PARTITSSEUSALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Aliança Lliure Europea
L'ALE treballa perquè la idea d'una "Europa dels pobles" en una realitat política i cultural a nivell europeu i internacional. És una organització que reuneix 40 partits nacionalistes progressistes, regionalistes i autonomistes en la Unió Europea (UE).
Alternativa La Massana
Pàgina de L’Alternativa a la Massana, la força andorrana que integra el Partit Socialdemòcrata d’Andorra, Renovació Democràtica i grups independents. Accions Comunals, notes de premsa, blog dels joves, enceta el debat.
Argelaguer Vall del Llierca
Pàgina creada, des d’Argelaguer per Juan R. Lejarza, del partit d’Unión Progreso y Democrácia, UPyD. És un blog d’informació de diferents indrets i municipis de Catalunya, història, política, l’aigua, l’energia, etc, ...
Bétera Endavant
Endavant de Bétera - Secció local de Bétera (Camp de Túria) d'Endavant-OSAN. Aviat estarem amb vosaltres per donar una nova visió del l'empresa i les institucions amb el programari lliure.
Col·lectiu Independentista del Priorat
El col·lectiu neix a partir de la unió d'un grup de gent de diferents pobles de la comarca, amb unes inquietuds i uns objectius semblants. Volem omplir un buit comarcal, per poder tenir un referent amb l'oportunitat de participar-hi activament.
Compromis per Montaverner
Montaverner és el nostre compromís. Compromís per les persones, la qualitat de vida i el benestar. Compromís pel territori Compromís per la cultura, l'educació i el civisme. Compromís pel coneixement i les noves tecnologies, …
Cristians pel Valencianisme
Plataforma virtual cristiana. Vol ser punt d'encontre, debat, reflexió, i aprenentatge per als valencians, valencianistes i que fan dels valors cristians la seua manera de viure en la societat. Som la nova veu cristiana i valencianista al País Valencià.
Cs de Blanes
Agrupació Ciutadans de Blanes. Benvinguts a l’Agrupació Ciutadans de Blanes -C’s-. Roberto Rivas és el coordinador de l’agrupació C’s de Blanes i comarca de la Selva. Alfonso Sánchez és el secretari-tresorer de l’agrupació C’s de Blanes i comarca.
Defensem la Terra
Plataforma sobiranista i independentista per la defensa de Catalunya. Notícies, política, enquestes, concursos, català correcte. La configuren un conjunt de persones de diferents àmbits de la societat catalana que lluiten per mantenir la terra …
Demòcrates per Andorra
Ens uneix el compromís valor i eix de l’acció política. La voluntat de les persones que compartim viure en una societat on la promoció de l’individu i la seva llibertat, en el marc d’una societat justa, solidària i tolerant, n’és el motor essencial.
Endavant (OSAN)
Endavant, Organització Socialista d’Alliberament Nacional. Organització de l’Esquerra Independentista. Des de la creació a l’any 2000 aposta per construir el Moviment Català d’Alliberament Nacional articulant els espais unitaris dels Països Catalans.
Endavant Mallorca
Organització Socialista d'Alliberament Nacional. Nou blog d’Endavant Mallorca. Anuncia i convida a les dues properes conferències a càrrec d’Endavant i Pinyol Vermell “El paper de les dones a les revolucions del Pròxim Orient”. Activitat.
Endavant OSAN Baix Llobregat
Per la llibertat de la nostra nació, els Països Catalans, sotmesos pels estats espanyol i francès, que ens neguen, en últim terme per la força de les armes, el dret a regir lliurement el nostre destí, i que pretenen la nostra desaparició i assimilació.
Endavant OSAN Maresme
Canviar-ho tot. Amb el desplegament de la crisi sistèmica de 2007 fins avui, el capitalisme comprova que no té marge per a un nou pacte redistributiu i avança, mostrant la seva cara més ferotge, per despossessió de les condicions de vida del treballador.
Endavant Sant Andreu - Nou Barris
Assemblea local. En us Estat hereu del feixisme i que ha amnistiat legalment els seus crims, es continuen emparant les organitzacions feixistes i el seu desplegament. Això ho veiem amb les mobilitzacions d’apologia del genocidi cada 12 d’octubre.
Endavant Tarragona
L’Organització Socialista d'Alliberament Nacional, és un projecte organitzatiu nascut de la Plataforma per la Unitat d'Acció, per cobrir la necessitat de l'esquerra independentista i socialista, capaç de donar contingut i solidesa teòrica a la lluita.
Endavant Vallès Occidental - Sabadell
Web d'Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional) del Vallès Occidental. Endavant, Organització Socialista d'Alliberament Nacional, és un projecte organitzatiu nascut el juliol de 2000 de dissolució de la Plataforma per la Unitat d'Acció.
Entesa d'Alcoi
Gent d’Alcoi per l’Entesa. Pàgina d’aquesta formació política tripartita a la ciutat d’Alcoi. Què és l'Entesa d'Alcoi? L'Entesa al País Valencià. Campanyes, notícies, butlletins i publicacions i enllaços.
Entesa per Sabadell
L’Entesa per Sabadell és un moviment civico-polític format per persones amb sensibilitats diverses que comparteixen un projecte comú per a un Sabadell millor i una manera diferent fer política. L’Entesa és una opció política amb voluntat de govern.
Esquerra Anticapitalista Comarques del Sud
Organització política, anticapitalista, feminista i ecologista. Lluita al País Valencià i als Països Catalans per un projecte revolucionari, per un bloc sociopolític anticapitalista i alternatiu i implusar lluites contra l’explotació, opressió i dominació
Estat Català - Ciutat Vella
Delegació que representa el nacionalisme més radical, entén que un Estat no pot, interpretar cap sentiment de llibertat política, mentre a l'interiot seu romanguin nacions sotmeses al seu domini. Revista Estel Blanc.
Estat Català (carrer Boqueria)
Secció del Carrer de la Boqueria. Hi trobareu les bases d'Estat Català, dades dels Joves d'Estat Català (J.E.C.) i la nostra revista, Fervor (portaveu oficial). Properament hi haurà informació sobre la Conferència Nacional del nostre moviment.
Força Catalunya
Plataforma política hereva de Catalunya Acció. Vol obrir la porta a l’esperança de l'alliberament de la nostra nació. A l'any 2005 naixia aquest projecte de regeneració política i nacional que té com l’objectiu de portar a la Independència per l'any 2014.
Manifest Fundacional d'Estat Català al País Valencià
Constitució de la secció PV d'Estat Català. La secció considera València, ciutat catalana, que ha d'ésser capdavantera en la constitució d'un País Valencià lliure i solidari, dins d'una Catalunya independent, reunificada i democràtica.
Maulets d’Elx
L'assemblea de Maulets d'Elx va nèixer l’any 2006. Els darrers anys i dècades al Baix Vinalopó estan farcits d'eixemples d'autoorganització, assemblearisme i lluites populars. Per exemple la lluita obrera del Moviment Assembleari a finals dels 70.
Nous Independents Locals Ses Salines - Colònia de Sant Jordi
Està adscrit a la Lliga Regionalista de Les Illes Balears. El NIL per a tornar al pacte de govern i votar a favor de proclamar Batle a Tomeu Lladonet de UM, va demanar recuperar les àrees que ostentaven abans d'abandonar-lo més urbanisme.
Partit per la Independència Vallès Oriental (partit desaparegut)
El Partit per la Independència pretén la realització de Catalunya com a nació dels Països Catalans com a nació. Enquesta programa i activitats. El partit està desaparegut. La pàgina es manté.
Partit per la Independència. Sant Andreu (partit desaparegut)
Pàgina del Partit per la Independència a Sant Andreu (Barcelona). Informacions de caire polític de la federació local i del partit, i recopilació d'enllaços catalans útils a la xarxa. El partit està desaparegut. La pàgina es manté.
Partit Republicà Català - Vic
Blog de la secció local del Partit Republicà Català a Vic. Actes d’aquesta setmana de la secció local de Vic. Programa electoral del partit per a Vic. Notícies locals i informacions centrals del partit.
Partit Republicà Català Vic
Dades de la secció local de Vic (Osina). Militància, joventuts, partit, apartat multimèdia, ... El Partit Republicà Català, no es ven, és una família unida per un objectiu clar, irrenunciable! La independència de Catalunya.
PAS Cerdanyola - Participació Activa i Social
El col·lectiu Participació Activa i Social, aplega veïns i veïnes per a pensar i dissenyar el municipi, no sotmesos als classe política que ens dóna l'esquena. Volem replantejar el nostre municipi, volem opinar i decidir sobre el creixement urbanístic.
Perpinyà Blog Català
Weblog de les Joventuts Identitàries de Perpinyà a la Catalunya Nord,. Conté el Manifest. Perquè no volem sofrir més. Perquè la nostra revolta és legítima. Perquè no volem veure més el nostre poble viure en la misèria imposat pel capitalisme.
Procés Constituent Arenys de Mar
Després d’un any de vida del Procés Constituent a Arenys, hem recollit actes de totes les assemblees realitzades i us les penjem en aquest espai perquè les pogueu anar consultant quan volgueu. En l’espai penjarem les actes de properes assemblees.
Procés Constituent Esquerra Eixample
Recreant cruïlles fa dos anys que treballen per aconseguir la cessió a Solar de les Germanetes, abandonat des de 2004. Finalment s’han entregat les claus en un acte constitucional, i per tant ja és ofcial la cessió temporal d’un espai del barri.
Procés Constituent Garrotxa
Web de l'Assemblea de la Garrotxa. Des de que s'ens va convidar Procés Constituent hem participat donant suport a la campanya : Fora els feixistes dels nostres ajuntaments. PxC, a la Garrotxa es presenta a dos ajuntaments Olot i St Joan les Fonts.
Procés Constituent Girona
Les noticies de Procés Constituent a Girona. Assemblea Constituent a Girona. Manifest, activitats en marxa, calendari, documents, moviments socials Girona, actes, opinions, històric d'activitats, comptes clars i afegir-se a la llista de correu de Girona.
Procés Constituent Premià de Mar
Convocatòria a la manifestació pels drets de la dona. Des de Procés Constituent considerem aquestes manifestacions importants ja que tenen lloc en plena ofensiva del govern del PP contra els drets de les dones. El Procés Constituent hi será present.
Procés Constituent Sant Joan Despí
Crida a la ciutadania de Catalunya a adherir-se a aquest manifest que té per objectiu la convocatòria d’un procés constituent a Catalunya que permeti que el poble català decideixi de forma democràtica i pacífica el model d’estat i de país desitja.
Procés Constituent Terrassa
L’Assemblea del Procés Constituent a Terrassa esta formada per un col·lectiu de persones que treballa per fomentar uns espais de trobada entre el màxim nombre de col·lectius i persones a la nostra ciutat, per tal de bastir una nova eina plural i diversa.
PSAN Tarragona
PSAN Tarragona. Documents i comunicats de premsa, campanyes, diades, jornades, ... Més val tard que mai, organització. contacte i reserves, Lluita, descàrregues, blocs lluita i properes activitats: La pàgina està en procés de construcció.
Ragrupament Vallès Oriental
Pàgina web de la territorial de Reagrupament de la comarca del Vallès Oriental. Actes de presentació veniders, actes de presentació fets, aportacions, associar-se, comissió executiva Vallès Oriental, dinamitzadors, política municipal, web nacional, …
Reagrupament Sarrià-Sant Gervasi
Assemblea de Reagrupament del districte. Reagrupament a la Fira del Comerç de Sarrià, gent de Sarrià-St.Gervasi a la inauguració del monument de la batalla de Talamanca, el Dr. Moisès Broggi, reagrupat de Sarrià-St. Gervasi, vota la consulta…
Revolta Global-Esquerra Anticapitalista
Organització revolucionària, ecologista, feminista i internacionalista que impulsa les lluites contra tota forma d’explotació, opressió i dominació sobre les persones i la naturalesa. Per posar d’actualitat la necessitat d’una ruptura revolucionària.
Sant Cugat Procés Constituent
Lluitem per una Catalunya lliure, democràtica, on capiguem totes i tots. 10 punts i un pas endavant: #ProcésConstituent des de baix! Vés al contingut, adhesions, contacte, documentació, programa electoral CUP-Procés Constituent, municipals, …
SI - Lloret de Mar
Solidaritat Catalana per la Independència Lloret. Si a la a consulta popular i/o consell de veïns els temes de major interès i rellevància locals, a un millor repartiment dels diners de l’IBI, i que es garanteixi un percentatge anual de reinversió.
Solidaritat Catalana per la Independència
Candidatura unitària a les eleccions al Parlament de Catalunya amb l’objectiu de proclamar la independència i sotmetre-la a referèndum. Constituir el Govern de Catalunya per organitzar la transició cap a l’Estat català en el si de la UE.
Solidaritat Catalana per la Independència Llinars del Vallès
Espai participatiu de SC per la Independència, perquè els simpatitzants ajudin el grup parlamentari a determinar el vot de certes qüestions. Ha aconseguit representació al Parlament de Catalunya i presenta més de 100 candidatures municipals.
Solidaritat Catalana Sants-Montjuïc
Executiva: Xavier Cuello Coordinador Sants-Montjuïc i L'Hospitalet, Lourdes Martínez Secretaria d'Organització i Finances, Mariona Farré Secretaria d'Imatge i Comunicació, Robert Millan Secretaria d'Acció Municipal i Parlamentària i Bruno Díaz Conseller.
Um9 Ribes
Organització política municipal, de unitària i popular, i un referent clar d'identificació política per als ciutadans i ciutadanes de Ribes i les Roquetes. Um9 forma part del Moviment d'Alliberament Nacional Català a través de l'AMEI.
Unió Mallorquina a Santa Margalida
Partit disolt. 'Unió Mallorquina a Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra de Marina. El nostre objectiu principal és tenir-vos informats de totes aquelles activitats i projectes en què esteim treballant.
Unió Mallorquina Maria de la Salut
Partit disolt. Unió Mallorquina de Maria de la Salut (Pla de Mallorca). Informació de les eleccions, articles, imatges i enllaços. Guillem Ferriol Negre és el president del comité local de Maria de la Salut.
Unitat Catalana a Catalunya Nord
Moviment nacionalista català, democràtic, de progrés, europeïsta, organitzat al territori de Catalunya Nord. Informació del partit, dades d’Unitat Catalana als ajuntaments, butlletí, vincles, …
Units per Valéncia ONV - Almàssera
Web de la agrupació local d'Almàssera, del partit polític Units x Valéncia - ONV. Ací trobaràs informació sobre les actuacions, idees, propostes i opinions sobre el nostre partit a Almàssera, i el treball dels nostres representants a l'Ajuntament.
Voluntaris 9N
Després del rebuig de les Corts espanyoles (un cop més) a acordar la celebració del referèndum del 9 de novembre, des de Solidaritat Catalana per la Independència pensem que ha arribat l’hora de la determinació i el coratge, de fer un pas endavant…

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT