OCULTES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Alquímia
Des d'un punt de vista actual, l'alquímia és una pseudociència sense base científica. Històricament, l'alquímia es pot considerar com a precursora de la química, abans de l'establiment del mètode científic.
Armonia - Teràpies alternatives, estètica natural i esoterisme
Botiga i centre dedicat a les teràpies alternatives, l’estètica natural i l’esoterisme, situat a Banyoles. Comença a fer teràpies i estètica l'any 2000 en centres i el 2007 va obrir un espai dedicat al benestar, físic, emocional, mental i espiritual.
Asclepius
Llibre sagrat, dedicat a Asclepi. Corpus Hermeticum. Informació, història, estructura, sinopsi, tractats, … El Lógos téleios grec original existia a principis del s.IV, com ho prova la inserció en els Papirs màgics.
Associació Bruixes del Nord Sabadell
Bruixes del Nord, és un grup de dones que fa 25 anys s’apleguen davant de símbols màgics i festius representats per: La fascinació del foc, la música primitiva dels timbals, la bellesa intrigant del maquillatge, l’escombra i el barret de cucurull.
Associació Cultural Ishtar
Associació cultural en que realitzem cicles de conferències sobre cultures antigues, misteris de la història, ... Vol transmetre l’interès per les cultures antigues, els misteris de la història, els enigmes que encara estan per resoldre i altres temes.
Associació Espírita Otus i Neram
Dedicada a l'estudi i pràctica de l'espiritisme, la doctrina científica, filosòfica i moral que estudia l'existència dels esperits i les seves relacions amb el món corporal. L'associació recomana la lectura i estudi de les obres principals d'Allan Kardec.
Associació La Garriga secreta
El llibre La Garriga secreta, una guia profusa i il·lustrada amb fotos de les coses secretes i insòlites de la població. Un grup de 17 garriguencs han fet, durant mig any, a racons i elements insòlits o poc coneguts de la població n'ha sortit el llibre.
Boscos de Bruixes i Bandolers - Montseny/Guilleries/Lluçanès
A la Catalunya interior del s XVI i XVII bruixes i bandolers comparteixen el temps. La Catalunya barroca es caracteritza com decadent i passional. El que sí és segur és que va ser una època amb els clarobscurs propis de l’estil artístic que li dóna nom…
Bruixes a Reus: la condemna de Malet
Ruta turística. Un matí de maig del 1548 les portes de les muralles de Reus s’obrien per donar la benvinguda a un viatjant d’aspecte tèrbol que venia amb fama de sanejar els mals que hi havia a les viles properes. Era conegut com a «Mestre Malet»…
Cau de Bruixes de Centelles
Les dones nascudes a Centelles, i a d’altres pobles de Catalunya, han tingut fama de bruixes. S’ha transmès de generació en generació de manera constant fins arribar als nostres dies. Poques són les fonts d’informació per treure’n l’entrellat.
Centre d’Interpretació de la Bruixeria
Iniciativa de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra. Proposa al visitant acostar-se, en un muntatge modern, al fenòmen ancestral de la bruixeria, present en totes les cultures i èpoques, a partir dels episodis que es van viure al s. XVII a Sant Feliu.
De l'Alquímia a la Química
Origen i vinculació de l'alquímia i la química. La química no va néixer del ventre de l'alquímia, com és costum de creure. Ambdues van tenir un desenvolupament propi, tot i que força vinculat l'un de l'altre per raons òbvies. Universitat Pompeu Fabra.
El Triangle de les Bermudes
El misteri del Triangle de les Bermudes on, per causes misterioses i inexplicables, hi desapareixien avions i vaixells sense deixar rastre, durant els anys setanta i vuitanta. Introducció, la zona, el misteri, reflexions, hi ha més triangles? i el mite…
El Veda i el destí humà
Traducció de Núria Jaume d'un llibre de Satprem sobre Sri Aurobindo o la transformació del món. Mai publicat, aquest text de més de trenta anys, 1961, forma part del primer llibre escrit per Satprem sobre Sri Aurobindo.
Fades i ermitans: fantasia i realitat a Porqueres i Crespià
Els nens tenen molta fantasia i els agraden les llegendes i contes. En aquest cas, les fades donen un valor afegit extraordinari a un enclavament, com les les Tunes a Porqueres. A les Tunes o Estunes a Porqueres, al Pla de l’Estany.
Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra
L'inici de la Fira té lloc la nit del 31 d'octubre a la Plaça de l'Església quan una bruixa baixa pel campanar i dóna la benvinguda. És la Invocació de la Festa, a càrrec d’Alea Teatre. Seguidament comença la cercavila esotèrica.
Fira Màgic Internacional Barcelona
A l'octubre a Fira de Barcelona se celebra la Fira Popular de les Ciències Ocultes i el Saló de les Medecines Alternatives. L'horari és de 10:30 a 21:30 hores. Informació, expositors i dades diverses. Versió en català retirada. Es treu del directori.
Instituto Gnostico de Antropologia, Samael y Litelantes
Associació dedicada a la transmissió del coneixement gnòstic, que no té altre fi que el desenvolupament integral de l'essér humà. Activitats, bàsicament conferències i cursos de meditació, a Reus des de l'any 2001. Cursos. Traductor automàtic.
La Dama Blanca d'Auvinyà
La misteriosa Dama Blanca d'Auvinyà fou considerada protectora de les Valls d'Andorra. Ara ho són la Mare de Déu de Canòlic i, sobretot, la Mare de Déu de Meritxell, patrona del país, gràcies al qual el català gaudeix de reconeixement.
L'Embruix a Sant Hilari
Festival d’estiu. Ruta plantes medicinals, visions embruixades, taller d’edició de vídeo amb móbil, visita a l’Hostal de la Por, tallers embruixats per a la mainada, menú i tapa de l’Embruix als restaurants i bars del poble. Ruta de llegendes i aquelarre.
Minairó
Un minairó és un ésser fantàstic de mida diminuta present en la mitologia pirenenca, des de Catalunya al País Basc. A les Valls d'Aguilar, a l'Alt Urgell, han senyalitzat alguns indrets curiosos amb l'anomenada ruta dels manairons. Tartera de Taüs.
Minairons
Éssers fantàstics diminuts, però capaços d’enllestir molta feina. El seu propietari els guarda en un canut d’agulles i, quan li convé, els fa sortir per manar-los feina. Manairons, menairons (Pallars, Andorra, Alt Urgell); a l’Alta Ribaborça diablorins.
Per Bruixa i metzinera - La Cacera de Bruixes a Catalunya
Projecte ha estat desenvolupat dins del grup de recerca Òliba de la UOC. Partia del trasllat de part dels materials de l’exposició del mateix nom, del MHC, a web per divulgar la recerca feta i tenir un espai online on complementar l’exposició itinerant.
Petits éssers en l'àmbit lingüístic català
Als Països Catalans trobem una bona colla de petits personatges que podreu descobrir a la web. Els personatges en tres grans grups: éssers vagament antropomòrfics, éssers amb trets antropomòrfics i éssers de morfologia indefinida. Taula d'éssers.
Pla de la Font - Mediterrani
Bloc de Gonçal Vicenç Bordes des de Pego (La Marina Alta - Alacant). Coses de bruixeria i alguns conceptes relacionats amb la bruixeria. Existeix un substrat cultural comú als pobles mediterranis i el nostre deure és recuperar-lo ...
Temple de Maat
Sota la forma d'una deessa femenina simbolitza l'ordre còsmic, la justícia, la veritat i l'estabilitat en el món i en el cosmos. Mostra a una dona sobre els seus talons amb una ploma d'estruç sobre el cap i portant en una mà el ceptre i en l'altra el anj.
Tivissa Mística
Tivissa és coneguda pels fets paranormals que en ella hi succeeixen. Les reunions, aquelarres, balls de bruixes i altres cerimònies que es realitzaven a les muntanyes de Tivissa, al voltant de llocs màgics com a Frides (les pedres rodones).
Universmàgic.com
Un món de màgia on podreu conèixer de prop mots dels interesants éssers creats per la imaginació humana. No dupteu en vorer aquesta pàgina per descubrir la essència dels essers mitològics més asombrossos y fascinants.
Utena en català
Web en català sobre la sèrie Utena (còmic i pel·lícula). Aquesta foscor... porta fins a la fi del món...
Xavier Deulonder i Camins - Escèptics
Es tracta d'una pàgina sobre ciències ocultes i esoterisme feta des d'un punt de vista escèptic
Xenologia - El món de l'estrany
Xenologia és un bloc amb notícies i idees sobre coses estranyes i curioses: El món paranormal, ocultisme, temes sinistres, etc., sovint amb un toc de gràcia. Arxius des del 2001.
X-file Xeraco
Casos d’extraterrestres. Dels més impactants i esgarrifosos fins a llocs encantats de Xeraco (La Safor) com el quarter abandonat dels carabiners o la torre Guaita. Opinió i hi podreu penjar les vostres aventures amb extraterrestres. Tot açò i molt més.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT