ORGANIT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
ABEEC - Agrupació Barcelonina Esportiva d’Entitats i Clubs
Organització sorgida de la unió d’organitzacions esportives amb llarga trajectòria dins l’àmbit esportiu i educatiu a Barcelona. Volem crear un marc idoni, que permeti desenvolupar projectes destinats a millorar l’actual situació de l’esport a la ciutat.
Agramunt Esports i Joventut
agramuntesportsijoventut.com és el servei a Internet que l’Ajuntament d’Agramunt (comarca de l’Urgell), posa a dispocició dels ciutadans. Notícies, entitats esportives, activitats, instal·lacions, vacances i links d’interès.
Ajuntament de Puigcerdà-Àrea d'Esports
La Web de l'Esport i el Jovent de l'Ajuntament de Puigcerdà, Àrea d'Esports. Informació esportiva, clubs de Puigcerdà, activitats, instal·lacions, formació de tècnics, links esportius, i informació esportiva en general.
ALPE Associació Local de Promoció Esportiva La Llagosta
regions/barcelona/vallesor/lallagosta Una de les millors entitats esportives de Catalunya. Estem amb vosaltres des de fa més de 30 anys, i continuarem estan per tot allò que necessiteu. Els líders amb innovació esportiva i pedagògica.
Alt Rendiment Català
Programes que la secretaria general de l'esport duu a terme per recolçar l'esport d'alt nivell català. Programes que s’estableixen en convenis amb les federacions esportives catalanes (Programes ARC) i classificació d'esportistes d'alt nivell català.
Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Porqueres
Tota la informació de l’esport a Porqueres: informació del clubs esportius, dels aconteixements i campionats en qualsevol modalitat i de les instal·lacions esportives municipals. Galeria fotogràfica.
ASME. Poliesportius Municipals de Sant Martí
Web de l'Associació Sant Martí Esports: Poliesportius Municipals de la Verneda i de Vintró. Salut, benestar, amics, diversió; molt més que esport. Seccions de bàsquet, handbol, hoquei patí en línia, rítmica, trampolí, aeròbic, taekwondo i karate.
Associació Catalana d'Empreses de Senderisme
L'ACES neix de l'interès de diverses empreses dedicades a la pràctica del senderisme. Vol fomentar la solidaritat de les entitats afiliades mitjançant la promoció i creació de serveis comuns de naturalesa assistencial.
Associació Catalana d'Esport per a Tothom
Tota la informació referent a les activitats que es realitzen en la pràctica esportiva de lleure a Catalunya. Cerca d'informació per dies/durada, entitat organitzadora, lloc on es realitza o activitat esportiva.
Associació Triesport Potries
Desenvolupa activitats fisicoesportives en més d'una modalitat, i promoció de l'esport per a tots. Activitats culturals i mediambientals derivades de l’esport. Programació anual d'activitats esportives i de temps lliure a Potries per a totes les edats.
Atles Esports
Coordinació i organització d’activitats esportives. Gestió d’equipaments, serveis d’estètica, entrenador personal, activitats dirigides, contacta i treball, reserva ara la teva pista de pàdel. Estem davant de la plaça de la Farga de Barcelona.
Bestrail
Empresa mataronina dedicada a esdeveniments esportius. Organitza el Terranegra Trail del Montnegre a Sant Iscle de Vallalta, una experiència èpica que marca. Si vols rebre informació dels nostres esdeveniments, inscriu-te en el nostre newsletter.
CampusEsport
Esport a la UIB. Totes les activitats esportives clasificades. Palma de Mallorca. CampusEsport està situat al campus de la Universitat de les Illes Balears. Carretera de Valldemossa, km. 7,5. Estam a la vostra disposició.
Catalonia Sports
Organització de lligues de futbol 7 i futbol sala. Instal·lacions a l’escola Thau de Pedralbes, a la Vall d’Hebron i a Sarrià, Barcelona. També té un equip de la divisió de plata de la Federació Catalana de Futbol Sala.
Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat
CAR. Entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia, vinculada al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Dona suport de la màxima qualitat científico-tècnica especialment a l’esport d'alt nivell. És a Sant Cugat del Vallès.
Centre d'Esports d'Alcoi
Es l'organisme municipal que s'encarrega de dirigir, administrar, organitzar i coordinar l'activitat esportiva de la Ciutat d'Alcoi. Activitats esportives a Alcoi, clubs, calendaris i informacions dels difernts esports.
Ciberpenya Blaugrana
Es la primera penya virtual del FC Barcelona que es va crear a Internet l'any 1998 i que el Club va reconeixer com a Penya Oficial, a finals del mateix any.Ofereix els serveis típics d'una penya clàssica, adaptats a Internet, a més d'informació variada
Cleser Andorra
Cleser és l'acrònim de Club Esportiu Sant Eremengol, un club d'esports del Col·legi de Salesians d'Andorra Sant Ermengol. Està obert a totes les famílies amb alumnes a l'escola. S'organitza com una Associació Esportiva i promou l'esport en general.
Club Esportiu Cerdanya
Club que disposa de: piscina, quatre pistes de tennis, quatre de paddel, un camp de volei-platja, de petanca i d'un polisportiu on practicar esports com el bàsquet o el futbol. El Club Esportiu Cerdanya es va fundar a l'any 1974. Informació global.
Club Esportiu INEF Barcelona
Escola d’iniciació multiesportiva a les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya de Barcelona (INEFC). Dins l’oferta que s’imparteix, es proposen tres esports poc practicats a Barcelona: La gimnàstica, l’esgrima i l’atletisme.
Col·legi de Llicenciats en Educació Física - COPLEFC
Activitat de l'Esport de Catalunya deñ COPLEFC. Agrupa el col·lectiu de professionals a Catalunya. Integrat en el Consejo General de Colegios Oficiales de Licenciados en Educación Física y en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte de España.
COLEF Illes Balears
Web de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Illes Balears. Inclou la seva oferta formativa, ofertes de treball, atenció a les persones col·legiades, notícies i horaris d’oficina.
Comité Olímic de Catalunya
El nostre comitè olimpic malgrat la tradició històrica i la voluntat de milers d'esportistes catalans no pot participar en els Jocs Olímpics sota el propi Comitè Olímpic Català. Aquesta web encara no es troba disponible.
Comité Olímpic Andorrà COA
Nova pàgina del Comité Olímpic Andorrà (COA). Andorra participa a l’Olimpiada dels Països Petits. Informació provisional del Co-mité Olímpic Andorrà. La web ofereix informació completa esportiva directa dels equips nacionals. Campionats.
Consell Superior d'Esports
Web del Consell Superior d'Esports d’Espanya. El Secretari d'Estat i President del Consell Superior d'Esports, és el Sr. Jaime Lissavetzky. Estructura del CSD, comissions i òrgans col·legiats, comitè espanyol de disciplina esportiva i legislació.
Conselleria de Turisme i Esports
Pàgina web oficial de la Conselleria de Turisme i Esports del Govern de les Illes Balears, amb seu a Palma (Mallorca). Inclou informació general: organització, funcions, lleis i normatives, webs institucionals, enllaços, històric i serveis.
Coordinadora Entitats Esportives Sant Cugat
Pàgina oficial de la Coordinadora Entitats Esportives de Sant Cugat del Vallès, entitat que agupa i coordina les associacions esportives de la ciutat de Sant Cugat del Vallès. La web està en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Culturasport
Organització dels campionats d'Aitona Culturasport. www.CulturaSport.TV - Jocs Universals Culturals i Esportius Vila d'Aitona.
Descoberta
Empresa dedicada a creació, gestió, organització, dinamització, producció i formació de projectes realcionats amb la cultura, l'educació, lleure, turisme i l'esport. Dirigides a un ventall de col·lectius: Escoles, entitats, empreses, institucions, …
DespíEsport
Informació relacionada amb els dos poliesportius, serveis, abonaments, activitats, noticies, etc. Tot l'esport de competició, escolar, de lleure, popular, … de Sant Joan Despí. La vida esportiva dels clubs i les instal·lacions esportives de la ciutat.
Dinàmic
Pàgina de Dinàmic, empresa de Lloret de Vistalegre (Mallorca), que està dedicada a l’organització d’activitats de lleure en entorns natural. Informació de les activitats en el temps lliure i la natura, que l’empresa està disposada a oferir i clients.
Direcció General de l'Esport de la Generalitat Valenciana
Web de la Direcció General de l'Esport. Que la visita siga del vostre grat i satisfaça les vostres inquietuds sobre l'esport valencià. El Registre d'Entitats Esportives té com a objecte la inscripció a la Llei de l'Esport de la Comunitat Valenciana…
Direcció General d'Esports
Servei a Internet de la Direcció General d'Esports del Govern de les Illes Balears, amb seu a Palma, Mallorca. El servei incloi informació diversa: organització, les seves funcions, lleis i normatives, webs institucionals, enllaços i històric.
Diversport
Web de Diversport. És una empresa de serveis que actua, a les comarques gironines, dins l'àmbit de l'esport, de l'oci, de la salut i el turisme, orientada cap al servei integral dels clients. L’empresa va nèixer l'any 2002 a la ciutat de Figueres.
Duet Sports
Empresa que col·labora amb les administracions públiques locals, gestionant equipaments esportius en règim de concessió administrativa. L'àmbit d'actuació s'ha ampliat: Catalunya i Balears, i ara Comunitat Valenciana, Andalusia i Comunitat de Madrid.
EliteChip
Cronometratge profesional. Control de resultats que es registren en una meta, mitjaçant un xip que els competidors porten al calçat o tormell que amb una senyal de radiofrequència automàticament li assigna un temps al passar per meta.
Els Tucans
Associació esportiva, especialment vinculada a l’hoquei línia. Es trcata d’una entitat de lleure i formació esportiva, i l’ajuda. Associació Hoquei Línea Tucans, CHL Sant Adrià, i Tucans Esport i Oci. Informació i les activitats.
Emate Sports
Servei integral que permet alliberar el personal de les entitats esportives de les tasques administratives. Els ajuda en l’obtenció i gestió de recursos, a organitzar-los, gestionar-los de forma eficient i els permet organitzar esdeveniments de nivell.
Entitats Esportives del Principat d'Andorra
Totes les Federacions Esportives, el Comité Olímpic Andorrà, els Clubs Esportius i tot alló que us pugui interessar sobre les organitzacions dedicades a l'esport al Principat andorrà. És un servei d'andorraonline.ad.
Escola Catalana de l'Esport
Regularització i homogeneïtzació, formació dels tècnics de l'esport a Catalunya. Depèn de la Direcció General de l'Esport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Oferta formativa.
Escola Esportiva a La Cellera de Ter
Aquest és el bloc de l'escola esportiva que es fa a La Cellera de Ter, a la comarca de La Selva. L’escola està promoguda per la regidoria d'esports de l'Ajuntament de La Cellera. Informació de les activitats que es desenvolupen.
Esdeveniments Esportius Figueres
Del Servei d'Esports de l’Ajuntament de Figueres. Actualitat, competicions complex esportu i d’altres instal·lacions, esdeveniments esportius previstos, activitats d’estiu, lligues recr. de futbol 7 i futbol sala, fires, activitats Nadal, webs esports.
Esport a Viladecans
Als equipaments esportius municipals hi ha activitats dirigides, espais aquàtics, maquinària esportiva per a l’ús i espais esportius per a lloguer de pistes poliesportives, pàdel, ... Viladecans compta amb més de 70.000 m² d'instal·lacions esportives.
Esport Base Mallorca
A través la Direcció Insular d’Esports, els tècnics, funcionaris, treballadors, professionals i responsables polítics i institucionals que van al capdavant de l’àrea, treballen per a potenciar la pràctica de l’esport entre els infants i joves de Mallorca.
Esport Es Mercadal
Pàgìna de l’Esport Es Mercadal, amb totes les activitats i clubs esportius dels pobles Des Mercadal i Es Fornells, dins el municipi Des Castell (Menorca). Activitats esportives municipals i clubs esportius del municipi.
Esport Igualada
La regidoria d'Esports desenvolupa l’activitat a través del Servei d’Esports i té finalitats: foment, el desenvolupament, la formació i l’organització de tota classe d’activitats físiques i/o esportives, promoció i la construcció de noves instal·lacions.
Esport Montuïri
En aquesta web hi podeu trobar tot el que faci referència a l'esport del poble de Montuïri, a Mallorca. De moment hi tenen seccions les següents associacions: Club Atletisme, Club Bàsquet, Club Tennis i els Tornejos Padel i Futbol7.
Esport Municipal Santa Margarida i Els Monjos
Portal de l'esport municipal de l’Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos (L'Alt Penedès). Instal·lacions municipals, entitats esportives, escola esportiva municipal, programa d’activitats, organització i informació.
Esports Balaguer
La Regidoria d’esports és un departament de l’Ajuntament de Balaguer amb el principal objectiu de fomentar i potenciar la pràctica esportiva. Principals finalitats de la regidoria d’esports. 20 entitats esportives locals que amb les diferents disciplines.
Esports i Lleure Andreu
Esports i Lleure Andreu, una empresa de serveis que dona resposta a les necesitats de les AMPAS dels centres educatius i als propis Centres Educatius tant a l’àrea d’activitats extraescolars (serveis esportius i lleure), o els recursos de monitors.
Esports Ulldecona
Espai de la Regidoria d'Esports Ulldecona (Montsià). Aquesta pàgina web pretén ser una eina moderna per a fomentar la comunicació i facilitar la informació relacionada amb l'esport local a tots els ciutadans i ciutadanes d'Ulldecona.
esports.larapita.com
Patronat d'Esports. Aqui trobaràs tota la informació que necessitis sobre les diferents entitats i clubs de la nostra ciutat, Sant Carles de la Ràpita. Regidoria d’Esports, notícies, fotografies, piscina municipal, club i entitats esportives municipals.
Esportsjobs
L’Esportsjobs és un portal d'intercanvi esportiu que serveix per a tot l’Estat espanyol. Ofereix ofertes d'ocupació, facilitador de patrocinis per a clubs, directori esportiu, articles de segona mà, etc. Els diferents esports i les modalitats esportives.
EsRiuGest
Esports, Riu i Gestió és una plataforma que neix de la mà de joves de la població vinculats a l'esport quan des de l'Ajuntament de Deltebre se'ns fa l'encàrrec de dinamitzar l'esport a nivell local. Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Deltebre.
Exit Events
Empresa de serveis, fundada al 2009, especialitzada en el muntatge d'esdeveniments i espectacles esportius per a clients amb necessitat de personal professional, qualificat i amb anys d'experiència. Ens ocupem de coordinar l’esdeveniment.
Federació de Ciclisme de les Illes Balears
Pàgina de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears. Els clubs de Mallorca, Menorca i les Pitiüses, circulars, oficina online, notícies, fòrum. És una de les poques federacions ciclistes de l'Estat Espanyol que ha augmentat el nombre de llicències.
Fira Marítima Costa Daurada
Del 11 al 14 de maig Cambrils celebra la X edició de la Fira Marítima Costa Daurada, fira d’àmbit nacional. Enguany és la 10a edició d’aquesta prova que té una periodicitat anual. Ubicada al Moll de Ribera del Club Nàutic Cambrilsi al Passeig Marítim.
Fundació Catalana per a l'Esport
Catalunya un país esportiu. La Fundació Catalana per a l'Esport, centra l’activitat en ser espai de trobada i debat presencial i online, espai de difusió de bones pràctiques i iniciatives i suport al desenvolupament de projectes pel foment de l’esport.
Fundació de Cultura i Esports
Es tracta de l’òrgan autònom de l'Ajuntament d'Albaida (Vall d'Albaida), encarregat de l'organització, gestió i coordinació de les activitats culturals, juvenils, esportives i musicals que es realitzen a ciutat. Control i gestió d’infrastructures.
Fundació de l’Esport Sabadellenc
Sabadell té un compromís amb l’esport. La pràctica esportiva aporta èxits i porta el nom de la ciutat més enllà consolidant Sabadell com a capital esportiva. Al costat de les associacions i esportistes. Ajudes econòmiques i activitats esportives.
Fundació Esportiva Municipal de Torrent - Mini Olimpiada Escolar
Pàgina de la Mini Olimpiada Escolar de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de Torrent. Resultats, esports classificacions i informació.
Fundació Esportiva Municipal València
Web oficial de la Fundació Esportiva Municipal València. Organitza les competències assignades als municipis en esport i activitats complementàries. Projecció i execució d'obres i infraestructures i instal·lacions esportives. Ajuntament de València.
Fundació per a l’Esport Balear
Presentació, origen, estructura, contracte, estatuts, seus de Menorca a Ciutadella i Maó, promoció i patrocini, clubs esportius, esportistes destacats, esdeveniments esportius, programes de tecnificació a la Residència Reina Sofia de Palma.
Fundació per a l'Esport i l'Educació de Barcelona
Entitat privada que gestiona activitats esportives, lúdiques i educatives de servei públic. Neix el 1999 pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Recursos esportius i educatius a infants i adolescents afectats per la pobresa i vulnerabilitat social.
Futbol7 Barcelona
Portal de Futbol7 Barcelona dedicat a les lligues, tornetjos, reglament i campionats de futbol 7 a la Ciutat de Barcelona. També campionats de pàdel en la nova pista de padel que s’ha inaugurat a les seves instal·lacions de Sant Andreu.
Gesport Balear
Empresa capdavantera a Balears en gestió i prestació de serveis esportius. L’objectiu primer és el foment, divulgació, formació i promoció de programes d'activitat física que ajudin a millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones.
Gestors Esportius Professionals Comunitat Valenciana
Asociació professional de la Comunitat Valenciana. Pretén representar els interessos i inquietuts dels professionals de la gestió de l’esport de la Comunidad Valenciana. Notícias i dades del sector, vincles i accés a continguts de la revista Gestion'em.
Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears
Web oficial de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears. Activitat dels Gestors Esportius, presentació, dades generals, enllaços, accés, notícies, esdeveniments, publicacions, inscripció, patrocinadors, i les dades de contacte.
Grup Seae
Serveis esportius integrals. Especialistes en gestió d'instal·lacions esportives. Seae ofereix un ampli ventall de serveis, des de la consultoria en projectes i construcció de noves instal·lacions, fins a la planificació i gestió de centres.
Guanyarem
#Guanyarem és un gest de complicitat que fa tot l’esport català amb la gent del nostre país en un moment històric. Els esportistes envien un missatge positiu per a contagiar-nos d'optimisme a tots. Tots junts pel futur de l'esport català.
II Congrés de l'Esport Català
El sector reclama eines d’Estat perquè Catalunya esdevingui un referent a Europa i el món en activitat física i esport. El Congrés conclou amb el desig del sector de tenir instruments d’Estat perquè Catalunya esdevingui un referent a Europa i al món.
Imatge de L'Esport - Organització i Muntatge d’Esdeveniments Esportius
Imatge de l’Esport és una empresa dedicada a l’organització d’events esportius, que està especialitzada en l’eoganització de proves i curses d’atletisme. La pàgina inclou fotografies de les curses, dossier de material i contacte amb l’organització.
IME Montcada i Reixac - Institut Municipal d'Esports i Lleure
A l’Ajuntament es creu fermament que l’esport és una peça clau per a la salut. La pràctica, a banda dels indiscutibles beneficis físics, fomenta les relacions socials i inculca valors entre els més petits. Per practicar esport no hi ha edats. Activitats.
Institut Municipal d’Esports de Sant Vicenç dels Horts
Té com a funcions principals, el foment de l'activitat física i l'esport entre la ciutadania, i la gestió de les instal·lacions municipals. Per aconseguir els objectius plantejats en aquests àmbits, l’IME dóna suport als clubs i a les entitats esportives.
Institut Municipal d’Esports de Vic
Pàgina web de l’Institut Municipal d’Esports de Vic (antic Patronat d’Esports). Instal·lacions, agenda, centre mèdic de l’esport, clubs esportius de la ciutat, activitats esportives a tots els nivells i informació de Vic, ciutat del bàsquet català 2011.
Institut Municipal d’Esports i Lleure Montcada
Els objectius de l’IME van encaminats, a la formació esportiva de qualitat dirigida a l’expansió de la cultura de l’esport a tota la ciutadania que hi tingui interès, de competició, escolar o de lleure. Facilitant les instal·lacions municipals.
Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot
L’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (Patronat Municipal d’Esports d’Olot, des del 1983 fins al 2014) és un organisme autònom adscrit a la Regidoria d’Esports i Lleure de l’Ajuntament d’Olot (La Garrotxa). Els seus objectius principals.
Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya
Organisme Autònom de la Generalitat dedicat a la formació i especialització de llicenciats en educació física i esport. Investigació científica i divulgació dels treballs o estudis per a la formació. Disposa de centres acadèmics a Barcelona i Lleida.
Island Games Menorca
La Fundació Destí Menorca presenta un projecte important d’esport, amb incidència social, cultural i turística. Organitza i executa competicions classificatòries insulars dels 14 esports dels jocs, xerrades, cursos i activitats, i jocs del bienni.
Iter 5 Gestió Esportiva
Empresa especialista en gestió esportiva. Realitza i organitza projectes esportius i de lleure, de caràcter professional o aficionat. Ens adrecem a institucions públiques i privades, clubs i associacions per tal de proporcionar els nostres recursos.
Jocs interempreses - Olimpíada Empresarial Solidària
Web oficial dels Jocs Interempreses, organitzats per a32 events, es celebren anualment a Catalunya. Aquests jocs esportius estan oberts a organitzacions que vegin en l'esport una forma més de fer-se presents en la societat. El blog dels Jocs.
Jocs Taronja València
Dies 10, 11 i 12 de març de 2006. Més de 200 esportistes europeus participaran en ambdues competicions en les instal·lacions del Poliesportiu el Bovalar d'Alaquàs i en el Parc Esportiu Nazaret de València.
Kangur Vic Associació Esportiva
Pàgina de l’ Associació Esportiva Kangur Vic. L’entitat és coneguda per organitzar la Caminada Popular d’Osona. La Caminada es fa cada any a finals del mes de setembre. Sortida des de la Plaça Major de Vic, de les 8 a les 8:30 del matí.
Klassmark
Estudi del nostre territori i tots els seus recursos naturals, treballem per explorar la nostra terra i crear així noves experiències. Especialitzats en estudis més enllà de les nostres fronteres importem noves tècniques turístiques esportistes.
L'esport per tu a la Seu
Portal que vol donar suport a les iniciatives, donar-les a conèixer i facilitar-ne l’accés als participants a La Seu d’Urgell. Pretén ser l’aparador d’edeveniments esportius que acull la Seu i punt de trobada dels que vulguin partícipar-hi.
llop-gestió de l'esport
llop-gestió de l'esport és una empresa de serveis esportius que ofereix una extensa gamma de serveis relacionats amb la gestió de l'activitat física i l'esport per a administracions públiques. L’activitat de llop-gestió de l'esport neix l'any 1999.
Lymbus
El llimb és Lymbus. Lymbus és una agència de comunicació del món de l’esport. El món on les persones es troben per explorar i crear nous projectes de comunicació i esport. Management esportiu d’esportistes d’èlit, i àrea de comunicació i estratègia.
Menorca Illa de l'esport - Consell Insular de Menorca
Menorca Illa de l'esport és el portal de l’esport de Menorca endegat pel Consell Insular de Menorca. Esdeveniments esportius, projectes esportius, esports terrestres, esports marítims, esports aeris, activitats subaquàtiques, aikido, atletisme, bàsquet, …
Més Esport i Oci CB
Comunitat de bens formada per professionals de l'esport i la gestió. Organitza, gestiona i dirigeix serveis esportius i d'oci. Gestió de: centres esportius, activitats ludicoesportives, viatges esportius, activitats extraescolars, consultoria esport, ...
Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch
Museu gestionat per la Fundació Barcelona Olímpica, és una finestra oberta a l'univers esportiu. Per conèixer l'esport, materialització d'un llenguatge universal sense fronteres. L'esport com a eina d'integració social, un viatge que no oblidareu.
Mutualitat General Esportiva
Entitat de previsió social, que des de 1961, està especialitzada en l’assegurança de l’accident esportiu. La Mutualitat General Esportiva, està dirigida per "gent de l’esport" i, per tant, coneixem la problemàtica específica d’aquests accidents.
Naturetime Events
UT de la Serra de Montsant, Trail Colldejou-Cursa Les Fumats, Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada, curses a la Costa Dau-rada, 6a edició 2017 m², Mitja Marató Miami Platja, Duatló-Cross de Vila-seca, i Crema-Torrons de Miami Platja.
Obert de Pàdel
El Servei d’Esports, amb la Societat d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I, organitza per segona volta l’Obert de pàdel. La competició tindrà lloc del 3 al 8 de juliol de 2006 en la zona de raquetes de les instal·lacions esportives de l’UJI.
Observatori Català de l'Esport
L'Observatori és un instrument adreçat a persones i organitzacions que intervenen en l'àmbit de l'esport a Catalunya per tal d'oferir-los la informació necessària per fer un seguiment acurat de l'evolució del fenomen esportiu.
Ocisport
Fundada el 1999 a Igualada, és una empresa especialitzada en l'organització d'esdeveniments esportius: la BTT, curses de muntanya, duatlons, esquí de muntanya i altres tant a nivell nacional com internacional, emmarcats en el medi natural.
Oficina de Clubs
La Secretaria General de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb suport de les Diputacions Catalanes, posen les oficines d’atenció als clubs i entitats esportives a Catalunya, Ofereix assessorament en diferents àmbits.
Olimpics.cat - L'esport català a Beijing 2008
L'esport català als Jocs Olímpics de Beijing 2008. Aquesta web informa de tos els resultats dels esportistes catalans dels joc olimpics de Beijing. Notícies, esports, resultats, calendaris, ... Centre d’Alt Rendiment Català.
Patronat d'Esports de Palafrugell
Web del Patronat Municipal d'Esports de Palafrugell. És un organisme gestionat per l'Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà). Instal·lacions esportives, clubs, agenda, tornejos, serveis i com abonar-se. Activitats, serveis, abonar-se i contacte.
Patronat d'Esports El Vendrell
Oferta esportiva, agenda esportiva, instal·lacions esportives, entitats esportives, documentació i publicacions. El Vendrell va acollir la Jornada de Copes Catalanes de la Federació Catalana. El Club Judo Vendrell conclou temporada amb exhibició de judo.
Patronat Municipal d’Esports de Tremp
El 1985, l'Ajuntament de Tremp va delegar l'organització d'activitats esportives municipals al Patronat Municipal d'Esports. En el Ple de l'Ajuntament del 20 de febrer de 1984 es va acordar l'aprovació dels Estatuts del Patronat Municipal d'Esports.
Patronat Municipal d’Esports Ripollet
El Patronat Municipal d'Esports de Ripollet és una fundació pública creada per l'Ajuntament de Ripollet en 1983, dedicada a la promoció i gestió de l'esport al municipi. desenvolupa la política municipal en esport i ocupació del temps de lleure.
Patronat Municipal de l’Esport de l’Escala
Pàgina oficial del Patronat Municipal de l’Esport de l’Escala de l’Ajuntament d’aquest municipi de l’Alt Empordà. Presentació, organigrama, equips, resultats, classificacions i Marató d’Empúries. La pàgina es troba en construcció.
Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs
Ofereix a tots els veïns i veïnes de la vila, la possibilitat de gaudir d'un ventall molt ampli d'activitats esportives. Per als més petits escoles de promoció, pels que ja van a l'institut, escoles de promoció, i activitats destinades als adults.
Patronat Municipal d'Esports d'Alcúdia - Alcudiaesports.com
Web del Patronat d'Esports, on trobaras totes les activitats i competicions esportives organitzades pel Patronat, la informació esportiva local i cents d’esportistes federats i no federats dels clubs i escol-les esportives d'Alcúdia.
Patronat Municipal d'Esports de Celrà
Organisme autònom local creat el 2001. Desenvolupament de les funcions que en matèria esportiva corresponen a l'Ajuntament de Celrà. Promoció de l'activitat física i l'esport i desenvolupament de la cultura esportiva. Instal·lacions esportives.
Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
El Patronat Municipal d'Esports organitza un seguit d'activitats populards dirigides a tota la ciutadania de Tarragona, amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva per fer de l'activitat física i l'esport hàbit de vida i salut. Activitats dirigides.
Patronat Municipal d'Esports de Vilafranca
El Patronat Municipal d'Esports té l’objectiu de potenciar la pràctica d'activitats físiques i esportives entre la població del municipi, com a mitjà per millorar-ne la qualitat de vida. Les instal·lacions es poden utilitzar puntualment o continuada.
Patronat Municipal Esports de Valls
El Patronat Municipal d'Esports us ofereix un nou mitjà des d'on podreu consultar i rebre informació puntual de totes les activitats que s'organitzen i les diverses instal·lacions, serveis, activitats i programes esportius que teniu al vostre abast.
Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes
Explicació dels objectius que persegueix l'associació d'entitats, Entitats i persones que donan suport projecte. Estatus que regulen la Plataforma. Estem pel dret dels esportistes catalans a competir internacionalment.
Poliesportius Asme
Poliesportius Municipals de La Verneda i de Vintró al Barri de Sant Martí a Barcelona, Seccions, activitats, lliga de futbol sala i instal·lacions. Deixa'ns ajudar-te a recuperar la teva forma física, gaudint dels nostres serveis.
Portal7.es
Els premis Som Superior, reuneixen als millors entrenadors de futbol i hoquei patins. L’edició dels premis. El guardó premia al millor entrenador de les lligues de futbol. Videos de Portal7.es. El joc d’endevinar les parelles de cartes del tapís groc.
Rciesports - Tennis & Padel
Empresa amb més de 20 anys en el món de la gestió esportiva. Ens dediquem a la gestió d'instal·lacions esportives, tant municipals com privades, a la gestió d'activitats esportives i extraescolars, a la gestió de lligues esportives i a assessorar.
Recusport
Centre multidisciplinar amb serveis de fisioteràpia, dietètica i nutrició, psicologia, logopèdia, readaptació esportiva i activitats dirigides; ioga, pilates, tai-txí, dansa oriental i balls tropicals. Servei d’entrenaments esportius i venda de productes.
Relleu Esport
Portal informatiu de l’esport al municipi de Relleu, a la comarca de la Marina Baixa. L’esport per excel·lència de Relleu és la pilota valenciana, però també hi ha futbol, futbol sala i club excursionista. Informació de les activitats.
Reptes Pla de l'Estany
Organitza proves esportives i solidàries durant l’any. L'objectiu de les proves esportives és el fusionar l'esport amb la solidaritat, fomentar la pràctica d'esport amb la finalitat d'aconseguir un repte i que sigui una activitat solidària per persones.
Reus Esport i Lleure
Pàgina de Reus Esport i Lleure. És una empresa de Reus (Baix Camp), de serveis a l’esport. Gestiona les instal·lacions esportives municipals de la ciutat. Instal·lacions, empresa, activitats realitzades i borsa de treball.
Samarucs València
Grup d’Esplai Esportiu de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals, els quals podem practicar l’esport en un entorn tolerant i no-discriminatiu. També estem oberts a tot el que vulgui fer esport amb nosaltres; Natació, Voleibol, Muntanyisme i Tennis.
Sant Julià de Ramis - SportGest
Aquests són els serveis i activitats que SportGest presta i organitza a la població de Sant Julià de Ramis (Gironès). Campus futbol sala Sant Julia Ramis, Campus de futbol sala Estiu (veure detalls), activitats dirigides SportGest i Petit Campus.
Sappyspor
Organització d'events esportius, assessorament, disseny i confecció d'equips esportius, organització d'excursions i rutes guiades, lloguer, venda i reparació de bicicletes i material ciclista. A Les Forques, Vilafant (Alt Empordà-Girona).
Secretaria d’Estat d’Esports d’Andorra
Informació de la Secretaria d’Estat d’Esports. Comissió Estatal Antidopatge, Àrea d'Esports, Cens d'agents esportius, esport federat, programa d’alt rendiment d'Andorra, esport federat, agenda d’esdeveniments esportius, instal·lacions, dopatge, …
Secretaria General de l'Esport
Desenvolupa competències exclusives de la Generalitat de Catalunya en el camp de l'esport i del lleure, d'acord amb l'article 134 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, i és l'òrgan de direcció de l'Administració esportiva de la Generalitat de Catalunya.
Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya
Web del Departament de la Presidència, Secretaria General de l'Esport. Informació de la Secretaria General de l'Esport; serveis i tràmits. Àrees d'actuació: Residència Joaquim Blume, Secretaria General de l'Esport i Consell Català de l'Esport.
Sedentaris
Aquesta és la pàgina web de Sedentaris. Sedentaris és el bloc dels que no volen ser sedentaris. Informació de com renunciar al sedentarisme, contribuïdors del blog, la blogosfera sedentària, i els més visitats, tant de l’històric com del Top 10.
Servei d'Esports Ajuntament de Granollers
Activitat física i salut, per adults gent gran, escola esportiva municipal, programa A cent cap als cent, tornetjos lleure, Cursa de les Torxes, Diada de la Bicicleta, activitats esportives d'estiu, Jocs tradicionals, torneig d'estiu de futbol 7.
Servei d'Esports de la Universitat de Girona
Servei d'Esportiu de la UdG dirigit als Universitàris durant tot el curs. Crèdits de lliure elecció, utilització d'instal·lacions esportives, ofertes i descomptes, competicions esportives, novetats del Servei d'Esports.
Servei d'Esports Universitat Jaume I
Té com a objectiu contribuir a la formació integral de l'estudiantat i del personal de la Universitat i oferir la possibilitat de realitzar activitats esportives complementàries al treball purament acadèmic. Instal·lacions Esportives. Campus del Riu Sec.
Servei Municipal d'Esports Burriana
Web del Servei Municipal d'Esports de Borriana. Informació per a la pràctica de l'esport i l'activitat física en la nostra ciutat. El servei és una àrea de l’Ajuntament de Borriana, encarregada de la gestió de l'esport local. Oferta pluridisciplinar.
Servei Municipal d'esports de Riudellots
Abans de l'inici del curs escolar, des del Servei Municipal d'esports de Riudellots volem donar les gràcies a tots/es els/les pares/mares, nens/es...famílies que heu fet possible aquest estiu. Com cada any, s'ha ofert el millor conjunt d'activitats.
Servei Municipal d'Esports Vila-real
Coneix tots els Jocs Esportius Locals: L'Esport Escolar i les lligues locals a Vila-real. Podràs veure de qualsevol divisió/grup els seus resultats, classificacions i sancions. Fent clic en el nom de l’equip, voràs tota la informació particular.
Servei Municipal Esports - Ajuntament de Vila-real
Pàgina informativa del Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real (Castelló). Informació dels diferents esports i la competició de bàsquet. Atenció equips de futbol: estan posats tots els horaris de joc...
Servisports
Empresa, fundada l’any 2005, dedicada a oferir serveis a organitzadors d’events esportius. Extraescolars, tennis, colònies, escola de tennis, pàdel, esports, festes, campionats, campus esportius. Tenis Park Maresme, Paradís del Vilar, Pàdel Costa Brava, …
S'Institut - Esport Base
Pàgina del Comité d’Esport Escolar a l’Illa de Mallorca. Jocs Esportius Escolars, formació, serveis, esport unificat, servei de medecina de l'esport i informació del Poliesportiu Sant Ferran que pertany al Consell. Museu de l'esport.
Sport Center El Montanyà
Empresa de gestió d’activitats esportives, empresarials i de lleure amb una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments tan a nivell nacional com internacional. El centre esportiu del Montanyà, té una àmplia oferta d’esport i natura.
Sportgest
Serveis a l’esport. Activitats i serveis que presten. Tramita inscripcions, altes i reserves online a l’oficina virtual. Els serveis d’una piscina municipal: control d’accés i atenció al públic, gestió administrativa, socorrisme, activitats i manteniment.
SportGest
Prestem tots els serveis d’una piscina municipal: control d’accés i atenció al públic, gestió administrativa, socorrisme, activitats, manteniment, neteja, servei de bar,… Financem els serveis recaptant directament quotes d’abonament i entrades.
SporTravelling
Portal de contractació de serveis esportius, turístics i d'oci exclusius, de qualitat a bon preu. Des de classes de vela fins a vols en globus, sortides en quad o estades en platges. Les ofertes es troben a les principals localitats de la Costa Brava.
Sportravelling
Portal de contractació de serveis esportius, turístics i d'oci de qualitat a bon preu. Hi podràs trobar des de classes de vela lleugera fins a vols en globus, sortides en quad o estades en platges paradisíaques. Gaudeix de la Costa Brava i Pirineus.
Sports Mol Consulting
Consultora amb una amplíssima experiència en l'organització d'esdeveniments esportius. Des del procés de candidatura i fins el tancament final, passant per la planificació estratègica i operativa, hem treballat en esdeveniments molt qualificat.
Tarragona 2017 - XVIII Jocs Mediterranis
Pàgina oficial de Tarragona 2017, la seu dels XVIII Jocs Esportius Mediterranis. Tota la informació de la edició tarragonina, que promou el consistori de l’ajunrtament tarragoní. Dades oficials, adhesions i informació d’aquests jocs esportius.
Tarragona 2017 - XVIII Jocs Mediterranis
El 2011 el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis escollia Tarragona com seu dels Jocs l’any 2017. Del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 en 16 municipis seu del territori. 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 25 nacionalitats diferents.
Teampartners
Empresa de gestió esportiva que es dedica a l'oferta de serveis integrals relacionats amb l'activitat física en qualsevol de les seves modalitats. Experiència adquirida en la gestió de serveis i d'instal·lacions esportives públiques, a la zona del Vallès.
Tortosa Esport
Pàgina del servei Tortosasport de l’Ajuntament de Tortosa. Inclou l’oferta d'activitats a Tortosa, activitats per a abonats, activitats aquàtiques, Gimnàs Municipal, activitats a pobles i barris, EM de Gimnàstica Rítmica, instal·lacions esportives, …
Totsports, serveis i activitats esportives
Totsports neix a l’abril del 2007 amb la finalitat d’oferir serveis i activitats lúdico-esportives de qualitat i de forma professional. Ens dirigim a tots els col·lectius relacionats amb el món de l’esport. La possibilitat d’organitzar competicions…
Tretzesports
Grup dedicat al assessorament i organització d’activitats esportives, i especialitzat en curses d’atletisme de totes les modalitats, milles urbanes, competicions en pista, cross, curses en ruta i curses de muntanya, també estem entrant en les curses BTT.
Turisme I Esports Banyoles
Pàgina web de l’Ajuntament de Banyoles, dedicada al turisme i la destinació turística esportiva a Banyoles (el Pla de l’Estany). Turisme, esports, agenda, entrenament, formació, entitats, equipaments, campanyes, la marca DTE, sala de premsa, …
ubae
Som els primers en sport per a tothom. Representa un nou model de gestió i concepció de l'esport i la salut personal. Llistat de centres a tota l'àrea de Barcelona.
UFEC TV
En col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i la Unió de Seleccions Esportives Catalanes. Esdeveniments i competicons de les diferents federacions nacionals catalanes. Televisió, imatges, personatges, seleccions internacionals, vídeos Zona UFEC.
UFEC Unió de Federacións Esportives de Catalunya
Pàgina de la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes), amb informació de totes les federacions esportives catalanes adscrites, de cada un dels clubs que aquestes tenen associats.
Unió de Federacions Esportives de Catalunya. UFEC
La UFEC Aglutina les 57 federacions esportives, 500.000 llicències, més de 2 milions de persones a l'esport a Catalunya. Intranet, revista 'Esport Català', assessoria, comissions, comunicats, consell directiu i legislació.
Univers Esports
Per fer esport a les instal·lacions de la UPC, gaudir del cinema, esquiar amb els teus amics, apassionar-te amb el teatre i la música, participar a la competició esportiva amb compromís, associar-te i treballar en equip, conèixer la teva ciutat.
Viu Sense Limits
Empresa del món de l'esport, amb professionals competents en el món de l'esport i sobretot en dues rodes. Organitza i gestiona esdeveniments esportius. Sortides guiades en bicicleta de carretera, BTT, treking, esquí de muntanya i raquetes.
Volem Comitè Olimpic Català oficial!
Reivindicació al Facebook. El COC malgrat la tradició històrica i la voluntat de milers d'esportistes catalans no pot participar en els Jocs Olímpics. Voluntat popular del poble català i l'arrelament esportiu perquè Catalunya pugui participar-hi.
XVIII Mediterranean Games Tarragona 2018
Els Jocs Mediterranis són una competició poliesportiva que organitza el moviment olímpic, amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). La participació s’estableix a través dels comitès olímpics de cadascun dels països membres.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT