PARTITSSEUSCENTRALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Bloc Nacionalista Valencià
És l'organització unitària del nacionalisme valencà progressista. Es va constituir el 1998 com a federaciò de partits: Unitat del Poble Valencià, el Partit Valencià Nacionalista i Nacionalistes d'Alcoi.
Bloc per Mallorca
Coalició de partits de Mallorca per a finalitats electorals. Formada per: PSM Entesa Nacionalista, Esquerra Unida Alternativa - El Verds i Esquerra de les Balears. Informació, notícies i candidats. Integrada a ERC a les Illes Balears.
Carmel Partit Blau
Farts de no ser escoltats ni rebre solucions per part de les administracions.Primer partit d’àmbit estatal constituït a Catalunya.Agrupa les plataformes veïnals/associacions que no reben cap resposta per part de les Administracions.
Catalunya Sí Que Es Pot
Catalunya Sí que es pot. La il·lusió i l’esperança de canvi arriba; la il·lusió i l’esperança de respondre a l’emergència social i nacional que vivim, i canviar d’arrel el model social i econòmic que ens ha portat fins aquí; la il·lusió i l’esperança…
CDC Convergència Democràtica de Catalunya
Serveis de la web, informació general sobre el partit i informació adreçada als militants. Canvi estructural, que respon a la clara voluntat per seguir sent la primera web política de Catalunya, els primers en apàreixer a la gran xarxa el 11-9-95.
CDC Convergència Democràtica de Catalunya - Catalunya Nord
Pàgina oficial d’aquest partit polític nordcatalà a favor de l'autonomia catalana, amb seu a Perpinyà. El partit: Projecte, estatuts, història, ... Premsa, legislatives, fòrums, adhesions i informació personal del candidats de CDC.
CDF - Convergència Democràtica de la Franja
Web oficial de Convergència Democràtica de la Franja, amb seu a Fraga. El nou partit ha aconseguit regidors en les darreres municipals. Marta Canales, secretària general adjunta, és candidata de CDF a la llista electoral per als comicis europeus.
Chunta Aragonesa - CHA
Chunta Aragonesa. Partit aragonès que asumeix valors del socialisme democràtic, està en pro de l'oficialitat trilingüe castellà-aragonès-català de l'Aragó. Per la llibertat, la tolerància a la pluralitat, la pau, la dignitat, la solidaritat i igualtat.
Ciutadans
Ciutadans s’origina en la plataforma "Ciudadanos de Catalunya", impulsada per intel·lectuals catalans com Félix de Azúa, Albert Boadella, Francesc de Carreras, etc. El president és Albert Rivera. El partit no dona suport al procès català.
Ciutadans - Partido de la Ciudadanía
Originat en la plataforma “Ciutadans de Catalunya”, d’intel·lectuals catalans crítics amb el nacionalisme del PSC. Polítiques per a solucionar problemes ciutadans, igualtat de drets i alternativa a la política obsessionada amb el nacionalisme.
Ciutadans Per la República, Catalunya
Grup de (Ciutadans per la República) per rebre noticies, documents, events, i tot el que està relacionat amb la lluita popular cap a la III República. Brigades Internacionals. Bombardejos sobre Barcelona. Organització de la República. Dona i República.
Clau de Mallorca
Pàgina oficial de Clau de Mallorca. Clau es la força política lliure, nascuda del poble balear, per al poble balear, lleial i amb vocació de defensa de las persones i la terra. Informació del partit, notícies i seus.
Coalició Compromís
Web de la Coalició Compromís de Benigànim, a la Vall d’Albaida (València). La coalició política està formada per el Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa pel País Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista. Compartim la nova manera de fer política.
Col·lectiu Independentista Revolucionari d'Eivissa - Viquipèdia
Nascut per lluitar, per la llengua, la cultura, el poble i la Independència dels Països Catalans. Contra les agressions a la Llengua Catalana del PP, i contra els seus actes.
Col·lectiu Roig-Vert-Violeta
Moviment polític, provinent de l'esquerra alternativa al Baix Llobregat. Documents de tesis polítiques, comunicació, crida unitària, seus organització. PSUC Viu- Col·lectiu roig, verd, violeta. Web informativa, la web del col·lectiu no funciona.
Convergència i Unió
Web oficial de la coalició electoral. Informacions relatives a les campanyes municipals i europees. La federació, informació i actuacions. Vincles amb els candidats dels diferents municipis i webs de la federació.
Convergència per les Illes
Nou projecte polític impulsat per persones que consideren que les Illes Balears necesiten un espai polític centrat amb un pes que tengui l’objectiu retornar-li el lloc capdavanter centrat en els interessos de les Illes Balears com a prioritat.
Convergència per les Illes Balears - Viquipèdia
Partit polític d’àmbit balear fundat al febrer de 2011 com refundació d’Unió Mallorquina (UM), havent-se decidit la dissolució d’aquesta. El nou projecte polític té l’objectiu de trencar amb el passat i deixar enrere els casos de corrupció d’UM.
CUP Candidatura d'Unitat Popular
Les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) som candidatures independentistes i d’esquerres del Països Catalans que, des de l’àmbit local, treballem per bastir un país més lliure i més just. Entenem que la política local és l’àmbit més proper al ciutadà.
El PI - Proposta per les Illes
El Pi, Proposta per les Illes, és un partit polític de centre i moderat, fundat el 2012. És el resultat d’un desig de disposar per primera vegada d’una força política autonòmica, nascuda a Balears, que faci feina pensant en els interessos d’aquesta terra.
Els Verds de Catalunya
L'Associació Els Verds Esquerra Ecologista som una entitat catalana, d´esquerra ecologista i verda que a més de participar i potenciar els moviments socials, vol promoure una nova forma de fer política basada en el treball social.
Els Verds de Mallorca
Web oficial. Principis, info/premsa, comunicats, documents, institucions, mesa, permanent, col·laboradors, territori, assemblees locals, campanyes, links, agenda, Els Verds de Menorca, defensa d'animals, fotos setmana, habitatge, ...
Els Verds del País Valencià
Els Verds del País Valencià som la suma de les forces polítiques verdes valencianes amb una major i real implantació de nord a sud del nostre País, la suma d’Esquerra Verda-Iniciativa pel PV, Izquierda Alternativa de Buñol i Els Verds.
Els Verds-Alternativa Verda
Estatge virtual oficial d'Els Verds-Alternativa Verda. A més de d'informar-vos d'on venim, de qui som i de què fem, hi trobareu informació de primera mà i articles d'interès, arxiu ecologista, i vincloteca sobre l'espai verd.
En Comú Podem
Una política que rescati persones, garanteixi igualtat i reverteixi la precarietat que ens han imposat aprofitant la crisi. Una política en la qual la gent pugui decidir sobre el que li afecta, i on el dret a decidir i el referèndum siguin una realitat.
En Moviment
Moviment ciutadà d’acció política que vol reunir a les persones que proposen un projecte de País Valencià avançat, just i democràtic. La plataforma ha obert el debat entorn a un projecte que vol ser punt de trobada d’un canvi al País Valencià.
Endavant OSAN
Web informativa d'Endavant OSAN. Orgnització socialista d'alliberament nacional, provinent de la disolta PUA. Actualment un dels impulsors del Procès de Vinarós. Calendari d'activitats. imatges, premsa i dades del moviment.
Entesa pel Progrés Municipal
Les candidatures independents a les llistes de molts municipis ha sovintejat en els últims anys, especialment en les eleccions municipals. Llistes amb EPM, Independents i Alternativa ocupen cada vegada més espais en la política local del país.
Escons Insubmisos
Escons insubmisos és un nou partit apolític que reclama ètica política, i que deixarà buits els escons que aconsegueixi en les pròximes eleccions municipals, com a protesta per les actituds partidistes dels polítics.
Esquerra Independentista del Camp - EIC
Coordinadora assembleària de col·lectius independentistes i socialistes del Camp. Aglutina el moviment polític de les comarques del Camp (Alt i Baix Camp, Baix Gaià, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès) lluiten per la independència.
Esquerra Nacionalista Valenciana
Partit fundat en 1934, és l’organització política de l’esquerra valencianista, republicana i socialista. Per la plena sobirania política del País Valencià i la seua lliure integració en una confederació independent amb Catalunya i les Illes.
Esquerra Republicana de Catalunya. ERC
Esquerra Republicana de Catalunya. Seu Central. Únic partit independentista amb representació a Madrid. Declaració Ideológica, els comunicats de premsa i enllaços amb les altres seus del Partit.
Esquerra sense Fronteres
Blog de Federalistes d'Esquerres. Esquerra sense fronteres l'espai on els socis i amics de Federalistes d'Esquerres expressen les seves inquietuds i propostes. Les opinions expressades pels autors no reflecteixen necessàriament el sentir del col·lectiu.
Esquerra Unida de les Illes Balears
En la Societat de la Comunicació és indispensable que les nostres idees i arguments arribin a la ciutadania per a que puguin valorar-les, criticar-les o assumir-les. El silenci al qual se sotmeten les propostes fa necessari un esforç especial de difusió.
Esquerra Unida de les Illes Balears
Esquerra Unida de les Illes Balears és una força política sobirana en el seu àmbit territorial, que cerca la transformació de la societat en termes d´equitat; aposta per un model de desenvolupament.
Esquerra Unida i Alternativa, EUiA
Esquerra Unida i Alternativa és un moviment polític i social, nacional català i republicà, federal, anticapitalista, internacionalista i solidari en què conflueixen forces polítiques, socials i persones d´esquerres. Projecte, dades i delegacions.
Estat Català
Pàgina d’Estat Català, l’històric partit independentista i d'esquerres. Vídeo sobre la vida del President Francesc Macià, agenda, història, hemeroteca, campanyes, imatges, cartells, butlletí, enllaços, i contacte.
Estat Català
Pàgina d’Estat Català, l’històric partit independentista i d'esquerres. Vídeo sobre la vida del President Francesc Macià, agenda, història, hemeroteca, campanyes, imatges, cartells, butlletí, enllaços, i contacte.
Estat Valencià
Partit de l’esquerra valenciana que lluita per la independència i el socialisme al País Valencià. Som partidaris de la plena Sobirania dels Valencians d’una Constitució Valenciana que proclame la República Valenciana. Blog.
Farts.org
Farts.org no és un partit polític: És una plataforma de ciutadans compromesos amb la política, agrupa als ciutadans que creuen que hem d'actuar en tot el possible, amb democràcia, amb energia per canviar, entre tots, l'actual injust sistema sociopolític.
Federació d'Independents de Catalunya (FIC)
La Federació d'Independents de Catalunya, fou legalitzada l’any 1995. La FIC és una federació pensada per la unificació de tots els independents, tal com es reflecteix en el text dels seus estatuts. Estatuts, el partit, notícies i manifest.
Fòrum d’Estat Català
Fòrum General d'Estat Català. Història d'Estat Català, actes, convocatòries, campanyes, accions, material, actes, campanyes, accions, consultes i suggeriments al partit. Normes i directrius pel bon funcionament dels fórums.
Galeusca - Viquipèdia
Coalició electoral formada pel Bloc Nacionalista Gallec (BNG), pel Partit Nacionalista Basc (PNV), Convergència i Unió (CIU) , Bloc Nacionalista Valencià i Partit Socialista de Mallorca-Entesa Nacionalista per les eleccions europees de 2004.
Identitat Regne de València (IRV)
Fou un partit polític valencià autonomista, democràtic, participatiu, plural, progressista i valencianista. Fundat el 2000 per dissidents d'Unió Valenciana i Iniciativa de Progrés de la Comunitat Valenciana. Es presenta a eleccions generals (2004 i 2005).
Iniciativa Compromís
Partit polític d'esquerres, verd i valencianista, escindit d’Izquierda Unida. Actualment es presenta a les generals 2008 en coalició: el Bloc + Inciativa + Verds = Bloc-Iniciativa-Verds. Actualitat, documents i enllaços. Programa electoral.
Iniciativa del Poble Valencià
Iniciativa del Poble Valencià, coalició Compromís. Compromis.net. Partits, institucions sectorials, campanyes municipals joves compromis.net. Iniciativa del Poble Valencià-Compromís, realitza en Sueca, una sessió de les seues jornades municipalistes.
Iniciativa per Catalunya Verds
Pàgina oficial d'Iniciativa per Catalunya Verds. El projecte polític, activitat instituciinal, webs territorials, agenda, documents del partit, fòrum, butlletí de campanya, webs dels candidats, programa electoral, enllaços.
Junts pel Sí - Oficial
Candidatura transversal independentista formada per CDC, ERC, DC i MES, amb el suport d'altres partits polítics com SI i d'agrupacions de la societat civil: ANC, Òmnium Cultural, AMI i Súmate. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015.
Junts pel Sí (JS) - Viquipèdia
Candidatura transversal independentista formada per CDC, ERC, DC i MES, amb el suport d'altres partits polítics com SI i d'agrupacions de la societat civil: ANC, Òmnium Cultural, AMI i Súmate. A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015.
L’Alternativa Andorra
Proposta electoral a Andorra, que és l’Alternativa de Govern al País. Està formada pel Partit Socialdemòcrata, Renovació Democràtica i grups independents. L’Alternativa ha crescut a les darreres eleccions a totes les Parròquies.
Lliga Regionalista de Les Illes Balears
Web de la Lliga Regionalista de Les Illes Balears. Un nou partit de centre, liberal, obert i moderat, i amb un marcat caràcter regionalista. Format per membres de l’antiga Unió Mallorquina i alguns disidents del Partit Popular de ses Illes.
Opció Nacionalista Valenciana
Pàgina d’Opció Nacionalista Valenciana, partit nacionalista valencià. A les eleccions 2007, va participar a Units per València, amb altres partits valencians nacionalistes. Es definix com un partit polític nacionaliste valencià d'arrel progressista.
Pacte al Consell Insular d'Eivissa i Formentera - Viquipèdia
El Pacte Progressista de les Pitiüses es va formar el 1996 quan el PSOE, Els Verds, Izquierda Unida, Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa (ENE), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i un nombrós grup de moviments cívics independents ...
Partit Carlí de Catalunya
Un Partit atípic amb més de 175 anys i que és part inseparable de la història de Catalunya i d’Espanya. Un Partit amb unes estructures democràtiques, de participació i descentralitzades a tots els nivells. Un Partit que compta amb l’esforç dels militants.
Partit Comunista de Catalunya PCC
Web del Partit Comunista de Catalunya PCC. Es pronuncia per l'exercici del dret a l'autodeterminació. Informació del 150 aniversari del Manifest del Partit Comunista en català. El Partit, Joventut Comunista, revista Avant, realitat i enllaços.
Partit dels i les Comunistes de Catalunya
Un espai per a la Unitat dels i les Comunistes de Catalunya. Junts, perquè un altre món és possible. Xarxa, ciberactivisme, eines, televisió, publicacions, subscripcions i dades de contacte. La pàgina encara es troba en procés de construcció.
Partit Demòcrata Europeu Català
Impulsem un partit polític al servei de la gent de Catalunya. Després de mesos de debat del procés participatiu de Torn Obert, que culminà en el Superdissabte, es decidí que Convergència Democràtica de Catalunya impulsaria una nova formació política.
Partit Liberal d'Andorra
Activitat, objectius i l'obra de govern dels anys de govern, en els quals el país ha entrat al món de la informació i del coneixement. L'estat jove, és un país d'essència liberal i d'humanisme social. L'agricultura i ramaderia, preocupació de tots.
Partit Nacionalista Català (PNAC)
Secció Nord-Catalana. Ni dretes, ni esquerres: Catalunya! És dels pocs partit independentista interclassista. Considera que no es pot sotmetre la defensa de les terres catalanes a cap interès ni ideologia partidista. Notícies, campanyes i fòrum del PNAC.
Partit Pirata de Catalunya
Partit Pirata Català, pertany a la xarxa internacional de partits pirata d'arreu del món, que aposten per la defensa dels drets civils, per la societat de la informació lliure i la democràcia directa. Defensa un Ideari basat en la participació directa.
Partit Popular de Catalunya
Portada en català de l'actualitat política del Partit Popular de Catalunya. Notícies, agenda, fotografies, videos. President, organigrama, diputats Parlament, diputats Congrés, on estem, premsa, notícies, artícles d'opinió i entrevistes ...
Partit Popular de la Comunitat Valenciana - PPCV
Pàgina oficial de la seu central del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, PPCV. Està situat al carrer Quart de la ciutat de València. Notícies, agenda, organigrama, opinió, documents, multimèdia, i espai per enviar les teues idees.
Partit Popular de les Illes Balears
Web del PP Illes Balears, un espai que pretén ser el punt de trobada de tots els afiliats i simpatitzants del nostre partit. Volem que el PP de les Illes Balears continuï essent un partit de centre en l’àmbit polític de la nostra terra.
Partit Radical
Web dels radicals a Espanya. És un moviment, nascut a Itàlia, que s’organizà com a moviment global el 1989 amb el Partit Radical Noviolent Transnacional i Transpartit -ONG d’estatus consultiu a l’ONU-, moviment present al Parlament Europeu.
Partit Republicà Català
Web oficial del Partit Republicà Català. El partit posa a la vostra disposició la seva documentació informativa oficial, i els 10 principis polítics als quals el poble dels Països Catalans no pot renunciar. El partit, galeria, delegacions, ...
Partit Socialdemòcrata d’Andorra
El Partit Socialdemòcrata té com a objectiu fonamental assolir la llibertat, la justícia social, la igualtat i la dignitat de les dones i els homes, el benestar i la solidaritat. Comissions de Treball Comitès locals codi, estatuts.
Partit Socialista d'Alliberament Nacional - PSAN
Històric Partit de l'Esquerra Nacional que cque neix el 1968, reprenent la línia del Bloc Obrer i Camperol i del Partit Català Proletari de Jaume Compte. Història, documents, comunitats, articles d'opinió que genera l'organització independentista.
Partit Socialista de Catalunya PSC-PSOE
Un dels partits amb més afiliació. Resolucions del Consell Nacional, comissions sectorials, afiliació, informació Parlamentària, alcaldes i alcaldesses i Municipis Governats pel Partit. Documents, Joventut Socialista de Catalunya, Federacions…
Partit Socialista de les Illes Balears PSIB-PSOE
Informació de la awu central del Partit Socialista de les Illes Balears. Informació del partit, seccions, serveis, Consell Polític PSIB-PSOE, actualitat, agenda, afiliacions i resolucions del darrer congrès del partit presidit per Francesc Antich.
Partit Socialista de Mallorca-Entesa Nacionalista
Federació formada pel PSM-Entesa Nacionalista de Mallorca, el PSM-Entesa Nacionalista de Menorca, l'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa, Independents d'Artà i els Independents. Per l’alliberament nacional de les Illes, justícia social, …
Partit Verds d'Andorra
Partit que neix del compromís amb la vitalitat, la diversitat i els drets dels éssers humans i la Terra, ara en perill a causa d'un model de producció i de consum que busca obtenir creixement econòmic il·limitat i benefici privat a qualsevol preu.
PCA/UNP
Blog de la Plataforma dels Ciutadans d'Andorra, del projecte del Grup d’opinió PCA. Opinió alternativa a Andorra, en aquest blog, d’on ha sorgit el partit de la Unió Nacional de Progrés, UNP. Constitució del grup polític.
PCPE País Valencià
Comissió política i permanent, activitats, resolucions, seu, documents, xarxes, Manifest Comunista, congressos, RedRoja Internacional, planes alternatives i rojes. Informe aprovat en la Comissió Política de 14 de desembre de 2007.
Podem Catalunya
Podem Catalunya es una pàgina, dins de la xarxa Facebook, de trobada pels diferents cercles de Catalunya en el procés de la constitució de l'intercercles Podem del nostre territori. Serveis habituals de la xarxa Facebook.
Podem Illes Balears
Podem és un partit polític creat des de la participació ciutadana, on no s'admeten els pactes en despatxos ni les llistes tancades. Es presenta a les eleccions amb el propòsit de ser una eina de la ciutadania per canviar d'arrel la manera de fer política.
Portal del Partit Família i Vida a Catalunya
Partit inscrit des de l’any 2002. D'acord amb la legislació de partits, procurarem la defensa de la família i de la vida d’una forma clara i inequívoca, per coherència amb els nostres objectius no renunciarem a cap d’ells per conveniència estratègica.
Procés Constituent
Associació pel canvi social pacífic i democràtic. Manifest per a la convocatòria d'un Procés Constituent. Els impulsors són Teresa Forcades i Vila, monja benedictina al Monestir de St. Benet de Montserrat, i Arcadi Oliveres Boadella (Barcelona, 1945).
Projecte Obert
Col·lectiu que agrupa exmilitants de la federació d'esquerres i que aposta per la convergència entre formacions polítiques dins el valencianisme, l'esquerra i l'ecologisme. El líder Joan Ribó, és candidat a l’alcaldia de Compromís per València.
PSM Entesa Nacionalista
Pàgina oficial del Partit Socialista de Mallorca, Entesa Nacionalista, la nova formació política de ses Illes. Estructura organitzativa, documentació, informació institucional i dades de contacte. Seu a Ciutat de Mallorca.
PSPV-PSOE
Pàgina oficial de la seu central del Partit Socialista del País Valencià i les seues propostes. Informació al dia, parlamentaris socialistes, dades del PSPV a comarques i als ajuntaments, serveis i el congrés del partit.
PSPV-PSOE
Socialistes del País Valencià. Partit, programa, idees i valors, historia, iniciatives, primàries 2014, atenció al mlitant, estructura, terri-tori, esquerra socialista, Joves Socialistes País Valencià, Unió Musical Socialista. Fundació Societat i Progrés.
PSUC viu - Partit Socialista Unificat de Catalunya
Pàgina del PSUC Viu. L'històric partit comunista català- Documents, manifestos, articles a la web del PSUC (en llengua de publicació) i la formació d'aquesta històrica formació del comunisme a Catalunya. Fòrum, afiliació seus, …
Reagrupament
Creació d’un marc favorable al creixement de la base social de l’independentisme català. Foment del debat, l’estudi i la conscienciació social per a la independència dels Països Catalans. Vol situar l’independentisme a l’eix del debat polític català.
Sobirania Valenciana
Plataforma republicana i sobiranista. creada l’any 2006, a la ciutat de València. Esquerra Nacionalista Valenciana, l’Associació Cultural i Republicana Constantí Llombart i l’associació Valencianisme.com. Per la sobirania del poble valencià.
Socialistes de Mallorca
Pàgina oficial dels Socialistes de Mallorca, amb tota la informació referent a les agrupacions socialistes de Mallorca. Història, fotografies, arxius documentals, etc. Vos convidam a visitar-la i a posar-nos en contacte amb nosaltres.
Som Valencians
Nou partit valencià de centre, lliberal, moderat, democratic i participatiu. Naix en l´esperança de regenerar la politica valenciana, defendre els interessos ciutadans valencians dins de les institucions politiques valencianes, i en altres parlaments.
Torn Obert
Després de mesos de debat del procés participatiu del Torn Obert, va culminar en el Superdissabte, vam decidir que Convergència Democràtica de Catalunya havia de crear una nova formació política, a partir dels millors valors CDC…
Unió Democràtica de Catalunya. UDC
Unió Democràtica de Catalunya. És un partit polític nacionalista català de inspiració democristiana. Governa la Generalitat de Catalunya en coalició amb CDC des de la transició. Informació de Partit.
Unió Democràtica del País Valencià
UDPV és una associació inspirada en el personalisme comunitari, que té per objecte impulsar iniciatives i realitzar activitats que servisquen per a transformar la vida cultural, cívica i política del nostre país.
Unió Mallorquina
Unió Mallorquina (UM) fou un partit polític nacionalista, centrista i ideologia liberal mallorquí. Va ser fundada al 1982, com a continuació nacionalista de la Unió del Centre Democràtic (UCD). El principal impulsor fou Jeroni Albertí Picornell.
Unió Nacional de Progrès
El més nou dels partits andorrans, creat al gener 2007, quand es penja el projecte en un bloc d’Internet i degut a moltes trobades amb persones preocupades per el país. Tota l’oranitatzació política interna del partit i les parròquies.
Unitat Nacional Catalana - Partit Disolt
Fou un partit polític independentista català, fundat el gener del 2000. El 23 de gener d'aquell any va celebrar el seu congrés constituent. El partit es va fundar a partir d'antics militants del Partit per la Independència, d'Estat Català i d'altres.
Unitat per les Illes - unitatxilles.cat
Coalició altermativa al bipartidisme de ses illes. Formada pel PSM Mallorca, el PSM Menorca, Unió Mallorquina, Entesa per Mallorca, Esquerra Republicana, Verds de Menorca i independents. Cap de llista, el dirigent nacionalista Pere Sampol.
Units x Valéncia
Esquerra Nacionalista Valenciana, Opció Nacionalista Valenciana i independents ens presentem a estes eleccions per a defensar els valencians i ser la veu de la nostra nació. Una veu pròpia en les institucions que ens governen.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT