ORIGAMI


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Amics de la Papiroflèxia
Facebook d’Amics de la Papiroflèxia de Barcelona. Un grup d’amics del paper plegat. El nostre objectiu és difundir la papiroflèxia a través d’activitats a Barcelona. Vine i participa! El contingut d’aquest espai en català és mínim, no passa de comentaris.
Àngels Arroyo - Barcelona
Enquadernació cosit amb fil de lli i corda de cànem, el més utilitzat. També el cosit vist, formant part de la decoració, i les escativanes, quan la funcionalitat de l’obra a enquadernar ho requereix. Decoració AMB mosaic i puntes de pell, estampació, …
Art it - Memòries de paper
Scrapbooking Castelldefels, primera botiga/taller d'scrapbooking de Castelldefels. Sou unes quantes les que heu tret el cap per la botiga nova. De moment us faig un avanç us convoco a la inauguració la propera setmana inauguració i descomptes!
Artesania - Voilart! deixa volar la imaginació
Pensem que cal tenir compromís amb el medi ambient. Els productes s'engloben en una artesania sostenible que aprofita material en desús per transformar-lo en art. Fet de paper maché de diaris, cartró, trciclatge de teles, fustes, plàstics, miralls, etc.
Artesania amb paper
Blog de la Judit per a compartir el que més l'agrada fer: crear, pintar, retallar, enganxa, i qualsevol cosa amb paper. És llicenciada en belles arts i en restauració de béns culturals. Si esteu interessats en alguna cosa que veieu emvieu un mail.
Artesania Assumpta: Tot fet a mà
La meva botigueta: Petits detalls fets a mà en cartolines, roba, cordonets, feltre, cintes, foamy, boles de fusta i metàl·liques, llana, i materials que hi quedin bé. Punts de llibre, dibuixats, pintats, amb aplicacions de roba, brodats, brodo pitets, …
Artesania en paper
Iniciativa que eternitza la vida dels diaris que, fins ara, la tenen limitada a 24 h. Vol reduir residus i contribuir a conservar el medi ambient, convertint-lo en joia, collarets, arracades, anells, article decoratiu, la utilització d'aquest material.
Artesans del Paper Cal Banchs - Gelida
Artesans del Paper Cal Banchs, es funda l'any 1987. Narcís Banchs i Valls, l’artesà i fundador, però, prové de l'empresa paperera Guarro Casas, on va començar a treballar i a aprendre l'ofici l'any 1958. Tècniques i treballs basats en la pasta de paper.
aupa! Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu
Web del Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu (Vallès Oriental), aupa! Ceràmica, il·lustració, papiroflèxia, tribols, fusta, trapecistes. botigues i fires on podeu trobar productes d’aupa!
Bufallums
Som un petit taller on fem titelles i ninots a partir de paper reciclat. Son peces úniques que es modelen una a una. Un recurs per a fer un regal diferent. En el nostre taller donem vida als personatges més divertits.
Cartó - Artesania i disseny
Taller dedicat a elaborar figures de paper maixé i altres productes artístics i artesanals que tenen com a base el paper. Va iniciar l’activitat l’any 1992 i des de llavors s’ampliat el catàleg, que actualment està format per més d’un centenar de figures.
Charnela enquadernació
Charnela enquadernació és l'escola taller d'enquadernació i restauració de llibres de Begoña Cabero. Amb experiència des de l'any 1995. L'enquadernació té com a finalitat protegir i mantenir unides les pàgines d'un llibre, afavorint la conservació.
Collage de memòries
Collage de memòries el blog del taller artístic de l’Alicia, des de la ciutat de Barcelona. Inclou informació del seu taller, les dades de contacte, informació d’on comprar les seves col·leccions, i alguns vídeos-tutorials. El servei disposa de traductor.
Curs d’Origami-Papiroflexia a Yuko Kato Figueres
Curs d’Origami-Papiroflexia, impartit per Yuko Kato, a l’Alt Empordà (Figueres). Segons la filosofia oriental, l'origami aporta calma i paciència a qui el practica, tret comú de bastantes teràpies basades en l'exercici manual.
David Pàmies Estrems
Katana Spirit. Web de David Pàmies de Reus. Figures bàsiques d'origami, direccions de cultura japonesa, i coses sobre el manga, dades de l'autor. Si teniu idees, critiques,... ,siusplau, envieu-les.
El ninot de paper - Artesania en paper
El Josep i la Lurdes ens dediquem a l’artesania en paper. La Lurdes té una papereria a Solsona on complementa la venda d’artesania amb el sector de la papereria i material escolar. Totes les peces d’artesania són totalment manuals i de fabricació pròpia.
El Plec - Enquadernació Artesanal
Enquadernació de llibres de tirada curta, llibres de firmes, comptabilitat, fascicles, en blanc, llibres de viatge, tesis doctorals, ... El Plec és un taller d’enquadernació artesanal de tradició familiar que durant tres generacions conserva l'ofici.
Enquadernacions Rueda 99
Enquadernació Rústica, grapes, wire-o i espiral. ampli servei en aquest tipus d'enquadernació. En aquest productes oferim catàlegs, agendes, calendaris, mostraris des de l'espiral de filferro fins a la de plàstic amb una àmplia gamma de colors, …
Eva Blanes - Taller d'enquadernació i disseny
Projectes d'enquadernació i disseny gràfic. Sóc enquadernadora i dissenyadora gràfica formada a l'Escola Superior d'Art i Disseny Llotja, i a Bau, Escola Superior de Disseny. Taller d'enquadernació i disseny, està situat a Vilanova i La Geltrú (Garraf).
Fem Scrap
Fem scrap és un blog sobre scrapbooking obert a tothom, ja siguis un aficionat o un professional, que pretén ser un punt de contacte i un centre d'informació gratuït entre els scrapbookers d'arreu. El 30 de maig de 2010 ens vam reunir per primera vegada.
Flors de Paper, Natura i Art
Projecte que té l’objectiu de desenvolupar i donar a conèixer el que elaboro a través de combinar la papiroflexia, l’art floral i recursos de la natura. Hi trobareu detalls per a casaments, bateigs, aniversaris de manera personalitzada, i els tallers.
Galmes enquadernador
Galmes enquadernador des de 1963 a Barcelona. Taller artesanal del barri de Gràcia de Barcelona. Catàleg de productes, visita virtual i contacte. Els objectius del taller són, oferir la màxima qualitat i assolir els reptes de cada projecte.
Hello World Origami
Iniciació al l'origami. Amb l'antic art de l'origami, seràs capaç de crear un munt de figures diferents . Però primer de tot, has d'aprendre els codis internacionals. Si ja els saps, aqui hi han algunes figures bàsiques. David Pamies Estrems. Reus.
Jaume artesania de paper
Jaume artesania de paper, figures de paper, dracs,vaques, estrelles, llunes, granotes, dimonis. Per als locos, els rebels, els inadaptats, els problemàtics, els que van contra corrent, els que veuen les coses diferent. Ells no segueixen les regles ...
Llibres artesans
Llibres artesans de poemes i aforismes originals escrits, pintats, cosits i enquadernats a mà per l'autor, Ferran Cerdans Serra. Podeu demanar, fins a la setmana anterior, les vostres edicions personalitzades.
Lluís Valldeneu
Lluís Valldeneu és un artista. El meu rècord en la "Pajarita" més petita del món. Rècords catalans: L'esquelet "Tiranosaurus Rex", i la "Cara de Gat" feta amb 10375 papers. Últimes creacions amb metall. Últimes creacions amb metall. Vincles específics.
Marc Vigo - Papiroflèxia / Origami
Pàgina de Marc Vigo, estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya, amb un extens apartat dedicat a la papiroflèxia /Origami. Instrucions, imatges, crear patrons, etc. de les meves creacions.
Maria Pujol, Artista gràfica
Creació i edició d'obra gràfica i llibres d’artista. Maria Pujol neix a Barcelona, formada en grabat i estampació a l’escola superior d’art i disseny La Llotja de Barcelona, al conservatori de les arts del llibre. És tècnic superior en arts plàstiques.
Núria Guerra
Professional llicenciatura en Belles Arts, especialitat de gravat i estampació per la Universitat de Barcelona. Erasmus a la Aalto School of Art (2012), Design and Architecture de Helsinki, Finlàndia (2004). Màster Internacional d’Animació Audiovisual.
Ohh! Paper Scrap
La teva botiga de scrapbooking, paoer scrap a Gavà (Baix Llobregat). El Scrapbooking és l'art de crear àlbums i objectes personalitzats a gust del client utilitzant un ampli ventall de materials. Tallers, novetats, notícies, encàrregs i galeria.
Origami - Art & Teràpia
Cursos i producte s. Cursos: classes setmanals, taller bàsic d’origami, monogràfics, extraescolars. Productes: decoració de la llar, regals d’empresa, decoració en publicitat i fotografia, aparadorisme, detalls per a esdeveniments, llums Kirigami, …
Origami - Viquipèdia
L'origami es l'art japonès del plegament del paper. ... Segons la filosofia oriental, l'origami aporta calma i paciència a qui el pràctica, característica comuna de bastants teràpies basades en l'exercici manual....
Original Scrap | Tot el que necessites per fer Scrapbooking
Té dues vessants: la formativa i la productiva. Amb la primera: cursos, tallers i monogràfics. Amb la segona us podem dissenyar i elaborar qualsevol producte de scrap (postals, invitacions, àlbums, …) o fem un seguiment perquè vosaltres us ho feu.
Oslo Graphic Barceloneta
El taller compta amb la infraestructura necessària per desenvolupar projectes d’estampació: gravat calcogràfic (punta seca, aiguatinta, aiguafort, fotogravat), serigrafia i litografia. També disposa d’espai i taules d’estudi per grafistes-il·lustradors.
Paper Lligat Enquadernació?
Professional i de qualitat. Pell, rústica, artesanal, restauració, … Paper Lligat és el taller d’enquadernació que dona el servei ajustat a les vostres necessitats en qüestió de llibres i tot el relacionat. Trobem punts en comú en la passió pels llibres.
Paperprat
Empresa especialitzada en sobres, papers i cartolines especials. Fundada amb objectiu de cobrir el món de la copisteria, papereria. Cartolines especials de colors, màquines d'enquadernar i plastificar, cisalles i guillotines, destructores documents, …
Papiroflèxia (origami)
El repte d’enfrentar-se a un nou model és semblant al de resoldre un problema matemàtic o lògic. Requereix concentració, atenció, perseverància…. i al final la satisfacció d’aconseguir-ho és sumament gratificant. Alguns exemples.
Papiroflèxia a l’Ateneu del Clot
Va començar al 2012. Avui som una bona colla gent motivada a transformar el paper en mil coses. Un grup d’amics del paper plegat amb que difonem la papiroflèxia a través d’activitats a Barcelona. Reunions els dijous de 18.30h a 20.30h a l’Ateneu del Clot.
Papiroflèxia de silencis i paraules
A vegades el destí és com una tempesta de sorra molt petita que no para de canviar de direcció. Tu intentes evitar-la, però la tempesta et segueix. Tornes a canviar de direcció, però la tempesta fa el mateix que tu. Això es repeteix una vegada i altra.
Papiroflèxia i artesania en paper
Sóc la Pilar Iranzo, treballo com a mestra i tinc 50 anys. Sempre he dedicat estones a fer manualitats: modelat, dibuix, costura, brodat, patchwork, collage, ... Com a mestra, he donat classes de plàstica als alumnes. Tallers de papiroflèxia per a adults.
Papiroflèxia Pamflet
Papiroflèxia neix a una sobretaula. Si abans era l'art de crear formes amb papers doblegats, ara és l'art d'explicar formes sobre un paper prèviament doblegat. El número en paper està tancat, sempre, per quatre autors. La convocatòria queda oberta…
Papiroflèxia per Xavier Escanilla
Web sobre la Papiroflèxia, realitzada per Xavier Escanilla. Algunes creacions pròpies, pincellades històriques de la papiroflèxia, figures tradicionals i altres tipus de creacions pròpies de l’autor.
Papiroflexia, origami i llibre
Vídeos de com fer un llibre amb la tècnica de l'origami o papiroflexia amb un sol full o animacions de plegats diferents de paper. Mira, mira i a veure si ho saps fer. Per a l'escola que es preparen els llibres per Sant Jordi, per a estalviar paper.
Papiroflexia. Origami, l'art japones - wikinoticia.com
Història, normes, aplicació d'origamis a diferents àrees i la papiroflexia en l'actualitat. Papiroflexia és un art oriental que tracta sobre fer formes, generalment d'aus, en papers plegats, encara que en l'actualitat va lligat a altres animals.
Papiroflèxia: Grues (ocells) de paper pas a pas
En aquesta pàgina us ensenyaré com fer una grua de paper. Les grues (grullas en castellà), són uns ocells típics de Japó, coneguts com a "ocells de la felicitat i del bon averany". Agafar un quadrat de paper i doblegar-lo diagonalment formant una X …
Presentacio papiroflexia - SlideShare
Què és la papiroflèxia, l’origami coma a símbol de la pau, història, els símbols bàsics, punts de partida destacats, i algunes mostres: un got, una grua gotejant, un vaixell, una granota, capsa, ocelleta, grua voladora, papallona, …
Relligats Olivé
Bloc de Relligats Olivé. L'enquadernació és l'art de cosir o enganxar plecs o quaderns i posar-los cobertes, procurant al llibre tres avantatges: conservació, fàcil maneig i presentació artística. Sóc la Geòrgia Olivé, enquadernadora de tradició familiar.
Retalls d'Scrap
Taller-botiga scrapbook a l'Alt Empordà i també a Girona. En aquest petit taller-botiga hi trobareu el material necessari, cursos diversos i l’opció d’encarregar o comprar alguna cosa ja feta. Tallers oberts amb cita prèvia. Hores vàries i dissabtes.
Sants Paperets - Scrap i enquadernació
Cursos, notícies, productes, fotografies cursos, concurs, tutorial, col·laboració, vídeos, … Horais de la botiga: de dilluns a divendres: 9 a 14 h. i de 16 s 20 h. Dissabtes: de 10 s 15 h. Metro Linea 1 i 5 : Plaça de Sants i els Bus: 30, 56, 57 i 157.
Scrapagrapats
Blog d'Esther. M'agrada mirar blogs-webs d'altres. Veig coses interessants que m'agrada utilitzar en els meus projectes. He creat aquest apartat per poder classificar tot allò que m'inspira. (Per anar a l'enllaç de l'entrada al blog fes clic a la imatge).
Scraphouse
Scrapbooking i cuina creativa. Va crear-se gràcies a l'entusiasme d'una fundadora que va captivar-se pel scrapbooking en una llarga estada als Estats Units i va decidir convertir l'hobby en professió. Botigues: Barcelona (2), Vitòria, Reus i Puigcerdà.
Scraprosarr2
Scraprosarr2 és una blog completament dedicat a l’scrap. De petita m'agradaven les manulitats, passava el temps pintant,retallant i dibuixant. Aprofito cada aniversari, viatje... per realitzar una pàgina, un mini àlbum, una tarjeta. El Scrap hem fa feliç…
Tall Taller Enquadernació
Pintem papers de guarda amb pintures a l'oli amb els que enquadernem tota mena de llibres i llibretes, àlbums per a fotos, carpetes, agendes, dietaris, blocs per dibuix, llapis, bolígrafs, punts de llibre, etc. També fem arracades i collarets amb papers.
Taller d’Origami - Ple de Tallers
En els tallers d'origami t'introduirem en l'antic art oriental de la papiroflèxia. Qui no ha fet mai un vaixell de paper? Un molinet? Una "pajarita"? Amplia les teves mires i domina el paper fins aconseguir impressionants escultures o uns plecs de paper …
Taller de papiroflèxia - Centre de Lectura de Reus
Pàgina del Taller de papiroflèxia de la Biblioteca del Centre de Lectura de Reus i el seu taller. La pàgina, en format PDF, inclou abundant informació d’aquest art: la seva història, bibliografia, recursos web i diversos exercicis explicats.
Taller de papiroflèxia ESO
La papiroflèxia és l'art de doblegar paper en el que utilitza les matemàtiques, i constitueix un recurs. Aquest taller consisteix a fer una rosa a partir de paper vermell i verd. Les responsables del taller son l’Anna Parellada i Paula Catasus.
Teixell
Conservació i restauració de material d'arxiu i obres d'art sobre paper. Taller d'enquadernació. L’activitat es complementa amb un reconegut treball d'enquadernació artesanal de protecció i artística. El taller està situat al barri de Gràcia de Barcelona.
Temps de scrap
Per Sant Jordi vam fer un intercanvi de punts de llibre les meves alumnes de l'escola aficionades a l'scrap. Una amiga de la meva germana es casa i em va demanar si podia "tunejar" una mica l'àlbum que s'havia comprat per les fotos del casament.
Tinta Invisible, Obra Gràfica i Edicions
Editorial d’obra gràfica que dona sentit a un treball de creació. Arts del llibre, el gravat calcogràfic, l’enquadernació artística, l'estampa digital giclée i el disseny gràfic. En destaca la vocació editorial i els gravats de Josep Guinovart.
völgueta - joies de paper reciclat
völgueta són joies de paper de diari reciclat creades artesanalment i eixugades al sol. De l'experimentació del diari en surten collarets, arracades i polseres amb varietat de formes i una àmplia gamma de colors. Joies: collarets, polseres, arracades, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT