MEDICINA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Arxiu Històric de Ciències de la Salut "Simeó Selga i Ubach"
Estructura i funcionament, seu, objectiu i àmbit geogràfic. Dins l'estructura general del nostre Arxiu hem consolidat un grup humà,un grup d'historiadors i persones vinculades en el món de la història de les ciències de la salut i unes fons documentals
Associació d'Esclerosi Múltiple Baix Llobregat
L’Associació d’Esclerosis Múltiple del Baix Llobregat va néixer per donar resposta a les necessitats que se li plantejaven a un conjunt de persones afectades per l’enfermetat. Per aquesta raó es va fundar i així ha vingut funcionant des de fa 10 anys.
ATM & DOF Dr. Ferré
Aquesta web està dedicada a l'estudi i la difusió de la Patologia de l'ATM i el Dolor Orofacial. Per a professionals de la medicina i l'odontoestomatologia, estudiants i pacients interessats en aquesta freqüent i complexa patologia orofacial.
ATM & Dolor Orofacial Dr. Josep Ferré i Font
Web dedicada a la patologia de l'ATM i el Dolor Orofacial. Dirigida als profesionales de l'odontologia, estudiants i pacients. Va dirigida als professionals de la medicina i l'odontoestomatologia, estudiants i pacients.
CedimCat Centre d'Informació de Medicaments de Catalunya
Servei de consultes sobre medicaments i de publicació de textes, dirigits als profesionals del mon médic-farmacéutic. Dividit amb dues parts: Zona d' accè lliure i restringit. Lliure es composa de publicacions i zones restringides i accesibles per tothom
Centre Cochrane Iberoamericà
La Col·laboració Cochrane és una organització internacional sense ànim de lucre que cerca ajudar als que necessiten prendre decisions ben informades en atenció sanitària. El Centre Cochrane Iberoamericà és l'encarregat de promoure la Col·laboració a la Pe
Citapre Cita prèvia
Citaprevia.cat reuneix els recursos per demanar cita prèvia al metge, revisió de cotxe, o renovar documents als territoris de parla catalana. Inclou altres serveis de cita prèvia, com DNI i ITV. Cita per al metge, cita per a la ITV, cita per al DNI, ...
Col·legi de Metges de Barcelona
Web de referència en medicina. El Col·legi és una institució centenària, sorgida i consolidada per defensar els col·lectius dels metges, vetllar per la professió i oferir la millor sanitat a la societat. Dades de totes les especialitats mèdiques.
Distonia Focal en els Músics
Pàgina doc. Descripció dels símptomes, causes, prevenció i possibles tractaments existents d'aquesta afectació dels músics. De moment encara no existeix cap prova que permeti diagnosticar directament la distonia focal.
Dr. A. Palacin Vives, O.R.L.
Web del Dr. Palacin Vives, otorinolaringoleg. Aquesta és la pàgina d'entrada al nostre lloc dins Internet. Li donem la benvinguda per visitar la nostra pàgina d'introducció i esperam que continuï amb les pàgines que segueixen.
Dr. Xavier Botet
Web del Dr. Xavier Botet (Igualada, 1964). Cirurgia de la Vesícula Biliar (laparoscòpica), Cirurgia de la Tiroide, Cirurgia de l'Hèrnia. Cirurgia Digestiva i Proctologia, Cirurgia de la Pell, Cirurgia de la Paret Abdominal, Cirurgia de les Hemorroides.
Fundació Biblioteca Josep Laporte
Centre de serveis presencials i a distància de documentació i disseminació del coneixement. Biblioteca presencial i digital i centres de gestió del coneixement en ciències de la salut i de la vida. Activitats de recerca i de desenvolupament.
Grup Esclerosis Múltiple
Grup d'intercanvi d'experiències entre malalts d'esclerosi múltiple, per tractar sobre la malaltia, símptomes, diagnòstics, tractaments, novetats mèdiques, progrés de la investigació i altres aspectes de la malaltia.
Ibacma- Institut Balear de Cirurgia de la Mà / Illes Balears
Web de la Ibacma- Institut Balear de Cirurgia de la Mà / Illes Balears. Benvingut a la web de l'Institut Balear de Cirurgia de la Mà i Microcirurgia. IBACMA és una entitat formada per cirurgians ortopèdics i traumatòlegs. Diagnòstic i tractament.
Jordi Baillat
Jordi o Georges Baillat (Maurí, 1896 - Perpinyà, al 2009 ja era mort) va ser un cirurgià rossellonès que s'especialitzà, sobretot, en el camp de la patologia digestiva. Pertangué durant anys al Moviment rotari i de 1971-1972 en presidí el districte 173.
L'anestèsia extradural de Gil Vernet
Tècnica d’anestèsia epidural per via caudal proposada per Salvador Gil Vernet el 1917, modificant treballs anteriors, que tenia l’objectiu d’aconseguir un nivell d’anestèsia suficientment elevat per permetre la seva aplicació en la cirurgia de pròstata.
Lluís Cecchini - Urologia laparoscòpica
Vol saber si el seu cas pot intervenir-se per laparoscòpia? Prostatectomia radical laparoscòpica. Nefrectomia radical laparoscòpica. La laparoscòpia ha revolucionat la cirurgia d’una manera mai vista anteriorment.
Projecte CHIN a Catalunya
El projecte CHIN a Catalunya es divideix amb 8 regions i agrupa a un directori de recursos sanitaris del Servei Català de la Salut. Recursos per mitjà d'un mapa. El projecte estableix xarxes de cooperació regional d'informació sanitària.
Salut i Qualitat de Vida
Programa autonòmic d'OndaRambla. Tot allò que té a veure amb la salut, tractat de manera àgil, amena i amb el màxim rigor i seriositat. Una cita amb els millors professionals de la medicina, en un programa dirigit i presentat per Ricardo Aparicio.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT