MEDICINAESTETICA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Angi - estètica i teràpies naturals
Estem a Prats de Lluçanès. Tractaments d'estètica i teràpies del centre. Teràpies naturals: Massatges terapèutics, gimnàs correctiu, teràpies naturals, quiropràxia, osteopatia cranial, kinesiologia, reflexologia, digitopuntura, auriculoteràpia, …
Armonia - Teràpies alternatives, estètica natural i esoterisme
Botiga i centre dedicat a les teràpies alternatives, l’estètica natural i l’esoterisme, situat a Banyoles. Comença a fer teràpies i estètica l'any 2000 en centres i el 2007 va obrir un espai dedicat al benestar, físic, emocional, mental i espiritual.
Biestètic
Estètica terapèutica per home i dona, on trobaràs les teràpies que buscabes. Les cèl·lules són éssers vius i intel·ligents. Et podem ajudar a recuperar la seva essència. Tractaments i cosmètica cel·lular d’última generació. Cassà de la Selva (Girona).
Bodymims
És la línia, especialitzada en salut i bellesa corporal del Grup Carol Bruguera. Les tècniques i tractaments més actuals per a cuidar el cos. Productes i serveis dissenyats per cobrir tot en salut i bellessa corporal. Vic, Manlleu i Torelló.
Candi Soria - Centre d'estètica i massatge terapèutic
Centre especialitzat en el tractament corporal i estètic. Format per professionals acreditats i amb les equipacions més innovadores, el centre ofereix una amplia gama de serveis per millorar el teu cos. És a l’avinguda Diagonal de Barcelona.
Cànons - Cirurgia i Medicina Estètica
Clínica estètica Cànons Cirurgia i Medicina Estètica a Granollers i Barcelona, ampli ventall de metges especialistes en diferents unitats que garanteixen atenció mèdica especialitzada, integral, confidencial i a la mida de la necessitat del client.
Cellulem Block
És l'únic centre d'estètica d’Andorra, que ofereix més de 80 tractaments facials i corporals a un preu únic. Això permet que la clienta pugui acudir al centre tot l’any (així evitem l’efecte retorn, que acostuma a succeir amb altres tractaments).
Cemes
Centre d'Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové. La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.
Centre Clínic Mir-Mir
Centre de cirurgia estètica a Barcelona i Mataró. Augment de pit amb macrolane. El Centre Clínic Mir-Mir comta amb un ampli equip d’experts metges en cirurgía estètica. Està a la vanguardia en tractaments de medicina estética de referencia.
centre d’estètica i relaxació deskansa - Sai Center
Acupuntura, Auriculopuntura, Drenatge linfátic, Homeopatia, Naturopatia, Osteopatia, , Quiromasatge, Reflexologia, Reiki Massatges (General, Anticel·lulitic, Circulatori, Descontracturant, Post part, Relaxant, Altres),
Centre de Estètica i Quiromassatge Duo
Pàgina del Centre de Estètica i Quiromassatge Duo de les Alqueries de la Plana, a la Plana Baixa (Castelló). Es tracta d’un espai completament innovador, on s’ofereixen tractaments i teràpies d’hidromassatge, amb més de 100 serveis.
Centre d'Estètica Cendrassos
Pàgina web del Centre d'Estètica Cendrassos, el centre d'estètica més guai de Figueres i comarca. Tot el personal té a les seves mans l'assistència i l'equipament més modern pel desenvolupament de la seva feina.
Centre d'Estètica i Salut - Nexus Bioestètic
Reuneix el més ampli conjunt de serveis adreçats a oferir tractaments d'eficàcia provada sota supervisió mèdica. Medicina i cirurgia estètica, unitat làser, dietètica i nutrició, cosmètica, ... Lleida.
Centre d'Estètica i Salut Centac
Centac és un centre d’estètica i salut que ofereix una àmplia varietat de tractaments per a la imatge personal i per a millorar el benestar del nostre client: lipomodelatge, activitat física, fisioteràpia, personal trainer, rejoveniment i fotodepilació.
Centre d'Estètica i Teràpies Naturals Anna Grau
Centre ubicat a Sabadell. La teràpia natural és allò ens distingeix en el sector. Al nostre centre acordem, de manera conjunta i desprès d'una primera visita, el tractament a seguir, basant-nos en les teves necessitats. Tractaments d'estètica.
Centre d'Estètica Rogem
Rogem és un centre mèdic-estètic situat a la mateixa Rambla Jaume I, de Cambrils (Tarragona) Especialitzat en tractaments corpo-rals, facials i depilació entre altres, amb més de 25 anys d'experiència. Realitzem tot tipus de tractament corporal.
Centre Estètic Lys
Centre Estètic Lys és un centre estètic de Vilanova del Vallès (Vallès Oriental), que reuneix en un mateix espai des d’una neteja de cutis a una teràpia de relaxació. Presentació, serveis que ofereix, instal·lacions i situació.
Centre Mai d’Olot
Centre d'estètica, massatge i teràpies alternatives a Olot. Descobreix sensacions, deixa't seduïr i emociona't, relaxa't al centre de bellesa massatges i teràpies alternatives a Olot, Gaudeix d'un moment únic i només per a tu, moment que et mereixes.
Centre Mèdic Medes
Des de l'any 2003 centre mèdic a Figueres. Equip professional acreditat i amb àmplia experiència per oferir-te la millor assistència, amb la màxima qualitat. Cirurgia estètica, crioteràpia, toxina botulínica (Botox), mesoteràpia, implants facials, etc.
Centre Starbene de medicina estètica
Starbene centre de medicina estètica, situat a la ciutat de Barcelona. La Doctora Carmen Torrejón és un dels majors referents en matèria de medicina estètica a Barcelona, Catalunya i Espanya amb més de 25 anys d'experiència. Serveis oferts.
Centres d'Estètica i Implantologia Dental
Portem 25 anys dedicats a la Odontologia Estètica i Cirurgia, els últims amb noves tecnologies, apliquem odontologia de precisió i qualitat. Fem servir tècniques i materials que fan que el pacient se senti còmode i satisfet pels resultats aconseguits.
Cirurgia Estètica Responsable
Web de Cirurgia estètica responsable, servei del Dr. Carles Fernández i Serra, cirurgià plàstic de Barcelona. Explicació de les bases de la meva filosofia d'atenció als clients. Centres a Barcelona i Vic.
Clínica Dermatològica Dr. Aliaga
Avalats per l'experiència en medicina i cirurgia dermatològica a València. Realitza els tractaments estètics més nous, sempre amb control d'un equip de dermatòlegs i cirurgià plàstic. Assessorament personalitzat, donant solució als problemes diaris.
Clínica Doctor Morano
Tractaments de medicina estètica i cosmètica, i de prevenció de l’envelliment a Palma. Les tècniques més avançades i els aparells més nou. Àmpla experiència, més de 20 anys, en aplicació d’aquests tractaments, i en làser i acupuntura.
Clinica Dr. Riba
Web de la Clinica Estètica del Doctor Riba. Equip humà, serveis de cirurgia i estètica i consultes online. Tractaments: augments de pit, hidropoclasia. Disposa de quatre centres d’atenció i intervenció a: Barcelona, Girona, Igualada i Lleida.
Clínica Mediterrania
Clínica Mediterrania de Barcelona. Centre de cirurgia plàstica avançada i salut estètica. Aument de mamrs, cirurgia estètica, liposucció, cirurgia plàstica, solucions personalitzades, quirúrgiques, mèdiques, estétiques, dietétiques o terapéutiques.
Clínica Munté
La Clínica de Medicina Estètica de la Doctora Lídia Munté va obrir l'any 2008 després d’anys d’urgències i ambulatori, especialista en medicina de familia i comunitària i amb especialització estètica. Últimes tecnologies i la millor maquinària.
Clínica Rinos
Des de l'any 1996, Clínica Rinos es desenvolupa en les diferents àrees de la medicina i la cirurgia estètica. L’objectiu és aportar harmonia a l'aspecte físic, donar autoestima, renovació, canvi i il·lusió als pacients. Clíniques a Barcelona i Tarragona.
Clínica Sagrada Familia
Pàgina de la Clínica Sagrada Familia de Barcelona, consultoris dedicats a la medicina estètica i la cirurgia estètica. Filosofia, medicina estètica, cirurgia estètica i informació bibliogràfica del Dr. Enric Sospedra Carol, el seu director.
Clínica Sanza
Centre de cirurgia, medicina estètica i plástica avanzat, a Barcelona, amb les últimes tecnologies. El Doctor Ignacio Fernández-Sanza, el creador, és dels cirujans plàstics més prestigiosos d’Europa amb més de 3.500 operacions d’èxit.
Clínica Sveltia
Clínica de cirurgia estètica a Barcelona. Tractaments de medicina estètica i cirurgia estètica. Especialistes en: augment de pit, lipolàser, liposucció, depilació làser, eliminació de tatuatges... També departament d’odontologia i implants dentals.
CMI Centre Mèdic Integral
Centre a Alcarràs (Segrià), especialitzat en medicina general, acupuntura i estètica amb les tècniques més innovadores i punteres. Visites mèdiques de la Dra. Montse Ribes. Patologies de medicina general, acupuntura i tractaments mèdic-estètics.
Corpodiem
Centre de salut, estètica, benestar i teràpies corporals estètiques de tota mena a la ciutat de Sabadell (Vallès Oriental). Informació dels tractaments i dels preus. Ubicació del centre i suggeriments per fer-hi.
Corporación Capilar Haircare
Corporación Capilar Haircare és la primera clínica especialitzada en solcions integrals per al cabells i el borrissol. Oferim els últims tractaments capil·lars i d'eliminació definitiva del borrissol. Som un Centre Mèdic Autoritzat.
Cos Estètic - Centre d’Estètica i Aprimament
Web del Centre d’Estètica i Aprimament Cos Estètic, de la ciutat de Terrassa. Serveis estètics, quiromassatge, fotodepilació, fotorejuveniment, tractaments termals, aprimament. Packs nuvis, tractaments anticel·lulítics, facials o bé termals.
Croal Salut
Pàgina web de Croal Salut, centre mèdic i estètic situat a Pineda de Mar, el Maresme (Barcelona). Especialitzats en cirurgia plàstica, dermatologia, psicologia clínica, neurocirurgia i medicina estètica. La versió en català de la web no és operativa.
Dermas
Empresa de serveis mèdics en dermatologia i dermoestètica. Prevenció i tractament de malalties de la pell, com al tractament i solució de problemes estètics i a tecnologia innovadora, tracte personalitzat per a cuidar la salut i l'aspecte de la seva pell.
Dermatologia 2000
La Clínica Dermatologia 2000 de Ciutat de Palma ofereix serveis de dermatologia i venerologia médico-quirúrgica. Visita dermatològica, dermatoscòpia i videomicroscòpia, oncologia cutània, annexes cutanis, sudoració, … També dermoestètica.
Dermika
Centre de medicina estètica especialitzat en làser i últimes tecnologies però amb una visió integral de la medicina estètica, el benestar i la innovació. Oferim tractaments rigorosos i professionals amb un tracte proper i humà. El centre està a Girona.
Dermika: Centre de medicina estètica i làser a Girona
Centre de medicina estètica especialitzat en làser i tecnologies. Informació i articles del nostre equip mèdic Blog professional ... Psiconeuroimmunologia; equilibri físic i emocional servei de nutrició i assessorament dietètic. Fisioteràpia.
dpèls
Som un centre especialitzat en fotodepilació amb cinc anys d’experiència i més de 1500 tractaments realitzats. Perquè treballem amb la millor tecnologia existent avui en dia en fotodepilació i fotorejoveniment: Ellipse. Reconeguda a centres estètics.
Dr Ivan Mañero Cirurgià Plàstic
La cirurgia íntima o genital engloba una sèrie de procediments que tenen com a objectiu millorar l'estètica o la funcionalitat dels òrgans sexuals, ja siguin masculins o femenins. Aquesta cirurgia pot ser estètica, reparadora o rejovenidora.
Dr. Carlos Liébana
Web del Dr. Carlos Liébana. És especialista en cirurgia plàstica, estètica i reparadora a Barcelona. En aquesta pàgina s’inicia una nova etapa on l’harmonia i la cura personal adquireixen un lloc rellevant a la seva vida.
Dr. Ivan Mañero
El portal neix d’un compromís personal d’informar. En la cirurgia plàstica, la informació és crucial. Més de 15 anys dedicat a la cirurgia plàstica estètica i reparadora, oferint un tracte proper als pacients, i fusionant cirurgia i art en cada pacient.
Dr. Jordi Bachs i Bayés
Pàgina del centre del Dr. Jordi Bachs i Bayés. És un centre de cirurgia plàstica, reparadora i estètica, ubicat a la Ciutat de Girona. Situació, serveis, concertar visites, col·laboracions, conferències i informació curricular del Dr. Jordi Bachs.
Dra. Ana Torres Maczassek
Cirurgia plàstica reparadora i estètica de la Dra. Ana Torres Maczassek, amb dos centres a la ciutat de Barcelona. Cirurgia estètica, cirurgia reconstructiva, medicina estètica i experiència professional. La versió en català, no és operativa.
Dra. Higueras
Pàgina de la Dra. Mª Carmen Higueras Suñé, dedicada a la cirurgia plàstica reparadora i estètica. Ressenya profesional de la doctora, información dels tractaments que realitza, clíniques de Barcelona i contactes. Versió en català no operativa.
Dra. Sandra Fèlix - Medicina Estètica i Làser
Medicina estètica facial: Rejoveniment amb àcid hialurònic, revitalització mesoteràpia, reafirmació facial, coll, escot i mans, bioplàstia, contorn facial, remodelació llavis, correcció rictus, comissures, glabel·la, arrugues peribucals, peeling químic, …
El Saló - Estètica avançada Canet de Mar
Saló d'estètica avançada i tractaments corporals, tractament spa, aparatología, tractaments facials i rituals de bellesa a Canet de Mar (Barcelona). El peeling corporal és el tractament perfecte per aconseguir de nou la finor i la frescor de la teva pell.
Epidermos Barcelona - Institut de Dermocosmètica
Portem més de 30 anys treballant en el camp de la dermatología, cirugía plástica i estètica per a oferir als pacients els millors tractaments de la pell. Tracte proper, l’equip mèdic donarà solucions als teus problemes. Versió en català no operativa.
Escola General de Catalunya de Salut i Bellesa
El millor servei i solucions a les teves necessitats. Pots realitzar consultes que vulguis i estudiarem el teu cas per oferir-te solució a mida. Un grup de professionals en la docència estarà a la teva disposició per oferir-vos un ensenyament de qualitat.
Especialitats Mèdiques Muntaner
Web site oficial de les Especialitats Mèdiques Muntaner. Especialitats Mèdiques Muntaner és un centre médic de Barcelona, especialitzat en medicina estètica. Està dirigit pel Doctor Pallarés. La pàgina està en construcció.
Essència
Web d’Essència, centre d'estètica de Solsona, que ofereix el complet plaer de cuidar-se. Serveis: Drenatge linfàtic, quiromassatge, depilacions, tractaments corporals i facials, reiki, manicures, permanent i tint de pestanyes i sòlarium.
Essencials Bellesa i Benestar
Web d’Essencials Bellesa i Benestar. Grup d’empreses del sector terapèutic i estètic. Serveis d’estètica, masssatge, dietètica i nutrició, depilacions, tractaments facials, manicura, complements dietètics. A S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Girona.
Estètic Grup
Especialistas en cirugía estética. Aquí la cirurgia estètica està fent un gran canvi, tant social com tecnològic. Totes les pors que podien aixecar la possible agressió, han desaparegut. Centres a Barcelona, Granollers, Girona, Sabadell i Tarragona.
Estètica i Salut Araceli Espejo
Web del Centre d'Estètica i Salut Araceli Espejo. Des de fa més de vint anys treballem cuidant a les persones que ens ho confien. Mitjançant la web volem que coneguis les nostres àrees de treball i investigació. Constantment millorem tractaments.
Estètica Jorba
Un centre, a Girona, que va néixer l'any 1997, però la idea estava pensada anys abans. Des de la idea de poder ajudar als demés d'una manera integral i no com anava tendint la medicina, a una especialització i no veure les persones com un tot.
Estètica Laia
Espai al Bages, on cuidar-te i mimar-te, amb uns serveis, al millor preu. Especialistes en tractaments facials, corporals, massat-ges i depilacions. L’estètica i el massatge, amb experiència en tractar la pell, millorar la silueta i aportar benestar.
esticbé
Centre d'aprimament, estètica i antienvelliment de Terrassa. Som Joana Pedemonte i Sarañana, infermera dietista i membre de la l'Associació Catalana de Ciències Alimentàries, i Glòria Bachs Francès, esteticista. Tractaments i preus.
Estival Park Salou
Hotel Resort, Sport & Spa a Tarragona. Centre de salut, fangoteràpia, peelings, presoteràpia, a l’Hotel Estival Park. Tractaments amb fangoteràpia, problemes de l’aparell locomotor, peelings corporals, i altres problemes de flacidesa corporal.
Gremi d’Estètica i Bellesa de Catalunya
El projecte del Gremi d’Estètica i Ballesa de Catalunya. EI el Gremi som tots nosaltres i com que creiem en nosaltres, creiem amb el nostre projecte El Gremi, agremiar-se, prevenpime, audiolis, noticies, publicacions professionals, escoles, cursos, …
Grup Policlínic
Pàgina del Grup Policlínic, que disposa de cinc centres: Policlínic Torreblanca de Sant Cugat, Policlínic Sabadell, Policlínic Terrassa, Policlínic Rubí, Policlínic Cerdanyola. Serveis de medicina estètica professional. Els centres i tractaments.
Hedonisman
Centre d'estètica & Spa urbà a Manresa i Bages, pensat per a ell i per a ella. Proposa les solucions estètiques més innovadores. Una nova generació de centre d’estètica que combina ciència i sensacions. Diagnòstic personalitzat i qualitat Collin Paris.
Idermic - Dermatologia i cirurga plàstica Terrassa
Centre mèdic en dermatologia, cirurgia plàstica, reparadora i estètica. S’ocupa de la cura integral de la pell i de la imatge corporal. Dermatologia i cirurgia plàstica, especialitats mèdiques que es complementen per oferir tot el ventall de tècniques.
Ikebana Centre d’Estètica i Massatge
Massatge relaxant de cos sencer per eliminar contraccions i tensions musculars generades per l'estrès, la feina, ... selecció de teràpies de relaxació, bellesa i benestar amb el recolzament de firmes d'avantguarda. Té dos centre al Principat d’Andorra.
IM Clinic - Dr. Ivan Mañero Cirurgià Plàstic
IM Clinic és el centre més innovador dedicat a la cirurgia plàstica estètica i reparadora d'Europa. Un nou concepte de clínica que neix fruit d'un compromís amb tres factors imprescindibles per aconseguir l'excel·lència en el nostre camp.
ImaigVic
Centre mèdic i d’estètica avançada. Fotodepilació, ràdiofreqüència, tractaments facials, benestar, manicura i pericura, secs regal. Medicina estàtica de l’envelliment, teràpia capilar, medicina esportiva i rehabilitació, sobrepés i obesitat, dolor, …
Institut Cimax
Centre mèdic especialitzat en odontologia, cirurgia maxil·lofacial i estètica, situat a Mataró. Ens dediquem a cuidar tant de la imatge com de la salut bucodental dels nostres pacients. L’Institut Cimax, ofereix tractaments integrals i personalitzats.
Institut Clínic Capilar
Espai de l’Institut Clínic Capilar de Barcelona. El centre ofereix tractaments capil-lars, microempelt, capil-lar, depilació làser, promocions en depilació làser. Tenim uns preus únics en les nostres promocions en depilació làser.
Institut Clínic Estètic
L’Institut Clínic Estètic és el nom del Departament de Medicina i Cirurgia Estètica del Centre de Medicina Estètica de Barcelona i l’Institut Clínic Capil·lar Tricolàser. Està dedicat integrament a la medicina estètica i la cirurgia plàstica.
Institut Dolors Hortal d'Estètica Activa
A l’institut Dolors Hortal hi trobarà la més alta tecnologia en tractaments estètics, la millor cosmètica activa i els rituals de massatges tradicionals i orientals més innovadors en un espai ple d’harmonia i benestar. També depilacions i fotodepilació.
Instituto de Cirugía Estética Dr. Serra Renom
Web de l’Institut de Cirurgia Estètica i Plàstica, dirigit pel Dr. Serra Renom de la Clínica Quirón de Barcelona. Informació de cirurgia estètica, la multutd de tractaments que desenvolupa, currículum del doctor, i altres dades d’interès.
Lilacs - Centre d’estética i teràpies manuals
Lilacs inicia l’activitat, de mà de Lorena Hernández l’any 2011 amb l’objectiu d’oferir un ventall de tractaments d’estética i teràpies manuals personalitzats a Tiana. S’hi va afegir la Vanessa Hernández Oliveras, fisioterapeuta per ampliar serveis.
Luhla Estètica
Centre destinat a la bellesa i relaxació, millorar dolors, malestars i l'estima d'un mateix amb els serveis. Important cuidar-se, mimar-se, sentir-se bé, per tenir una bona salut física, mental i psicològica. Ajudem, oferim i orientem al client. Terrassa.
Massatges i Tractaments Albert Freixinet
Ofereix massatge amb les millors essències relaxants o antiestrès, per obtenir el benestar perdut per les activitats i situacions de la vida. ... Massatge terapèutic, antiestrès, holístic, circulatori, reflexoteràpia i gimnàstica passiva.
Medicina Estética Lago
Des de 1983 el millor en depilació làser i medicina estètica a les 3 clíniques de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat. L'èxit dels nostres tractaments es basa en la qualitat dels nostres professionals, equips i instal·lacions. Una triple garantia…
Medicinaycirugiaestetica
Pàgina dels centres Giro-Klínic (Girona) i el Centre Mèdic Lamillo-Mayoralas (Palma de Mallorca), amb més de quinze anys d’experiència en medicina i cirurgia estètica. Medicina i cirurgia estètica a Girona i Palma de Mallorca.
Medicinaycirugiaestetica
Pàgina dels centres Giro-Klínic (Girona) i el Centre Mèdic Lamillo-Mayoralas (Palma de Mallorca), amb més de quinze anys d’experiència en medicina i cirurgia estètica. Medicina i cirurgia estètica a Girona i Palma de Mallorca.
Més Salut | Fisioteràpia, quiromassatge i estètica integral
Professionals dedicat a donar-te un tracte de qualitat i personalitzat. La tècnica adequada amb finalitat d’aconseguir la recuperació i el benestar de les persones que ens venen a visitar. La salut és un estat complet de benestar físic, mental i social, …
Mima - Centre d'estètica
Mima sthetic quality ofereix tractaments capil·lars i facials, higienes de pell, hidratació, rejoveniment facial, aparatologia facial, liftings, pílings corporal, tractament anticel·lulític, massatge, bronzejat, fotodepilació, manicura i pedicura.
Mima't: Centre d'estètica i teràpies manuals en Sarrià de Dalt
Centre de massatges i teràpies manuals, tractaments d'estètica, per la pell i depilació làser. Lloc on relaxar-te, cuidar-te i mimar-te. Descobrir que dins teus hi ha algú important. La vida és per a gaudir-la, i hem de trobar una estona per a nosaltres.
Modelar el cos - modelarelcos.cat
Tractaments d'última generació per modelar el cos en una sessió o més. Tecnologia avançada realitzada als millors hospitals i a l’abast. Descubreix com lluir tipàs. Remodelació corporal en tres fases. Procediment amb tecnologia avançada.
Nuo
Tecnologia mèdica dermatològicament provada i avalada per dermatòlegs. Fotodepilació, fotorejoveniment, antienvelliment, aprimament, anticel·lulitis, antiestrès, drenatge limfàtic, etc. Tractaments: postpart, facials, dolor, cavitació, ...
Ozo Nexus
Centre mèdic integral per la bellesa i la salut a Lleida. Ozonexus, àrea especialitzada en ozonoteràpia del Grup Nexus. Tractaments dermoestètics amb ozonoteràpia mitjançant infiltracions cutànies, autohemoteràpia major, plasma ric en factors …
Perfums :: estètica i salut
Web a Internet de Perfums, estètica i salut a Girona. El centre, serveis, contacte i situació. Oferta: Facial a la carta amb disseny del teu tractament + peeling corporal “Prelide Marine”, on sentiràs l’aroma del mar, tot per 85 €. Sant Narcis (Girona).
Policlínic Sant Cugat
Dirigida per el Dr. Casaudomecq. Ofereix assistència personalitzada amb un equip d'especialistes de primera línia amb el suport de la tecnologia més avançada en cada una de les especialitats d’atenció. Informació general i especialitats del centre.
Quiroderma
Quiroderma és un centre mèdic i estètic a Sant Cugat del Vallès i Sant Quirze amb una gran reputació gràcies a serveis i resultats. Especialistes en medicina estètica i cosmètica, medicina general, medicina del dolor i medicina de l’esport.
Reneix
Àrea de servei del Centre Mèdic Pla d’Urgell especialitzada en medicina estètica, fisioteràpia, hidroteràpia, equipada amb tecnologia d’última generació i professionals altament qualificats. Al capdavant amb noves propostes de benestar.
Renova't
L’any 1990 naixia l’embrió del que avui és RENOVA’T, centre de referència de l’Alt Empordà (Costa Brava). Situat sota el massís de l’Albera, envoltats de la natura pròpia del paisatge i moldejat per la Tramuntana, hef fet resultats històrics.
Riba Grup
Proporciona maquinària i personal format adecuadament per tractaments de fotodepil·lació i fotorejuveniment. Elisenda Riba porta molts anys treballant en la medicina estética, en lloguer de serveis de fotodepil·lació a centres médics, d'esteticiens, etc.
Rihuma Spa
Pàgina de Rihuma Spa. Tractaments facials, tractaments corporals. El nostre desig és proposar-te un tractament específic adaptat a les teves necessitats. Deixa't seduir per suaus textures, unint mar i naturalesa.
Roc Nature
Pàgina web de Roc Nature, centre de medicina estètica ubicat al Carrer de Judea, del districte d’Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona. Derveis de medicina natural, massatges, estètica, depilació làser, Spa, altres serveis, galeria i contacte.
Salut i Bellessa. Centre de Massatge i Estètica
Centre de massatge i estètica a Barcelona. Oferim tot tipus de massatges: corporal, localitzat, esportiu, aprimant. També estiraments musculars, quiromassatge, reflexologia podal, frenatge linfàtic manual. Fem una gran varietat de tractaments facials ( Ca
Salut i Línia
Equip dirigit pel Dr. Simonelli, metge argentí titulat per la Universitat Nacional de La Plata (Argentina), amb una àmplia experiència en el camp de l'endocrinologia associada a la nutrició. L’objectiu: aconseguir l’equilibri salut, bellesa i benestar.
Sant Martí Centre Medicina Estètica
A Terrassa. Dietètica i estètica. Bellesa i salut, dues necessitats inseparables per a l'home i la dona d'avui. Per això posem a la teva disposició els darrers avenços en medicina i estètica. Consells de salut i serveis del centre.
Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica
Aquesta és la pàgina que la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica, amb seu a Barcelona. Informació tècnica de l’especialitat, finalitats de l’entitat, funcionament i llistat de membres de la societat, que exerceixen a Catalunya.
Susana Sánchez - Essència de Bellesa
Centre estètic a Manlleu. Teràpies que permeten recuperar i millorar l´estat físic, emocional i mental; amb l´ajuda de es nostres mans i uns preparats personalitzats tant d´olis essencials con d´essències florals. Demana el teu diagnòstic gratuït.
Thermae
Quiromassatge, estètica i teràpies Thermae de Joana & Sara. És un centre de quiromassatge i estètica ubicat a Mollet del Vallès (el Vallès Oriental). Tractaments, promocions i teràries. Alta qualitat cosmètica. També teràpies marines.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT