OFTALMOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Àrea Oftalmològica Avanzada
Al nostre Centre som pioners en aquests tractaments i pensem que la clau és dominar totes les opcions terapèutiques per poder aplicar la més adequada en cada cas, fins i tot sabem que en ocasions serà necessari la combinació de diverses d'elles.
Área Oftalmológica Avanzada Clínica Vergés
AOA es funda l'any 1989 de la mà del Dr. Carlos Vergés Roger. Compagina la seva tasca assistencial amb la docència i la investigació, la qual cosa li ha permès dotar-se d’avançades tècniques diagnòstiques, quirúrgiques i terapèutiques.
Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual
Web de l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual. L’ACOTV és una organització integrada per professionals de l’òptica i l’optometria disposats a fer fron a les demandes visuals de la nostra societat. Consells visual i especialistes.
Centre d'Oftalmologia Romero
Centre d'Oftalmologia que ofereix als habitants del Baix Camp i comarques properes l’experiència de 40 anys dedicats a la salut ocular. En ple centre de Reus, atenció de qualitat als pacients, amb la formació acadèmica contínua de l’activitat mèdica.
Centre d'Oftalmologia Valldeperas
Revisions oftalmològiques: medicina preventiva, oftalmologia nens, cirurgia de la cataracta, tractament i cirurgia de la retina, tractament i cirurgia del glaucoma, cirurgia de la miopia, hipermetropia i astigmatisme, tractament malalties de la còrnia, …
Centre Oftalmològic Arumí Barcelona
Pàgina del Centre Oftalmològic Arumí, situat a la Diagonal de Barcelona. El Centre Oftalmològic Arumí (COA) té el seu origen en la Clínica Oculística Arumí, fundada el 1926 pel Dr. Joaquim Arumí Fargas. Tot en tractaments oftalmològics.
Centre Oftalmològic Granollers
En el Centre Oftalmològic posem a la seva disposició les més modernes tecnologies i un equip humà format per professionals especialitzats, amb una gran experiència, per atendre qualsevol problema ocular amb el màxim interès i molt a prop seu.
Centre Òptic
Fundat l’any 1980 a Andorra La Vella. L’evolució l’ha fet transformar en un centre de visió. Dirigit pel Dr. Ramon Porqueres, ofereix serveis de teràpia visual, adaptacions de lentilles, adaptacions d’instruments baixa visió i reducció de la miopia.
Centre Òptic del Bages
Nou espai a la ciutat de Manresa dedicat a tenir cura de la visió. Acurat servei optomètric: visites optomètriques, teràpia visual, visió infantil, contactologia, baixa visió... combinat amb un ampli ventall d’ulleres de sol i muntures, i al millor preu.
Centre Optometric Vic
Centre dedicat a la optometria i als entrenaments visuals de la ciutat de Vic. Més de deu anys en el camp de la visió i dels problemes d’aprenentatge que se’n deriven. Exàmens visuals i refractius complerts per a diagnosticar i tractar.
Clinica Badia d'Oftalmologia
A Mataró centre que ofereix serveis mèdics personalitzats. Instal·lacions, equip tècnic, localització, les patologies més comunes i informació del seu cas en particular. Actualment és l'únic centre integral al Maresme en la correcció visual per làser.
Clínica Oftalmològica Dr. Corretger
Clínica d'Oftalmologia a Girona del Dr. Corretger, Oftalmòleg. Consulta d'Oftalmologia professional. La missió: millorar la qualitat de vida del pacient, proporcionant-lo millor visió i salut ocular a través d'una atenció personalitzada i d'alta qualitat.
Clínica Oftalmológica Reus
Consulta i intervencions quirúrgiques. COR és un centre d’oftalmologia que es dedica al tractament integral mèdic i quirúrgic de patologies visuals. Va iniciar l’activitat ara fa 30 anys i posteriorment ha anat ampliant la seva cartera de serveis.
Clínica Optomètrica de la Universitat de València
Te l´objectiu de millorar la formació dels/les alumnes del Grau d´Òptica i Optometria i ajudar-los a realitzar-se com a especialistes altament qualificats. La formació realitzada a les pràctiques externes i de Grau, amb pacients externs.
Clinica Roselló & Diaz Carandell
Clinica oftalmològica a Vilanova i la Geltrú. Graduacions de precisió, Tractaments optomètrics, amb làser, oftalmologia infantil. Cirurgia refractiva: Miopia, hipermetropia, astigmatisme, cirurgia de cataractes, parpelles, d’estrabisme, via lacrimal, …
Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes i Òptiques Optometristes de Catalunya
Com a màxim òrgan representatiu de la professió, té com objectiu principal fomentar el desenvolupament de la professió i vetllar perquè l'activitat professional ofereixi a la societat les garanties suficients de qualitat i competència. Llista d’òptiques.
Diccionari d’Oftalmologia
Diccionari de 1.430 termes amb definicions sobre aquesta especialitat medicoquirúrgica. Col·laboració entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Vocabulari específic per als continguts propis de la seva realitat.
Dr. Àlvar Vilaplana - Centre Oftalmologia
Centre d'Oftalmologia Dr. Alvar Vilaplana amb moderns sistemes digitalitzats i tecnologies làser per al diagnòstic i tractament de les diferents patologies de l'ull, a Sabadell. El Centre va ser fundat l'any 1956.
Dr. Carlos Carreras-Candi Ribas Centro de Oftalmología Barcelona
Centre oftalmològic especialitzat en trastorns visuals Barcelona (Sant Gervasi). Cirurgia catarata, cirurgia presbicia, enfermetats degeneratives DMAE, glaucoma, miopia, hipermetropia i astigmatisme. La pàgina disposa de traductor automàtic.
Eurolàser Institut Oftalmològic
L’Institut Oftalmològic Eurolàser ofereix als seus pacients tots els serveis relacionats amb la visió. Solució a tot tipus de problemes de salut ocular, adaptats a les necessitats i circumstàncies concretes del pacient. Centre situat a Mataró.
Fundació Ferreruela Sanfeliu
Entitat privada que contribuieix a millorar la salut en l’oftalmologia, canalitzant recursos professionals i econòmics, per atendre necessitats dels països i persones més empobrides. Expedicions oftalmològiques a Etiòpia, l'índia, Camerun i Perú.
Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera
Web de la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, Us convidem a conèixer la fundació contra la ceguera i a col·laborar i unir-vos a la nostra missió de crear un món una mica millor i més just per a tothom, a través de la lluita contra la ceguera.
ICOF Instituto Camelias de Oftalmología
Centre integral de la visió a Barcelona i Terrassa. L’Institut Camelias de Oftalmologia respón al desitg del seu director el Dr. Germán Arango García a la década dels noranta seguint models existents als Estats Units. Versió en català no operativa.
ILO Oftalmologia
L'ILO és la culminació de 20 anys d’experiència dels doctors Rafael Ferreruela i Andrea Sanfeliu. Cirurgia de la retina, malalties de la còrnia i del segment anterior (cirurgia refractiva i cataractes), glaucoma, neurooftalmologia, ...
Institut Barraquer d'Oftalmologia
Web d’aquest centre de la visisió, fundat per l’oftalmòlec doctor Joaquim Barraquer, Informació del centre, instal·lacions, quadre mèdic, història, recorregut virtual, presentació. L’Intitut, la família, càtedra d’investigació, àrea docent, pacients, …
Institut Comtal d'Oftalmologia
Centre situat a la ciutat de Barcelona. La web corporativa del projecte ICOftalmologia, que en els últims 24 anys (1989-2013), ha viscut els extraordinaris canvis que ha experimentat la ciència oftalmològica. Diagnòstic Genètic del Glaucoma.
Institut d'Oftalmologia - Parc de Salut Mar
Web de l’IOFT. Té com a missió diagnosticar i tractar de manera eficaç, eficient i segura els pacients amb patologia oftalmològica que acudeixen al Parc de Salut Mar. L'IOFT està ubicat, però, a l'Hospital de l'Esperança.
Institut d'Oftalmologia Castanera
L'IOC va ser fundat el 1954. La tradició, la utilització pionera de les tecnologies més avançades, la investigació científica i un tracte personalitzat li ha permès, ser considerat internacionalment, com un centre de referència en cirurgia oftalmològica.
Institut d'Oftalmologia Clínica Girona (IOC)
Centre oftalmològic mèdic i quirúrgic. Presentació del centre, serveis mèdics i llistat d''especialistes del centre. Clínica fundada l’any 1990 que treballa per aconseguir un dels millors equips. Especialistes en cada una de les diferents parts de l’ull.
Institut Oftalmològic Camins
Web del Institut Oftalmològic Camins. És una centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament de les malalties oculars. Està ubicat a Granollers, al Vallès Oriental. Informació general, situació i detall dels els serveis mèdics que ofereix.
Institut Oftalmològic de Catalunya
L'Institut Oftalmològic de Catalunya és un centre especialitzat en l'atenció integral dels problemes relacionats amb la salut ocular. L’assistència en aquest centre és de carácter privat, encara que també té convenis amb diferents mútues. Mataró.
Institut Oftalmològic del Pilar
Centre d'oftalmologia de la Clínica del Pilar Sant Jordi de Barcelona. L'oftalmologia més avançada amb el millor tracte humà. Oftalmologia infantil, cataractes, miopia, hipermetropia, astigmatisme, vista cansada, glaucoma, parpelles, òrbita, …
Institut Vivar Badia
Institut Vivar Badia de Barcelona. Som una clínica oftalmològica de Barcelona situada al centre de la ciutat, oferint tractaments oftalmològics utilitzant l'última tecnologia i tècniques per recuperar la visió ocular. A l’institut es curen persones.
Instituto Oftalmologico Cirugia Ocular Clinica Baviera
Referent en el camp de l'oftalmologia en l'àmbit europeu, especialment en l'aplicació de la cirurgia refractiva.Igualment, especialistes en tractament mèdic i quirúrgic de cataractes i glaucoma. Centres a Barcelona, l’Hospitalet, Mataró i Sabadell.
Ocularis
Equip de metges especialistes en l’oftalmologia (glaucoma, cataractes, oculaplàstica,...), òptics-optometristes, infermers, gestors en cooperació i professionals en sectors del món empresarial. Desenvolupament oftalmològic a l’Àfrica subsahariana.
Oftalis
Pàgina de l'Institut d'oftalmologia clínica. Centre oftalmològic mèdic i quirúrgic. Presentació amb informació del centre, serveis mèdics i llistat d'especialistes del centre. El centre està situat a la ciutat de Girona.
Oftalmologia Figueres
Consultori d'oftalmologia i microcirurgia ocular del Dr. Fernando a Figueres. Aspectes relacionats amb la salut visual, amb l’objectiu de facilitar informació addicional als pacients i públic en general, que no substitueix a la visita oftalmològica.
Òptica: Matèria Optativa del Batxillerat
Es mostra una programació completa, amb exercicis, software de simulació, pautes, recursos ... per a una matèria optativa de centre anomenada òptica. La matèria és adient per als batxillerats científic i tecnològic.
Optimoda.com
Companyia especialitzada en productes óptics, dirigida directament al consumidor. Pel gran volum de compra tenim la capacitat d'oferir-li els preus més baixos del mercat, tant en botigues reals com virtuals. Productes, marques i serveis.
Optipolis
Últims avenços tècnics, i els millors tractaments i serveis de revisió i prevenció ocular. Per poder gaudir d’una visió òptima i confortable. Centre especialitzat en lents de contacte per corregir ametropies, i adaptació de lents de contacte. Terrassa.
Optometria Viera Òptics
Web especialitzada en optometria, optometria comportamental, problemes visuals, visió, visió infantil, tractaments, exploracions, prevenció i consells. Sóm un centre d’òptica i optometria de Lleida amb el desig de respondre als problemes fe la visió.
Proyecto Visión
La ONG Proyecto Visión és una associació médica per a la prevenció de la ceguessa evitable en els països en desenvolupament que centra la seva activitat a Etiòpia, fonamentalment en l’àrea de Tigray, regió que es troba al nord d’aquest país.
Revip Centre d'Optometria
Centres a Girona, Figueres i Santa Coloma de Farners. Format per un grup de professionals especialitzats en la detecció i el tractament de les disfuncions visuals, més concretament aquelles que poden interferir en el procés d'aprenentatge escolar.
Secció Oftalmològica de Lleida
Pàgina oficial de la Secció de Metges Oftalmòlegs de les terres de Lleida. Informació general, agenda, art i cultura, documentació, formació, links, membres, notes mèdiques, notícies, opinió, preguntes a l’otftalmòleg, serveis, societat i vídeos.
Societat Catalana d'Oftalmologia
Difusió a l'activitat científica dels membres de la Societat Catalana d'Oftalmologia. Preten que la web que reformem sigui la primera baula a mà per adquirir coneixements. La informació que s'obté ha canviat enormement a partir de les noves tecnologies.
Urgències Oftalmologia - Sant Cugat
La primera Web d'oftalmologia en català. Divulgació per als pacientes sobre les malalties dels ulls i consells davant les urgencies oculars. Consulta per e-mail gratuita. Telèfon d'urgencies a Sant Cugat i Sabadell 24 hores.
Viera Vision Care
Centre d'optometria de Lleida que ha fet 10 anys com a centre de cura de la visió. Servei integral d'assessorament i millora de la visió: Prevenció, detecció precoç i tractaments, aspecte estètic i moda. Optometria comportamental i neurocognitiva.
Visió Girona | Dr. P. Tsiplakos Decavali
Servei integral d’atenció als pacients d’oftalmologia. Atén Urgències oftalmològiques i inclou especialitats quirúrgiques oftalmològiques: Glaucoma i hipertensió ocular, cataractes i cirurgia del segment anterior, retina i degeneració macular
Vision Lent
Vision Lent està format per un equip de professionals en òptica i audiologia, amb una filosofia de treball basada en la professionalitat i l'honestedat. Des de la seva fundació l'any 1.986, no hem parat de millorar per a vosté.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT