JUDO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Agrupació Esportiva Santa Eulalia - Sección Judo
Web de la secció de judo de l’Agrupació Esportiva Santa Eulalia de l’Hospitalet de Llobregat. Hi tobareu imatges, horaris, humor i el codi moral de judo, entre altres coses d'interès..
Associació de Judo de l'Alt Empordà - AJAE
Associació creada l'any 1998 a Figueres per unir els esforços, a favar del judo a la comarca. Presentació, història, membres associats, activitats, calendari i enllaços.
Budo Casal Vilafranca
Secció de Judo del Casal de Vilafranca. Va ser fundada al 1974 per una colla d’entusiastes de les arts marcials. Notícies, fotos, calendari, localització, tècniques, història, vocavulari i nocions de nutrició.
Canillo Club de Judo
Web oficial d'aquest club andorrà. La Junta Directiva, calendari i activitats, estatuts del club, contactes i horaris dels cursets, àlbum, resultats dels campionats, judoques, estatge d'estiu a Canillo i memòria de les tècniques.
Catclub - Judolandia
Pàgina amb informació i adreces postals de tots els clubs de judo de Catalunya, afiliats a la Federació Catalana de Judo. Per demarcacions i ciutats. Fitxa del clubs amb l'adreça posta i telèfons.
Club de Judo Dojo Tarraco
El Club de Judo Dojo Tarraco, us dóna la benvinguda al món del judo i a les múltiples activitats que realitza a seu i en altres centres escolars. Estem a la ciutat de Tarragona, dins de les instal·lacions del club de referència, el Club Natació Tarraco.
Club de Judo Palamós
Entitat esportiva creada a l'any 1989 i que té com a objectiu la pràctica, el foment i la difusió del judo entre els nens, els joves i els adults. Historia del judo, història del club, dades del club i entrenaments, ...
Club Esportiu Molins de Rei
Entitat esportiva de Molins de Rei que neix el 1977. Les entitats EBAC (handbol femení), Handbol St. Miquel, Hoquei St. Miquel i Bàsquet St. Miquel van constituir-se en club en fer-se el pavelló poliesportiu, més tard s’incorporà el patinatge i el judo.
Club Gimnàs Judo Condal
El Club Judo Comtal és una entitat esportiva, creada l'any 1967 i té com a objectiu la pràctica, el foment i la difusió del JUDO entre nens, joves i adults. Per aquest club hi han passat, al llarg d'aquests més de 45 anys, més de 7000 alumnes.
Club Judo Arbúcies
Pàgina web del Club de Judo Arbúcies (La Selva). El judo, situació d'Arbúcies, el judo Arbúcies, novetats, història, classes i fotos. Aquestes pàgines encara estan en construcció, el que vol dir que pot ser que alguna pàgina no estigui disponible.
Club Judo Blanes
Pàgina d’aquest club, ubicat a les instal·lacions municipals del Pavelló Municipal d’Esports de Blanes. Compta amb molts alumnes d’edats entre 3 i 18 anys, tant masculins i femenins com d’edats més avançades. Ha fet 20 cinturons negres.
Club Judo Chowa
Si vols fer judo t'esperem al Chowa! Professors, horaris, fotos dels nostres judoques. Et convidem a practicar aquest esport tan maco i a gaudir del judo a qualsevol edat!
Club Judo Els Pallaresos
Web del Club Judo Els Pallaresos. El Club Judo Els Pallaresos és una entitat esportiva que es va posar en marxa fa 8 anys a la localitat de Els Pallaresos (Tarragona) amb un total d'uns 80 judoques. Contacte. El contigut en català és mínim.
Club Judo Tivissa
Blog del club de judo de Tivissa (municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre). El blog el destino a una difussió del judo i a aspectes relacionats amb ell, ja puguin ser articles d´entrenament, alimentació, …
Club Judo Yamashita Vall del Terri
L’objetiu del club es formar i educar en l’esport del judo als judokes de totes les edats. Promoció de l’esport al municipi i comarca. Exportar el nom del club de Judo Yamashita Vall del Terri a activitats i competicions que es celebren per Catalunya.
Club Natació Terrassa
Web del C.N. Terrassa. Àrea social i seccions de Natació, waterplo, patinatge, bàsquet, futbol, futbet, excursionisme, karate, judo, pàdel, frontennis, pilota a mà, atletisme, triatló i hoquei herba. Instal·lacions a l’àrea olímpica i al Pla de Bonaire.
Comitè de Judo de la Lliga Escolar
Pàgina del Comitè de Judo de la Lliga Escolar de Barcelona. Resultats, escoles i equips participants i informacions diverses. Pàgina creada el 15-05-2.006. Web Master: FeelingSoft.
Dojo Cambrils
Pàgina wen del Dojo Cambrils (Baix Camp). Els cambrilencs demostren el seu bon moment i nivell de judo demostrant que estan dins dels millors judokes catalans i seguiran entrenant per aconseguir la desitjada classificació pel Campionat d'Espanya.
El blog del judo
El primer blog en català sobre el judo, realitzat per Marc Contijoch de Barcelona. El judo, més que un art d'atac i defensa, és un estil de vida "Jigoro Kano". Vols saber quan hi ha nous continguts? Deixa'ns la teva adreça electrònica.
El blog del judo 2
Mirall del primer blog en català sobre el judo, realitzat per Marc Contijoch, nascut a Montblanc i resident a Barcelona. Conté les notícies anteriors des de la mateixa pàgina. Campionat d'Europa de Judo, alimentació i judo, etc.
Esport-7
Entitat esportiva a Manresa, dedicada a la salut i l'activitat física, a més a més i fonamentalment, a la formació i educació dels nens/es mitjançant les activitats especifiques: judo, ju-jitsu, karate, aeròbic - manterniment, musculació - fitness.
Federació Andorrana de Judo, Ju-Jitsu, Kendo, Aikido, Nambudo i Disciplines Associades
fandjudo.ad, és la pàgina de la Federació Andorrana de Judo, Ju-Jitsu, Kendo, Aikido, Nambudo i Disciplines Associades. La Federació té la seva seu a l’Avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany.
Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Judo i disciplines Associades. Pàgines de cada especialitat; Judo, Kendo, Aikido, Jiu-Jitsu, Tai-Jitsu, Wu-Shu i Defensa Personal. La Federació té la seva seu a Badia del Vallès.
Futbol Club Martinenc
L’origen de l’entitat es situen a començaments de segle, en l’any 1907. L’any 1909 ja competien, en representació de l’ex-vila de Sant Martí de Provençals, el Club F.C. Martinense i Centre d’Esports Martinenc. Avui té seccions de bàsquet, hoquei i judo.
Gimnàs Lleida-Fitness
Centre que ofereix les últimes tendències en fitness, wellness i les activitats dirigides més innovadores del sector. Va iniciar l’activitat l'any 1993 i actualment compta amb més de 1.500 m² d’instal·lacions. Federat a la Federació Catalana de Judo.
Girona Judo
(Abans Club Judo Fuji). Entitat capdavantera en l'àmbit del Judo català dedicada a fomentar-lo i difondre’l. Experiència de més de 25 anys formant i educant mitjançant el Judo. És el referent del Judo gironí amb més de 50 cinturons negres formats.
Judo - Centre Esportiu Independència
Escola d’aquest gimnàs de Badalona. A les nostres classes podràs practicar aquest esport olímpic de contacte físic que augmenta i tonifica a la perfecció totes les parts del cos, fent que ens sentim millor tant física com mentalment.
Judo - Esport Català
Pàgina del portal esportiu Esportcatala.com, amb notícies i informacions del judo català, estatal i internacional. Serveis i notícies relacionades. Barcelona acull la Primera Trobada Internacional d'Arts Marcials ...
Judo Attitude
Judo Attitude és un nou portal íntegrament dedicat al Judo, en general, en totes les seves modalitats. També inclou informació relacionada amb el Club judo Vitalesport de l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). La web disposa de traductor automàtic.
Judo Club Alcoi
Fundat en 1882 pel professor japonès Jigoro Kano. Bona competició dels judokes alcoians, Iker perd el primer combat, Gaizaka, guanya i perd dos realitzant una bona competició. Adrian queda supcampió confirmant el seu bon estat de forma!
Judo Club Vallès
Club de Judo d’uns practicants i enamorats d’aquest gran esport. Classes/entrenaments en 3 escoles i al Sport Club Arvi de Ripollet i a Cerdanyola del Vallès. Té 200 llicències. Web amb continguts bilingües. Contingut en català mínim.
Judo Dani's Kwoon
Pàgina oficial del Judo Dani's Kwoon. El judo es un art japonès, creat per Jigoro Kano (1860-1938), fill d'un samurai en una època on no es podien portar cap tipus d'armes. Història del Judo, tècniques, lesions i competicions.
Judo Escola Maristes Champagnat
Web de l’ Escola Maristes Champagnat de Badalona, federada a la Federació Catalana de Judo, on es fa Judo com a activitat extraescolar principal. El judo, horaris classes, calendari, notícies i inscripció.
Judo GEiEG
Secció del Grup Excursionista i Esportiu Gironí. Actualment té uns 60 judokes (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils i júniors). Participen en campionats comarcals, territorials i estatals, on han aconseguit excel·lents resultats.
Judo la Llagosta
Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta dedicada a promoure el karate i el judo. Actualitat, judo internacional, trobades interescolars, qui som, horaris i classes, cinturons negres del club, què és el Judo, calendari esportiu, fotos i videos, ...
Judo Louis
Web bilingüe del Judo Louis, club esportiu dedicat a la pràctica i a la promoció d’aquesta especialitat esportiva de les arts marcials. El club està situat al carrer Farners de la ciutat de Barcelona (Horta-Guinardó). Informació de l’activitat ordinària.
Judo Priorat - Tortosa
Espai del Club Judo Priorat i el Tortosa Athletic Club de Judo. Resultats esportius, campionats d'Espanya, fotos cinturons negres, història del club, videos, galeria de fotos, calendari d’activitats, Copa Mediterrani, lliga, esponsors, direccions, …
Judo Univers
Club de judo del servei d'activitats esportives i socials de la Universitat Politècnica de Catalunya. Classes d'iniciació i perfeccionament, condicions de participar i inscripció, campionat de Catalunya, d'Espanya i altres, lesions, links, …
Renshinkan
Pàgina del Renshinkan, club i centre d’estudis de judo, aikido, kendo, Iaido i gimnàstica des de Manacor (Mallorca). Informació general, calendari, gokio, judo, kendo, reglaments d’arbitratge i actualizacions, imatges i notícies.
Sala de Judo Felanitx
Pàgina web i punt de trobada pels nostres judoques i amics de l’escola esportiva Sala de Judo Felanitx. Notíces breus, el judo a Felanitx, horaris, fotografies, defensa personal policial, jiu-jitsu, disciplines gimnàstiques i musculació, etc.
Sport Club Arvi - Judo
Secció de Judo del Sport Club Arvi. Què és el judo?, cinturons negres i horaris de classes. Presentació dels professors-mestres de l’escola; David Soriano Valero, cinturó negre 4t. Dan de Judo i Alicicia Piñero, cinturó negre 2n. Dan de Judo.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT