MODELISME


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
2MQ Taller de Modelisme
Som maquetistes titolats per l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears. Realitzam tot tipus de treballs relacionats amb les maquetes i models a escala. Maquetes d'estudi, volumètriques, topogràfiques, sempre innovant en mètodes i materials.
AMFE Asssociació d'Amics del Modelisme Ferroviari d'Esplugues
L'AMFE té com missió fomentar l'apropament de la gent al mon del modelisme ferroviari i al tren. Hi ha, per par de la gent, un desconeixement d'aquest mitja de transport i que nosaltres, a traves de l'associació, volem que descobreixin...
Amics del Modelisme Naval a Catalunya (AMNCAT)
Tots aplegats al voltant d'unes sigles, AMNCAT, que no sols signifiquen fer maquetes de vaixells, és molt més, tan com conrear l'amistat i viure sense mirar-se el melic. Entrades, comentaris, informacions, fotografies, exposicions i tallers.
Antoni Anton
Pàgina que mostra l'evolució i tècniques utilitzades en la creació d'una maqueta ferroviària en escala H0 i digital. L'objectiu d'aquesta és crear una explotació on, la simulació ferroviària amb els diversos rols, permiti el joc de diverses persones.
Art-Miniatures
Art-Miniatures és una empresa que es dedica desde fa 25 anys a la construcció de monuments en miniatura per a ser exposats a l'aire lliure. El mètode de fabricació i montatge de les maquetes permet disminuir dràsticament el temps de fabricació i el cost.
Associació Club Modelisme Ferroviari Sant Celoni
Pàgina de l’Associació Club Modelisme Ferroviari de Sant Celoni (Vallès Oriental). La web inclou mòduls ferroviaris H0, calendari d’activitats, documents, vídeos, galeria, enllaços, revistes de trens i els canals You Tube de trens.
Associació d’Amics dels Trens Petits de Molins de Rei
Web de l’Associació d’Amics dels Trens Petits de Molins de Rei. L’entitat està treballant en una web que ens permeti donar a conèixer la nostra afició als trens petits. Activitat: Maquetes escala LGB, O, H0 i N, Mòduls escala H0 i biblioteca.
Associació d'Amics del Modelisme Ferroviari d'El Prat
Web de l’AMF d'El Prat. Projectes, vídeos, serveis i notícies. Al no tenir seu pròpia, els prodeu trobar els dijous de les 18 a les 20 hores i els dissabtes de les 12 a les 14 hores al local (C/ Centre cantonada amb C/ Gaiter de Llobregat).
Associació de Modelistas de Sant Andreu AMSA
Entitat creada l’any 1984 per Pere Pertegaz, Josep Sujar i Rafael Gutiérrez i la passió pel ràdio control. A l’inici es reunien diumen-ges a la Rambla de St Andreu amb els tot terreny. Instal·lacions al Parc de la Trinitat amb circuit de pista d’asfalt.
Associació Sant Quirze Model Club
Web oficial de l’Associació Sant Quirze Model Club. El Sant Quirze Model Club organitza calçotades de socis. Rodejats de un bon ambient es couen uns 200 calçots. Activitats a les instal·lacions de la finca de Can Vinyals, a Sant Quirze del Vallés.
basar valira andorra
Productes relacionats amb el mon del ferrocarril reproduccions, vias, vagó, vagons, locomotoras, vapor, diminut, talgo, ferro rails, la botiga del ferrocarril, avions, casas de ninas, cotxes, maquetas ferroviarias, soldats, tancs, tren, tt, vaixells
C.E. Automodelisme Montbrió del Camp
Club que busca l’afició per aquest esport en categoria 1/8 tot terreny i categoria 1/10. Fomenta la pràctica de l’automodelisme or-ganitzant curses a amateurs i professionals, cursos de conducció i mecànica. El circuit de Montbrió té 350 m de longitud.
Centre d’Estudis - Modelisme Vapor
Pàgina del Centre D'Estudis Modelisme Vapor Sabadell. Associació que agrupa als aficionats al tren a escala i tripulat, i molt especialment, als trens amb tracció a vapor. Circuïts, activitats, localització i altres dades d'interès.
Centre de Modelisme Les Franqueses
Pàgina del Centre de Modelisme Les Franqueses del Vallès. Inclou àmplia informació: Reglaments, fòrum, calendari, manuals i tutorials, resultats i classificacions, fotos i vídeos, inscripcions, enllaços i dades per a fer-se soci i de contacte.
Centre d'Estudis-Modelisme Vapor, Barcelona i Sabadell
Afeccionats del tren a escala, tripulat. Disposa d'un circuit estable a Barcelona de 700 m al Parc del Castell de l'Oreneta a Barcelona. I un circuit, de 3.000 m de recorregut, al Parc de Catalunya de Sabadell al costat de Can Rull.
Circuit Rc Reus
A causa de les pluges, el circuit ha quedat totalment impracticable. A més, com que les previsions meteorològiques anuncien més pluges per demà al matí, ens veiem obligats a aplaçar la cursa. Del Grup d'Automodelisme Ràdio Control de Reus.
Club Aeromodelisme de L'Ebre
Benvinguts a la nova pàgina web del Club RC Aeromodelisme del Ebre. Aquest és el nou portal d'accés per a tots aquells que sen-ten passió pel món de l’aeromodelisme a les Terres de l’Ebre. Les activitats del club, que està situat a Tortosa.
Club Automodelisme Manlleu
Notícies de l’entitat Club Automodelisme de Manlleu. Importades al portal automàticament a través de RSS. Us informen que una vegada el club ha estat liquidat la junta en funcions deixa de tenir funció com a tal, el club queda definitivament dissolt.
Club CALL - Automodelisme Lleida
Pàgina web del Club CALL, pels aficionats de l'auto modelisme ràdio controlat a Lleida. Aquí podreu estar al dia a tot lo que es refereix al club, reunions, curses (socials, regionals, nacionals, etc.), també podeu consultar el calendari de curses.
Club d’Auromodelisme Santa Perpètua
Amb motiu de la celebració de la prova de l’Open de España de 1/6TT i Catalunya el diumenge no es podrà utilitzar les ins-tal·lacions pels socis. RACBSA està tancat. Perdoneu les molèsties. El contingut en català, no passa la foto dels seus cartells.
Club de Modelisme Naval de Girona
L’inici de les Trobades de Modelisme Naval a Girona, van néixer com una activitat de l’Associació de Veïns de Pedret l’any 1996. Actes socials, cursos pels Amics del Modelisme Naval que volen compartir la passió, pràctiques de navegació, exposions, ....
Club Modelisme Aeri Urgell
Amb seu a Mollerussa, es fundà a principis dels 90 pel foment i practica de l'aeromodelisme i radiocontrol. El club disposa de dues instal·lacions a la Serra, circuit de cotxes de radiocontrol tot terreny, i una pista de vol per a avions de radiocontrol.
Club Ràdio Control Porqueres
Club creat l’any 2006 arrel de la construcció d'un nou circuit permanent per cotxes de ràdio freqüencia, a Porqueres, en una zona verda dins la zona industrial del Terri. La finalitat és promocionar l'automoció, amb cotxes de ràdio freqüència.
Club RC Reus
Web de l'Associació d'Automodelisme Ràdio Control de Reus. El Club GARC Reus és un dels més antics de Catalunya i d'Espanya. Es va inaugurar l’any 1986, ja té més de 25 anys. Ha organitzat curses a nivell social, provincial, regional i nacional.
Col·lecció de dresines i vehicles adaptats, escala H0
Fotos de la col·lecció de dresines de serveis, tractors de maniobres i vehicles adaptats a la circulació sobre vies, d'En Josep M. Pagès dresines, grues, torres, llevaneus, tramvies, fgc, … El contingut de la pàgina és bàsicament fotogràfic.
faelectronic
Botiga en línia de productes per aeromodelisme, accesoris per a videoproductores, informàtica, bricolatge, comunicacions, electrònica, imatge i so, liquidació, productes d'ocasió, targetes de memòria i vídeo professional, aeromodelisme i molt més, ...
Gegants en Miniatura
Un curiós lloc on una persona es dedica a fer figures "gegants". Benvinguts a Gegants en Miniatura on veureu molts gegants Catalans en petit! Ja estem al Youtube, busque-nos a gegantets.jimdo.com. Gegants, dracs, fotos, trobades, videos, webs, arxiu, …
L'Arquitren
Pàgina a Internet de L'Arquitren. L'Arquitren és una empresa situada a Torelló (Osona), que està dedicada a la construcció i comercialització de material per el modelisme ferroviari: Boques de tunel "HO", varis "HO",escala "N", ponts "HO", …
Lleida Expo Tren - Saló de l’Oci Ferroviari
Expotrén, Saló del modelisme, oci i turisme ferroviari. Neix l’any què es commemora el 150è aniversari de l’arribada del ferrocarril a Lleida. Activitats del ferrocarril en la seva vessant més lúdica i cultural, com són el modelisme i el maquetisme.
Màgic Món del Tren
Màgic Món del tren una instal·lació de Josep Arumí Bou dedicada al col·leccionisme i el modelisme. L’activitat, nova en el nostre país, intenta donar a conèixer el món del tren en miniatura, essent un espai per ser visitat pel públic de totes les edats.
Micromundi Museu de Miniatures i Microminiatures Besalú
Una les col·leccions més complertes d'Europa i la primera de Catalunya, situada en un edifici singular. Un conjunt d’obres que fan entrar en mons en miniatura. Més de 2.000 peces cada vegada més petites fins a les microminiatures.
Mini Gegants
Un curiós lloc on una persona es dedica a fer figures "gegants". Ja sabeu que Minigegants està oberta al pùblic de manera que hi podreu comentar, contactar amb mi ... Per això em creat aquest un correu electrònic, per facilitar-hi la comunicació!
Modelisme Estàtic
Pàgina web del modelisme en plàstic d'en Julià. Aquí aniré posant les meves darreres "creacions" i també informació i enllaços de tota mena... De la majoria dels models hi ha una fitxa on es detallen diferents aspectes de la peça.
Modelisme Naval
Directori mundial de modelisme naval. Frabricants, comerços, biblioteca i literatura naval… Mostra de tota la produccio artistica realitzada fins el moment, dins de l'art del modelisme naval artesanal. Directori mundial de modelisme naval.
Modelisme.cat
La informació del modelisme a casa nostra. Modelisme.cat recopila els millors articles de webs de modelisme i en mostra les primeres línies del contingut, junt amb una miniatura de la foto que il·lustra l'article. Accedir a la web del contingut complert.
Railhome Bcn - Museu del tren miniatura
El Museu del Tren Miniatura no és un objectiu en sí, sinó una conseqüència. La d'haver volgut fer realitat el somni d'un nen de 10 anys a qui un bon dia van dur a veure una maqueta de trens i que 40 anys més tard, va ser ell mateix qui va realitzar-la.
Real Aero Club Barcelona-Sabadell Aeromodelisme
Club sabadellenc. Seccions: acrobàcia RC, automodelisme, coets, drons, helicòpters, maquetes RC, planadors i vol circular. Descàrrega’t l’aplicació de smartphone per dades meteorològiques de les instal·lacions en temps real.
Ricard Llorens Modelisme Naval
Pàgina personal, des de Sils (la Selva), de Ricard Llorens dedicada al modelisme naval. Inclou molta informació d’aquesta activitat: Vaixells i estris de mar, el Taller d'en Ricard, informació personal de’n Ricard Llorens, vídeos i fotos.
Sorteny Modelisme
Casa especialitzada en modelisme RC a Escaldes- Engordany: vaixells, helicopters, avions, planejadors i cotxes. Aquesta petita empresa familiar, neix l’any 1972 en mans del Sr. Lluís Villasevil. Ell, comença en aquest hobby.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT