ORIENTACIO


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
A.E. IES Montserrat
Web de l’Associació Esportiva de l’IES Montserrat del Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Futbol: Senior masculi a territorial, senior femení a 2A i futbol sala. Equips federats al CEEB de futbol sala, bàsquet, voleibol i curses d’orientació.
Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació
Club fundat al 1998, per un grup de joves a Girona. El club supera la xifra dels 50 socis. Des del seu inici està afiliat a la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC) i a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)
Badalona Orientació
Club d'orientació de la ciutat de Badalona, un dels pioners a Catalunya, en aquesta modalitat esportiva a l’aire lliure. Resultats, curses i moltes dades d’aquest esport. Informació d’activitats que el club realitza, reglaments i arxius del BO.
Campionat de Catalunya de Rogaining
24 Hores i les 6 Hores al gener. L'Espluga Calba - Fulleda. Rogaining es una cursa d’orientació a peu, de molt llarga distància per Equips, molt semblant a una marató orientació, però sense dur a sobre tot l’equipament d’autosuficiència.
Centre Excursionista d'Alcoi Secció d'Orientació
Web de la Secció d'Orientació del Centre Excursionista d'Alcoi. Informació de les activitats, esportistes, fotos, història, mapes i coses de l’orientació. També la Informació de la Pujada al Montcabrer.
Club d'Orientació Catalunya
Pàgina web del El Club Orientació Catalunya (COC). Activitats, curses i notícies d'aquest club català, ubicat a la ciutat de Barcelona . El club, els socis, notícies, orientació bàsica, enllaços web, calendari curses, cròniques, resultats, fotos i vídeos.
Club Esportiu Azimut
Pàgina oficial del Club Esportiu Azimut, entitat esportiva que funciona com a club esportiu d’orientació. Té la seva seu a la ciutat de Vilanova i la Geltrú (el Garraf). La seva web es troba en manteniment. Disculpeu les molèsties. Pàgina en construcció.
Club Esportiu Colivenc
Pàgina oficial del Club Esportiu Colivenc d’Onil (Alcoià). Al Club Esportiu Colivenc es practiquen els seguents esports: Orientació, atletisme, triatló, ruta i aventura. Informació esportiva en general.
Club Esportiu d'Orientació Oros
Tot sobre l’orientació. El Club Esportiu d’Orientació Oros (del grec Oros = muntanya), neix de la necessitat d'oferir una continuïtat en l'oferta d'activitats d'orientació, dins del panorama de l'esport del lleure català.
Club Esportiu Farra-O
Club d’orientació de Sant Andreu de la Barca. Avantatges federar-se amb el Farra-O: Estalviar-se la llicència de les curses, disposar d'una assegurança, inscripions als Campionats de Catalunya. Activitats del club competicions i entrenaments.
Club Esportiu Grions Orientació
Web dels Grions, club nascut l’any 2002. És club esportiu d'orientació i activitats a la natura de Sant Feliu de Buixalleu (comarca de la Selva). Objectius i finalitats del club, organigrama, palmarès i dades del club.
Club Esportiu XinoXano Orientació
Pàgina del club d'Orientació Xinoxano de Barcelona. Presentació de les activitats i curses que realitza, fotos, agenda i informació de l'orientació en general. El club Xinoxano va obtenir uns magnífics resultats al campionat de Catalunya de relleus.
Club Esquí Berguedà - Secció d'Orientació
S'estan realitzant modificacions a la web. Àrea restringida C.E.B. classificació. Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho a: C/ Pio Baroja 6 de Berga.
Club Montsant Orientació
Club de Curses d'Orientació, fundat a Tarragona l'any 1988. Entitat esportiva de caràcter social, que duu a terme activitats relacionades amb la pràctica de l'Orientació, per a difondre’l. Dades, l’orientació, documents i la Copa Tarragona.
Club Natura i Esport
Pàgina del Natura i Esport, club d’orientació del barri de Santa Anna de la ciutat de Vic. Informació general de l’orientació, activitats, el club, el racó del soci, l’orientació i circuits fixes de la comarca d’Osona.
Club Orientació Berguedà. COB
Club d’Avià (Berguedà), dedicat exclusivament a les curses d'orientació. El seu objectiu és promocionar, donar a conèixer i facilitar la practica de l'orientació. Curses, calendari-O, fotos, enllaços, racó del soci i enllaços.
Club Pirinenc d'Andorra
El Club Pirinenc Andorrà fou creat l’any 1970 responen a les inquiètuds d'unes persones que volien desenvolupar les activitats físiques i esportives de muntanya i més concretament l’excursionisme. També escalada, esquí, orientació, muntanya, …
Club Sabadell Orientació
Secció de la Unió Excursionista de Sabadell - UES. Vine a conèixer l’orientació per gaudir de la natura, fer exercici físic i mental. Si hi estàs interessat, vols informació o t’agradaria venir a fer una cursa d’orientació, posa’t en contacte.
Club Senglar Orientació
Associació fundada el 2008 i afincada a Sant Cugat del Vallès. Inscripcions, competicions, resultats, fotogaleries, agenda, activitats escolars, cursos d'orientació, videos, patrocinadors i enllaços. Organitza la lliga nocturna al Parc de La Pollancreda.
Club UPC Orientació
Pàgina de la Secció de Curses d’Orientació del Club Esportiu de la Universitat Politècnica de Catalunya. Informació del club, notícies, resultats, galeria d’imatges, enllaços, fòrum, arxius, ...
Curses d’Orientació
De la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya, amb informació de les curses d’orientació a Catalunya. Introducció, fonaments, la orientació a Catalunya, reglament oficial, calendari, competicions 2007, arxiu de competicions i enllaços d'orientació.
d. fita a. Fita
Una fita a la muntanya ens marca el camí a seguir. Una fita en un terreny ens indica un límit. Una fita en l'esport de l'orientació és un control de pas. Som la Louise i la Thelma i anem d. fita a. fita i volem compartir aquest espai amb vosaltres.
Escola Catalana de Curses d'Orientació - Bloc
Bloc no oficial de l'Escola Catalana de Curses d'Orientació. Benvinguts al blog de l'ECCO. El servei encara no és operatiu. La pàgina es troba en procés de construcció,
Escola Catalana de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya
La FCOC, en 25 anys ha realitzat activitats d'orientació per escolars. Aquesta pràctica esportiva i divertida, permet iniciar i/o millorar l'orientació, convivint en el medi natural. Amb un mapa detallat, es va a la recerca de les fites sobre el terreny.
Federació Balear d'Orientació
Web oficial de la Federació Balear d'Orientació, amb seu a l’edifici Palma Arena de ciutat de Palma. Tota la información d’aquest esport a les Illes. Tot i que la base de la web és en castellà, tots els continguts d’actualitat i notícies són en català.
Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC)
Les coses de la Federació; Selecció Catalana, orientació, clubs, junta directiva, els calendaris de competició, resultats de les competicions, reglament, categories, notícies, enllaços d'orientació i llista de missatgeria de la FCOC.
Federación de Orientación Comunidad Valenciana
Tot sobre l’orientació a la Comunitat Valenciana i la resta del país. Notícies actualitzades, la Federació, àrea tècnica i activitats. La web és principalment en castellà. Només un apartat de la web, és en valencià. La presència del valencià és mínima.
Grup Excursionista Malgratenc - Secció d’Orientació
Associació de Malgrat de Mar, en la qual trobaràs els companys i l'ambient per realitzar tant activitats esportives com culturals. Les nostres activitats principals són els esports de muntanya i activitats a la natura. Sortides, cims i activitats.
Orientació Lleida
Donar-vos les gràcies per participar a les proves a De pedra a Pedra. Esperem hagueu gaudit de l'entorn de Torrebesses i que hagueu disfrutat amb els mapes. Podeu veure les fotos dels events al blog. Animeu-vos a participar en properes edicions!
Orientación en Fallas
Web de la cursa Orientació en Falles a Llíria. 17 i 18 de març es celebrarà el Gran Premi de la Comunidad Valenciana. Orientació en fallees. 1a jornada a Llíria el W.R.E. (prova pel rànquing mundial IOF) i el 18 en València.
Secció d'Orientació - Unió Excursionista de Vic
Web de l'Unió Excursionista de Vic. Activitats i informacions referents a la nostra entitat: notícies, cròniques, compra-venda-lloguer de material, "El Butlletí", viatges i expedicions, secretaria, la biblioteca, el rocòdrom Joan Colet, Savassona, ...
Selecció Catalana de Curses d’Orientació
La pàgina conté els seguents documents: Criteris de selecció pels relleus pel Campionat d'Espanya 2007 i categories recomanades pels corredors catalans per aquest campionat. Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC).
Treko
La Trekorientació és una activitat esportiva en la qual es fa un itinerari a peu, per trobar balises o fites, comptant amb un mapa. La Treko'10 proposa la realització d'una prova, que recòrrer un els llocs més singulars de Catalunya el Bosc de Poblet.
Trekorientació i Bikorientació
Informació de la bikorientació, al trekorientació o les altres activitats de Drac Actiu. La Bikorientació és esport de popular que combina la bicicleta i l’orientació. La Trekorientació és una activitat en la qual es fa un itinerari a peu amb un mapa.
Webquest L'Esport de l'Orientació
Anava camí d'una cursa d'orientació i no hi ha manera d'arribar-hi, dono voltes sense trobar el camí. Deveu pensar que vaig bé si ja no sé ni arribar, però no tinc ni idea de per on he de tirar. Mentre fent camí us explico de què va això de l'orientació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT