MUNTANYA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
7 Cims
Projecte, d’Albert Bosch apassionat de l’esport, ha coronat els cims més alts de cada continent i els dos pols. És un repte internacionalment reconegut, des que l’any 1.985 l’alpinista americà Dick Bass el va fer per primera vegada.
A.E Ja Arribarem Club - Caminada Popular Vall de Lord
Organització de la caminada, on s'ensenya la Vall de Lord, la fauna i flora. En totes les edicions s'ha intentat mostrar vells oficis o activitats habituals abans a la Vall de Lord. Amb la caminada es recuperen camins que havien quedat en desús.
AEM-KP
Entitat capelladina, amb l’objectiu de fomentst la pràctica de l'excursionisme i d’esports que es fan a la muntanya, i el foment de la cultura pròpia del país. Organitza excursions, conferències, xerrades, sortides divulgatives i cursos de formació.
Amics del Buscarró
Blog dels Amics del Buscarró de Quatretonda (Vall d’Albaida). Els Amics del Buscarró som un grup de gent que estimem la natura, la respetem i en gaudim d'ella. Àlbum fotogràfic de les excursions i eixides del grup a la natura.
Amunt Sempre Amunt
Web d’un grup d'apassionats a la muntanya i a la informàtica. Practiquem el muntanyisme, en les seves vessants d'alta munta-nya i escalada principalment. Ressenyes per passar uns bons moments a la muntanya, tant si aneu amb petits com si no.
Amunt Sempre Amunt
Grup d'apassionats a la muntanya i a la informàtica. Ressenyes que permeten als que les utilitzeu passar uns bons moments a la muntanya. Alta muntanya, crestes i corredors, escalada, vies ferrades, excursionisme i excursions amb nens.
Amunt Sempre Amunt - Col·lecció de Rutes de Muntanya
En aquest bloc publicarem la nostra col·lecció de rutes. Hi trobareu rutes per fer a peu, ascensions, pedalades, escalades... tots els itineraris que hem anat col·leccionant a la muntanya durant molt. Col·lecció que ens enriqueix i que mai no s'acaba.
ANEC Escola de Natura, Excursionisme i Cultura - Guies de muntanya
Escola de Natura, Excursionisme i Cultura. Turisme alternatiu, activitats per a escolars, recerca, sortides, guies de muntanya, actuacions i activitats de muntanya ,novetats i links.
Anem-hi.cat
Informació de rutes de muntanya, ascensions a cims, rutes de senderisme, bicicleta BTT o trekking. Seccions, què es comenta al fòrum, 5 de les nostres rutes, fotografia del moment, enquestes, i punt d'informació de muntanya.
Apeupla.com - Eixides a la muntanya, senderisme i activitats
Associació cívica i cultural de Godella (Horta Nord). La finalitat de l’associació és el coneixement i la difusió dels valors culturals, el patrimoni, la riquesa natural, la història, etc., de les comarques valencianes, en particular de Godella.
Aresta Esports
Tot tipus de material per a l'esquí, snow, expedicions alta muntanya, escalada, esports d'aventura. Sacs, roba, calçat i complements. Informació sobre el temps, neus, pistes, guies i rutes. Aviat botiga virtual.
Articles de Muntanya
Tot textos relacionats amb la muntanya; Històries, travesses hivernals, el Pedraforca, literatura de montanya, rutas esquí, comunicacions excursionistes, renovació de l'excursionisme català, ressenyes de llibres, itineraris ...
Assemblea i Marxa Nacional de Muntanyencs Veterans d’Espanya
XXXV Montanyencs Veterans que el Club Muntanyenc Mollet (Vallès Oriental) organitzà els dies 11 i 12 d’octubre de 2008. Recorregut, programa, graella d’activitats, activitats alternatives i possibilitat d’inscripció on-line i off-line.
Associació de Guies de Muntanya d'Andorra
Pàgina de l'associació de guies de muntanya d'Andorra. Els circuits d'aventura ó parcs acrobàtics en bosc... L'Agama, s'ha creat amb el propòsit de fomentar i fer respectar en el nostre país la professió i la natura.
Associació Esportiva Expi
L'Onze de Setembre de 1995 va neixer Espi, amb un grup de 12 persones. En l'actualitat, compta amb 44 socis. La seva junta directiva la formen 6 persones. Activitats: senderisme, alpinisme, escalada, vies verdes, cims comarcals, etc.
Associació Esportiva Ullastrell
El Grup de Muntanya d'Ullastrell neix durant l'any 1987 degut a les ganes que teníem de gaudir plegats vivéncies a la natura. Aquest afany que ens ha dut per tota geografia catalana, Pirineu aragonès, francès, Pics d'Europa i Alps.
Associació Marxa Nòrdica CAP Sant Rafael
La marxa nòrdica, o caminar amb bastons, es una activitat esportiva de resistència que té orígens ancestrals en els homes i dones que en les seves passejades pel camp s'ajudaven de un bastó, com a suport o com eina de defensa davant els animals.
Barnatresc
Pàgina dedicada a activitats relacionades amb el senderisme/excursionisme i més concretament amb el senderisme urbà a la ciutat de Barcelona. Caminem, fem salud i coneguem Catalunya. Associació Catalana de Senderisme.
Besalú Cross
Grup gent de Besalú que ens agrada córrer per camins de muntanya o de plana. Curses i activitats. Enguany 169 corredors prenen la sortida de la Cursa de Muntanya de Besalú. Els participants han de suar una mica més els 15,5 km de recorregut.
Buscador d’Indrets
Buscador d’Indrets de muntanya, per fer-hi activitats esportives en la natura: Cims de 300 metres i 4000 metres, com arribar als indrets, l’arxiu per temes, l’arxiu per indrets i el buscador del buscador. Informació i fotografies.
Ç Trencada - Rutes Guiades al Lluçanès
Associació Ç Trencada, Lluçanès Cultural i Actiu, grup del Lluçanès, que vol aconseguir que el Lluçanès no sigui un indret desconegut i oferir una oferta turística cultural, de qualitat i adient al Lluçanès i a la seva gent. Guies del territori.
C.E. Trekking Sant Sadurní
Som un grup de persones de Sant Sadurní i rodalies que ens agrada fer caminades i excursions de muntanya. Una entitat esportiva sense ànim de lucre i estem oberts a tothom. Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic. Activitats i rutes.
C.N. Reus Ploms
Històric club esportiu creat l’any 1915, Seccions: Atletisme, bàsquet, billar, ciclisme, escacs, gimnàstica rítmica, muntanyisme, hoquei patins, natació i waterpolo, patinantge artístic, salvament/socorrisme, tennis, triatló i FotoSport.
Caminada de Sant Martí de Centelles
Pàgina informativa de la caminada o marxa popular (no per fer-la corrent) de Sant Martí de Centelles, municipi de la comarca d'Osona. Es celebra a primers de març, i lorganitza Els Gafarrons.
Caminada Internacional de Barcelona
Dos dies caminant a Barcelona. 7 i 8 d'octubre del 2006. Caminada pel municipi de Barcelona i les seves rodalies oberta a la participació de tothom i amb projecció internacional per tal de donar a conèixer les belleses i particularitats de Barcelona.
Caminades - A peu per casa nostra
Fotos i explicació de caminades que fa en Xavier Blancafort, amb prou sentit de l'humor, segons la inspiració del dia. Més que caminades, la majoria són passejades més o menys curtes, més o menys llargues. La motivació no és la d'arribar enlloc…
Caminant per la comarca
Grup que organitza sortides a peu per camins de Capellades. Els objectius: fomentar el caminar, la natura i conèixer els camins, boscos i fonts dels voltants de Capellades passant un diumenge matí amb altres veïns coneixent l’entorn natural.
Caminant per Vallromanes
Web de Toni Ibáñez amb tot de rutes per Vallromanes i el seu entorn. Bolets, la Roca Foradada, Can Vinagre, Les fonts de Vallromanes, primera passejada per Vallromanes, Ginesta, ...
Caminarsentint
En el projecte de caminarsentint pretenem gaudir nosaltres i que tothom que ens vulgui acompanyar en gaudeixi tant com nosaltres. El projecte neix amb la voluntat de fer sortides boniques. Les activitats.
Camins a Mallorca
Magnífica web dels camins a Mallorca, a càrrec de Jaume Tort. Excursions guiades, mapes i guies, altres serveis, camins, senders, espais protegits, el Torrent de Pareis i altres coses i llocs interesants de l’Illa de Mallorca.
caminsdemuntanya.com
Rutes i monuments de Lleida. Web creada el 2004, per 4 socis del CEL, amb la intenció de fomentar la pràctica dels esports de muntanya i donar a conèixer el nostre patrimoni cultural. Calendari de activitats del Centre Excursionista de Lleida.
Caranorte
Cursos i activitats amb guia de muntanya, escalada, alpinisme, raquetes, excursions, senderisme, trekkings, excursions, ascensions, Muntanya, escalada, alpinisme, raquetes, excursions, senderisme, trekkings, excursions i ascensions Caranorte.
Cartografia de Sant Llorenç de Munt i l'Obac per a Repceptors GPS Magellan
En aquesta web podreu trobar tot d'informació relacionada amb el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Aquí, de moment, els continguts són específics i els trobareu en les següents seccions.
Castell de Montmell
El Castell del Montmell és una obra del municipi del Montmell (Baix Penedès) declarada bé cultural d'interès nacional. Aquest castell és un edifici declarat bé cultural d'interès nacional al Montmell del qual queden vestigis de murs, molt arruïnats ...
Centre Castellut de Muntanyisme
Pàgina oficial del Centre Castellut de Muntanyisme. El Centre Castellut de Muntanyisme és una entitat dedicada als esports de muntanya des del municipi de Castalla (l’Alcoià). Activitats. Ens reunim totes les setmanes.
Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya
Pàgina oficial del Centre de Promoció d'Activitats de Muntanya de Balaguer. El centre està dedicat a la pràctica l’excursionisme, l’escalada, l’espeleologia, l’esquí, campaments, i raids ... Organitza sortides relacionades amb l'activitat.
Centre Excursionista Bocairent
El Centre Excursionista Bocairent es una entitat esportiva-cultural, que té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física, esportiva i cultural. L’activitat principal del club i de caracter federat és l’espeleologia.
Centre Excursionista Taradell
Web del Centre Excursionista Taradell. Seccions: Esquí, els cent cims, escalada, la Rupit - Taradell, projeccions, BTT, i altres activitats. El CET començava l'any 1979 de la mà de persones a qui els agradava l'excursionisme. Properes activitats.
Centre Ordenador d'activitats de muntanya de Gósol
Pàgina del Centre Ordenador d'activitats de muntanya de Gósol, a la comarca del Berguedà. Informació general i la programació d’activitats de muntanya previstes pels propers mesos.
Cercle del Drac
Blog del Cercle del Drac, completament dedicat a l’escalada, tant de roques i paratges naturals, con de l’escalada a elements artificials. Ressenyes X-tone de la zona de blocs de Castelldans.
Cicle Audiovisual de Muntanya i Aventura
Pàgina del Cicle Audiovisual de Muntanya i Aventura de Girona, certamen anual que organitza la secció d’excursionisme i muntanyisme del GEIEG, el Grup Excursionista i Esportiu de Girona al març. Informació, esponsors i col·laboracions.
Club 4x4
Rutes i Material 4x4: Material, rutes, fotos, vídeo i fòrum. Necessita mes informació sobre algun producte? T'he l'enviem per mail. Notícies, equip ruta, pneumàtics, marques, … 16% IVA incl. en tots els productes aquí expressats.
Club de Muntanya Castro d’Alfondeguilla
Web d’aquest club de la Plana Baixa. Esperem que gaudisques dels continguts de la nostra web i t'animes a participar en alguna de les nostres proves. Perquè podràs gaudir d'un dels paisatges més bonics de la Comunitat Valenciana.
Club de Muntanya Sòc Rodeno
Espai d’aquest club que té com a objectius bàsics caminar per la muntanya i el rodeno, respectar i conservar el entorn natural. Per la proximitat es fan preferentment a Eslida, Ain, Xovar, Fondeguilla, Suera, són de 3 hores, esmorzem a la muntanya.
Club de Muntanya Zona 5
Espai de l’Associació d’Escalada Zona 5 de Tales i Onda (Plana Baixa). El club naix a l'any 2000, Jordi Carrión y Sergio Peña, veïns de Tales, registren el club i la associació Zona 5. Instal·lació de l'escola de Vallat amb 60 vies. Nivells.
Club d'Esports de Benicull
Facebook del club. El Club d'Esports de Benicull naix amb la voluntat de fomentar tota classe d'activitat relacionada amb la cultura de l'esport: senderisme, excursions amb bici, voltes a peu, eixides amb altres grups excursionistes, etc.
Club Esportiu d'Orientació Oros
Tot sobre l’orientació. El Club Esportiu d’Orientació Oros (del grec Oros = muntanya), neix de la necessitat d'oferir una continuïtat en l'oferta d'activitats d'orientació, dins del panorama de l'esport del lleure català.
Club Esports de Muntanya de Capafonts
El Club d'Esports de Muntanya Capafonts es crea per joves, amb l'objectiu de difondre la cultura de l'esport i el respecte i estima a la natura, vam tirar endavant aquest gran projecte perquè més gent pugui gaudir i disfrutar de la natura i els esports.
Club Excursionista Sant Vicenç dels Horts
Entitat fundada a l'any 1975, dedicada al món de la muntanya en totes les varietats. Cada any organitza 2 caminades: Caminada de Primavera ( 1r diumenge de primavera i al juliol) La Caminada Nocturna (penúltim dissabte). Caps de setmana.
Club Integral de Muntanya
Presentació de les activitats ludico esportives a desenrrotllar a la muntanya, i a més a més en la natura. Club Mercacim, com fer-se soci, teléfons de contacte, inscripció, lloc de reunió, avanç de proyeccions i butlletins.
Club La Carrerassa
Espai web del club de muntanya La Carrerassa de Figueroles, a la comarca de l’Alcalatén. Temes relacionats amb el club, activitats, relats d'històries dels seus components, encarniçades discussions per un mateix objectiu, etc.
Club Muntanyenc Mollet
Tota la informació sobre la nostra entitat. També hi trobareu totes les activitats mensuals, la programació semestral i les noticies més destacades com caminades, marxes, curses que organitzem i visions fotogràfiques de les activitats realitzades.
Club Muntanyer la Pedrera
Web del Club Muntanyer la Pedrera, més fort, més alt, de Borriol (Plana Alta). Ciclisme muntanya activitats cursa a peu compra-venda galeria-fotos rutes GPS. Informació de la Marató Borriol 2007.
Club Universitari de Muntanya de València
El Club Universitari de Muntanya de València és una entitat esportiva amb més de 40 anys d’història. Les activitats que s’hi realitzen son senderisme, alpinisme, bicicleta de muntanya, esquí, escalada, espeleología, descens de barrancs i vies ferrates.
Club Vidalba
Organitzam amb voluntariat, activitats esportives i de temps lliure, per a joves amb qualque discapacitat. Activitats dins l'àmbit de la conscienciació i de la sensibilització envers la quotidianitat de la presència dels nostres joves en la societat.
Col·lectiu Natrix dEsport i Lleure a la Natura
Col·lectiu de Valls (Alt Camp). Agrupa gent jove, i no tan jove, als qui ens agraden tots el esports que es practiquen l'aire lliure i en contacte molt directe amb la natura. Practiquem barranquisme, escalada, alta muntanya, espeleologia, piragûisme, …
Colla Boncamí
Colla de muntanya de companys, de les comarques de Girona, que organitza sortides. Excursions matinals els diumenges, llargues de tot el dia els dissabtes i diumenges i expedicions de dos o més dies als Pirineus centrals i els Alps.
Colla de la Cansalada
La colla de la cansalada, fundada l’any 1977. Gaudim de la BTT, entusiastes de la muntanya, la natura, i els esports d’aventura. Rutes i travesses amb bici i a peu, aventures, excursios, senders, fotos, tracks de GPS de sortides, i dades de la colla.
Colla de Muntanyisme d’Alcàsser, Poc a Poc
Web de la colla. Activitats: Alpinisme, barranquisme, escalada, BTT, rafting, espeleologia, esquí, … Primers cims, enllaços i totes les eixides, amb fotos ...
Colla Excursionista la Senyera
Des de l'any 1.988 hem fet camí al món de la muntanya sense marcar-nos fites. D’un grup d'amics amb uns gustos per la muntanya, respectar-la i aprendre d'ella. Alta Muntanya, travesses, esquí alpí i de fons, escalada, i sortides culturals.
Colla Muntanyenca del Campello
Web oficial de la colla. Excursions de la colla muntanyenca, les moltes activitats, El Campello (l'Alacantí), activitats, cercar al web, conèixer la terra, contactar, revista El Teix, rutes, enllaços, medi ambient, Pel valencià ... ¡¡Volem TV3!!
Competidor
Web de referència dels atletes populars de Catalunya pel calendari i els continguts complementaris. Va néixer l’any 2002 com a únic calendari unificat d’esports populars de fons. El format va ser el d’una revista en paper que entregàvem als participants.
Correpallars - Lliga Pallaressa de Curses de Muntanya
De la inquietud, i il·lusió que tenim pel nostre país, les nostres comarques i amb la passió per les curses de Muntanya neix un projecte en comú dels organitzadors d’algunes de les diferents curses que és realitzen en les comarques dels nostres Pallars.
córrer x muntanya
Club de la ciutat de València íntegrament dedicat a les curses de muntanya. Novetats, cròniques, fotos, arxius, cims de muntanya, estrelles, equip, k25…
Course des Pérics
Cursa de muntanya al Pirineu català. 5a etapa del gran premi de les nacions. Internacional de curses de muntanya, Gran Premi de les Nacions. 6 etapes de maig a octubre, en una gira per: País Basc, Grècia, Catalunya, Peric, Itàlia i el Marroc.
Cquie - Centre Quitxalla Excursionista
Cquie - Centre Quitxalla Excursionista de Puig-reig. Seccions: Esquí, Esplai, Escalada i alpinisme, Muntanya, Fotografia i Pintura. Classes d'esquí i snow individuals i per grups. Triangular de Mitges Maratons Rurals del Baix Berguedà.
Cuita el Sol: Una Milla Vertical al Monteixo
Activitat del Centre Excursionista de Lleida i EMD d’Àreu/Ajuntament d’Alins-Vall Ferrera amb patrocini del PN de l'Alt Pirineu. Classificacions anys anteriors i històrics, repetidors, millors temps, fotos-vídeos i sermons dels escriptors a la sortida.
Cursa Collsuspina - Cursa de Muntanya
En motiu de la Festa major de Collsuspina, el 10 d’agost s’organitza la cursa de muntanya. El gran atractiu, els indrets per on transcorre el recorregut, on trobem corriols amb fagedes, alzinars i rouredes. El recorregut discorre per zones ombrívoles.
Cursa de muntanya 2 Turons
XIII Cursa de muntanya, XII canicros, 6a marxa nòrdica i 4a cursa curta i infantil 2 Turons de Moià (Moianès). Tan si veniu a córrer com si veniu a animar, porteu menjar per la recollida d'aliments! Inscrupcions, la cursa i reglaments de les proves.
Cursa de Muntanya Calders
Circuits: Circuit de 12 i Circuit de 21 quilòmetres. Les distàncies dels circuits han estat marcades amb l'aplicació de Runtastic. Per tant, si vosltres utilitzeu una altra aplicació pot ser que hi hagi algun petit desajust amb les distàncies i desnivells
Cursa de muntanya Ciutat de Roquetes
Cursa Ciutat de Roquetes a l'abril. Si algú vol rebre més informació sobre la cursa, pot trucar per les tardes. La classificació de la cursa de muntanya ciutat de Roquetes. A l'organització de la cursa, ja pensem les coses que van fallar per millorar-les.
Cursa de Muntanya de Montblanc
Cursa que es celebra el el 12 de setembre forma part del Circuit Catala de Curses de Muntanya. La prova té un recorregut nou amb més kilometres i més desnivell, i moltes altres novetats. Està organitzada pel Club Excursionista de Montblanc.
Cursa de Muntanya de Paüls
Pàgina informativa de la cursa de muntanya que recorre una part del terme de Paüls, al Baix Ebre. La cursa es celebra, cada any, al mes de maig. El mes de juny es fa la edició de la Marxa Nocturna Fredes-Paüls.
Cursa de Muntanya Figueroles
Pàgina de la Cursa de Muntanya Figueroles, a la comarca de l’Alcalatén. Informació general de l’entitat, activitats previstes, historial i dades de contacte per a la Cursa Ibèrica i per el Club de Muntanya la Carrerassa que l’organitza.
Cursa de Muntanya La Cameta Coixa
Bloc oficial de la cursa de muntanya que es celebra el dia 1 de març a Miravet (Ribera d’Ebre). Inscripcions a la cursa, distància total de 19 km., i un desnivell acumulat positiu de 1000 m. Descripció de la cursa i dades generals de la cameta coixa.
Cursa de Muntanya La Feréstec
La Feréstec és una cursa de muntanya per a tots els amants de la natura i l'esport a l'aire lliure en què es podrà gaudir de pistes, corriols, trialeres i trams ... 25/01/2015 recorregut de 12 km. El diumenge de 8 a 9:30 es poden fer les inscripcions.
Cursa de Muntanya La Neorural
La cursa és íntegrament per corriols i pistes de la Serralada. Llocs feréstecs de la Serralada Litoral: Castellruf, Castell de St. Miquel, Turó de Galzerán; i les seves fonts: Font de la Teula, Font Sunyera, Font de la Dinamita, ...
Cursa de Paüls - UEC Tortosa
Edició de la Cursa de Muntanya de Paüls de la UEC Tortosa. Copa d’Espanya de Carreres por Muntanya de la FEDME Circuit Català de Curses de Muntanya, el temps al Mont Caro, predicció meteorològica per a Paüls, calendari de la Copa d’Espanya.
Cursa dels Cocons
Estem preparant la que serà la 5a Edició de la Cursa Nocturna per Muntanya dels Cocons de Tivenys el proper juliol. Aquesta cursa, forma part del Circuït de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Aquesta edició tenim sorpreses i dos recorreguts.
Cursa Neandertal
Organitzada des de 2010 per l’Associació d'Esports de Muntanya de Capellades i juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capellades, la Neandertal s’ha anat consolidant en el món del trail, de les curses de més ambient, diversió i originalitat.
Cursa Nocturna dels Mussols - Sant Quirze del Vallès
Tarda/vespre dissabte 19 de març de 2016. Cursa nocturna per pistes de muntanya. Corriols de terra de la Serra de Galliners. Cal preveure que en el recorregut hi pugui haver bassals d’aigua i zones amb fang. El circuit està marcat amb cinta de plàstic.
Cursa Sotabranques Sant Feliu Sasserra
Hem preparat un circuit que transcorre pràcticament en la seva totalitat per corriols. En molts moments us sentireu realment sotabranques. Distància 12,5 km. Desnivell positiu 450 m. Podeu veure la galeria de fotografies de tot el recorregut.
Curses de muntanya CCE la Foradada
Espai web oficial de l’equip de curses de muntanya del CCE la Foradada de Sant Carles de la Ràpita, municipi de la comarca del Montsià. Inclou informació de totes les seves activitats esportives de muntanya, competicions i experiències .
Cuspidis
Xarxa social de muntanyencs. Descobreix rutes, comparteix les teves aventures, coneix a altres aficionats a la muntanya, descubreix llocs recomanats, ... Events, grups, llocs, gent, rutes, debats, activitat recent, usuaris i grups més actius.
desde la punta de l'aigua
Bloc bilingüe català-castellà sobre excursionisme, curses i triatlons de dos companys de Paüls, per les terres de l’Ebre. Blog del Joan i el Pauet per a excursionistes i esportistes de muntanya. Notícies, arxiu i llibres relacionats.
Desplom Treballs Verticals
Empresa andorrana especialista en treballs de muntanya de difícil accés. L'empresa protegeix persones i infraestructures dels fenòmens naturals, instal·lant sistemes preventius de despreniments de neu, terra i blocs rocosos. Alt nivell d’especialització.
Diedre
Espai oficial de Diedre. Diedre és una empresa, ubicada al municipi de Moià (Moianès), i dedicada a l’organització d’activitats i competicions d’esports relacionats amb la muntanya. Muntanya, escada, trail-running, etc.
Doblevuit Grup de Muntanyisme
Lloc web de l’entitat mallorquina, que té com única finalitat la de donar informació per a donar a conèixer els llocs més impressionants de la serra de Tramuntana (Mallorca). No pretén ser una guia o instruccions que hàgin de seguir-se. Dades.
Dream Runners
Col·lectiu de persones que córren, s’esforcen i s’impliquen en una causa solidària. Oberts a tothom que tingui aquest sentiment. Dream Runners és una iniciativa social que neix en el sí de la fundació Ipi-Cooperació, una ONG creada l’any 2000.
El Món de la Muntanya
Pàgina web completament dedicada al món de la muntanya i a les marxes populars, de resistència, … Aquesta pàgina tant sols vol ser un convit a aquelles persones que senten la muntanya … "La veritat poques vegades es pura i mai simple" Oscar Wilde.
El Muntanyenc
La revista cultural del Club Muntanyenc Sant Cugat. Portada notícies la fotografia esports excursionisme muntanya escalada esquí opinió ciència i medi cultura art fotografia i cinema, història, literatura, llibres, entrevista, viatges, Collserola, …
El Pterodàctil del Pla d’Agulló
Centre d’activitats a la Vall d’Àger, una zona verge, ideal per a la pràctica d’esports d’aventura i activitats a la natura. Parapent, rutes BTT, 4x4, escalada, ponting, espeleologia, barranquisme, canoa i motora, senderisme, a cavall, astronomia, …
El Teix
Edició digital de la revista El Teix de la Colla Muntanyenca del Campello. Es pot consultar per números, i es visualitza la portada de cada una. Podeu deixar les vostres opinions i suggeriments al Llibre de Visites.
els 3 monts - Consorci de Turisme del Vallès Occidental
Itinerari turístic per senderistes i l'excursionistes en 6 etapes en 6 dies. La més llarga té 24 quilòmetres i la més curta 3,5. El recorregut complet té 106 km, o un total 32 hores caminant. Entre el Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat.
Els Cims de l'Alt Pirineu del Contraban
Posem al teu abast 13 rutes d'els cims per que puguis triar l'opció que més s'adapta al teu gust i el temps que disposis. Perquè no volem que perdis l'oportunitat de conèixer aquesta joia dels Pirineus de Lleida i Andorra a sobre de la teva BTT.
Els Gafarrons - Amics de la Caminada
Associació, que va néixer al 1998, de la fusió dels Amics de la Caminada de Sant Martí de Centelles i un grup d'amics i caminadors d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, que amb motiu dels 1100 anys del naixement d'ambdós pobles.
EMEN Cornellà de Llobregat
Web de l’E.M.E.N. Cornellà de Llobregat, entitat esportiva. Els nostres serveis són molts i molt variats. Amb nosaltres podreu gaudir de sortides a la muntanya, passejades per la natura. Estem al Parc Can Mercader: De dilluns a divendres, de 19 a 21 h.
En Joc !!! - Muntanyisme
En Joc !!! - Muntanyisme. Ets dels que els hi agrada fer escapades a la muntanya, anar de càmping, excursions, rutes, escalada? Aquí trobàras molta informació i adreces d'interés del món de la muntanya.
Ermassets Club de Muntanya
Web de l'Ermassets Club de Muntanya d'Esporles, per conèixer qui som i què feim. L'Ermassets d'Esporles practica diferents esports i activitats de muntanya: bicicletes, tot terreny, curses de muntanya, escalada, esquí, excursionisme, etc.
Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya (Andorra)
Centre de tecnificació en esports de muntanya L'EFPEM disposa d'un centre de formació a Ordino, amb aules i sala d'estudis i d'informàtica, propietat de la Secretaria d'Estat d'Esports. Classes pràctiques a instal·lacions-pavellons i poliesportius.
Escòla de Tècnics Esportius dera Val d'Aran
Estudis de formació professional grau mig i superior. Cursos d'esports d'hivern d'esquí alpí, snowboard i esquí de fons. També cursos muntanya i escalada; excursionisme, mitja i alta muntanya, escalada, barrancs i esquí de muntanya.
esgarrapacrestes
Esgarrapacrestes, és un blog de muntanya creat des de la Catalunya central: Senderisme, Btt, escalada, barranquisme, ... on diversos membres de l'associació Fills i Amics del Burés, Esgarrapacrestes, Sensepixels, hi participen. Fites i cims.
Espais - Centre d’Esports a la Natura
Al centre espais hi trobareu el restaurant més acollidor. Un espai lliure de fum on se sentiran com a casa els amants de l'esport, els amants de la natura, els amants de la bona taula... tothom! Activitats i dades del restaurant.
Esport Natura
Esport Natura està situat a les afores de Vilanova de Segrià (Lleida). Web destinada a donar informació sobre les nostres activi-tats i també a mostrar les instal·lacions. Esport Natura Online seguirà creixent i oferint més serveis i entreteniments.
Esquí de Muntanya
Web, completament dedicada a tot el que fa referència a l’esquí de muntanya. El món de l'esquí de muntanya vist des del prisma català. Opinions, seguretat, personal, tècnica, info, fotos, articles, curses, piades, fòrums, notícies.
Excursió al Montroig
Pàgina d’una excursió al Montroig. Des de l’Embassament de Camarasa, l’Avenc i cova del Tabac, fins a l’extrem del Montroig. L’Avenc i la cova del Sastre, el Riu Segre a la Noguera. Realitzada el dia 31 de gener de 2004.
Excursionisme Científic.cat
Excursionisme, ciència, cultura, muntanya. La cultura excursionista sobreviurà amb l’aportació de tots. Crida a repensar l’excursionisme científic. A Catalunya, la manera d’entendre l’excursionisme és la que es qualifica d’excursionisme científic.
Excursions de la Manyana
Blog Excursions de la Manyana del periodista i muntanyista Juan Ramón Segura. Recull de les seves excursions, que han estat publicades en el diari La Manyana. Estimo la muntanya amb bogeria i us vull explicar les meves sortides de diumenge.
Extrem Team Tivissa
Blog oficial de l’Extrem Team Tivissa, entitat de Tivissa (Ribera d'Ebre), dedicada a les activitats i curses de muntanya. Informació de les activitats, arxius del blog, links i informació d’altres curses de muntanya diverses.
Federació Balear de Muntanyisme i Escalada
La Federació Balear, està integrada per clubs esportius, esportistes, técnics, jutges i àrbitres dedicats a la pràctica i promoció dels esports de muntanya i escalada en totes les modalitats. Clubs, curses per muntanya, comités i informació.
Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana
Web oficial de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana amb seu a Elx. Senderisme, alpinisme, escalada, i carrera. Promociona, tutel·la, organitza i controla les modalitats i especialitats esportives que té adscrites.
Felonet
Felonet. Pàgina personal, de Rafel Ferré i Ferré, des de Reus a la comarca del Baix Camp, amb aspectes varis relacionats amb el món de la muntanya i l'excursionisme. Inclou un itinerari pel Montsant.
Fem Muntanya
Web oficial de Fem Muntanya, el grup de muntanya de Calp (Marina Alta), fundat l’any 1975. Blog, La mitja marató d’Oltà, l’escalada Penyal d’Ifac i enllaços. Al seu blog hi podreu trobar apunts recents, fotos senderisme i revistes.
Fent Camí
Pàgina de Josep M. dedicada a la muntanya i la fotografia. Fotografia, de paisatges i contemporània. Muntanya, paisatges, conèixer el territori. La tecnologia, opinar, ... aquest bloc és un pupurri de tot això. Fotos, estrades i les webs que visito.
Fer Muntanya
He concebut aquest blog com un espai per fer-vos participar de la meva estimació per la muntanya. La muntanya és un lloc privilegiat on hi hem de buscar l’autenticitat en els retrobaments amb un mateix, amb els altres i en la natura.
Festa de la Muntanya Vall de Ribes
Es celebra a finals de maig. Doble KM vertical, Ribes de Freser - Puigmal . 10km / 2000m+. Tot un repte pels més valents donada la novetat d'aquest desnivell en una prova vertical. Allotjament a bons preus pels corredors i les seves families.
Festival de Cinema de Muntanya Vila de Torelló
El Festival de Cinema tindrà lloc del 14 al 23 de novembre i repartirà un total de 9.000 euros en premis. Les inscripcions per a participar-hi hauran d’estar a Torelló abans del 20 de setembre. Palmarès del 25è Festival.
Fotos, Escrits i Sortides de Muntanya
Blog d’un llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport, instructor d'alpinisme i tècnic esportiu d'alta muntanya. Està dedicat a l’educació per la muntanya, l’excursionisme, l’alpinisme, l’esquí de muntanya, el kayak, gorges, etc.
Francesc Casanellas
Web dels Amics de la Caminada Els Gafarrons de Sant Martí de Centelles i Aiguafreda. L’associació, és el resultat de la fusió dels antics Amics de la Caminada de Sant Martí de Centelles i un grup d'amics caminadors d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles.
Free Flocks Guies de Muntanya
Guies d’alta muntanya, barrancs, d'esquí de muntanya i freeride per activitats al Pirineu, o a qualsevol lloc. La privilegiada situació del Pont de Suert permet poder realitzar activitats a la muntanya molt interessants durant tot l any. Extens catàleg.
Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia
Pàgina d'aquesta ONG andorrana formada per muntanyencs solidaris amb els nens de les muntanyes del Nepal, Pakistan, el Tibet, l'Índia i Bhutan. L'Himàlaia és una zona d'impressionant riquesa paisatgística i devastadora pobresa econòmica.
GEiEG - Grup Excursionista i Esportiu Gironí
Històrica entitat gironina, dinàmica, i emprenedora, que vehicula les seves inquietuds esportives i de relació social. És punter en l'àmbit estatal en esport de competició. Instal·lacions, esports, apartat socio-cultural i serveis.
Gelade
Pàgina web del grup excursionista Gelade d’Esplugues de Llobregat, Baix Llobregat. Es tracta d’un entitat esportiva que té com a objectiu la pràctica, la difusió i la promoció de la muntanya en tots els seus aspectes. Informació i activitat.
Girona Trail Series
Neixen les Girona Trail Series amb l'objectiu d'oferir un circuït de curses de muntanya diferents pels seus recorreguts i paratges on es porten a terme, amb un ranquing de punts i premis económics i esportius importants. 4 proves trail en 4 entorns.
Glacera - Escola d’Esports de Muntanya
Web de l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera. A muntanya, la formació és seguretat, monogràfics i cursos: Escalada en roca, alpinisme, escalada en glaç, esquí¬ de muntanya, progressió en crestes, excursionisme, descens d'engorjats, vies ferrades, …
Gran Fons de Muntanya Ciutat d'Ontinyent
Disputa de la 2a edició del Gran Fons, l’organització anuncia que la millor atleta valenciana de tots els temps i exatleta del Cava, Mònica Pont participarà en la prova. Escola dedicada a la promoció de l'atletisme a través de la formació d’atletes.
Grup de Muntanya Beneixama
Pàgina oficial del Grup de Muntanya Beneixama (Alt Vinalopó). La web ens ofereix tot allò relatcionat amb el món de la muntanya a la Vall de Beneixama. El grup, senderime, espeleologia, escalada, refugis, altres coses, Beneixama …
Grup de Muntanya d’Ullastrell - Associació Esportiva d'Ullastrell
El Grup de Muntanya d'Ullastrell neix durant el mes de setembre del 1987. Les activitats de l’entitat: Excursinisme, escalada, barranquisme, esquí de muntanya, treking, expedicions, etc... Entitat, seccions, socis i links.
Grup de Muntanya d'Argentona
Pàgina oficial del Grup de Muntanya d'Argentona. En aquesta web podreu trobar informació sobre les diferents activitats que la nostra Entitat porta a terme, així com aportacions dels socis del grup. Lloc de trobada i intercanvi.
Grup de Muntanya de Catí
Bloc oficial del Grup de Muntanya de Catí, colla dedicada a la muntanya des de Catí, a l’Alt Maestrat. Igual que el Grup de Muntanya de Catí, que encara el tenim en construccio, el blog poc a poc anira agarrant força. Disculpeu les molesties mentre tant.
Grup de Muntanya Piolet Negre
Blog oficial del Grup de Muntanya Piolet Negre de Sabadell, al Vallès Occidental. El seu lloc inclou multitud de ressenyes, un llibre de les piades, activisme llibertari i el rocòdrom obert a l’Ateneu Llibertari de Berga, els divendres de 18 a 20 hores.
Grup de Muntanya Sant Sadurní
Situats al Casal d’Entitats del poble. La sala del grup de muntanya és al segon pis, baixant per la rampa que de l’entrar al casal d’entitats i pujant le escales fins el 2n pis ens hi trobaras tots els dimecres a les 20:30 excepte festius i mes d’agost.
Grup de Muntanya Sant Sadurní d'Anoia
Pàgina oficial del Grup de Muntanya de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). Hi trobareu informació sobre activitats, ressenyes, etc. Escriu el teu correu electrònic per subscriuret al bloc i rebre notificacions de les noves entrades al correu electrònic.
Grup de Muntanya Sarrià
Pàgina oficial del Grup de Muntanya Sarrià. Entitat esportiva fundada l'any 1974, està adherida a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i a la Federació Catalana de Ciclisme. Programa de sortides.
Grup de Muntanya Sarrià
El GMS és una entitat esportiva i cultural de Sarrià de Ter, dedicada a la realització d'activitats relacionades amb la muntanya: Alpinisme, senderisme, escalada en roca i en gel, esquí de muntanya, BTT i descens de barrancs. Excursions i activitats.
Grup de Muntanya Vall de Camprodon
Grup de muntanya amb seccions d'alpinisme, senderisme, escalada, BTT, esquí muntanya, secció infantil, … Aquí podeu trobar informació sobre les activitats del nostre grup, així com informació sobre el món de la muntanya .
Grup de Muntanya Viarany
Amb dos anys de vida, Viarany s'ha consolidat com a referent per a l'excursionisme militant i reivindicatiu a les comarques valencianes. Viarany, promogut principalment des de l'Horta, la Safor i la Costera.
Grup d'Esports de Muntanya de Benifairó
Bloc del GEMB, format per veïns d’aquest poble de la Valldigna amants de l'esport i la natura. Va ser creat l'any 2008. Activitats en les que participa i/o organitza: eixides de senderisme i marxes per a btt, neteja, restauració i manteniment de senders.
Grup Excursionista del Camp de Tarragona
Entitat fundada al 1980. L’afecció per la muntanya, seguint la tradició del nostre país, es materialitza en moltes activitats: Excursionisme, alpinisme, escalada, espeleologia, barrancs, BTT, activitats socials i de divulgació. Actualment té 80 socis.
Grup Llibertari de Muntanya del Nord-Est Ibèric
Blog oficial del grup llibertari de muntaya, GLM. El seu blog inclou informació de les diverses activitats que realitza, sempre relacionades amb la muntanya. Excursions a Cuenca, escalada esportiva, excursionisme, el Montseny, …
Grup Muntanya Monóver
Web oficial del Grup Muntanya Monóver (Vinalopó Mitjà). Disposa de seccions de escalada, senderisme, barrancs, carreres per la muntanya. Dades de la reforestació del Monte Coto, Carrera Serra del Coto, la setmana de la muntanya i la volta al terme.
Grup Muntanya Vall de Camprodon
Grup de muntanya amb seccions d'alpinisme, senderisme, escalada, BTT, esquí muntanya, secció infantil, … Aquí podeu trobar informació sobre les activitats del nostre grup, així com informació sobre el món de la muntanya .
Grup Muntanya Valldigna
Entitat de Tavernes de la Valldigna dedicada a les activitats de senderisme per La Vallgigna, altres excusions i activitats. Ofereix assegurança de reponsabilitat civil als socis per realitzar les seues activitats. Destacts, plànols, rutes i senders.
Grup Muntanyenc Lira Vendrellenca
L’estima per la natura i els esports de muntanya. Els socis compartim els bons moments i aprofitem per fer amistat i relacions humanes. El club es situa al centre de la població. A la 3a planta del nou local social de La Lira Vendrellenca. Rocòdrom.
Grup Queduri
Excursionisme, viatges i cultura. Una colla d’amics involucrats en activitats d’excursionisme, viatges, visites culturals, etc. Aquestes trobades son un motiu per a estar junts i fer activitats. Que aquestes pàgines siguin un mitjà més de comunicació !
Guayrapá
Associació Cultural d'activitats a la natura a les Muntanyes de Prades. Un lloc tranquil, situat a 850 m d'altitud, mirant al mar. El seu horitzó és espectacular sobre els penya-segats de les fonts del riu Glorieta. Versió en català no operativa.
Guies de Muntanya de l'Alt Pallars
Web d’aquesta empresa de guies oficials del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Guies acompanyadors de muntanya oficialment titulats. Activitats pels caps de setmana d'hivern i d’estiu.
Guies de Muntanya del CEC
El nostre objectiu és oferir a socis i públic en general la figura del guia per a poder viure aquella ascensió, escalada, travessa o aventura que sempre us ha il·lusionat, sense preocupar-vos de res i amb la tranquil·litat de saber-vos en bones mans.
Guies de Muntanya Taüll
Som una petita empresa amb més de 14 anys d'experiència professional, dedicada a les activitats i esports de muntanya, on us oferim una amplia oferta de possibilitats a escollir i un tracte personal i familiar. L’experiència és la nostra garantia.
Guies del Montseny
Empresa dedicada a l'educació ambiental i al guiatge excursionista. En ella trobareu, entre altres coses, les diferents activitats de natura que realitzem al Montseny, per a les escoles, i també la programació de les excursions guiades arreu de cataluny
Guies d'Ulldeter
Resposta tècnica a les necessitats del muntanyer. Guies d'Ulldeter és una empresa que vol donar una resposta tècnica a las necesitats dels montanyers, fugint de les activitats de mases. La versió en català no és totalment operativa.
Gurmets.cat
Els articles del gurmets més destacats per als que us agrada menjar, veure i viure. Gurmets.cat recopila els millors articles de webs d'esports de muntanya. Recorre la web cercant els millors articles de webs d'esports de muntanya i en mostra contingut.
Ikarakorum
Ven i envia mapes, llibres, guies de viatge, senderisme, excursionisme, GPS, globus terraquis i recursos pel trekking i viatjar pel món. Mapes i guies, ordenats per zones, productes útils viatges, senderisme, excursions, expedicions muntanya, ...
Infinit Emotions
Companyia de guies que posa al teu abast des d'excursions pel nostre pais a grans expedicions arreu del món. Aporta tota la seva experiència acumulada amb anys de dedicació, farà que t'emocionis com ho hem fet nosaltres durant aquest anys.
Infrastructures d'Alta Muntanya
Fundada a Golmés (Pla d’Urgell), ofereix serveis a tot Catalunya, Aragó i sud de França. L’execució d’obres es porta a terme dedicant al màxim d’esforç en la qualitat, seguretat, respecte pel medi ambient, disponibilitat total i terminis d’entrega.
Institut d'Estudis de Medicina de Muntanya
L'IEMM és un col·lectiu format per professionals de la sanitat que treballem sobre temes relacionats amb la salut i la muntanya. La majoria de nosaltres hem tingut abans la formació muntanyenca que la formació sanitària.
Joan Aranès Clua
Pàgina personal dedicada a les matemàtiques, la biologia, la secundària, i el món de la muntanya i la natura en general: Esquí de telemark i back country, escalada, senderisme, cursa de muntanya, excursions en canoa canadenca …
Joan Jover. Guia d’Alta Muntanya - UIAGM
Web d’aquest guia de muntanya de Barcelona. Després de l'aprenentatge, va fer algunes de les cares nord més emblemàtiques els Alps, sortides extraeuropees, ascensions hivernals i solitàries, amb dedicació plena durant tot l'any.
Jordi Castells - Arxiu d'àlbums de Jordi
V.F. La Cinglera del Resistent (Bages), V.F. Urquiza-Olmo i descens Barranc de Sarah (La Noguera), Le Grand Combin, Arête du Meitin (Le Valais), Travessada Petit Midi-Gran Midi per cresta de Peyreget, Torrent Fondo-Coll de les Garrigoses.
Joves de Muntanya (JdM) - www.jovesdemuntanya.tk
Som un grup de joves de 18 i 19 anys que sentim un especial interès per viatjar, i en concret a la muntanya. Un dels objectius és desconnectar de la rutina diària i de la ciutat per a fer excursions de tot tipus, i conèixer gent de qualsevol lloc.
Kom, Trail del Corredor Montnegre
Ens ho hem passat molt bé organitzant-ho i esperem que vosaltres també corrent. Us esperem cada any. Aqui teniu la llista de guanyadors. A causa d'un error de sistema, la classificació de la Kom 11 femenina no era correcta i ja s’ha corregit.
La Grandalla
Web sobre vies ferrades, fotos, excurcions, btt, Andorra de muntanya, senderisme, BTT, ... Amb fotos, explicacions, mapes, consells, ... La web de la natura: Fotos de paisatges, de fauna, flora, llocs insòlits, …
La Muntanya
Sóc en Jordi, vaig néixer fa 49 anys a Barcelona, La muntanya la meva passió, grans espais, l’aire fred i net, els núvols, les tempestes, el vent, la neu, la nit fosca, els estels, la llum... Aquell refugi enmig dels gegants, l’alba, el fred de cara, …
La Porta del Cel
Travessa de muntanya pels refugis de Graus (Franja), Certascan (Vall d’Aran), Pinet (Catalunya Nord i Vallferrera (Pallars Sobirà) al Parc Natural de l'Alt Pirineu, a la zona de la Pica d'Estats i rodalies. Inici de la temporada el 9 de juny. Última hora.
La Sargantana
Empresa dedicada a les activitats outdoor, team building, coaching i suport a filmació a Montserrat. Et fem propostes. També et fem el teu pla a mida. Roca, neu, aigua, terra. Tu esculls. Tècnics esportius de diferents modalitats col·laboren.
L'Albarda
Pàgina de l’Associació de muntanya "L'Albarda" d'Estivella, municipi de la comarca del Camp de Morvedre. L’entitat organitza cada any la Marxa de muntanya al Garbí (20 km), durant el mes de setembre. Projecte Cims Nets.
Llibreria Guia
Va obrir les seves portes a l´any 1998 al barri de Gràcia de Barcelona. La seva especialització en viatges i el seu tracte personalitzat són el millor reclam pels amants dels viatges que disfruten amb la seva preparació i volen conèixer altres cultures.
Llibreria Muntanya de Llibres
Vendes online de la botiga de Vic, de les millors llibreries de viatge, natura i muntanya. Punt d’informació pels que emprenen un viatge, expedició, practicar esports d’aventura, llegir apassionants novel·les d’aventures o conèixer les cultures del món.
Lliga Castelló Nord-Premi Fundació Ruralcaixa Castelló
Bloc informatiu de la Lliga Castelló Nord. Ací teniu el cartell de la Lliga de curses de muntanya Castelló Nord. Classificacions temporada: Absoluta masculi, absoluta femenií, senior masculi, senior femeni, veterans masculi, veteranes femeni, …
Lliga de Bloc Interclubs
Lliga de Bloc Interclubs. Col·lectiu de persones de diferents clubs propers a Barcelona. El nostre objectiu és fomentar l’escalada i posar en contacte grups de persones de diferents clubs per motivar-se, implicar-se, millorar i aprofitar els recursos.
Lliga del Moianès
Lliga de curses de muntanya és idònia per conèixer els racons més inòspits de la comarca del Moianès. La Lliga del Moianès es basa en dos trets diferencials però amb l’objectiu comú de gaudir de la muntanya tot donant a conèixer la comarca del Moianès.
MadTeam - Bojos per la Muntanya
Grup d'amics que ens agrada la montanya; Senderisme, caminar i alpinisme, el nostre cim és el Tuc de Molieres (3010m.) Quantitat de dades sobre la montanya, més de 100 refugis, rutes, reportatges de sortides i compra-venta de material.
Marató de Muntanya de Borriol
Prova homologada FEDME/FEMECV coeficient FEDME 103. Puntuable per al ranking FEMECV Presentació, perfil, mapa reglament informe homologació inscripció vídeo classificacions nota de premsa FEMECV. 44 km. 25 de març 2007.
Marató de Muntanya de Catalunya
La Primera Marató de Muntanya de Catalunya arriba aquest any a la 14ª edició i, com és habitual, va acompanyada de la Mitja Marató. Sant Llorenç Savall torna a preparar-se per acollir un dels esdeveniments esportius amb més trajectòria i acceptació.
Marina Trail
Cursa de muntanya de la Salle Premià, 27 febrer de 2016 de 16 a 19.30: Entrega dorsals i xips a La Salle Premià (Carrer Abat Oliba 17 de Premià de Mar). Activitats lúdiques, inflables, jocs tradicionals, curses i jocs amb cadires de rodes i sorpreses.
Marxa a Peu Camp de Morvedre
Caminada a peu amb sortida el 4 d’abril a Petrés, entre el Palància i la Ponera. Organitza la Coordinadora Marxa a Peu, formada per les entitats escursionistes i de muntanya de la comarca del Camp de Morvedre. Dades i inscripcions.
Marxa a peu per Borriol
Pàgina informativa de la Marxa a peu per Borriol, que es celebra a Borriol (Plana Alta). A tot el que vullga i li agrade caminar que vinga a fer la marxa a peu per Borriol.
Marxa de Muntanya al Garbí
Travessa o marxa muntanya (caminant o corrent). 25 de setembre. 100% incripció a causa solidària. Sortida de l'escola (poliesportiu municipal). Per a participar cal entregar un lot de roba interior per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys.
Marxa del Puig Rodó
Web informativa de la Marxa del Puig Rodó de Corçà (Girona - Baix Empordá). La propera prova es farà el diumenge, 18 de maig de 2008. 15000 m. de recorregut amb sortida i arribada a la Plaça del Firal. Organitza: Colla Marxaire de Corçà.
Marxa Passeig-UEC Vall del Tenes
La Marxa Passeig és una caminada no competitiva, amb itinerari circular matinal, Consta d’un recorregut de 13,30 kms de distància amb un desnivell positiu de 784 m., amb dificultat moderada, per afeccionats a caminar en recorreguts d’unes 3 a 4 hores.
Marxa Vall de Cardós - Romànic a la claror
A l’any 2011 va tenir lloc el dissabte 2 de juliol. La sortida, a les 8 del matí a davant de l’església de Ribera de Cardós i té un recorregut de 42 km que cal fer en 10 hores màxim. El control arribada resti obert fins a una hora desprès del temps límit.
Memorial Agustí Torrents i Barrachina
III Concurs Internacional de fotografia digital de muntanya. El Grup Vi Daurat i esports Balmat, amb col·laboració de l'Agrupació Excursionista de Catalunya i Club Excursionista de Gràcia convoquen el premi a Sant Boi (Baix Llobregat).
Moltapor
Club d'oci dedicat a l'excursionisme i a esports d'aventura de la La Llacuna. La informació sobre aquest club i com hi pots participar. També hi posarem les pròximes sortides que farem per si t'interesen i et vols apuntar a fer-les amb nosaltres.
Moments de Muntanya
Moments de Muntanya és el blog d’en Ricard des d’Aravell, al terme municipal de Montferrer i Castellbó, a l’Alt Urgell. Imatges de l'Alt Urgell, arxiu d'activitats, activitats per mesos, blocs d’amics, webs relacionades, el temps, vídeos, …
mon vertical
Directori de llocs on poder anar a escalar enllaços i bibliografia. Si us registreu, entrareu en la comunitat, us podreu posar en contacte, i podreu participar en el fòrum amb el permís de l'administrador, també podreu afegir continguts...
Monistrol Extrem Team
El MET de Monistrol de Calders. Les nostres sortides per la muntanya, escalada, vies ferrades, ressenyes i alguna foto. Entra i mira el què fem !!! Ressenyes, sortides, fora pistes, i informació diversa.
Muntanya Activa
Guies amb servei innovador de guiatge en muntanya. Divulgació del respecte pel medi natural i pel patrimoni. Curses, senderisme, nordic walking, rutes nocturnes, travesses, GR's, nits de refugis, via ferrata, raquetes, circuits BTT, orientació, ...
Muntanya i Meteorologia
Espai amb doble finalitat: L’excursionisme normalment d'alta muntanya, amb rutes de tots nivells per zones amb l'explicació, fotos, descàrregues de la ruta al Wikiloc, recomanacions i apunts. Meteorologia amb fotos, alertes, càmeres, plànols, avisos, …
Muntanya pel món
Muntanya pel món és un recull d'articles publicats per Àngel Beumala i Raventós a la revista del Centre Excursionista de Molins de Rei (Baix Llobregat). Inclou més de 50 reportatges de viatges de natura fets arreu del món, pels cinc continents.
Muntanya.net
Plana d'Enric Faura, des del Barcelona, dedicada a la muntanya amb articles, ressenyes, llibres, telèfons, comentari llibres, citacions, enllaços i textos. L'antiga web que sota el nom de Muntanya i Cultura està present a Internet des del juny de 1999.
muntanyaviva.cat
Web que vol ser una eina útil, dedicada a la descripció d’itineraris de muntanya, bàsicament Pirineus, durant tot l’any. Sortides amb nens, caminades, excursionisme, grimpades, hivernals, alpinisme, i expedicions. Topònims occitans i catalans.
Muntanyes de Cultura
Blog que neix amb ganes. Ganes de relacionar dos mons: la cultura i la muntanya. Cinema, exposicions, projeccions, debats, fotografia, llibres, taules rodones... tot té cabuda a Muntanyes de Cultura. Apaga els llums... comença l'espectacle!
Muntanyes de Tivissa
Per descobrir tot allò relacionat amb les muntanyes del poble; rutes en BTT, senderisme per tota la família, trekking, roques i parets pels escaladors, Cursa de Muntanya de Tivissa i infinitat d’oportunitats que ofereixen els boscos de Tivissa.
Muntanyisme.cat
El portal Muntanyisme.cat és la web que recopila els millors articles de muntanyisme. Inclou un cercador de ressenyes d'esports de muntanya arreu del país. Muntanyisme.cat és el cercador d'articles d'esports de muntanya. Top webs.
Muntanyum - Fira Rural, Viatges i Muntanya de Duesaigües
Aquest esdeveniment uns porta una fira de muntanya, rural i viatges, creada per ser un gran espai de reflexió, de promoció i de l’entorn rural, amb presència i propostes de turisme rural, turisme actiu, turisme de natura, viatges, llibres…
Natura i Aventura.ad
Activitats de muntanya. Senderisme, bici de muntanya, BTT, Via Ferrata,rafting, mountain bike. Em dic Patrick Périssé, tinc 31 anys, sóc guia acompanyant de muntanya nivell 2 i la meva passió és la muntanya desde fa uns 20 anys.
Natura i Aventura.cat
Natura i Aventura és una revista de muntanya d’activitats a l’aire lliure per Catalunya i Andorra. Espeleologia, esquí de muntanya, rutes a peu, BTT, escalada barrancs, ferrades, travesses, submarinisme. Natura, tècnica i turisme.
NaturAventura
Buscador d'informació relacionada amb la natura, l'aventura i la diversió a l'aire lliure. Apartats del buscador per trobar webs del què us interessa o bé rutes per Catalunya (caminades, escalades, btt, 4x4,...). Fons de muntanya i webcams.
No Limit
Un suggerent viatge pels esports de fons i algunes de les seves proves que es fan cada any de Marató, Snowbike, Snowsure, Raiverd. Un batec de cors debocats recorre la muntanya, emplena les Valls i desborda els senders.
Nohihaquienspari
Sortides, relatades, les dades, horaris i desnivells que fem, i qui forma aquest grup, per dir-li d'alguna manera. Som uns amics, unes famílies, uns germans que ens trobem per sortir a la muntanya, per anar a dinar o per celebrar aniversaris.
Nordsud
Empresa d’esports, formació i activitats al medi natural durant tot l’any a Camprodon. Divideixen les disciplines segons l’època. Fou constituïda l’any 2004 per dos socis una àmplia experiència en el sector dels guiatges de muntanya i l’esquí.
Obrint Traça
Blog d’un grup de gent amants de l'esport i de la muntanya, que ens hem unit per començar un nou equip al Baix Camp. Els inicis i la progressió d’aquesta aventura. Volem conquerir molts propòsits i passar-nos-ho molt bé. Acollim gent sense sostre.
Outback Services
Outback Services començà la seva vida professional l’any 2001 creant i dissenyant projectes innovadors i divertits dins del món de l’activitat física en el medi natural, de l’esport i del turisme actiu. Ridolaina - Bellver de Cerdanya (Pirineus).
Oxineu - Guies de Muntanya i Escola d’Esquí
Empresa formada per tres tècnics esportius especialitzats en esquí alpí, mitja muntanya i alta muntanya, amants de la natura, la muntanya i l'esport. Per donar el millor servei, compten amb un equip de tècnics esportius, monitors i directors de lleure.
Panoràmiques
Panoràmiques de muntanyes i sistemes muntanyosos realitzades per J. Rafael Alsina. Inclou panoràmiques de les muntanyes del Pirineu Aragones, la Val d’Aran, Ribagorça i Pallars, Andorra, Ariège, La Cerdanya, i el Pirineu Oriental.
Panoràmiques dels Pirineus
Fotografies 180º de vistes panoràmiques des de les muntanyes d’aquesta immensa i incomparable serralada dels Pirineus. Natura, muntanya, senderisme, alpinisme, travesses, pernoctacions, vivacs, ... Rutes amables, ferèstegues i exposades.
Parc Activitats Cerdanya
Cada setmana ofereix una gran varietat d'activitats per la Cerdanya a fi que pugui gaudir de l’entorn d'una manera única. Els guies li acostaran a la història de la Cerdanya, li explicaran llegendes i els secrets que s'amaguen aquestes muntanyes.
pass@muntanyes
Passamuntanyes és una pàgina dedicada als esports d’alta muntanya, Sortides, excursions, esquí, esquí de fons, bicicleta BTT, vies ferrades, i rutes diverses. Etiquetes, tracks GPS, webs interesants, llistat de blogs i sortides destacades.
Pedalant cap a Orient
Bloc d’en Ferran Vila Bonell, un andorrà pedalant cap a orient. Ens explica tot el viatge des d’Andorra a la Xina amb bicicleta. Les seves experiències a Ali, a Lhasa, la capital del Tibet fins a Katmandu (Nepal), per tota la Xina. Diari de ruta.
Petjacims - Club Muntanyenc Monistrolenc
Blog de peuades del Club Muntanyenc Monistrolenc de Monistrol de Montserrat (Bages). Anuncis, fotografíes, butlletí dels club, marxes, rutes, serveis, webcams, edicions de muntanya, i totes les activitats.
Piades
Registre de piades; activitats, condicions, itineraris, vies,... Envieu les vostres piades (condicions del lloc on aneu, quantitat de neu, esllevissades..) Alpinisme, barrancs, camins, cascades, escalada i esquí.
Portal de les Gavarres - Club Esportiu Sant Martí Vell
El Portal de les Gavarres té la seu social a Sant Martí Vell, poblet enclavat al peu de les Gavarres, a la part septentrional de la serralada. Els components som amants dels esports de muntanya, sigui el trail, l'excursionisme, la BTT o l'escalada.
Pujada a Peu a Montserrat
Organitzat per La Salle Catalunya i Joves La Salle, amb objectiu de reunir a la comunitat educativa de les escoles de La Salle Catalunya per compartir esforç, amistat i servei en un espai envers la Moreneta, símbol de la nostra fe i del país.
Pujada al Montsià
Lloc web oficial de la Pujada al Montsià. Memorial Francesc Bort (Madro). Cursa i marxa de muntanya a les Terres de l'Ebre de 6 dies i 13hores i 44 minuts de competició. Per començar la Pujada al Montsià és el 28 setembre 2008 a les 8:00 hores.
Pujada al Turó de l'Home
Pàgina de la 10a Pujada al Turó de l'Home (Montseny), que organitza el Club Ciclista Sant Celoni. inscripció per la prova, reglamentació i informació. La pukada es celebra el primer diumenge de novembre.
Pujada nocturna al Monduver, Xeraco
Pujada que organitza el Club Muntanyer Xeraco i l’Ajuntament de Xeraco. Pujada caminant des de Xeraco fins l'eixida amb una distància d’uns 45 km. Dia 27 d'agost a la Plaça de la Generalitat. Duració d’unes 5 hores (Pujar, sopar al cim i baixar).
Refugi de Muntanya
Benvinguts al Refugi de Muntanya, la teva tenda de muntanyisme, trekking, i esports de muntanya. A tenda de Palma de Mallorca tenim un gran ventall de productes. Informació, motxilles, calçat, hamaques, forntals, llibres/mapes, sacs de dormir, …
Refugis Muntanya

REM Riudarenes
Web oficial del Riudarenes Esports Muntanya. L’activitat princiapal que organitza anyalment és la Enduro BTT La Selva. Argimon XC, classificacions de la carrera, fotografies i vídeos i informació dels allotjament a la zona per als participants a la prova.
Revista Excursionisme
Excursionisme de la Unió Excursionista de Catalunya, és el seu mitjà de comunicació. Tant a nivell entre socis com sobretot cara enfora a la societat i el món excursionista o de la muntanya. L'any 1931 apareix el primer noticiari fet per tres fulls
Revista Muntanya
Revista Muntanya digital del Centre Excursionista de Catalunya. El Centre Excursionista de Catalunya edita periòdicament una sèrie de publicacions com són llibres, revistes i el butlletí. Presentació, notícies, portades i números anteriors.
Revista Vèrtex
Pàgina de la Revista Vèrtex de la FEEC, dedicada als esports d’hivern i de muntanya. Inclou entrevistes, els números publicats, subscripcions, tracks per a GPS, Premi Vèrtex, ressenyes de muntanya i notícies sobre Revista Vèrtex.
Rialp Matxicots
Rialp Matxicots - Trail Rialp. Ultima edició els dies 17 i 18 de setembre de 2011. La Rialp Matxicots té 82 Km. + 7.000 m. Edicions: Extrem, challeger i popular. Inscripcions, relació d’inscrits, seguiment de la cursa, classificacions i allotjaments.
Rocabruna-La Menera
Vídeo itinerari circular des de Rocabruna a la Menera. Des de Rocabruna puja al coll Vernadell per baixar fins el Coral. D'aquí es va a nivell fins La Menera, d'on una pujada llarga, suau i constant ens porta al Coll de Malrem, prop de Rocabruna.
runedia
Portal web amb moltíssima informació d'activitats esportives a la muntanya. Hi trobareu el calendari de curses i travesses de muntanya i en especial de travesses a l'aaire lliure, en un dia. Calendari i comunitat.
Runnolimits
VolcaNoLimits Trail Girona. Trail sèries amb ofereix un circuït de curses de muntanya diferents pels recorreguts i paratges on es porten a terme, amb ranquing de punts i premis económics i esportius importants. 4 proves trail en 4 entorns diferents.
Ruta de Santa Oliva
Ruta de Santa Oliva es celebra el dia 12 de juny amb 250 bikers participants. Les inscripcions online a Santa Oliva Extrem. El període de preinscripcions ha finalitzat. La prova ja s’ha disputat. Inscripcions per a la propera prova de l’any vinent.
Ruta de Santa Oliva
Ruta de Santa Oliva es celebra el dia 12 de juny amb 250 bikers participants. Les inscripcions online a Santa Oliva Extrem. El període de preinscripcions ha finalitzat. La prova ja s’ha disputat. Inscripcions per a la propera prova de l’any vinent.
Ruta dels Camins Històrics
Prova bianual, que transcorre pels camins històrics del massís de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac, pretén reivindicar un excursionisme no competitiu, d’esforç però sense presses. Una jornada molt bona, que us portarà un bon rècord.
Ruta pels Peus del Montgó
Meravellosa ruta a l’entorn d’aquest impressionant massís de les comarques alacantines. Inclou apunts sobre gastronomia, un mapa i guia del paratge i de les localitats de Dénia, Gata de Gorgos i Xàbia. Agència Valenciana del Turisme.
Rutes Pirineus
Rutes Pirineus Turisme Actiu de Muntanya és una empresa especialitzada en la promoció del turisme de muntanya als Pirineus a través de la seves guies voluntat de donar a conèixer els Pirineus tot fent excursionisme. Apassionats del Pirineu …
S.E. Espemo
Pàgina de la Societat Esportiva Espemo, entitat esportiba de Morella (Ports), pionera en la província de Castelló en els esports de muntanya. Espeleologia, muntanya i escalada, esports de gel. L’ Espemo va nàixer l'any 1984.
Sa Milana - Alaró
NiuBloc de Sa Milana - Alaró, Club Balear de Curses per Muntanya. Situat en un penyassegat del Puig del Castell d'Alaró amb vistes al cim veïnat de S'Alcadena. Des d'aquí d'alt sortirem per tota la Serra de Tramuntana, el Pla i la Serra de Llevant, …
Sa Muntanya
Pàgina de Sa Muntanya. És una botiga d'esports de muntanya des de Lloseta (Mallorca). Botiga online, campionats de mountain bike i pujades de muntanya a Mallorca. El contigut en català de la web és mínim.
Saltamarrades 2015 - III Cursa de Muntanya
III Cursa de Muntanya Saltamarrades 2015. Es celebra al municipi de Santa Maria d'Oló, en una distància total de 16 quilòmetres, amb un desnivell positiu de +700 m. Horaris: La cursa comença a les 10:00h del matí davant del pavelló municipal, al passeig.
Salva Tarín
Blog personal de Salva Tarín, mestre d'educació física des del 2002. Actualment treballa en CP El Castell d'Albalat dels Sorells. Coses relacionades amb el món de l'esport des de sempre, els últims 15 any molt prop de la muntanya.
Secció de Muntanya Anitcs Alumnes Associats Casp - SMAAAC
Secció de Muntanya Anitcs Alumnes Associats Casp - SMAAAC. En temps de muntanya, molts de nosaltres aprofitem per sortir a la muntanya i fer excursions (siguin caminant, en BTT o en d’altres modalitats).
Secció de Muntanya del Club Pollença
Entitat dedicada a la promoció i difusió dels esports de muntanya, així com tot el relacionat amb la cultura muntanyenca. El club va néixer l'any 1973 a partir de les colònies d'estiu de Cala Murta, a Formetor. Actualment contam amb uns 350 socis.
Secció de Muntanya del Club Pollença
Pàgina oficial de la Secció de Muntanya del Club Pollença, de Pollença (Mallorca). Informació, activitats, fotos i enllaços. La secció és pertanyent a la Federació Balear de Muntanyisme i a l'Escola Balear d'Alta Muntanya.
Secció Excursionista Ateneu Santjustenc
Secció Excursionista de l'Ateneu de Sant Just Desvern. Fundada a l'any 1927 i Adherida a la Federació Catalana de Muntanya. Hi trobareu el butlletí bimensual, links, activitats, notícies i altres temes. Us hi esperem!
Secció Muntanya del CELLV
Blog de la Secció de Muntanya del Centre Excursionista de Llinars del Vallès (CELLV). Benvinguts al nostre blog. Aquí hi trobareu informació plena de les nostres activitat: Excursionisme, alpinisme, escalada, barrancs i orientació. Entra i gaudeix!
Seccions del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar
La Secció de Muntanya del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, i el mateix CERAP, es creà l'any 1.978, com a Secció d'Excursionisme; s’acordà donar-li l’actual nom l'any 1.982. Escalada, espeleologia, barranquisme, i d'altres activitats.
Serra de les Fites
Pàgina oficial de les Cursa de muntanya i caminada Serra de les Fites. És una cursa llarga de 24 quilòmetres i 1270 metres de desnivell. Es celebra cada any a La Pobla de Massaluca, a la comarca de la Terra Alta.
Serra d'Onil - Pujada al Reconcó (1.209 m)
Ascensió al Reconcó des d'Onil des de l'oest d'Onil, per la replana del Tormo, el coll de Fontalbres, la Lloma Negra i el sender botànic de la carena de la serra, arribem als Castellars (1.173 m).meteoNiX :
Serrat Llobater
Caminada popular de Sant Feliu Sasserra. Caminades, fotografies i enllaços. Sant Feliu Sasserra. El Serrat Llobater és una muntanya de 695 m., entre Sant Feliu Sasserra a la comarca del Bages i de Santa Maria de Merlès al Berguedà.
Servei General d'Informació de Muntanya
Fons documental especialitzat en la muntanya (alpinisme, escalada, excursionisme, exploració), vessants esportius, històrics o culturals. Biblioteca (8000 títols), catoteca (2000 fulls), hemeroteca (400 capçals), fototeca (foto i itinerari) i filmoteca.
Setau Sagèth
Trauèsse circular que transcor per la Val d’Aran damb tres còthi de montanha. Un recorregut pera istòria de la Vau a trauès des pòbles, ribères e còthi qu'an vist a passar a minèrs, pastors dera transhumància e comèrç damb l’ajude de mules. 103 Km.
Ski Club Camprodon
Pàgina oficial del Ski Club Camprodon, club esportiu de la Vall de Camprodon, dedicat a la pràctica del esports de muntanya. Seccions de: Muntanyisme, BTT, snowboard i esquí. El club, seccions, serveis, imatges i enllaços.
Skimountaineering.org - Andorra
Esquí de fons a Europa. Classificacions de les competicions de fons d'aquesta secció. Hi ha mil projectes darrere, mil idees a desenvolupar, que dependran del temps que tinguem, de la repercussió del web i dels mitjans disponibles.
Societat Alzirenca de Muntanyers
Som una associació per a la pràctica dels esports de muntanya. Ací publiquem el nostre programa d’activitats, que és obert a tot aquell a qui li agrada la muntanya, també trobareu algunes fotos de les nostres activitatsi els enllaços del món muntanyenc.
Som Cims!
La campanya Som Cims de Som Països Catalans, organitza marxes, excursions i ascensions al màxim nombre de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 22 i 23 de juny, en motiu de la diada dels Països Catalans (24 de juny).
Spain mountains.com
Primer portal de muntanya d’Espanya, creat des de La Seu d'Urgell (Lleida). Allotjaments, gastronomia, esport-aventura, cultu-ra, rutes, natura, allotjaments, campings, restaurants, muntanya, neu, monuments, museus, parcs naturals i links d’ interès.
S'terra.cat x Prades
Caminada no competitiva de resistència per muntanya i oberta a tothom. La S’terra.cat x Prades es celebrar a primers d’octubre, és una prova, que té per objectiu efectuar un recorregut marcat en un temps limitat. El recorregut és de 36,200 Km.
Tecsolcat Vertical Montgrí
Cursa de muntanya a Torroella de Montgrí. El 12 de febrer 2017. 2 recorreguts: La Vertical - 5,5km, 280m D+ / La Oll - 15,5 km, 700m D+ 17,5km, 750m D+. Només 250 inscrits, no t'ho perdis! egueix-nos al Facebook per estar informat!
Territori 4x4.com
Ens vam conèixer en el desert del Sahara marroquí. Vam decidir associar-nos i proposar excursions i viatges en vehicles 4x4. La nostra filosofia és triar els millors camins i itineraris amb destinació a llocs d'interès. Rutes a tot el món.
Ticox's
S'acaba l'any i arriba la Sant Silvestre de muntanya de les Planes. El 27 de desembre! Us esperem per compartir quilòmetres i una bona estona! Calendari, classificacions, cursa nocturna, col.laboradors, cursa nocturna de muntanya, com arribar, …
Tirant Milles - Guies de Muntanya
Empresa orientada a millorar i conservar l’entorn mitjançant el guiatge d’activitats al medi natural, l’educació ambiental, i la gestió forestal. Guiatge de persones i la planificació de tots els aspectes relacionats amb l’estada i l’allotjament.
Tracesoutdoor
És el teu espai de muntanya a la ciutat de Terrassa. En aquest espai hi torbareu llibres de viatge, muntanya, ressenyes, guies. És un espai tranquil per poder consultar, buscar… A tall d’exemple, aqui teniu llibres que hi podreu trobar ...
Trail L'Arboç
Informació del Trail L'Arboç, que es celebra anualment un diumenge del mes de maig en aquest municipi de la comarca del Baix Penedès. Circuit de 14 km amb distància recorreguda de 13,8 km, desnivell de 532 m, i dificultat tècnica moderada.
Transpirineu Antifeixista
Unitat contra el feixisme i el racisme. Cap a Euskadi, passant per Lourdes, si hi ha un miracle, arribo a Arudy, ara amb els ulls posats a Gernika, i unes ascensions més amb bosses. Unes fotos del dia, i unes portes, en quina d'elles s'ha d'entrar?
Travessa de les Tres Parròquies
Travessa popular d'Andorra. Consta de tres circuits per a tots els públics: Un circuit exigent per als adults, un circuit per gent gran i un de gincama pels més petits. Sortida de Certers (Sant Julià de Lòria) i arribada a l’Estació de la Rabassa.
Travessa del Montseny
Al curs 1972-73 el llavors ACPE (avui Secció Muntanya de Taula de Joves Comtal), organitzà a l’octubre de 1972 la 1a edició de la Travessa del Montseny. L’itinerari era gairebé com l’actual, però s’iniciava al Tagamanent en lloc d’Aiguafreda…
Travessia Nocturna Fredes-Paüls
Una altra web d’aquesta prova. El mes de juny es fa la edició de la Marxa Nocturna Fredes-Paüls. Participació, classificacions i fotografies. Es celebra durant el primer cap de setmana del mes de juny. La proba es organitzada per la UEC de Tortosa.
Trotamóns
Corredors de fons de Benimaclet, barri i antic municipi anexionat a la ciutat de València. Som maratonians des de sub-3h a sobre-4h. Al 2000 vam juntar-nos una colla de veïns per córrer amb la samarreta carabassa, a la XII Volta a Peu a Benimaclet.
Trote-Extrem
Som un grup d'esportistes, amants de la muntanya. Normalment entrenem per Tarragona i els caps de setmana si no hi cap cursa anem a entrenar per el Montsant, muntanyes de Prades i Pirineu. Córrer, btt, esquí de muntanya, escalada, …
Tuga Trail Copons
Tuga Trail, cursa de muntanya, enguany al municipi de Castellolí, l'Anoia, organitzada per UEC de l’Anoia. Es tracta de la primera cursa de muntanya i caminada popular a Castellolí, indret de l'Alta Anoia. Activitats complementàries de la matinal.
Turing Cerdanya
Et proposem un complet programa d'activitats a triar que podràs practicar durant la teva estada amb monitors, guies i material esportiu: Relaxants camins, abundants rius, característiques muntanyes i llacs, estacions d'esquí, ...
Turisme i Muntanya - FGC
Divisió de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Gestió i promoció de les destinacions turístiques d'alta muntanya que es despleguen per Catalunya: Pirineu Oritental, la màgica Muntanya de Montserrat i la història ferroviària de Catalunya.
UEC de Tortosa Blog d’Activitats
Calendari d'activitats de la UEC de Tortosa. Curs d'iniciació a l'escalada, el temps a Caro, galeria de fotos, guia itineraria del port (Josep Mª i Joan Brull), itineraris BTT, senderisme pel port, fer-se soci, zones d'escalada, etc.
Ulls de Tramuntana
La visió de les seves aventures a la muntanya a través de l'objectiu de la meva càmera. D'en Pedro Miguel Mas Pons, que s'autodefineix com el boig de sa muntanaya i de tot el relacionat i sa pràctica des muntanyisme, senderisme i fotògraf.
Ultra Mallorca Serra de Tramuntana
Web de la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, Andratx - Pollença de 105 km. Trail Mallorca Serra de Tramuntana, Valldemossa - Pollença, 62 km. 21 d'abril de 2012 (obertura inscripcions: octubre 2011). També: Ultra Kids (7 d'abril de 2012).
Ultra Mallorca Serra de Tramuntana
Informació oficial sobre la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, a l'Illa de Mallorca (Illes Balears). Promoció i part recaptació a causa solidària. Programa, premsa, events, hotel oficial, info útil, ultra kids, voluntaris, col·laboradors, i contacte, …
Unió Excursionista de Mataró
Pàgina oficial de la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, a la capital del Maresme. Seccions, activitats, agenda i enllaços. L'horari d'atenció al públic de la UEC de Mataró és de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre.
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Web de la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, Baix Llobregat. Barranquisme, càmping, escalada, espeleologia (EGUME), blog Espeleogrup dels membres de la Secció d'Espele, marxes i senders muntanya (SEAM), secció BTT, secció infantil i juvenil.
Vall de Núria
Vine, molt a prop teu hi ha una meravellosa vall entre altes muntanyes. Únic tren cremallera de tot l'Estat. L'esquí, situació i localització, activitats, gastronomia, allotjaments, història i religió, programes per a col·lectius, botiga, ...
Vertical Race Grandvalira
Des de les instal·lacions del Telecabina de Canillo a 1.530 metres fins al Pic de Maians a 2.466 metres, un VK de 935 metres de desnivell positiu en 3,8 quilòmetres. 6/7/2008 (diumenge) Sortida: Telecabina Canillo Arribada; Pic de Maians.
Vertical Running
Pàgina de Vertical Running, una empresa del Masnou (Maresme), que organitza diverses proves de muntanya, entre les que destaquen; Torre Collserola (Barcelona), Baqueira, Vall de Benasc, Grandvalira, etc. Dades de les curses.
Veu Pròpia Grup de Muntanya
La primavera del 2010 un grup de socis de Veu Pròpia ens marcàvem l’objectiu de pujar la Pica d’Estats... aquí neix el grup d’activitats de muntanya. Grup dedicat a organitzar sortides de muntanya. No es requereix formació tècnica com a muntanyista.
Volta de Muntanya de Catí
Cursa de muntanya organitzada per el Ajuntament amb el Grup de Muntanya de Catí, que té gran èxit de participació, amb 350 inscrits, i molt de nivell. Es consolida com una cursa amb projecció del calendari provincial, en un circuit bonic, dur i tècnic.
Warclubs
Pàgina de Warclubs. Descobreix les novetats per l'edició del 2016. la Warclubs es una cursa de muntanya per equips a Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa). Es celebra el juliol. Si no fas equip, pots participar individualment. Circuits: de 10 o de 20 km.
Xarxa d'escaladors/es catalans/es
Actualment Xesca.org està recolzada per un total de 2425 escaladores i escaladors. Va partir d’una idea la qual va anar sent comentada i perfilada en petits comités, amb persones diferents tendències i postures respecte l’escalada.
xaviarias.cat
Bloc personal de Xavi Arias, alpinista i guia de muntanya. Recull dades diverses i informació del projecte mare a realitzar a llarg termini i que està lligat amb l’activitat a realitzar l’any 2009-2010 amb l’ascensió de les muntanyes del Lhotse.
Xavier Gavaldà Curto - Amunt i Avall a Peu
Amunt i Avall a Peu és el blog de Xavier Gavaldà Curto des de Paüls. Informació de les activitats i excursions a l’entorn de Paüls i a la comarca del Baix Ebre. Multitud de fotografies d’aquestes rutes de muntanya i de les vistes.
Xirucaires de Pacs
Els Xirucaires de Pacs van néixer l’11 de setembre de l’any 1996. Una colla de veïns i veïnes del municipi desprès d’un bon sopar van creure convenient de fer quelcom per cremar-ho, i van decidir que l’endemà és trobaven per fer la caminada pel municipi.
Xirucaires de Salt
Blog dels Xirucaires de Salt. Els Xirucaires són una entitat excursionista on preparen activitats de tot tipus relacionades amb la muntanya com: caminades, escalades, alpinisme, esquí de muntanya, sortides familiars, campaments, cursos d'esquí...
Zrunners Alcoi
Espai web oficial dels Zrunners d’Alcoi, a l’Alcoià. A partir d'ací la pujada comença a complicar-se. Sembla que no però la pujadeta al Montcabrer s’em va fer una costera amunt (mai dit). Ací us deixe una foto de les vistes a Alcoi mentre pujavem.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT