JORNADES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Alcarràs Lan Party
Pàgina de l’Alcarràs Lan Party, la festa participativa d’ordinadors i les noves tecnologies, que es celebra en aquest municipi de la comarca del Segrià. La pàgina es troba en construció.
Àtic 2
Les xerrades i tallers tractaran temes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), mostrant especial èmfasis en tot allò relacionat amb el món audiovisual. Seran dutes a terme per experts de molta rellevància.
Baix Land Party
Activitat al setembre, que no comporta un gast econòmic. Per inscriure’s cal accedir un cop obertes les inscripcions a l’apartat “Inscriu-te” i omplir el formulari pertinent. Un cop acabat rebràs un missatge de confirmació i estaràs inscrit a la Baix Lan.
Catosfera Granollers
Consulteu les ponències i taules rodones de la 4a edició de la #catosfera. Catosfera i seminaris en noves tecnologies. Es realitza a partir del 21 de març de 2011 al CTUG, Centre Tecnològic i Universitari de Granollers, al Vallès Oriental.
Corbins LAN Party
Web oficial dàquesta LAN Party, Teranyina Party. Últim cap de setmana de febrer a Corbins. L’esdeveniment, inscripcions, fòrum, normes, tornejos, patrocinis i arribar a aquest municipi del Segrià. Les Partys van començar a Dinamarca, l’any 1986.
Ebre LAN Party 2007
La party més gran de les Terres de l'Ebre ja està molt a prop; tan a prop que començarà el dia 29 de setembre (a les 10h00)! Llàstima que només tindrem dos dies per passar-ho millor que mai; sí, acabem el 30 (a les 18h00) :'(.
E-week - Setmana digital a Vic
L'e-week es desplega en els vessants: acadèmic, social, econòmic i cultural. En cadascun d'ells hi trobem exemples dels projectes que estan contribuint amb força a transformar la nostra societat. Treballem amb un partenariat local i internacional.
Festa Firefox
Pel llançament del Firefox 3 i la superació del rècord Guiness de baixades en un dia, la comunitat catalanoparlant celebra 3 festes al territori. Informació de cada una d'elles dijous 26 de juny, i dissabte 28 de juny. Barcelona València i Amposta.
Fiberparty - Associació Cultural Fiberparty
La propera edició de Fiberparty es farà els dies 29 de febrer, 1 i 2 de març de 2008 al Poliesportiu Campus Nord de la UPC. Durant els pròxims dies anirem ampliant la web amb la llista de tornejos, activitats, premis, xerrades, etc...
Hortanet
L'Hortanet Lan Party és un jove esdeveniment informàtic i social que es realitza a Meliana, Horta Nord (País Valencià). La primera edició es va fer el juliol de 2006 a la Casa jove de Meliana. La web http://www.hortanet.net/ no és operativa.0
Hortanet Lan Party
Hortanet.net és la web l'Hortanet Lan Party i és un punt de trobada de tots els amants de la tecnologia de l'Horta. L'organització ja du un temps treballant en l'event i si no hem dit rés és perquè anem tots prou ocupats amb la vida estudiantil.
III Congrés Europeu de Tecnologies de la Informació en l'Educació i en la Societat 2012
El III Congrés Europeu de Tecnologies de la Informació en l'Educació i en la Societat. Una visió crítica. A Barcelona dies 1, 2 i 3 de febrer de 2012. Vol aprofundir, des d’una perspectiva crítica, en l’intercanvi de visions, enfocaments i realitzacions.
Jornada de Programari Lliure a l'Administració" de Lleida
3ª Jornada de Programari Lliure a l'Administració - 2006, octubre. Vol convertir-se en un acte divulgatiu i de debat en el qual es trobin diferents administracions per donar-se a conèixer realitats en l'àmbit del Programari Lliure.
Lan Party Volcànica.cat
Lan Party garrotxina, a Olot (Casa Cultural d’Andalucia). Xerrades, ordinadors i activitats pel públic, zona d’acampada i xerrades, exposicions, paradeta d’informació al Recinte Firal, zones intermitges amenitzades amb exposicions/activitats.
Lleida Lan Party
Enguany és un any complicat, i la crisi arriba... Les dificultats ens fan prendre la decissió d'anul·lar l'esdeveniment, no essent possible dur a terme la Lan Party en les dates assenyalades. Però portem a terme altres activitats relacionades…
Mollerussa Lan Party
Es celebra els dies 5,8 i 9 de novembre. MLP ofereix els següents tallers i ponències. Revisa tota la informació sobre els campionats, normes i horaris. El dia 20 de setembre s'obra el plaç d'inscripció per la Mollerussa Lan Party.
Nits a l'Àtic - TIC un cop al mes
Les xerrades i tallers tractaran temes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), mostrant especial èmfasis en tot allò relacionat amb el món audiovisual. Seran dutes a terme per experts de molta rellevància.
PremisCat
Els premis més populars de la Catosfera. Planteja una reducció de categories. Limitar el nombre de propostes que es poden fer per categoria. Implicaria un difícil esforç de selecció prèvia per part vostra. Identificació dels participants en la votació.
Roda Lanparty Algemesí
Associació juvenil dedicada a organitzar partides de jocs per multijugador per ordinador i la Roda Lanparty Algemesí de caràcter anual. Què és. Activitats, membres, fotos, vídeos i coses. La web no és tota operativa. No està actualitzada.
Roda Lanparty Algemesí
Associació juvenil dedicada a organitzar partides de jocs per multijugador per ordinador i la Roda Lanparty Algemesí de caràcter anual. Què és. Activitats, membres, fotos, vídeos i coses. La web no és tota operativa. No està actualitzada.
Setmana de Les Noves Tecnologies Castelldefels
Extracte de la conferència de Marta Torres Vilatarsana sobre els recursos per a l’Aprenentatge del Català a la xarxa. Recerca i tractament de la informació a la xarxa. Principals cercadors i metacercadors. Ajuntament de Castelldefels.
Térmens LAN Party
Setena edició de la LAN Party per excelència de les Terres de Lleida, aprofitant la Festa Kármica Koala - Ubuntu 9.10 de Lleida, i a la Mollerussa Lan Party. Enguany la LanParty serà una setmana més tard de La Marató de TV3, però seguirà en benefici…
Tilt Festival
Festival multimèdia català, de noves tendències digitals de l’art; música, dansa, teatre, vídeo, Internet i webs participatives, telefonia d’alta velocitat ... Perpinyà del 7 al 10 de febrer de 2008. L’amateur competeix amb el professional.
Wip Bcn
Mostra anual d’arts innovadores d’última generació, en espais del districte 22@, al barri del Poblenou de Barcelona. Shows audiovisuals, intervencions creatives en espais públics, mostres tecnològiques, instal·lacions interactives i projeccions.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT