LABORATORI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Anàlisis Lab | Laboratori d'Anàlisis Clíniques
El laboratori incorpora les últimes tecnologies, 'adquisició de nous equips analítics automàtics amb la incorporació de nous pro-grames de gestió, que ens ajuden a unificar processos. Tot això amb un objectiu comú: treballar amb els més alts estàndards.
Andopharm Laboratoris
Primer Laboratori farmacèutic d'Andorra. Titular, comercialitzador i distribuïdor de medicaments, etics, inclosos genèric; test de diagnòstic d'autodetecció i per ús hospitalari, cosmètica de tractament, ...
Aransol Grup, SL.
Centre d'anàlisi clínica de la Dra. Aranda. Medicina Preventiva. Reconeixaments. Estudis hormonals. Toxicologia d'empresa i anàlisis d'aigües i aliments, control microbiològic de bars i restaurants. Centres d'atenció a Barcelona i Badalona.
Associació Catalana de Ciències de Laboratori Clínic
L'Associació Catalana de Ciències de Laboratori, és una associació dels professionals analistes clínics, amb articles, informació (congressos i seminaris), enllaços del món dels laboratoris d'anàlisis.
Biofoe Laboratoris
Empresa fundada l’any 2007 com a societat limitada dedicada a laboratori de diagnòstic clínic animal. Elisas, PCRs i microbiologia. Amb aquestes proves analitzen les malalties: PRRS, Aujeszky, Influenza (grip), Brachyspira, Salmonella, E.Coli, ...
bromatquim
Anàlisi química d'aliments i altres temes afins. Adreçat a estudiants i professors de formació professional, batxillerat i universitaris i a professionals dels camps de la química analítica i la bromatologia.
Centre d'Anàlisis Girona
Al Centre d’Anàlisis Girona posem la teva salut en bones mans. Destaca per l’atenció personalitzada que oferim als pacients i per la rapidesa en els resultats. A més gaudim d’un equip professional expert en l’àrea clínica, de rigorositat en el treball.
Convet - Laboratori Anàlisis Veterinàries
Nutrició animal, higiene alimentària, assaigs químics, diagnòstic laboratorial de malalties infeccioses. Avaluació APPCC. L'experiència i el treball del nostre equip professional, la utilització de les tècniques analítiques més innovadores.
dTC Development Team Consulting
dTC consultoria i assessoria per a la indústria farmacèutica en el sentit més ampli: desenvolupament, fabricació i comercialització de medicaments, API's i productes sanitaris. També treballem per a la indústria cosmètica i de fitosanitaris.
General Lab
Societat anònima creada l’any 1991 amb un accionariat format per empreses sanitàries, analistes clínics, executius i empresaris del sector. Nou laboratori a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona que modernitza les seves instal·lacions.
Grup Ferrer Internacional
El Grup Ferrer, amb més de 50 companyies, és present als sectors de farmàcia, alimentació i química fina, tres sectors clau per contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones. Informació i divisions sectorials.
Grup Sabater Anàlisis
Compte amb laboratoris i centres d’atenció, principalment a Catalunya, i participa accionarialment amb altres Laboratoris. Homologacions, professionals i centres. servei en centres proopis, i en empreses.
Labco Quality Diagnostics
Laboratoris d’Anàlisis Clínics. Labco Quality Diagnostics es una xarxa europea, líder en serveis i gestió de laboratoris clínics i de anatomia patològica. Opera en 6 països. Conegui i busqui un laboratori aprop de vosté.
Labdandal - Laboratori d'Anàlisis Comarcal
Laboratori a Montblanc que disposa d’instal·lacions, equips i personal qualificat per dur a terme assaigs i recollides de mostres d’aigües residuals, de consum, piscines, anàlisis de legionella i microbiologia alimentària. Un ampli catàleg de serveis.
Laboratori Analitic Valls
El Laboratori Analític Valls està situat a Valls i amb una àrea d'acció centrada principalment al camp de Tarragona i Conca de Barberà. Experiència de 15 en el camp d’anàlisi agroalimentari. Contempla la millora del teixit socioeconòmic de la comarca.
Laboratori Codina
Laboratori anàlisis clíniques. La farmàcia es troba des de l'any 1810 al Carrer Forn de Caldes de Montbui, al número 7 hi som des del 1911. Totes les generacions que hem regentat l’establiment sanitari hem aportat innovacions i hem desenvolupat la tasca.
Laboratori d’anàlisi Dr. Borrell
Empresa d’anàlisi i assessorament mediambiental, fundada l’any 1986. Centra el seu objectiu en l’estudi i l’anàlisi de l’aigua i temes relacionats: Aigües residuals industrials i urbanes, aigües regenerades, aigües de consum, superficials i de bany.
Laboratori d'Anàlisis M.D. Xirau Vergés
Laboratori de Badalona fundat l'any 1970. Actualment està concertat amb les principals mútues i centres d'extracció. Fórmules magistrals, dermofarmàcia, ortopèdia, homeopatia, herboristeria, dietètica d'adults i infantil, i veterinària.
Laboratori de Referència de Catalunya
Servei on line del Laboratori d'anàlisis clíniques Laboratori de Referència de Catalunya. Sistemes d'informació on line. Pretenem acostar-nos als nostres clients i de treballar junts, a través d'internet. Qualitat, medi ambient i innovació tecnològica.
Laboratori Dr. Oliver-Rodes
Laboratori especialitzat en l’anàlisi de tot tipus d'aigua. Asessorament, anàlisi, formació i auditoria d’instal·lacions d’empreses de tots sectors. El 1902, Benet Oliver Rodes, doctor en farmàcia, inicià l'anàlisi independent de la seva farmàcia.
Laboratori Pasteur
El Laboratori Pasteur es va fundà l’any 1967, i estava ubicat al subsòl de la Farmàcia Pasteur. Col·labora amb l’estudi genètic sobre la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica patrocinat per la Fundació per a la Fibromiàlgia i la SFC. Proves.
Laboratori Roca de Viñals
Laboratori barceloní d'anàlisis clíniques, que està situat a la mateixa Casa Batlló del famós Antoni Gaudí a l'Eixample de Barcelona. Creat pel Dr. Ricardo Roca de Viñals, que una cop finalitzada la carrera de Medicina el 1.929.
Laboratorio Aragó
Dedicada a la producció farmaceutica. Laboratorio Aragó. És avui un referent en la fabricació de sutures per als professionals de la cirurgía. Productes d’avanguarda rigorosament testats i sotmesos a exhaustius controls en tots els seus processos.
Laboratorios Maymó - Laboratori Farmacèutic Europeu en Salut Animal
Empresa amb més de 85 anys d’història, desenvolupant, fabricant i comercialitzant productes farmacèutics, additius i biocides d’ús veterinari. La planta de fabricació es troba a Barcelona i compleix amb les estrictes normes europees de fabricació GMP.
Laboratoris Aslab
Empresa que aportar solucions i recolzament tècnic a la industria agroalimentaria diversificant l’oferta per a cobrir las necessitats del sector. Especialitzats en donar cobertura tècnica a la creació, desenvolupament de productes i control de qualitat.
LAF, Laboratori d'Anàlisi i Fertilitat de Sòls
Pàgina oficial del LAF, el Laboratori d’Anàlisi i Fertilitat de Sòls. Anàlisi i Fertilitat de Sòls es va incorporat al maig de 2005 al grup Applus+, en concret a Applus Agroalimentario. La web d’aquest és en castellà.
Phytoterapia
Fabricant de Productes naturals i ecologics. Laboratori farmacèutic dedicat a la fabricació amb certificat de productes naturals i ecològics: extractes de plantes , productes de cosmètica i de dietètica. Productes, empresa, partners i tecnologia.
Roqueta Esteve Rimbau - Anàlisis Clíniques
Web oficial del Laboratori Roqueta-Esteve-Rimbau és un laboratori d'anàlisis clíniques que dóna servei a la província de Girona des de 1939, Oferim tracte directe amb el pacient i el metge, amb la presència continuada dels nostres facultatius.
Sabater Análisis
El laboratori Sabater Análisis es va crear l’any 1960 a Barcelona. Va ser el primer laboratori de l’Estat espanyol a realitzar determinacions analítiques per micromètodes, entre les quals hi havia l’equilibri àcid-base i electròlits.
Silliker Iberica
Pàgina de Silliker Iberica. És tracta d'una companyia independent, fundada l’any 1974, dedicada a la prestació de serveis especialitzats per a la indústria alimentària i agroalimentària. Confiem que els serveis que els oferim a continuació els interessin.
Stenco Industrial
Empresa fundada l’any 1960. Avui té àrea d’R+D+I pròpiaLaboratori d’anàlisis, tractament d’aigües, equips i projectes. La delegació de Catalunya i Balears és a Montornès del Vallès. Delegacions a tot l’Estat espanyol.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT