LOGOPEDIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Alta-Veu, Centre de logopèdia i rehabilitació de veu a Barcelona
Altaveu va ser creat l’any 1997 per Salvador Casadevall com un espai de desenvolupament i rehabilitació vocal. Amb els anys, i a partir de la necessitat de respondre a altres demandes, ha anat creixent amb altres professionals de diversos àmbits.
AMALIB: Associació de Mestres d'Audició i Llenguatge de Les Illes Balears
Lloc web de l’AMALIB: Associació de mestre d'Audició i Llenguatge de Les Illes Balears. Presidenta: Eugènia Romero. Vicepresidenta: Teresa Bonache. Secretària: Lorena Valenzuela. Omplir el full d'inscripció. Domiciliació bancària de la quota anual.
Andreu Sauca i Balart - Logopeda, Rehabilitació de la veu
Des de 1995 dedico esforços a millorar la professió mitjançant Internet, sent dels primers al món en fer aquest camí, com va publicar l'ASHA. Primer amb el portal de Logopèdia asauca.net, i després amb Logopedia.net, on va néixer el Logopedia.mail.
Associació Catalana de Dislèxia
Web oficial de l’Associació Catalana de Dislexia. La dislèxia és una dificultat significativa i persistent que afecta les habilitats lingüístiques associades a la lectura i a l'escriptura. Activitats de l’entitat als professionals i altres documents.
Audio[packs] - Audiologia i Logopèdia
Si té problemes auditius? Servirà de guia per a ajuda. Trobarà els passos a seguir per sentir-hi millor. Per sentir-hi millor cal realitzar el test auditiu online, realitzar una exploració audiòlogica completa i la prova dels audiòfons durant 30 dies.
Cap-i-cua - Logopèdia integrativa
En la nostra feina com a logopedes anem més enllà del que els símptomes mostren. La tasca de la logopeda és la correcció de les dificultats que afecten a la veu, l’articulació, la paraula i el llenguatge oral i escrit mitjançant tècniques de reeducació.
Centre 3 Paraules | Logopèdia, Psicologia Clínica
Centre 3 Paraules s’ubica a Molins de Rei, població que pertany al Baix Llobregat, molt propera a Barcelona. Té una ubicació privilegiada, ja que es troba a prop de diverses escoles, de serveis mèdics, de zones esportives i aprop de l’estació de Renfe.
Centre Auca. Psicologia, Logopèdia i Musicoteràpia
Centre de desenvolupament i aprenentatge infantil en psicologia i logopèdia. S’inicià l'any 2005 amb l'objectiu d'oferir un servei integral pels nens que, amb diagnòstic o sense, pateixen un tipus de retard del desenvolupament o dificultats en la parla.
Centre Clot de la Mel
Professionals degudament col·legiats. Donem servei a escoles. Col·laborem amb l’escola Sagrat Cor Besós i l’escola Miró. També donem servei a residències. A més, oferim tallers d’atenció i hàbits d’estudi d’expressió oral de psicomotricitat i joc.
Centre d’Atenció Logopèdica i Psicològica ALIP
Espai multidisciplinar on oferim serveis d’assessorament psicològic, psicopedagògic i logopèdic per a totes les edats. A partir de la prevenció, avaluació, orientació i tractament de cada cas, afavorim un desenvolupament harmònic integral de la persona.
Centre de Llenguatge Josep Guixà
Contemplem el llenguatge i la comunicació com activitats vitals per al creixement humà i ho treballem de forma integrada a la vida de les persones. El centre de té més de 25 anys d’experiència i un equip de logopedes amb una sòlida formació acadèmica.
Centre de Logopèdia Parla
Parla és un centre privat creat l'any 2005, ubicat al cèntric del barri de Vista Alegre de Girona i a Palamós. Prevenció, diagnòstic, intervenció i rehabilitació de trastorns del llenguatge, parla, veu, audició i deglució. Amb totes les etapes de la vida.
Centre de Psicologia i Logopèdia a Sant Feliu de Codines
Psicologia-Logopèdia Montserrat Baulenas és un centre que ofereix servei a infants, joves i adults en psicologia i logopèdia. El centre està instal·lat a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Ofereix serveis al municipi i als pobles de l’entorn proper.
Centre de Psicologia, Pedagogia, Logopèdia i Psiquiatria A.R.A.L.
El Centre de Psicologia, Pedagogia, Logopèdia i Psiquiatria A.R.A.L. està situat a Terrassa. L’any 1986 un equip de professionals format per dues psicòlogues i una pedagoga, amb formació complementària de logopèdia, van iniciar aquest centre.
Centre de Reforç Atenea
Pàgina amb infrmació no oficial del Centre de Reforç Atenea d’Argentona, a la comarca del Maresme (Barcelona). Psicologia, logopèdia, reforç escolar, classes d’anglès, i altres especialitats no especificades en aquest espai web.
Centre Dinàmic
Centre de psicologia, logopedia i terapies naturals. Sra. María Costa Artal. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1988). Postgrau en Psiquiatria Social. Diplomada en Sexologia. Web oficial caiguda.
Centre Educatiu Creix
Creix és un centre educatiu privat dedicat a l’atenció psicològica, logopèdica, sòciopersonal i educativa d’infants, joves, adults i famílies. Afrontem el canvi amb il·lusió amb la certesa que al nou local guanyarem en comoditat per treballar.
Centre Giner - Psicologia, Psicopedagogia i Logopèdia a Sabadell
Centre multidisciplinari amb professionals especialitzats en àrees de psicologia tant infantil com d’adults, la logopèdia i la psicopedagogia. Tracte proper al pacient, i amb la família d’aquest en l’el cas de les dificultats infantils o d’adolescents.
Centre Logopèdic i Psicopedagògic Martín
El GLP Martín neix el 1992 per respondre a dificultats d'aprenentatge i llenguatge que afecten a les capacitats d'alguns nens i joves. Llenguatge i comunicació, aprenentatge escolar, habilitats socials, funcions cognitives, psicologia clínica i escolar.
Centre Lym
Gabinet dedicar a tractar els problemes de l'aprenentatge infantil, però també útils per adults amb problemes de llenguatge i audició, expressió, memòria i motivació. Mètode Lym de musicoteràpia, logopèdia, orientació espacial i relaxació. Barcelona.
Centre Mot | Centre de psicologia i logopèdia
Centre Mot, Centre de psicologia i logopedia situat a Barcelona. Salut, escola de formació. El Centre Mot és delegat de l'Editorial EOS a Catalunya, dedicada a la distribució de recursos pedagògics, com ara: llibres, quaderns de reeducació, testos, etc.
Centre Neival Granollers
Rebem persones -sobretot nens- que parlen dels seus problemes d'atenció, de memòria, de la seva fatiga... que els porta de vegades a ser considerats poc dotats intel·lectualment. Nens "justets" i adults "poc eficients" poden fer un canvi espectacular.
Centre Psicologic MiR
Centre de psicologia i logopedia ubicat a Montcada i Reixac. Especialistes en psicologia clínica, de la salut i psicopedagogia. Treball des de l'orientació cognitiu-conductual i EMDR. A Montcada, a prop de Ripollet, la Llagosta, Cerdanyola, Mollet, …
Cèntric
Tractament psicològic a infants i adolescents amb psicoteràpia o psicomotricitat relacional adaptada. Servei de logopèdia pels infants que presenten dificultats en la parla i el llenguatge i reeducació psicopedagògica per problemes de l’aprenentatge.
Cercles
El centre de Psicologia i Logopèdia Cercles és un espai multi-disciplinar a Vilassar de Mar de professionals especialitzats en l’assessorament, avaluació, diagnòstic i tractament de problemes vinculats a la psicologia, l’aprenentatge i la logopèdia.
Clínica de Logopèdia de la Universitat de València
Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís, Universitat de València (FLLA-UV). Comptem amb tres sales insonoritzades per poder realitzar una adequada avaluació i tractament dels trastorns de la veu i l'audició. Contingut valencià mínim.
Col·legi de Logopedes de Catalunya
Cal esmerçar esforços per cooperar amb l'objectiu d'enfortir i donar l'empenta perquè la logopèdia sigui més coneguda en la nostra societat. Volem rendibilitzar els punts forts de cada professional per reunir les forces necessàries per a aquest repte.
Col·legi de Logopedes de les Illes Balears
Web del Col·legi de Logopedes de les Illes Balears. Amb aquest instrument de comunicació podrem reforcem la institució que treballa per la defensa i representació corporativa dels logopedes, i alhora, generar valor social i professional al col·lectiu.
Col·legi Oficial de Logopedes de la Comunitat Valenciana
El COLCV a professionals i usuaris de logopèdia o que necessiten informació sobre la professió. Des de la zona exclusiva per a col·legiats es pot accedir a recursos propis dels professionals: ofertes d'ocupació, formació contínua o tramitacions.
Consulta Veu - Equip foniatria Barcelona
Equip format per professionals d’àmbits diversos que treballem junts des de fa més de 10 anys amb la voluntat d’abordar de forma interdisciplinaria els trastorns de la comunicació (audició, veu, llenguatge, parla...) o de la deglució. Especialistes.
CPL Badalona - Centre Multidisciplinar
El Centre de Psicologia i Logopèdia CPL Badalona és un equip terapèutic multidisciplinar des de l'any 1990 a Badalona i Sant Adrià de Besòs. Ofereix serveis de psicologia, logopèdia, optometria, neuropsicologia, tècniques d'estudi i de reforç per a nens.
Creixent Logopèdia
Creixent neix a Girona com a un espai on acollir el creixement de la persona, el seu desenvolupament, la seva evolució individual i com a espècie. És un espai on preservar l’impuls innat que tots tenim d’anar endavant, on potenciar-lo si el tenim …
CRIV neurologia & fisioteràpia
CRIV és un centre situat a Vic on un treballa un grup de professionals amb llarga experiencia en el món de la rehabilitació física i neurològica.CRIV ofereix diferents serveis per tal de realitzar una recuperació integral, global i adequada a la persona.
cTg Psicologia - Centre de Teràpia Global
El cTg Centre Mèdic, inaugurat el 1998, és un referent en l’àmbit de la salut al centre de l’Hospitalet. Està integrat per un ampli equip de professionals de diferents especialitats que formen part del quadre mèdic de les entitats asseguradores.
CUDAP - Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca
L’objectiu del nostre centre és donar resposta a les necessitats d´aquelles famílies amb fills / es que presenten algun trastorn del neurodesenvolupament o risc de patir-lo. Optimitzar el desenvolupament evolutiu del xiquet/a, el més adequat i eficaç.
EDAIA Equip Psicopedagògic per al Desenvolupament de la Infància i l’Adolescència
Equip psicopedagògic, situat a Terrasa, amb més de 20 anys d’experiència ajudant a nens i adolescents a superar les dificultats que troben en el seu desenvolupament físic, psicològic i emocional. La nostra forma de treballar és global i integradora.
Educa-t centre
Centre multidisciplinar, a Llucmajor (Mallorca), que ofereix serveis de psicologia infantil i juvenil, psicopedagogia, logopèdia i reforç escolar. El blog publica tota la informació que consideren d’interés així com els esdeveniments del centre.
El Dau: Centre de Logopèdia i Psicologia
El Dau és un Centre de Logopèdia i Psicologia infantil situat a Granollers. Equip de professionals especialitzats en diferents àrees per adaptar a cada cas o persona. L’objectiu és atendre, en una perspectiva de treball conjunt amb l'escola i la família.
El racó de la logopeda
Aquest racó és pels nens i nenes que, amb la seva família, vulguin practicar diferents parcel·les de llenguatge. Són diferents links amb material que ha fet diversa gent i els han penjat generosament a la xarxa. Incorporarem d'altres enllaços d'interès.
e-logopedia.net
Portal i centre informatiu sobre la logopèdia a Internet. El servei, està creat pel logopeda Andreu Sauca, en col·laboració de Montse Pujol, i altres logopedes. Funciona i dona servei tant a nivell català com europeu en general.
Faros - Hospital Sant Joan de Déu
Portal de salut per les famílies de l’hospital de nens de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (Esplugues). Consells per ensenyar al fill a tolerar la frustració, tornada a l'escola, trastorns alimentaris, educació emocional en l'àmbit familiar, …
Fonologos
Fonologos és un servei mèdic de foniatria, logopèdia i psicologia ubicat a la ciutat de Barcelona. Professionals que avaluen, diagnostiquen i tracten les dificultats de llenguatge i comunicació, veu, parla, audició i deglució que pateixen nens i adults.
Grau en Logopèdia - blanquerna.edu?
El logopeda actua en dificultats evolutives dels infants o en les alteracions produïdes per accidents o per l'edat dels adults. Té la responsabilitat de prevenir, avaluar, tractar i estudiar científicament les alteracions del llenguatge i la comunicació.
Grau Logopèdia - UAB Barcelona
S'estructura en blocs: bases científiques de logopèdia; trastorns de la comunicació, llenguatge, la parla, l'audició, la veu i les funcions orals no verbals; tècniques i instruments d'avaluació dels trastorns logopèdics; disseny, planificació i aplicació.
Institut Alba - Centre de Psicologia i Logopèdia a Premià de Mar
Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre està situat a Premià de Mar, Mareme.
Institut Alba - Centre de Psicologia, Pedagogia i Logopèdia
Centre de psicologia i logopèdia amb més de 10 anys d'experiència clínica. És un gabinet format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. Està situat a Premià de Mar.
ISEP Clínic
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Castelldefels
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Girona
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Granollers
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Reus
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Sant Cugat
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Tarragona
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Clínic Terrassa
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, de l’aprenentatge i de la salut, que vam iniciar al 1982 amb el primer centre a Barcelona. Som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica de l’Estat.
ISEP Mallorca
Assessorament, avaluació i tractament de problemes emocionals, d’aprenentatge i de salut. Avui en dia, som la major xarxa de centres d’atenció psicològica, psicopedagògica i logopèdica. Atenció multidisciplinaria amb tractaments personalitzats.
L'Aula de Riudellots - reforç escolar, logopèdia ...
L’Aula de Riudellots (la Selva), centre de formació on s’imparteixen classes, tallers i cursos i s’assessora a pares i alumnes. El complement ideal a la funció que desenvolupen l’escola i la família en l’educació i formació dels infants i estudiants.
Logopedes APPS
Blog de recursos educatius per a l'aprenentatge de la llengua. Informació sobre logopèdia i educació especial. Si en teniu alguna adreça ens la podeu fer arribar. Estem oberts a qualsevol altre informació o sugerència que ens vulgueu fer…
Logopèdia a Domicili
Logopèdia a Domicili, per la societat On Psicologia, és un servei d’atenció a persones amb problemes en el desenvolupament del llenguatge, tant adults com de població infantil, la particularitat és que el professional es desplaça. Sabadell i València.
Logopèdia Holistica
Projecte que dóna atenció a qui vulgui millorar en la capacitat de comunicar-se amb sí mateix i amb els que l'envolten. Treball en xarxa dels professionals del camp de la salut, psicologia, educació, logopèdia i acompanyament en el creixement personal.
Logopèdia Infantil Gemma Vilalta
Logopèdia Infantil.Tractament de dislàcies (dificultats en l’articulació dels sons de la parla) i retards de parla (retard en l’adquisició dels sons de la parla). Retarts i transtrorns del llenguatge (retard en l’adquisició del llenguatge). Altres.
Logopèdia Infantil Gemma Vilalta - Blog
Prevenció, avaluació i tractament dels diferents problemes del llenguatge, la parla o la veu en la població infantil. Tractaments individuals. Sóc diplomada en logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998-2001), amb premi de la promoció.
Logopèdia Moià. Atenció logopèdica a domicili
Centre especialista del llenguatge encarregat de la prevenció, diagnòstic i tractament dels trastorns de la parla, el llenguatge, veu, lectura i escriptura, destinada tant a nens com a adults. El Centre Logopèdic ofereix els serveis a l'entorn de Moià.
Logopèdia Online
Logopèdia a Internet per a problemes definits; tractament pedagògic de les pertorbacions de la parla i del llenguatge. Estan angoixades al veure que passa el temps i el nen no pronuncia degudament els sons que formen les paraules ?
Mª Teresa Albareda Amigó, Logopeda-Psicòloga
Logopèdia i patologia de la veu a Barcelona. Logopèdia i Rehabilitació de la Veu a càrrec de la doctora Mª Teresa Albareda Amigó, logopeda i psicòloga col·legiada. Centre especialitzat en els trastorns del llenguatge, parla i veu, per a nens i adults.
Meritxell Morató Logopèdia i Psicologia
Dins el camp de la logopèdia i la psicologia, vol donar resposta a les diferents dificultats del dia a dia, en nens, adolescents o adults. La ubicació del despatx permet rebre pacients de poblacions del Baix Llobregat. El nostre equip de professionals.
Montserrat Baulenas Ventura
Espai per compartir experiències i tractar temes sobre la psicologia i la logopèdia. Som un centre dirigit als que necessitin de l'assessorament o tractament en l'àmbit de la psicologia i la logopèdia. Transtorns de conducta i trastorns de l'aprenentatge.
Montserrat Massana - Blog
Espai públic de comunicació de Montserrat Massana Molera, logopeda retirada. Enllaços per fer contactes relatius a la professió de la logopèdia. Una logopeda catalana retirada d'exercir la professió per causa d'una lesió a l'àrea motora suplementària.
Montserrat Massana Molera
Espai públic de comunicació de Montserrat Massana Molera, logopeda retirada. Al web hi trobareu una mica del meu testimoni professional i personal. Hi ha textos, dibuixos, material per utilitzar lliurement i relació de les publicacions que he escrit.
Pas a Pas
Pas a Pas comença a Manresa l’any 1984 com a botiga especialitzada en moda pre-mamà i nadó fins als 2 anys. Després amplià talles fins a 16 anys. Present a les millors fires europees de moda infantil per portar un producte d’última tendència.
Psico Logopèdic Barcelona
Centre d'Atenció en Psicologia Clínica i Logopèdia Psico Logopèdic Barcelona ofereix serveis en els camps de la salut mental, l'assessorament psicològic familiar i educatiu, les diferents vessants de la logopèdia, i el peritatge psicològic forense.
Psicòlegs, Sexolegs, i Logopedes Conesa-Serrat
En l’àmbit psicologic trataments de: La depresio, l’angoixa, l’obsesió, la fòbia, l’ansietat i les dependències. A l’àmbit sexológic els aspectes que ens hem especialitzat són els relacionats amb l’eyaculació precoç, la manca d’erecció (impotència), …
Psicologia i Logopèdia Logos
Psicologia i Logopèdia Logos neix de la unió de dues psicòlogues especialitzades en diferents àmbits de la psicologia i la logopèdia, per a intentar resposta amb els seus coneixements professionals al patiment i malestar de les persones i famílies.
Senide, Centre de Teràoia Familiar, Nouropsicologia i Logopèdia
Centre de Psicologia, Neuropsicologia i Logopèdia ubicat a Tiana i a Badalona. Som un equip de professionals que tenim com a objectiu vetllar pel benestar de les persones i famílies. Va néixer l'any 2005 a Tiana, inicialment donant atenció psicòlogica.
Servei Extern de Logopèdia
El Servei Extern de Logopèdia ha estat creat per tal d'oferir atenció especialitzada als infants i adults amb trastorns de la comunicació, la veu, la parla i el llenguatge oral i escrit. Com a Servei universitari donem suport a la docència i recerca.
Suport - neuropsicologia, logopèdia
Avaluació i tractaments neuropsicològics de les alteracions cognitives i conductuals degudes a disfuncions o lesions cerebrals. Trastorns d'atenció. Trastorns de llenguatge. Trastorns d'aprenentatge.
TANV Catalunya - Associació Catalana de famílies afectades pel Trastorn de l'Aprenentatge No Verbal
L’associació TANV-Catalunya, és la primera associació catalana de famílies afectades pel TANV; també la primera que apareix a Espanya. Va néixer de la necessitat de donar a conèixer a la societat catalana el trastorn d’aprenentatge no-verbal.
TDAH Vallès
Associació d’afectats dels trastorn per dèficit d’atenció amb i sense hiperactivitat. Fundada el 2002 a Sabadell, per uns pares i mares amb fills diagnosticats de TDAH/TDA, davant l’absència a nivell comarcal d’entitats d’afectats per aquesta patologia.
Tonema - Centre de Logopèdia a Sabadell
Tonema és un centre de logopèdia holística situat al centre de Sabadell, on un equip de logopedes us atendran de manera personalitzada. Si com a pares observeu i us feu preguntes en relació a l'evolució del llenguatge del fill o filla, consulteu-nos!
Tot Salut
Centre multidisciplinar, on hi treballen: logopedes, psicòlegs, psicopedagogs i també els fisioterapeutes, osteopates i podòlegs, tots de forma integrada. Els professionals es coordinen amb d’altres professionals de l’àmbit de la salut i de l’educació.
UDITTA, Unitat de Diagnòstic i Tractament dels Trastorns de l'Aprenentatge i el Neurodesenvolupament
UDITTA és una Unitat de Professionals de Vilanova i la Geltrú especialitzats en el Diagnòstic i el Tractament dels Trastorns de l'Aprenentatge i el Neurodesenvolupament. Un cop detectades les dificultats, es coordina amb l'escola i es planifica.
Vincle | Logopèdia i Fisioteràpia
Centre de salut que t’ofereix logopèdia i fisioteràpia amb possibilitat de millorar obstacles de comunicació verbal i corporal. En el Vincle tractem tant a nens com adults i està adaptat perquè les persones amb disminució física puguin accedir fàcilment.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT