MISC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
107 Esports
2a temporada del 107 Esports, amb Dani Pagès, programa d’esport local de Cent-7 Música (Ràdio Vila-sacra Emissora Municipal). S’emet diumenges de 20 a 22h i dilluns de 21 a 22h. Ho podeu seguir al 107 FM o a través d’aquest blog.
Aficiona Sports
Crea una web de club gratis. Fàcil d'utilitzar i equipat amb tot el que el teu club necesita. Crear web o veure demo. Un web de club professional per a tots els esports. El projecte Aficiona Sports tindràs un web de club amb tot inclòs i a cost zero.
Alberg Rsportiu Aster - L'Hospitalet de l'Infant
L'Hospitalet de l'Infant és poble del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, sud de Tarragona. Complex exportiu amb esports: piscina coberta, pistes de tennis, pàdel i camp de futbol de gespa artificial. Disposa de 40 habitacions (183 places).
Apunts Medicina de l'Esport
Versió online d’aquesta revista de medicina de l’esport, editada pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Dades de la publicació, números anteriors, índex per seccions, casos clínics i documents de consens.
Associació Darders de La Garrotxa
Espai informatiu de l’Ajuntament d’Olot dedicat a l’Associació de Darders de La Garrotxa. Els entrenaments són de dilluns a divendres de 18 a 21 hores. La seva pàgina web oficial, a l’adreça “http://www.dardsports.com”, ja no és operativa.
Associació Projecte Integral Esportiu (PIE)
Promoció l'esport per a nens i adults: Activitats extraescolars, campus, diades, sortides, formació del professorat de Suport Vital Bàsic i Reanimacó Cardiopulmonar (titulació europea), gimnàstica per a adults, lligues de futbol, homeopatia …
Associació Ultimate Girona
Associació esportiva, fundada l’any 2000 a Girona, que està dedicada a fomentar l'ultimate com a esport i eina educativa. Activitats: Entrenaments setmanals, participació i organització de tornejos d'ultimate frisbee. Compta amb uns 50 membres.
Associcació Gimnàstica Ullastrell
L'AGU neix l’any 2007. Un projecte que pretén integrar alumnes de totes les edats del poble d'Ullastrell. Unifica l'organització esportiva del poble amb l'ajut de l'Ajuntament, l'AMPA Serralavella, el Consell Escolar i els pares i mares.
BarcelonaSportiva
Blog de la Fundació Barcelona Olímpica i el Centre d’Estudis Joan Antoni Samaranch, dedicat a la recerca i investigació historica de l’esport a la ciutat de Barcelona. Juli Pernas López, neix a l’Havana (Cuba) el 1953, llicenciat en filosofia i lletres.
Bcd Iurisport
Els despatxos D i G Advocats i Xavier Albert Canal han decidit crear Bcd Iurisport, una firma dedicada exclusivament al món del dret de l’esport i esportiu, amb la voluntat d’arribar a ser una referència local, nacional i internacional. Serveis.
Campionat de Catalunya de Rogaining
24 Hores i les 6 Hores al gener. L'Espluga Calba - Fulleda. Rogaining es una cursa d’orientació a peu, de molt llarga distància per Equips, molt semblant a una marató orientació, però sense dur a sobre tot l’equipament d’autosuficiència.
Campionat Europeu Esportiu de Policies i Bombers Andorra 2010
L'Associació de Cossos Especials d'Andorra organitza el campionat del 26 de juny al 3 de juliol 2010. És un campionat constituït per més de 40 esports representats i activitats d'arreu d'Europa, repartits per totes les instal·lacions del País.
Canicross - SlideShare
El canicross va entrar a Espanya fa ins deu anys en competicions regulars. Aquest és un esport jove que cada any es consolida més. Material que necessita; Arnés pel gos, cinturó, mosquetó de tancament ràpid, corda i guants. Una persona i un gos.
Catalonia Open Darts
Dissabte, 10 de setembre de 2016: 5th Catalonia Open Darts. Rànquing WDF: Mens 2nd Cat / Women 3rd Cat. Rànquing BDO: Mens Cat. C / Womens Cat C. 2 Invitation to Winmau World Masters (1Men + 1Women). Diumenge 11 de setembre de 2016.
CEDSAB Club Esportiu de Darts de Sant Andreu de la Barca
Club pioner en la promoció per a la incorporació de jugadores femeninas a l’esport dels darts. Solidari amb entitats dedicaques a la ajuda al tercer món i ensenyar als joves els valors que aporta l’esport dels darts. El contingut en català és mínim.
Centre de Medicina de l'Esport
L’objectiu del Centre de Medicina de l’Esport de l’Ajuntament de Granollers és garantir el bon estat de salut de la gent de l’esport. Els serveis van dirigits a un ampli ventall de població, des de l’esportista de lleure al d’alt nivell competitiu.
Centre de Reconeixements Mèdics Sant Joan - Medicina de l'esport
Centre d’anamnesi, història clínica, exploració física, cardiorespiratòria, podològica, electrocardiograma repòs, aspirometria (prova d'estudi de la funció pulmonar), informe mèdic: valoració i anàlisi final dels resultats. Informes d'aptitud esportiva.
Centre d'Interpretació de l'Esport en les Illes Balears (CIEIB)
Amb finalitat de donar suport i difusió a l'esport balear, a la sala VIP del Palma Arena es poden conèixer, de primera mà i amb més de 200 articles d’esportistes reconeguts, les diferents especialitats esportives en les quals les Illes destaca.
Challenge 21k
Per a participar en aquest rànquing de la Challenge 21k no s’ha de fer cap inscripció en lloc, només cal ser propietari d’un xip groc Champion-Chip i participar a les millors mitges de Catalunya. Inscripció gratuïta. Classificacions, reglament, premis, …
Challenge Bcn10k
Inscripció gratuïta, només cal tenir un xip groc de ChampionChip que es el codi per a tots els càlculs dels punts i realitzar la inscripció a cada una de les curses que conformen La Challenge Bvn 10k. Inscripció gratuïta. Classificacions i reglament.
ChampionChip
Portal web del ChampionChip.cat. És un petit xip electrònic que serveix per a participar a la Lliga ChampionChip d’atletisme. Només cal tenir un xip groc que es pot comprar a diferents botigues d’esports. Properes curses i classificació actual lliga.
Club de Twirling Ulldecona
L'any 1992 un grup de persones afiliades al Club Sant Lluc d'Ulldecona, van decidir formar un grup de Majorettes i Banda de Cornetes i Tambors, el precedent d’aquest club. El grup es va formar amb 60 xiquetes i una veintena de nens per a la banda.
Club Esportiu Aitonenc, "CECA"
Web del Club Esportiu Aitonenc, "Club Esportiu Ciclista Aitonenc”. Slot, atletisme, automodelisme, bàsquet, billar, ciclisme, dards, escacs, escoles, futol i futbol sala, handbol, patinatge, tennis i tennis taula, karting, pesca, ...
Club Twirling Canet
Les nostres petites esportistes s'entrenen molt dur, per presentar-se al examen de categories, després de tenir un canvi d'entrenadora (per causes al·lienes al club) i encara que trobem a faltar a la nostra "Sora", seguim treballant amb ganes i il·lusió.
Club Twirling La Vie Ulldecona
El Club Twirling La Vie d'Ulldecona és una entitat esportiva creada l'any 2009 que pretén promoure l'esport del Twirling Baton. Vol promoure el twirling a la zona i esperem aconseguir grans resultats en les competicions, les primeres per al Club.
Club Twirling Tortosa
Web oficial. En aquesta web trobareu notícies i esdeveniments sobre la nostra entitat. Les diferents seccions ofereixen tota mena d'informació sobre el club i les competicions. També vol ser una eina de comunicació oberta dels nostres atletes.
Col·legi Oficial de Professors i Llicenciats d'Educació Física de Catalunya.
Pàgina oficial del Col·legi Oficial de Professors i Llicenciats d'Educació Física de Catalunya. És una corporació de dret públic que agrupa els llicenciats en educació física que exerceixin la professió, en qualsevol dels seus àmbits, a Catalunya.
Colpbol
Web d’aquest esport de recent invenció (1996-97), creat pel professor d'educació física, Juanjo Bendicho Ros de Foios. L'objectiu és ser un esport mixte on tots tinguen la mateixa importància (sense que la força física sigui determinant).
Compta fins a tres
Web de l’Institut Barcelona Esports, de l’Ajuntament de Barcelona, que ofereix a famílies orientacions i recursos per actuar davant l'activitat esportiva dels fills i filles i així enfortir el compromís ciutadà que ens durà cap a un esport més educatiu.
Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana
Espai oficial del servidor interactiu de la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Patrimoni cultural valencià, llibre, arxius i biblioteques, serveis educatius, informatius i oficials, contractació i esport.
Darderos de Tarragona
Pàgina dels amics aficionats als dards, els Darderos de Tarragona. El Destí Winmau és un rànquing on no nomès classifica els millors esporstises per al Masters Mundial, sinó que també classifica diversos esportistes a competicions internacionals.
Democràcia i Dignitat a l'Esport
Juan Antonio Samaranch, president honorari de l’actual Comitè Olímpic Internacional, té un passat feixista de col·laboració amb el règim del General Franco. El fet fa incompatible que pugui continuar en el càrrec. Adhesions per exigir la dimissió.
Disctèrics (Ultimate Girona)
Els Disctèrics són l'equip d'Ultimate de Girona. Hem jugat torneigs a Barcelona, Burgos, Grenoble i Toulouse (França), Rimini (Itàlia) i Ginebra (Suïssa). L'Ultimate és un esport de disc volador, molt espectacular. Entra a la web!
ECU - Esport Català Universitari
esportuniversitari.cat és el portal de l’ECU, Esport Català Universitari. Campionat de Catalunya Universitari 2007/2008 en les diferents modalitats. Notícies, agenda i web de l’European University Sports Association, EUSA.
Els jocs populars, per passar una bona estona - Sport
Els jocs populars i els esports tradicionals. Un suplement en català, del diari Sport, amb explicacions de la dinàmica dels diferents esports tradicionals.
En Joc !!!: La Web de l'Esport
En Joc !!!: és la primera plataforma informativa centrada en la pràctica de l'esport, Futbol i altres modalitats, íntegrament en català. Agenda dels propers dies. Visita aquest web i aposta en el teu esport preferit !
Escola Balear de l’Esport
Ensenyaments per a l'obtenció de la titulació oficial de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior de règim especial i són competència d'educació. Cada modalitat o especialitat esportiva s’implanta dins del denominat període transitori.
EsportFoto
Competicions recents, llista de competicions, futbol hoquei atletisme ciclisme tennis Natacio altres. Generalment totes les fotos es poden visualitzar a partir del dilluns que segueix a l’vent. Logo o cartell de la carrera o competició en les fotos.
Esportistes Solidaris
Pàgina d'Esportistes Solidaris. Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre dedicada a millorar la qualitat de vida de col·lectius en situació de risc d’exclusió social, a través de la pràctica esportiva.
Európolis Club d’Esport i Salut
Els Europolis, són concessions municipals formem part de la companyia Holmes Place Iberia i estan situats a diversos punts de Barcelona que de ben segur et queden molt a prop. L’activitat física i de l’esport en un ambient acollidor i diferent.
Euses - Escola Universitària de la Salut i l´Esport
Centre adscrit a la Universitat de Girona amb seus a Salt, Amposta i Tortosa. Estudis de fisiologies, sortides professionals, professors, campus, mobilitat, actualitat, FAQ’s, alumnes, primeres jornades de formació CreaXarxa, a EUSES i al Pavelló de Salt.
EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport
El Centre Garbí, situat al complex del Parc Hospitalari i d’expansió comercial del municipi de Salt, disposa d’unes àmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat. Campus Terres de l’Ebre a Amposta Fisioteràpia a Tortosa.
Federació Catalana de Dards
Web oficial de la Federació Catalana de Dards. L'esntitat s'encarrega de la promoció i organització d'activitats relacionades amb els dards a Catalunya. Pàgina web en construcció. Si voleu posar-vos amb contacte amb aquesta federació.
Federació Catalana de Físic-culturisme
Entitat esportiva reconeguda oficialment per la Unió Internacional de Culturisme. L’any 2000, després d'una trajectòria comú com a disciplina associada dins el si de la Federació Catalana d'Halterofilia, el Físic-culturisme català emprèn camí en solitari.
Federació Catalana de Korfca
Web oficial de la Federació Catalana de Korfbal. Moltes dades d'aquest nou esport d'equip; Història, competicions, promoció, reglament, clubs existents a Catalunya, agenda, selecció catalana, promoció, fòrum i dades diverses.
Federació Catalana de Lluita
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Lluita. Notícies, competició, mèdia, links i contacte amb la federació. Informació històrica de la lluita. Els orígens de la lluita com a esport son molt remots i sovint barrejats amb mites i llegendes.
Federació Catalana de Twirling
La pàgina oficial de la Federació Catalana de Twirling, adscrita a NBTA. El Twirling és l'esport consistent a executar, amb acompanyament musical, exercicis propis de la dansa i de la gimnàstica rítmica fent figures.
Federació Esportiva Catalana de Twirling - Bloc
La Selecció Catalana de Twirling integrada pels atletes, tècnics i representants de la Federació Esportiva Catalana de Twirling (FECT), varen participar a l’European Cup de Twirling. Diada de las seleccions catalanes, curs de jutges internacional, ...
Fem Equip, Fem Ciutat Caldes de Montbui
Programa de l'àmbit esport i ciutadania de la Fundació FC Barcelona. Consisteix en una proposta metodològica del Ajuntament de Caldes de Montbui perquè l'apliquin a programes de foment de l'esportivitat entre les entitats del municipi.
FiraEsport - La Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona
Es celebra cada any. Els dies 22 i 23 d'abril de 2017 té lloc la VI Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona al municipi de Vilanova d'Escornalbou. Curses, competicions lúdique i familiars i d’altres esdeveniments paral·lels. Edicions anteriors.
Fundació Claror
Foment de l'esport, l'activitat física, la cultura i lleure. Gestiona els poliesportius municipals "Esportiu Claror" i "Sagrada Família" a Barcelona. Massa Social, Revista, Milla Sagrada Família, Cooperació social, gestió, estructura, ideari, ...
Gestors Esportius Professionals
Associació de professionals la Comunitat Valenciana, nascuda a l’Horta Sud, per l’inquietut d’un grup de professionals de la gestió esportiva, vinculats a l’àmbit públic. Dades, notícies, revista, publicacions i el Congrés de Gestió.
Giem Sports
Empresa pionera a nivell internacional dins del sector funerari. S’encarrega de la gestió integral d’espais memorials en entitats esportives. Ofereix la possibilitat de que les cendres descansin a la instal·lació esportiva que ha format part de la vida.
Girorooms
És una central de reserves per les vacances. Selecciona apartaments, cases rurals i hotels al territori català: Pirineus, Girona, la Costa Brava, i ara també a Barcelona. Girorooms t'ofereix la possibilitat d'escollir el tipus d'allotjament que t'agradi.
I-Con Sports
L'University Placement Service d'I-Con Sports ofereix la incorporació d'estudiants-esportistes a universitats dels EUA, mitjançant beques esportives i/o acadèmiques. I-Con Sports treballa amb totes les universitats que ofereixen programes esportius.
IES CTEIB Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears
IES CTEIB de les Illes Balears, iniciativa del Govern de les Illes Balears per la formació d’esportistes d’alt rendiment dins el Complex Príncipes de España. Tercer i quart d’ESO, batxillerat, activitats físicoesportives cicle grau mitjà i superior.
Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya
L’INEFC és una de les institucions de docència i recerca en ciències de l’activitat física i l’esport més modernes d’Europa. Consell Català de l'Esport i Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat. Centres a Barcelona i Lleida.
Juga-la - Esport i Ciutadania
Recurs didàctic en línia de la Fundació FC Barcelona. Versions per educació primària i educació secundària, activitats d'aprenentatge que susciten la reflexió al voltant dels valors de l'esportivitat i la relació amb els valors i les actituds.
Jymmy's Club de Dards
Espai web del Club de Dards Jymmy's, Bar Musical situat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). El nostre local disposa de tres dianes electròniques i de diversos equips inscrits en la lliga de major implantació nacional amb més de 30.000 ...
Kufuuza Photos
Pàgina dedicada a la fotografia esportiva. Les seves galeries inclouen, entre d’altres, la Mitja Marató de Cambrils, Duatló Popular de Vilaseca, Duatló per Equips del Prat, 3h resistència BTT - Decennals, Cursa de 10km de Montbrio del Camp.
L'home més fort del món
Des del 1977, els homes més forts de tot el món es reuneixen per competir pel títol d'Home Més Fort del Món. L'any 2010, trenta atletes de tot el planeta van competir per aquest títol. Programa produit per Trans World International.
Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch
Museu gestionat per la Fundació Barcelona Olímpica, és una finestra oberta a l'univers esportiu. Per conèixer l'esport, materialització d'un llenguatge universal sense fronteres. L'esport com a eina d'integració social, un viatge que no oblidareu.
MyBestPlay - Centre de Promoció d'Esportistes
Lloc de trovada entre esportistes (jugadors, entrenadors) i clubs i representants. El millor aparador per coneixer i donar-se a coneixer en el món de l'esport. Futbol, bàsquet, handbol, futbol sala, rugbi, voleibol i altres esports.
Ocisport
Canal de televisió per internet de Ocisport Serveis Esportius S.L., empresa igualadina d’organització esportiva. BTT, curses de muntanya, duatlons, esquí de muntanya, etc a nivell nacional i internacional...
Panathlon Club de Sabadell
Panathlonsabadell.cat: Panathlon Club Sabadell. Busca l'amistat dels panathletes, practicar-lo i ajudar als socis a que s'identifiquin en l'activitat dei club, actuant perquè I'esport sigui considerat com un element de cultura de la persona i dels pobles.
Plataforma Esport i Dones
Grup de dones vinculades amb l’esport femení en diferents àmbits i en les seves múltiples facetes, que volem treballar en xarxa amb l’objectiu d’aprofitar els coneixements i les experiències. Interessen tots els esports des de diferents perspectives.
Pluriesportista
Web de cròniques, articles i opinions esportives, amb imatges i vídeos daquest pontsicà del 79. Curses populars, de muntanya, duatlons, orientació, ... Treballo i gaudeixo de l’esport. Periko obsessiu, tècnic esportiu. Ex biker i futbolista frustrat …
Ramon Riverola, preparador físic
Tot sobre l'entrenament d'hoquei patins. Estudi sobre els temps d'entrenament. Ramon Riverola, preparador físic de l’equip d’hoquei patins del FC Barcelona, és tota una institució. Aquesta acaba d’encetar la seva temporada 19 a les files barcelonistes.
Rojadirecta
Portal que permet veure tots es esdevenimests esportius de televisió d’avui en directe, inclós el Canal +. Avui a TV per Internet, fòrums d’esdeveniments gravats, vídeo resums, tutorials, software, últims esdeveniments gravats i últims vídeo resums.
Sant Boi Pro Seleccions Esportives Catalanes
Blog de suport a les seleccions esportives catalanes, des de Sant Boi de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat (Barcelona). Una nació, una selecció, Abundants notícies i informació de les federacions catalanes.
SAP-UGT Esports
Pàgina web del Club Esportiu SAP-UGT del Sindicat Autònom de Polícia de Catalunya. Inscripcions lligueta Futbol-7 Girona, lliga Futbol-7 Girona, informació sobre el primer torneig Ne Waza policial que es realitzarà a Santa Coloma de Gramenet.
Set Valls
Pàgina oficial de l’empresa Set Valls. Set Valls està dedicada als serveis esportius i terapèutics. La pàgina es troba en procés de construció. Ben aviat a la xarxa.
Societat Catalana de Medicina de l'Esport
Entitat lligada a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, que cumpleix els seus fins primordialment a Catalunya i àmbits territorials de parla catalana. Té com objectiu agrupar tots els especialistes.
Solana Complex Esportiu
Situat a Ripoll. Pots abonar-te o fer utilització esporàdica. Ampli ventall de possibilitats perquè puguis escollir en funció de les teves preferències. 4 pistes de pàdel, camp de pràctiques de golf, piscina d’estiu, vestidors, accés al bar i restaurant.
Sota l’Esguard Lluent
Biel Frontera foner rebel. Biel Frontera és la memòria viva d'un passat molt proper i, alhora, distant, que ha tengut l'habilitat de recordar-nos-el des de la talaia del seu llibre de gastronomia. És un home que ha destacat i destaca en camps diferents.
Sport-ticket
Web de compra col·lectiva enfocada al món de l'esport. Automobilisme, karting, barranquisme, bàsquet, BTT, ciclisme, equitació, hípica, escalada, espeleologia, esquaix, esquí alpí, esquí de fons, excursionisme, trekking, senderisme, fat bike, futbol…
TicketMin
Pàgina de TicketMin, cercador i comparador d'entrades. Cercador i comparador d'entrades online per esports, concerts, art, teatre i altres espectacles. Esdeveniments destacats i concerts. Rebre notícies sobre esdeveniments, descomptes i ofertes.
toPlay.es - Reserva de pistes esportives online
Portal de reserves de pistes esportives online. Ja pots reservar tot tipus d'instal·lacions esportives per Internet. Pàdel, tennis, futbol, bàsquet... i molts més esports. Les versions en valencià i en català de la web, no són operatives.
Twirling de Santa Bàrbara
El Club de Twirling Santa Bàrbara va néixer estretament lligat a la Banda de Cornetes i Tabals i a la Unió Musical Jaume Balmes, per això també s’uneix a aquesta celebració desfilant pels carrers del poble en un dia del cap de setmana cada any.
Twirling Maçanet
El nostre debut com grup de majorettes va a ser a l’Agost de 2001, en la Festa Major de Maçanet. El club participa en el primer campionat. Aquest any prepararem un equip super divertit!, i un duo benjamí que es la bomba.
Ungravitycard
Web oficial. La Ungravitycard es una targeta gratuïta de ungravityboard, amb aquesta targeta tindràs tota mena de descomptes, en competicions, en camps, en l'escola de surf de neu, en el club de freestyle i en moltes botigues.
Web Esport
Web Esport és el portal web informatiu de tot l’esport de competició de ses Illes Balears. Futbol i bàsquet (diferents categories), tennis, motociclisme, vela, voleibol, poliesportiu, empreses, especials i enllaços. Traducció automàtica.
Xavi Reche - Entrenador personal
Entrenador personal per cuidar el cos i la teva ment i millorar la teva qualitat de vida. Un servei d'entrenaments personals, ideats per a tú. Col·laboro amb persones que desitgen millorar el seu benestar. Experiència en l'entrenament d'equips i personal.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT