blic el maig de 1943 com a parc municipal d'Olot. El JardÝ BotÓnic de Vegetaciˇ Natural Olotina, Ús un jardÝ botÓnic creat l'any 1986.
JardÝ BotÓnic del Museu de GavÓ
Espai de 800 m▓ amb les diverses comunitats vegetals del paisatge que envolta la ciutat. Vegetaciˇ caracterÝstica del Garraf: l'alzinar de la serra de les Ferreres, la mÓquia de llentiscle i margallˇ de la zona calcÓria o les brolles.
JardÝ BotÓnic del Parc Nou
JardÝ BotÓnic de vegetaciˇ natural olotina, creat l'any 1986 al Parc Nou, antiga finca senyorial, ara parc municipal d'unes 4 h. de superfÝcie. Rouredes humides, zones boscoses de gran interŔs botÓnic amb gran diversitat d'espŔcies vegetals.
JardÝ BotÓnic MariMurtra
PÓgina oficial del JardÝ BotÓnic MariMurtra. Hist˛ria, dades, els fundadors de la iniciativa, horaris, calendari, preus d'entrades, serveis, dades de contacte, com arribar, informaciˇ de la visita i visita virtual pel jardÝ.
JardÝ BotÓnic MolÝ del Foix
Espai de vegetaciˇ botÓnica a Santa Margarida i els Monjos (Alt PenedŔs), on passejar, gaudir de les plantes, aprendre sobre la vegetaciˇ de la comarca. Hi sˇn representades espŔcies de les comunitats vegetals de la comarca.
JardÝ BotÓnic Mundani
Hort de tarongers de 4.823 m2, distribuits en vuit marjades, situat a la falda d' una muntanya a 5 quil˛metres de la mar a l'illa de Mallorca, que ha estat transformat en un jardÝ de climatitzaciˇ dĺarbres, arbusts i lianes de tot el mˇn.
JardÝ BotÓnic Pinya de Rosa de Blanes
Creat pel Dr. Fernando Riviere de Caralt l'any 1945. ColĚleccions provinents de lĺhÓbitat natural, jardins botÓnics, particulars i vivers d'arreu del mˇn. MÚs de 7.000 espŔcies. Les millors colĚleccions del mˇn d'Agave, Aloe, Lucca i Opuntias.
JardÝ BotÓnic Pius Font i Quer
Creat pel departament de CiŔncies de l'IES Escola del Treball de Lleida. TÚ elements diferenciats en el disseny, distribu´ts i classificats. Rep el nom de Pius Font i Quer, botÓnic universal, engendrador de l'actual JardÝ BotÓnic barcelonÝ.
JardÝ ex˛tic de PontellÓ
╔s un jardÝ botÓnic de la comuna de PontellÓ, al Rossellˇ. S'estÚn per un terreny rectangular i amb una superfÝcie de tres hectÓrees, situat a prop de la carretera de Nils. ╔s obert en els mesos cÓlids (de juny a mitjan setembre), i es fa pagar entrada.
JardÝ Medicinal Ramon Llull
Els objectius principals del JardÝ Medicinal Ramon Llull, ubicat a Selva (Mallorca), sˇn la divulgaciˇ, la recerca i la conservaciˇ de les plantes medicinals. Hist˛ria, projecte, jardÝ virtual, hemeroteca, activitats, vincles, ...
Jardins de Cap Roig
Hist˛ria, detalls i galeria d'imatges del JardÝ BotÓnic de Cap Roig. Dorothy Webster i Nicolau Woevodsky van abocar tots els seus esforšos per fer realitat el seu somni: fer un paradÝs a la seva mida. Situaciˇ i Accessos. Festival de Cap Roig.
Jardins de Santa Clotilde
Web dels jardins renaixentistes de Santa Clotilde (1919) a Lloret de Mar. Terrasses que se superposen, camins que s'entrecreuen, rampes i escales que conformen el trašat del jardÝ situat en un penya-segat amb vistes al mar.
Misteri al BotÓnic
Juga online al joc Misteri al BotÓnic del JardÝ BotÓnic de la Universitat de ValŔncia, aventura grÓfica. Juga online al joc Misteri al BotÓnic del JardÝ BotÓnic de la Universitat de ValŔncia, aventura grÓfica. Juga online al joc Misteri al BotÓnic.
Salvem el BotÓnic
Coordinadora ciutadana Salvem el BotÓnic, recuperem ciutat creada lĺany 1995. Informaciˇ de la campanya per conservar el perfil urbÓ del centre hist˛ric de ValŔncia. Suport de tot tipus dĺinstitucions, colĚlectius i estaments de temes del medi.
Village-Arboretum de Vernet
El Village-Arboretum Ús un arborŔtum que es troba a Vernet, al Conflent (Catalunya Nord), aprofitant un microclima que permet aclimatar nombroses espŔcies degut a la situaciˇ geogrÓfica. Engloba tot el terme municipal incloent lĺurbÓ.

CerCAT ę 1997. Una creaciˇ d'INTERVIC ®. Suport tŔcnic d'ILIMIT