NAUTICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
360radio La Ràdio Nàutica de Catalunya
La ràdio nàutica de Catalunya. Informació dels esports nàutics: Vela, rem, piragüisme, activitats subaqüàtiques, surf, windsurf, motonàutica. Informació, dones navegants, entrevistes, informació, músicam nàutica legal i navegació tradicional.
Agrupació Catalana de Navegants ACNAV
L'ACNAV, neix amb la intenció de que els armadors, patrons, tripulants i navegants siguem els protagonistes de l'entorn marítim que ens envolta. La forma d'aconseguir-lo és amb una agrupació sense interès econòmic. Botiga, serveis i informació.
Almaebre Fishing Camp
Es tracta d'una empresa de turisme fluvial situada al terme municipal d’ Almatret (Segrià), al conegut embassament de Riba-Roja (Riu Ebre). Compren 40 km de pantà navegable que manté el mateix nivell tot l’any.
Amengual - Patró major de cabotatge i Mestre Artesà Xarxer
Bloc de Jaume Amengual Serapio, setena generació de pescadors, d’una família amb mestres d'aixa, patrons, mecànics i pescadors. D’infant va navegar i pescar a motor i a vela llatina. Taller nusos, folres pell, xarxes a mida i altres feines.
Associació Catalana d’Escoles Nàutiques
Web de l’Associació Catalana d´Escoles Nàutiques. L'ensenyament de la nàutica demana qualitat, experiència i serietat; qualitats que garanteixen les escoles de l’associació. Esculli de llistat d'associats el que queda més prop i informi's.
Associació Catalana d'Activitats Marítimes
Des de 1994 dóna servei i suport a empreses catalanes dedicades al transport marítim de passatgers, activitats submarinistes i lloguer d'embarcacions. Inclou 52 empreses, 95 embarcacions, 600 treballadors i 1.500.000 passatgersa a l’any.
Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics
Entitat privada constituïda l’any 1983, formada per concessionaris de ports i dàrsenes esportives a Catalunya. Des del seu origen, l’entitat ha treballat per aglutinar als concessionaris de Ports Esportius, en les seves diverses formes jurídiques.
Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya (AENC)
Associació que forma part de l’AEEN, formada per 25 estacions nàutiques per tota la costa. Una estació nàutica és un destí turístic especialitzat en activitats nàutiques des d’on s’organitzen activitats i on hi ha oferta d’allotjament i restauració.
Base Nàutica de Santa Susanna
La Base Nàutica de Santa Susanna ofereix cursos de vela lleugera, windsurf o caiac de mar. A més, lloga diferents materials (per hores, dies, abonaments i temporades). Disposa d’un casal de mar per a nens i nenes, que els apropa a la cultura náutica.
Base Nàutica Municipal - Barcelona
Base Nàutica és una instal·lación municipal de Barcelona que té com a objectiu fonamental la cultura de platja i els esports nàutics. Vela, patró de navegació i patró d’esbarjo. Platja Mar Bella.
Base Nàutica Pineda de Mar - Activitats nàutiques
Activitats nàutiques a la platja de Pineda de Mar, oci i lleure. Vine i navega, experimenta, gaudeix de les activitats de vela o motor que teniu en un entorn ideal, arran de mar. Altres activitats: Casal de Mar, activitats, lloguers, Fanàutic, …
Club de Mar de Sitges
Web del Club de Mar de Sitges, club amb 50 anys de història nascut de la necessitat de disposar d'un lloc de reunió familiar. Està orientat cap a l'esport i el lleure. Informació del club, els seus serveis, activitats, links i dades del temps a Sitges.
Club de Mar Port Olímpic de Barcelona
Club esportiu fundat l'any 1994 al Port Olímpic de Barcelona. L'entitat organitza regates a vela i concursos de pesca al curricane o fondo. Presentació, activitats, cursos, programacions i links. Al llarg del temps ha anat creixent el nombre de socis.
Club Marítim Altafulla
El club és el segon que més regatistes ha pujat del grup 3 al 2 de la classe Optimist de tota Catalunya. Història, estatuts, instal·lacions, equip i horaris, escola de vela, activitats d'estiu, esports de pista, competicions, notícies, links i el temps.
Club Maritim Cubelles
Web oficial del Club Maritim Cubelles, dedicat a la pr¡actica d'activitats marítimes. Instal·lacions, àrea socis, activitats socials, àrea tècnic, imatges, regates, escoles, vela, taulell d'anuncis, patrocinadors, …
Club Marítim Montgat
Esports de mar i de platja, activitats pels nens, joves i adults al CM Montgat i aprèn a estimar el mar. El club és una entitat nascuda ja fa 25 anys per iniciativa dels veïns, per a potenciar les activitats relacionades amb el mar entre els montgatins.
Club Marítim Port Ginesta
Vela: Regates, activitats, calendari, borsa de tripulants. Motonàutica: Competicions. Regata Sailing Meeting-Trofeu Bujons AssegurancesTrofeu Garraf. El grup promoció de les nostres regates està obert a tots els creuers que es vulguin iniciar.
Club Marítim Torredembarra
Constituït l’any 1969, té una Escola de Vela a l'edifici de Capitania de Port Torredembarra. Forma part de la RFE Vela, la FC Vela, FC d'Esports per a Minusvàlids, la F. Motonáutica i EC de Vela. Club declarat d'Utilitat Pública.
Club Nàutic Ampolla
Entitat creada en 1968 per organitzar activitats esportives i proporcionar amarratge als estiuejadors. Centre d'oci i turísme, i a més és un vincle de cohesió entre cultures referenciades per l'amor al mar, als vaixells i el respecte al medi ambient.
Club Nàutic Andorra
El Club Nàutic d'Andorra és una entitat fundada l' any 1993, dedicada a embarcacions a motor i vela i demés esports nàutics. En l'actualitat el president és en Jordi R. Minguillón Capdevila.
Club Nàutic Bétulo
Pàgina oficial del club nàutic Bétulo Badalona. Hi trobareu informació del club i de les seves seccions de: Rem en llagut, windsurf, vela, surf, submarinisme i altres activitats aquàtiques diverses.
Club Nàutic Cabrera de Mar
El CNCM neix el 1966, després d’una reunió entre practicants de la vela i activitats de pesca, amb l’objectiu de crear una societat dedicada a la pràctica d’activitats nàutic esportives. La inauguració va ser sota la presidència del Sr. Jaume Sala Arnó.
Club Nàutic Cabrera de Mar
El CNCM neix el 1966, de practicants de la vela i activitats de pesca, amb l’objectiu de crear una societat dedicada a la pràctica d’activitats nàutic esportives. La inauguració va ser el 24 de juny de 1966, i sota la presidència del sr. Jaume Sala Arnó.
Club Nàutic Cala Canyelles
Web del Club Nàutic Cala Canyelles de Lloret de Mar (La Selva-Girona). L’entitat vol donar el millor servei a socis i transeunts, i donar a conèixer Lloret de Mar mitjançant els salons nàutics on hi som presents. El port i els seus serveis.
Club Nàutic Calella
El CN Calella es va constituir a l’any 1970. Compta amb uns 110 socis i es situa a la platja Gran de Calella, davant de l'estació del ferrocarril. Disposa d'escola de vela reconeguda per la Federació Catalana de Vela, amb formació de regatistes.
Club Nàutic Cambrils
Web dell Club Nàutic Cambrils, entitat fundada l’any 1964. Seccions: Àrea de pesca, escola de mar, escola de vela, escola de nàutica, creuer, equip de regates i associació J80. Club, història i actualitat, activitats socials i instal·lacions.
Club Nàutic Costa Brava
Fundat l'any 1946. L’activitat començà a partir de 1958 en les instal·lacions ubicades a la Caseta de la Societat Espanyola de Salvament. Al 1996-97 es construïren les instal·lacions actuals. El Club ha contribuït al desenvolupament de Palamós.
Club Nàutic d'Arenys de Mar
Pàgina oficial del Club Nàutic d'Arenys de Mar. L'entitat està situada en un indret privilegiat de la costa catalana, en el port més segur del litoral nord de Barcelona. Instal·lacions, activitats, amarraments i meterologia.
Club Nàutic de Coma-Ruga
Entitat privada creada el 1970. Foment i pràctica d’esports nàutics, principalment la vela, afiliat a la Federació Catalana de Vela. Organitza les regates Gemma Salces d’optimist i Winers de Làser. Port Esportiu Coma-ruga, El Vendrell (Tarragona).
Club Nàutic de Creixell
Web informativa del CN Creixell, al municipi de Creixell. El Club Nàutic de Creixell és a la Platja de Creixell. L’entitat va ser fundada l’any 1981 per practicar vela i pesca. Escola de vela. Mèrits i reconeixements, travesia a vela Vila de Creixell.
Club Nàutic de l'Ametlla de Mar
El port de l'Ametlla de Mar disposa de 255 amarres i 50 amarres de lloguer, amb 3 m de profunditat de dàrsena i 6 m de profunditat de bocana. Grua CH-9 i CH-16, bar i restaurant. L'Ametlla de Mar també es diu La Cala. Els seus habitants són caleros.
Club Nàutic El Balis
El Balís es a situada a les coordenades: 41º - 33,5 N i L: 02º - 30,5 E. Des de la mar es pot reconèixer les instal·lacions per la nau-hangar i el rètol visible a més d’una milla. Club, àrea social i esportiva, port, escola vela i informació del Balís.
Club Nàutic Estartit
Web del club. Activitats, port, vela, torre gran, mediambient, notícies, enllaços i contacte. Organitza activitats tot l'any: escola de vela, escola tennis i activitats subaquàtiques, i durant els mesos d'estiu: escola de natació i escola de futbol sala.
Club Nàutic Flix
Pàgina oficial del Club Nàutic Flix. Él Club Nàutic Flix és una entitat esportiva i nàutica de Flix (Ribera d’Ebre). Informació del club, les curses de la Puntona, el campionat de llagut català, fotografies, vídeos, enllaços i contacte.
Club Nàutic Fornells
Lloc web. El Club Nàutic Fornells existeix per promoure la vela i el windsurf a tots nivells, inclòs ensenyar i promocionr la competició. Disposem d'unes instal·lacions modernes i la situació és excel·lent, oferint una navegació segura durant tot l'any.
Club Nàutic Garraf
Web del club, una eina al servei dels socis i de tots aquells visitants que desitgin conèixer millor qui som. Trobareu les notícies i informacions recents i actuals i una recopilació del que ha estat el Club Nàutic Garraf en el seu mig segle d'història.
Club Nàutic Hospitalet-Vandellós
Pàgina oficial del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós, entitat fundada l’any 1973, dedicada al foment i pràctica d’esports nàutics en aquest municipi de la costa tarragonina. Activitats esportives i socials. La versió en català no és operativa.
Club Nàutic l'Escala
Web del CN L'Escala. Està situat al al poble de l'Escala, al migdia del Golf de Roses, en plena Costa Brava, a 6 milles de les Illes Medes, a 16 del Cap de Creus, a 30 milles del Port de Banyuls i a 148 milles de les Balears (Port de Maó).
Club Nàutic Llançà
Entitat esportiva que actualment gestiona el port de Llançà, instal·lació nautic-esportiva amb cabuda per acollir 500 embarcacions. El Parc Natural del Cap de Creus és molt fàcilment accessible des de les nostres instal·lacions portuàries.
Club Nàutic Lloret de Mar
Pràctica de l'esport de vela i rem. El Club es va fundar l'any 1955, any de molta ebullició social a Lloret de Mar (Selva). Es va fundar el Club Marina El Casinet, secció de modelisme naval del Club Nàutic Lloret de Mar, que va néixer l’any 1994.
Club Nàutic Pineda de Mar
Cada any, al marge de la vela, el club posa en marxa activitats familiars destinades a tots els socis. L'esport de la vela és la nostra passió. Des del CN Pineda de Mar volem oferir-los l'oportunitat d'apropar-vos a la mar i introduir-vos en aquest esport
Club Nàutic Port d’Aro
Constituït l’any 1984, tot i que la inquietud des de fa temps que les activitats nàutiques són normals pels fundadors del club. Des de 1979 agrupava a persones amb idea de mar. Regates, vela lleugera, pesca, natació, motonàutica i submarinisme.
Club Nàutic Port de La Selva
Pàgina oficial del Club Nàutic Port de La Selva, entitat d’aquest municipi de la Costa Brava altempordanesa. Informació, lloguer i venda d’amarradors, cursos de natació, vela, activitats socials. Les instal·lacions estan obertes tot l’any.
Club Nàutic Portocolom
Web del Club Nàutic Portocolom, d’aquesta zona turística de Felanitx. El club disposa de 252 amarraments totals, amarraments per embarcacions en trànsit, i rampa per embarcacions de vela lleugera. Seccions de vela i pesca. Instal·lacions.
Club Nàutic Premià de Mar
El Club Nàutic Premià es una entitat oberta a les persones amants del mar. Té com a objectiu es el foment dels esports nàutics i marítims així como el desenvolupament i la pràctica d'activitats culturals i esportives. Un lloc on gaudir de la natura.
Club Nàutic Ripoll
Pàgina del Club Nàutic Ripoll, estitat esportiva del Ripollès. És el club fundador de la Federació Internacional de Nàutica Fluvial (FINF). Des de l’any 1986 promovem l’esport fluvial al Ripollès. Rally Nàutic del Ripollès, campionat del món i activitats.
Club Nàutic Sa Riera
Web del Club Nàutic Sa Riera de Begur, entitat esportiva que l’objecte del foment i la pràctica dels esports nàutics. A la seu hi ha una sala amb la premsa, gel, aigua, cafè, tríptics d'informació marítima, previsió meteorològica, fax, Internet, …
Club Nàutic Salou
Web del d’aquest club dotat de magnífiques instal·lacions i equipaments, molt valorades per les embarcacions que pernocten al seu port. Equip de 24 regatistes. Organitza concursos de fotografia, filatèlia, pintura, exposicions, festes, …
Club Nàutic Sant Carles
Fundat l’any 1969, el Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita compta actualment amb més de 1000 socis. La societat està consolidada com l’entitat més important de la població, a més a més de ser un dels ports esportius més importants de Catalunya.
Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols
Web oficial amb informació de l'entitat, activitats, serveis i tarifes. El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, en un dels ports més ben emplaçats de la Costa Brava, al triangle geogràfic format per Barcelona, la costa sud de França i les Illes Balears.
Club Nàutic Sant Miquel De Colera
Les dades bàsiques del Club Nàutic Sant Miquel De Colera, El Club Nautic Sant Miquel De Colera, està situat al Passeig del Port d’aquest municipi de la costa, a la comarca de l’Alt Empordà. La web oficial (www.cnsmcolera.com), no funciona.
Club Nàutic Sant Pere Pescador
El club va ser fundat l'any 1970 i amb 150 socis. Està situat a la sortida de Sant Pere Pescador amb el riu Fluvià. A part dels amarradors ofereix molts més serveis i activitats als seus socis com ara cursos, tallers, jornades d'activitats.
Club Nàutic S'Arenal
Pàgina oficial del Club Nàutic S'Arenal, de S'Arenal, Llucmajor (Mallorca). Regates, escola de vela, pesca, actes socials i informació d’aquest club, situat en una de les zones més denses de l’illa de Mallorca.
Club Nàutic Sitges
Web oficial del Club Nàutic de Sitges, amb 40 anys d'existència. El Club Nàutic de Sitges fou fundat el dia 21 de març de 1967 per un grup de navegants que es reunien a la platja de la Fragata. Serveis, escola de vela, àrea social i dades diverses.
Club Nàutic Vic Sau
Pàgina oficial del Club Nàutic Vic Sau. Intal·lacions situades al Pantà de Sau, al terme de Vilanova de Sau. Activitats: Esquí Nàutic: Exhibició i espectacle, esquí nàutic, pesca, excursions. Nivell d'aigua al Pantà de Sau.
Club Nàutic Vilanova
Web del Club Nàutic Vilanova i la Fundació Nàutic Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. Vela, pesca, submarinisme, regates, concursos socials, ... L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva.
Club Nàutic Vilassar de Mar
El club neix per iniciativa d’un grup de persones, estiuejants i gent del poble de Sant Joan de Vilassar, vinculades als Banys d’en Cintet, tant pel que fa a la pesca i als esports nàutics com als banys de mar. Instal·lacions i dades diverses.
Colònies Nàutiques Cala Canyelles
Programa de l’estada, segons meteorologia i l’estat del mar. Cada dia, en l’esmorzar, es proporciona al grup un planning detallat de les activitats a realitzar. Pista de gespa artificial on es practica futbol sala, bàsquet, voleibol, frontó i tot de jocs.
Delta Mar - Lloguer d'Embarcacions al Delta de l'Ebre
Embarcacions de 10, 15 i 50 cv per a un màxim de 4 persones i de 60 cv cabinada i open per a 5 persones, ideals per a passejades o pesca recreativa. A Sant Carles de la Ràpita, en ple Delta de l'Ebre, podrà gaudir de la Badia i banyar-se a les platges.
Escola de Mar - L'Escola del Club Marítim Montgat
Escola de Mar és l'escola del Club Marítim Montgat. Les dues entitats representen la formació i dinamització d'activitats nàutiques al municipi i actualment treballen plegades per potenciar l'accés al mar d'una forma responsable i sostenible. Activitats.
Escola del Vent
La brisa del mar. L’aigua salada. Noves experiències. La teva vida no torna a ser igual quan descobreixes el poder i magnetisme d’un medi que et permet practicar esport, gaudir i créixer com a persona. Apropa les bones vibracions que genera el mar.
Escola Nàutica Badalona and Sports
Escola Nàutica a Badalona, que imparteix cursos nàutics per a obtenir les titulacions nàutiques oficials: patró de navegació bàsica (PNB), patró d’embarcacions de recreo (PER), patró de iot (PY) i capità de iot (CY). Versió en català no operativa.
Escola Nautica Baix Empordà
Centre dedicat a l'ensenyament i la preparació per a obtenir titulacions nàutico-esportives, des de Palafrugell. Disposa d'instal.lacions de fàcil accés, equipades i adaptades per a oferir un servei de qualitat. Classes de nàutica d'esbarjo.
Escola Nàutica Blanes
Pàgina de l’Escola Nàutica Blanes, d’aquest municipi costaner de la comarca de La Selva. Informació de l'escola, els títols, lloguer d'embarcaciuons i contacte. Assegurances, títols nàutics, varada platja i lloguer d'embarcacions.
Escola Nàutica Gènova
Escola de navegació on aprendràs a portar tot tipus d'embarcacions, podràs fer els cursos tant teòrics com pràctics. Disposem d'embarcacions de lloguer, sortides de cap de setmana i tot allò relacionat amb la nàutica. Ubicada a Terrassa.
Escola Nàutica Girona
Escola homologada, on s’imparteix cursos per a les titulacions de nàutica d’esbarjo, en totes les titulación nàuticoesportives. Embarcacions per a pràctiques i simuladors per a les pràctiques de radiocomunicacions. Garantia d’aprenentatge.
Escola Nàutica Medinyà
Web de l’Escola Nàutica Medinyà de Girona i base a Palamós (Costa Brava). Últimes notícies del món de la nàutica, títols, cursos, forfait de vels, gestoria nàutica i assegurances, aula virtual. Dades del saló de referència de la nàutica.
Estació Nàutica Badia de Palamós i Calonge - Sant Antoni
De l'Estació Nàutica us informem i assessorem a l'hora d'escollir o fer una activitat nàutica o turística. Som coneixadors del territori i sabem el que millor es pot adaptar a vosaltres. A partir de les activitats que us agradin, us fem propostes.
Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-Roig/Miami Platja-Vandellòs/L'Hospitalet
Per gaudir del temps lliure amb família, compartir il·lusions a la sorra, descobrir la natura fent una passejada per senderes que transcorren entre bells paratges naturals, practicar l'esport, descobrir capítols de la història visitant monuments, etc.
F.C.C.P.M.F.
Bloc amb informacions d’actualitat de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial. Històries i activitats de marina tradicional i clàssica. Pàgines de les associacions que en formen part i blogs a visitar.
Funtastic! Escola d'Esports Nàutics
Escola d'esports nàutics a l'Escala, especialitzada en vacances actives i d'aventura al mar. Windsurf, vela, catamarà, esquí, submarinisme i kayak. Cursets i lloguer vaixells vela lleugera i catamarans. Iniciació i perfeccionament.
Grup d'Esports Nàutics (GEN) de Roses
El Grup d'Esports Nàutics (GEN) ha assolit una important maduresa social, en el seu 25è aniversari. Activitats esportives i instal·lacions recentment inaugurades que el situen com un club referent en els Esports Nàutics a Catalunya.
Kayak K1
Escola esportiva nàutica de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Kayak k1 és una escola de piragüisme i de caiac de mar. La oferta va dirigida als viatgers que volen gaudir del Kayak de Mar, en un indret privilegiat: les Cales de l'Ametlla de Mar.
La Ruta de la Sal
Regata que se celebra cada Setmana Santa entre els ports de Barcelona i Dénia, i Eivissa i Formentera. Anunci de Regata, recorreguts, carta nàutica, full d'inscripció, bossa tripulants, actualitat, avís als navegants, llista d'inscrits i classificacions.
Medas rent a Boat
Lloguer d'embarcacions a Illes Medes de l'Estartit. Disposa de 4 embarcacions, 3 per a lloguer sense titulació i una amb titol. La bona localització, on ens trobem ens fa ser uns privilegiats. Per això posem facilitats perquè tothom pugui descobrir-ho.
Menorca Estacions Nàutiques
L'Estació Nàutica de Ciutadella al sud occidental de l'illa. Inclou els termes de Ciutadella i Ferreries, des de Punta Nati fins a Cala Galdana, a la part sud de Menorca. L'oficina d'informació a Ciutadella, estacions nàutiques de Fornells i Maó.
Nàutica Carreras
Empresa jove, ubicada a Begur i amb el port base a l’Estartit. Porten uns quants anys dedicant-nos al mar amb passió. Acompanyeu-nos en les aventures, excursions, lloguer de velers, escola nàutica, pack multiaventura i altres serveis.
nautics.cat
Plataforma on trobaràs tot el que necessites per gaudir del mar a Catalunya. Esport nàutic, cursos de submarinisme, lloguer d’embarcacions, reparacions, ... Cerca per l’activitat nàutica o la localitat on vols conèixer l’oferta nàutica.
Navegant amb la Balear
Blog no oficial sobre l'embarcació i esquitxos de la mar. Som una barca de Bou, nascuda l'any 1924, amb tota la vida pescant al mar. Gràcies als Amics del Museu Maritim i el Consell de Mallorca, disfrut d'una vida d’activitats culturals i mediambientals.
Noguera Aventura
Esports i activitats esportives d'aventura. Serveis a particulars o a grups. Disposa d’àmplia oferta d'aventura, on trobar una solució a mida. Rafting, canoa d’aigues braves, descens de barrancs, bicicleta, escalada, ruta equestre, tir amb arc, ...
Port Ginesta
Club Marítim Port Ginesta, situat a Castelldefels (Baix Llobregat). Inclou situació i accessos, serveis generals de l’entitat, serveis nàutics als associats, bars, musicals i restaurants i notícies. Medi ambient, tarifes, reserves, documents, plànol, ...
Regata Ophiusa Sitges - Formentera
Regata d’altura que es celebra per Setmana Santa, entre Aiguadolç-Port de Sitges i la Savina-Formentera. Sitges - Formentera deixant Eivissa per babord o per estribord. La Regata Ophiusa està organitzada per Ophiusa Iniciatives Nàutiques.
Reial Club Marítim de Barcelona - RCMB
És un dels club més antics del país, fundat al s. XIX. Ha guanyat més de 1000 medalles en competicions nacionals, i 200 en internacionals. El Marítim va guanyar la 1a medalla olímpica per Espanya l’any 1932. Rem, vela, pesca, creuers, i escoles.
Reial Club Nàutic de Tarragona
Web oficial del Reial Club Nàutic de Tarragona. Fundat l’any 1878, el Reial Club Nàutic de Tarragona és el club més antic, en la seva especialitat, de l’estat espanyol. Informació general i les seccions de Motonàutica, pesca, natació, rem i vela.
Reial Escola Nàutica - Viquipèdia
La Reial Escola Nàutica o Estudi de pilots d'Arenys de Mar, va ser una escola nàutica que formava a pilots amb graduació d'oficials de la Real Armada, fundada per Josep Baralt i Torres a Arenys de Mar el 1780 i que va romandre operativa fins al 1874.
Solaris Racing Team
Dades del Solaris Racing Team, un equip de regates de creuer que participa a regates amb el vaixell de vela Solaris-Mataró, patrocinat per l'Institut Muncipal de Promoció Econòmica de Mataró. La web oficial: http://www.solaris.cat/ no operativa.
Surf & Sail Menorca - Water Sports Centre
Surf and Sail Menorca neix l'any 1978 a la tranquil·la illa de Menorca. Des de llavors cada any ampliem les activitats i millorem les instal·lacions per als clients. Podem oferim windsurf, vela, caiacs, barques de lloguer i altres activitats lúdiques.
Temps de Vela
Temps de Vela som un empresa de lloguer de velers amb patró localitzada a Palamós (Costa Brava), a la comarca del Baix Empordà. Formació des de nivell zero, perfeccionament, iniciació a regates, classes particulars, participació a regates d’altura.
Tot Charter
Servei de lloguer de velers al Maresme, a El Masnou. Tot Charter és una empresa dedicada al lloguer de velers per tota la costa catalana. Lloga un veler de luxe a baix preu i comença a gaudir del mar! Informació i serveis. Traductor automàtic.
Travessa de l'Equinocci
Pensant com podíem fer per revitalitzar aquesta travessa potenciant-ne el vessant més creuerista, i cercant una fórmula "simpàtica" se'ns va acudir una regata inversa (sortida inversa per temps compensat, i arribada en temps real), esmorzar a Badalona.
Turisme Nàutic Costa Brava
Informació del turisme nàutic a la Costa Brava. Els esports nàutics per a practicar-hi, allotjaments, gastronomia, metereologia, platges i cales, ports i municipis, … A càrrec del Consorci Costa Brava - Pirineu de Girona.
Velers.cat
Portal de la vela en català al servei del món de la vela. Tot el que un vol saber sobre el món de la vela. L’objectiu és informar als amants de la vela i establir un punt de trobada on poder intercanviar opinions, idees, experiències, etc.
Wake Cat
Centre d'esport i activitats nàutiques a Llançà i a Castellar del Vallès. Al Cap de Creus, amb activitats per tots els gustos i edats. Wakeboard, Ski nàutic i inflables, kayaks i SUPs excursions veler de 9 m d'eslora per la costa empordanesa. Botiga.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT