MINUSVALIES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
ACAPPS
Pàgina de l’Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes. El nom de l’entitat indica la seva finalitat capa la protecció de les persones amb diminució auditiva. Té la seva seu a Barcelona Carrer Providència, 42.
ACUDIM Associació Col·lectiu d’Integració al Discapacitat de Vila-real
ACUDIM neix per a integrar a les persones amb discapacitats en l’entorn social, laboral, educatiu i familiar. Els fundadors Josefina Mora i Pascual Cabrera Pitarch, veueren la necessitat d’aconseguir l'eliminació de barreres arquitectòniques en Vila-real.
ADADIF - Associació d'Ajut a Disminuïts Físics
Pàgina de l’ADADIF, l’Associació d'Ajut a Disminuïts Físics. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre, que vol ajudar a tothom amb la colaboració de tots. Informació i objectius. La seu de l’ADADIF és a Barcelona.
ADELA Associació Balear d'Esclerosi Lateral Amiotròfica
Web amb informació sobre l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, (ELA). Una malaltia degenerativa del sistema nerviós. Dades sobre l'Associació Espanyola d'ELA, única organització nacional dedicada a lluitar contra aquesta malaltia.
Adimir
L'Associació Adimir és una entitat social creada per persones amb un interès comú pel món del discapacitat, ja sigui per tenir un familiar afectat per una discapacitat o per estar directament afectat. L’àmbit d'acció és el municipi de Montcada i Reixac.
ADISFI Associació de Joves Discapacitats Físics de Sant Boi
Web d’aquesta associació de serveis socials fundada l’any 2007. Suport a associacions com ADISFI perquè el treball que fan és molt important perquè dóna una visió muy pròxima de les necesitats de las personas que sufreixen una discapacitat.
Agrupació de Sords de Vic i Comarca
Pàgina de l’Agrupació de Sords de Vic i Comarca i el seu Club Esportiu de Sords de Vic i Comarca. Activitats dirigides al col·lectiu de Sords a l’Osona. La història de l´Agrupació de Sords de Vic i Comarca es remunta a l’any 1972.
Ailbod
Associació per la integració laboral dels bombers de la Generalitat de Catalunya amb discapacitat. Ailbod a la TV, afiliació gratuïta, webs d’interès, imatges, videos de bombers INSS/Segona activitat, sentència del suprem, etc.
Amicu
Pàgina d’Amicu, l’Associació de Minusvàlids i cuidadors del municipi de Cubelles, a la comarca del Garraf. Informació general de les activitats de l’entitat: Visites a diferents llocs, festes benèfiques, activitats, ... El contingut en català és mínim.
Amisol
L’Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarca (Amisol) és una entitat privada, sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1976. Informació de l’associació, Centre Especial de Treball, serveis socials, notícies, contacte i situació i enllaços.
Ampans
Entitat d'àmbit comarcal creada a Manresa el 1965, per donar atenció integral als disminuïts psíquics del Bages, de qualsevol edat i deficiència. Activitats; Manipulats, impremta, jardineria, garden, quiosc, neteja i manteniments.
Amputats Sant Jordi
Entitat que treballa donant suport a persones amb amputació i a les ses famílies. L'atenció a les persones amb amputació és la nostra prioritat, però també atenem a d'altres persones amb diversitat funcional física. L'objectiu és ajudar-los a integrar-se.
Anunci.info - Informació i notícies sobre Discapacitats i Salut
Espai digital en català que selecciona les notícies sobre discapacitats i salut diàries, també les relacionades amb les Associacions, ONG i entitats sense ànim de lucre. Inclou una agenda general i pertany a l'àmbit de la salut. S'hi pot enviar notícies.
Anunci.info - Informació i notícies sobre Discapacitats i Salut
Espai digital en català que selecciona les notícies sobre discapacitats i salut diàries, també les relacionades amb les Associacions, ONG i entitats sense ànim de lucre. Inclou una agenda general i pertany a l'àmbit de la salut. S'hi pot enviar notícies.
Apadis (Associació de Pares i Adults amb Discapacitats)
Fundació i Associació Apadis, una gran família. L’entitat inicia l’activitat i actuació l’any 1994, amb el servei de lleure per a persones amb discapacitat i els familiars. Anys més tard la seu es va traslladar al municipi de Les Franqueses del Vallès.
APPS - Federació Catalana pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual
La Federació catalana pro persones amb discapacitat intel·lectual ofereix serveis especialitzats en l'atenció a les persones amb retard mental de Catalunya ia les seves famílies: atenció precoç, i escoles d'educació especial.
Aprodisca - Ambientals i Ecològics, Empresa d’Inserció
Entitat de Montblac (Conca de Barberà) amb 30 anys impulsant l'integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. L'APRODISCA impulsa mesures i programes innovadores. Serveis, treballs i actualitat.
APROP
Pàgina del Consorci APROP per a la protecció i acollida de les persones disminuïdes profundes de les Illes Balears, des de Palma. Informació de les residències que gestiona: La Residència Son Tugores i la Residència Son Castelló.
ARAMIS
Web d’ARAMIS, Associació de Discapacitats Físics de Sant Boi, Colectivos especiales en Sant Boi, discapacitat, voluntaris, drogodependencies. La pàgina només conté les dades de contacte postal. La resta de la web es troba en construcció.
ARASAAC - Gobierno de Aragón
El portal ARASAAC ofereix recursos gràfics i materials per facilitar la comunicació d'aquelles persones amb algun tipus de dificultat física. Projecte finançat pel Departament d'Indústria i Innovació del Govern d'Aragó. Contingut en catala no operatiu.
ASDICA (Associació de persones amb discapacitat de Calvià)
ASDICA és una ONL del Municipi de Calvià, nascuda al 1996, amb la intenció de fer feina a favor de totes les persones amb disca-pacitat i les seves famílies. Durant més de 20 anys, hem dedicat els nostres esforços a prestar serveis complementaris.
ASPADI (associació pares disminuïts)
Associació de pares de disminuïts de Cerdanyola del Vallès que va néixer l'any 1995 per a tenir un espai de lleure per a nois i noies amb discapacitat psíquica on desenvolupar capacitats socials, a partir d'una sèrie d'activitats esportives i lúdiques.
Aspid, Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida
Constituida al 1994, amb la finalitat de lluitar per la integració social de les persones amb alguna discapacitat física. Tots els nostres projectes tenen com a objectiu principal fomentar la participació dels discapacitats físics en les activitats .
Aspronis
Entitat d'iniciativa social dedicada a l'atenció assistencial i integració laboral de les persones discapacitades. Serveis, història i tota la informació que necesiteu. L'entitat actua com a eina de conscienciació de la societat.
Asproseat
Organització sense lucre, declarada d’utilitat pública l’any 2000 per Ordre Ministerial. El 1979 neix APTSHD (Asociación de padres trabajadores de Seat con hijos disminuidos). L’objectiu de millorar la qualitat de vida de persones discapacitades.
Associació Arcoiris
Arco Iris és una organització sense lucre i d’àmbit comarcal. Ens adrecem a persones amb disminució física o psíquica i al seu entorn proper, familiars i amics. La finalitat és potenciar el desenvolupament mitjançant activitats d’oci i temps lliure.
Associació Catalana de Gossos d’Assistència
L'ACGA va ser creada l'any 2002 per d'ajudar les persones discapacitades, i també ajudar els milers de gossos abandonats del nostre país. La filosofia és la d'utilitzar sempre gossos abandonats, per ensinistrar-los com a gossos d'assistència.
Associació Catalana de Treball Amb Suport
Des de l'any 1989 a Catalunya es treballa aquesta metodologia, i a l'any 1995 es constitueix ACTAS, per a intercanviar experiències entre les entitats i professionals que la utilitzen. Normalització social de les persones amb discapacitat, amb integració.
Associació Catalana per a la Integració del Cec
L'Associació Catalana per a la Integració del Cec és una agrupació de persones, cegues o no, interessades a treballar en aspectes relacionats amb la integració de les persones amb discapacitat visual en la societat. L’àmbit d'actuació és Catalunya.
Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes ACAPS
L’Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes, va ser creada el 1993, i és una entitat destinada treballar pels sords, sords postlocutius, pares, i professionals relacionats amb la sordesa. Comissions de Treball.
Associació d'Amputats Sant Jordi
L'Associació d'Amputats Sant Jordi és una entitat sense ánim de lucre amb finalitats socials que busca la plena integració social de totes les persones amb discapacitats físiques, fent especial incidència en les que ho són degut a una amputació.
Associació de Disminuïts Físics de Sant Joan Despí
Entitat, fundada l’any 1996, dedicada al suport, la promoció i integració de les persones amb discapacitat física. Tallers i cursos (patchwork, informática, etc.). Assessorament i informació a la persona discapacitada. Sortides culturals i excursions.
Associació de Disminuïts Sants-Montjuïc
Entitat legalitzada l’any 1990. Esplai, socis, activitats i serveis. L’entitat està formada per 110 socis. L’ objectiu principal de la nostra Associació és la integració de les persones amb disminució al districte, a la seva vida i activitats.
Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida "ASPID"
Constituida com a entitat associativa el 1994. El col·lectiu de membres d’aquesta entitat, prové de diferents grups, i està afectat de diferents discapacitats: lesions medul·lars, atròfia muscular, esclerosi múltiple, poliomielitis, espina bífida, etc.
Associació de Pares de Nens Sords de Catalunya
Les associacions de famílies amb nens sords i sordcecs a Catalunya, han decidit constituir una federació. Les necessitats dels nens sords i sordcecs depenen del nivell de sordesa, de l’edat de desenvolupament i de problemàtiques associades.
Associació de Professionals de l'Educació Especial de les Comarques de Girona
L'APEE de les comarques de Girona, ofereix un espai per compartir experiències i inquietuds entre els professionals. Programes i jornades d'educació especial. En un primer moment, vam funcionar com a seminari de treball .
Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya (ARMIC)
Pàgina oficial de l’Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya ARMIC (ea3rkr). L’ARMIC és el ràdio club ONCE, de la delegació territorial de l’ONCE a Catalunya.
Associació Disminuïts Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO)
Barreres fora! Les persones amb discapacitat prenen veu amb l'Associació Disminuïts Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO). Aquesta entitat està oberta a tothom, discapacitats, familiars, gent del món del voluntariat. Els seus objectius.
Associació Disminuïts Físics Osona
Entitat adreçada al col·lectiu de persones amb disminució física de la comarca d'Osona. Barreres arquitectòniques, prestacions econòmiques, borsa de treball, ajudes tècniques, adaptació d'habitatge i vehicle, informació i assessorament sobre tramitació de
Associació Encert
Associació per el foment de la formació i ocupació dels discapacitats físics amb seu a Barcelona. Presentació organització situació fer-se membre serveis noticies imatges documents socis projectes patrons originals agenda i enllaços.
Associació Gironina de Sords
10è aniversari i més de 100 socis. Per la supressió de barreres de comunicació i la plena integració. Horari: dilluns a divendres (mati i tarda) . Club Esportiu de Sords de Gironés Organitza el Campionat Esportiu de Sords de Catalunya.
Associació Rehabilitació del Minusvàlid Aremi
L’Associació Aremi neix el 1976 com iniciativa d’unes famílies per donar resposta a l’escolarització dels seus fills/es amb paràlisi cerebral i d’altres minusvalies físiques motòriques, per la mancança de centres especialitzats a Lleida i província.
Associats de Pòlio i Postpòlio de Catalunya - APPCAT
L’APPCAT nat a Catalunya l’any 2006. Constituïda per persones que pateixen seqüeles de la Poliomielitis o la Síndrome Postpolio (SPP). Pretén cobrir les necessitats especifiques d’aquest col·lectiu. Té la seu a Bellpuig (Lleida).
Casa Dalmases
Obrador a la Casa Dalmases. Fundació Casa Dalmases impulsa elaborar i comercialitzar cervesa artesana per ocupar a persones discapacitades o risc d’exclusió social de la Segarra. Combina el que té a mà, per obtenir una cervesa d’alta qualitat.
Cemfis Centre de Minusvàlits Físics
Entitat d'àmbit colomenc, creada l'any 1978. Té la finalitat d’assolir per la població amb diversitat funcional (persones amb discapacitat) de la ciutat les mateixes oportunitats i nivells de qualitat de vida de què gaudeix la resta de la població.
Centre de Persones Sordes del Maresme (Mataró)
Entitat sense ànim de lucre d’iniciativa social, que treballa amb i per a persones sordes del Maresme. Promou processos d’integració i participació comunitparia a través de tallers d’informació. Estatuts serveis agenda llengua de signes documents, …
Centre Tramuntana
Centre ocupacional i especial de treball depenent del Consell Comarcal del Baix Empordà. Serveis laborals i socials als disminuïts psíquics, amb l’objectiu d’aconseguir el desenvolupament de la seva personalitat i autonomia social i econòmica.
Cipo. Centre d’inserció sociolaboral discapacitats psiquics
Centre Especial de Treball que fa serveis de medi natural i jardineria, serveis generals i taller de manipulats. També gestió d’un Centre Ocupacional i 3 llars-residència. Per persones amb discapacitat intel·lectual de Sabadell i àrea d’influència.
Cocemfe Catalunya
Entitat que representa a la discapacitat física i orgànica a Catalunya. Treballa per a la normalització de les persones amb discapacitat. Accessibilitat universal, inserció laboral de discapacitats, educació en valors i hàbits de vida saludables.
Cocemfe València
Cocemfe València, es crea el 1994 per un grup d'associacions de discapacitat física de la Província de València i amb la finalitat de defensar els drets de les persones amb discapacitat física. El 1995, es realitza el registre oficial de l'entitat.
Comitè Català de Representants de Minusvàlids - COCARMI
És una associació catalana creada amb la finalitat de defensar els drets de les persones amb discapacitats. Es declara constituïda sense ànim de lucre i amb la voluntat de participar de ple en la vida social catalana.
Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, COCARMI
Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), un 9% de la població té algun tipus de discapacitat. A Catalunya, l’entitat més representativa del sector és el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat.
Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat
Associacions integrades a Coordinadora, amb seu a Mallorca. Per consultar la nostra memòria i els comptes anuals en format pdf. Salut Mental format per Gira-Sol, Es Garrover i Estel de Llevant va presentar el projecte Obertament Balears.
Coordinadora Capaç Pro Persones amb Discapacitat
Fundada l’any 2008. Vol fer de la web un instrument interactiu que ens permeti a tots i a totes expressar les opinions, preocupacions, les nostres alegries i la nostra esperança en un futur que a vegades ens costa de veure com serà pels nostres fills.
Coordinadora de Tallers per a Minusvàlids Psíquics de Catalunya
Web de la Coordinadora de Tallers per a Minusvàlids Psíquics de Catalunya. És una associació que agrupa un conjunt de centres ocupacionals i empreses especials de treball per integrar laboral i socialment a les persones amb disminució psíquica (DIPS).
Defensor del Discapacitat d’Albalat de la Ribera
Coses que han fet al llarg d'estos anys. Ensenya als lectors des de qualsevol part del món que ens puguen llegir. Molts de vostés ja em coneixeran i altres estan esperant conéixer-me per això ara tenen l'ocasió de poder participar en este blog.
Di@ri de la Discapacitat
Actualitat i informació del sector a Catalunya. Actualitat, discapacitat, inclusió, diversitat, entitats, cultura, esports, opinió, …. El Comitè Català de Representants de persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma del moviment associatiu.
Dincat Discapacitats Intelectuals de Catalunya
Agrupa a més 300 entitats que defensen els drets i donen serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual. Atén 31.000 persones amb discapacitat intel·lectual. Des de 630 centres i 5.000 professionals a les entitats associades.
Disma
Pàgina de Disma. Disma és una associació que treballa per la integració dels disminuïts psíquics a la societat. Festivals, donacions, agraïments… La seu de Disma és a El Masnou, al Maresme (Barcelona).
Disprat-Lleure
Associació, fundada l’any 2007, dedicada al lleure dels nens i joves amb discapacitat. Promou l'oci entre els nens i joves del Prat de Llobregat, amb alguna discapacitat física o psiquica, i en període encara de creixement, entre els 3 i els 20 anys.
El Taller d'Idees
Associació iniciativa d'uns professionals: educadors socials, psicòlegs i treballadors socials, amb experiència en relacions d'ajuda i l'atenció integral per a persones amb diversitat funcional que conflueixen en el treball de les persones discapacitades.
Els Dofins - Associació de Disminuïts Psíquics i Físics de La Garriga
Web d'uns nois i noies especials que viuen a la Garriga, els agrada estar en grup, riure, cantar, ballar, presumir, dibuixar, jugar, futbol, estels, cinema, somniar, menjar bé, viatjar, el mar, la nit, el dia. En definitiva gaudir els plaers de la vida.
Empara
L’Associació de Familiars i Afectats d’Esclerosi Múltiple i Discapacitats Físics de la Catalunya Central, fundada l’any 2009. Prepara, concreta i posa en marxa projectes en els que treballa, i que finalment veuen la llum. Comitè Científic Mèdic.
Eroticopoemes
Eroticopoemes és un lloc web dedicat a l’erotisme I a la poesia visual per a invidents. L’espai ha estat creat per Toni Prat Haykús. Diferents poesies visuals per a invidents, poesia diversa, erotisme, amor, sensibilitat, sexe, …
Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell
L’EENS de Meritxell és una associació creada l’any 1969 per a fomentar l’ensenyament, l'educació i la recuperació de la població amb discapacitat d'Andorra. Té signats convenis amb el Govern d'Andorra que determinen el seu àmbit i finançament.
Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya
La FECETC neix l'any 1992. Unifica criteris entre l'Associació Catalana de Centres de Treball i l'Associació de Centres de Treball per a disminuïts físics i/o sensorials per empresaris per a facilitar la integració sociolaboral de persones discapacitades.
Federació de Sords de Catalunya
Organització no-governamental fundada l’any 1979, representant del col·lectiu de persones sordes i formada per 27 associacions repartides arreu de Catalunya. Informació del llenguatge de signes en llengua catalana.
Federació Ecom
Moviment associatiu que aglutina 175 entitats de persones amb discapacitat física. La missió és defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per millorar de qualitat de vida. Es concentren majoritàriament a Catalunya.
Femarec
Entitat benèfica, privada, amb finalitat social que actua a Catalunya. Som un equip de persones compromeses professionalment i defensem que la bondat, dels projectes socials es troba en els resultats. Lluitem pels més desafavorits.
FESOCA - Federació de Persones Sordes de Catalunya
Organització no-governamental fundada l’any 1979, representant del col·lectiu de persones sordes i formada per 27 associacions repartides arreu de Catalunya. Informació del llenguatge de signes en llengua catalana.
Fundació Astres
Fundació que vol aconseguir la inserció laboral de persones amb discapacitat. Atenció diürna a persones amb discapacitat i serveis. Espais de lleure a persones amb discapacitat: Centre especial de treball, centre ocupacional, lleure, i llar-residència.
Fundació Catalana Síndrome de Down
La Fundació Catalana Síndrome de Down es va constituir el 1984 i es va declarar d’utilitat pública el mateix any. La Fundació va néixer com a iniciativa d’un grup de pares i professionals per aprofundir sobre la síndrome de Down (SD).
Fundació El Maresme
Fundació privada pro persones amb disminució psíquica. Entitat d'iniciativa social. Promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies.
Fundació Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes
La plana web de la Fundació Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, des de aquí ens podrà conèixer una mica més, veure els nostres projectes i col·laborar, perquè conviure amb la malaltia és difícil. Ajuda’ns a fer-ho més fácil.
Fundació Map
Entitat social al servei del Ripollès compromesa amb les persones i per les persones amb capacitats diferents. Els inicis de la MAP corresponen a l’Associació Comarcal per a la Promoció i Ajuda dels Minusvàlids (ACPAM), constituïda el 1968.
Fundació Privada Ecom Garraf
Ecom és un moviment associatiu fundat l’any 1971. Està integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física. Missió: Defensa l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballa per millorar la seva qualitat de vida.
Fundació Ramon Noguera
Web de la Fundació Ramon Noguera, dedicada a la gestió de centres i serveis d'atenció a persones amb disminucions. Manipulats industrials, auxiliars, jardineria, neteja industrial, comercial i de grans superfícies, controls medioambientals.
Fundació Santa Teresa
Entitat del Vendrell (Baix Penedès). Té la missió de normalitzar les relacions socials i laborals de les persones discapacitades i/o trastorn mental, garantint la seva participació en la millora de la seva pròpia qualitat de vida. Blog de la fundació.
Fundació Tallers
Web de la Fundació Tallers de Catalunya. Ofertes laborals per persones amb discapacitat, noticies i serveis. Borsa treball, formació, servei ocupacional. Llei 2%, borsa treball, jardineria, neteja, oficines, neteja i pintura viària, imprenta i copisteria.
Fundació Tutelar del Principat d'Andorra
La Fundació Privada Tutelar del Principat d'Andorra és una entitat no lucrativa que treballa per millorar la qualitat de vida de persones en situació d'incapacitat. Promou la sensibilització social per fomentar el respecte als drets d’aquestes persones.
Fundació Tutelar Demà
Fundació d’atenció a persones majors d’edat amb discapacitat associada a diagnòstics de salut mental i incapacitat judicial. El servei d’atenció tutelar està concertat amb la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears.
Fundació Tutelar Família i Societat
Fundació privada que ofereix serveis tutelars a persones amb discapacitat del Vallès Occidental, cercant la implicació de totes les famílies fundadores, entitats membres, organitzacions col·laboradores, institucions econòmiques, donants particulars, ...
Fundació Ulls del Món
Organització que pretén contribuir que les persones amb deficiències visuals i sense recursos dels països pobres, puguin rebre atenció oftalmològica de qualitat per part dels seus serveis locals de salut. També sensibilitzar l'opinió pública.
Gay.cat
El primer portal gai a Catalunya per a discapacitats gai. Un fòrum web amb un disseny ben agradable a discapacitats gai. Tot un món d'informació per als gais i les lesbianes. Inicia una sessió per veure els teus missatges privats.
Grup Mifas
Pàgina a Internet del Grup Mifas. Dades de l'associació, la fundació, les empreses i les entitats d'autoajuda per a disminuits físics de les comarques de Girona. Informació sobre els serveis i activitats. Govern i noticies, …
Hospitalitat - Anoia
Web de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes Igualada-Anoia. Som dones i homes que mirem als ulls, amb un somriure i també plorem. Portem pau al cor, delicadesa i respecte. Tots ens necessitem i ens recolzem els uns amb els altres, per fer camí.
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes - Bisbat de Girona
Associació de fidels privada de la Delegació Episcopal d’Apostolat Seglar de la Diòcesi en la qual col·labora amb altres moviments i serveis. Peregrinació diocesana amb malalts i discapacitats al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes, actes i trobades.
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes Bages
Organitza el peregrinatge a Lurdes de 5 dies i facilita als participants que puguin desenvolupar de la millor manera dintre les seves limitacions. Adreçat a malalts i disminuïts fisics, personal de servei acompanyant al servei sanitari, i als pelegrins.
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona
Pàgina de la Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de les Diòcesis de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu. Informació relacionada amb els diferents pelegrinatges que l'Hospitalitat organitza cada any. Formulari de subscripció per formar-ne part.
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de les Diòcesis de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu
Entitat religiosa fundada el 1910 com a associació de fidels d'apostolat seglar i solidari. Ofereix atenció a persones malaltes i amb disminucions psíquiques. Creu de Sant Jordi (1985). Centre de dia, pisos d'acollida i grups de revisió de vida.
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Tarragona
Grup de persones amb ganes de servir als germans malalts i practicar allò que Maria va demanar a Bernardeta. Organitzats com a associació pública de fidels de l’Arquebisbat de Tarragona i delegació diocesana Pastoral de la Salut de l’Arquebisbat.
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes d'Urgell
Web de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes d'Urgell. Pelegrinatge de l'Hospitalitat a Lourdes maig i juny, àlbum del pelegrinatge, fotos de la pelegrinació del Bisbat d'Urgell a Lourdes, membres de la junta, àlbum de fotos, i agenda, …
Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes Vic - Solsona
Moviment d’Esglèsia i laic que fa una tasca social des del voluntariat, a malalts o discapacitats, fundada l’any 1967. Grup que dedica el temps lliure a fer una tasca maca i agraïda vers els altres, el voluntari rep més del que aporta. Les activitats.
IMSD Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de Mollet del Vallès
L’objecte de l’Institut és promocionar i prestar serveis a les persones discapacitades i prevenció de deficiències psicològiques o anatòmiques, tractament multidisciplinari de les discapacitats i la integració social i laboral dels discapacitats psíquics.
Les TIC i la Discapacitat
Les TIC i la Discapacitat és un blog destinat a difondre i assessorar sobre les noves tecnologies de la comunicació i la informació per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials. Ensenyaments especials de les TIC.
LISMI Inserció Laboral Discapacitats Vallès Oriental
LISMI Inserció Laboral Discapacitats Vallès Oriental. Web per donar a conèixer les possibilitats i alternatives. El Consell Comarcal del Vallès Oriental i les entitats de la comarca que treballen per la inserció laboral de les persones discapacitades...
Llar de Persones Sordes de Badalona
Pàgina oficial de la Llar de Persones Sordes de Badalona. Les activitats que organitza es poden resumir en: culturals, lúdiques, esportives i formatives,... També activitats esportives del Club Esportiu de Sords de Badalona.
Llar de Persones Sordes de Lleida
La Llar de Persones Sordes de Lleida té com objectius generals la defensa dels drets de les persones sordes, la seva integració a nivell laboral, social i formatiu i a promocionar mesures tendents a l’eliminació de les barreres de comunicació.
Llars de l'Amistat Cheshire
Fundació privada fundada al 2003. Qualitat de vida a les persones amb discapacitat física, contribuint al benestar dels residents i usuàries del centre de dia. Quatre residències, centre de dia, tallers ocupacionals, sortides lúdiques i participatives.
MasQue TV | Més Que - Televisió Productora de continguts multimèdia
Televisió que forma part del Centre Especial de Treball MésQue Iniciatives, que es distingeix per la capacitat d’adaptació a les empreses que s’esforcen per millorar la responsabilitat social, complint la Llei d’Inserció Social de persones discapacitades.
Medicus Mundi Catalunya
Organització No Governamental de cooperació sanitària amb els països del Sud. Medicus Mundi Catalunya i Farmacèutics Mundi presentem la campanya “Salut per al desenvolupament” per copsar la situació sanitària als països desenvolupats.
molt-especials.com
Guia de recursos i serveis per a famílies amb persones amb necessitats especials. Inclusió social dels discapacitats, o per a membres autosuficients de la societat, en la que ells siguin els actors principals de la seva vida i no un col"lectiu depenent.
MoutepelsQuiets.cat
Web de Màrius Serra on s’explica d'on sorgeix el moviment i cap a on va. Al 2009, un grup d'artistes, mitjans de comunicació, empreses i milers de persones es van posar en moviment pels quiets, infants amb pluridiscapacitat, i ja res els aturarà…
Multivisual Signes
Blog de la comunitat sorda catalana, que no renuncia a la seva cultura, a la seva llengua ni als seus patrons culturals propis com a persones sordes. Programes TV Sorda, llengua de signes catalana, comunitat, història i cultura sorda.
Per ells
Associació d’amics discapacitats de Torís (Ribera Alta). Lluita per la integració de les persones disminuïdes en totes les facetes de la vida. Defensa de les persones disminuïdes en el marc legal, i una vida justa i digna dins de les seues possibilitats.
Prodis
Associació Pro Ajuda a Persones Discapacitades de Pollença. Prodis és una entitat sense ànim de lucre constituida l'any 1992 per un grup de pares amb discapacitat per tal de crear una xarxa de serveis que donàs resposta a les seves necessitats.
Punt d'Informació de Discapacitats del Bages
Presentació del Punt d'Informació de Discapacitats del Bages. Normativa actual, associacions que la componen, formació, notícies, ponències, lleure a la Comarca, subvencions de les administracions.
Recursos per a Persones amb Disminució
Programa d'ajudes d'atenció social a persones amb disminució, del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. L'Atenció precoç a Catalunya. Treball i ocupació, prestacions, premis, polítiques, etc.
Sant Tomàs
Entitat fundada l'any 1966, declarada d'utilitat pública. Vol millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies a l'Osona. Té 457 treballadors, 159 dels quals amb discapacitat. Serveis a persones i empreses.
Sol del Solsonès
Associació de familiars de malalts mentals i drogodependents. L’entitat va començar amb el malalts drogodependents, però degut a l’increment a Solsona i Comarca de Malalts Mentals i Drogodependents, va canviar de denominació.
Targeta Rosa
Targeta Rosa gratuïta: Accés gratuït als serveis de transport col·lectiu integrat de l'àrea metropolitana de l'EMT, sense limitació. Targeta Rosa reduïda: Accés smb descompte del 50% als serveis de transport col·lectiu integrat de l'àrea metropolitana.
Taula de mobilitat reduïda
La Taula per a Persones amb Mobilitat Reduïda és un instrument per a la participació activa de les persones, entitats, i altres col·lectius, que tenen la mobilitat reduïda o es dediquen a l‘atenció d’aquestes persones. Problemes d’accessibilitat.
Tecsalsa
Centre especial de treball. Centre ocupacional, servei social de suport a l'integració laboral dels disminuits. Les persones adultes amb un grau de discapacitat psíquica igual o superior al 65%. Serveis, dades i treballs.
Tramuntanets
Associació creada a l’any 2009. Formada per pares i mares de nens amb discapacitats físiques, psíquiques, intel·lectuals i/o sensorials. Per a famílies de Roses i rodalies, sense importar la seva nacionalitat, cultura o creences.
Turismefàcil. Turisme sense barreres arquitectòniques
Viatges per a persones amb mobilitat reduïda. L’oci és important per a tothom, també per a les persones amb mobilitat reduïda. Informació i propostes. Soc la Sílvia. Tinc Osteogènesi Imperfecta, una malaltia poc freqüent que afecta sobretot a l’esquelet.
Unitat d'Escolarització Compartida
Unitat adreçada a alumnes d'E.S.O. amb necessitats especials. Instruccions sobre aspectes organitzatius i d’avaluació d’alumnes en unitats d’escolarització compartida. Seguiment acadèmic, avaluació i acreditació escolar de l’alumnat.
Valldigna Accessible | Una vall sense barreres
Valldigna Accessible és una associació nascuda fruit d’un moviment social que va comptar amb un ampli suport dels ciutadans i de les ciutadanes de Tavernes de la Valldigna. Prop de 7000 firmes i 22 associacions reclamaren un Tavernes sense barreres.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT