NETEJA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Actua Neteges
Empresa de Vilanova dedicada a la neteja industrial i comunitaria. Actua Neteges es troba situada a Vilanova i La Geltrú (Ribes Roges) i això permet desplaçar-nos de forma ràpida pels voltants de la Comarca del Garraf que es on presta el servei.
Aditres
Empresa de Granollers, especialista en serveis integrals de neteja, industrial, edificis, oficines, finals d’obres, espais públics, grans equipaments, centres educatius. A més a més de les neteges integrals també ofereix serveis de jardineria.
Ambient Neteges
Des de 1994, en constant evolució, dona servei a comunitats, parkings i oficines. Amb treballadors fixes (més del 90%), amb la utilització de productes, eines i maquinària professional, que garantitzen un servei eficaç en la seva realització.
Ambisist
Oferim solucions de neteja (serveis, productes i maquinària) per a diferents sectors: servei personalitzat i adequat a les necessitats de cada client i una visió diferent e innovadora fan que Ambisist amb més de 25 anys esdevingui un referent.
Andorra Neteja
Serveis industrials de neteja, des del Principat d'Andorra. Podeu utilitzar els nostres serveis de manera puntual o regular. Tot el nostre personal consta degudament assegurat i contractat directament per la nostra empresa.
Ant Facilities
Àmplia cartera de serveis complementaris: vidres, desinfecció, jardineria, consergeria, paleteria, bugaderia i manteniment. Des de 1995, oferint qualitat i excel·lència als nostres clients. Som experts en trobar solucions a neteges complicades.
Aprise-Catalunya - Empresa d’Inserció
Serveis de consergeria i vigilancia en finques urbanes. Construcció, reformes i manteniment per comunitats veinals, rehabilitació d’edificis, treballs menors de construcció, espais verds, manteniment de parcs i jardins, replantacions i neteges forestals.
Arbora & Ausonia
Líder del sector de l’higiene personal. Marques: Evax, Dodot, Ausonia, Tampax, i Kandoo, que ajudan al nen a anar sol al lavabo. Seu a Barcelona i plantes de producció a: Xixona (Alacant), Mequinensa (Saragossa) i Montornès (Barcelona).
Arquera Neteges
Arquera Neteges s’instal·là al 2007 a Mataró, com una empresa integral de neteja. Actualment compta amb una plantilla de 30 treballadors amb diferents disponibilitats horàries que s'adeqüen a les necessitats del client. Pressupostos personalitzats.
Associació Catalana d'Empreses de Neteja
Associació que representa a la majoria de les empreses de neteja de Catalunya, formen un grup humà amb ganes de dignificar el sector. Objectius, serveis, acords, comissions de treball, formació, actes, documents, noticies i la revista E&L.
Associació Recollim
Entitat creada a L’Hospitalet Llobregat (Barcelonès) )al 1991. Treballa per l’autonomia de persones en situació de desvantatge social. Serveis de sensibilització i educació ambiental, espais verds, manteniment de parcs i jardins, neteja d’espais, ..,
Barberà Inserta
Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, activitat Fundació Barberà Promoció i Actividades Integradas, promoció socioeconòmica, laboral i empresarial. Jardineria, neteja forestal, consergeria, neteja i pintura manteniment.
Basedi - Neteja Aparcaments
Empresa constituïda l’any 1994. L’activitat és la prestació de serveis de control d’accessos, consergeries, complexes lúdics i indus-trials i neteja dels mateixos. Oferim treball a persones amb discapacitat. Inscrita com a Centre Especial de Treball.
Benet Pibernat
Empresa dedicada a tres sectors. Venta al major i al detall d'articles d'almentació com aigües, vins, llet, sucs, refrescos, cerveses, gaseoses, sifons, venta de combustibles com carbó, querosé, butzir i gasoil i articles de neteja: lleixiu, salfumant, …
Ben-Net Neteges i Manteniments
Empreses de serveis de neteja a Barcelona i Madrid. Informació sobre una de las empreses més importants de Catalunya en la prestació de serveis integrals de neteja i manteniment. Central a Sabadell, oficina de Girona i Centre Logístic Manresa..
Besernet
Consolidada empresa de neteja que ofereix una àmplia varietat de serveis amb la maquinària més innovadora i amb un equip humà altament professional. Disposem dels recursos necessaris per a les feines de la forma més ràpida i eficaç.
Bibey
Empresa amb una gran experiència en el servei de neteja d’oficines i empreses. Conta amb personal qualificat pels serveis de neteja i manteniments, avalat per molts anys d’experiència i degudament uniformat. Seus a Madrid (3) i Barcelona.
Bisbal Casacuberta
Empresa del món de la neteja i especialitzats en neteja de grafits i ens aplicacions antigrafits. Serveis i productes: tractaments, neteges en mobiliari urbà, neteja de voreres, sorrejats, extracció de cartells publicitaris, extracció de xiclets, ...
Bugaderia Industrial Omnialava
Omnialava és una bugaderia industrial especialitzada en el servei de rènting de tot tipus de peces per a hotels, restaurants, apartaments turístics, i col·lectivitats, així com rentat tradicional o un servei mixt. Més de 35 anys d'experiència.
Bugas - Foments del Treball Col·lectiu
Construeix llocs de treball des del 1991, amb quatre bugaderies i tintoreries. Constituïda com a empresa d’inserció a l’any 2000. Realitza treballs de: bugaderia, neteges, adaptacions tècniques i reparacions, atenció domiciliària i acompanyaments.
Can Netja
Fundada el 1995, som un dels principals operadors del sector de la neteja industrial i manteniments integrals de l'àrea de Barcelona Nord. Naixem d'un projecte de formació i inserció ociolaboral de persones amb diverses disminucions.
Candy Cash
Empresa, fundada als anys setanta, suministradora d'articles de neteja, pastisseria i gelateria. A través de les tres àrees de productes de Candycash: neteja, pastisseria/fleca i restauració/gelats, l'empresa s'ha posicionat com partner dels clients.
Cisnet2010
Empresa amb seu a Cerdanyola del Vallés i Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona). Posa a la seva disposició la seva gamma de serveis de neteja més alta, adaptable a les exigències del mercat, amb tecnologies d’avantguarda i un alt nivell professional.
Clar i net - Servei de neteja Integral
Servei, servei i servei és la nostra filosofia d'empresa. Servei integral basat en la qualitat del treball forjat per la constant supervisió del servei prestat, curosa selecció de l’equip humà, i la utilització de material professional d'alta qualitat.
Clean & Iron Service - La Caixa Clean
Empresa abdorrana de serveis de neteja a domicili d'alta qualitat. Neteja en general. Servei de planxa. Neteja de cortines, catifes, etc… Delegacions a tota Catalunya i a Eivissa.
Com de casa
A Com de casa ens dediquem a ajudar a les families a gestionar la neteja de la seva llar. Intentem dia a dia conèixer les necessitats de la familia i estudiem quina és la millor sol.lució per tal de fer-li més fácil el funcionament de la seva llar.
Coseralsa
Distribució de begudes, aliments i productes de neteja per al sector de l'hostaleria. Amb seu a Barcelona. Coseralsa hereta el 1986 l'activitat desenvolupada des dels setantes per Distribucions Milián. Servei integral amb productes de primera qualitat.
D'Ausa Gestió i Neteja d’Aparcament
Vine i aparca còmodament al centre de Vic i de Manlleu, a la vomarca de l’Osona. Gestionem més de 1.000 places en aquests llocs. Parkings a Vic i Manlleu. Aparcaments públics al centre d’aquestes dues ciutats odonenques. Parquing del Mil.lenari.
Desembussos Barcelona
A Desembussos Barcelona fem serveis de neteja amb camions cuba i equipaments de pressió d'aigua de canonades, desembussos, neteges i buidats de fosses sèptiques i pous, aspiració d'aigúes acumulades per trencament de canonades, pluges...
Desinfectants Químics CH Quimica
Empresa que neix l’any 1994 a Sabadell. Creada pel Sr. Vicente Chaparro gràcies a la seva experiència a la indústria química. A les necessitats del mercat, pel creixement econòmic del país, va trobar la fórmula per convertir-se en referent del sector.
Dica
Integració de Serveis Industrials Dica, empresa de neteja propera, amb garantia i qualitat de treball que mira pel seu benestar. Atenem les necessitats, i el nostre objectiu és la seva satisfacció, el nostre personal vetllarà perquè tot sigui excel·lent.
Distribuidora Joan
L’essència de Grup Joan és “Millorar per créixer”. Això l’ha posicionat com a referent del sector. Cel·lulosa i articles d'un sol ús, emmagatzematge i transport de materials, equipament horeca i col·lectivitats, gestió de residus, neteja i seguretat.
Ecanet
Sistemes de desinfecció i potabilització de l'aigua, especialitzada en el tractament de l'aigua, tant domèstic com industrial, que neix com a resposta a les necessitats, cada vegada més exigents, d’aquest mercat. Productes i tractaments.
EcoBuga - Bugaderia Autoservei
EcoBuga, Bugaderia Autoservei a Puigcerdà. La primera bugaderia autoservei a Puigcerdà i a La Cerdanya. Podrà rentar-hi tota mena de roba; des de mantes, coixins, nòrdics fins a la bugada de la setmana.
Eco-Equip
Servei de recollida de residus sòlids urbans, neteja viària i de clavegueram de Terrassa. Servei de qualitat gràcies a la professionalitat de l’equip. Principal, neteja viària, deixalleries municipals, normatives, residus municipals i residus industrials.
Eco-Equip
Societat Anònima Municipal, encarregada de la neteja de la Ciutat de Terrassa. Deixalleria, de mobles i estris vells, centre de dades i documentació...), realització de programes d'educació ambiental.
Econet
Pàgina d’Econet, Econet és una empresa, ubicada a Folgueroles, ala comarca d’Osona, i dedicada a la neteja en general. Ofereix diferents serveis de neteja. La pàgina es troba en procés de construció.
Economia Solidària
Economia Solidària, Empresa d’Inserció. Serveis: Formació individual d’inserció, educació ambiental, construcció i reformes, manteniment integral d’edificis, projectes i reformes integrals, muntatges de productes, reparacions de bicicletes neteges, …
El Encanto
Empresa familiar de serveis de neteja i manteniment fundada l'any 1988. La nostra experiència al sector, juntament amb els nostres programes específics de treball i supervisió personalitzats per a cada un dels nostres clients, garantia de qualitat,
Empresa Municipal d’Aigües i Clavegueram EMAYA
Empresa Municipal d’Aigües i Clavegueram, empresa de l'Ajuntament de Palma, amb el 100% del capital. Gestió del cicle integral de l'aigua; captació, potabilització, proveïment d'aigua potable, manteniment de clavegueram, sanejament i depuració.
Escobar
Escobar Neteges ofereix neteges professionals, desembussos i buidats. Amb més de 50 anys d'experiència i una contrastada reputació, li oferim el millor servei de neteges. L’empresa està situada a Malgrat de Mar (Maresme).
Estela Neteges
Web d'Estela Serveis Neteges. Empresa granollerina amb anys d’experiència al sector de neteja. L’aposta: Cap superfície és impossible, per una imatge impecable. Oficines, vidres, particulars, naus i locals, final d’obra, pàrquings, comunitats, …
Eubolar
L’especialització de l’equip ens permet compaginar l’activitat amb els cicles de producció del client. Programes de treball dissenyat per a aconseguir màxima productivitat dels recursos i optimització de costos, amb sistemes de neteja adaptats.
Evernet
Empresa de neteja amb més de 30 anys d´experiència al Vallés Occidental i voltants dedicada a les necessitats a mida del client. Neteja d'edificis, pisos final d'obra i vidres. Neteges especialitzades de pàrquings. Abrillantat i cristalitzat de paviments.
Fem Net Vallès
Web de Fem Net Vallès. Fem Net Vallès és una empresa creada l’any 2000, i instal·lada recentment a Canovelles (Vallès Oriental). Informació general de l’empresa, serveis que ofereix i localització de l’empresa.
Fifty
Oferim serveis de neteja i manteniment a empreses i particulars. Oficines, hotels, apartaments turístics, edificis, restaurants i cases. Demaneu pressupost personalitzat gratuït i sense compromís. Amb la garantia del millor servei a preu molt competitiu.
Fundació Ramon Noguera
Web de la Fundació Ramon Noguera, dedicada a la gestió de centres i serveis d'atenció a persones amb disminucions. Manipulats industrials, auxiliars, jardineria, neteja industrial, comercial i de grans superfícies, controls medioambientals.
Garbet
Garbet neteja i manteniment Integral. SCCL és una empresa d’inserció constituïda amb forma de cooperativa de treball associat i d’iniciativa social, sense ànim de lucre. La primera cooperativa i empresa d’inserció que s’ha creat a Catalunya.
Garecosan Voltregà
Garecosan Voltregà, és una empresa de Les Masies de Voltregà (Osona), especialitzada en la producció i comercialització de detergents, desinfectants i equips per la industria agro-alimentaria, ramadera, col·lectivitats i industria.
Gestior Quimics
Empresa destinada a oferir una diversa i variada gamma de serveis: Desinfecció-desinsectació-desratització, neteja-restauradora (eliminació de pintades, graffitis, …). Tractaments antixilòfags (corc i termits). Eliminem tot allò que pugui ser perjudicial.
Gota Neteges
Empresa de Sabadell. Pressupost on-line o contacti telefònicament, l’assessorarem i podrà concretar l'horari de visita a les se-ves instal·lacions, amb l'objectiu d'oferir-lis un projecte de neteja, adequat i personalitzat a les seves necessitats.
Grup Cooperatiu TEB
La seva missió és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i suport a les famílies. El Taller Escola Barcelona es remunta al 1965. Disposa de cins centres. Serveis a la indústria, jardineria, neteja i ambientals.
Grupo Serlimar - Serveis Integrals
Des de la fundació del grup, el 1972, Serlimar desenvolupa l’activitat de la prestació de serveis de neteja. Amb els anys, ha anat incorporant altres serveis relacionats, de valor afegit per als seus clients, tals com neteges tècniques especialitzades.
Grup-Seax Germans Rial
Empresa de neteja Grup-Seax Germans Rial des de 1990 oferint serveis de neteja a Barcelona. L’empresa va ser fundada a Barcelona amb la idea de donar un servei de neteja i manteniment de qualitat amb una línia de preus continguds.
Her Mark
La fabricació i distribució de detergents i químics és el motor d’aquesta empresa. Productes per la neteja i manteniment d'indústries, oficines, cisternes, indústria paperera... L’empresa va nèixer als anys 60, amb el nom d'Indústries Loman, …
Hicosa
Higiene de Colectividades S.A. es va fundar a Barcelona l’any 1978. Neteja de col·lectius: hospitals, escoles, hotels, restaurants, indústries, residències gent gran, gimnasos, ... Té una nau de 3.000 m², 5.000 clients i més de 3.000 referències.
Hidrocar
Empresa especialitzada en serveis integrals de neteja i clavegueram amb una àmplia experiència en el sector i amb un equip humà molt experimentat. Hidrocar ofereix serveis de desembussament de canonades a Lleida, Tarragona i Barcelona.
Hidronet
Hidronet és una empresa de netejes i desembussos, amb seu a Esparreguera que ofereix serveis d'urgencies i mantenimient de canonades i instal·lacions de canalització a Martorell i altres localitats properes de la comarca del Baix Llobregat..
Hnos. Cant
Servei i manteniment de netejes amb tecnologies avançades per a optimitzar les tasques i rentabilitzar els serveis. Treballa pels sectors: hospitals, farmàcies, educatiu, industrial i comercial. Experièncià al seu servei. A Terrassa i Girona.
ICD-Empresa de Serveis
Empresa gironina proveïdora de serveis de neteja i sanejament industrial. Netegen obres noves per a promotors i o constructors edificis i aparcaments per a comunitats de propietaris, naus industrials, oficines, botigues, locals comercials, etc.
Ilerda Serveis
Empresa familiar que és la principal empresa distribuïdora de productes de neteja professional per a Lleida capital i província. També serveix a les zones limítrofes amb les províncies veïnes (Barcelona, Tarragona, i Osca). Departaments i servei tècnic.
Intecserveis - Centre Especial de Treball
CET que pertany a la Fundació Germà Benito Menni, creada per l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, Província d’Aragó Sant Rafael. L’objectiu és la integració laboral de persones amb trastorn mental, risc d'exclusió social i discapacitats.
K-Nets Neteges
Pàgina de K-Nets Neteges, empresa del sector de la neteja ubicada a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). L’activitat es basa en els serveis de sanejament de vies públiques i similars. Pàgina web en construcció. Disculpeu les molèsties.
La Mar de Net
Empresa de neteja i altres serveis. Proporcionar benestar i qualitat de vida, mitjançant un servei excel·lent. Serveis de neteja domèstics, de bugaderia, jardineria, manteniment de piscines, reparacions i subministra productes de neteja i higiene.
Lcnet, Manteniments integrals
Empresa de neteges de Manresa especialitzada en manteniments; de locals, d'empreses i comunitats, de bars i quioscos durant temporada d'estiu, primeres neteges de cases i pisos, d'empreses, locals i oficines, abrillantament i puliment de terres.
Liderlimp
L’estratègia competitiva de Liderlimp consisteix en la prestació d’un servei d’alta qualitat i molta professionalitat, amb un tracte personalitzat, proper al client, oferint solucions tècniques avançades i especialitzades.
Limpiezas Muñoz
Empresa fundada en 1983. Limpiezas Muñoz, nuestra experiencia y profesionalidad nos permite atender todo tipo de lugares: oficinas, industria, comercios, laboratorios, centros recreativos, comunidad de propietarios, parkings, colegios.
Limpiezas Rojas
Empresa de neteja orientada a comunitats de veïns, oficines i parkings. Ofereix serveis de neteja i manteniment, tractament de terres (polir, diamantar, decapar i abrillantar) a l'àrea metropolitana de Barcelona. Pressupost gratuït i adaptat.
M. Terricabras - Neteges i Transports
Empresa de camions cisterna dedicada a la neteja, desembús, buidatge i transport de residus de forma ràpida i neta, ubicada a Gurb, Vic (Osona) Netegem i solucionem tots els problemes que ens plantegen, de la manera més neta i ràpida possible.
Mancober
Serveis de manteniment de cobertes de comunitats, pisos, naus industrials i cases a les comarques de girona, palafrugell, palamós, la bisbal, figueres, sant feliu de guixols, cassà de la selva, olot, santa coloma de farners.
Manteniment i Serveis
Manteniment i Serveis, és una empresa andorrana especialitzada en tres serveis: Neteja a domicili, serveis immobiliàris i provisió de llenya. Està situada al bell mig de la Pleta d' Ordino, on només es respira natura, tranquil·litat i benestar.
Mapren Manteniments Preventius i Neteges Industrials
Mapren és una empresa berguedana que ofereix servei integral de manteniment preventiu i predictiu de maquinària, instal·lacions i equipaments industrials. Neix quan les empreses tendeixen a externalitzar tasques no pròpies de la seva activitat.
Marselha - Fragàncies i Sabons
Sabons Marselha, artesans del sabó. Jabones Marselha, artesanos del jabón. Savons Marselha, fragància Costa Brava- Les artisans de savon. marselha soaps, craftsmen Soap. La nostra botiga de productes.
Masajipa Serveis de Neteja
Serveis de Neteja per a particulars, industria i hosteleria de les comarques gironines. Masajipa, ofereix serveis d'escuraxemeneies, de neteja de calderes de gasoil, neteja de parquings, etc a Girona.
Massegur
Distribució d'articles de cel·losa, neteja, sanejament, d'un sol ús i material d'oficina especialment per majoristes. Més de 60 anys al servei de les empreses i professionals de diferents sectors. Empresa, ubicació, i catàleg de productes.
Metropolis
A Metropolis som especialistes en seguretat (seguretat privada i serveis de vigilància privada), neteja, logística i també som Centre Especial de Treball amb el qual ajudem a les empreses a complir amb la LISMI. Oferim solucions integrals i adaptades.
More’s Distribució
Web de More’s Distribució. Distribució de productes d’higiene infustrial a càrrec de Mercè Carrasco Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). La seva pàgina no és encara funcional i només conté les dades de contacte postal i electrònic.
Mullor
Mullor ha estat una de les primeres empreses del sector de neteja a certificar-se en la ISO 9.000 i 14.001 i primera empresa a estar certificada en neteja segons la ISO 22.000. Va iniciar l’activitat de serveis instal·lant i mantenint sòls tècnics.
Multianau
Empresa de neteja. Compta amb un Sistema de Qualitat per reduir l'impacte mediambiental i prevenir els riscos laborals. Els certificats ens avalen. Responsabilitat Social Corporativa vol dir conciliar la generació de beneficis amb el benestar social.
Naturnet
Una empresa de serveis. Oferim: Qualitat amb el nostre personal, els nostres serveis i els productes que utilitzem. Sempre en continua innovació i formació, ja sigui en tècniques o en maquinària, com ara: la neteja criogènica o fregats mecanitzats.
Net i Pulit
Net i Pulit és una empresa especialitzada en: Serveis de neteja de tot tipus, manteniment a empreses, comunitats i particulars, reformes en general (jardineria, pintura, antenes, llum, aigua, gas, calefacció...). Realitzem boletins d'instal·ladors.
Net Integral Serveis de Neteja
Empresa de serveis de neteja, de Barcelona, orientada cap al sector professional: Oficines, despatxos i edificis corporatius, col·legis, acadèmies, hotels, restaurants, clíniques, hospitals, residències, comunitats, pàrquings, ...
Net Tais
Serveis de neteja i manteniment a oficines, pàrkings, comunitats de veïns,...Polit i abrillantament d'oficines, comunitats de veïns, pàrkings, col·legis i guarderies, locals comercials i altres tipus d'edificis a estudiar..
Neteges Alella
Web de Neteges Alella, on trobareu tota la informació sobre els serveis de neteja de la vostra llar, local comercial, comunitats i oficines. Selecció acurada de personal i equip professional, per garantir un servei fet a mida per les seves necessitats.
Neteges Arnet
Empresa de nova creació de la Conca de Barberà. Ofereix serveis integrals de neteja per particulars i empreses, serveis especialis com neteja de foses, desinfecció per ozonització, neteja de grafitis, abrillantament de terres, neteja de pàrquings, etc.
Neteges Aterovall
Empresa de neteja, amb l’àmbit de treball a tot Catalunya. La preocupació constant per a satisfer les necessitats amb mètodes i sistemes de neteja més adequats, per a aconseguir el millor servei amb el menor cost i sobre la base de la qualitat total.
Neteges Bages
Disposa de maquinaria com escombradores, fregadores de gran rendiment, màquines per abrillantar paviments i aspiradores industrials, i els equips per una neteja més efectiva i en menys temps. Empresa, experiència, qualitat, serveis i pressupost.
Neteges Can Dragó
Empresa de neteja especialitzada en comunitats, aparcaments, oficines, etc. Consulteu serveis o demaneu pressupost sense compromís. La nostra filosofia és oferir un tracte personalitzat a cada client segons necessitats i fer un seguiment exhaustiu.
Neteges Ciutat
Neteja de pàrquing, comunitats de propietaris, abrillentat de sols. Empresa especialitzada, amb anys d'experiència, amb neteja, tracte amb el públic i administració. Neteja, consergeria i manteniment amb gran qualitat i un tracte personalitzat.
Neteges Coral
Empresa familiar establerta a Terrassa, amb 40 anys d’experiència al sector dels serveis de neteja i consumibles. Actualment l’àmbit geogràfic dels serveis engloba tota Catalunya. Oferim serveis de neteja de manteniment a tot tipus d’instal·lacions.
Neteges Creu Alta
Neteges Creu Alta, S. L. és una empresa dedicada a oferir el millor servei de neteja, tant a clients professionals com a particulars. Més de quinze anys d'experiència en neteja de tot tipus d´establiments. Serveis i contacte.
Neteges Dalmanet
Garantia de servei, rapidesa i eficiència en tot tipus de neteges; neteges quotidianes, neteges especials i urgents. Posa al seu servei: personal, productes i maquinària especialitzada; perquè vostè es despreocupi. Nosaltres ens ocuparem de tot.
Neteges Diamant
Neteges Diamant és una empresa especialitzada en serveis de neteja tècnica i manteniment, que amb 15 anys d’activitat, actualment compta amb un gran reconeixement en la província de Tarragona i als voltants. Manteniment d’empreses públiques i privades.
Neteges El Dofí
Empresa gironina de neteges i serveis, especialitzada en neteja industrial, comercial i domèstica. Empresa familiar i propera, amb tracte directe amb els clients, oferint servei a mida de qualitat. Fundada l’any 1998 per la Sra. Esther Sabater Pradas.
Neteges Gishde
Empresa que neix en 1986, amb l’objectiu d’un servei de qualitat. Neteja de grans superfícies industrials, cristalls: neteja de cristalls, exteriors i interiors, centres públics i privats, i grans superfícies: oficines, magatzems i àmbit domèstic.
Neteges Guíxols
Des de l'any 1970 a Neteges Guíxols ens dediquem a desembussos de canonades i la nateja de tubs, fosses i, en general, tot tipus de tasques relacionades amb els desembussaments, procurant sempre oferir un servei urgent i eficaç als nostres clients.
Neteges Guti
Gestió i transport de residus, neteja de fosses sèptiques, neteja i transport de residus d’estacions de servei, desembussar clava-gueres. Recollida i manteniment de decantadors de greixos i olis de cuines d'hotels i restaurants i inspecció de tuberies.
Neteges Gutiérrez
L'any 2003 es va crear l’empresa, a la comarca de La Garrotxa, amb un ampli ventall de serveis de neteja. Servei per a particu-lars, empreses, centres educatius i clubs esportius, centres docents, etc. Neteja general i manteniment durant tot l’any.
Neteges i Abrillantats Oriol
Empresa igualadina especialitzada en serveis generals de neteja mitjançant un ampli ventall de serveis. Va ser creada l’any 1983. Neteja, conservació, manteniment i tractaments en general. La recerca de l’excel·lència és la nostra raó de ser.
Neteges i Manteniment Al Vent
Empresa de serveis Neteges i Manteniment Al Vent, creada l'any 1997, iniciativa de Clara Reinicke, que treballaba al lloguer turístic a Calonge i Santi Navarrete, que dirigia una empresa de neteges a la Costa Brava. Col.legis, comunitats, oficines, etc.
Neteges Jornet
L' any 1993 l’empresa va començar a treballar en el sector de la neteja. Actualment, té més de 80 operaris i una flota de 13 vehi-cles que cobreix tota la demarcació de Tarragona. Garantin màxima professionalitat. Empresa, serveis, treball i pressupost.
Neteges Josep Cortés
Especialitat en netejar clavegueram i fosses sèptiques. Una empresa familiar que es dedica a la neteja de clavegueram i fosses sèptiques. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector, Neteges Josep Cortés realitzarà el seu treball professionalment.
Neteges Jubany
Pàgina de Neteges Jubany, empresa del sector de la neteja, ubicada al municipi de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental). Serveis, ubicació, i informació general de l’empresa. Soliciti informació i li millorarem el seu entorn …
Neteges la Gavina
Empresa de neteja ubicada a Parets del Vallès (Vallès Oriental). Millora la seva qualitat de vida. El nostre objetiu és cubrir les necesitats de les empreses, la indústria, el comerç i les pymes. Catàleg de serveis de neteja. Versió mínima en català.
Neteges Lleida
Serveis de neteja professional de Neteges Lleida, SL. Som una empresa familiar especialitzada en manteniment i primeres neteges que des de 1978 està al servei dels seus clients, oferint treballs de neteja de tot tipus de locals.
Neteges Lleó
Empresa de neteja integral de referència a la Costa Brava i Girona. Ofereix a professionals o particulars, atenció i serveis de neteja basats en la confiança, la feina ben feta i el compromís amb les persones i el medi ambient. Gaudir d’una vida més neta.
Neteges Masmitjà
Empresa familiar de Capmany (Alt Empordà) amb experiència en neteja industrial i mantenir canonades. Desembús de canonades, detecció i inspecció, desembussos de baixants de wc i rentadores, sifons, arquetes, pous, fosses sèptiques…
Neteges Masnet
Neteja de rètols. Treballem especialment per les comarques de l'Anoia i Penedès, però si se'ns solicita, també per les comarques properes. Som una empresa especialitzada en serveis generals de neteja i manteniment per cobrir qualsevol necessitat.
Neteges Meneses
Empresa de serveis de neteja i manteniment des de Sant Feliu de Guíxols. Oferim serveis de neteja i manteniment de màxima qualitat i professionalitat. Som una plantilla fixa de 12 persones durant tot l'any, en època d'estiu som unes 16 o 17 persones.
Neteges Netcari
Servei de qualitat, altament professionalitzat i amb un tracte personal i proper al client. Neteja de vidres a qualsevol lloc; oficines, tendes, fàbrique, especialista en l’abrillantat de sòls (terratzo, sintasol...) La neteja de manteniment és bàsica.
Neteges Nic
Empresa dedicada a les neteges integrals de conductes a Girona. Restaurants, bars, hotels, restaurants, col.legis, geriatrics.... Neteja del conducte de greix de la seva cuina. Normativa, pressupostos, exemples, vídeos i dades de contacte.
Neteges Nova
Especialitat en les neteges de final de obres. Neteges i Manteniments de botigues i locals, oficines, comunitats, centres espor-tius. vestuaris, pistes, piscines, saunes, etc. Manteniments, neteja de parets, terres, finestres i manteniment de la piscina.
Neteges Osona
Empresa de serveis de neteja, higiene i desinfecció, pionera a l’Osona en la creació d'una Assessoria Tècnica d’Higiene, d’assessorament professional a instal·lacions que deleguin en professionals la higiene, neteja i manteniment dels locals.
Neteges Patena
Empresa i centre de serveis de neteja a Sabadell. Compta amb més de 25 anys d’experiencia al sector, que fa que sigui un dels màxims exponents en el àmbit de les neteges integrals. Formada per un equip de professionals amb gran experiencia.
Neteges Penedès - Neteja ecològica
És necesari deixar un llegat per properes generacions, la nostra obligació és contribuir en la protecció, preservant el medi ambient. La Neteja ecològica, treballa amb consciència de que productes i processos poden perjudicar a la salut i al medi ambient.
Neteges Rambla
Empresa amb més de 15 anys d'experiència en el món de la neteja integral. El nostre objectiu és dona al millor servei al millor preu. Disposa d’unes instal·lacions de 1200 m² a Tarragona amb oficines, vestidors, sales de formació i magatzems.
Neteges Ramos
Pàgina de Neteges Ramos, professionals en serveis de neteja des de Granollers. Neteges d'obres, pisos, torres, locals, pàrquings, Neteges de vidres interiors i exteriors i façanes. Neteges d'obres, pisos, torres, locals i pàrquings. Neteges de tendals...
Neteges Remei
Serveis de neteja de comunitats, escales, vidres grans, pàrquing, abrillantats de sòl i poliments. Adapta els serveis i ofereix efectivitat dels serveis de neteja amb tècniques especialitzades, innovadors procediments i exhaustiu control de qualitat.
Neteges Roma
Neteja de tapisseries, moquetes, sofàs, toldos, cotxes, autobusos, caravanes, embarcacions, cortines, butaques, catifes i ignifugacions de tapisseries. Neteja basada en el sistema d'injecció i extracció d'H2O. Tintoreria a Vic i Taller a Centelles.
Neteges Samp
Neteges Samp es va fundar l'any 1999. Àmplia gamma de productes de qualitat, maquinària completa i adequada. Utilitza productes que respecten el medi ambient. Serveis de neteges de comunitats, locals, parkings, oficines, finals d'obra, etc.
Neteges Servidraga
Espai oficial de l’empresa Neteges Servidraga de Banyoles (Pla de l’Estany-Girona). La pàgina web es troba en construcció. Disculpeu les molèsties. Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic.
Neteges Sicilia
Serveis de neteja professional a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Més de 20 anys d'experiència cuidant al detall per satisfer als clients. Cuidem i mimem cada detall. Per què el resultat final sempre sigui impecable. Més de 20 de serveis integrals.
Neteges Silbert
Dinàmica empresa de neteja que es troba a Manresa i que treballa a la Catalunya Central (Bages). Servei des de petites boti-gues fins a grans neteges d’obra nova, passant per comunitats de veïns, pàrkings, vidres, oficines i neteges a particulars.
Neteges Tot-Net
Serveis integrals de neteja per a empreses i col·lectivitats, amb contracte de manteniment o neteges puntuals, i subministrament de productes i útils de neteja. Cobreix tot Catalunya. Delegacions a Barcelona, Girona, Tarragona, Sabadell i Terrassa.
Neteges Vero-Net
Vidres, oficines, obra nova, particulars, comunitats veïns, lloguers de temporada, ... L'empatia, capacitat de posar-se al lloc d'altres, és important. La millor manera d'aconseguir la lleialtat i satisfacció del client és entendre el que realment vol.
Neteges Vidreres
Pàgina de Neteges Vidreres, empresa ubicada a Vidreres (La Selva). Neteges Vidreres és una empresa dedicada als serveis de neteja general i especialitzada en aquesta tasca, així com al manteniment integral d'instal·lacions de tot tipus.
Neteges Vilafant
Serveis de netega i assesorament personal per la comarca de Figueres i Girona. Professionals del sector de la neteja en un entorn condicionat per una situació econòmica decreixent. Màxima eficàcia al mínim cost. També serveis de pintura i jardineria.
Neteja Activa
Pàgina de l’empresa molletana Neteja Activa. Neteja Activa ofereix tota mena de serveis de neteja a empreses, particulars, comunitats, hotels, finals d'obra, tapissats, cadires, sofàs, ... Serveis adicionals: planxats, companyia a persones de la 3a edat.
Netejes Estela
Serveis de neteja integral, oficines, naus, locals, vidres, final d'obra, parking, comunitats, particulars. 20 anys d'experiència, serie-tat i profesionalitat al sector. Oficines, naus i locals, vidres especials-plataformes, final d'obra i comunitats.
Netemar
Pàgina de l'empresa Netemar, Neteges Maresme, S.L. És una equip especialitzat en planificació de serveis de neteja i servei continuat de manteniment per a empreses, institucións, particulars, i qui ho soliciti.
Netexpres
Empresa de neteges, contituïda a l’any 1981 a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona). Oferim la màxima atenció i dedicacació i concentrem el nostre esforç en totes i cadascuna de les decisions i accions que emprenem. Serveis que ofereix.
Netisec Neteges i Manteniments
Els nostres serveis: Som professionals que ens dediquem a les neteges especialitzades de tapisseries/moquetas i abrillantat de terres, amb una experiéncia en el sector. Coneixem d'una forma directa les necessitats dels nostres clients.
Netíssim - Serveis globals de neteja
Netíssim porta 20 anys guanyant fidelitat dels clients. proporciona àmplia gamma de serveis de neteja, que van des de la neteja de comunitats de propietaris al manteniment d'edificis, pàrquings, oficines, naus industrials o domicilis particulars, etc.
Netsport
És actualment, l’única empresa especialitzada dedicada només a la neteja d'Instal·lacions esportives. Durant 6 anys de vida s’ha consolidat com a empresa referent, innovadora, constant i líder del sector. Treballem per 31 instal·lacions esportives.
Neutral Bugaderia Industrial
Bugaderia del Baix Penedès amb 20 anys al sector de la tintoreria i bugaderia industrial. La voluntad d'oferir els serveis a profesionals dels sectors de la hosteleria i restauració, escoltem les seves necessitats i junts trobem la millor opció possible.
Nou-Set
Cooperativa d’iniciativa social, creada a Vilafranca al 1997. Ofereix serveis de neteja oficines, naus industrials, espais públics i privats, serveis de consergeria i recepcó, montatge instal·lacions, rehabilitació d’edificis i suport brigades municipals
Omni Comercial
Pàgina d'Omni Comercial. És una empresa instal·lada a Viladecans (Baix Llobregat). L'empresa disposa de tres activitats perfectament deferenciades: La dedicada a l’embalatge industrial, la seguretat laboral i al tractament de superfícies.
Òptim
Empresa de serveis que disposa d’una filosofia de confiança, eficàcia i qualitat. Disposa d’un gran equip humà, en formació continua, i dels sistemes de neteja més avançats. Oferim la gama més àmplia per poder mantindre les seves instal.lacions.
Òptim 10 Polígons
Mantenim i netejem polígons industrials, aparcaments exteriors municipals o privats, lleres de riu, trams úrbans. Recuperem zones degradades, abocadors incontrolats, torrents, rieres. Triturem branques i restes de poda i tala municipal. Serveis.
PBM Productes de Neteja
Empresa de Manresa que distribueix un ampli ventall de productes de neteja i higiene industrial i domèstica, des de detergents, suavitzants i desinfectants, fins a paper industrial, bosses i d’estris de neteja. Abastim a clients de Barcelona i Girona.
Pronet Serveis
Empresa, de gran implantació a Andorra, de neteja domèstica i industrial. Neteges tècniques i lloguer de personal de neteja. Lloguer de personal per l'àmbit hoteler i de restauració.Serveis personalitzats de neteja i planxa a domicili.
Pulim
Empresa samboiana amb quasi 40 anys centrats exclusivament en serveis de neteja. El nostre equip rep permanent formació per oferir un ampli ventall de serveis amb eficiència. La nostra estructura equilibrada ens permet oferir preus competitius.
Punts de Neteges
Som una empresa que vol oferir als seus clients totes les facilitats en els diferents serveis de neteja, amb una bona qualitat i confiança. La nostra experiència en el sector és molt àmplia i dinàmica. Pressupostos sense compromís..
Quart de Siarb
Disposa de les màquines i utensilis necessaris perquè el treball es realitzi en el mínim temps i que la qualitat sigui òptima. Com empresa de serveis, és curós en la selecció del seu personal, part fonamental i bàsica en l'organigrama.
Recursos Solidaris
Web de Recursos Solidaris, empresa d’Inserció que ofereis serveis a empreses i particulars. Transport de residus, neteges domèstiques, neteja d’oficines, servei de compra domiciliària, restauració: càtering per a esdeveniments. Mudances, …
Red Balyser
Maquinària de neteja professional, lloguer i venda. Red Balyser ofereix lloguer maquinària de neteja, venda de maquinària de neteja. Lo que necesite: fregadora, barredora, rotadora, pulidora. Exclussiu per als professionals.
Red Balyser
Red Balyser ofereix lloguer i venda de maquinària de neteja per a professionals. Tot el que necesiti (fregadora, escombradora, rotativa, aspirador, hidrobetejadora...), quan ho necesiti, i pel mínim cost. Catàleg, pressupostos i delegacions.
Roser Neteges
Roser Neteges som una empresa especialitzada, servei professional de neteges. Ens avalen més de 15 anys al sector. Total serietat, professionals estables en neteja i manteniment d'oficines, neteja per empreses d'hosteleria, cases rurals, restaurants, …
Salas Neteges
Empresa jove i dinàmica de serveis de neteja i manteniment, situada a Barcelona. Entenem els serveis de neteja com a sinò-nims de qualitat, de satisfacció, de neteja integral i de respecte pel medi ambient. Accentuem el valor òptim en el servei.
Salbar - neteges i manteniment
Empresa de neteges i manteniment a Sitges creada el 2014. Tot i ser una empresa jove tenim moltes ganes de treballar i fer-ho bé. Els clients que tenim, ens han contractat per l’efecte boca orella. Les persones que treballem venim de varies empreses.
Selmarsa Neteges
Manteniment i neteja especialitzada d'edificis, d'edificis, fàbriques, ... Centres operatius de Barcelona, Madrid i Vigo. Neteja, general i especial amb la més moderna maquinària, i solucions personalitzades.
Semaiha - Serveis de Manteniment i Millora d’Habitatges
Activitats i serveis ofertats: Construcció i reformes rehabilitació d’habitatges i locals. Treballs de pintura, treballs menors de construcció, mudances per a particulars, transports diversos, neteja, neteges domèstiques comunitats de veïns o oficines.
Serlimka
Empresa de neteja especialitzada en serveis de neteja de naus industrials i pàrquings. L’empresa té com a objectiu oferir als seus clients un servei personalitzat i d'alta qualitat, una gestió de les seves prestacions molt propera i atesos directament.
Serveis de Neteja Tècnica
Neteges tècnicas, regeneració de falsos sostres , tractament de tota classe de terres, neteges tèxtils , tapissats, moquetes, etc. neteja de xemeneies i calderes. Més de 20 anys d'experiència en el sector ens avalen.
Serveis del Principat
Empresa creada per Irene i Israel per una necessitat de tenir una empresa que els netegés la casa setmanalment i no van trobar-ne cap que cobris les expectatives. Ajuda i assistència a persones al seu domilici. Neteja personalitzada de cases particulars.
Serveis domiciliaris Baix Penedès
Servei integral d'assistència domèstica i assistencial per a persones i famílies els qui per la seva situació de fragilitat, discapacitat, dependència o necessitat de conciliar la vida laboral i familiar, precisen de suports o d'ajuda externa. Neteges.
Serveis i Neteges León
Empresa de serveis de neteja per a comunitats, locals comercials, oficines, cases domèstiques i edificis públics, sanitaris i educatius. Especialistes en neteja de comunitats, oficines, locals comercials, garatges, cases particulars, i comunitats.
Serveis per la Llar Cerdanya
Serveis per la Llar des del municipi d’Alp (Baixa Cerdanya). Serveis i manteniments de comunitats i cases, servei de paletes, lampistes, electricistes, fusters, reformes de banys i cuines i en general. Servei de jardineria i servei de neteges en general.
Servigrup - Solucions per a Empreses i Particulars
Empresa de serveis que concep la formació tècnica i professional del nostre personal com la base per a proporcionar un servei òptim als seus clients. irigits per autèntics professionals, el nostre personal que al costat de la maquinària i altres estris.
Servimos Maresme
Servimos Maresme és una empresa de serveis de neteja per a oficines i comunitats a Barcelona i la seva área metropolitana. Servei eficaç, ràpid i d'aportar als nostres clients solucions competitives. La pàgina disposa de traductor automàtic.
Servinet
Servinet, empresa de serveis de neteja professional a Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. Estem especialitzats en neteja industrial preparats per oferir servei de neteja de qualitat a empreses i organismes públics.
Servinet
Empresa de Neteja i Sanejament. Empresa de Serveis, especialitzada en el sector de la Neteja i Manteniment Industrial. Disposem d'un equip tècnic i personal altament qualificat i un conjunt de medis moderns i ecològics a la seva disposició.
Siman Neteges
Espai de Siman Neteges. Siman Neteges és una empresa manresana dedicada al sector de la neteja. Inclou les dades de contacte postal i electrònic. La pàgina es troba en procés de construcció, properament estarà en servei.
Smatsa
Des de 1976, Smatsa presta el servei de neteja viària i recollida de residus a la ciutat de Sabadell. Smatsa és part d’un grup d’empreses de diversos sectors relacionats amb prestació i gestió de serveis en l’àmbit de l’administració pública.
Solinetba
Amb Neteges de Barcelona (Solinetba), podrà realitzar la imatge de la seva empresa i proporcionar un entorn agradable als seus empleats i clients. Els serveis inclouen tot tipus de neteja de terres, vidres, finestres, ròtols… I amb garantía i discreció.
Solinetba
Empresa de neteges de Viladecans (Barcelona). Els serveis inclouen tot tipus de neteja de terres, vidres, finestres, ròtols … I tot amb una total garantía i discreció. Per aconseguir aquests objectius compta amb un servei de gran qualitat.
Sols Confort
Empresa andorrana de materials per a la decoració i màquines per a la neteja industrial, amb més de trenta cinc anys d’experència en el sector. Treballa exclusivament i de manera especialitzada en recobriment de terres amb primeres marques.
Sorrejats Huracà
Pàgina de Sorrejats Huracà. Netejes i restauracions. Procés aplicat a l'acer inoxidable, procés aplicat a la construcció i apartat per veure l'abans i el desprès de diferents objectes als quals se'ls hi aplica la neteja. Santa Eugènia.
Sorrejats Ter
Empresa especialitzada en neteges i decapats amb sorra a pressió de façanes, maquinària industrial i agrícola, sitges, restauració de masies i cases pairals, sorrejats de piscines. Disposa d'equips mòbils. Pressupostos sense compromís.
Städsa
Neteja de manteniment per a tots els sectors. Des de l'àmbit hospitalari fins als serveis per a obres, l'ampli ventall d'opcions de neteja de manteniment que des de fa 25 anys Stads ve posant a disposició dels seus clients. Empresa i línies.
Terraneta Servicios
Empresa familiar fundada el 1980. Serveis de neteja d’empreses, oficines, institucions, pàrquings i llars a la gestió de llicències, passant per l’assistència a la gent gran, el manteniment de piscines i jardins o el servei de mudances i desnonaments.
Tina Neteges
Som una empresa familiar dedicada a la prestació de serveis integrals de neteja, activitat que dirigim a clients de diferent tipologia tan domèstica com industrial i que venim desenvolupant des del 1992 dins el marc geogràfic de la província de Girona.
Tintoreria Mora
Pàgina d’aquesta tintoreria i bugaderia de Vic (Osona). Rentem ecològicament sistema wet-cleaning. Deixa que els professionals del rentat fem la nostra feina. Recorda que netegem sofàs, cortines, i moquetes a domicili.
Tot i toT
Empresa familiar dedicada al subministrament i distribució de productes i accessoris de neteja, que compta amb una experiència de més de 10 anys al sector. Treballem amb les principals marques de prestigi. Productes de qualitat, econòmics i segurs.
Trapos Los Pozicos
Empresa fundada l’any 1960, amb gran experiència en el sector de la neteja de tot tipus de superfícies. El cotó que utiliza proce-deix del reciclaje de matèries tèxtils, amb els que fa els draps de neteja de cotó 100%. Versió en català no operativa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT