NOVEMBRE


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
1r Congrés Català d'Educació Social
Es celebra el dies 26 i 27 de novembre al Recinte Firal El Sucre de Vic. Preprograma i les quotes i les inscripcions a la web. Participació, objectius i informació en un congrés amb diversitat d'experiències, aportacions i reflexions.
31è Aplec Excursionista dels Països Catalans - Prats de Molló la Presta
31è Aplec Excursionista dels Països Catalans. del 01 al 04 Novembre 2007. Prats de Molló la Presta, pendents del massís del Canigó, a l’Alt Vallespir, a la Catalunya Nord. Ciutat mil·lenària i pubilla de la sardana, estació turística i de balneari.
afARTa't 3.0
Terrorisme Literari en la 3a edició del festival afARTa't 3.0. Poesia divendres nit com a aperitiu, activitats infantils dissabte matí, poesia eròtica per sobretaula, passeig musicat a la Rambla i música per fer tirar el rotet. Mes de novembre a Girona.
Agrotur Saló Nacional de Turisme Rural
Fira de Cornellà organitza els dies 4, 5 i 6 novembre la 18 a. edició d’Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural, l’únic del país dedicat de forma monogràfica a aquest sector de turisme alternatiu. Expositors, activitats, jornades, vídeos, …
Amb el Papa a la Sagrada Família
Web oficial, creada per l’Arquebisbat de Barcelona, de la visita del Papa a Barcelona els dies 6-7 de novembre de 2010. Inclou totes les notícies, dades del Papa Ratzinger, programa, participació, invitacions, textos, imatges, premsa, …
Aplec Excursionista del Països Catalans
L’Aplec 2016 Esporles. Sis anys després del darrer aplec a Mallorca l'any 2010 i 20 anys després d'organitzar el XX Aplec Excursionista dels Països Catalans a Esporles (1996), torna a ser seu de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans.
BDigital Apps
És el congrés d’aplicacions mòbils i les últimes tendències i estratègies del la mobilitat organizat per BDigital a final de novembre. Més de 900 inscrits, 36 ponents de primer nivell. A la revista de BDigital Apps els "highlights" més destacats.
BDNmoda
El 10 de novembre es celebra la 3a edició del BDNmoda amb la celebració dels Premis Joaquim Mercaderper a joves dissenyadors, que premia creativitat, avantguarda, viabilitat comercial i tractament dels materials. Hi participen 25 dissenyadors.
Cambrils Jazz & Blues - Mostra Internacional de Jazz & Blues Cambrils
El blog de l'Associació Cambrils, La Mar de Jazz. L’associació s’encarrega anualment de la organització de la Mostra Internacional de Jazz & Blues Cambrils (octubre-novembre). Víctor Correa arribarà a Cambrils per a mostrar la seva nova proposta.
Càntut - Cançons i músiques dels avis
El Festival Càntut té lloc un cap de setmana de novembre a Cassà de la Selva. L’esdeveniment dóna vida a cançons i músiques dels avis. Neix del projecte Cançons i músiques dels avis, que van crear cançons d’abans fins les 1.000 gravacions.
Catavins
Cinquena edició del Catavins. Sabadell 9, 10, i 11 de novembre. Es tracta d’una fira consolidada que combina en un entorn acollidor, la mostra d’excel·lents productes del mercat, amb una voluntat divulgativa, i formativa dels assistents. Programació.
Certamen Coral Fira de Tots Sants
Web del Certamen Coral Fira de Tots Sants. Bases del certamen, entitats corals i dades. Taller Coral Infantil, el VII Taller Coral per a aficionats al cant coral de tota la comunitat valenciana i el XXVI Certamen Coral Fira Tots Sants.
Concurs de Hackers
Concurs de la Universitat Politècnica de Catalunya. Premia relats al voltant de la figura del hacker, les noves tecnologies i la cooperació en les xarxes informàtiques. Informàtics, cibernautes, enginyers, editors, malalts de la xarxa, fibers, telecos…
Congrés Mundial sobre Drets de la Infància i l’Adolescència
Web del 3r Congrés Mundial sobre Drets de la Infància i l’Adolescència, celebrat el novembre de 2007 . Objectius, entitats, marc legal de les entitats adherides, notícies, informe de la situació de la Infància en risc social al món.
Donasex.cat
Pàgina del Dona Sex Barcelona, les primeres jornades eròtiques destinades a la dona. Barcelona del 5 al 10 de novembre. Patrocinis, programa, artistes, activitats i spot de TV. L’esdeveniment és organitzat per Conrad Son Media.
El Meu Primer Festival
Festival de cinema per a nens i nenes. El Meu Primer Festival és un festival de cinema per a públic escolar i familiar que celebra aquest any la seva quarta edició. Tindrà lloc del 19 al 27 de novembre de 2011 a diverses sales de Barcelona.
Els 10 de Les Franqueses
Els 10 de Les Franqueses és una cursa solidària que ajuda a la recerca i a la lluita contra el càncer. La sortida i arribada es fa a la zona esportiva municipal de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). Córrer 10 Km a Les Franqueses del Vallès.
Enduro Oliana
Web oficial del Moto Club Segre, entitat organitzadora en la secció d’Enduro Oliana, a l’Alt Urgell. La prova Oliana Off Road es disputa el 12 i 13 de novembre. Campionat d’Espanya d’Enduro al març, els millors pilots de rang nacional i internacional.
EnduRoc
Competició que se celebra el darrer cap de setmana de novembre, festa de final de temporada de l’enduro. Hi tenen cabuda tots els pilots, petits, joves promeses, professionals i aficionats. La cursa es desenvolupa a la finca de Les Comes (Bages).
Expominer
Expominer és la fira de l'univers dels minerals, fòssils i pedres precioses. Prop de 14.000 professionals, col·leccionistes, estudiants i apassionats del món dels minerals es van reunir al mes de novembre a Barcelona.
Festa del Bolet
Jornades gastronòmiques cuina del bolet del 7 d’octubre al 13 de novembre a Llagostera. La Festa del Bolet arriba a la seva 9a edició. L’octubre, Llagostera acull un gran nombre d'activitats relacionades amb el bolet. Programa i cartell.
Festa del Flabiol d'Arbúcies
Pàgina de la festa del flabiol d'Arbúcies. Alguna cosa està inactiva, perdoneu les molèsties. CD "Flabiols, a Arbúcies, festa del flabiol, que es celebra durant el mes d'octubre o primers de novembre. Publicacions i fotos d'altres anys.
Festa del Most de La Ràpita
Durant la primera i segona setmana de novembre la Ràpita (Sta. Margarida i els Monjos) celebra la festa del most. Uns dies plens d'activitats i mostres on tots els visitants podreu degustar els productes derivats del raïm, vins i caves de més de 70 cases
Festa Major de Santa Caterina de Vinyols i els Arcs | Viu La Festa
Festa Major de Santa Caterina de Vinyols i els Arcs. Recomanem, confirmeu dates i horaris amb l'organitzador per possibles canvis d'última hora. No podem contrastar, ni ampliar la informació d’aquest esdeveniment, per manca de col·laboració.
Festigailesbià
El concurs més veterà de la comunitat gai, lesbiana i transexual, organitzat pel Casal Lambda de Barcelona. Persones ama-teurs es convertiran en artistes i presentaran cançons, playbacks o performances. Es decideix entre el públic i el jurat en un 50%.
Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei
Web oficial del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. Informació general, premsa, concurs de curtmetratges, etc. Per qualsevol consulta sobre la programació, o el funcionament del festival, us podeu dirigir als correus electrònics.
Festival de Filosofia Barcelona Pensa:
La III edició del Barcelona Pensa es va clausurar el 19 de novembre, comptant, com en edicions anteriors, amb una extraordinària acollida per part del públic. Per tercer any consecutiu els participants heu respost de forma entusiasta a la crida feta.
Festival de Jazz de Lleida Jazz Tardor
Web del XIII Festival de Jazz de Lleida. Tota la informació sobre els concerts, venda d'entrades, espais... Programa d'actuacions i activitats paralel·les al festival.
Festival Internacional de Televisió de Barcelona
XII edició, es celebrarà al novembre de 2008 a Barcelona. El programa del Festival d'enguany es podrà consultar en aquesta pàgina en pdf. Projeccions seran a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya i al Centre Cívic Cotxeres Borrell.
Festival Julius | Concurs de curtmetratges
Pàgina web oficial del Concurs de curtmetratges que es celebra cada anya al a Ciutat de Vic, del 22 al 26 de novembre. La seva web inclou la programació del Julius d’enguany, els seus espais, dades de contacte, organització, i les bases Julius.
Festival Neo - Noves Tendències Obertes
Pàgina del Festival Neo, Noves Tendències Obertes, ex Festival Internacional de Teatre Visual i de Titelles de Barcelona. És un festival internacional de dramatúrgies plàstiques, la imatge, noves tecnologies, titelles i objectes de Barcelona.
Fira de la Ciència de les Illes Balears
Pàgina de l’edició 2008 de la Fira de la Ciència de les Illes Balears. Aquesta edició es fa al mes d’abril a Mallorca i el mes de maig a Eivissa. Activitats durant el mes de novembre a totes les Illes Balears. Informació, programa i edicions anteriors.
Fira de Novembre
Mostra, expositors, visitants, programa. Setembre, octubre i novembre a Vilanova i la Geltrú. L’organització de la Fira de Novembre és a càrrec de la Regidoria de Desenvolupament local, Societat de la informació i Promoció de la ciutat (Expo Gestió).
Fira de Sant Andreu d'Organyà
Web de Fira de Sant Andreu d'Organyà. La Fira de Sant Andreu és una de les de més tradició que se celebren als Pirineus. Els protagonistes són els productes artesans i naturals de l'Alt Urgell, amb els tradicionals i gustosos embotits d'Organyà.
Fira de Tots Sants, Cocentaina
Pagina Oficial de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, Fira Agrícola Ramadera i Industrial de la Comunitat Valenciana on podràs trobar: gastronomia de la zona, maquinària, animals, vehícles, mercat medieval, mercat àrab, atraccions de fira, ...
Fira Origens, Olot
La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya és un esdeveniment enogastronòmic on productors i productes de qualitat són els protagonistes. L’edició ve després de quatre amb un gran èxit de públic i de participació de productors.
Fòrum Gastronòmic es Girona
Més de 24.000 visitants en l'anterior edició avalen el Fòrum Gastronòmic Girona com un esdeveniment important i prestigios del circuit de la gastronomia. Gran nombre d'expositors permet conèixer les millors marques del mercat i novetats destacades.
Fusiònica
Edició del Festival Fusiònica. Pàgina de la 15a edició del Festival independent i no comercial de música i art visual. Es celebra a l’octubre-novembre de 2011. Bandes, edicions anteriors del festival, notícies, vídeos, sales i llibre de visites.
Game of Girona
Grup de professionals amants de Joc de Trons que volen que totes aquelles persones que també en gaudeixen trobin a Girona allò que necessiten per gaudir de l’experiència GoT. Visites guiades, merchandising, protagonistes, gastronomia, …
GAS - Guanya amb Solidaritat
Web del GaS, la cursa solidària als voltants de les instal·lacions de hp a Sant Cugat. És una cursa oberta a: empleats de hewlett-packard, invitats, becaris, empleats d’altres empreses i en general, a qualsevol persona. Mes de novembre.
Gironaeròtica.cat
L’esdeveniment es celebra a Girona, durant el mes de novembre. Programa, fotos, artistes, gravacions, exposicions, cabaret eròtic, música, notícies, el concert calent i l’última festa “Reines i calentes”. L’últim festival 2006.
Grac! 2006
Segona explosió d’art als carrers de Gràcia. El parafestival integra a col·lectius del barri en les intervencions artístiques d'enguany. Una espectacular cúpula de 9 metres a la plaça del Diamant serà el centre neuràlgic.
III Congrés Mundial de Drets de la Infància i l’Adolescència
Dies 14 a 19 de novembre de 2007. En el marc del III Congrés Mundial. a la ciutat de Barcelona, ens reunim cent trenta i quatre nens, nenes i adolescents de més de 20 països per intercanviar opinions, idees i propostes al voltant de temes d’interès.
Inquiet
Pàgina oficial del Inquiet, el festival de cinema en valencià. Picassent del 16 al 28 d’octubre. Organització, programa, convidats, històric, novetats, bloc inquiet, informació diversa i vincles de cinema i en valencià.
Interferències
Una Terrassa tropical, 6a edició cicle d’art contemporani a Terrassa. Difón la creació contemporània, i apropar-la al ciutadà. 6 al 28 novembre, Biblioteca Central de Terrassa, Casa Soler i Palet, i Sala Muncunill de Terrassa. Arts Visuals de Terrassa.
Jazz Tardor - Festival de Jazz de Lleida
El JazzTardor arriba a la seva quinzena edició i ho fa amb una oferta de concerts que es manté fidel a l'esperit del festival. Benny Golson o Scott Hamilton ens permetran recuperar de forma luxosa el vell esperit del swing i del jazz clàssic.
KO&digital Festival Internacional de Cinema Solidari
Projecte de sensibilització pel desenvolupament destinat a millorar la comunicació ONG societat civil, assegurar canals de comunicació dels problemes del Sud eficients i obrir noves vies per transmetre'ls. Cconcurs a curts i documentals.
L'Alternativa
Festival Internacional de Cinema Independent de Barcelona. Té lloc cada any, a finals de novembre, al CCCB de Barcelona. Bases i les fitxes d'inscripció. seccions: Curtmetratges, llargmetratges, animació i documentals.
Lluèrnia - Festival del Foc i de la Llum, Olot
Festival intensiu, de 6 hores a l’entorn del foc i de la llum, que vol transformar-se en un esdeveniment anual espectacular, participatiu i popular. El gaudir cultural pels olotins i olotines serveixi de reclam turístic de tardor a la ciutat i la comarca.
Marxa del Llop
Pàgina informativa de la Marxa del Llop de Riells i Viabrea (comarca de la Selva). Calendari de la cursa. La propera prova es celebrarà el dia 16 (diumenge) de novembre de 2008. Organitza: Club Jove Riells i Viabrea.
Marxa Dels Roures
Cursa i canicross del mes de novembre, amb sortida a la Plaça Sant Francesc de Montblanc. Recollida de dorsals a Tarragona. De 10 a 14h i de 17 a 20h. Incorporarem un sistema de control de temps per als corredors, i no ampliem l’oferta de disciplines.
Mon Doc
Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner, a la Vall d’Albaida. La tercera edició es celebra del 21 al 28 de novembre de 2010. Un projecte ambiciós, necessari i que volem realitzar pel nostre compromís amb la cultura.
Most, Penedès Festival de Cinema del Vi i el Cava
Del 10 al 13 novembre de 2011. Festival anual de cinema d’abast europeu que vol recollir la millor produccio´ audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava i brindar pel bon cinema amb pel·li´cules ine`dites de grans autors.
Mostra de Cinema Africà de Barcelona
El cinema africà s'atura una altra vegada a Barcelona, enguany el mes de novembre, de la mà de la XII Mostra de Cinema Africà. Durant el festival projectarem unes treinta pel·lícules, entre llargmetratges, curts, documentals i cinema d'animació.
Mostra de Cinema de Nous Realitzadors
Mostra de Mataró que es fa el mes de novembre. Tota la informació sobre l'esdeveniment cinematogràfic més important de Mataró: bases, mostres anteriors, notícies i novetats, mostrateca, webs de cinema, ...
Mostra de la Xocolata i el Cacau de Barcelona
Del 6 al 9 de novembre a Barcelona l'event més dolç de l'any, una cita ineludible per a tots els amants de la xocolata, organitza-da pel Gremi de Pastissers de Barcelona. Barcelona, ciutat de gran tradició xocolatera, escenari de la mostra.
Mostra de Teatre de Petit Format d'Olot
Mostra de Teatre del 24 al 27 a Olot, organitza l'entitat Una Càpsula de Teatre. El Petit Format, esdevé una mostra de teatre, amb l’objectiu de programar espectacles teatrals de petit format, intentant un vincle intimista entre l’espectador i l’artista.
Mostra Internacional de Pallasos de Xirivella
Xirivella es converteix el novembre, en una gran carpa que acull les millors actuacions nacionals i internacionals amb l’objectiu d’escampar rialles per la ciutat. Paral·lelament, s’organitzen cursos, tallers i exposicions, música, dansa, teatre i circ.
Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida
Web oficial de la Mostra internacional de titelles de la Vall d’Albaida. El novembre de 2008 compleix la 24a edició, aquesta prestigiosa mostra de titelles multinacional. Programa repartit per les poblacions de la Vall d’Albaida i informació.
Osonaerotica.cat
El sexe de l’altre planeta arriba a Osona de la mà de l’Osonaerotica.cat. Sexe, terra i rock & Roll. Programa, fotos, artistes, gravacions, exposicions, cabaret eròtic, música, notícies, el consultori sexològic, i activitats complementàries.
Pujada al Turó de l'Home
Pàgina de la 10a Pujada al Turó de l'Home (Montseny), que organitza el Club Ciclista Sant Celoni. inscripció per la prova, reglamentació i informació. La pukada es celebra el primer diumenge de novembre.
Rupit - Taradell
Espai d’aquesta cursa que organitza el Centre Excursionista Taradell. 800 caminadors que hi participen en aquesta caminada de 43'5 km que té com a protagonista el fred, sobretot a la zona de Sau, on la temperatura era molt més baixa que a Rupit.
Sa Mitja i 10 Km Porreres
Web del Club Atletisme Porreres, amb informació de la Sa Mitja i 10 Km, prova organitzada amb l’Ajuntament de Porreres, a mitjans de novembre en aquest municipi mallorquí. Recorregut urbà-interurbà de 21,097 Km. Sortida a Plaça De la Vila.
Saló Valencià del Llibre
Saló, exposició i venda de llibres del fons editorial valencià, escrits en valencià o en castellà o qualsevol altra llengua, d'autoria i de temàtica valencianes. Una fita anual important per a contribuir a fomentar l'ús del llibre i de la lectura.
Setmana Cinema Espritual
Pàgina de la Setmana Cinema Espritual de Barcelona. Entenem per cinema espiritual aquell cinema que presenta la recerca espiritual de l'home. La mostra es celebra a Sants del 3 al 6 de novembre. Programa i col·laboradors.
Setmana de la Ciència
Setmana de la Ciència 2010 (durant el mes de novembre). Jornades de portes obertes als museus, conferències, tallers, concursos, passejades mediambientals, pel·lícules…, tot un ventall d’activitats al vostra abast.
Transglosadors
Pàgina informativa de la jornada de cant improvisat del Casal d'Associacions Juvenils de Barcelona i l'Associació Cor de Carxofa, l’any 2006. Presentació del programa, horari de cantades i algunes dades d’aquest estil de cant.
Zoom Igualada, Festival Europeu de Telefilms
El Zoom, és l’únic festival de l’Estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió. Va néixer l’any 2003 amb l’objectiu de potenciar i donar a conèixer la producció audiovisual que es fa a Europa. A Igualada a primers de novembre.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT