MANCOMUNITATSDEMUNICIPIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Àrea Metropolitana de Barcelona
Pàgina web oficial que conté l'estructura i informació dels municipis que configuren l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Mancomunitat de Municipis, Entitat del Transport i Entitat del Medi Ambient. Coneix la gran metròpoli barcelonina!
Associació Catalana de Municipis
Corporació de municipis de Catalunya. Anuncis, dades, notícies, serveis, formació, l’Aula d’Electes, gabinet jurídic, documentació, agenda, fòrum, ... L’ACM es va constituir a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic (Osona) el 3 d’octubre de 1981.
Associació de Micropobles de Catalunya
Web de l'Associació de Micropobles de Catalunya. Punt de trobada per als municipis menors de 500 habitants de Catalunya i lloc d'encontre també per a càrrecs electes d'aquests pobles. Aquí hi trobarem enllaços sobre articles, reportatges, etc.
Comunitat de Municipis de la Vall de Llémena
Web de la Comunitat de la Vall de Llémena. Municipis; Sant Martí de Llémena, Sant Aniol de Finestres, Canet d'Adri i Sant Gregori. Xarxa sense fils, webcam's, paisatge i natura, flora i fauna, carril bici-cavall, patrimoni, turisme rural, restaurants, …
Comunitat de Municipis de l'Albera
Des de 2002, Argelers de la Marenda i els municipis de: Sant Andreu, Sureda, Palau del Vidre, La Roca d'Albera, Sant Genís de Fontanes, Vilallonga dels Monts i Montesquiu d'Albera, han format la Comunitat de Municipis de l'Albera.
Consorci Alba-Ter
Ens supramunicipal d’accions de cohesió, preservació, i dinamització a la conca hidrogràfica del riu Ter: Patrimoni natural i cultural, promoció econòmica, turisme, comunicació i sensibilització. 46 ajuntaments, 5 consells comarcals i 210.167 habitants.
Consorci de l’Alta Garrotxa
Creat l’any 2000 per protegir i gestió de l’Espai d'interès Natural de l’Alta Garrotxa. Els 11 municipis del PEIN (32.865 h), i Consells Comarcals; la Garrotxa, Alt Empordà i Ripollès. Diputació de Girona i Departament de Medi Ambient i Habitatge.
Consorci de la Ribera
Pàgina amb informació del Consorci de la Ribera. El Consorci de la Ribera es crea amb la finalitat de desenvolupar tota mena de projectes que puguen ser d'interés per a les mancomunitats membres. Història, serveis, i dades diverses.
Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
Pla Estratègic de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Agrupa els Ajuntaments de Montesquiu, Orís, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Santa Maria de Besora, Sora, Torelló i Vidrà. Hi participen persones i institucions.
Consorci de les Comarques Centrals Valencianes
Institució creada l’any 1999 a Ontinyent, que coordina i concerta les accions i els programes necessaris per afavorir la cohesió social, la promoció econòmica, cultural i mediambiental de la zona territorial de les Comarques Centrals Valencianes.
Consorci del Besòs
Ens local constituït pels ajuntaments de Barcelona,Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac pel desenvolupament urbà i infraestructural, i la prestació de serveis dins d'un àmbit d'actuació territorial entre aquests municipis.
Consorci del Fluvià
Web del Consorci del Fluvià. L'ens està integrat per 21 dels 26 municipis per on passa el riu Fluvià. Els objectius són la protecció, promoció i millora del patrimoni natural i cultural dels municipis per on passa el riu i promoure l'ordenació dels usos.
Consorci del Lluçanès
Els ajuntaments del Lluçanès reunits al Consorci el dia 10 de març, acordaren celebrar la consulta ciutadana sobre la comarca del Lluçanès, que serà el proper 26 de juliol d'aquest any 2015. Serveis de Consorci: Turisme, serveis, formació, productes, …
Consorci del Moianès
Format per Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, L’Estany, Granera, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d’Oló, Consells Comarcals del Bages, del Vallès Oriental i l’Associació de Serveis Turístics del Moianès.
Consorci Ribera i Valldigna
El Consorci Ribera i Valldigna presta el servici de tractament de residus urbans i la gestió d’ecoparcs als 52 pobles adherits d'aquestes dues comarques. Creat per al tractament de residus urbans i la gestió d’ecoparcs a les 52 poblacions adherides.
Consorci Salines Bassegoda
Consorci format per municipis, treballa pel desenvolupament i la promoció econòmica, la protecció del medi ambient, las coordinació d’activitats econòmiques i de lleure en el seu territori i la cooperació transfonterera. Zona de l'Alt Empordà.
Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial
La Serra de Tramuntana va ser declarada Patrimoni Mundial per la Unesco en plaisatge cultural. Reconeixement de la comunitat internacional a la simbiosi entre l’acció del ser humà i la naturalesa, realitzada durant segles, monumental obra humana…
Consorci SIGMA
Consorci del Medi Ambient i Salut Pública de La Garrotxa SIGMA. Prestació de serveis de medi ambient, salut públicai energètica de La Garrotxa. Estudis i programes que han de permetre la presa de decisions pel territori, en l’actuació del Consorci.
Federació de Municipis de Catalunya
Entitat representativa i plural dels ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres ens locals de Catalunya. Al web s'ofereix informació actualitzada d'interès per a les administracions locals. Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya.
Federació Valenciana de Municipis i Províncies - Compromís
Parla amb el teu representant, interactua. Volem conéixer el teu punt de vista i portar-lo a les institucions. Vol ser el vehicle de re-presentació. T'escoltem i actuem. La FVMP engega el Fòrum de Municipis d'Interior amb alcaldes de Compromís.
Federación Valenciana de Municipios y Provincias
La Federació Valenciana de Municipis i Províncies participa en comissions institucionals pel desenvolupament de polítiques en la Comunitat; i l’elaboració de projectes i distribució d’ajudes i subvencions. Coordinació de la FVMP amb la Generalitat.
Lluçanès Nord - Xarxa de Turisme i Serveis
Xarxa de Turisme i Serveis. Alpens. Lluçanès Nord. Sant Agustí de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès, i Sobremunt. Selecciona una població i trobaràs tot el que et cal per gaudir d'una estada molt especial al Lluçanès Nord. No ho dubtis, t'hi esperem.
Mancomunitat de L’Horta Sud
Entitat local supramunicipal, que orgatnitza, de forma mancomunada, les obres, els serveis i les activitats a la comarca de l’Horta Sud. Presentació de l’entitat, els ajuntaments que en formen part, projectes i activitats. La Seu és a Torrent.
Mancomunitat de la Ribera Alta
Situació, la comarca, serveis, informació comercial i turística. L’estructura econòmica ha canviant en els últims anys, passant d’un predomini de l’agricultura a l’equilibri entre el sector primari i secundari i increment en la construcció i serveis.
Mancomunitat de la Ribera Baixa
Web de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, amb seu a Sueca. Serveis de la Mancomunitat, serveis de promoció econòmica, l’AEDL, Agència d'Ocupació i Desenvolupament Comarcal. La Monco, municipis i tauler d’anuncis.
Mancomunitat de la Vall del Tenes
Ens supramunicipal sorgit fa 25 anys per les necessitats que tenien els pobles de: de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall. Serveis d’ocupació, Escola de música, drogodependències, atenció a la dona i a les famílies.
Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat
La Mancomunitat de l’Alcoiá i el Comtat és una entitat local supramunicipal, necessària per una visió comarcal en l’execució de diverses competències municipals per a la millor gestió de les mateixes, aspira a fer operatius plans i programes.
Mancomunitat de les Valls
Constituïda per a donar serveis de recollida i serveis socials. Ha experimentat un notable creixement en la gestió de serveis, per a contribuir a la millora en la qualitat de vida. Benavites, Benifairó de les Valls, Quart de les Valls, Quartell i Faura.
Mancomunitat de l'Interior Terra del Vi
Mancomunitat de municipis de la comarca de la Plana d'Utiel. Aplega 8 municipis i 40.000 habitants, en 1.670,60 km² d’extensió. La mancomunitat és presidida per Lorenzo Guaita, del PSPV-PSOE i regidor de Villargordo del Cabriol.
Mancomunitat de Municipis Capcir
Pàgina de la Mancomunitat de Municipis de la comarca del Capcir, a la Catalunya Nord. La mancomunitat va ser fundada l’any 1997, és una agrupació de 16 municipis amb uns 2.700 habitants. Municipis, allotjaments, lleure i serveis.
Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès
Municipis que la formen: El Pla del Penedès, Gelida, Puigdàlber, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats i Torrelavit. La planificació incorpora aspectes ambientals i de sostenibilitat.
Mancomunitat de Municipis de La Safor
Entitat formada per 29 municipis, que gestiona un ampli ventall d’obres i serveis per a la seua realització en comú. Promou accions davant institucions i entitats. Divulgació de material d'estudi d’història i cultura, produït en la nostra llengua.
Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida
Web de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida. Introducció, marc d'actuació, serveis i col·laboracions, activitats i projectes que du a terme. La formen els 34 municipis associats, que configuren la totalitat de la comarca.
Mancomunitat de Municipis Penedès - Garraf
La Mancomunitat de Municipis del Penedès-Garraf es va formar per dotar de serveis els municipis d'aquestes dues comarques. Composta per la majoria de municipis. Serveis mancomunats, informació dels municipis de la mancomunitat i dels serveis mancomunats.
Mancomunitat de Pego, Atzúvia i les Valls
Informació de la Mancomunitat del municipis formada per les localitats de Pego, Atzúvia i les Valls (La Vall d’Ebo, La Vall d’Alcalà, La Vall de Gallinera, i La Vall de Laguar). Tots els municipis pertanyen a la comarca de la Marina Alta.
Mancomunitat des Raiguer
Web de la Mancomunitat des Raiguer. Els ajuntaments des Raiguer que integren aquesta mancomunitat mallorquina: Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva.
Mancomunitat El Tejo
Mancomunitat de municipis de les comarques de la Plana d'Utiel i la Foia de Bunyol (País Valencià). Aglomera 3 municipis i 20.458 habitants, en 984,40 km². És presidida per Rafael Zahonero Ferrer, del Partit Popular i regidor de Setaigües.
Mancomunitat Espadà Millars
Amb seu a Tales, agrupa els municipis: Aín, Alcudia de Veo, Argelita, Ayódar, Espadilla, Fanzara, Fuentes de Ayódar, Ribesalbes, Suera, Tales, Toga, Torralba del Pinar, Torrexiva, Vallat, i Villamalur. La mancomunitat i els serveis que ofereix.
Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist-Aldaia-Quart de Poblet
Municipis de la comarca de l'Horta Oest (València). Aglomera dos municipis, Aldaia i Quart de Poblet, que sumen 50.760 habitants en un extensió de 36 km². Actualment és presidida per Desamparats Navarro i Prosper (PSPV), alcaldessa d'Aldaia.
Mancomunitat Intermunicipal d'Albalat de la Ribera-Polinyà de Xúquer - Viquipèdia
Mancomunitat formada per Albalat de la Ribera i Polinyà de Xúquer (Ribera Baixa). 6.523 habitants i 27 km². Competències: Neteja viària i recollida de residus tòxics. Presidida per Joan Baptiste Ferrando, alcalde d'Albalat de la Ribera (PSPV).
Mancomunitat Intermunicipal d'Alcàntera de Xúquer, Cárcer, Cotes i Sellent
Espai web de la Mancomunitat Intermunicipal d'Alcàntera de Xúquer, formada pels municipis de Cárcer, Cotes i Sellent per a l'abastiment d'aigües potables i altres serveis. Versió en valencià mínima i continguts generals mínims.
Mancomunitat Intermunicipal de Gestió de Residus
Formada per els municipis d’Aguilar de Segarra, Castellfollit del Boix, Fonollosa, Rajadell i Sant Mateu de Bages. La gestió dels residus que generen aquests municipis i les campanyes de reciclatge. Servei gratuït de recollida de voluminosos.
Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància
Mancomunitat de municipis de la comarca de l'Alt Palància. Aglomera 13 municipis i 10.561 habitants en una extensió de 583,30 km². Actualment (2007) la mancomunitat és presidida per Luis Navarro Murria, PSPV-PSOE regidor d'Assuévar.
Mancomunitat Intermunicipal del Cardener
Web d’aquesta mancomunitat formada pels Ajuntaments de Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Callús i Santpedor. Fou constituï-da l’any 2004 amb l’objectiu d’aprofitar les economies d’escala per a la prestació de serveis en diverses àrees d’interès.
Mancomunitat Intermunicipal La Rectoria
Mancomunitat de municipis pertanyents a la sub-comarca de la Rectoria de la Marina Alta (País Valencià). Aglomera 5 municipis i 2.555 habitants, en una extensió de 23,20 km². Actualment (2007) és presidida per Vicente Javier Ripoll Pereto.
Mancomunitat Intermunicipal Voluntària Alt Túria
Mancomunitat de municipis de la comarca de Els Serrans (País Valencià). Aglomera 5 municipis i 4.593 habitants, en 520,40 km². Actualment (2007) és presidida per José Cervera Hernández, del Partit Popular i regidor de l'ajuntament de Xelva.
Mancomunitat La Plana
Pàgina incipient de la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària “La Plana” (La Plana de Vic, a l’Osona), amb seu a Malla. Dades dels municipis menors. Borsa d’habitatge, dinamització joventut, medi ambient, serveis funeraris, serveis socials, etc.
Mancomunitat La Valldigna
A la província de València, comarca de la Safor, trobem la Valldigna, formada pels municipi de Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Vall de contrastos, comença a 840 m i descendeix fins la Mediterrània.
Mancomunitat Migjorn Mallorca
Servei de desenvolupament local de la mancomunitat Migjorn de Mallorca. Servei públic i gratuït dirigit a la ciutadania i especialment als professionals i empresaris. Entre els seus objectius hi ha la cooperació i consolidació empresarial i comercial.
Mancomunitat Nord de Mallorca
La Mancomunitat del Nord de Mallorca és una entitat local supramunicipal que agrupa els municipis de la Zona Nord de Mallorca: Pollença, Alcúdia, Sa Pobla, Muro, Santa Margalida i Artà, amb l'objectiu de la cooperació.
Mancomunitat Pla de Mallorca
Municipis que composen la Mancomunitat: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Santa Eugènia, Sant Joan, Sencelles, Sineu i Vilafranca de Bonany. Organització, serveis i dades.
Mancomunitat Taula de la Sénia - 22 municipis valencians, catalans i aragonesos
Vinaròs, Morella, Traiguera, Rossell, Canet, La Jana, Càlig, Cervera, Vallibona, Benicarló, Alcanar, Ulldecona, La Sénia, Sant Carles de la Ràpita, Godall, Mas de Barberans, Galera, Freginals, Sta Bàrbara, Beseit, Penyarroya de Tastavins i Vall-de-roures.
Mancomunitat Vall de Pop
Federació d’aquesta Vall amb seu a l’Ajuntament d’Alcalalí. Agrupa als municipis d’aquesta vall de la comarca de la Marina Alta: Alcalalí, Benigembra, Benissa, Castell de Castells, Lliber, Murla, Parcent, Senija i Xaló. Versió idiomes no operativa.
MIDIT Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandelló i L’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip
Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral. Elabora una altra economia. Daniel Innerarity El Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local de la MIDIT busca avançar-se als canvis derivats de decisions alienes al territori, incideixen.
Municat.net - Municipis i Comarques de Catalunya
Web informativa i divulgativa sobre el món local català de la Direcció General d'Administració Local (DGAL) del Departament de Governació i Administracions Públiques adreçat al públic i a les empreses. Pànols dels municipis, informació i serveis en línia.
Ter-Gavarres
El projecte Ter-Gavarres es desenvolupa mitjançant la contractació d'un Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local, acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
Vall de Pop - Mancomunitat
Pàgina de La Vall de Pop. Compren els pobles d’Alcalali, Benigembla, Benissa, Castell de Castells, Lliber, Murla, Parcent, Senija, Xaló. Informació de la Vall, de la Mancomunitat, municipis, fotografies i enllaços.
Xarxa Local de Municipis de la Diputació de Girona XALOC
Organisme públic que ofereix i realitza serveis en gestió, recaptació i inspecció de tributs i d'altres ingresos, i assistència i assessorament jurídic, administratiu, econòmica i comptable, recursos humans, organització i formació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT