ODONTOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ADE Clínica Dental
A la nostra clínica som especialistes en les especialitats odontològiques. La nostra prioritat es oferir salut dental a l'abast de tothom, per millorar el benestar i la salut dental de la societat. amb més de 25 anys d’experiència en el sector bucodental.
AIS Dental
La clínica AIS Dental es diferència pel tracte i l’atenció personalitzada. Una clínica diferent i tindràs el convenciment d’estar en les millors mans. En qüestions de salut no accepteu qualsevol oferta, la qualitat no ha d’estar renyida amb el preu.
Avabtmèdic
Pàgina de la Clínica dental Ramon Rosell i Juvillà, situada a la ciutat de Lleida. Contemplem d’odotologia amb una visió integrada, amb les tecnologies més avançades i mínimament invasiva. Informació general i dels serveis que ofereix.
Bonadex Dentistes
Compta amb la dedicació completa de professionals de primera qualitat, ben compromesos amb la professió. La majoria hi intervenen com a docents als cursos de postgrau que ofereixen tant l'Organització Col·legial com les societats científiques.
Centre +Salut Dental
Som un centre dedicat a la salut dental, a Igualada, dirigit pel doctor Sergi Torné. Professionals de cada especialitat ens acompanyen, amb més de deu anys d’experiència i ens avalen com a centre de reconegut prestigi.
Centre d’Odontologia Integrada
Pàgina del Centre d’Odontologia Integrada de la Ribera del Sió, S.L. d’Agramunt (Lleida). Odontologia integrada, conservadora, prótesis, implants, ortodoncia, cirurgia, endodoncia, periodòncia, odontopediatria, odontologia preventiva, …
Centre de Salud Bucodental Dr. Carles Arfelis
Pàgina web del Centre de Salud Bucodental del Doctor Carles Arfelis. Clíniques dentals a la ciutat de Barcelona, especialitzades en implantologia, periodòncia, implant circón, i sedació amb òxid. Centre adaptat per a minusvàlids. Horari: de 8:00 s 20:00.
Centre Dental Calàbria
Especialització, atenció personalitzada, professionalitat i responsabilitat en els tractaments són la nostra millor garantia. En el nostre centre, del carrer Calàbria de Barcelona, fa 18 anys que som al servei de la salut dental dels nostres pacients.
Centre Dental del Ripollès
Centre dental situat a Ripoll (Ripollès), que ofereix un servei integral a tota la comarca. Gaudeix dels ultims avenços estetics i tecnologics. Destacar la consulta on-line per solucionar dubtes referents a la salut dental.
Centre Dental Enric Pintado
Clínica dental a Manresa, a la comarca del Bages (Barcelona), que ofereix els serveis de dentista implantologia pròtesis dentals i tota tipus de tractaments per a la salut dental i higiene bucal. Laboratori, clínica, cursos i novetats.
Centre Dental Les Escoles
Pàgina d’aquesta clínica dental a Terrassa, a la carretera de Castellar núm. 38, al costat de l'Escola Industrial. Dirigida per la Dra. Rosa M. Ros; Atenció al pacient, Sra. Mari Morales. Les persones, per damunt de tot.
Centre Dental Matadepera
Articulació ATM, Odontologia, cirurgia local, estàtica dental, periodòncia, ortodòncia, endodòncia, blanquejament i radiolologia dental, al Centre Dental Matadepera (Vallès Occidental). Horari setmanal: De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h.
Centre Dental Parc del Nord
Web del Centre Dental Parc del Nord de Terrassa. La salut dental, ara, a l'abast de tothom. Especialització, atenció personalitzada, professionalitat i garantia en els tractaments: la nostra millor garantia. Visita de control i higiene dental.
Centre Dental Vilanova
Centre dental a Vilanova i la Geltrú, part de Nacar Clinicas Dentales: La innovació i l’excel·lència com a norma. Les últimes tècniques en les difertents àrees de l’especialitat. Fem més confortables el temps que passa el pacient als nostres centres.
Centre Mèdic Dental Alphaclinic
Web del Centre Mèdic Dental Alphaclinic de L’Hospitalet de Llobregat. És un centre médic i dental que ofereix serveix d'odontologia, estètica, homeopatia, psicologia i fisioterapia. Dades del centre i dels serveis que s’ofereixen.
Centre Mèdic Dental Migdia
Exercir amb èxit l’odontologia no resulta fàcil, i obtenir bons resultats no és senzill. Al CMDM invertim molt d’esforç i perseverança, molt de temps i coneixements, molta habilitat i entusiasme i molta tecnologia per resoldre satisfactòriament cada cas.
Centre Mèdic i Dental La Plantera
El Centre Mèdic i Dental La Plantera Blanes vol solucionar definitivament tots els dubtes i problemes a través d'un qualificat equip de professionals de la medicina de l'odontologia. Atenció personalitzada, discreció i solucions adaptades a cada cas.
Centre Odontològic els Quinze
Atenent pacients des de 1989. Format per un grup dedicat a l’atenció de necessitats de salut oral i màxil·lofacial de les persones. Atendre les patologies i les necessitats de salut oral dels pacients i mantenir la salut bucodental dels que estan sans.
Centre Odontològic Gemma
Tot un equip d'especialistes al teu servei amb anys d'experiència a centres odontològics de prestigis de Barcelona, Tarragona i Reus. Tots coordinats per la Dra. Gemma Queralt per a garantir l'èxit dels tractaments i la seva satisfacció. Som a Montblanc.
Centres d'Estètica i Implantologia Dental
Portem 25 anys dedicats a la Odontologia Estètica i Cirurgia, els últims amb noves tecnologies, apliquem odontologia de precisió i qualitat. Fem servir tècniques i materials que fan que el pacient se senti còmode i satisfet pels resultats aconseguits.
Centres Mèdics Dentals Girona
CMDG neix el 1994 com un projecte de tres professionals orientat a oferir els tractaments dentals més avantguardistes unificats en una sola consulta. Tractaments a Girona: Girona ciutat, La Bisbal d’Empordà, Banyoles, Olot, i Torroella de Montgrí.
CH Dental
Portal on veuràs el que la clínica CH Dental et pot oferir. Aquí trobaràs els més nous tractaments d'odontologia i medicina estètica, amb què convertirem els teus desitjos en bellesa i salut. Neix amb la voluntat de prestar una atenció personalitzada.
Clever Bite
Clever Bite, neix al 2011. El millor servei odontològic als esportistes i situar l'odontologia esportiva al màxim nivell de reconeixement. Aconseguir ser l'empresa més innovadora en el mercat i disposar d'uns dispositius de la màxima qualitat.
Clínica Belodonte
Centre odontològic creat l'any 2007. Comptam amb un prestigiós equip mèdic, encapçalat la Dra. Patricia Jara López, responsable de l'àrea odontològica i el Dr. Carles Martí Pagès, responsable de l'àrea de cirurgia oral i maxil·lofacial i implantologia.
Clínica Cervera
Especialitzada en periodoncia i implantaments dentals. Clínica Cervera li ofereix un ampli centre de 310 m² a Girona, distribuïts en un gran espai funcional i estructurat per departaments. Centre concebut per a disposar d'un servei còmode i funcional.
Clínica Curull
Pàgina de la Clínica Curull. És el primer centre especialitzat en periodoncia i implantaments dentals a la província de Tarragona. Tractaments basats en l’evidència científica. Informació general, serveis i dades de la primera visita.
Clínica Dental Alba
Clínica Dental, situada a Tarragona. La màxima qualitat en el cuidat de la seva salut dental, fent servir l'última tecnologia en un entorn confortable i reductor de l'estress. Solucions en les diverses especialitats que la cura del seu somriure requereix.
Clínica Dental Alcúdia
Clínica dental odontològica, en el centre del municipi d’Alcúdia (Mallorca). Dentista a Alcúdia, implants dentals a Mallorca, servei odontològics d’odontologia en general. La versió en català de la web no és operativa.
Clínica Dental Argentus
Clínica Dental de Santa Coloma de Farners (Girona). Transmetrem la il·lusió amb què treballem des de fa vint anys. Recent procés de modernització de les nostres instal·lacions, realitzada amb el propòsit de millorar més els nostres serveis.
Clínica Dental Barenblit
Clínica Dental de Barcelona. Centre d’implantologia oral des de 1955. La nostra principal prioritat es garantir la màxima professionalitat i el millor tracte amb una odontologia integral d'alta qualitat en noves tecnologies, materials i tractaments.
Clínica Dental Beatriz Rubio
Clínica Dental ubicada a Cerdanyola del Vallès. Inaugurada l’any 2000, per aportar l’excel·lència en qualitat i servei al pacient. Invisalign facilita la decisió: un somriure esplèndida i sana sense que la gent noti que estàs seguint un tractament.
Clínica Dental Bellavista
Equip professional especialitzat en el camp de l'odontologia i la pròtesi dental. Establerts al cor de Bellavista (Les Franqueses del Vallès) des de l'any 1994. Finestra per mostrar fotos de casos clínics, la consulta i l'equip humà que hi ha al darrere.
Clínica Dental Biointegral Dr. Germán Ariosa
La Clínica Dental Biointegral Dr. German Ariosa és un centre ubicat al paseig del mar de Palamós, on trobaràs assessorament per preservar o resoldre la teva salud bucal sense olvidar a la persona en el seu conjunt. Treballem amb asseguerances.
Clinica Dental Blade Grup
Clinica dental a Barcelona amb més de 25 anys d'experiencia. Tot tipus de problemes odontològics; Implants dentals, carilles de porcelana, corones dentals, estètica dental, periodoncia, endodoncia. A qualsevol de les tres cliniques que tenim.
Clinica dental BO-K
Empresa familiar amb més de 10 anys d'experiència, els millors professionals i les millors tecnologies al vostre servei. L’objec-tiu de la clínica és oferir una atenció personalitzada, posant sempre al servei tractaments dentals segurs i innovadors.
Clínica Dental Bosch Sadurní
Equip professional preparat per atendre de forma multidisciplinar totes les especialitats de l'odontologia. Direcció médica: Josep Maria Bosch Sadurní, Cap de Servei de Cirurgia Maxil.lofacial i Professor de l'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Clínica Dental Capitán
L’experiència com a pacient comença al moment en el que ets atès en les nostres instal·lacions. Fins l'últim detall per fer-te sentir relaxat i còmode, entorn confortable, agradable i acollidor. Disposa dels equips diagnòstics més moderns del mercat.
Clínica Dental Cerdanyola Implant
A Cerdanyola del Vallès únic centre especialitzat en tot tipus d'implants dentals. Totes les especialitats. Preus especials. Si ets abonat o abonada al PEM Guiera disposaràs de mes de 30 tractaments gratuïts i importants descomptes en tots els preus!
Clínica Dental Conde
La nostra principal premissa és la de seguir les directrius de màxima honestedat i cerca de l'excel·lència que ens ha transmès el Prof. Dr. Josep Mª Conde Vidal (Catedràtic de Medicina Bucal de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Barcelona).
Clínica Dental Cubdens
Empresa que serveix fidelment als pacients i col·laboradors. Compta amb professionals qualificats i compromesos amb els seus valors. Sol·licita una primera visita informativa, per conèixer les diferents opcions de tractament. Pressupostos gratuïts.
Clínica Dental de Udaeta
Tres generacions d’experiència en el cura de la boca dels seus pacients. Proporciona serveis d’estètica dental, ortodoncia, implantaments, i periodoncia, odontologia conservadora i estètica, i implants. Centres a Barcelona i a Vilanova del Vallès.
Clínica Dental del Dr. Oriol Cantó
Clínica pensada per a donar un servei de qualitat a tots els nostres pacients, intentant fer realitat les seves espectatives de salut buco-dental, independentment de la seva edat. Situada al centre de Barcelona, a prop de la Plaça Molina i de fàcil accés.
Clínica Dental Dinadent
Pàgina web de la Clínica Dental Dinadent de la Ciutat de Barcelona. Ofereix informació diversa sobre la clínica i els seus tractaments. Primera visita, radiografia de diagnòstic i revisió anual gratuïtes. Higiene Bucal 20€. 20% de dte. en tractaments.
Clínica Dental Dr. Altés
En aquesta pàgina trobarà informació sobre tots els tractaments que es realitzen, així com, l’equip professional que el compon. La clínica està localitzada al centre de Palma de Mallorca, de fàcil accés i estacionament pels diferents mitjans de transport.
Clínica Dental Dr. David Morales
Espai de la Clínica Dental Dr. David Morales, amb centres de salut a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) i Caldes de Montbui (Vallès Oriental). Informació i serveis. Volem que els nostres pacients gaudeixin d’una excel·lent salut bucal.
Clínica Dental Dra. Sonia Trilla
Centre odontològic de la Doctora Sonia Trilla Mele a Salou (Tarragona). Disposa de les últimes tecnologies, tant en les eines, boxes, materials i qualitat en els tractaments. Des de neteges i empastaments, fins a rehabilitacions i implants.
Clínica Dental Echeverría
Una de les clíniques dentals més antigues de Barcelona Una sòlida base científica darrere tot tractament. Especialistas en periodoncia, implants i odontologia integrada. Especialistes en periodoncia, implantes i odontología integrada.
Clínica Dental Gironès - Salt i Sant Antoni de Calonge
Deixa't seduir per la bellesa dels tractaments. A Clínica Dental Gironès comptem amb l'experiència dels especialistes en cada àrea i modernes instal·lacions per fer còmoda l’estancia durant el tractament. Deixeu-vos seduir per la bellesa …
Clínica Dental Implandent
Tractaments e higiene i prevenció, cirugia, implants, radiologia, blanquejaments estètica, pròtesis nens i joves, endodoncia i ortodòncia. Instal·lacions d'última tecnologia. Preus ajustats. Financiem a 24 mesos sense interessos. 1a visita gratis.
Clínica Dental L'Ametlla
Clínica situada al Passeig de L'Ametlla, al 1r Pis de les Galeries i envoltada de vidrieres que donen lluminositat i amplitud a la consulta. Disposa d'aparcament a la porta i sense haver de pagar, amb ascensor per les persones amb mobilitat reduïda.
Clínica Dental Les Bòbiles
Clínica que neix el 2003 amb l'objectiu d'oferir serveis i solucions de qualitat en odontologia a Martorell. Escoltem als pacients, formació continuada dels professionals, actualització de l'equipament tecnològic, i utilització dels millors materials.
Clínica Dental Libenson
Les nostres clíniques estan situades en les zones més cèntriques de Barcelona (Barri de Gràcia i Sant Gervasi) i a Manresa, on podem oferir-li un complet servei Integral d’odontologia, ortodòncia infantil i per a adults, i estética dental.
Clínica Dental Marcel Virgili
Dental Marcel Virgili, neix l’any 2009, gràcies al seu fundador Marcel Virgili Olivé, qui amb 37 anys d’experiència en el sector dental a Reus, creava un nou concepte de clínica dental. En aquest centre tenen cabuda totes les especialitats odontològiques.
Clinica Dental Mayo
Web de la Clinica Dental Mayo, la clínica de la nova era. Informació d’aquesta clínica familiar i els serveis que ofereix, diagnostics per la imatge, promocions, imatges, etc. Centres a la Diagonal de Barcelona, Granollers, Ripollet i Rubí.
Clínica Dental Merino
La Clínica Dental Merino de Barcelona, és una empresa familiar nascuda l'any 1983 pel Dr Ramon Merino Rodrigo. Des d'aleshores fins avui ha anat evolucionant fins a convertir-se en el nostre centre actual ubicat al carrer Rocafort 68 de Barcelona.
Clínica Dental Mir
Centre Odontològic Integral. La clínica Dental Mir, amb trenta anys d’experiència, ofereix serveis integrals d’odontologia. Seràs tractat per un equip multidiciplinar de professionals en un ambient càlid i familiar on rebràs el millor tracte profesional.
Clínica Dental Mollet
Odontologia integral personal a Sant Joan de Mollet (Gironès). Odontologia conservadora i restauradora, obturacions amb composite (color de la dent) amb llum halògena. Endodòncia: Eliminar la polpa infectada o morta d'una dent per salvar la dent.
Clínica Dental Nostra Senyora
La Clínica Dental de creació per Francesc Harster fins el 1964; Després el consultori va ser gestionat pel Dr. Jordi Harster i Nadal. Des de l'any 1990 dirigit pels Drs. Jordi Harster i Francesc Marcet, dedicats a la odontologia general i prostodòncia .
Clínica Dental Oclusdent
Pàgina de la Clínica Dental Oclusdent de Batcelona. Un equip humà que es composa de tres doctors amb estils diferents i alhora complementaris. Filosofia de treball, serveis, casos clínics, dubtes i consells per la salut dental.
Clínica Dental Padrós
Dentistes odontòlegs especialites, a Barcelona. Clínica dental, odontologia, implantaments de peces, estètica dental, ortodoncia, … Clíniques dentals de les més complertes i millor equipades de l’actualitat.
Clinica Dental Peralada
Pàgina web de la Clinica Dental Peralada, un centre odontològic que incorpora les últimes tendències del sector i amb l’aplicació de les noves normatives de salut higiene buco-dental. Ofereix la millor solució odontològica per a cada client.
Clínica Dental Rambla
Clínica dental a Cornellà de Llogregat amb gran experiència en el sector bucodental. A Dental Rambla estem a prop teu. Propers a la teva forma de viure, a les teves inquietuds i els teus desitjos. Treballem per la salut bucodental de persones com tu.
Clínica Dental Ricard Trayter
Fundades al 1989 i 1990 per el Dr. Ricard Trayter Jimenez (Q.E.P.D.), la Clínica Dental Ricard Trayter de Granollers i de La Palma de Cervelló, són propietat de la filla Carlota Trayter Blanch i gestionades per la mare, Núria Blanch Tort des dels inicis.
Clínica Dental Sant Pere Claver
Servei d'Odontologia privat creat l'any 1998 per a donar cobertura dental als veïns/es del barri del Poble-sec. Amb els anys s'ha ampliat a nivell de tot Barcelona. Equipament integrat a la Fundació Sanitària, institució amb més de 60 anys d'història.
Clínica Dental Septimània
Clínica Dental Septimània de Barcelona. Presentació, equip facultatiu, especialitats, currículum Dr Casanellas, publicacions Dr Casanellas, implants, ortodòncia, casos clínics, emblanquinament, desinfecció/esterilització, consells/recomanacions, …
Clínica Dental Siqués
Dentista a Girona especialista en tècniques avançades: Cirurgia sense sutura, implantaments dentals en 24 hores, regeneració òssia, pròtesi, emblanquiments, odontopediatria, ortodòncia, endodòncia, periodòncia, radiovideografia digital, …
Clinica Dental Somriure Somriu
Pàgina de la Clinica Dental de Sant Feliu del Llobregat. Somriu, la teva clínica de confiança. Disposem de dentistes de gran prestigi. Som una clínica dental amb una nova visió de l'odontologia, modernes instal·lacions i personal altament qualificat.
Clínica Dental Tàrraco
Centre situat a Tarragona. Instal·lacions, equip humà i treball. Fotografies que et mostraran que anar al dentista pot ser quel-com agradable. Si pertanys a una mútues mèdiques, vine a veure'ns i veuràs com tenir un somriure atractiu no costa tant.
Clínica Dental Travessera
Tots els tractaments odontològics i l’atenció dels professionals més qualificats per oferir la solució adequada als seus problemes bucodentals. Disposem de tres gabinets dentals totalment equipats per realitzar en ells tot el ventall de tractaments.
Clínica Dental Vallespir
Web de la Clínica Dental Vallespir, al barri de Sants de Barcelona. Entre els seus serveis ofereix atenció domiciliària a pacients amb discapacitació accidentals. Servei d'urgències telefòniques de caps de setmana i festius en horari de 10 a 20h.
Clinica Dental Ventosa
Clínica fundada l'any 1985 a Vilanova i la Geltrú. Experiència en l'odontologia donant solucions a les necessitats de salut bucodental. Un cop diagnosticat el problema expliquem de manera clara les alternatives que té i el tractament més adequat al cas.
Clínica Dental Zendrera
Web de la Clínica Dental Zendrera, 3 clíniques dentals a Barcelona. Més de 30 anys en servei. Tots els tractaments al mateix centre. Tecnologia d’avantguarda i innovació. Finançament a la seva mida. 10 anys de garantia en implantologia i Ortodòncia.
Clínica Dentisalut
Dentisalut, la teva clínica dental de confiança a Barcelona. A les clíniques dentals Dentisalut de Nou Barris (Plaza Garrigó 18) i Sants (Creu Coberta 54) de Barcelona cuidem cada detall per a que la teva experiència sigui el més agradable possible.
Clinica Dr. I. X. Bon de Juana
Clinica Dental Doctor I. X. Bon de Juana. Salut i prevenció buco-dental. Totes les especialitas: Implants, Ortodòncia, Estètica, Periodòncia, Protesi dental, Cirurgia oral, Medicina oral. Cuidant la teva salut des de 1992.
Clínica Dr. J.J. Vilar
Clínica odontològica de Barcelona especialitzada en periodòncia, el tractament de les malalties de les genives, i en la col·locació quirúrgica d’implantaments dentals. Tractem de millorar les nostres habilitats professionals davant les noves tecnologies.
Clinica Dra. Gonzalez Oliver
Amb més de 14 anys d'experiència hem creat un centre fidel a la nostra metodologia de treball. La renovació constant de materials, tècniques i tractaments, gràcies a la nostra vinculació amb la Universitat, fa que puguem oferir la millor combinació.
Clínica Estètica Dental Smile Barcelona
Pàgina web de la Clínica Dental Smile, situada a la Ciutat de Barcelona. La clínica estètica dental és especialiesta en estètica dental a Barcelona i en també en odontopediatria, especialització odontológica per a nens i nenes. De dilluns a divendres.
Clinica J&D
Nous tractaments dentals de mà d'experimentats odontòlegs. Ens trobarà al barri de Gràcia des d'on realitzem implants dentals, ortodòncia, odontopediatria, odontologia conservadora, periodòncia, blanquejaments dentals, carilles, … Traductor automàtic.
Clínica Odontològica Ahoa
Equip d'especialistes, liderats pel doctor Iñaki Cercadillo, que treballen de forma combinada per oferir tractaments avançats. Experts en l'estudi i implementació de tècniques que minimitzen el temps de tractament i la recuperació dels pacients.
Clínica Odontològica de la Universitat de València
Clínica situada al Campus de Blasco Ibáñez integrada en l'entorn urbà amb fàcil accés al ciutadà, a pocs metres de la Facultat de Medicina i Odontologia. Té una excel·lent dotació d'aules, seminaris i laboratoris. Contingut en valencià mínim.
Clínica odontològica Dr. Pi Urgell
Centre de referència internacional en implantologia dental i única clínica exclusiva en cirugia d’implants dentals. Més de 25 anys d’experiència, a la avanguarda del desenvolupament de tècniques quirúrgiques. Districte Sarrià Sant Gervasi.
Clínica Oliva
Clínica privada a Granollers. Instal·lacions, tractaments i consells d'higiene buco-dental. Presentació del centre, tractaments, demanar hora, questionari, consultes online, …
Clínica Padrós
Les clíniques dentals més complertes i millor equipades de l’actualitat. Els centres estan situades a Barcelona i disposen de professionals íntegres que l’’atendran amb autèntica qualitat de tractaments que rebrà en aquestes clíniquea dentals.
Clínica Periodontal Dr. Vilar
Som una clínica odontològica de Barcelona especializada en reriodoncia, en el tractament de les afeccions gingivals, i en la col·locació quirúrgica d’implants dentales. La Clínica Periodontal del Dr. Vilar ofereix serveix periodontals de forma personal.
Clínica Sant Lluís
Clínica de Barcelona especialitzada en implants dentals, cirurgía oral, ortodòncia, estètica facial, dietètica i nutrició. Té especialistes en cada matèria, que permet donar la millor atenció als pacients. Adherits a Assistència Sanitària Col·legial.
Clínica Valls
Pàgina Dentalvalls Clínica Dental de Sant Cugat del Vallès. Serveis: Odontologia, ortodòncia, periodòncia, implantologia, estètica dental, pròtesis, cirurgia, ... Aquesta clínica dental compta amb més de 10 anys d'experiència en el sector.
Clinicargüero
Centre Odontològic Maxil·lofacial Lleida. Des de 1988 la solució definitiva als problemes bucodental i maxil·lofacial. Centre multidisciplinar, mitjançant professionals de cada especialitat bucals i facial. Odontologia, cirurgia maxil·lofacial i estètica.
Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya
Web del Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya. Tant si ets un pacient com si ets un professional en aquesta web pretenem concentrar tota la informació que et sigui d'utilitat. Els Col·legi, serveis, publicacions, biblioteca, museu, …
DeDents
DeDents Clínica dental integrada. Som una clínica dental situada a Girona des de 2004. Estem especialitzats en la salut i la cura dental, oferint sempre un ampli ventall de tractaments en un ambient còmode i acollidor.
Dent Al
Dent Al és una clínica a la que hem disseny i confort, paràgraf que els nostres pacients se sentin en un ambient relaxat. Comptem amb unes instal·lacions d'última generació i adeqüades. Cobertura de totes les edats i especialitats de l'odontologia.
Dental Manresa
Especialistes odontòlegs. A clínica Dental Manresa tu ens importes tant com la teva boca. Tots els tractaments dentals al teu abast, financiació a mida. Odontologia a Manresa. Especialistes en ortodòncia nens i adults, implants i estètica dental.
Dental Mèdic
Clínica dental amb més de deu anys d’experiència ubicada a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), al costat de TV3. Utilitzen tècniques d’última generació en odontologia. La clínica, especialitats, promocions, tarjeta i ubicació.
Dental Montblanc
Web de Dental Montblanc. L’odontologia avança ràpidament i no és possible dominar a fons totes les especialitats dentals. La Clínica Dental Montblanc compta amb un equip d’especialistes en ortodòncia, implantologia, periodòncia, estètica dental i pròtesi.
DentalSegrià
Presentació de clínica dental, amb dues clíniques a Lleida, una al barri de la Bordeta i l’altra a la zona alta i un laboratori de pròtesis. Retiren la versió en català de la web. Es treu del directori.
Dents & Teeth
Pàgina de la Clínica Dental Dents & Teeth, situada a la Ciutat de Barcelona, al carrer de Casp. Primera visita, radiografia de diagnòstic i revisió anual gratuïtes. Higiene bucal 20€, 20% de descmpte en els tractaments pels usuaris de la Tarjeta Rosa.
Dentzano USA S.L.
Centre dental creat a Barcelona l’any 1972 pel Dr. Leopoldo Lozano, i l’activitat de la xarxa de clíniques, el 1998. Fundat per metges estomatòlegs de prestigi internacional a partir d’un nou concepte de servei, recolzat en l’aplicació d’avançaments.
Eranthis
Eranthis és una cadena de clíniques dentals. Molt més que un somriure. Informació dels tractaments que desenvolupa. Clíniques associades, coneix-nos i dades de la reducció d’horaris d’espera del centre dental.
Espai Dental La Perla
Experiència sense dolor. Espai Dental La Perla és un nou centre dental a Manresa on oferim un nou concepte en odontologia. Integrem els especialistes, amb la tecnologia i les tècniques més avançades per oferir un tractament de gran qualitat.
Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València
Postgraus, comissions, titulacions, etc. El calendari acadèmic de la Facultat de Medicina i Odontologia , corresponent al curs 2007-2008, es va aprovar en la Junta de Centre.
Hospital Odontològic Universitat de Barcelona
La Fundació Josep Finestres compta entre els seus centres amb l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona que es troba ubicat en el Campus de Bellvitge. Un hospital monogràfic dedicat a la salut bucodental que ofereix una àmplia cartera de serveis.
Imoi Centre Clinic Dental
Centres especialistes, a Barcelona i Eivissa (Illes Balears), pioners en formació en cirurgia d’empelts ossis, implantologia guiada i tècniques avançades de pròtesis i estètica dental. Programes pràctics, on es diagnostica, planifica i resolen casos.
Institut Cimax
Centre mèdic especialitzat en odontologia, cirurgia maxil·lofacial i estètica, situat a Mataró. Ens dediquem a cuidar tant de la imatge com de la salut bucodental dels nostres pacients. L’Institut Cimax, ofereix tractaments integrals i personalitzats.
Institut de Cirutgia Maxilofacial del Centre Mèdic Teknon
Implantologia Dental i estètica dental a Barcelona. El Institut Maxilofacial forma parte del Centre Mèdic Teknon de Barcelona. És especialista en implantología dental, cirugía maxilofacial i estètica denta. Informació i serveis.
Institut Serra
Donem un servei odontològic integral. Implants dentals de l’Institut Odontològic Serra, dentista de Mataró, especialitzat en implants dentals gràcies al nou mètode Nobelguide. L'Institut Serra va ésser creat l'any 1988, fa 20 anys.
Instituts Bucodentals de Barcelona
Des de 1989, Instituts Bucodentals de Barcelona, a la seva clínica de Sant Andreu (clínica dental Les Palmeres) i a la clínica de Nou Barris (Clínica Dental Cartellà), la filosofia oferir la màxima qualitat de servei i indicar els millors tractaments.
io instituts odontològics
Nova forma d'entendre la salut dental: visites agradables, dentistes propers i cordials, tractaments còmodes sense dolor. Avantatges de la xarxa de clíniques dentals pròpies més gran del país: 25 clíniques dentals i més de 200 dentistes odontòlegs.
J.M. Pelegrí - Laboratori de Pròtesi Dental
Pàgina de J.M. Pelegrí Laboratori de pròtesis dental a Girona. Realitzem tot tipus de pròtesi dentals amb les tecnologies més avançades i d'acord amb els protocols de fabricació validats i homologats a l'actualitat. Tipus de pròtesis.
Kit Dental : Laboratori de Pròtesis Dental
Espai d'aquest laboratori de pròtesis dentals de l'Eixample de Barcelona. Dentadures, ponts i implementacions avançades, com ara: implants múktiples, híbrids, zirconi, empres i pròtesis sobre implants de càrrega immediata.
La Dentista
Centre clínic ubicat a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Atenció personalitzada i els millors serveis, juntament amb les últimes tecnologies, han estat la garantia perquè més de 15.000 pacients dipositin la seva confiança en nosaltres.
Mèdic Dental Sabadell
Pàgina web del Mèdic Dental Sabadell, el Vallès Occidental. El centre ofereix els seus serveis en cirurgia maxilo-facial i odontologia. Especialitats de Mèdic Dental Sabadell, el seu equip d’especialistes, les dades de contacte i algunes fotografies.
Min Centre Dental
Pàgina no oficial de Min Centre Dental de Matadepera (Vallès Occidental). Horari setmanal de 09.30 a 13.30 i de 15.00 a 20.00h. Horari dissabtes i visites concertade. La seva web oficial a “http://www.mincentredental.cat”, ja no és operativa.
My Dentiss Clínica Dental
La clínica neix per cuidar la salut dental dels seus pacients. Es situa al barri de Poblenou, en ple 22 @, amb l’objectiu d’oferir odontologia integral per a tota la família. Fàcil accés en cotxe i transport públic (metro, autobús o tramvia).
Nacar
Nacar Clinicas Dentales: La innovació i l’excel·lència com a norma. Les últimes tècniques en les difertents àrees de l’especialitat. Fem més confortables el temps que passa el pacient als nostre centres. L’Hospitalet, Molins de Rei, Vilanova i Sabadell.
Odontocat: El portal de odontologia
Web dirigida a pacients, professionals i estudiants. Cursos online i presencials, prevenció, i consultes. Odontocat neix amb la voluntat d'ésser un portal d'odontologia on hi siguin representats tots els interessos del món de l'odontoestomatologia.
Odontopediatria
Pàgina de la Clínica Dr. IX Bon de Juana dedicada a l’Odontopediatria. Prevenció odontològica en edad infantil. És important l'inici de visites odontológiques a partir dels 3-5 anys, per a poder establir un diagnòstic precoç.
Odontquality
Empresa amb 3 clíniques dentals pròpies, sense franquícies, que porta més de 15 anys posant en pràctica una idea: gaudir de clients fidels i satisfets. Un dels nostres atributs principals es la nostra plantilla médica consolidada al llarg d’aquests anys.
Orthoclinic
Centres d’especialitats odontològiques a Reus i Tarragona. Estètica dental, ortodòncia, periodòncia, cirurgia bucal i implantologia, endodòncia, odontopediatria, odontologia preventiva, odontologia conservadora, pròtesis, ... Vídeos explicatius.
Orthoestetic Clínica Dental - Dra. Marta Holguín
Som un grup de professionals especialitzats a les diferents àrees de l'odontologia com son ara: Ortodòncia, Endodòncia, Pròtesi, Cirurgia i Implantología, Estètica, Odontopediatría i Geriatria. Orthoestetic Clínica Dental, es troba al cor de Barcelona.
Ortodòncia Puigrefagut
La clínica té més de 30 anys d’experiència en serveis de salut i estètica dento-bucal. L’equip, liderat per la doctora Puigrefagut, està format en els diferents àmbits de l’odontologia i l’estomatologia per tal d’oferir un servei ampli i complet.
Ortoneda Clínica Dental
Web de Ortoneda Clínica Dental.. Al 1966 Josep Ortoneda i Moretó funda les instal·lacions, sent director mèdic més de 26 anys. Al 1992 s’amplia i reestructura les instal·lacions, i pren el relleu en la direcció el fill Antonio M. Ortoneda i Pereyra.
Policlínica Dental Codina
Cura integral de la seva boca a bon preu. Especialitzats en implants dentals, estètica dental, ortodòncia, endodòncia, periodòncia a Lleida. Tractament preventius, correctius i restauradors. Retiren la versió catalana. Retirada del directori.
ProDental
Clínica pel seu tractament i cura dental. Portem 15 anys prestant serveis a Santa Coloma de Gramenet, amb més de 15.000 pacients. Disposem de modernes instal-lacions i d'un equip professional per oferir la solució bucodental per tota la família.
Quality Médical Service
Des de Quality Médical Service Barcelona (QMS) pretenem donar-li una resposta ràpida i precisa a les seves necessitats mèdiques, assessorant-lo i orientant-lo adequadament sobre els diferents tractaments disponibles per a vostè i la seva família.
Stomatech
Pàgina de la clínica dental Stomatech, ubicada a l’interior del Centre Mèdic Teknon de Barcelona. Tractaments, finançament, docència, bloc el teu tractament, tractaments amb sedació, teràpia miofuncional, blanquejament dental, dents en un dia, …
Volpelleres Dental
Des de 2011 ha obert les portes, a Volpelleres, el barri nou de Sant Cugat del Valles, on reberà atenció odontològica d’alt nivell, amb la utilizació de la última tecnologia, gran experiència i tracte personalitzat, amb cites programades i sense demores.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT