NATURALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
adn-dna.net
Aula virtual de ciències de la naturalesa. Els continguts de la web inclouen continguts per a l’ESO i biologia de batxillerat. La web està feta amb el CMS Moodle. Utilitzable amb la pissarra digital. Categories de cursos.
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Web de l'ACEM. Agrupació Científico Excursionista de Mataró. Associació per a aficionats i practicants d'esports de muntanya, com ara l'escalada, esports d'hivern, l'esquí, l'espeleologia o les marxes. Activitats i enllaços.
Arbres Monumentals del nostre planeta
Arbres Monumentals del nostre planeta és una recopilació dels arbres mes significatius del nostre planeta (els més vells, més alts, més soques, més històrics, etc.). Amb moltes seccions i links relacionats amb el tema dels arbres.
Biel Perelló
Fotobloc de Biel Perelló, des de Mallorca, completament dedicat a la natura. Inici del fotobloc galeria d'imatges informació sobre l'autor crèdits de la web dades de contacte enllaços relacionats arxius del bloc i altres comentaris recents.
CD2 - Centre de Documentació en Cooperació al Desenvolupament
Iniciativa conjunta entre la Universitat de les Illes Balears i el Govern Balear. La seva finalitat és la d’assistir-los en suport documental. També per a ONGs, investigadors i entitats o persones que treballen en el camp de la cooperació.
CD2 - Centre de Documentació en Cooperació al Desenvolupament
Iniciativa conjunta entre la Universitat de les Illes Balears i el Govern Balear. La seva finalitat és la d’assistir-los en suport documental. També per a ONGs, investigadors i entitats o persones que treballen en el camp de la cooperació.
Còdol Educació
Còdol Educació, empresa de Reus (el Baix Camp), dedicada a la didàctica de les ciències naturals. Presentació i objectius, projec-tes i entitats. Serveis educatius a escoles, museus, institucions i equipames a qui proporciona activitats pedagògiques.
Dades del temps a Mataró, i Webcam
Dades del temps a Mataró, precipitació, pressio, temperatura, humitat i webcam de la ciutat. Les dades meteorològiques de la ciutat de Mataró, mitjançant una estació automàtica "Davis" situada a les àfores de la ciutat (41º 33' 13" N - 2º 27' 41" E).
EcoCaixa
Consells ecològics d’EcoCaixa. EcoCaixa és la iniciativa de "la Caixa" sota el compromís de cuidar el medi ambient i afavorir a la sostenibilitat. Descobreix els ecoConsells que et proposem i col·labora amb nosaltres en la creació dels pròxims...
Ecologia.cat
Portal d'ecologia i sostenibilitat. Aigua, Alimentació, escalfament global, comerç, contaminació, conservació del medi, educació per la sostenibilitat, jardí, hort urbà, llar, reciclatge, residus, recursos, sectors productius, turisme sostenible, …
El Frare Caputxi, el frare del temps, el frare de la vareta
Un home del temps millor que el Rodriguez Picó. El Frare que et dirà el temps que farà demà. Un bonic i pràctic regal per amants del clima i la previsio metereológica i afeccionats a la metereologia.
El Molar - Fotominer
Pirozmangita Mina Serrana. Mines d'El Molar. El Molar, El Priorat (Tarragona). Inclou les fitxes explicatives amb les seves imatges, descripcions tècniques i les corresponents fotografies. Llistat general de minerals per ordre alfabètic.
El Planetari audiovisual a l'escola!
Ió Planetaris porta els seus Planetaris audiovisual als Centres Educatius evitant-se així el desplaçament de grups. Io Planetaris és una empresa dedicada a la divulgació de l’astronomia i d’altres ciències.
ERF Gestió i Comunicació Ambiental
L'activitat d'ERF es fonamenta en una pràctica professional rigorosa i independent, basada en l'aplicació instrumental de la cultura científica al servei de la sostenibilitat. Solucions tècnicament eficients i econòmicament adequades per a cada actuació.
Fotominer
El portal Fotominer és una col.lecció visual de minerals gràfics. Per ara està en versió reduïda, en la fase d'adaptació al web. Mineralogia sistemàtica, material de col·leccionistes, i enllaços interessants relacionades amb la minerarologia.
Galeria de Científics Catalans
Espai de la Galeria de Científics Catalans. Hi trobareu fotografies i biografies d'alguns dels científics catalans que van contribuir a crear una ciència catalana de prestigi internacional. Institut d'Estudis Catalans (Secció de Ciències Biològiques).
Ictineus
Revista que té per objectiu fomentar la recerca entre el públic i és per aquest motiu que es presenta en un format innovador: amb un llenguatge planer, però sense perdre el rigor científic; amb notícies relacionades amb la recerca que es fa a Catalunya.
La Carbonera de Forallac
Tota una festa per a Forallac i de la resta de les contrades. Va començar com una activitat pedagògica, antropològica i lúdica i ha esdevingut un dels actes festius i culturals més singulars del municipi. De l'1 al 29 d'octubre.
Les reserves marines a les Illes Balears
Protecció i gestió pesquera de les reserves marines de la Badia de Palma, Sud de Mallorca, Illa del Toro, Illes Malgrats, Nort de Menorca i Els Freus de Eivissa i Formentera. Direcció General de Pesca del Govern de les Illes Balears.
Minerals a l’Alcalatén
Llista dels minerals més abundants en la comarca: calcita, guix i quars, amb enllaços a les seves descripcions tècniques. Utilitats i aplicacions: S'utilitza per la fabricació de ciments; per l'obtenció de la calç.
MineralTown.com
MineralTown.com és un portal en continuú creixement per als col·leccionistes, profesionals i aficionats als minerals. En el seu directori es troben classificades pàgines web relacionadas amb les roques, minerals i fòssils. També té un cercador propi.
Museu Balear de Ciències Naturals
Pàgina del Museu Balear de Ciències Naturals. Entitat naturalista amb seu a Sóller dedicada a la divulgació, estudi i conservació del patrimoni natural i cultural de les Balears per tal de conscienciar a la societat illenca.
Museu de Granollers - Ciències Naturals
Web del Museu natural de Granollers La Tela. Completa documentació del museu, l'edifici, les ciencies naturals, notícies d'actualitat, Granollers, fòrum, i fotos i dades. El museu es troba a l'edifici anomenat la Tela, una torre construïda l'any 1912.
Omnis Cellula
Revista de difusió científico-cultural en català. Estrena nova revista de divulgació, primera revista gratuïta de divulgació científica i humanística. El primer número, amb un tiratge de 100.000 exemplars. Barcelona.
Societat d'Estudis i Recerca de Salt
Centre Naturalista de Salt. És un servei que ofereix l'Ajuntament de Salt per aglutinar les iniciatives que entitats i particulars vulguin realitzar al poble en matèria de ciències naturals, amb l'objectiu de potenciar-les.
www.bolets.info
És bo aquest bolet? consulta a base de dades de bolets.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT