MASSATGES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
+ Fàcil
Web de Més Fàcil. Ortopèdia. Aparells mèdics, camilles de massatge i estètica, aparells mèdics i rehabilitació. Tenim la millor qualitat de servei al millor preu. Venda a tot el país i assessorament sense cap tipus de compromís.
Associació Espanyola de Massatge Infantil - AEMI
AEMI és la branca espanyola de L'IAIM (International Association of Infant Massage), i promou la comunicació i estimulació afectiva entre pares i fills mitjançant el tacte. Oferim cursos de formació.
Barcelona Massatges - Massatges orientals a Barcelona, en parelles i a 4 mans
Deixi a banda l'estrès, obligacions i la rutina, i acudeixi Barcelona Massatges, probablement un dels millors centres de teràpies orientals a la ciutat. Serveis parelles i 4 mans, Centre de Massatge Barcelona. La seva cita amb el benestar més oriental.
Bellcaire Centre d’Estètica i Quiromassatge
Un centre, a Girona, que va néixer l'any 1997, però la idea estava pensada anys abans. Des de la idea de poder ajudar als demés d'una manera integral i no com anava tendint la medicina, a una especialització i no veure les persones com un tot.
Buddha thai massage - Massatge Tradicional Tailandès
El Massatge Tradicional Tailandès és una de les quatre branques que comprenen la Medicina Tradicional de Tailàndia. El seu origen es remunta a temps de Buda i el seu exercici i evolució està completament lligat al del budisme.
Candi Soria - Centre d'estètica i massatge terapèutic
Centre especialitzat en el tractament corporal i estètic. Format per professionals acreditats i amb les equipacions més innovadores, el centre ofereix una amplia gama de serveis per millorar el teu cos. És a l’avinguda Diagonal de Barcelona.
Centre Arnau de Vilanova
Centre Acadèmic on es poden cursar estudis professionals i fer consulta de quiromassatge, naturopatia, acupuntura, reflexologia, etc… Estem a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Informació general i les especialitats imaprtides.
Centre de Estètica i Quiromassatge Duo
Pàgina del Centre de Estètica i Quiromassatge Duo de les Alqueries de la Plana, a la Plana Baixa (Castelló). Es tracta d’un espai completament innovador, on s’ofereixen tractaments i teràpies d’hidromassatge, amb més de 100 serveis.
Centre de Massatges Mèdics Granollers
Acupuntor acreditat a Granollers. Acupuntura, Tui-Na (massatge xinès), quiromassatge, drenatge limfàtic... Dr. Antoni Seco, metge col·legiat i metge acupuntor acreditat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Consulta a Granollers.
Centre de Massatges Ramon Boladeras
Centre de Mollet del Vallès de tracte personalitzat on es busca la millor solució amb teràpies manuals, amb el convenciment que la persona en sortirà beneficiada. La seva creença és que per a ajudar al pacient cal sumar.
Centre Mai d’Olot
Centre d'estètica, massatge i teràpies alternatives a Olot. Descobreix sensacions, deixa't seduïr i emociona't, relaxa't al centre de bellesa massatges i teràpies alternatives a Olot, Gaudeix d'un moment únic i només per a tu, moment que et mereixes.
Centre Quiropràctic Dr. Roderick A. King
Compta amb més de 24 anys d'experiència a Londres i des de l'any 95 a la ciutat de Girona. Especialista en diagnòstic i tractament de tot tipus de trastorn múscul esquelètic. Tractament de: Columna vertebral, dolor lumbar, cervical, torticulis, …
cesc-quiro
He donat classes al Taller de Quiromassatge del Centre Cívic Remolí, d'Esplugues i en l'actualitdad exerceixo com a quiromassatgista i reflexòleg en diversos centres de la província de Barcelona i faig sessions a domicilis particulars o en el meu propi.
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya - No Oficial
La fisioteràpia mitjançant el que anomenem: un portal . La idea va néixer de la originalitat del treball, i alhora, de la falta d'informació d'aquest tipus a la xarxa. Hem decidit donar a conèixer el terme d'ètica a tots els estudiants.
Cote Framis Abella
Quiromassatge holístic personalitzat. Massatge tradicional tailandès, champi: massatge indi al cap, massatge californià, taller de massatge infantil per família, reflexoterapia podal, massatge activador emocional, i bioenergètic, moviment d'energia, …
Erika Colomer - Massatges terapèutics
A qualsevol edat podem beneficiar-nos dels efectes d’un bon massatge. Com us podeu imaginar, no és el mateix atendre un nen que un adolescent, un adult o una persona gran: a cada època de la vida el cos demana unes atencions específiques.
Escola Cefel
Escola fundada el 1994 a Andorra, per Ferràn Liñàn, qui ha experimentat els coneixaments a diversos països. Mètodes milenaris tan savis com: quiromassatge, reflexologia podal, moxa i ventoses, drenatge limfàtic, massatge, quiropràxia…
Escola de Massatge Manual Dr. Sagrera Ferrandiz
Ofereix formació en quiromassatge en diferents centres tant al territori espanyol com a l'extranger. El centre inicià l’activitat l'any 1983. Ensenyança de tècniques manuals, en especial de quiromassatge, drenatge linfàtic manual i reflexologia.
Fusellas
Escola de quiromassatge, estètica i tècniques manuals. L’empresa s’inicià l’any 1984, en distribució de cosmètics i aparells a l’estètica. A partir de 1990 fa cursos de formació d’estètica, de tècniques de massatge manual i teràpies alternatives.
Ikebana Centre d’Estètica i Massatge
Massatge relaxant de cos sencer per eliminar contraccions i tensions musculars generades per l'estrès, la feina, ... selecció de teràpies de relaxació, bellesa i benestar amb el recolzament de firmes d'avantguarda. Té dos centre al Principat d’Andorra.
Incana | Teràpies i Massatges
Centre de teràpies manuals i massatges de Sabadell. Ofereix els serveis de reflexologia manual, facial, podal, drenatge linfàtic, quiromassatge, kinesiotape, osteopatia, dietètica, etc. El tracte totalment personalitzat i professional.
Institut de Quiromassatge
En aquest blog es pretén mostrar els serveis que es realitzen al nostre institut de quiromassatge. Està situat a Sabadell, concretament al carrer Brutau cantonada amb Av. Barberà. És un petit negoci familiar portat pels germans Pablo (Jordi i Pepi).
Isolda Massatges
Bloc, menú de massatges d’Isolda Massatges des de Salt (Gironès). Hi trobareu algunes de les tècniques que domina i que espera, que trobeu un forat en la vostra agenda per experimentar amb mi l’art de curar amb les mans. Informació i serveis.
Koré - Centre de Salut
Pàgina del Koré Centre de Salut de Barcelona. És un centre d'estètica natural, teràpies manuals i escola de formació. Escola de terpies manuals, reflexologia, quiromassatge, drenatge limfàtic, estètica natural.
Kuhne, quiromassatge i benestar
Treball per reduir la resposta emocional negativa, en situacions quotidianes o esporàdiques, noves o antigues, que alteren el nostre balanç fisiològic. T'ajudem amb el teu dolor, físic o emocional, amb mètodes totalment personalitzats a Igualada.
Massatge esportiu Barcelona
Massatge esportiu per a esportistes i a públic general. El massatge esportiu l'apliquem amb èxit a persones que practiquen diferents esports: Atletes, culturistes, nedadors, ciclistes, futbolistes, arts marcials, esquiadors, tennistes, lluitadors, ...
massatge infantil.com
Web des d'on es difon la pràctica d'una de les tècniques més beneficioses per la salut integral de la família. El contacte cos a cos proporciona benestar, tranquil·litat, una relació natural entre la família, i es una eina per un bon desenvolupament.
Massatge Sonor
Massatge Sonor és un sistema d'harmonització personal a través del so desenvolupat per Xevi Compte, fruït de la seva dedicació i investigació des de 1997. Per al massatge sonor, Xevi Compte utilitza diferents instruments ètnics.
Massatge Tàntra
Blog de tàntra en català. Oferim els més selectes i genuïns massatges d'orient: Índia, Nepal i Tibet a la ciutat de Barcelona. Massatge tantra, massatge lingam, massatge yoni, massatge thai, massatge shiatsu, massatge tàntric per a parelles.
Massatges a Barcelona - James Martínez
Massatges a Barcelona. Servei de massatge fet per el fisioterapeuta James Martínez, fisioterapeuta i quiromassatgista col·legiat. Informació general de la fisioteràpia, les tècniques utilitzades i alguns enllaços d’interès.
Massatges Arreu
MassatgesArreu és una empresa familiar dedicada a les teràpies alternatives; quiromassatge, drenatge limfàtic, reflexologia podal, massatge esportiu, tècnica de Nimmo, teràpia de la polaritat, `quiropràxia, etc. Massatges a domicili, empreses, ...
Massatges i Tractaments Albert Freixinet
Ofereix massatge amb les millors essències relaxants o antiestrès, per obtenir el benestar perdut per les activitats i situacions de la vida. ... Massatge terapèutic, antiestrès, holístic, circulatori, reflexoteràpia i gimnàstica passiva.
Massatges Jaume Berenguer
Jaume Berenguer, osteòpata diplomat. Titulacions dins les terápies manuals: Osteopatia estructural, osteopatia craneal, osteopatia visceral, quiromassatge, drenage linfàtic, massatge ciriax, taping, stiper-puntura, teràpia floral, flors de bach, ...
Més Salut | Fisioteràpia, quiromassatge i estètica integral
Professionals dedicat a donar-te un tracte de qualitat i personalitzat. La tècnica adequada amb finalitat d’aconseguir la recuperació i el benestar de les persones que ens venen a visitar. La salut és un estat complet de benestar físic, mental i social, …
Mil Massatges
Web de Mil Massatges de Reus. Va néixer l’any 1999 amb una visió innovadora del que havia de ser un centre de salut i benestar. Ampli horari per adequar-se a a totes les necessitats, espai modern i serveis tant per l’home com per la dona.
Món d'Harmonia
Món d'Harmonia neix l'any 2007 a Sant Antoni de Calonge, com a resultat d'una combinació d'experiències viscudes al món de l'estètica i teràpies de dues persones: David i Rosa. Anys d'experiència, ens aporten una idea molt clara del que volem.
Nacre Massatges
Nacre Massatges és un centre de massatges i cura del cos, de Roser Calicó, al Principal d’Andorra (Andorra la Vella). Ofereis serveis de quiromassatge, reflexologia podal oriental i massatge esportiu, etc. Els massatges i els productes.
Novafisio
Novafisio és un centre de salut multidisciplinar que ofereix serveis individuals i grupals als clients per a fer un treball de tipus preventiu, de millora i/o manteniment de diferents patologies, abarcant totes les parts. Som a Vilafranca del Penedès.
Quiromassatge Bcn
Aquest portal, t'informa de totes les aplicacions i utilitats del quiromssatge, tan des d'un punt de vista terapèutic, com per relaxar el sistema nerviós. A càrrec del Gabinet de Psicologia i Salut de Montse Valls de Barcelona.
Salut i Bellessa. Centre de Massatge i Estètica
Massatges: esportiu, corporal, localitzat - Quiromassatge - Reflexologia podal - Drenatge linfàtic - Estiraments musculars - Tractaments facials: Liftosome, Aromatic, Hydradermie, Puractive,... - Tractaments corporals: SPA Aromatic, Fangs, Algues, Olis
Sentir-se B - Massatges terapèutics a domicili
Prevenció i qualitat de vida. T'oferim la possibilitat de gaudir d'un massatge realitzat per un professional, a casa teva, adequant-se als teus horaris i a les teves necessitats. Es presten serveis a: El Barcelonès, Vallès Oriental, Occidental i Maresme.
Thermae
Quiromassatge, estètica i teràpies Thermae de Joana & Sara. És un centre de quiromassatge i estètica ubicat a Mollet del Vallès (el Vallès Oriental). Tractaments, promocions i teràries. Alta qualitat cosmètica. També teràpies marines.
Weslly Quiromassatge
Blog del catalanobrasiler Weslly Moreira, quiromassatgista titulat que ofereix els seus serveis: Massatges circulatóri, descontracturants, terapèutics i anti-estrés. Natura, meditació. Maratons de massatge, arxius del blog, seguidors i dades personals.
Xavier Oliver Quiromassajista
Pàgina de Xavier Oliver quiromassajista `professional, dedicada al quiromassatge. Ofereix quiromassatge relaxant, muscular, o esportiu. Barcelona ciutat (Sant Andreu). Dissabtes, diumenges i festius. Servei en consulta i domicili.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT