MARQUETING


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
4funkies
Web de l’empresa 4funkies, online marketing solutions. A 4funkies us cobrim totes les vostres necessitats professionals en tot allò referit a la comunicació online: estrategia, creativitat, disseny i programació. L’empresa té la seva seu a Barcelona.
Activa Graphic
Empresa de publicitat i màrqueting online. El seu treball permet que els seus productes arribin a ser més visibles i potents a Internet. És qüestió de definir i aplicar les estratègies de màrqueting adequades per augmentar la seva visibilitat a la xarxa.
Add.cat
Pàgina de l’empresa de Caldes de Montbui Add.cat. Està dedicada a les solucions tecnològiques per fer créixer el teu negoci online. Disseny i desenvolupament web. Comerç electrònic. Posicionament web. Marketing online. Consultoria web.
Alpha Disseny
Alpha Disseny es consolida com una proposta interessant i atrevida en el món de la publicitat i el màrqueting. L’equip està preparat per afrontar els reptes que això suposa i treballa continuament per a la satisfacció de la gent que confia en nosaltres.
ApuntServeis
Especialistes en màrqueting turístic. Neix fruit de la passío per el món del turisme, els canvis en els canals de comercialització de les empreses i el posar a l’abast l’experiència de més de 25 anys. Experts en comercialització turística.
Bcn Marketing Online
Bcn Marketing Online, empresa de Barcelona. Posicionament web, publicitat G. Adwords, Community Manager. disseny web, analítica web, aplicacions mòbils, … Alguns dels clients on gestionem el marqueting online. La versió en català no és operativa.
Be Marketing
Agència de màrqueting digital situada a la ciutat de Reus i formada per joves dinàmics, creatius i nadius de l’era digital. Serveis de Social Media, Posicionament Web, Disseny Web, Publicitat Online, Consultoria de màrqueting i Disseny Corporatiu.
BlueMarkets
Agència de màrqueting online & social media per a PIMES de Barcelona. La nostra missió és fer que la teva empresa incrementi la visibilitat a Internet, fent servir tots els mitjans disponibles. Treballant junts dissenyarem el Pla de Màrqueting Online.
Boomerang Serveis del Màrqueting Directe
Empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector del màrqueting directe. Manipulació manual d'impresos i merchandising, embossat i retractilat de revistes, llibres i catàlegs, ensobrament manual i mecanitzat, franqueig i repartiment.
Bredax
Empresa dedicada al màrqueting integral a través d’Internet. Sertveis de posicionament als cercadors i publicitat a Internet. Amb les nostres eines i la nostra experiència aconseguirà trànsit efectiu al seu web des d’ara mateix.
Club Cecot de Màrqueting i Vendes
S'orienta als professionals de la gerència i dels departaments de màrqueting i als comercials de les empreses associades, per a oferir un espai de relació i de coneixement de nous mètodes de gestió i de bones pràctiques, donant a conèixer el màrqueting.
Club de Marketing d'Andorra
El CMdA és una associació que contribuieix al desenvolupament de la cultura del màrqueting en empreses i institucions com filosofia empresarial d'èxit. Impulsa el màrqueting global, el desenvolupament professional i la difusió de bones pràctiques.
Club de màrqueting i vendes de les comarques gironines
Al Club de Màrqueting creiem en la importància de la formació continuada, és per això que organitzem i recomanem diferents cursos, seminaris. Vincle de relació entre professionals del sector, per a fomentar el desenvolupament del màrqueting.
Consultor SEO
Consultor SEO freelance, informes de posicionament i SEO outsourcing, projectes de posicionament, experiència internacional i llarga experiència en turisme. La confiança mútua juga un paper important: clients i subcontractadors avalen una carrera...
Dap marketing actiu
Treballem per a que les teves idees i projectes arribin a funcionar, seguint els requisits, el termini i el pressupost establert. Fer les coses bé, controlar despeses, comunicar, diferenciar-se... són molts els esforços a fer per aconseguir el que volem.
Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting UJI
Pàgina del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de ka Ubiversitat Jaume I de Castelló. Departaments, centres i instituts. Estudis Grau Màster Doctorat segon cicle, altres ensenyaments, i informacions d'interès. Investigació.
Dinàmic Comunicació
Web d’aquesta agència global i màrketing estratègic, Media Relations, treball mitjançant estratègies digitals i solucions tecnológiques per conseguir la millor difusió, diseny web 2.0 i Responsive Design, monitoritzem dades de webs, campanyes PPC i so.
dvinals publicitat i comunicació
dvinals publicitat i comunicació. Ampla experiència en el món de la publicitat i màrqueting. Graduat en comunicació i relacions publiques , diplomat en empresarials i varis cursos de disseny, més de 15 anys d’experiència treballant en diferents mitjans.
e2s
Agència creativa que focalitza el seu interès en l'estratègia de comunicació. El nostre equip, format per creatius, dissenyadors gràfics i multimèdia, publicistes i comunicadors, ens permet gestionar els projectes de forma integrada i resolutiva.
Ecoidees
Marqueting promocional ecològic. El marqueting promocional ecologic es el futur. Una millor imatge per a la seva empresa i un millor dema per a tots. I al mateix preu que els productes tradicionals. Sabem el que els teus clients necessiten.
eData - Gestor Continguts (CMS)
EasyGestor és una solució modular, utilitzada en més de 100 projectes. Algunes amb gran nombre de pàgines, diferents usuaris i rols carregant contingut i accedint a pàgines publicades alhora. Basat en codi estàndard òptim per a tots els navegadors.
Edimark: Marketing & Comunicació
Edimark: Serveis. donem moviment a la teva empresa. Moviment; Vibració, enrenou, tendència, oscil, revolució, opinió, corrent ... Disseny, maquetació, papereria comercial, aplicacions, exteriors, merchadasing, animació, màrqueting i comunicació.
El Bloc de Màrqueting Online
Bloc en català d’ODW Marketing, el bloc on escriurem articles relacionats amb el màrqueting online. Un lloc on fer els primers passos en aquest món, ampliar conceptes o aprendre coses noves. Estarem encantats de respondre als vostres comentaris.
Èmfasi màrqueting online i nous mitjans
Estratègia digital, Internet marketing, marketing online. La e-estratègia s’elabora tenint en compte els avantatges competitius de l'empresa i les oportunitats del mercat enfront de la competència. Desenvolupament aplicacions per a mòbils.
Empresa Activa
Oferim un ampli ventall de serveis empresarials, amb els que gaudirà d'assessorament empresarial en les àrees: Comercial, Marketing, Estratègic o Internet. Serveis: Assesssorament empresarial, jurídic i recursos humans. Andorra.
Estilmedia Marketing
Servei técnic a domicili des de Manresa. Manteniment informàtic a Manresa, disseny web, posicionament web, alta en buscadors, disseny webs. Manteniment informàtic, disseny de logos i imatge corporativa Barcelona, i disseny web Manresa.
Estudi 66 | Food for Thought
Arquitectura, disseny i comunicació, Food for Thought. Estudis a Catalunya i Xile. Tu tens les idees, que per alguna cosa l'empresa és teva, i volem que el blog et serveixi d'inspiració per a fer-les créixer. Articles amb teca per al teu pensament.
Factory Comunicació Integral
Factory és una empresa de comunicació integral que ofereix serveis professionals de diferents disciplines relacionades amb la comunicació, el disseny gràfic, Internet, la fotografia, el màrqueting, la traducció, la impressió i la gestió d’empresa. Figuere
Fhios
Fhios compte amb més de 150 treballadors que col·lectivament sumen 20 anys d’experiència treballant en projeces de referència al món digital. El personal de FHIOS està format per diferents perfils de professionals: especialistes de marketing online.
Focalizza
Focalizza és una empresa consultora especialitzada en el desenvolupament de projectes de proximitat, adaptats a les necessitats de cada client i orientats al mercat actual. En un context en el qual la competència es multiplica.
Focalizza
Treballa en la realització d’estudis i projectes de dinamització de l’economia local i que van des de la realització d’estudis de desenvolupament comercial i turístic fins a la identificació dels recursos econòmics municipals. A Barcelona i Girona.
Francesc Domínguez
Artícles i serveis d’aquesta consultoria especialitzada en màrketing jurídic. Ajuda a advocats i altres professionals del Dret a competir amb millor al mercat. Autor del Llibre “Marqueting Jurídico”. Barcelona.
Fundació +el Foment de l'Economia i el Màrqueting a Catalunya
Professionals vinculats al món empresarial amb inquietuds per al foment i organització d'actes relacionats amb l'economia, el marketing, les persones, ecologia i el medi ambient com a temes principals. Activitats, biblioteca, objecció i formació.
Gm Consultors
Despatx professional pluridisciplinari, des de 1997, centrat en l'assessorament, l'assistència i la gestió d'empreses. Consultoria empresarial, auditories economicofinanceres, planificació, investigació de màrqueting i gestió de la qualitat.
Gna HS Consultoria Estrategia online Màrqueting hotels
Màrqueting hoteler, consultoria, estratègia i web 2.0 per a hotels i cadenes hoteleres. GnaHS ofereix un ampli ventall d'aplicacions i un assessorament especialitzat a l'empresari turístic perquè obtingui el màxim rendiment de les inversions a la xarxa.
Go2Jimmp
Reacciona Web Marketing Digital. Empresa esspecialitzada en serveis de màrqueting a Internet i promoció web. Campanyes de màrqueting rendible a Internet. Consigueix més clients per al teu negoci mijançant Google, Yahoo, MSN…
Hanna Christensen Communication agència de comunicació
Web, on trobar més i millor informació sobre els serveis de producció audiovisual de Mallorca Fernsehen, de la televisió per internet Teleweb.es, serveis de promoció de venda i esdeveniments MeM o el ventall del serveis de màrketing i comunicació.
IconTouch
Empresa que treballa amb les últimes tendències d'aplicacions per a negocis i oci, centrats sobretot en el consumidor mòbil. Especialista en desenvolupar aplicacions mòbils per a totes les plataformes i personalització de desenvolupaments.
Ideem Màrqueting i Comunicació
Empresa formada per un equip de professionals multidisciplinars amb experiència als camps del màrqueting, comunicació, premsa, disseny i interiorisme. Idees globals amb creativitat i innovació. Creadors i gestors de 6 fires i 2 congressos.
idees
Màrqueting promocional, regal d'empresa, marxandatge, ... Per a assolir la fita, s'utilitza la publicitat a través de l'objecte: és coneix com a regal d'empresa. Utilitzant objectes pràctics i útils que recordin constantment la marca per sostenir-la.
Ikaroo - Andorra
Delegació d’Andorra, única en català d’Ikaroo. Portal de noves tecnologies de la informació i màrqueting digital: notícies, borsa de treball, serveis, ciberteca, botigues i canals. Franquicia amb 32 delegacions a Espanya, 80.000 socis i 12.000 empreses.
Informa D & B
Portal d'Informa D & B. Empresa líder en informació comercial, finanncera i de màrqueting. Identificació d'empresa i dirigents. Informació econòmica i financera. Serveis de màrqueting. Informació internacional. Serveis de registre, ...
Informa D&B
Informa D&B és l’empresa filial de CESCE, líder en el subministrament d'Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting d'empresas i per a empresaris, per augmentar el coneixement de clients i proveïdors i minimitzar el risc comercial.
Inspira Project
Solucions Web 2.0, exportació PDF, eines B2B / B2C, interconnexió de sistemes, màrqueting electrònic, disseny web, disseny gràfic, implemntació TIC, I+D Web 3.0, mòduls especials, continguts multimèdia disponibles en breu. Web en creació.
ISM ESIC Business School Barcelona
MBA Barcelona, cursos. L'ISM va néixer, l'any 1990, per necessitat d'una institució formafora de professionals del màrqueting i la comunicació. Història, objectius, mètode, aula d'informàtica, carnet d'estudiant, biblioteca, serveis i obra social …
Jaestic
Jaestic, empresa dedicada al màrqueting digital. Disposa de seus a El Vendrell i a Bellvei (Baix Penedès). T’ajudem per Internet. Consultoria i identitat digital, imatge corporativa, gestió de mitjans, formació. La web corporativa per menys …
KMA Festival de Street Marketing de Girona
Web del KMA Festival de Street Marketing de Girona que es celebra a finals de gener. Està dirigit als estudiants de comunicació de les universitats i als joves professionals. Vol donar a conèixer el seu talent creatiu publicitari dins un escenari urbà.
Komunícalo
Komunícalo està format per professionals de marketing i comunicació amb una àmplia experiència en empreses nacionals i internacionals de sectors com l'alimentació, tecnologia, construcció, distribució, electrodomèstics, seguretat, …
Ladeus Web Branding
Som un estudi de disseny i branding especialitzats en la creació de marques i el desenvolupament de projectes a Internet. Disseny i desenvolupament de projectes web i comunicació online.
LaFaktoria.cat
Especialistes en disseny web i e-marketing. Apliquen intensivament el màrqueting a les TIC. Àmplia experiencia de projectes online, start up, penetració en nous segments i gestió integral de la comunicació en Pimes. Empresa, serveis i showroom.
linkin bcn
Pàgina web de linkin bcn, empresa catalana dedicada al marketing online + SEO + SEM + Social Media + Disseny web + WPO. Tu poses l'objectiu, nosaltres el resultat. WebSite, Facebook, Twitter, ... linkin bcn incoming soon...
Lluis Serra
Formador i professor de màrqueting digital, comerç electrònic i xarxes socials. Connecta persones i empreses amb les noves tecnologies. Metodologia de millora continua que permet aconseguir les metes com a persones o com a professionals.
Magma 3interactiva
Empresa d’especialistes en comunicació interactiva des de 1995. Disseny web, CD-Rom, màrqueting online, formació, recerca i desenvolupament. L’empresa treballa en disseny, aplicacions, publicitat interactiva. Projectes i metodologia.
Mal Pas
Desenvolupem solucions per Internet que tinguin una repercussió directa en l’eficiència i en el compte de resultats d’empreses i els professionals. Solucions orientades a una millor gestió interna. Pàgines web, posicionament i màrketing.
Marketing Digital Online
Marketing Online, disseny pàgines web Barcelona. Fes marketing online I guanya clients. La xarxa és l'únic sector en creixement positiu. Si vols expandir el teu mercat, tant a nivell local, com global, fes marketing online. Optimitzarem la teva pàgina.
Marketing viral - ODW Marketing
Experts en marketing online i en reptes. Marketing viral, serveis i eines de marketing online, posicionament natural en cercadors. Experiència i resultats als objectius. Apropa't als clients amb xarxes socials. Feedback, publicitat 2.0, fidelització, …
mica&mica marketing
Blog de disseny corporatiu i marketing online de l’empresa vigatana mica&mica marketing. L’empresa participa en jornades de màrqueting. A Vic hi van participar 40 empreses, i a gironina, unes 25 empreses. El paper de mica&mica marketing…
MiG Marketing and Communications
Màrqueting, comunicació, creació i consolidacio de marca. És una empresa fundada per Narcís Mirandes, especialitzada en màrqueting i comunicació. Planifica i realitza tots els elements de comunicació des del logotip fins a la pàgina web.
Milimetricmkt - Marketing online
Milimetricmkt és una empresa nova que compte amb un equip multidisciplinari i una àmplia xarxa de col·laboradors amb experiència en el sector del Marketing i Internet. Consultoría estratégica on-line, social media marketing, analítica web, formació, …
Montse Arnau - Màrqueting Turístic
Montse Arnau - Màrqueting Turístic ofereix un servei personalitzat d’assessorament i consultoria. Creat per Montserrat Arnau i Barba, professional que des de fa més de 18 anys exerceix en el sector de la comunicació i del màrqueting turístic. Servei.
NetMarqueting - Marqueting Online
Social Media Marketing. Especialistes en màrqueting online. La creació de plans de marqueting online integrats amb l’estratègia de l’empresa. Ajudem a les empreses a guanyar visibilitat a la xarxa i la gestió eficaç de la identitat de la seva empresa.
Nicnacweb
Projectes web i màrqueting online a Vilanova i la Geltrú. Agència de disseny web i màrqueting online a Vilanova i la geltrú. Gestió d'Adwords, Publicitat Online, Direcció de projectes, Dissenyem i millorem projectes de Marketing Online.
Nicnacweb
Agència de serveis de màrqueting online i disseny web. Ens apassiona el màrqueting, la comunicació empresarial, el disseny i la innovació: no és casualitat que ens dediquem a això. Hem participat en negocis de tots els tamanys i de diversos sectors.
Nuwa
Treballem perquè el teu projecte brilli. Visió estratègica, experiència i els detalls, els nostres secrets. Ens acompanyes en aquest viatge a través de l’univers digital? Prepara’t per viatjar amb nosaltres. Nuwa és un asteroide format per roca i metall…
Ofisfera - Gestió Administrativa i enviaments postals
Ofereix serveis per a ajudar a les empreses i institucions a estalviar costos en la gestió documental i administrativa. Gestió documental, suport administratiu, programes de fidelització i gestió de socis que poden ajudar al compliment de la LOPD.
Òmada
Ens hem especialitzat, aprenent dels millors. Portem 14 anys oferint una aproximació sòlida, original i àgil al desenvolupament web, la gestió de processos i els serveis de màrqueting en línia. Tenim passió per grans idees i cuidem petits detalls.
Operatel.cat - serveis màrqueting
Línies 900/901/902/806 o núms convencionals, línia de “redempció” de campanyes de màrqueting promocional, servei postvenda, concertació de visites, seguiment mailing, estudis de mercat, actualització bases de dades, formació de teleoperadors.
Parenthesis, marketing, comunicació i disseny
Consultoria de marketing, comunicació i disseny de Vilafranca del Penedès. Consultoria estratègica i operativa especialitzada en marketing, comunicació i disseny. Des de l’any 1999, més de 100 empreses en sectors han confiat en les seves solucions.
Parramon Consulting
Consultoria d'enginyeria turística per a la planificació de plans estratègics i màrqueting per a empreses privades i administracions públiques, fundada l'any 2004, amb la idea de crear un servei necessari per al sector turístic, un servei de casa.
Persuadis Interactive Service
Persuadis Internet, Marketing Online Barcelona. Campanyes; SEM, màrqueting d’afiliació, e-mail màrqueting, màrqueting viral, management reputation, optimization, disseny web, microsites, landing pages, advergaming, banners, vídeos, …
Pimeweb
Estratègia comercial a Internet, desenvolupament i promoció de negocis a Internet. Serveis de consultoria SEO, posicionament en cercadors, seguiment i anàlisi de resultats. Orientats a resultats. Reputació corporativa, estudi estratègic, …
Playbrand
Playbrand, estratègies crossmedia. És una agència de màrqueting i comunicació online. Nous consumidors, nova comunicació. El joc ha canviat. La empresa té la seva seu al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona.
Polièdric
Recull d'articles, trucs, conceptes e idees que pensem us seran d'utilitat per rentabilitzar el vostre web des de la perspectiva de la promoció i el màrqueting on line. Polièdric és una agència especialitzada en serveis de web màrqueting.
Politikom
És una consultoria especialitzada en comunicació política, pública i institucional. Som professionals de la comunicació i experts en màrqueting polític que treballem amb independència i rigor. No estem afilitas a cap partit ni ens alineem enlloc.
Reingex - Máster Comerç Exterior
EENI ofereix vuit programes màster en negocis internacionals (10a edició, més de 400 alumnes de 70 països). Máster Comerç Exterior Màrqueting Internacional Internacionalització Agroalimentàries Inversió Estrangera Directa Xina Índia.
Safareig Creatiu
Web de Safareig Creatiu . És una agència de publicitat que ofereix serveis de disseny i marketing externalitzat a les empreses. Ens basem en l'objectiu de poder oferir la idea que serveixi a l'empresa a assolir les fites i necessitats empresarials.
SbdMedia - Publicitat i Màrketing a internet
SbdMedia és una empresa que dona serveis de publicitat web i marketing online a internet. Apliquem tècniques avançades d'optimització web o SEO per aconseguir el millor rànking de la vostra web als cercadors per les paraules claus.
Seofreelance
Seofreelance consultor SEO a Barcelona. Consultoria SEO i serveis de SEO outsourcing per Pymes i entitats públiques o privades, experiència en projectes internacionals. Sobre SEO, Freelance Ricard Menor expert SEO.
SisèGrau
SisèGrau online marketing Andorra. Contribuir a assolir els objectius dels clients, afrontar els seus reptes amb ells i solucionar els problemes, amb accions mesurades i resultats mesurables. Obtenir una rendibilitat sostenible del nostre negoci…
TAG - Marketing i Comunicació
Integrat per un equip multidisciplinar amb àmplia experiència en l’àmbit de la publicitat, imatge i comunicació corporativa. Treballa per incrementar les vendes dels clients. Un servei flexible i polivalent. Especialitzats en outsourcing de comunicació.
Taller de MK
Taller de Marketing proporciona suport perquè la seva empresa incrementi la xifra de negoci, reconeixement de marca, posicionant-se al mercat. Assessora en la direcció i gestió empresarial, amb especial èmfasi en les accions comercials i de màrqueting.
Tecnologia i desenvolupament en dispositius mòbils
Pràctica Final. L'estudi pretén que l'estudiant assoleixi els objectius: Entendre què són les comunicacions sense fils i quin abast tenen, veure les avantatges d'utilitzar-les, conèixer els tipus de dispositius mòbils i les característiques que tenen.
The Marketing way by Oriol Llevat
Blog bilingüe d’Oriol Llevat sobre màrketing. L’ús de les xarxes socials a Internet menciona les grans empreses, però també petites empreses i autònoms en treuen profit. Més del 56% de les pimes del país utilitzen els mitjans socials per comunicar-se…
Turipano360, Marketing Online i Visites Virtuals
Turipano360, divisió de màrqueting online de Turieco. Neix per donar solució a la presència online de petites i grans empreses mitjançant la creació de pàgines webs, posicionament, gestió de xarxes socials, dominis/hostings i visites virtuals online.
Ubika Internet Consultors
Web d’Ubika Internet Consultors. Empresa dedicada al posicionament web a Girona, consultoria de marketing online i estratègia en medis socials, informes de posicionament i auditoria SEO gratuïta sobre la situació de la seva web.
Umbrella Digital Partner
Umbrella Digital Partner participa activament amb les empreses com a col·laborador estratègic. Tenim com a missió ajudar a solucionar problemes o necessitats dins l’àrea de màrqueting i comunicació. Campanyes de Cerca: Els anuncis.
Undatia - Agència de Comunicació Corporativa. Barcelona/Madrid
Una empresa de comunicació que aportem valor estratègic als nostres clients. A través de la consultoria, l’estratègia digital, la producció de continguts i la formació, ens convertim en els col·laboradors necessaris.
VilaMarca
Ajuda els ajuntaments a aconseguir que la seva vila, poble, comarca o ciutat esdevingui una marca de referència. Impulsem el seu municipi perquè deixi de ser un punt en el mapa i sigui el lloc triat per gaudir de vacances i caps de semana.
Visus Events
Assessoria d’imatge i comunicació ubicada a Vilamalla (Girona). Especialitzats en imatge corporativa, publicitat i màrqueting, fotografia, disseny gràfic i organització d'esveniments. Cal tenir una cura especial de la imatge al tractar-la ...
WebMaster and Marketing.cat
WebMaster and Marketing.cat, empresa que ofereix serveis de disseny web, consulting 2.0 i outsourcing de e-marketing. Especialment orientat a SEO, SEM i SMM. Realitzem comunicació empresarial online i offline, i àmplia experiència en disseny web.
Webs Catalunya
Webs Catalunya, màrqueting a Internet. Programació web i disseny de pàgines web, complint els estàndards d'accessibilitat web amb XHTML i CSS, optimització de pàgines per a cercadors i gestió de campanyes de publicitat a internet. Terrassa.
Webtapp
Webtapp forma part del grup Altas Buscadores. Altas Buscadores és una agencia de màrqueting que dissenya i executa estratègies de màrqueting a través de les seves marques especialitzades.
Whads-Accent
Anàlisi, concepció, disseny i implementació d'estratègies i solucions globals a Internet.
Xpresa Comunicació i Disseny
Pàgina web de l’empresa sabadellenca Xpresa Comunicació i Disseny. És un estudi de disseny gràfic i publicitat per a empreses i negocis. Està composat per un equip de professionals amb experiència en la promoció de la imatge corporativa.
Zink Comunicació
Zink comunicació col·labora des de 1998 amb els departaments de direcció, màrqueting i comunicació d’empreses privades i institucions públiques en el desenvolupament de projectes de comunicació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT