MUTUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Activa Mútua
Associació d’empresaris constituïda amb el principal objectiu de col·laborar en la gestió de la seguretat social. La mútua realitza les prestacions en col·laboració amb la seguretat social. Disposa de centres a Tarragona, Barcelona, Lleida i Reus.
Activa Mútua Montblanc
Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals de la Seguretat Social. És la fusió de tres mútues molt consolidades al sector. Avui, dóna servei a més de 56.500 empreses i 450.000 treballadors. S’ha consolidat en el lloc 9 del rànquing del sector.
Agrupació Mútua del Comerç i Indústria
Agrupació Mútua va ser fundada a l'any 1902 per un grup de viatjants de comerç. Centre Gran Via, a Barcelona, Assistència Avançada Tortosa, a Tortosa (Tarragona), Centre Dental, a Barcelona i Centre Aribau, a Barcelona.
Aliança Mataró
Mutualitat creada el 1997, en la fusió de dues històriques entitats mataronines: L’Aliança Mataronina M.P.S., i La Nova Herència Mataronina M.P.S. El seu Casal aixopluga entitats relacionades amb la cultura, l’esport i el lleure de la ciutat. Plans.
Alter Mútua dels Advocats
Creada l’any 1840, convertint-se en l'asseguradora dels advocats catalans. Establerta a tots els col·legis d'advocats de Catalunya per a la previsió social dels col·legiats, exercint una modalitat asseguradora voluntaria, alternativa i complementària.
Andorra Seguretat i Salut
Info i noticias sobre riscos laborals, formació, Sistemas de gestió de qualitat (ISO) a Andorra. Informació i noticies sobre riscos laborals, formació i prevenció a Andorra. Sistemes de gestió de qualitat. ISO 45001, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
ASEPEYO Mútua d'accidents de treball i malalties professionals
Col·labora en la gestió de la SS i la prestació de serveis al mutualista. Empreses, col·laboradors, autònoms i treballadors. Accidents de treball i malaltia prof, comuna, atenció usuari, Biblioteca, delegacions i ofivirtual. Disposa de 28 delegacions.
Assistència Sanitària
Líder destacat a Catalunya des de fa 50 anys. L’índex de fidelitat dels assegurats dobla la mitjana al sector, i el més important és l’alt nivell de satisfacció dels nostres serveis per part dels nostres dos grans protagonistes: els metges i els usuaris.
Associació de Mútues d'Accidents de Treball-ACMAT
L’ACMAT va néixer l’any 1978, amb una clara vocació de servei en vers les Mútues d’Accidents de Treball. Les Mútues d’Accidents de Treball i Malalties Professionals de la Seguretat Social, tal com avui les coneixem, van aparèixer a partir de l’any 1900 .
Atlàntida Mèdica d'Especialitats
El 1927 neix la Companyia Mèdica d'Especialitats, que més tard passaria a anomenar-se Companyia Atlàntida. Quan encara no existia la Seguretat Social, els fundadors d'Atlàntida crearen un model nou d'assistència mèdica: privada, personal i de confiança.
Caixa Andorrana de Seguretat Social
La Caixa Andorrana de Seguretat Social, és l'organisme que regeix el règim andorrà de seguretat social: Malalties d'atenció sanitària, baixa laboral, pensions d'invalidesa, pensions i retribucions.
Clínica MútuaTerrassa
Compromís de Servei. Més que salut, la Clínica MútuaTerrassa és l’única clínica privada de Terrassa. Un lloc on la seva salut i la seva comoditat són el més important. Es troba al cor de la ciutat, a la Plaça del Doctor Robert, cèntrica i ben comunicada.
CTF - Serveis Sociosanitaris. Cooperativa d'Iniciativa Social
CTF presta una oferta integral de serveis a la dependència i a la integració social des de l'atenció i la gestió. Com a cooperativa el nostre centre d'interès es basa en les Persones. La identitat que ens diferencia es fonamenta en la solidaritat, la coop
DKV Seguros
A DKV Seguros som una companyia especialista en assistència mèdica. No totes les asseguradores estan especialitzades en salut. DKV, sí. Per això, avui a Europa som la companyia líder en aquest tipus d'assegurances amb més de 7 milions de clients.
Egarsat
Egarsat és una Mútua d'Accidents de Treball i Malalties Professionals. T’oferim tot el suport i un servei de qualitat que respon a les teves necessitats professionals. Entitat reconeguda pel seu caràcter innovador, per la seva eficiència. Serveis.
Federació de Mutualitats de Catalunya
Ens corporatiu de les mutualitats catalanes, constituïda l'any 1896. Aplega i representa el moviment mutualista de Catalunya, amb més de cent-vint Mutualitats associades i una projecció al voltant de del milió de persones.
Fraternidad Muprespa
Mútua d’Accidents de Treball i Malalties Professionals. La fundació de La Fraternidad es produeix a Bilbao l’any 1929, de la mà del seu fundador i president Escolástico Zaldívar Aguarón. Noticiari, centres i els serveis que ofereixen.
Fraternidad Muprespa
La fundació de La Fraternidad es produeix a Bilbao l’any 1929. Té més de 100.000 m2 en instal·lacions i una xarxa amb 168 centres assistencials i oficines; centres hospitalaris a Madrid, Mutua de Serveis Mèdics amb moltes delegacions.
Fundació Agrupació
L’objectiu: la prevenció. La prevenció com una responsabilitat individual, però també col·lectiva, adreçada a tota la població. Desenvolupem activitats que promocionin condicions de vida saludable. La fundació potencia l’acció social de l’entitat.
Generali Assegurances
Generali compañía líder de seguros. Solicita ahora tu seguro online: seguros de coche, seguros de hogar, seguros de decesos y mucho más. Generali et dóna la possibilitat de pressupostar i contractar la teva assegurança de la llar online i per telèfon.
Geseme
Neix dels serveis mèdics d’empresa mancomunats i evoluciona per adaptar-se a les necessitats dels seus clients i als requeriments de la legislació comunitària. A l'any 1995, amplia els serveis i es constitueix com a Servei de Prevenció Aliè (Grup Geseme).
Grup Sagessa
Assistència Sanitària i Social. Nascut de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. Una gran aposta en matèria de salut que s'ha fet. Per a garantir un servei de qualitat als ciutadans/nes de les comarques de la Catalunya meridional.
La Mútua - Mútua Previsora Igualadina
Web de la Mútua Previsora Igualadina, La Mútua. Gairebé 50 especialitats al seu abast. Sense cues ni llistes d’espera. Una oferta de productes assequibles a tothom, amb totes les garanties d’un servei de qualitat.
La Mútua dels Enginyers
La Mútua dels Enginyers va néixer l’any 1958, com un instrument del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, per poder complir un dels seus manaments estatutaris, que és “organitzar i desenvolupar la previsió social entre els col·legiats”.
L'Aliança
Pàgina oficial de L'Aliança, la primera mútua de previsió social de Catalunya. L'Aliança et proporciona la millor assegurança mèdica amb els millors especialistes Jornades de salut i consells pràctics. Comprova la teva salut …
mb Prevent Assessors
Elaboració del Pla de Prevenció i Seguretat de Riscos Laborals on definim l’estructura organitzativa, les responsabilitats, les funcions, els procediments de treball i les instruccions operatives per implantar la PRL a l’empresa.
MC Mutual
Mutua Colaboradora amb la Seguritat Social. Més de 100 anys al seu servei. Va nèixer a l’any 2006 per la fusió de Midat Mutua i Mutual Cyclops, que habia afegit en la seva estructura fa anys a previsió-equitat. El contingut en català és mínim.
MCF - Mutualitat Catalana de Futbolistes
La Mutualitat Catalana de Futbol es remunta al 1930. En produir-se una lesió o accident en la pràctica del futbol federat, el mutualista pot acudir als centres propis i concertats de tota Catalunya i al centre mèdic de referència, situat a Barcelona.
Montepio Girona
Mutualitat de salut fundada a Girona l’any 1929. Centres a Girona, Figueres i Banyoles. Consulta la nostra guia de serveis a Girona i Barcelona. Especialistes en assegurances de salut. Guia de serveis, situació, presupostos i horaris serveis.
Muface
Els funcionaris de l'Administració civil de l'Estat s’enquadren al règim especial de la Seguretat Social dels funcionaris civils de l'Estat, un dels règims especials del sistema de Seguretat Social espanyol. Protegir el col·lectiu, d'1.550.000 persones.
Mútua Comarcal de La Seu d'Urgell
Pàgina oficial de la Mútua Comarcal de La Seu d'Urgell, de Previsió Social. MPS de prima fixe. La pàgina, en construcció, només inclou, la direcció, el telèfon i fax i els horaris d’oficina i d’atenció al mutualista a La Seu.
Mútua de Granollers
Web de La Mútua de Granollers, entitat amb més de 50 anys d'existència situada al edifici emblemàtic al bell mig de la ciutat de Granollers, punt de referència pels granollerins. Granollers, Barcelona, Caldes de Montbui, Sant Celoni i Arbúcies.
Mútua de l'Associació del Personal de "la Caixa"
La principal activitat és el servei mèdico-quirúrgic. Consisteix en compensar econòmicament al mutualista, d’una gran part de la despesa econòmica que hagi d’incórrer per solucionar malalties o accidents greus que pugui patir ell o els familiars.
Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya
Institució molt antiga en la història del mutualisme català. Ha estat possible a través d’aquests anys per l’esforç de tots aquells que n’han format part i que ens han deixat com a herència una entitat mutualista de les més sòlides de Catalunya.
Mutua de Terrassa
Web de la Mutua de Terrassa. Mútua asseguradora daccidents de treball amb l'objectiu de pal·liar les conseqüències dels accidents laborals mitjançant un subsidi econòmic, una prestació, etc. Serveis, centres, recerca i innovació.
Mútua Egara
Mútua d'Accidents de Treball i Malalties Professionals de la Seguretat Social núm. 85 és una entitat que col·labora en la gestió de la Seguretat Social, en la cobertura de les contingències derivades d'accidents de treball i de malalties professionals.
Mútua General de Catalunya
Web de la Mútua General de Catalunya. És una entitat asseguradora, sense afany de lucre, especialitzada en assegurances de salut, vida, accidents, baixa laboral, hospitalització, intervenció quirúrgica, estalvi i i jubilació.
Mútua General de Catalunya
Posa a disposició, mitjançant assegurances de salut, un ampli quadre facultatiu, amb el que podrà realitzar recerques de metges i centres pel nom o per població. Descobreixi el seu centre mèdic i la seva clínica odontològica i gaudeixi dels avantatges.
Mútua Igualadina de Previsió Social
Pàgina de Mútua Igualadina de Previsió Social. L’entitat té les seves arrels l’any 1941, quan sota la denominació de Mútua Igualadina de Seguro de Enfermedades va ser creada per un grup de persones, a la capital de l’Anoia.
Mútua Manresana
Pàgina oficial d'aquesta entitat que va néixer ara fa trenta anys a la ciutat de Manresa. La formem una munió de persones amb valors associatius amplis i un esperit solidari per definició. Informació, productes i serveis de la mútua.
Mútua Mollet
La Mútua Mollet té com a objectiu satisfer la demanda d'assistència sanitària de la població creixent del Baix Vallès, tot garantint un ampli ventall de prestacions que eviti el desplaçament a Granollers, Sabadell o Barcelona. Instal·lacions i serveis.
Mútua Previsora Barcelona
Mutualitat de previsió social a prima fixa. Ser mutualista és formar part d’un grup que participen en la protecció mútua dels seus membres, sense cap afany de lucre, de forma que els guanys reverteixen en els mutualistes amb millors prestacions.
Mutual Mèdica
Amb més de 90 anys d'experiència, és una mutualitat especialitzada en la previsió social del metge. Va néixer l'any 1920 amb l'objectiu de protegir el metge i la seva família en moments de malaltia, jubilació, defunció i altres imprevistos de la vida.
Mutualitat General Esportiva
Entitat de previsió social, que des de 1961, està especialitzada en l’assegurança de l’accident esportiu. La Mutualitat General Esportiva, està dirigida per "gent de l’esport" i, per tant, coneixem la problemàtica específica d’aquests accidents.
Mutuand Andorra
Empresa professional especialitzada en millorar les condicions de treball i la salut de les persones i de les empreses.Ssolucions específiques i innovadores a les necessitats dels clients i usuaris, aportant solucions personalitzades en diferents àrees.
MutuaValors EAFI
Proporciona un assessorament ampli i amb les possibilitats que el mercat ofereix, pel nombre d’entitats i de productes. Creiem en punts claus en la relació assessor-client: confiança, accessibilitat i estabilitat en la relació al llarg del temps.
Oferta Salut
Servei de Mútua de Terrassa. Calcula el preu de la teva assegurança. Oferta, assegurança salut, calcula el preu de la teva assegurança en 3 clics, escull producte, fitxa producte, dades tarificació, etc. De dilluns a dijous de 9 a 19. Divendres de 9 a 15.
RACC Automòbil Club
Serveis d'assistència mutual i en carretera. Informació referent als serveis que ofereix aquesta asseguradora. Mecànica, consells legals, consells mèdics, història del RACC, l'oficina més propera, serveis, carnets master i jove i flota de vehicles.
SCIAS
Instal·lacions Assistencials Sanitàries, SCIAS, SCCL (SCIAS) és una empresa que ofereix als seus socis unes instal·lacions assistencials sanitàries dignes i els serveis necessaris per al seu funcionament, mitjançant una organització empresarial.
Seguropia Assegurances de Salut
Blog Assegurances de Salut. Blog personal basat en una comparació de les característiques de les asseguraçes de salut. Es fàcil estar assegurat si saps com. El blog més recomanat per contratar una Assegurança de Salut.
Societat Catalana de Seguretat i Medicina en el Treball
Forma part del programa HSPro de la Unió Europea conjuntament amb l'Institut Municipal de Salut de Barcelona. A la seva pàgines hi trobareu un directori de recursos mundials sobre temes relacionats amb la salut laboral.
SP Activa
Propietat d'Activa Mútua, té la finalitat el posar a disposició de les empreses les activitats de prevenció i especialitats tècniques com mèdiques d'interès, com a servei de prevenció aliè. Activitat des d’abans de l'aparició de la LPRL (31/1995).

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT