NATURISME


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Alberg Aula de Natura "Serra d'Ador"
Centre d'educació ambiental i alberg, amb infinitat d'activitats i serveis. Per a grups scouts, juniors, associacions, aula de natura amb programes d'educació ambiental, senderisme, visites culturals, etc. Obert tot l'any. Versió en valencià no operativa.
Amics de la Natura
Entitat que organitza la Setmana Alternativa de Castelló, des de 1992, extensió de les conferències de la Fira Alternativa de Castelló. Ha evolucionat i ara és un projecte anual amb activitats socioculturals de tardor, hivern i primavera. Valencià mínim.
Amics del Naturisme
Espai de difusió del Naturisme. L’objectiu és desenvolupar, les idees naturistes. És per això que posen al vostre abast tot un ventall de camins que us poden conduir a consolidar allò que més desitgem, Viure en equilibri i harmonia en el nostre entorn.
ANEC Escola de Natura, Excursionisme i Cultura - Guies de muntanya
Escola de Natura, Excursionisme i Cultura. Turisme alternatiu, activitats per a escolars, recerca, sortides, guies de muntanya, actuacions i activitats de muntanya ,novetats i links.
ANT Associació Naturalista Torrellenca
Associació naturalista, creada l'any 1999, que té l’objectiu defensar i estudiar la natura. Activitats d’estudi i protecció del medi ambient a Torrelles de Llobregat i l’entorn, treballa per un futur en què modernitat i medi ambient convisquin.
Aplec Saó - Farrera
Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. Centre d'Art i Natura de Farrera.
Apunts de Natura del Gironès
Bloc de la comissió de natura de l'Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona. Base de dades de biodiversitat del Gironès, que conté gairebé 20.000 citacions de diverses espècies de la comarca. Envia un correu electrònic a la comissió de Natura.
Arabogues Centre de Natura
Centre de naturaque naix, a l’any 2001, per a treballar en la millora de l’entorn natural i cultural del conjunt del Massís dels Ports, la Tinença de Benifassà i els pobles que els envolten. Guía d'activitats del Parc Natural dels Ports.
Associació Aula de Natura Cortariu-Cadí
Es constitueix, l'any 1992, amb la finalitat d'intervenció socioambiental, per a la conservació del medi ambient, en desenvolupament sostenible, i el canvi social. Disposa d’un centre d'integració on es desenvolupen programes marc.
Associació de Naturalistes de Girona
Organització ecologista a les comarques gironines. Per la pau, justícia social i defensa del dret a viure en harmonia amb l'entorn natural. Iniciativa Legislativa Popular per una Catalunya Lliure de Transgènics i activitats diverses.
Associació Naturista Amics del Fonoll
L'ANAF es funda al 2010 per a promoure la vida naturista. Mètodes naturals, no agressius, alimentació i vida sana en harmonia amb la natura, pràctica de la nuesa, exercici físic, ecologia i respecte als animals. http://www.amicsdelfonoll.cat no operativa.
Associació Naturista Amics del Fonoll - Blog
Si t'agrada conviure sense roba quan la climatologia ho permet i sentir la llibertat i el respecte de la nuesa en comú, fer nous amics amb esperit ecològic. Si ets amant dels biocultius, dels animals, de la natura i dels mètodes alternatius/naturals…
Associació per a la Defensa del Dret a la Nuesa
El teu Dret a anar Nu - Resolucions 245/V i 899/V del Parlament de Catalunya. Assesoria. Notícies, finalitats, resolucions, consultes, documentació, arxius, àlbum, Associació Aleteia (Drets Sexuals) i Centre d'estudis Naturistes. Fòrum naturista.
Associació per la Defensa de la Natura
L'Associació per a la Defensa de la Natura (ADN) va neixer l'any 1986 com a resultat de la preocupació d'un grup de persones pel medi ambient. És una organització que té com a objectius la protecció i l'estudi de la natura a Andorra.
Ateneu Naturalístic de Girona
Aquesta és la plana web de l'Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, entitat fundada l'any 1988 a Girona. L’entitat reivindica la necessitat de la millora de l'estat ecològic del riu Ter. No us oblideu de consultar l'agenda!
Aula de Natura Les Esplanes
Ofereix diferents posibilitats per a gaudir d’aquest lloc. Calçotades, esmoçars, trobades de grups, menjars ... fins a visites per a conèixer l’aula i l’entorn. Posibilitat de visitar la bodega modernista de Nulles o fer la ruta de la pedra seca.
Càmping Relax-Nat
El primer càmping naturista de la Costa Brava, reservat a grups familiars o mixtes, en un entorn natural i modernes i cuidades instal·lacions i serveis per relaxar-se i gaudir per als seus dies de repòs i entreteniment. Capacitat: 1000 persones.
Càmping Sierra Natura
Web del centre naturista Sierra Natura en Ènguera (Canal de Navarrés). Càping nudista, on practicar el nudisme amb tota lliberta. Espais públics de la instal·lació, localització i informació de la pràctica nudista.
Can Caballé
Una gran masia del segle XIV amb les instal·lacions ideals per a trobades, colònies, campaments d'estiu i qualsevol cel·lebració. Situada a la zona natural del volcà de la Crosa. Entreu a la nostra Web i coneixeu-nos.
Can Rossell Natura
Can Rossell Natura és una empresa que neix de l’afany d’un entusiasta equip de biòlogues de camp per transmetre la nostra passió per la natura i la cultura vitícola del Penedès. Ecoturisme, formació ambiental, participació ciutadana i informació.
Catnatura
Des de Catnatura oferim propostes d’educació i sensibilització ambiental amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. En els temps actuals, és vital tenir consciència dels problemes mediambientals i de la nostra responsabilitat global.
Centre d’Art i Natura de Farrera
El Centre d’Art i Natura de Farrera és una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. De titularitat municipal, el servei el gestiona l'associació sense ànim de lucre, els Amics del CAN. Situat al cor dels Pirineus Catalans.
Centre de la Natura de Menorca
Centre de divulgació ambiental gestionat pel GOB, situat a Ferreries, al cor de l'illa de Menorca. Ofereix exposicions interactives, cicles de conferències i altres activitats de caràcter temporal, dirigides a tot tipus de públic.
Centre de Natura de La Cortinada
Espai museogràfic d'interpretació del patrimoni natural i cultural. D'accés gratuit, està situat en front del terreny de golf de La Cortinada en una antiga borda de Govern, antiga propietat de la famíla Rossell, gestionat pel Comú d'Ordino (conveni).
Centre de Natura d'Odèn
Centre que té per objectiu donar a conèixer el patrimoni i la natura del municipi d'Odèn. Programa pedagògic per nivells corriculars, visites guiades per la descoberta de l'entorn, tallers, jornades, col·lquis i conferències.
Centre d'Estudis de la Natura del Barcelonès Nord
Adscrita a la Institució Catalana d’Història Natural, formada per socis i col-laboradors que treballen pel medi natural i social. S'organitza en seccions que apleguen les ciències naturals i l'home, com ara la botànica, la geologia, mineralogia, …
Centre d'interpretació del bosc i la natura
Projecte donarà una altra dimensió al poble de Planoles, fomentant el turisme anual i trencar l’estacionalitat. S’ha construït al Prat Lluís, un espai que el planejament preveia per a un equipament públic i relacionat amb parc alpí que el recorrerà.
Club Català de Naturisme
Associació amb finalitat de promoure i defensar la pràctica del naturisme i del nudisme a Catalunya. El naturisme és una manera de viure en harmonia amb la natura, en nuesa comuna, per afavorir el respecte a persones i al medi ambient.
CX MónNatura Pirineus
Equipament de l’Obra Social de CatalunyaCaixa que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura.
EconaturaValldigna
Rutea adaptades amb acompanyament i interpretació, manteniment de zones verdes, jardins, senders i llocs d’interès turístic, ludoteca basada en el respecte a la natura, control d’espècies invasores, tallers de reciclatge i manualitats per als xiquets.
El Fonoll Poble Naturista
Pàgina del Poble Naturista del Fonoll (La Vall del Corb), ubicat en aquest antic poble abandonat de la comarca de la Conca de Barberà. Convertit en poble naturista inudista, amb més de 152 H de natura per a naturistes. Activitats.
El riu i el bosc de ribera
Alguns del tresorets naturals de la zona. La passió per la natura i el coneixement de l'entorn ja ens ve de sèsie, el blog, però, va néixer arran de la construcció del centre d'interpretació del bosc de ribera a Aldover.
El Templo del Sol
Càmping naturista a L’Hospitalet de l’Infant. El naturisme al superlatiu. El Templo del Sol representa el plaer de viure nu en un indret excepcional. El nostre lema és: “estar nu, si jo vull, però sempre en el respecte als altres”. Informació i serveis.
Escola de la Natura de Parets del Vallès
Web de l’Escola de la Natura de Parets del Vallès de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Parets del Vallès. Aquest centre creat el 1983, té com a objectius principals apropar l'alumne al meravellós món de la natura.
Escola de Natura a l'Escola Font d'en Fargues
Desenvolupat pel professorat i pares de l'escola pública Font d'en Fargues de Barcelona. Aprovat per la Conselleria d'Ensenyament, pretén reutilitar uns terrenys de 3000 metres quadrats al costat de l'escola. Obert a totes les escoles de Barcelona.
Escola de Natura de Banyoles
Entitat dedicada a l’educació, sensibilització i comunicació ambientals. Inicia l’activitat l’any 1989 amb propostes de descoberta de l’estany de Banyoles per a escoles. Progressivament han incorporat altres llocs com a recursos didàctics.
Escola de Naturalistes del GEPEC
El GEPEC-EdC, Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans-Ecologistes de Catalunya és una organització de defensa i estudi de la natura, una associació que neix l’any 1985 amb el nom de Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes del Camp.
Fòrum Naturista
Nova llista de distribució 'Naturista', eina de comunicació i d'intercanvi d'experiències entre naturistes, per tal d'aprofundir i engrandir el moviment naturista de parla catalana. És d'ús exclusiu per a socis.
Fotografia de natura
Recursos i tècniques fotografia natura. Macrofotografia. El material que formarà el nostre equip de macrofotografia dependrà de les possibilitats econòmiques a partir de l'equip que es proposa.
Grup de Natura Meles
Grup heterogeni de persones interessades per la conservació del patrimoni natural de Lliçà de Vall. Des de l’any any 1989, ens movem per defensar la natura de casa nostra i a l'any 2007 vam formar el grup de natura Meles i l’Aula de Natura.
Grup de Naturalistes d'Osona
Grup de naturalistes que fins l'any 2000 no teníem punt de trobada ni grup que permetés organitzar activitats per arribar a la gent. Patrimoni natural de la comarca d'Osona per la gent més profana que tingui interès en aprofundir sobre aquest tema.
Institució Alt Empordanesa per a l'Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN)
Fundada el 1980, és la segona entitat ecologista més antiga de Catalunya, i s’hi ha organitzat el conservacionisme i ecologisme empordanès. De les seves campanyes s'ha assolit la protecció legal dels Aiguamolls, l'Albera i el Cap de Creus.
Institut d'Estudis de la Natura
Entitat formativa naturalista. Prepara els infants de l'Esplai Natura, segueix amb els joves de Medi Ambient, els adults dels grups de recerca i les visites culturals per la gent gran. El componen socis afeccionats, acadèmics i especialistes. Dades.
Itipeva - Itineraris Pedagògics del Vallès
Equip de mestres, biòlegs i geògrafs amb experiència en l’educació primària i secundària que compartim la passió per l’ensenyament i l’estimació per la natura. Per escoles, famílies, empreses, esplais, casals d’avis, associacions, clubs, ... Grups.
Joves Naturistes de Catalunya
Grup jove del CCN. Difón el naturisme, nudisme, ecologia i mediambient, excursionisme, salut i vida sana, esports com volei platja, i activitats com massatge, ioga, relaxació, expressió corporal, dansa, teatre, ...
L'Aguait
Informació per iniciar-se o gaudir de la natura de l’entorn de Girona. El que hi ha pels voltants del Puig de Montilivi de Girona. Orienta sobre el més destacable, sense voler fer una relació exhaustiva ens informa del que es va veient cada mes.
Natura al Berguedà
El Berguedà és una comarca diversa. Seguint el curs del Llobregat, que li imprimeix el seu caràcter únic i en modela el paisatge, s'alça des de la plana fins cims dels Prepirineus, oferint un extraordinari paisatge, espais naturals, animals i plantes.
Naturmania
Fòrum on penjar i rebre informació i observacions naturalistes, la majoria d'observadors són de les comarques de Girona. En aquest espai virtual s'intercanvien opinions, observacions, informacions i tot allò que ens ajudi amb l’entorn natural.
nonapo · Noticiari Naturalista de Ponent
Nonapo és un fòrum i noticiari naturalista de les Terres de Lleida. Totes les notícies referides al món natural de les nostres comarques hi tenen cabuda. Arxiu de missatges i altres direccions del grup.
NU Joves Naturistes de les Illes Balears
Punt de referència per als joves de les Illes Balears que desitgin coneixer llocs on poder practicar el naturisme. Informació destinada principalment a gent jove. Principalment en aquesta pàgina hi trobareu informació destinada a gent jove.
Paisatge i Natura - Jordi Lluís Pi / Fotografia de Natura
Jordi Lluis Pi Calzada. Barcelona 1950. La muntanya i la natura han sigut per mi l'eix vertebrador de la meva existència. Des de jove, integrat en centres excursionistes i en el món de la muntanya, i posteriorment m’he dedicat també a la mineralogía.
Parus - Grup de Natura del Vallès
Entitat que promou la recerca de la natura, conservació i l'educació ambiental. Desenvolupa i col·labora en programes de recerca i conservació de la fauna i la flora: Taller d'Ornitologia local de Vilanova del Vallès i programa de caixes-niu al Vallès.
Piscines Picornell - Horari Nudista
Els dissabtes de 21.00 h a 23.00 h i els diumenges (durant temporada d'hivern), la instal·lació obre només pels usuaris nudistes. L'entrada permet utilitzar la piscina coberta, la sauna, l'hidromassatge i el bany de vapor i programes dirigits.
Platges Nudistes de Catalunya
Llista que no limita només als llocs indicats pràctica del nudisme. Segons la legislació vigent, el nudisme és legal en qualsevol espai públic. El Nudisme és una més de les teves llibertats i tu decideixes, en quins espais públics et despulles.
Platja de Portals Vells II (Portals Vells II, Platja del Mago)
Plaja naturista a Calvià. Està a 8 km de Magaluf i forma part de Cala Portals Vells, entrant de mar entre les puntes des Xisclet i s’Estaca, que es divideix a diversos braços que finalitzen en aquest arenal, sa Caleta, sa Platgeta i Platja del Rei.
Quadern de Camp
Quadern de Camp és l’espai del bloc d'en Carles Puche i Rius, des del Montseny, on la natura és viva. Informacions mediambientals, articles d’interès, comentaris, categories i arxius. Dades del Parc Natural del Montseny.
Reserva Natural de Riet Vell
Projecte de desenvolupament sostenible que SEO/BirdLife, té al Delta de l'Ebre. Aplega l'agricultura ecològica de l'arròs, recuperació d'hàbitats naturals de zones humides, recerca per afavorir espècies protegides, qualitat ambiental i paisatgística.
Restaurants Vegetarians
Llistat de Restaurants Vegetarians de Barcelona i diferents ciutats, amb les adreces. Si teniu més informació d'altres restaurants vegetarians o d'altres restaurants que tinguin una carta de plats vegetarians, ens les podeu fer arribar.
Rogaine D'Osona - Fira de Natura i Muntanya
Rogaine D'Osona, Fira de Natura i Muntanya a Sant Bartomeu del Grau. La Unió Excursionista de Vic té el plaer de realitzar la 4a edició del Rogaine d’Osona l’1 de març de 2015, en els actes de la fira de natura i muntanya de Sant Bartomeu del Grau.
Societat d'Estudis i Recerca de Salt
Centre Naturalista de Salt. És un servei que ofereix l'Ajuntament de Salt per aglutinar les iniciatives que entitats i particulars vulguin realitzar al poble en matèria de ciències naturals, amb l'objectiu de potenciar-les.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT