NATACIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
AAOO CNC
Espai de la secció d’Aigües Obertes (AAOO) del Club Natació Catalunya de la Ciutat de Barcelona. El servei inclou informacions diverses de la secció, calendari, cròniques de les sortides, rutines, i el calendari d’aigües obertes Club Natació Catalunya.
Activitats Aquàtiques; Natació Cervera
En aquesta pàgina podràs veure com desenvolupem el programa d'hivern de natació d'hivern a Cervera. També podràs conèixer algunes de les activitats obertes per a tothom.
Associació Amics Riudoms
Associació recreativo-esportiva, sorgida l’any 1980 per construir la piscina, pista de ball d’estiu i bar de temporada i per potenciar la part alta del poble. L’entitat va signar la vinculació amb l’Ajuntament, amb la gestió del complex esportiu.
Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya
L’objectiu de l’AECNC és aportar una visió empresarial que permeti als clubs de natació a posicionar-se en el mercat de l’activitat esportiva i social. Amb una gran oferta esportiva i de serveis, sense que els clubs perdin capacitat de reacció.
Associació Esportiva Sincro Mataró
Primera associació esportiva mataronina dedicada únicament a l'ensenyament i difusió de la natació sincronitzada. Nascuda l'any 1999 a iniciativa de la Federació Catalana de Natació, fou escola de la pròpia federació. Compta amb un centenar de nedadores.
Associació Esportiva Sincro Valfagó Salou
L'any 2009, la sincro arriba a Salou, amb la fundadora Lourdes Valfagó Miguel, presidenta i directora esportiva actual. Primer fou escola esportiva de sincro amb unes 20 nenes. Després es va decidir formar equips de competició amb més de 40 nenes.
Associació Natació Gramenet
Entrenen a les instal·lacions de Duet Sports a Can Zam. Competicions, trofeus i travessies, grups i història, entrenaments i categories. Als inicis es deien Club Natació Santa Coloma, fundat a l’any 1991 amb les disciplines de natació i el waterpolo.
Baixada del Renaixement
Dins la Festa del Renaixement és una prova de natació d'aigües obertes, que es celebra al Riu Ebre, amb sortida a Xerta i arribada a Tortosa. La distància d'aquesta prova és de 12.522 metres, tenint en compte que es realitza a favor de corrent.
C. E. Picornell - Piscines Picornell
Web d’aquesta instal·lació i d’aquest club esportiu que s’hi allotja. Les Piscines Bernat Picornell s’inauguraren l’any 1970, amb el XII Campionat d’Europa de Natació i es va rehabilitar, pels Jocs Olímpics del 92. Activitats i informació diversa.
C.N. Centelles
Pàgina oficial del Club Natació Centelles, entitat osonenca dedicada a la divulgació i la pràctica de la natació. Informació del club, àlbums fotogràfics, calendari de competicions, llistes de sortides i resultats, campionat d'Osona de Natació, etc.
C.N. Reus Ploms
Històric club esportiu creat l’any 1915, Seccions: Atletisme, bàsquet, billar, ciclisme, escacs, gimnàstica rítmica, muntanyisme, hoquei patins, natació i waterpolo, patinantge artístic, salvament/socorrisme, tennis, triatló i FotoSport.
C.N. Sant Feliu
El Club Natació Sant Feliu és una entitat creada al 1969 i que té l’objectiu del foment i desenvolupament de l’esport federat de la natació i el waterpolo. Actualment millor entitat esportiva de la ciutat (premi a la qualitat Generalitat de Catalunya).
Cambrils Club Natació
Entitat, fundada l’any 1994, dedicada a promoure la natació esportiva i de competició. Web d’utilitat tant per als membres del Cambrils CN com per altres nedadors o aficionats. Al fòrum de la web veureu els apartats i comentaris dels membres del club.
Centre de Tecnificació de Natació Sincronitzada
El CTNS és un centre de referència a nivell mundial, espai per a la natació sincronitzada obert al món, laboratori de treball de la sincronitzada amb l’equipament necessari per treballar tant des del punt de vista físic com per a la realització d’estudis.
Centre Esportiu i Cultural Olímpic
Centre on podràs practicar diversos esports en un ambient tranquil i familiar. Disposa d'una amplia gama d'instal·lacions: Pistes de pàdel, esquaix, tennis taula, piscina climatitzada, sala de musculació, tatami, sala d'activitats dirigides, sauna, …
Centre Natació Mataró
Club esportiu de Mataró amb seccions de natació, waterpolo, tennis taula i triatló. El Centre Natació Mataró neix el 1932, erigint-se en continuador del Club Natació Mataró (1920-1929) i la secció de natació del Club Gimnàstic Mataroní (1930-1932).
Circuit Català de Trofeus de Natació
Portal informatiu del Circuit Català de Trofeus de Natació. Inclou informacions de totes les notícies relacionades, localització, reglament, classificacions, rècords del circuit, dades de les temporades anteriors, fotos i videos, i notícies relacionades.
Club Aquàtic Xaloc
Pàgina de l'Aquàtic Club Xaloc de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Informació de les activitats: Natació amb aletes i clàssica, secció de triatló, Volta del Serrà, submarinisme, i altres.
Club Esportiu Mediterrani
Associació fundada l’any 1931 per un grup que freqüentaven la platja de la Barceloneta. Les instal·lacions actuals són a Sants. Seccions: Atletisme, esquaix, futbol sala, natació, submarinisme, tennis taula, triatló i waterpolo. Activitats i informació.
Club Esportiu Natació Balaguer
Constituït el 1984, el CEN Balaguer es dedica com a entitat a fomentar l’esport de la natació, i hi ha contribuït i ajudat a tirar endavant la natació a la ciutat molts nedadors del club, que han participat amb la selecció lleidatana i catalana.
Club Esportiu Natagona
Club reusenc que intenta portar a terme allò que les condicions personals, esportives i ambientals no poden aconseguir si no estan unides. Els esportistes han de lluitar per un fi, per ser els millors, tant en l’esport, com en els estudis, com en la vida.
Club Natació Almenar
Entitat de voluntari que ja fa 20 anys que es troba a la natació. La nostra vocació és potenciar i valorar els diversos esports i activitats relacionades amb l’aigua des de la perspectiva de l’educació. Notícies , preus, normes internes i webs.
Club Natació Amposta
Web del CN Amposta, entitat fundada l’any 1985, més de 25 anys nedant. La temporada d’hivern va d’octubre a maig, i la d’estiu de juny a setembre. Aquí es perfecciona, s’entrena i es competeix. Història, club i la Travessia d’Amposta nedant l’Ebre.
Club Natació Atlètic-Barceloneta
Resultat de l'agermanament entre el Club Natació Athlètic, fundat l'any 1913, i el Club Natació Barceloneta en l'any 1929. La unió va sorgir després de l'acord de les respectives Assemblees Generals de socis, celebrades el dia 19 de juny de 1992.
Club Natació Badalona
Bloc del Club Natació Badalona, històrica entitat esportiva badalonina que va ser fundada l’any 1929. El club compta amb una important massa social d’uns 2000 associats. Només conté les dades de contacte postal. Aquesta web està en manteniment.
Club Natació Badia
Nova pàgina web del Club Natació Badia, un espai pensat tant per a informar de totes les activitats que duu a terme l'entitat relacionades amb la natació i el waterpolo com per a servir de punt de trobada per a tots els integrants del club.
Club Natació Banyoles
Web dividida en diverses seccions. La esportiva amb les seccions de atletisme, caiac polo, natació, piragüisme, rem socorrisme, waterpolo. Àrea social d’atenció al soci i activitats variades i organització d’esdeveniments al llac de Banyoles.
Club Natació Barcelona
Històric club poliesportiu de la natació catalana. Instal·lacions, seccions, activitats, fundació, notícies i informació. El Club de Natació Barcelona, es va constituïir, l'any 1907 amb seu social al Gimnàs Solé al carrer de Montjuïc del Carme.
Club Natació Caldes
El CN Caldes, va néixer l’any 1956, quan 82 persones van prendre els acords oportuns per a constituir el Club Natació Caldes. Informació general, escola d'estiu, natació, bàsquet, futbol sala, atletisme, triatló, tennis, esquaix i activitats dirigides.
Club Natació Calella
Pàgina web del Club Natació Calella. Aquest club esportiu compta amb les seccions de natació, natació sincronitzada i triatló. Dades de l’entitat maresmenca, les seves seccions i els cursets que s’hi imparteixen.
Club Natació Castellfollit
El CN Castellfollit va fundar-se el 1968. És la primera vila gironina on la natació s’ha convertit poc menys que un "esport nacional". Des de la fundació, el primer entrenador, l´olotí Benet Llumà, i el continuador fins a l’actualitat, en Pere Vilà.
Club Natació Catalunya
Club poliesportiu de Barcelona, principalment dedicat a la natació. Promou la difusió de l'esport en general i de la natació i el waterpolo, com a destacats. Història, instal·lacions del club i seccions de waterpolo, atletisme, triatló i esquaix.
Club Natació Cerdanyola
Pàgina oficial del Club Natació Cerdanyola del Vallès, club fundat l’any 1987. Menú principal, alta al contingut principal, alta al contingut secundari, informació general del Club Natació Cerdanyola, àrea esportiva, informació, newsletter, màsters, …
Club Natació Cervera
Associació esportiva cerverina, dedicada al foment i a la pràctica de la natació. Premsa, CNC, calendari, convocatòries-resultats, classificació lliga prov. Lleida, rècords CNC, medallistes CNC, trofeu Sant Isidre, instal·lacions, enllaços, i contacte.
Club Natació Contracorrent Turís
Espai web oficial del Club Natació Contracorrent de Turís, municipi de la comarca de la Ribera Alta (València). El clog inclou diferents informacions del Club Natació Màsters Turís: entenaments comunicats Natació Màsters Turís, les seues travessies, …
Club Natació Cornellà
Web del Club Natació Cornellà. Des de aquesta web us podreu comunicar directament amb el Club i esperem que apropin als socis amb les persones que gestionen el club. Tan esportiva com socialment es generen contínuament moltes noticies.
Club Natació Figueres
Entitat esportiva federada. Natació i waterpolo. Esperem que trobeu aquest racó senzill i acollidor. Som un club modest, on els socis i els esportistes que competeixen a nivell federatiu a les respectives disciplines són el nostre actiu patrimonial.
Club Natació Godella
CN Godella, municipi de L’Horta Nord. Natació, waterpolo, natació, natació sincronitzada, natació per a discapacitats. Partits de waterpolo en la Piscina de Godella, noticies esportives, enhorabona al CW Godella Absolut. Contingut en valencià mínim.
Club Natació Granollers
Disposa de dues piscines descobertes: de 50x21,5 m i 25x10 m, amb zona de platja de fusta, gespa natural i arbres. Inclou un edifici amb tres piscines cobertes: dues de 25x16,5 m i una de 16,5x8 m. També disposa de bar, zona d'oficines i dos gimnassos.
Club Natació Igualada
Històrica entitat esportiva igualadina fundada l’any 1934. Competeix al nou centre esportiu municipal INFINIT del carrer de l'Estadi Atlètic. El club disposa de seccions de Natació, waterpolo, natació màster, pilota, excursionisme, i pàdel.
Club Natació Joan Pelegrí
Les notícies sobre natació sincronitzada i natació de competició del club. Envieu informació, suggerències, enllaços, per a que ho publiquem. Podeu comentar els escrits, les idees i propostes que ajudin a millorar en benefici dels nedadors i sincronistes.
Club Natació Kallipolis
Pàgina oficial del Club Natació Kallipolis i el website de referència de la natació sincronitzada a Espanya. El club va ser fundat l’any 1968. És el club de Gemma Mengual i Andrea Fuentes, ambdues medallistes als JJOO de Pekin.
Club Natació Kemufegu
El C.N.Kemufegu és un club diferent. Som un grup d’amics i amigues que ens agrada la natació. Ens uneix l’esperit de millorar la qualitat de vida mitjançant lesport, tot i que tenim una faceta social molt definida (bon ambient, sopars, stages, etc.).
Club Natació L'Hospitalet
Web del Club Natació L'Hospitalet. Nova temporada amb nous reptes, nous objectius, carregats d’il·lusions. Presenta els entrenadors, horaris, quotes, espais, categories, i tot el que necessiteu per iniciar aquest nou projecte. Contingut en català mínim.
Club Natació Lleida
Nova web d’aquest club esportiu, fundat l’any 1967, per a practicar esports com: natació, tennis, petanca, esquaix, pàdel i gimnàstica. Perquè la gaudiu, ens proposem que sigui més activa que l'anterior. Un tomb virtual per les instal·lacions.
Club Natació Lloret de Mar
Entitat esportiva federada, que promou la pràctica de l’esport de la natació especialment en els nens i joves amb la pràctica de la natació competitiva en piscina, fomentant els valors fonamentals de l’esforç, la constància, l’amistat i el valor del grup.
Club Natació Llucmajor
Som gent que ens agrada l'esport. Ens agrada passar-ho bé i ens agrada competir. Formam un bon equip, on tots, des del més petit fins al més gran entrenam dia a dia per millorar. Entrenam per competir i per guanyar. Natació, atletisme, o triatló.
Club Natació Martorell
Pàgina redirigida del Club Natació Martorell, entitat martorellenca dedicada a la pràctica de la natació i altres activitats esportives. El club disposa de les seccions de natació, waterpolo, pàdel i triatló. El club, les seccions i notícies relacionades.
Club Natació Minorisa
Segueix l'estela del CN Manresa (desaparegut), fundat l'any 1933 , històric que sempre ha estat entre els clubs amb millor pedrera en natació o en waterpolo. Activitats i esportistes sorgits al club. Serveis, seccions i notícies.
Club Natació Molins de Rei
27 anys en l'ensenyament de la natació i els esports aquàtics. Piscina gran, de 50x21m, coberta amb globus pressostàtic i una piscina infantil, un gimnàs amb aparells de musculació, vestidors amb saunes, ...
Club Natació Montjuïc
Pàgina oficial del Club Natació Montjuïc de Barcelona, entitat barcelonina nascuda l’any 1944. Informació de totes les activitats socials, informació i les seccions de natació/waterpolo, tennis, fitness i golf.
Club Natació Olot
Guia d'activitats del Club Natació Olot. Instal·lacions esportives, activitats, història, vincles de la natació a Internet. El club disposa de les seccions de natació, natació adaptada, waterpolo, tennis, atletisme i triatló.
Club Natació Palma
Pàgina web del Club de Natació Palma de Mallorca. Notícies, competicions, rànquings, records, normatives i tota la informació dels equips masculins i femenins i del club.
Club Natació Poble Nou Enginyers
Web del Club Natació Poble Nou, amb seu al CEM Mar Bella. Disposa de seccions de natació sincronitzada, waterpolo i rugbi. Abans hi havia un altre centre de patins de vela de l’anomenat Olímpic Club. Fundat el 1921. Activitat i competició.
Club Natació Prat
Web oficial del club. L’any 1972, amb la construcció al Prat de la primera piscina coberta als terrenys del Fondo d’en Peixo va sorgir la idea de formar un club de natació. Aquest repte va ser assumit per un grup d’entusiastes de l’esport a la localitat…
Club Natació Premià
Fomenta la pràctica de la Natació i el Waterpolo. Dades de les activitats, cursets, equips, informació social, etc... Contemplan la possibilitat de participar, de tots els sectors de la població, al temps que satisfan les seves necessitats.
Club Natació Radikal Swim
Radikal Swim és un club de natació obert a tots els amants de la natació en aigües obertes que vulguin gaudir d'aquest esport amb plena seguretat i respecte pel medi ambient. El Club és un facilitador de reptes; ens acompanya, aconsella i prepara.
Club Natació Rubí
Aquí tens accés a tota la informació necessària per conèixer els orígens del Club i cap a on volem anar: Història del club, junta directiva, estatuts, reglament intern, full de queixes i suggeriments, assemblea, instal·lacions i horaris d'obertura.
Club Natació Sabadell
Històric club, fundat l’any 1916. 25.000 socis. Entitat, instal·lacions, formació i seccions de: Natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, esquaix, frontó, fulbet, futbol sala, natació, petanca, tennis, tennis taula, triatló i voleibol.
Club Natació Sallent
Pàgina oficial del Club Natació Sallent - Associació Sallentina Cultura Física. És una entitat nascuda als anys vuitanta en aquest municipi del Bages. Seccions de Natació, waterpolo, triatló, activitats dirigides i màsters pels veterans.
Club Natació Sant Adrià
La història del club l’han escrit els nedadors/es, entrenadors/es, pares i mares, que han passat per aquesta entitat des dels seus inicis. Campions d’Espanya i de Catalunya i d’altres que no han pogut arribar, però que han format part d’aquesta història.
Club Natació Sant Andreu
Web oficial del Club Natació Sant Andreu, creat l'any 1971. Visita a l'entitat, la seva història, cursets de natació i activitats. Instal·lacions: Instal·lació Fabra, Piscina Municipal, Instal·lació Generalitat (antiga AISS), i CEM Trinitat Vella.
Club Natació Sant Boi
Web oficial del Club Natació Sant Boi. La història del Club Natació Sant Boi està vinculada a un personatge que es pot considerar el seu fundador: en Josep Sanz i Soldevila, reconegut com un dinamitzador social i esportiu important de Sant Boi.
Club Natació Sant Just
Club Natació Sant Just, entitat esportiva dedicada a la pràctica i la promoció de la natació des del municipi de Sant Just Desvern (Baix Llobregat). Informació general del club, l’equip de natació, notícies de natació, triatló, galeria, escola i contacte.
Club Natació Santa Perpètua
Preten promoure a Santa Perpètua la pràctica d’aquest esport tan necessari. Propiciem l’ensenyament als nens i nenes que comencen a sentir el desig de l’esport i mostrar a tothom com una especialitat amateur que és font de salut, convivència i amistat.
Club Natació Sitges
Web oficial del Club Natació Sitges. Fes esport i salut amb nosaltres. Compta amb seccions esportives de natació, tennis, reiatló, frontennis i pàdel. Instal·lacions, serveis, activitats, i reserva de pistes. El contingut en català de la web és mínim.
Club Natació Sueca
Pàgina oficial del Club Natació Sueca. L’activitat està, basicament dedicada a les travesies lliures. Informació de la Travessia Les Palmeres-El Perelló (2.300 m.) amb un gran èxit de participació i organització en la nostra prova anual.
Club Natació Swimfaster
Swimfaster és una empresa que des de 2008 ofereix un servei Innovador en el medi aquàtic basat en una visió de la natació centrada en sensacions, dirigit a tots els nivells d’ensenyament i aprenentatge. La natació vista des d’una altra dimensió. Mètode.
Club Natació Tàrraco
Es funda el 23 d’octubre de 1963 i s’instal·la a la part alta de la ciutat de Tarragona. Dificultats per practicar la natació, va fer adquirir la finca Cal Tomaca, on actualment se situen les instal·lacions, i d’aquesta manera disposa d’aquest patrimoni.
Club Natació Tàrrega
Web oficial del Club Natació Tàrrega, associació esportiva, dedicada al foment i a la pràctica de la natació, fundada l’any 1946. L’entitat compta amb una massa social de 800 associats. La seva pàgina es troba en construcció. Contacte.
Club Natació Terrassa
Web del C.N. Terrassa. Àrea social i seccions de Natació, waterplo, patinatge, bàsquet, futbol, futbet, excursionisme, karate, judo, pàdel, frontennis, pilota a mà, atletisme, triatló i hoquei herba. Instal·lacions a l’àrea olímpica i al Pla de Bonaire.
Club Natació Vallirana
Web oficial del Club Natació Vallirana, estitat esportiva dedicada a la pràctica i el foment de la natació des d’aquest poble del Baix Llobregat. Activitat i l’equip femení de waterpolo a la primera divisió espanyola. En breu estarà operativa tota la web.
Club Natació Vendrell
Pàgina web oficial del Club Natació Vendrell, entitat esportiva del Baix Penedès. Informació dels nedadors, calendari, fotos, resultats i webs d’interès. D'octubre a juny de 17:30 a 18:30, de 18:30 a 19:30 i de 19:30 a 21:00 (segons les edats i nivells).
Club Natació Vic - ETB
El Club Natació Vic - Estadi Torres i Bages tal i com es coneix avui té una llarga història. Es remunta a l’any 1955, amb la idea de construir una zona esportiva per als joves de la ciutat. Durant tot l’any el club organitza diverses proves esportives.
Club Natació Viladecans
Web del CN Viladecans. L'entitat fou fundada l'any 1984 per a potenciar al nostre municipi la pràctica de la natació, l’activitat més representativa del club. Serveis i activitats, història, projectes, notícies, fotogaleries, documents, membres, …
Club Natació Vilanova
Web del Club Natació Vilanova, associació esportiva de Vilanova i la Geltrú, dedicada a la natació, natació sincronitzada, màsters i llarga distància. Resultats del club, Travessia a la Platja de Vilanova, Travessia Cunit-Vilanova i Premi Antoni Marrugat.
Club Natació Vinaròs
Web oficial del Club Natació Vinaròs, entitat que va nàixer l’any 1.981. Durant aquests llargs 25 anys el club ha tingut 5 presidents. Dades generals; Notícies, calendari, nedadors, entrenadors, mínimes, travessies, vídeos, rècords i enllaços.
Club Natació Voltor Balear
Web del Club Natació Voltor Balear de Palma de Mallorca. Totes les dades del nedadors, instal·lacions, campionats i marques i l’equip de waterpolo. El nostre club va ser fundat l'any 1.991, com a "Asociación Club Natación San José de Palma".
Club Natació Xàtiva
La natació a Xàtiva, amb noms al segle passat, va ser una activitat esportiva on centenars de xiquets van aprendre a nadar i molts esportistes van eixir de les sureres de la Murta. El 2009 es va refundar el club amb la il·lusió de perpetuar-se.
Club NatacióTortosa
Web oficial amb tota la informació del club que participa en Campionats d’Espanya. Piscines, zona social, pistes, novetats, horaris, links, activitats, descàrregues ... El club va ésser fundat l’any 1974, presidit pel Sr. Felipe Tallada i Ravanals.
Club Nàutic Ampolla
Entitat creada en 1968 per organitzar activitats esportives i proporcionar amarratge als estiuejadors. Centre d'oci i turísme, i a més és un vincle de cohesió entre cultures referenciades per l'amor al mar, als vaixells i el respecte al medi ambient.
Club Nàutic Port d’Aro
Constituït l’any 1984, tot i que la inquietud des de fa temps que les activitats nàutiques són normals pels fundadors del club. Des de 1979 agrupava a persones amb idea de mar. Regates, vela lleugera, pesca, natació, motonàutica i submarinisme.
Club Poliesportiu Flaçà
Blog oficial del Club Poliesportiu Flaçà, entitat esportiva d’aquest municipi de la comarca del Gironès. El seu lloc inclou diferents informacions: Actualitat, espai barbacoa, calendari i horaris, llistat de preus temporada, galeria d'imatges, etc.
Club Poliesportiu Santjoanenc
Club de Sant Joan les Fonts, la Garrotxa, fundat l’any 1.971. Es va construir el local social i la piscina a l’any anterior, instal·lacions amb que el club va començar la seva tasca. Seccions: Natació socorrisme, futbol, bàsquet, ciclisme i excursionisme.
Club Sincro Sant Cugat
El Club Natació Sincronitzada Sant Cugat és una entitat que va nèixer fa cinc anys quan els pares de les nedadores d’aquesta entitat esportiva local van decidir desvincular-se del Club Natació Valldoreix, al Complex Esportiu EMD de Valldoreix…
Club Waterpolo Anglès
Pàgina oficial del Club Waterpolo Anglès. Entitat dedicada al waterpolo des de la comarca de la Seva. Web amb fotos, resultats, plantilles i informacions relacionades amb el món del waterpolo. Patró de la web base en castellà, i notícies en català.
Club Waterpolo Burjassot
La Secció de Natació del València C.F. fou creada als anys seixanta i fou lloc d'entrenament fins a l'any 76. El Club Waterpolo Burjassot continua en peu i cada volta amb més esportistes gràcies a l'esforç de la Junta Directiva, dels socis i entrenadors.
Club Waterpolo Figueres
El Club Waterpolo Figueres neix l’any 2007. En acabar la temporada 2006-07, el CN Figueres comunica que la secció de waterpolo no continuarà. De seguida uns waterpolistes decideixen crear el Club Waterpolo Figueres. Seccions: Waterpolo, triatló i futbol.
Club Waterpolo Garraf | Escola de Waterpolo
Si vols desenvolupar la resistència física i muscular, el Waterpolo és el teu esport. És ideal per desenvolupar tot això i crear uns hàbits saludables per a la teva vida diària. T’esperem a Espai Blau - Zona Esportiva Bosc de Plaça (Pg Circumval·lació).
CN Pinetons Cardedeu
Web del Club Natació Pinetons Cardedeu, natació i natació sincronitzada a Cardedeu. El Club Natació Pinetons Cardedeu, practica la vida a l’aigua des de 1985 a Cardedeu. La secció de sincronitzada s’inicià com a nova disciplina dins del club, l’any 2010.
Col·lectiu Natació Catalana per la Independència
Col·lectiu de gent de la natació que reclama un estat propi. és un grup de diverses persones del món de la natació, del waterpolo, de la sincronitzada, dels salts, d’aigües obertes i de màsters, amb suport de l’Assemblea Nacional Catalana i la PPSEC.
Complex Municipal de Piscines Sant Feliu
Complex Municipal de Piscines Sant Feliu de Llobregat. Coneix l'actualitat del complex. Dóna't d'alta al complex. Instal·lacions Activitats Serveis Abonaments Actualitat Contacte El Club Natació Sant Feliu El Blog Segueix-nos a les xarxes socials!
Complex Municipal de Piscines Sant Feliu de Llobregat
Elcomplex, centre esportiu de St Feliu de Llobregat, una instal·lació esportiva de Sant Feliu de Llobregat amb 3 piscines, sala fitness, sales dirigides, i altres instal·lacions. Activitats, serveis, abonaments, actualitat, contacte, el club, el blog, …
Dani Pajuelo | Viatges, waterpolo i emprenedoria
Audiovisuals únics per la Copa del Rei. L’èxit de la Copa del Rei en 8 claus. Els nostres WP Camps es fan grans. Presentar actes torna a escena. Les dues últimes setmanes les he tingut reservades a treballar per la Copa del Rei de waterpolo…
Escola de Natació Crol - C.B. Terrassa
Centre esportiu que va obrir al 1982, iniciativa de Francesc i Carles Batalla, formats en la natació i waterpolo amb historial d'èxits. Primer centre esportiu privat del centre de Terrassa, amb piscines climatitzades, pistes d'squash, sauna i gimnàs.
Federació Andorrana de Natació
Pàgina oficial de la Federació Andorrana de Natació. La Federació Andorrana de Natació s’encarrega de la promoció d’aquest esport a tot el principat. Aplega les seccions de natació, natació sincronitzada i waterpolo.
Federació Catalana de Natació
Web oficial de la Federació Catalana de Natació. Dades del consell directiu, la història de la federació i de la natació a Catalunya, els estatuts, escola de tècnics, clubs, pla estratègic, actualitat de la natació i com contactar-hi.
Frédérick Bousquet
Frédérick Bousquet (Perpinyà, 1981-) és un nedador nord-català especialista en velocitat en estil lliure i papallona. Ha participat per França en els Jocs Olímpics, Campionats del Món de Natació i Campionats d'Europa. Ha batut tres rècords del món.
Galería de Roger Torne
Notinat és una web de Roger Torné sobre natació. La pàgina conté informació, notícies, comentaris i tot el que cal saber sobre la natació en català. Articles i actualitat sobre la natació catalana, campionats, rècords, competicions, …
Girona Swim
Sigui quina sigui la teva disciplina, si t’agraden les activitats aquàtiques GIRONASWIM.com és el teu web. Temporada d’hivern i temporada d’estiu de piscina; Aigües Obertes siguin de categories de base, absolut o màsters.
Indignats CN Sabadell
Blog Indignats Club Natació Sabadell. Recull de premsa. Les promeses de Miquel Torres, dos anys de mala gestió. Del programa electoral de Miquel Torres i el seu equip, sembla s'han oblidat de les promeses fetes al soci en campanya electoral…
Jordi López, Waterpolista Gironí
Blog d'un waterpolista gironí. Waterpolo i pensaments. Vull fer una crònica específica del femení, aquesta setmana s'ho han guanyat amb el partit que van fer contra el líder. És la meva opinió i si a algú no li agrada, ho sento, per això és el meu blog…
Jordi Sans i Juan
Conegut com a Txiqui Sans, (Barcelona, 1965). Ex-jugador de waterpolo i dels millors jugadors catalans de waterpolo de la història. Jugava a la posició de boia. Ha disputat cinc Jocs Olímpics, on ha guanyat una medalla d'or a Atlanta a l’any 1996.
La Nit de l'Aigua
Nit d'esport i solidaritat en piscines i clubs esportius catalans, 22 març. Inscriu-te per participar en la Nit de l'Aigua. Neda per la supervivència infantil a favor d'UNICEF. El club plantejarà proves i activitats dirigides durant aquesta setmana.
La Piscina de La Selva
La Piscina, Centre d’Esport i Salut de La Selva, està situat a la zona esportiva municipal de Santa Coloma de Farners, integrat en un entorn natural privilegiat amb més de 4.000 m² de superfície. La instal·lació resta oberta 16 horesa els dies laborables.
La Piscina de Piera - Instal·lació Esportiva Municipal
La Piscina de Piera, instal·lació esportiva municipal del nucli de Piera, al costat del camp de futbol. La Piscina de Piera disposa d’altres espais: sala de fitness, sales d'activitats dirigides a disposició dels habitants de Piera i municipis veins.
La Piscina de Torelló
La Piscina de Torelló és un espai d’esport i relax, punt de trobada de molta gent. Esport, salut, benestar, relaxació, cursos de natació, reunió de pares, servei de massatges, masterclass de ciclisme indoor, dansa I activitats recreatives,
Laure Manaudou deixa Canet de Rosselló, per anar a entrenar-se a Torí - Canal 324.cat
Notícia. La nedadora francesa Laure Manaudou, campiona olímpica i del món en els 400 m. lliures i mundial dels 200 lliures, anuncia que deixa Canet de Rosselló per anar a entrenar-se a Torí (Itàlia) amb el seu promés, l'entrenador italià Luca Marin…
Manel Estiarte i Duocastella
Manel Estiarte (Manresa, Bages, 1961) és un jugador retirat de waterpolo català. És el waterpolista més universal i és considerat com un dels millors de tots els temps. Actualment ha estat el cap de relacions externes del FC Barcelona (fins 2012).
Manyanet Club Natació
Des del 1972 han format part del Manyanet Club Natació centenars de socis i nedadors. A Les Corts. Actualitat, temes d'interès, articles, enllaços, entrenaments, actualitat del club, rècords, etc
Màster del Club Natació Tàrraco
Al blog hi trobareu la informació sobre l'equip de natació Master del Club Natació Tàrraco. Un grup de ex-nedadors i ex-nedadores, i aficionats a la natació que competim en categoria Màsters. Participem a nivell local i internacional.
Màsters Mediterani
Blog del Màsters de Medi, els nedadors màsters del Club Esportiu Mediterrani de Barcelona. El lloc inclou iinformació de totes les seves activitats i campionats en els que hi participa. El contingut en català de la seva pàgina és mínim.
Mèsters del CN Sabadell
Mèsters del Club Natació Sabadell. Informa del primer entrenament de la temporada i la presentació de la nova entrenadora Laia Tena. Campionat i proves en les que participa. El lloc disposa de traductor automàtic al principi de la pàgina.
Miquel Suñer Comalat
Web de Miquel Suñer. Des d’infant fins avui, ha estat un esportista complert, ubicat en la disciplina de la natació, i que representa al prototip d’esportista amb la capacitat d’adaptació flexible a les situacions que se li han presentat.
Món Cenebista
Blog dedicat a la vida social i esportiva del CN Barcelona, club esportiu del barri de la Barceloneta. Frau a l'engròs al CNB! Dedicat al soci Lluís Duró Torres, de l'ICAB, i assessor jurídic de la Federació Catalana de Pilota, per recordar-se de ma mare…
NAT’s
Natació i Esports va iniciar la trajectòria a l’any 1993 per ser un equipament esportiu de Sant Fruitós de Bages, on la pràctica de l’activitat física i l’ensenyament de la natació per a tota edat ajudi a millorar la salut i el benestar de les persones.
Natació al Club Esportiu Moià
La natació al club esportiu moià es practica durant tot l'any. A la piscina del Club esportiu Moià. La secció del Club Esportiu Moià organitza cursets i entrenaments de natació a la piscina Municipal de Moià i el CE Moià.
Natació Castellvell del Camp
Presentació on hi trobareu la informació del curs, esdeveniments, natació a Castellvell del Camp, campionats de Catalunya de salvament i socorrisme, on participen fent bons resultats. L’activitat d'hivern es realitza a la Piscina Municipal de Salou.
Natació Club Torelló
El NCT es va fundar l’any 1982. Obert a tothom, des dels més petits fins als més grans. Escola de Natació, equips de competició, i grup d’adults. Els nedadors han assolit títols a nivell català i estatal, arribant a campionats d’europa i del món.
Natació i Esports Gandia
Web oficial del Club Natació i Esports Gandia. Inclou les dades de la travessia, competicions, galeria, junta, club i rànquing de les millors marques de cada nadador i nadadora de la temporada. També s'actuliatzen els records de l’entitat.
Natació Joan Pelegrí
Secció esportiva de natació del Col·legi Joan Pelegrí de Barcelona (Sants). Inclou informació diversa: les seves instal·lacions, activitats, abonaments, natació, natació sincronitzada, salts, estades esportives, fotos, vídeos, equips de l’entitat.
Natació Màsters de Catalunya
Notícies, resultats, rànkings, rècords, clubs, equips master masculí i femení. Tot allò relacionat amb la natació màster; Història i el món de la natació master. La natació per la gent gran, amb competició o sense, és un bon camí per viure més i millor.
Natació Màsters i Travessies Vila-real
Des de Vila-real blogant a la xarxa experiències de dins l’aigua. "Rentrée" dels màsters del CN Vila-real. Amb la travessia de Salou donem per acabada definitivament les travessies d'estiu i per finita la temporada. Una temporada magnifica.
Natació Sincronitzada - Club Natació Granollers
Secció de Natació Sincronitzada del Club Natació Granollers. Un dels dèficits que tenia Granollers quant a instal·lacions era el de disposar d'una piscina que complís amb una funció social i esportiva. Va ser en un descampat del carrer Lluís Companys …
Natació Waterpolo Girona
Blog fet per omplir un buit de la secció i ser una eina de comunicació i facilitar a pares, esportistes i seguidors de la secció de natació i waterpolo: informació general, convocatòries, calendaris, comentaris de competicions i partits, fotos, videos, …
Neda el Món
Neda el Món - Swim the World, és un projecte gestionat per l’empresa Sports Mol Consulting sobre notícies relacionades amb la natació a tots els nivells, calendari, travessies, clínics junior, botiga, entrenaments, pack nedaddicte, serveis NeM, …
Piscina Coberta d'Algemesí
Web de la Piscina Coberta d'Algemesí. Activitats, galeria fotos, descàrregues, contacta, reserva, activitats, pack fitness, ... Durant la setmana de bous la instal·lació obre de 7 a 20 h. de dilluns 23 de eetembre a divendres 27 de eetembre i de 9 a 14 h.
Piscina Coberta de l'Alcúdia
Piscina Coberta de l'Alcúdia, municipi de la comarca de la Ribera Alta. Programa d'activitats, galeria multimèdia, reserva activitats en sec, contacta amb nosaltres, dona'ns l’opinió, crea el teu propi grup, horaris de la instal·lació, horaris d'estiu , …
Piscina de La Vall de Gallinera
La Piscina Pública de La Vall de Gallinera, en el poble de La Carroja, de les més boniques. Des de la terrasa del bar podem vigilar els xiquets. Encetem temporada de bany, en breu tota la informació al voltant de la Piscina de La Vall de Gallinera ací.
Piscina Municipal d'Alcover
Piscina Municipal d'Alcover, espai on pots gaudir de la pràctica de l'esport en un entorn agradable i de confort. Un espai polivalent, situat a la zona on hi trobem gran part dels equipaments esportius del poble i que t'ofereix un ampli horari d'obertura.
Piscina Municipal de Campos
Centre esportiu amb varietat de serveis per a totes les edats. En les instal·lacions pot participar en activitats que li agradin triar d’una gran paleta d'activitats per millorar el seu benestar i la salut. Compta amb un personal qualificat que l’orienta.
Piscina Municipal de Figueres
Servei d'Esports de l’Ajuntament de Figueres. Actualitat, característiques de la instal·lació, equipaments, activitats, informació i preus, horaris, documents, normatives, calendari de competicions, afruència de públic segons horari, esquema d’ocupació, …
Piscina Municipal de Sitges
Els seus espais: Spa Sala de fitness Sales d'activitats dirigides Piscina. Serveis Massatges exprés Massatges Lloguer de taquilles UVA Bar - Restaurant. Servei d'entrenament personal, activitats, preus, horaris, calendari i ubicació de la instal·lació.
Piscina Municipal de Sueca
Pàgina web de la Piscina Municipal de Sueca. La història del nostre centre es remunta a l'any 1993, quan es van inaugurar les nostres instal·lacions. Des de llavors, hem continuat treballant i millorant els serveis. Piscina o altres sales i activitats.
Piscina Municipal de Vilassar de Mar
Som aprop teu, a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Flickr. Si tu també hi ets, fes-te seguidor. T’informem de l’hora d’inici i final de cada sessió i intensitat. Classes dirigides d’Aerostyle, Steps, Ciclo indoor, Tonificació, Pilates, Aquagym, …
Piscina Sant Jordi
Web de la Piscina Sant Jordi, instal·lació de la FCN. Piscina olímpica, zona activa’t, fittness, wellness, campus olimpia. Informació de la instal·lació i de les activitats que s’hi desenvolupen. Notícies, calendari, tallers especials i la localització.
Piscines Municipals Manresa
El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa és una instal·lació que s’inaugurà amb les actuals instal·lacions al 2007, construït al mateix lloc que havia ocupat les Piscines Municipals de Manresa. És gestionat per Aigües de Manresa.
Prades Siurana - Neda el Món
A la Neda el Món Prades Siurana podràs escollir entre una travessia de 3 km, una de 6 km (2 voltes) o una altra de 9 km (3 voltes), nedant en un pantà impressionant. Siurana està envoltat de paisatges espectaculars a les serres del Montsant.
Premiatló | L'aquatló popular de Premià de Mar
A la Platja de Bellamar. L'aquatló popular de Premià de Mar (El Maresme), torna la Premiatló organitzada per 7sports amb la seva quarta edició que es celebrarà el setembre de 2016. Ja tenim aquí la samarreta de la Premiatló èls inscrits fins avui.
Rafa Muñoz
Web de Rafa Muñoz (Torís, Ribera Alta, Vall dels Alcalans). Començà a nadar als anys 80, quan els pares van apuntar-lo a un curset de natació i posteriorment, va fundar-se el C.N. Torís on va estar entre els primers nadadors que el van formar...
Reservas Online CN Terrassa
Pàgina de la central de reserves, sistema de reservas online del Club Natació Terrassa, el Natació (Ballès Occidental). Benvingut. Si no disposa d’un número d’usuari i de la corresponent contrasenya, poseu-vos en contacte amb el club al nostre telèfon.
S'Aigua Blava - Centres de Benestar - Mallorca
Centres de benestar per a els que estiguin cercant millorar o prevenir problemes de salut mitjançant la pràctica d'exercici físic. Servei immillorable d'un espai de tractament i relaxació del spa, considerat com un els millors spas urbans de l'illa.
Secció de Natació - Club Joventut Ulldecona
Web de la Secció de Natació del Club Joventut Ulldecona (Montsià). Horari d'atenció al soci, al poliespotiu. El Club Joventut Ulldecona compta amb seccions de natació, tennis, tennis taula, patinatge, i bàsquet. La pàgina es troba en construcció.
Sincro C.N. Granollers
Web del C.N.Granollers - Natació Sincronitzada. La secció de Natació Sincronitzada del CNG ha evolucionat fins a assolir el nivell dels millors clubs d'Espanya. L’equip tècnic compta amb personal format de primera categoria, amb experiència reconeguda.
TechnojetSwim
Natació contracorrent. TechnojetSwim és una empresa gironina. especialistes en la natació contracorrent, piscines contracorrent i tot alló relacionat amb el món del triatló i de la natació en aigües obertes. Productes, vídeos, events i showroom.
Travessies d’Aigües Obertes de Catalunya
Web de les Travessies d’Aigües Obertes de Catalunya. Som aficionats, enamorats del mar i la natació. Volem facilitar a la gent que tinguin una web amb informació de les travessies que organitza a Catalunya d’una forma simple i neta, sense perdre temps.
Travessies Màsters Mataró
Bloh de les Travessies Màsters Mataró. Aquest és un petit espai als nedadors, waterpolistes, i aficionats a les travesses on podem explicar les aventures, experiencies i petits reptes que ens posem més enllà de les ratlles de la piscina.
Travessies Màsters Mataró
Aquest és un espai on tots els waterpolistes màsters i veterans del Centre Natació Mataró podeu dir la vostra, sobre els partits, les trobades o totes aquelles coses que ens envolten. ls nostres màsters "travesseros" comencen la nova temporada.
UltraEbre Swim Marathon
Cada participant reb una acreditació per moure's pels espais de competició i relacionats amb l'esdeveniment. Cada nedador o nedadora haurà de posar-se el casquet de silicona identificatiu de l'esdeveniment entregat per l'organització.
Unió Esportiva d'Horta - Natació i Waterpolo
Bloc d’activitat de les seccions de natació i waterpolo de la Unió Esportiva d'Horta. Tota l’actualitat de la secció de natació i tota l’actualitat de la secció de waterpolo: Calendaris, resultats, equips, fotografies, carxes socials i algunes notícies.
Waterpolo Badalona
Blog de la secció de Waterpolo del Club Natació Badalona. Gràcies a l'afició que és el nostre motor. Lluitarem de valent per qué l'equip estigui sempre el més alt possible. Agraïts a Joan Sebastià que ha realitzat les fotografies de tota la plantilla.
Waterpolo en Català
Resultats i classificacions: Lliga Catalana 1a Divisió Femenina, Lliga Catalana 1a Divisió Masculina, Lliga Catalana 2a Divisió Masculina. Waterpolo blogs, especials. Els jugadors buscaran comptar les jornades que els queden per victòries.
Waterpolo Manresa Cadet
Espai a Internet del Waterpolo Manresa de categoria cadet, amb molta informació de la Lliga Catalana Cadet de la tempora actual. Tant dels grup masculins com del grup femení. Últims resultats dels equips, próxims partits i d’altres informacions.
Waterpolo Màster i Veterà
Bloc sobre waterpolo dedicat als equips màsters i veterans del CN Barcelona. Us proposem un espai web per comentar i fomentar la relació entre els equips de waterpolo màsters i veterans. Calendari FCN, Lliga Catalana, Màster Lliga Catalana Veterans.
Waterpolo Màsters Mediterrani
Waterpolo Màster. Blog de Waterpolo principalment màster però també amb informació i opinions sobre tot el waterpolo a nivell mundial, lliga espanyola, campionats del món, olimpiades, etc. El contingut en català és mínim (només algunes notícies).
Waterpolo Mataró
Blog del Waterpolo Mataró, secció esportiva del Centre Natació Mataró. Inscripcions, ja podeu apuntar-vos al Campus de Setmana Santa de Waterpolo. Dirigit als esportistes de la secció. Segueix-nos al Twitter o si vols, segueix-nos per e-mail ...
Waterpolo Olot
Blog oficial del Waterpolo Olot, l’única entitat de la comarca de La Garrotxa dedicada a la pràctica del waterpolo. Equips i classificacions de l’aleví l’infantil, el cadetÍ i l’absolut. Convocatòries, notificacions, enllaços interessants, jugadors, …
Waterpolo Sallent
Pàgina per la promoció de la secció de waterpolo del CN Sallent a travès de la publicació de noticies relacionadas amb el waterpolo del club i el món de la pilota groga en general. Resultats de la setmana, partits en directe, equips, i classificacions, …
Waterpolo Universitat Autònoma, Bellaterra
A l’UAB hi ha clubs esportius que ofereixen cursos d'iniciació o perfeccionament en especialitats i organitzen activitats. Les persones dels clubs esportius, en cas de voler utilitzar les instal·lacions esportives de la UAB, poden abonar-se al SAF.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT