OPTIQUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
4 Eyes Òptics
4 Eyes Òptics és un establiment de Sants, a Barcelona, dedicat al comerç d’equipament i serveis personals, moda i complements, relacionat amb la visió. Horari: 10;00-14:00;16:30-20:30. La seva web “http://www.4eyesoptics.es” no és operativa.
Armand Òptics
Pàgina corporativa de l’empresa Louis Armand Òptics, dedicada al sector de l’òptica. Disposa de cins establiments situats en diferents indrets de la ciutat de Barcelona. Productes, aparador, informació, l’empresa, serveis professionals i valor afegit.
Bellera Òptica
Òptica fundada, a la ciutat de Lleida, l’any 1988 per Josep Bellera i M. Eugenia Aizpun. Cinc anys més tard, l’equip familiar i professional de Bellera òptica s’amplia i incorpora personal, com la Joana Bueno, l’actual responsable comercial.
Biòptic
Últimes tecnologies oculars per avaluar les capacitats visuals dels ulls i prevenir, detectar i tractar qualsevol anomalia de la visió: miopia, hipermetropia, astigmatisme, ull gandul, estrabisme, problemes d'aprenentatge escolar, lateralitat creuada,…
C4 Òptics
C4 Òptics, les òptiques per excel·lència de Barcelona. Als nostres centres hi trobarà col·leccions innovadores en el disseny d’ulleres i una gran selecció de primeres marques en sol i graduat. Equip, marques, serveis i ubicació dels establiments.
Centre Òptic Salou
Centre Òptic de Salou al món de la visió, l'òptica amb més trajectòria del municipi, cuidem la salut ocular des de 1995. Correcció oftàlmica amb ulleres graduades, contactologia amb (lents de contacte), audiologia (audiopròtesis) i protecció solar.
Centre Visual Ca S’Òptic
Web d’aquesta òptica de Palma de Mallorca (Balears). Les noves tecnologies, ens permeten disposar d'un ampli ventall de possibilitats, proporcionant un major rendiment i confort visual. Confia en nosaltres i t'assessorarem. Horaris.
Comas Òptica i Ortopèdia
Comas va néixer a Vic com a ortopèdia, òptica, perfumeria i herbolari fa més de 100 anys. Va ser distingida amb els Premis al Comerç Centenari. Fundació Privada Benèfica Josep Comas i Puigcercós. Té tres centres a Vic. Novetats, empresa i gabinets.
Cottet Òptics
Cottet Òptics és una cadena catalana de botigues òptiques que compta amb 18 botigues a Catalunya, Vinaròs, Palma de Mallorca i a Madrid. Productes, serveis, novetats, informació de l’empresa, atenció al client, botiga online i borsa de treball.
Day & Night Import
Pàgina de Day & Night Import, grup que engloba dues empreses. Montures exclusives, les col·leccions de graduat i sol dels creador de Vogue. Dedicats a la distribució d'ulleres i productes complementaris òptics des de la ciutat de Tàrrega (l’Urgell).
Diferoptics
Pàgina de Diferoptics, una òptica que pretén diferenciar-se de les altres pels seus productes. La central és al carrer de la Diputació de Barcelona. Presentació, productes, col·leccions i altres dades de la casa. La versió en català no és operativa.
Duró-Òptic Centre Optomètric
Centre optomètric d’Andorra La Vella. Els nostres aparells altament especialitzats ens ajuden, per un costat a fer un diagnòstic més acurat quan tractem els problemes visuals, i per un altre poder prendre mesures molt precises per les ulleres.
Easy optik
Primera òptica low cost de Lleida. Servei business a preu de turista. Gaudireu d'un viatge sense escales, ni turbulències, però amb una atenció diferent, dinàmica i excel·lent. Per a la vostra seguretat, la tripulació tindrà cura de la millor protecció.
Falguera Óptics
Empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència. La nostra filosofía s'ha basat en oferir als nostres pacients una solució personalitzada a tots els seus problemes visuals amb professionalitat y contant amb l'ajuda de la millor tecnologia.
Federoptics Elisabet
Presentació d'aquesta òptica de Torroella de Montgrí. Empresa del municipi, creada l’any 1981, que es dedica a la venda de productes d'òptica i a serveis relacionats. Disposa d'unes intal·lacions ubicades al centre comercial del Passeig de Catalunya.
Focus Òptics
Focus Òptics és l’òptica de confiança a la ciutat de Vic. Estem compromesos amb tu i les teves necessitats. Des de l'any 1983, t'oferim un tracte personalitzat i de proximitat. Horari comercial: dilluns a dissabte de 9:00 a 13:30 i de 16:30 a 20:00 h.
General Optica
Cuidem la salut visual. Som líders a Espanya i l’òptica de referència a Portugal. Una cadena de centres òptics amb els millors professionals, productes, serveis i garanties. Estem per atendre les seves necessitats, visuals i estètiques...
Kroma Òptics
Professionals d’experiència, amb la titulació per a precisos exàmens de la visió, graduació de la vista i adaptació de lents de contacte. En el modern establiment, situat a la Dreta de l’Eixample de Barcelona, li oferim un servei integral d’òptica.
L’Hòptica
Òptica de l’Hospitalet de Llobregat especialitzada en optometría i contactologia. Disposa de taller propi i dissenys exclusius. Marques: Karl Lagerfeld, D&G, Arnette, Mikli, Orgreen, Versace, Ray Ban Miss Sixty, Replay, Roberto Verino, Armand Basi, …
L’Òptica Barcelona
L’òptica està formada per un equip d’òptics amb una àmplia experiència cuidant la teva salut visual i hem optat per un concepte d’òptica diferent i actual, on tot podeu trobar les ulleres que millor us quedin i s’adaptin al vostre estil i pressupost.
L’Òptica Universitària
La primera botiga es va obrir el 1992 a la Universitat Politècnica de Catalunya de Barcelona. A l’actualitat disposem de 45 botigues a Aragó, Balears, Catalunya i Comunitat Valenciana, especialitzades en els últims avenços en matèria de visió i audició.
La Creu Blanca Primera Òptics
Web de La Creu Blanca Primera Òptics, òptiques a El Vendrell (Baix Penedès), Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre), Reus (Baix Camp), Tarragona, Tortosa (Baix Ebre), Ulldecona (Montsià) i Valls (Alt Camp). Especialistes en ulleres de sol graduades.
Llobet Òptics
Llobet Òptics, empresa familiar fundada el 1946 per Jaume Llobet Baladas. Estem al servei dels nostres clients per tal de procurar-los una òptima salut visual. Som professionals de la visió i disposem de la millor tecnologia per posar-la al seu servei.
L'Òptica - Joaquim Besora
Pàgina web de L’Òptica, la farmàcia Joaquim Besora del municipi de Sant Quirze de Besora, a la comarca de l’Osona. Som especialistes en salut visual. La pàgina es troba en procés de construcció.
L'Òptica d’Artés
L'Òptic Optometrista és un professional amb formació universitària, dedicat a curar i millorar la visió. Avui exigim als ulls i a la visió més. Aquesta circumstància obliga a l''Òptic Optometrista Col·legiat a una formació continuada i l’especialització.
Lopti-k Central de la Visió Òptiques Andorra
Format per un equip altament qualificat, amb més de vint anys d'experiència en el món de l'òptica i l’optometria. Estudi personalitzat de les necessitats del pacient. Ampli ventall de marques i la màxima qualitat i disseny unint les noves tecnologies.
Multiopticas Porta Serveis dÒptica
Modernitat amb el gust per la forma, combinació de la nova manera de lluir, on resulta la combinació de materials resistents per millorar la adaptació a la fisonomía personal, en tons foscos. Lents de contacte, terapia visual, i òptica esportiva.
Multiópticas Teixidó
Espai de Multiópticas Teixidó centre dedicat a l’òptica amb delegacions a Reus, Tarragona, Valls i Sant Pere i Sant Pau (Tarragona). Presentació de la moda actual, les col·leccions, marques exclusives, preus, notícies i promocions.
Naturaloptics
Més de 300 professionals de la visió units per donar la millor resposta a les necessitats visuals. La vista és el més important dels sentits. Conscients de la importància del nostre treball, ens recolzem en la tecnologia més avançada del mercat.
Open Sky
Empresa de Sant Joan de les Abadesses, dedicada a la comercialització d’aparells telescopis. Les seves marques: Opensky, Radio Bosch i Electrobosch ofereixen més de 50 anys d’experiència en el sector comercial de l’electrònica de consum.
Òptica Activa
Pàgina de l’Òptica Activa, l'alternativa de la ciutat de Tarragona. Les ulleres que t'agraden i que el fan sentir millor, al preu que vols. Ofereix primeres marques seleccionades de dissenyadors. Filosofia activa, faq’s, botiga, serveis i contacte.
Òptica Balàfia
Pàgina de l’Òptica Balàfia, centre visual i òptic situat al barri de Balàfia de la ciutat de Lleida. La seva especialitat és l’optometria i l’adaptació de lents de contacte. L’optometria, revisions, serveis, garanties, productes, i alteracions visuals.
Òptica Bassol
Grupo òptic amb cinc establiments a la ciutat de Barcelona, sota les marques Bassol Gallery, Bassol Jewel, i Bassol Moda. La seva especialitat és l’optometria infanltil, i les olleres esportives. Marques: Dita, Cutler and Gross, Marni, Rayban, Aokley, …
Òptica Bescanó
Fitxa bàsica de Google de l’Òptica Bescanó, establiment d’aquest municipi del Gironès. Conté la situació i les dades de contacte amb l’empresa. La seva web oficial, ubicada a l’URL “http://www.opticabescano.com”, ja no és operativa.
Optica Bofill Bassons
Pàgina de la Optica Bofill Bassons. És una òptica de Molins de Rei (Baix Llobregat). Optometria, optometria infantil, audició, terapia visual, baixa visió, lents de contacte. Ofertes continues.
Òptica Ca'n Picafort
Web de l’Òptica Ca’n Picaforta, d’aquest poble costaner pertanyent a Santa Margalida (Mallorca). Ofereix les millors marques en ulleres graduades, de sol, lents de contacte, lents contacte de color, etc. Revisions de vista totalment gratuïtes.
Òptica Claramunt
Pàgina de l’Òptica Claramunt. Disposa de tres centres al Maresme: a Calella (2) i a Pineda de Mar. Informació general; els centres, serveis, marques, promocions, informació sobre els serveis d’audiometria i les dades de contacte.
Òptica Dalmau
Web de l'Òptica Dalmau de Girona. Un gran servei òptic, avalat per l'experiència dels seus professionals òptics-optometristes, Andreu i Andrea Dalmau. Estem a la seva disposició i per qualsevol consulta no dubtin en passar per la botiga o trucar-nos.
Òptica de L'Ambulatori
Les nostres marques, muntures, lents de contacte, ulleres de sol, ulleres de protecció, audiòfons, … I·lusions òptiques: cercles giratoris, anells giratoris, rombe màgic, punts negres, paral·leles, indi o esquimal, esfera tremolosa, cacauets ondulats, …
Òptica del Campus
Tots els productes que venem són originals i tenen dos anys de garantia contra qualsevol defecte de fabricació. Llista d'articles d'interès, lents de contacte, ulleres de sol. Comprant a Òptica del Campus, esteu comprant a una òptica registrada.
Optica del Penedès
Pàgina oficial de les Optiques Mundo Vision. Disposa de sis establiments situats a digerents ciutats: Vilafranca del Penedès (2), Barcelona (2), L’Hospitalet i Esplugues de Llobregat. Botigues Mundo Vision, situació, i dades de contacte.
Òptica Estrada
Servei basat en l’eficiència, el tracte proper i la cordialitat conjugat amb una àmplia gamma de productes de primeres marques i la voluntat d’estar al dia en innovació i canvis tecnològics. Disposa de cinc establiments a Vic (3), Manlleu i Olot.
Òptica Fàbregas
Sant Andreu de Palomar, a Barcelona (Metro Sant Andreu). Taller propi especialistes en visió infantil, optometria, teràpia visual, tonometria, contactologia, control de miopia, audiometria. Equip i l’ortoqueratologia nocturna (fullet i cartell).
Òptica Feliu - Didi Zavàs
Web de l’Òptica Feliu i de la marca Didi Zavàs. La família Feliu va fundar el seu primer comerç i corria l'any 1944, des de llavors han estat treballant per servir als seus clients el millor possible, sempre al seu servei i millorant-lo amb el dia a dia.
Òptica Fullana
Web de l’Òptica Fullana, compromís amb els teus ulls. Òptica Fullana, és l’òptica tarragonina de referència a tota la província de Tarragona. Comercialitza marques exclusives con ara: Alain Mikli, Oliver People, Paul Smith, Lindberg, …
Òptica Jaes
A L'Hospitalet de Llobregat. Comprovació de graduació de les ulleres, els seus problemes i necessitats visuals, graduació objectiva/subjectiva de la seva visió, funcionament de l’aparell auditiu, graduació, àmplia gama de muntures i marques …
Òptica la Pobla
L’experiència adquirida pels més de 20 anys en el sector audiovisual, el caràcter obert, atent i innovador són la seva carta de presentació. El món de l’òptica és la seva passió i volen que els coneguéreu. Col·leccions i servei.
Òptica Matadepera
Venda, reparació i neteja d'ulleres, revisions optomètriques i teràpia visual a Matadepera. OM us presenta les noves col·leccions d'aquesta temporada: Carrera, Armani, Bikkembergs, Polo Ralph Lauren, Mormaii, entre d'altres marques.
Òptica Montblanc
25 anys d’experiència en el sector òptic i auditiu. Òptica Montblanc s’ha consolidat a la Vila per la seva professionalitat i tracte personalitzat. Prevenció, cura i millora de la visió dels pacients- Analitzem la visió com un tot, Productes innovadors.
Òptica Mont-Roig
Ulleres graduades, de sol, lents de contacte, compassos, lupes, termòmetres, prismàtics, telescopis i altres accessoris relacionats. Inclou articles sobre salut visual i informació sobre el poble de Mont-roig del Camp i la seva relació amb Joan Miró.
Òptica Muralla
Pàgoma de l'Òptica Muralla, on podràs trobar ulleres graduades, de sol, monogràfics i un concurs per guanyar diferents premis. Tenim les tres "b": Bon preu, bon serve, i bon consell. Botigues a Blanes, Lloret de Mar i Sant Celoni.
Optica Oftalmica 22@ Centre Auditiu
Òptica del Districte 22@. Revisions visuals i progressius. Marques: D&G, E. Armani ,Versace, Carrera, Carolina Herrera, Cibavision, Bausch & Lomb, Arnette, DKNY, Donna Karan, Ray-Ban, Vogue, Persol, Luxottica, Sferoflex, Dilem, Brendel, …
Òptica Oftàlmica Centre Auditiu
L’Òptica Oftàlmica Centre Auditiu neix l’any 1999, a Barcelona, amb un equip de professionals qualificats amb molts anys d’experiència al sector. Actualment estem especialitzats tant en òptica oftàlmica, optometria, contactologia i audiologia.
Òptica Parc Visió
Benvingut a la teva òptica on-line. La milllor mirada, la millor visió. La nostra botiga ofereix un nou disseny, una major varietat i més serveis per a les seves compres. L’establiment està situat al carrer Sardenya, 61, baixos de la Ciutat de Barcelona.
Òptica Pasteur
Web d’Òptica Pasteur. Òptica Pasteur. Amb més de quaranta anys d’experiència, és actualment el grup d’òptiques més important del Principat d’Andorra amb 7 centres. Taller, optometria, contactologia, assessorament, audiologia i marques i botigues.
Òptica Rueda
Pàgina d’Òptica Rueda, empresa gironina dedicada a l’òptica i a la visió. Disposa de quatre centres a la Ciutat de Girona i una a Anglès (La Selva). Creada l’any 1973, actualment l’Òptica Rueda ha assolit la imatge de profesionalitat i seriositat.
Òptica Salas
Espai de l’Òptica Salas, empresa amb tres segles d’experiència i un caràcter innovador que disposa de centres a Tarragona (3), Igualada, Sabadell, Mataró, Reus (2), Tortosa, Valls i El Vendrell. Serveis, punts de venda, garanties, treball i contacte.
Òptica Sant Adrià
Empresa familiar que neix a mitjans de 1950, com Òptica Martínez, al carrer Balmes, 82 de Badalona. Als 90 s'inaugura Òptica Sant Adrià, on els atenem amb millores en els nostres serveis, instal.lacions i tecnologies, per oferir la millor atenció.
Òptica Sant Pau
Web d’Òptica Sant Pau. Ofereix ulleres de sol, ulleres graduades, vidres, lents de contacte, salut visual, servei d'assessorament de la imatge, i un mini site sunglasses. Òptica Sant Pau va començar a l'any 2001, situats al carrer Indústria de Barcelona.
Òptica Segarra
Centres òptic acreditat per Essilor, reuneix les condicions formatives i tecnològiques del líder mundial en lents progressives Varilux. Ens permet adaptar les seves lents progressives totalment personalitzades. Boves lents progressives Varilux 4D.
Òptica Soler
Pàgina de l'Òptica Soler de Manresa. A Òptica Soler, rebràs l’atenció de professionals experts, amb els coneixements necessaris per aconsellar-te la solució visual o auditiva que mes et convingui a kles teves necessitats.
Òptica Suprem
Òptica Suprem va nèixer l'any 1943 essent la primera òptica a la ciutat de Vic. Solucions als problemes òptics, de forma totalment personalitzada i amb el millor servei, tant tècnic com estètic. assessorar sobre temes de moda i oferir un servei complert.
Òptica Tarragón
Francisco Tarragón Ibáñez, després d’exercir càrrecs a l’empresa d’Óptica Ganzer, es va establir pel seu compte l’any 1954, fundant Òptica Tarragón en un petit local del carrer Balmes. L’any 1976, es va anar la ubicació actual del carrer Provença.
Òptica Vilà
Professionals de la visió. Botigues a Berga i Puig-reig. A les nostres òptiques trobaràs una gran varietat de montures i lents de contacte que t'ajudaran a tenir una millor qualitat de vida. Perquè per nosaltres l'important ets tu i la teva salut visual.
Opticalia Florit
Empresa familiar creada el 1915, amb l’òptica al c/ Petritxol de Barcelona. L’any 2010 entra al grup Opticalia. Barcelona, Cerdanyola, Les Roquetes, Mollet, Rubí, Sant Boi, Sitges, i Vilanova i la Geltrú. Problemes relacionats amb la visió o la oïda.
Opticalia Vila Olímpica
A Opticalia Vila Olímpica tens els millors professionals a la teva disposició. Rep assistencia en salut, moda i tendències. L'equip d'Opticalia et rebrà a ña botiga de la Vila Olímpica. Serveis que ofereix i catàlegs de marques d’ulleres de sòl i vista.
Opticam
Pàgina d’Opticam, empresa de serveis òptics amb establiments a Sabadell i a Barberà del Vallès, al Vallès Occidental. Serveis, productes i situació de les botigues. També ofereix informació de miopia, les ulleres de sol i l’astigmatisme.
Optimoda
Pàgina d'aquesta òptica virtual. Transport gratuït, 2 anys de garantia, linea 900 gratuïta clients, els millors preus en ulleres de sol, lents de contacte, prismàtics, telescòpis... més de 1000 referències on line.
Optipunt
Informació dels serveis i catàleg d'aquesta òptica amb dos centres a Figueres. Ampli catàleg d'ulleres de sol, graduades, promocions i les ultimes novetats. Assessorament amb alguns consells que poden ajudar-te a preservar la teva salut visual.
Òptiques Tutusaus
Empresa que va crear-se allà per l’any 1910 a Barcelona al carrer Boqueria, pocs imaginaven que gairebé 100 anys després el nom d’Òptiques Tutusaus es faria un lloc a la ciutat de Barcelona amb un total de sis centres (3 d’ells són Outlets).
Optometria Viera Òptics
Web especialitzada en optometria, optometria comportamental, problemes visuals, visió, visió infantil, tractaments, exploracions, prevenció i consells. Sóm un centre d’òptica i optometria de Lleida amb el desig de respondre als problemes fe la visió.
Prisma Òptica
Òptica fundada a l’any 1959 a Esplugues de Llobregat. Actualment disposa de dos establiments a Esplugues i un a Sant Just Desvern, al Baix Llobregat. Campanya òptica, lents de contacte, audifons, cirurgia reflectiva, botigues i contacte.
Sanabre Ópticas
Pàgina de l’empresa Sanabre Ópticas. Actualment aquest grup òptic està composat per quatre establiments, situats al Districte de Ciutat Vella de Barcelona. Nova imatge i nova web. Pròximament estarem amb vosaltres.
Sanjuan Baldovi Òptics
Pàgina web de l’empresa Sanjuan Baldovi Òptics, amb establiments comercials als municipis de Blanes i de Tossa de Mar, a la comarca de la Selva i ara també la nova botiga a Sant Celoni, al Vallès Oriental. El servei web no és operatiu.
Sarrià Òptics
A Sarrià Òptics trobarà un ventall extens de muntures per a tots els gustos. Col·leccions d'importants, dissenyadors com Giorgio Armani, Antonio Miró, Persol, Ralph Lauren, Versace, … De dilluns a divendres de 10-13 i 17-20, dissabte tarda tancat.
SergiOptics
Blo de SergiOptics, amb botigues VistaOptica a La Llagosta i a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental. Especialitzats en optometria, contatologia i audiologia. Marques: Rayban, Vogue, DKNY, Diesel, Emporio Armani, Versace, Prada, etc.
Soler Centre Visual
Pàgina web de Soler Centre Visual. Inclou informació dels productes i serveis que aquesta òptica, de Manresa (Bages), ofereix. Complet catàleg de serveis i productes, salut ocular, anatomia ocular, etc. Localització i consultes online.
Univers de la Visió
Pàgina web del Grup Univers de la Visió, cadena d’establiments d’òptica a la ciutat de Barcelona (3 botigues) i a la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Catàleg d’ofertes en PDF i situació de les botigues. La web està en construcció.
Vision Lent
Vision Lent és una xarxa d'òptiques amb centres a Gavà, el Prat, l'Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, Barcelona i Saragossa. Especialitat en teràpia visual. Marques: Giorgio Armani, Emporio, Dior, CK, D&G, etc. També és centre auditiu.
Vista Optica
Amb més de 50 centres i més de 50 anys al sector, combina experiència i innovació per a oferir-te el que necessites. Un servei personalitzat, qualitat dels productes i moda. Les òptiques estan situades en les millors zones comercials i de fàcil accés.
Ximenes Òptics
Grup mataroní dedicat al sector de l’òptica des de fa més de 50 anys. Disposa de quatre botigues a Mataró i una a Arenys de Mar, a la comarca del Maresme. Informació de l’empresa, botigues, serveis, productes, promocions, cirurgia, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT